KURSMÅL 10kr innen utgangen av desember, 120 % stigning.

mentira
LIFE 01.11.2020 kl 22:00 113876

Jacob Ingebritsen sier du må ha både mentaliteten og cocky faktoren for å lykkes i idretten. Slik er det i aksjemarkedet også. Første søndagen i november kommer selveste Mentira orakelet med tidenes kursmål. Jeg går ut knall høyt, fallhøyden er stor og jeg kommer til å motta mange negative tilbake meldinger. Men jeg er ikke redd for høyder. Her kommer punktvis på punktvis argumentasjon på hvorfor kursmålet skal innfris.

Hvilken analytiker klarer å spå et kursmål på 70% opp innen 6 uker? Ytterst få. Orakelet Mentira fra Delphi slår til og kommer med følgende argumentasjon. Argumentasjonen er satt opp i tilfeldig rekkefølge, akkurat slik som i programmet skal vi danse.


1)Spit Air AS, et norsk flyselskap kommer inn på aksjonærlista. Flyselskap liker å fly høyt, flyselskap liker ikke å ha sine fly parkert. flyselskap sier at vi skal gi kundene billige flybilletter, typisk NAS, men aksjonærene vil ha avkastning på sin investering. Hvilket flyselskap gjorde det ekstremt bra i 2019? Spit Air. Et overskudd uten sidestykke, de fløy høyt, og himmelferden vil fortsette, Følg med på dette selskapet sitt akkumulering av aksjer. Oversikten er 3 dager forsinket. Bambuss, ta ansvar og publiser hver dag.

2)Et selskap som kalles sølvmynten, er kommet inn som aksjonær. Når du som sjef oppretter et selskap og kaller det sølvmynten, er du da på jakt etter sølv mynter eller gull mynter. Tror svaret sier seg selv.

3)Overgangen fra Merkur Markets til en plattform som tiltrekker seg flere internasjonale investorer. Denne endringen gjør at en større/bedre investor gruppe raskere og enklere kan kjøpe Life aksjer.

4)Ingen åpenbare store aksjonærer skal ut. Mange små aksjonærer kommer til å selge når de kommer i grønt, men disse blir spist opp av en større gruppe nye aksjonærer som har et helt annet syn og tidshorisont enn dagens aksjonærer.

5)Tidligere i sommer sa jeg at jeg ikke liker Per, Pål og Espen askeladd aksjonærer. Nick Bambuss har på en annen tråd sagt at nummer 8 på lista er en stor trader, helt tilfeldigvis har han samme navn som en av mine figurer i eventyret. Men ikke la oss glemme denne personen som KUN ET EKSEMPEL. Han har siste uken redusert beholdningen med over 800000 aksjer . Han har solgt aksjer med en kurs på 0,50-0,70 øre høyere enn fredagens kurs. Hva skjer tror dere når kursen passerer 6,6 pluss, vil salget hans fortsette av hans resterende beholdning, eller vil etterpåklokskapen slå inn slik at han kjøper tilbake sine tidligere aksjer på en høyere kurs. MIN PÅSTAND ER AT HAN KOMMER LØPEMDE ETTER. Dette kan verifiseres i løpet av november måned. jeg gjentar mine rim, THE TREND IS YOUR FRIEND and your brain is your pain.

6)Life aksjen er på et høyt nivå tiltross for børsurolighetene.

7)Tyskerne hamstrer aksjer i stort antall stille og rolig hver dag.

8)Nyheter fra selskapet Life vedr utviklingen i Sencell.

9)Godkjenning publisering av covid testen eneten i Europa eller USA.

10)Nyheter fra Digid om planen vedrørende aksjekjøpet av Bionovate

11)Antall privat aksjonærer på topp 50 lista vil hver mandag fremover gå nedover, vaskeprosessen er i gang med en vaskemaskin med mange omderegninger.

12)Oktober festivalen er over i Tyskland, aldri i historien har det vært så mye ketchup til overs etter en fest. Denne ketchupen vil gjenspeile ketchup effekten som vil finne sted i Life aksjen.

13)Hvem er selgere av Life aksjer nå?, mange små aksjonærer. tenk på spillet Donkey Kong. pip pip pip de spiser og de spiser og de spiser. Norsk mat blir spist av utenlandske kunder. I matematikken bruker vi dette symbolet >

14)irritasjon fra forumdeltakere på analysen til Mentira, vi skal gjøre alt vi kan for at analysen ender i fiasko. MEN JEG SKRIVER DETTE MED STORE BOKSTAVER, DET GJELDER IKKE Å HA RETT ELLER GALT PÅ FINANSAVISEN FORUM, DET GJELDER PÅ OSLO BØRS.

