Softox - veien mot russiske prosenter

Aaleby
SOFTOX 24.11.2020 kl 19:59 31851

Av ulike grunner har Softox blitt uglesett etter at den ble hausset til himmels som en covid-aksje i perioden mars-juni. Som objektivt sett er fordømt synd med tanke på det faktiske potensialet som ligger i bunn. Særlig med tanke på dagens mcap. Softox selv har ambisjoner om å bli markedsledende i segmenter som har en årlig markedsmulighet på mer enn $30 milliarder årlig i Europa og USA. Skulle Softox klare å knipe minst en liten prosent av dette...

Alt som er skrevet under er egentlig gjort for egen vinning, som en metode for å samle mest mulig kunnskap om caset. Fritt frem å lese. Etter mitt skjønn er aksjen et scoop på dagens nivå (som ikke vil si at det er uten risiko).

Softox sin produktportefølje som er under utvikling består pdd av Hånddesinfeksjon(Antivir)/Overflatedesinfeksjon(effectDes), Dyrehelse, Sårrens (SWIS), Infeksjonsfjerner (Biofilm Eradicator) og Softox inhalasjonsløsning (SIS). Samtlige kombinerer hypoklorsyre (finnes naturlig i kroppen vår og hjelper immunsystemet med å bekjempe virus og bakterier) og eddiksyre (har også desinfiserende effekt og har vært benyttet for sårbehandling i århundrer) i et optimalisert (patentert) konsentrasjonsforhold.

40 millioner mennesker verden over lider til enhver tid av kroniske sår. Behandling for hver enkelt er estimert til kr 50 000. Bare i USA dør 550 000 hvert eneste år av biofilmrelaterte sykdommer. Like mange som dør kreft. Innen 2050 mener WHO at 10 millioner mennesker vil dø årlig som følge av antibotikaresistens om ikke problematikken blir løst Et lite sår vil i økende grad kunne bli en dødsdom. Kort sagt; store utfordringer hvor menneskeheten per 2020 mangler tilstrekkelig velfungerende løsninger. Utfordringer som et lite selskap fra Norge har ambisjoner om å snarlig bidra til å løse.

Utfordringen med kroniske sår er å penetrere biofilmen som ligger som en hinne over det infiserte såret. Bakterier som er dekket av biofilm, hindrer såret i å gro og er svært motstandsdyktige både mot antibakterielle midler, inklusiv antibiotika, og kroppens forsvarsmekanismer mot bakterier. Inne i biofilmen går bakteriene over i en form for dvaletilstand. De senker sin metabolisme nesten ned til null. Bakteriene blir da nærmest umulige å skade, både fra immunsystemets side, men også fra antibakterielle strategier. Det viser seg at både systemisk antibiotika og lokale antibakterielle midler er uten effekt på bakterier inne i en intakt biofilm. Men hvis biofilmen skades, for eksempel ved hjelp av debridering (fjerning av dødt, skadet eller infisert vev), må bakteriene «jobbe» og reparere skaden. Det vil si at de må bli metabolsk aktive, og de er dermed mulige å elimineres fra sår.

Det er her Softox håper å få sin renessanse. Ved å kombinere hypoklorsyre og eddiksyre i et optimalisert konsentrasjonsforhold. Sammenlignet med blant annet antibiotika og pyrisept er molekylene i denne løsningen betraktelig mindre, som er hemmeligheten som gjør den istand til å penetrere biofilmen. Laboratoriumtester (sjekk side 12 i investorpresentasjonen) har vist at løsningen til Softox (Biofilm Eradicator) er forbausende mye bedre enn dagens foretrukne metoder (markedsledere i europa) og evner å ta knekken på både gule stafylokokker og p.aeruginosa (to typer antibiotikaresistente bakterier). Det fascinerende i så måte er at hypoklorsyre og eddiksyre hver for seg har en svært dårlig effekt på nevnte bakterier. Det er først gjennom synergieffekter ved å kombinere stoffene at de lovende resultatene kommer for en dag. Hemmeligheten er som før nevnt evnen til å penetrere biofilmen og samtidig trenge dypt ned i det infiserte såret på en skånsom måte. Det beste av alt; selskapet estimerer at deres produkt med tilhørende behandling vil koste kun 1-2 prosent av dagens behandlingskostnad for kroniske sår. Potensielt enorme besparinger og dertil insentiver for hurtig markedspenetrering. Ref Almås; "Vi skal være det foretrukne legemiddelet for å fjerne biofilminfeksjoner og erstatte dagens bruk av antibiotika til behandling av sår". Til info: det globale markedet for sårlukke-produkter er estimert til å overskride 15 milliarder dollar innen 2022.

