Huddly- Ser fantastisk ut.


Kommer på Merkur

https://otc.nfmf.no/public/news/19572.pdf
Redigert 21.01.2021 kl 09:06 Du må logge inn for å svare
nif
09.03.2023 kl 22:28 1647

Endelig en som kan komme med noe konstruktiv her på tråden. Bra !! Sunn Skepsis er mest opptatt i å skyte fra hofta å spre eder og galle, ved siden av å svare seg selv.

Da går det mot ny ATL igjen. Det begynner tross alt å bli noen måneder siden sist, selv om enkelte amatører helt sikkert trodde den skulle til himmels igjen.

Dritten handles nå til under 2 kroner aksjen. Dette er samme aksje som folk gikk mann av huse for å kjøpe til nesten 20 kroner aksjen for ikke altfor lenge siden.
Verden vil bedras.

Det er jo noe søtt over det hele. Den «magiske» grensen på 400 millioner er nå brutt også, men det er naturligvis bare starten. Dette fremtidige konkursboet går nå inn i sin siste fase.

Dette selskapet er virkelig noe for seg selv. Alt av verdi er straks borte, og samtidig er det ingen livstegn. Når settes spikeren i kista?

Skarve 360 millioner igjen av dette konkursboet nå. Jeg skulle gjerne vært flue på veggen på styremøte i morgen. Hvem må gå denne gangen?

Skal vi vedde på hvor lang tid det tar før sjefen tar sin hatt og går? Jeg tipper 1 mnd maks.

Dritten nærmer seg nå 300 millioner kroner i børsverdi. Jeg blir overrasket om den ikke stuper under dette i løpet av uka.

Her er det ingen håp om bedring, verken på kort eller lang sikt. Alle aksjonærer står med store tap, og selskapet selv kunne naturligvis ikke brydd seg mindre.

Selskapet er til og med såpass uinteressant at FA ikke en gang nedverdiger seg til å nevne det blant de 8 (åtte) selskapene som falt til ny all time low i dag.

https://www.finansavisen.no/finans/2023/05/30/8012185/atte-aksjer-falt-til-all-time-low

Ingen som har lyst til å kommentere? Det ble stille fra han siste gjøken som prøvde seg. Nede og luktet på 1,2 i dag.

Her fortsetter alt som forventet, ser jeg. Den "magiske" grensen på 300 millioner er nå brutt, og ferden kan fortsette uforstyrret videre ned mot 0.
Peftaus
01.06.2023 kl 18:11 384

Hvorfor bruker du tid å følge en selskap som går mot 0 kr hvis du ikke har short posisjon?

Togkræsj er alltid fascinerende å se på, og her var jeg i tillegg så dum at jeg kjøpte billett selv, så da akter jeg å sitte på til toget er utbrent.
Peftaus
03.06.2023 kl 08:00 220

Du er ikke alene på toget. Se lit positivt og langsiktig. Det er også mulighet til påfyll for dem som tror på selskap 😊