15)Antall innlegg på diverse forum har gått drastisk ned etter kursnedgang på 30%. De utålmodige taper alltid. Nå er tiden det vil snu.

Avslutningsvis vil jeg som alle andre analytikere fortelle at jeg er aksjonær i selskapet, og at hver investor tar sine egne beslutninger basert på egne vurderinger.

Til slutt vil jeg nevne
Jeg har jobbet som lærer i 15 år.
Jeg var godt likt av de flinke elevene, jeg var dårlig likt av de dårlige elevene. Synes dette utsagnet passer utmerket i aksjemarkedet.

LYKKE TIL FOLKENS

Ses på børsdagen i 2021. Mentira kommer på talerstolen.

mvh
Cocky Mentira

Redigert 21.01.2021 kl 09:34 Du må logge inn for å svare
Aksjeamatøren
13.11.2020 kl 12:20 7217

Nesten ørkenvandring den siste timen jo, startet fint, men selgersiden bygges opp så snart volumet avtar. Må få opp volumet om vi skal kunne bryte oppover. 7-8% opp i dag er ikke dårlig. Er nok mange som har blitt skremt bort fra denne ettersom mange må ha realisert noen tap.
Redigert 21.01.2021 kl 06:33 Du må logge inn for å svare
Viken79
13.11.2020 kl 12:30 7343

Antall kjøpere og ikke minst omsetningen vil øke betraktelig etter 30. november. Da slipper vi nok slike "ørkenvandringer" vi ser idag.
Redigert 21.01.2021 kl 06:33 Du må logge inn for å svare
Aksjeamatøren
13.11.2020 kl 12:34 7374

Satser på at du har rett, har fremdeles snitt over dagens....

Life har jo fått store oppslag i Europa, så kjøperne kommer nok.
Redigert 21.01.2021 kl 06:33 Du må logge inn for å svare
mentira
13.11.2020 kl 14:09 7244

Kjære forum deltakere, her er en oppdatering fra Mentira.

For en 14 dagers uke, for noen muligheter, for noen skandaler. Dette innlegget har blitt sponset av et stort tysk industrikonsern. Kvalitet fra topp til bunn.
Og hovedsponsoren heter

BOSCH. Verdens beste vaskemaskin.

og ordet vask vil bli et sentralt tema her.

Hva klarte Bosch å vaske og hvem stod i mot?

Bosch klarte ikke å vaske vekk Spit air

Bosch klarte ikke å vaske vekk Silvercoin.

Bosch vasket lett vekk nummer 8 på lista

Bosch vasket lett vekk IMS capital partners som aksjeeiere

Bosch klarte ikke å vaske bort pengene på driftskontoen til DD. Pengene er på konto til bruk for formålet det var ment for.

Bosch vasket lett vekk en god del fortjeneste som tilhørte hylekoret som skriver 1000 meldinger daglig på diverse forum

Bosch klarte å vaske vekk Rune Frisvold, tragisk, lykke til videre Rune.

Bosch/Nordea ønsker å vaske styresammensetning, gledelig for mer aksjonærvennlig styre i fremtiden.

Bosch klarte ikke å vaske ut færre privat aksjonærer på topp 50 lista. det var 25 stk og det er fremdeles 25 stk. I reneste Mentira stil har jeg sendt reklamasjon tll Bosch på dette, og det foreligger garantier fra Bosch at lista om 2 uker vil bli vasket bedre slik at antall privat personer er færre enn 25. Takk Bosch


Mentira vil herved kommentere noen ting som har vært tema de siste 14 dagene.

1)75 millioner til DD fra IMS. Aksjer til IMS. Hva skjer etterpå? Aksjene selges/overdras for en ukjent sum til Human Data. Denne summen som tilhører IMS, hva skjer med den? Vi vet ikke det, enten så blir den på samme sted, eller overføres noen andre selskaper. Slik går karusellen helt til en siktelse og pågripelses begjæring blir utstedt. De verdiene IMS har på dette tidspunkt blir det tatt arrest i og vil være en sikkerhet i en fremtidig rettssak. Pengene som kom til DD og som i 8 måneder har blitt forhåpentligvis på produktutvikling, vil ikke bli tatt arrest i.