Verdt å nevne at 03.11 tildelte det amerikanske Forsvarsdepartementet (DoD) SoftOx $ 1.977 millioner (USD) for forskning og utvikling av SoftOx infeksjonsfjerner (Biofilm Eradicator) etter en lengre due-dilligence. Prosjektet er et forsknings- og utviklingssamarbeid mellom SoftOx Solutions AS og ledende amerikanske og europeiske sårklinikker, med fokus på kroniske sår og biofilminfeksjoner. Prosjektet representerer et innovativt behandlingsprinsipp for hvordan forebygge og behandle biofilminfeksjoner i sår. Tilskuddet vil bidra til å gjennomføre kliniske undersøkelser for å evaluere SoftOx-teknologien hos mennesker med vanskelige infeksjoner i sår. "SoftOx anser det som en stor ære at en av verdens ledende forskningsorganisasjoner støtter utviklingen og teknologien til SoftOx ved å tildele disse midlene".

Sårrensproduktet til Softox (SWIS) er en medisinsk enhet av klasse 3, som vil si at dets virkestoff har en beviselig antimikrobiell effekt. De fleste øvrige sårrensprodukter på markedet er av klasse 2, som ikke gir tilgang til å hevde tilsvarende antimikrobiell effekt. Formålet til SWIS er å rense akutte sår for å unngå at de blir infiserte og i verste fall kroniske. Så langt tyder det meste på at SWIS kan oppfylle det man kan definere som det ideelle sårrenseproduktet, som er sikkert i bruk (brukervennlig), ufarlig for vertsceller og vev, dyptgående antimikrobiell effekt, kunne ta knekken på antibiotika resistente bakterier og unngå å introdusere nye.

Softox satser også på sårbehandling for dyr. Produktinnholdet er det samme, hypoklorsyre og eddiksyre i optimaliserte konsentrasjonsforhold. Fullføring og lansering har blitt utsatt til 2021 grunnet covid-19.

Safedes/antiVir (hånddesinfeksjonsmiddel) og effectDes (overflatedesinfeksjonsmiddel) er per i dag de eneste produktene som er lansert i markedet. Primærmålgruppen er helsesektoren. 20-25% av alle helsearbeidere har hudproblemer som følge av utstrakt bruk av alkoholbasert desinfeksjonsmidler. Esset i ermet til Softox sitt produkt er at det er klinisk bevist til å være like skånsomt som sterilisert saltvann. I tillegg til å ha desinfiserende egenskaper som kan matche konvensjonelle produkter (blant annet virketid på 15 sekunder mot kappekledde virus som covid-19 og influensa, som er dobbelt så bra som alkohol og best i klassen). Samtidig som at det ligger betydelige besparelser i å unngå nevnte hudproblemer. Utfordringen er markedspenetrasjon for en løsning som går i mot de etablerte mønstre av desinfeksjon med alkohol. Fordelen i så måte er en kundemasse (helsearbeidere) som innehar kunnskap og bevissthet om den relative fordelen og som forstår hva produktet går ut på. I motsetningen til det private markedet, som i stor grad lar seg styre av innarbeidede normer. Som også er hvorfor Softox sin markedsplan er å benytte helsesektoren som concept of proof. Ved hjelp av ledende distributører på sine felt (Bonaventura Scandza: en av norges største distributører av merkevarer til dagligvarehandel, faghandel, kiosk/bensin og HORECA-markedet, Milas: en av landets største totalleverandører av leker og utstyr til skoler og barnehager, og Veso: norges fremste leverandør av legemidler og handelsvarer til veterinærer) skal man over tid vinne markedsandeler hos retail ved å vise til kvalitetsstempelet opparbeidet gjennom at produktet blir benyttet i helsesektoren.

På sikt bør den alkoholfrie varianten til Softox kunne bli en stor suksess. Målsetningen er å erstatte alkoholbasert og bli den nye standarden. Grunnene for dette er mange. Ikke er produktet brannfarlig, ei heller farlig ved kontakt i øynene eller om innholdet svelges. Det er skånsomt for hendene og det er også effektivt mot norovirus (i motsetning til alkoholbasert desinfeksjonsmidler). Her kan man nevne cruiseindustrien, offshore, skole/barnehage og i fly som høyaktuelle markedssegmenter med skyhøyt potensial best-case. Nasjonalt og internasjonalt. Per i dag har Softox kun markedstilgang til Norge, Sverige og Danmark, men her forventes en EU-godkjenning (første desinfeksjonsmiddelet som får en slik godkjenning) any day. Softox har forlengst engasjert Coopmed til å fronte selskapets vekst utenfor norden. Man kan mao forvente at lite er overlatt til tilfeldighetene når godkjenningen er spikret, med forhåpninger om flerfoldige nye distribusjonsavtaler i ulike EU-land utover 2021. I tillegg er det også startet sonderinger mot nye markeder som Midtøsten, Asia og USA/Canada.

(forts..)
Redigert 21.01.2021 kl 09:32 Du må logge inn for å svare
KalleAnka123
21.12.2020 kl 10:36 5966

Likte veldig måten Softox gjorde emisjonen på. De hentet pengene før mange av godmeldingene kom. Dette er veldig bra. CEO og familien går all in i Softox. Blir ikke mer bull enn det.
Redigert 21.01.2021 kl 08:36 Du må logge inn for å svare
Føre var
21.12.2020 kl 10:46 5931

Norgesgruppen og WHO og alle verdens sykehus:)
Redigert 21.01.2021 kl 08:36 Du må logge inn for å svare
Janic
21.12.2020 kl 10:57 5877

Vi skal veldig langt opp idag, kanskje 50% ??? Det går raskt mot 100 lappen her nå :)
Redigert 21.01.2021 kl 08:36 Du må logge inn for å svare
Kenny
21.12.2020 kl 11:25 5791

Hvorfor synes du det er bra? Hadde vært bedre å hentet penger på 70?
Redigert 21.01.2021 kl 08:36 Du må logge inn for å svare
Springer
21.12.2020 kl 11:36 5869

Meldinger først: Emisjon på 70, så faller kursen til 55 (har vært mantraet til biotechselskaper på OB)
Meldinger etterpå: Emisjon på 55, så går kursen til 70.
Hva synes best?
Eneste jeg er kritisk til er at vi vanlige aksjonærer bare får smuler i reparasjonsemisjonen.
Redigert 21.01.2021 kl 07:12 Du må logge inn for å svare
Normalone
21.12.2020 kl 11:44 5935

Repsol - jeg TROR det var et klokt valg (men jeg er kanskje ikke helt objektiv...). Selskapet opplever tydeligvi, gjennom de siste distribusjonsavtalene, en økt interesse for sin ikke alkoholbasert desinfeksjonsmiddelet - og ennå venter vi på innpass i helsevesenet og avtaler ute i Europa. Videre er det finansielle på plass - og det er stor oppmerksomhet for de andre produktene til selskapet, og det er laget en god fremdriftsplan for studiene fremover. Softox er virkelig i vinden, det bygges sten for sten, ledelsen har virkelig lært og blitt mye mer profesjonell og likevel (selv etter dagens stigning) er det 70 % opp til ATH... Vi venter også på analysen fra Sparebank 1...

Har det vært bedre tidspunkt (fundamentalt) å være investert i Softox?
Redigert 21.01.2021 kl 07:12 Du må logge inn for å svare
Zolly
21.12.2020 kl 11:46 5970

50% opp på en melding om distribusjonsavtale med Norgesgruppen? Hva har de fått distribusjonsavtale for? Jo, nemlig SafeDes alkoholfri hånddesinfeksjon også kjent under navnet Soft-OX Antivir.