2)Noen har hengt seg opp i at Lifecare ikke kommenterte dette salget, fordi den kunne gitt en verdi på aksjeposten som Lifecare har i DD. Kom igjen a folkens, på det tidspunktet hadde det aksjesalget absolutt ingen ting å si. Når produktet 5 minutters testen kom forstår jeg at et slik aksjesalg selvfølgelig ville være relevant, men nå vet vi at det salget på 8 milliarder dessverre var en løgn og ikke aktuelt.

3)Hva skjer til uka?
EGF. JIPPIIIIII. 8 millioner aksjer skal trykkes opp med en kurs på mellom 3-5 kr vil jeg tippe. Nettoproveny til Lifecare på mellom 24-40 millioner friske kroner. Utvanning kun 10% Dette er nesten for godt til å være sant. Vi aksjonærer blir utvannet 10% men aksjekursen kommer til å gå 50-70%. Jeg nevner bare hva som skjedde i XXL med Pål Wibe. Tegnet seg for mange aksjer på 5 kr, idag kr 20. Dette blir en ønskereprise

4)Konferansen i Usa vil komme med nyheter om diabetes biten i løpet av uken eller på EGF.

5)Meget kompetente folk nominert til det nye styret.

6)Nordea meget positiv til selskapets fremtid, basert på forslaget til ny styre sammensetning

7)Nyheter fra Tyskland rett rundt hjørnet LOL, har vi hørt den før? Når Mentira taler, da står verden stille. FANTOMET.

8)Denne linja er dedikert til nummer eks 8. Han er på vei tilbake, og vi ønsker han alle velkommen. Han gjør at ketchup sangen får bein å gå på.

God helg folkens

Mentira.

Redigert 21.01.2021 kl 06:33 Du må logge inn for å svare
Matadoren
13.11.2020 kl 18:32 6973

Mentira, alt tyder på at Human Data var/er ett Vucak selskap (ref. e24 og dokumenter vedr. Bionovate transajskonen) Human Data var og er representert av Dr. Vogel, og pussig nok er også VRV Ag også representert av Dr. Vogel. Hvorfor skulle Vucak sitte i styret hvis han ikke lenger hadde eierinteresser? Hvorfor står det skilt med DD på porten på eiendommen har er kastet ut i fra?
Redigert 21.01.2021 kl 06:33 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
13.11.2020 kl 18:46 6974

Var en spennende oppdatering med fine vinklinger.Gleder meg til neste ukes oppdatering 😊
Redigert 21.01.2021 kl 06:33 Du må logge inn for å svare
mentira
16.11.2020 kl 12:15 5909

Bambuss:
Legger du ut nyeste liste for å se om vaskemaskinen gjør jobben den er programmert til å gjøre?
Redigert 21.01.2021 kl 06:33 Du må logge inn for å svare
bj111
16.11.2020 kl 13:49 5756

Undres om det kommer noen melding på Torsdag i forhold til presentasjonen på Diabetes Technology Society-møtet i San Francisco 12.-14. november og 19. november.
Redigert 21.01.2021 kl 06:33 Du må logge inn for å svare
Gullit
16.11.2020 kl 14:03 5748

Godt å se att kursen er stabil selv med nye vaksine nyheter. Da er nok DD ikke priset inn i dagens kurs overhodet. Nå har vi en trygg og fin reise fremover hvor det kan komme positive overraskelser før man vet ordet av det. Ser ingen nedside slik det e no. Nyt livet !!
Redigert 21.01.2021 kl 06:33 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
16.11.2020 kl 14:05 5753