Jeg har sagt det før og sier det igjen. Det produktet kommer ikke til å gi salgsinntekter av stor betydning. Hvorfor tenker sannsynligvis menigheten der 99 av 100 aldri har prøvd produktet. Det har derimot jeg og flere av mine kollegaer gjort over lengre tid. Konklusjonen er at produktet lukter surt og tørker ut huden.

Det finnes hundretalls andre gode alternativer på markedet, også alkoholfrie. Så å tro at Antivir blir en salgssuksess blir vel litt som å tro på julenissen.
Redigert 21.01.2021 kl 07:12 Du må logge inn for å svare
Kenny
21.12.2020 kl 12:00 5965

Hva er best? eie aksjer i et selskap med 7.8 millioner aksjer eller eie like mange aksjer i samme selskap med 7.6 millioner aksjer?
Klart om du skal daytrade så er det nok best, men langsiktig såklart det lønner seg å hente penger på høyere kurser.
Redigert 21.01.2021 kl 07:12 Du må logge inn for å svare
Springer
21.12.2020 kl 12:18 5951

"produktet lukter surt og tørker ut huden."
Lukter ikke surt, snarere litt sært (for de som er vant til alkoholdunsten)
Tørker absolutt ikke ut huden. Her bommer du så stygt at jeg tror du faktisk juger.
Redigert 21.01.2021 kl 07:12 Du må logge inn for å svare
Aaleby
21.12.2020 kl 12:24 5983

Påstand om at den tørker ut huden blir like sannferdig som å påstå at rent vann tørker ut huden. Som er nettopp hvorfor Softox kommer til å vinne HINAS anbudet og sikre seg betydelige inntekter fra og med 01.04. Lukt, som vedvarer i noen sekunder, er subjektivt og vil uansett være underordnet for helsearbeidere som sliter med hudproblemer grunnet utstrakt bruk av alkoholholdig desinfeksjonsmiddel.
Redigert 21.01.2021 kl 07:12 Du må logge inn for å svare
Aaleby
21.12.2020 kl 12:28 5962

Utgjør forskjellen en faktisk betydning eller er det viktigere å sikre et positivt momentum i aksjen på et tidligst mulig tidspunkt og sørge for gode vibber ved en eventuell neste emisjon? Alt av meldinger fremover ville druknet i EMI-støy om de skulle vente til langt ut i januar.
Redigert 21.01.2021 kl 07:12 Du må logge inn for å svare
repsol
21.12.2020 kl 12:29 5976

Det som er spennende er hva Softox kan få til i USA , vi har sett at dem har et godt nettverk innad i USA også da dem fikk denne forsknings støtta derfra , virker som ting er på glid for Geri Almås nå )

repsol
Redigert 21.01.2021 kl 07:12 Du må logge inn for å svare
Aaleby
21.12.2020 kl 12:39 5970

Godkjenningen for AntiVir er en seiglivet prosess. Usikkert om det i det hele tatt er prioritert, men for SWIS og sårbehandlingsproduktet bør USA kunne utgjøre et svært spennende marked. Ikke minst med tanke på troverdigheten som det nære samarbeidet med forskningsinstitusjonen gjennom det amerikanske forsvarsdepartementet vil gi.
Redigert 21.01.2021 kl 07:12 Du må logge inn for å svare
Kenny
21.12.2020 kl 12:47 5932

Ja jeg mener at det er best å hente penger på høyest mulig kurs. Så får de 5-10 personene på diverse forum heller skrike om emisjon:-)
Er morsomt med høy aksjekurs men ser mer på selskapsverdi når jeg investerer.
Redigert 21.01.2021 kl 07:12 Du må logge inn for å svare
Sydney
21.12.2020 kl 13:14 5958

Der nevner du selve jokeren.. hvordan i svarte gikk is army inn med støtte uten at denne føyk i været??
Redigert 21.01.2021 kl 07:12 Du må logge inn for å svare
Aaleby
21.12.2020 kl 13:55 5901

Dels fordi en viss bergenser begynte å leke seg og skapte ekstrem volatilitet. Føyk opp til 84 før den samme personen satt en short og dumpet en haug aksjer. Vedkommende gikk ut i null, men kursen stupte til under 70.
Redigert 21.01.2021 kl 07:12 Du må logge inn for å svare
Kruttgubben
21.12.2020 kl 18:10 5653

Dager som i dag kommer det til å bli mange av fremover:-)
Redigert 21.01.2021 kl 07:12 Du må logge inn for å svare
marho
21.12.2020 kl 21:01 5470

Ja blir spennende om den klarer å holde 70 eller at den går videre oppover, personlig tror jeg det blir grønne dager fremover. Spennende å se :)
Redigert 21.01.2021 kl 07:12 Du må logge inn for å svare
Aaleby
21.12.2020 kl 21:06 5520

Tipper at det er for mange som anser den som billig under 70 til at den ryker. Relativt motstandsdyktig mot røde pandemidager også. På sikt blir det nok uansett en fest.
Redigert 21.01.2021 kl 07:12 Du må logge inn for å svare
Chirpieching
21.12.2020 kl 22:26 5390

Når er det HINAS-anbudet blir avgjort?
Jeg har ikke klart å finne det på Doffin.
Redigert 21.01.2021 kl 07:12 Du må logge inn for å svare
Normalone
21.12.2020 kl 22:29 5442

Det ble utsatt pga Covid-19 - mener at den nye avtalen trer i kraft fra 1. april, og Almås nevnte vel på Q3 presentasjonen at det blir lagt ut i disse dager.
Redigert 21.01.2021 kl 07:12 Du må logge inn for å svare
Chirpieching
21.12.2020 kl 22:38 5458

Ja ok, takk. Jeg har også inntrykk av at det er ganske snart. Greit å være forberedt.
Redigert 21.01.2021 kl 07:12 Du må logge inn for å svare
olemt
22.12.2020 kl 07:08 5207

Kjære softox. Nå må dere slutte å trykke linjeskift midt i setninger som på en fuckings skrivemaskin. Alle pressemeldinger er totalt uleselige. Send den som skriver for dere på datakurs.
Redigert 21.01.2021 kl 07:12 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
22.12.2020 kl 13:58 4972

Det står at flere luftveissykdommer kan bli en medisin hva med det nye muterende viruset?? Svaret får vi i 2021 hvor denne medisin kan anvendes, spennende saker.
Redigert 21.01.2021 kl 07:12 Du må logge inn for å svare
bj111
22.12.2020 kl 16:34 4893

Ikke helt sikker på hva du mener med det du skriver men inhalatoren fra Softox skiller ikke på hvilket koronavirus det tar kverken på, det tar alle etter det jeg har forstått. Det jeg ikke skjønner er hvordan det kan skille mellom de gode bassiluskene og de onde. Men den spør kanskje før den skyter.
Uansett så har de sikkert kontroll på dette og de gode hjelpere finnes det sikkert masse av som fort formerer seg igjen mens de onde er i mindretall og om man er så syk at de gode er i mindretall så er det nok noe annet som skal benyttes.

Kjøpte noen aksjer i dag men forventer i grunn at jeg kunne fått de billigere når emisjonsaksjene kommer på markedet for der er gevinsten såpass stor nå at jeg ikke tror alle vil bli sittende med de. Men finner aksjen uberegnelig nå så da får en kjøpe litt. Finansiering er avklart og det var vesentlig for min del.
Redigert 21.01.2021 kl 07:12 Du må logge inn for å svare
Aaleby
22.12.2020 kl 16:44 4904

400k emisjonsaksjer av 900k kom på markedet i går. Av de siste 500k aksjene vil brødrene Almås få 145k. Ser man på mangelen av salgspress de første to dagene denne uken har man nok lite å frykte over nyttår.
Redigert 21.01.2021 kl 07:12 Du må logge inn for å svare
Kruttgubben
22.12.2020 kl 17:03 4737