Pussig transaksjon ang tyskerne.Selger og kjøper.er på 5 og 11 plass

01 TEIGLAND EIENDOM AS 18.22% 69 900 731 14 809 477
02 LACAL AS 13.11% 50 307 181 10 658 301
03 VERDIPAPIRFONDET NORDEA AVKASTNING 8.76% 33 619 144 7 122 700
04 NORDNET LIVSFORSIKRING AS 4.48% 17 197 112 3 643 456 -94 082
05 DEUTSCHE BANK AKTIENGESELLSCHAFT 2.23% 8 555 000 1 812 500 INN
06 Privat investor 2.02% 7 731 360 1 638 000
07 CIMTER AS 1.64% 6 283 996 1 331 355
08 SPIT AIR AS 0.92% 3 540 000 750 000
09 PROBE AS 0.87% 3 351 257 710 012
10 NEXUS MARKETING 0.85% 3 253 869 689 379
11 DEUTSCHE BANK AKTIENGESELLSCHAFT 0.77% 2 965 699 628 326 -1 184 174
12 CLEARSTREAM BANKING S.A. 0.76% 2 915 582 617 708
13 Privat investor 0.74% 2 820 757 597 618
14 Privat investor 0.69% 2 630 862 557 386
15 NORDNET BANK AB 0.66% 2 534 588 536 989 -10 689
16 Privat investor 0.62% 2 360 000 500 000
17 STERNA HOLDING AS 0.62% 2 360 000 500 000
18 HODDEVIK EIGEDOM AS 0.61% 2 340 138 495 792
19 HANTRI AS 0.59% 2 247 008 476 061
20 Privat investor 0.54% 2 068 899 438 326
21 NORDA ASA 0.51% 1 959 517 415 152 -200 000
22 Privat investor 0.49% 1 888 000 400 000 -3 000
23 Privat investor 0.43% 1 642 560 348 000
24 SILVERCOIN INDUSTRIES AS 0.41% 1 578 467 334 421
25 MOUN10 AS 0.39% 1 499 450 317 680
26 UBS SWITZERLAND AG 0.37% 1 405 592 297 795
27 Privat investor 0.35% 1 354 664 287 005 40 000
28 Privat investor 0.34% 1 288 546 272 997
29 Privat investor 0.33% 1 274 400 270 000
30 Privat investor 0.32% 1 242 936 263 334
31 Privat investor 0.31% 1 180 000 250 000 10 000
32 ENODDEN AS 0.31% 1 180 000 250 000
33 TECHMA MANAGEMENT AS 0.28% 1 085 600 230 000
34 LONGSTREET SECURITIES AS 0.28% 1 066 720 226 000
35 Privat investor 0.26% 1 003 000 212 500
36 Privat investor 0.25% 972 320 206 000
37 DNB NOR BANK ASA EGENHANDELSKONTO 0.25% 944 000 200 000 INN
38 Privat investor 0.25% 944 000 200 000
39 Privat investor 0.25% 941 527 199 476
40 Privat investor 0.24% 915 680 194 000
41 Privat investor 0.23% 889 262 188 403
42 Privat investor 0.21% 803 816 170 300 20 300
43 Privat investor 0.21% 793 762 168 170 INN
44 Privat investor 0.21% 790 600 167 500
45 MP PENSJON PK 0.20% 780 759 165 415
46 Privat investor 0.20% 771 720 163 500 8 500
47 SOLVIK HOLDING AS 0.20% 764 640 162 000
48 Privat investor 0.20% 752 840 159 500 INN
49 Privat investor 0.19% 710 360 150 500
50 SN SAMLEREN AS 0.19% 709 888 150 400
51 Øvrige investorer 31.67% 121 515 154 25 744 736 -1 231 052
Redigert 21.01.2021 kl 06:33 Du må logge inn for å svare
mentira
16.11.2020 kl 14:30 5779

Bosch svikter aldri. 25 private har blitt til 24. DnB egenhandelskonto inn på lista. øvrige aksjonærer redusert med 1,2 millioner. Fantastisk liste. I like it.
Redigert 21.01.2021 kl 06:33 Du må logge inn for å svare
ktk52
16.11.2020 kl 16:46 5612

Merkelig at ingen har kommentert Lifecare´s deltagelse i Diabetes seminaret i San Fransisco i helgen som var. Det må jo være noe av det viktigste som har skjedd på lenge. Skal bli spennede å høre om mottagelsen de har fått.
Redigert 21.01.2021 kl 06:33 Du må logge inn for å svare
bj111
16.11.2020 kl 17:29 5555

Er og 19 november så kan jo hende det er da de skal snakke om det er hva de skal. Er vel ikke så mange her inne som er der borte i disse korona tider så info derfra kommer nok via selskapet. Alternativt kan det jo komme en amerikansk investor og da vet man aldri hva som skjer. Mener Donald Trymph er jo symbolet på amerikanere og han er kanskje av de mer stabile.....:-P
Redigert 21.01.2021 kl 06:33 Du må logge inn for å svare
Viken79
16.11.2020 kl 17:34 5582

Møtet i år foregår vel virtuelt..
Redigert 21.01.2021 kl 06:33 Du må logge inn for å svare
bj111
16.11.2020 kl 17:48 5573