Tror ikke det er mange som deltok i emisjonen som ønsker å selge nå når selskapet trolig står foran en eventyrlig oppgang.
Redigert 21.01.2021 kl 07:12 Du må logge inn for å svare
Kruttgubben
22.12.2020 kl 17:09 4776

Om en har aksjer på zero konto i Nordnet noen som vet om en da får tilbud om å delta i rep emisjon for aksjene?
Har aksjer både på aksje/fondskonto og zero konto der.
Så litt kipt om en ikke får bli med for alle aksjene en sitter på selv om mesteparten jo er på aksje/fondskontoen.
Redigert 21.01.2021 kl 07:12 Du må logge inn for å svare
bj111
22.12.2020 kl 17:58 4725

Ok, var ikke klar over at emi aksjene var på markedet. Tenker at det uansett ikke vil være noe problem for falle aksjen og så stiger hvilket jeg er rimelig sikker på for 2021 så spiller det egentlig ikke så stor rolle.

Kan ikke skjønner hvorfor du ikke skulle få emisjonsretter på en zero konto men kjenner ikke produktet. Så sant det ikke er noe veldig spesielt med den kontoen så får du tegningsretter via VPS. Ville logget meg på VPS å sjekket.

Er ikke i kategori som kan delta da jeg ikke hadde aksjer så ikke satt meg så godt inn i tidsfrister etc her som dere sikkert skjønte av innlegget Aaleby svarte på.
Redigert 21.01.2021 kl 07:12 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
22.12.2020 kl 18:58 4662

Universalt for luftveissykdommer?
Dispril kan jo brukes mot mye annet en hodevondt.

Men en coil brukes kun på bensin motorer, diesel starter på kompresjonen i motoren
Redigert 21.01.2021 kl 07:12 Du må logge inn for å svare
Kruttgubben
22.12.2020 kl 19:10 4652

Aksjene som står på Zero kontoer i Nordnet er aksjer som på aksjonærliste vil vises som Nordnet og ikke personen som eier de. Derfor jeg lurer på om det blir Nordnet som får disse rettighetene men satser på det blir ordnet opp i ja:-)
Redigert 21.01.2021 kl 07:12 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
22.12.2020 kl 20:41 4502

Hva er det du ikke forstår ? Ser helt perfekt ut her.
Redigert 21.01.2021 kl 07:12 Du må logge inn for å svare
Normalone
22.12.2020 kl 21:18 4436

Hva - har bj111 kjøpt aksjer i Softox? Det er kanskje det største kjøpssignalet...😀 Gratulerer!
Redigert 21.01.2021 kl 07:12 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
22.12.2020 kl 21:20 4466

Kruttgubben; Du får tegningsrettighetene selv om Nordnet rent formelt eier aksjene på Zero-kontoen.
Følg med under "corporate action" (gammel Nordnet) og vær nøye med tidsfristene som angis med tanke på penger på konto for betaling.
Redigert 21.01.2021 kl 07:12 Du må logge inn for å svare
Aaleby
22.12.2020 kl 21:31 4442

I løpet av de siste 6 børsdagene har Softox fylt opp kassen med 50 mill til kurs 55, økt 12% (26% fra emikurs), landet en avtale med både XXL og NorgesGruppen for desinfeksjonsmiddelet samt distribusjonsavtale med AssistCo og OneMed, blitt nevnt i samtlige danske nettaviser i forbindelse med en pressemelding fra Rigshospitalet i Danmark om troen på inhalasjonsstudiet og oppnådd at DNB Bjørvika skal teste ut AntiVir med sikte på kjøpe inn til hele konsernet til bruk for 11 000 ansatte pluss kunder dersom produktet faller i smak.

Mcap er fortsatt under 600 mill kr til tross for et sky high fremtidig inntektspotensial. Særs liten nedside, eventuelle vaksineutfordringer og virusmuteringer er til selskapets gunst og Softox er kun ca ett år unna å ha to nye produkter klar for markedet. Fase 1 studiet til inhalatoren ser ut til å starte iløpet av Q1, SB1 kommer med en analyse og ditto kursmål i samme kvartal. EU-godkjenningen vil være formelt godkjent i løpet av januar, som åpner for løpende godkjenninger for hvert enkelt medlemsland med påfølgende distribusjonsavtaler. Legg til mulig HINAS-avtale og ferdigstilt fase 3 i tilknytning til SWIS (sårrens med suverene egenskaper) og man bør skjønne tegningen; første halvår er proppet med svært potente triggere.

Det nærmer seg tjenesteforsømmelse å ikke se Softox Solutions nærmere i sømmene gitt tingenes tilstand.
Redigert 21.01.2021 kl 07:12 Du må logge inn for å svare
bj111
22.12.2020 kl 23:18 4284

Haha festlig du😊 mener iallefall selv å ha vært ganske klar på hva jeg ville ha på plass, så kan man jo kalle det skivebom å ikke ha gått inn før finansiering var avklart. Men med den ble risikoen redusert. At det skal komme en drøss med nyheter etter emisjonen så jeg ikke komme for er litt mot normalt i norsk farma. Når det er sagt så er det bare å ta av seg hatten for dette vakre kunststykket Softox her gjorde. De viser med det at de er opptatt av aksjonærenes verdier, iallefall velger jeg å se det slik og det i seg selv er egentlig grunn nok til at en bør ta en post i selskapet. Det er ikke hverdagskost i norsk farma. Kjenner kun til et selskap som har en leder som snakker om verdi for aksjonærene og det er AZT. Skal sies at det ikke alltid har vært slik der, var mer normalt før Jethro tok roret. Da var det som i de fleste, aksjonærene er gode å ha når det skal hentes penger men ellers er de til bry, hyggelig om det blir noe avkastning for de men det betyr nada. Så Almås og Jethro har noe helt spesielt her.

Pipeline til Softox er ingen vits å kommentere da den er spennende og med potensiale helt enkelt. Nå går de egne veier uten Antibac og det liker jeg. Tror de har lært av Kiiltoclean avtalen så de ikke gjør samme tabben med de kommende produktene sine. De skal jo trolig ut med eller mot Big Pharma og da skal en holde tungen rett i munnen for ikke å bli satt i et hjørne.

Blir nok bra dette på sikt og vi har en spennende reise forran oss. Så får jeg se om jeg får fatt i noe mer på lavere nivå eller om jeg må strekke meg i ukene som kommer. Vanskelig å si på kort sikt nå, syntes jeg.

Redigert 21.01.2021 kl 07:12 Du må logge inn for å svare
Normalone
23.12.2020 kl 00:08 4205

Bj111 - selv om vi ikke er enig i alt, har jeg stor respekt for dine innlegg og valgene du tar. Det du skriver virker veloverveid og mitt inntrykk er at det ligger en plan bak det du gjør. Det er etter mitt syn avgjørende for å lykkes i aksjemarkedet - selv om en naturligvis ikke treffer hver gang.

Jeg tror også emisjonen som nå er på plass vil være den utløsende faktor for videre oppgang, og når en ser på aksjekursen i dag mener jeg at markedet ennå ikke har tatt innover seg alle milepælene som er nådd denne høsten. Tenk at kursen i dag er lavere enn etter første nyhet ift inhalatoren i høst (da gikk kursen til kr 81). Etter det har selskapet fått fast track i DK, EU godkjennelsen er nesten i boks, godkjennelse til å sette i gang siste fase i Swis 2, støtte fra amerikanske forsvaret, nye gode nyheter fra inhalatorstudiet, masse media oppmerksomhet, flere større distributøravtaler og "innsidekjøp" gjennom emisjonen (som var over 100 % overtegnet) mv.

Når støvet har lagt seg etter emisjonen, er jeg overbevist om at kursen kommer til å stige og at vi relativt raskt nærmer oss ATH. For de som er interessert i TA, ser det tekniske også veldig sterkt ut om dagen.
Redigert 21.01.2021 kl 07:12 Du må logge inn for å svare
grandfather
23.12.2020 kl 00:19 4192

Har lagt merke til at Antibac reklameres på TV2. De kjenner pusten til SoftOx i nakken.
Redigert 21.01.2021 kl 07:12 Du må logge inn for å svare