Ingen anelse men er vel ikke så enkelt å komme seg til USA om dagen....
Redigert 21.01.2021 kl 06:33 Du må logge inn for å svare
Viken79
16.11.2020 kl 17:58 5600

Fra siden: We are pleased to invite you to join us this fall for the 20th Annual Diabetes Technology Meeting, from November 12 to November 14, 2020. Because of the uncertainty surrounding the COVID-19 epidemic, the meeting will be held as a virtual event.
Redigert 21.01.2021 kl 06:33 Du må logge inn for å svare
bj111
16.11.2020 kl 18:00 5613

Hehe ja se der ja. Men har noen noe info om hva Life sa/gjorde/respons osv ?
Redigert 21.01.2021 kl 06:33 Du må logge inn for å svare
AksjeKong1
16.11.2020 kl 18:46 5643

Oppdatering på fredagen etter generalforsamlingen kanskje 👌 magefølelsen sier vi får flere gode triggere fremover ✌️😊
Redigert 21.01.2021 kl 06:33 Du må logge inn for å svare
Betonghue
17.11.2020 kl 10:05 5243

Sencell torsdag 19.11 !!
Redigert 21.01.2021 kl 06:33 Du må logge inn for å svare
Albatross
17.11.2020 kl 10:15 5282

Ingen omsetning her. Betyr vel at aksjen har "satt" segog de som er igjen nå satser først og fremst på diabetes-delen langsiktig.

Håper d kommer oppdatering etter torsdagen.
Redigert 21.01.2021 kl 06:33 Du må logge inn for å svare
takumi
17.11.2020 kl 10:21 5240

Stille før stormen? Selv om jeg hovedsakelig er med pga diabetesdelen må jeg si jeg ser for meg et kursløft når forvetningene inn mot godkjenning av hurtigtesten setter igang og ikke minst når godkjenningen kommer! Burde ikke være alt for lenge til det skjer
Redigert 21.01.2021 kl 06:33 Du må logge inn for å svare
bj111
17.11.2020 kl 17:05 4941

Når den godkjenningen foreligger så eksploderer aksjen opp. Det er så og si ingen her inne som vil vedkjenne seg at de har investert i Life grunnet denne testen. SÅ medfører det riktighet betyr det og at de færreste av aksjonærene har noen tro på at det kommer noen test. De som ikke har aksjer tror hvertfall ikke at det kommer noen test fra DD. Så derfor kommer den som lyn fra klar himmel i Sahara og det vil trolig smelle noe vanvittig. Ser ikke for meg noe FOMO mot Desember i denne på grunn av testen.
Redigert 21.01.2021 kl 06:33 Du må logge inn for å svare
AksjeKong1
17.11.2020 kl 20:08 4736

Har stor tro på LC, også testen som jeg tror blir godkjent snart og da blir det isåfall en jævla fart rett nordover, jeg sitter iallefall rolig i denne uslipte diamanten min 🥇😊
Redigert 21.01.2021 kl 06:33 Du må logge inn for å svare
Gullhaugen
17.11.2020 kl 21:16 4608

Er det noen som har snoket litt på nettet om hvor godkjenningen ligger i løypa? Nye partnere m.mmm
Redigert 21.01.2021 kl 06:33 Du må logge inn for å svare
Potet
18.11.2020 kl 10:44 4193

Utrolig stille om dagen, både på forum og på børsen. Er det stille før stormen? Opp og ned noen få prosent og lav omsetning nå.
Redigert 21.01.2021 kl 06:33 Du må logge inn for å svare
Tradinator
18.11.2020 kl 11:01 4168

Det blir ikke lenge til Life kommer med en oppdatering som setter fyr på denne igjen. Det er nå man skal laste....
Redigert 21.01.2021 kl 06:33 Du må logge inn for å svare
takumi
18.11.2020 kl 11:03 4187

Hvis vi går tilbake til oktober når vi forventet godkjenning forrige gang, så ble det jo virkelig et forventningsrally fram til kursen stupte når meldingen om utsettelse kom. Skulle tro det samme kunne skje igjen!

Edit: Uten utsettelsen da selvsagt...
Redigert 21.01.2021 kl 06:33 Du må logge inn for å svare
Ærligtalt
18.11.2020 kl 11:07 4184

Igjen godt ment, jakter ikke inngang og er takknemlig for gevinsten jeg fikk i selskapet:

Tror dere virkelig at større aktører nå tør å røre noe produkt som har med DD å gjøre?

Nei, de gjør ikke det. Dermed blir det diabetes det må investeres på grunnlag av, gitt at Life trekker seg helt ut av DD og melder dette over børs
Redigert 21.01.2021 kl 06:33 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
18.11.2020 kl 11:07 4212

Ofte slik før aksjen tar av.Den har lagt seg fint i stilling.Kanskje den begynner og bevege seg Fredag :-)
Redigert 21.01.2021 kl 06:33 Du må logge inn for å svare
Jaws
18.11.2020 kl 11:21 4136

Enig, og må også bytte ut ledelsen (CEO/Styreleder) for å kunne være attraktiv i fremtiden..
Redigert 21.01.2021 kl 06:33 Du må logge inn for å svare
Ahmed1
18.11.2020 kl 11:27 4142

Ser at en Anders Torp har spurt Miki om det er noen oppdateringer rundt testen. Han spurte på forsidebildet til Miki på FB for 14 timer siden. Ikke fått noen svar ennå. Kan tolkes både negativt og positivt det...
Redigert 21.01.2021 kl 06:33 Du må logge inn for å svare
Ærligtalt
18.11.2020 kl 11:30 4148

Folkens... lover at dette er min siste "baissekommentar" - men pass godt på pengene deres nå

Kan den skyte i været? Ja

Kan den rase på info i markedet om flere skjeletter? Definitivt
Redigert 21.01.2021 kl 06:33 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
18.11.2020 kl 11:35 4127

Ærligtalt med flere,dere har vel da regnet hva verdien på Life sin Patenterte teknologi er verd da tenker jeg .😉
Redigert 21.01.2021 kl 06:33 Du må logge inn for å svare
Bove
18.11.2020 kl 11:36 4156

Airthings lanserer nå risikomåler for virus.
Har de tatt LIFE på senga ang.virus?

bove
Redigert 21.01.2021 kl 06:33 Du må logge inn for å svare
bj111
18.11.2020 kl 11:40 4167

Det tviler jeg på det er laget for mange kreative teorier om DD hvilket gjør at folk ikke forholder seg til det selskapet melder. Jeg tror det helvete enkelte lagde her inne har gjort skade. Hvor mye de tjente på det vet jeg ikke men i følge en svensk avis foregår det forumraid i aksjer der folk går sammen for å styre en kurs. Saken om IMS ga slike grupper en gavepakke og det hjalp lite at Life kom på banen for den gjengen som herjet her snakket de oppgitte faktum helt vekk. Dessverre er det lite eler ingen fokus på slikt i Norge men en kan jo håpe at det en dag blir det og at det slik som i Sverige kan bli tatt ut tiltale mot slikt. Det hadde jo vært svært interessant å satt transaksjoner opp mot hva den enkelte skreiv her inne den uken de herjet.
Den kortsiktige skaden har skjedd når det kommer til kursen, kommer det melding om godkjent test så blir mange av de ivrigste konspiratorikere rike.

For ordens skyld gjelder dette ikke alle som deltok i baisse sirkuset for enkelte kjøpte de teoriene og tror fortsatt på de.
Redigert 21.01.2021 kl 06:33 Du må logge inn for å svare
Ærligtalt
18.11.2020 kl 11:48 4153

Ja, det har jeg- og endte opp med at den er verdt en multippel på sikkert 25 x dagens Mcap... Om 3-5 år
Redigert 21.01.2021 kl 06:33 Du må logge inn for å svare
Ærligtalt
18.11.2020 kl 11:51 4159

Ja, det har jeg- og endte opp med at den er verdt en multippel på sikkert 25 x dagens Mcap... Om 3-5 år

De har banebrytende R&D, men som vi alle vet- det hjelper lite med et flott hus om leietageren i kjelleren er... ja, dere vet

Jeg hadde gått inn igjen på dagen om det ble meldt at samarbeidet med DD opphørte
Redigert 21.01.2021 kl 06:33 Du må logge inn for å svare
Jaws
18.11.2020 kl 11:57 4143

Enig👍
Redigert 21.01.2021 kl 06:33 Du må logge inn for å svare
Jaws
18.11.2020 kl 13:54 4002

Ny hjemmetest Fra Lucira ble FDA godkjent idag og lansert på CNN til $50.
https://www.fda.gov/media/143810/download
https://www.lucirahealth.com/
Redigert 21.01.2021 kl 06:33 Du må logge inn for å svare