The Kingfish Company ser spennende ut


Her er det veldig lav Frie aksjer så her går kronene fort , har tatt meg noe få aksjer her i dag

repsol
Redigert 21.01.2021 kl 08:03 Du må logge inn for å svare

Da må prisen seksdobles, denne kom på børsen på rundt 33 - 34 kr om jeg husker rett, ved oppkjøp i dag 70 kr. pr. aksje kanskje?? 2023 (3,5 ton pr. år) 100 kr.

Når anlegget er ferdig utbygd i USA og produserer for fullt i 2024, kurs pr. aksje 200 kr. (8,5 ton pr år)
Redigert i går kl 06:30 Du må logge inn for å svare

Det er ikke noe man ønsker her nede, men kan dessverre fort bli en realitet.

i dag anbefales en rekke sjømat mygger Oslo børs. jeg kan ikke tenke meg et bedre selskap enn King å investere i på dagens pris. Veldrevet til tusen, cash positive og snart øker de kapasiteten i Holland, samt starter byggingen i USA. Finansiering er på plass. Bærekraft trenger du ikke tenke på, du finner ikke bedre oppdretter pr nå. Soldrevet energi driver anlegget i Holland og absolutt alt er etter morgendagens standard. Ta i tillegg med at de ikke klarer å produsere så mye fisk som markedet etterspør. Legg gjerne på at fisken vokser raskere enn laks i oppdrett, og at marginer og slaktepris er langt høyere. Tilbudsbombe av de sjeldne.

Denne vil få en enorm rekyl snart. Når anlegget i Holland nå er klart og kapasiteten vokser betydelig, blir det gode tall. USA anlegget åpner om noen år og da vil de legge et nytt kontinent for sine føtter. Oppdrett på land, bærekraft i alle ledd, null sykdom på fisk, stabil ledelse, skyhøy etterspørsel av Yellowtale. Tror vi skal til 100 om noen år her.

Beveger oss nærmere og nærmere emi kursen.
Fortsetter bare laste, tror denne kan få en boost igjen på nyåret når utbygningen i Nederland er ferdig.

Får håpe det er noen større aktører som snart vil ta plass.
urix
14.11.2022 kl 05:15 637

Mer enn dobling av produksjonen kommer i Q1. Arbeidet i USA starter snart.

Kopi fra selskapets sider: Expansion is underway and capacity in the Netherlands will reach 3,500 tons in early Q1 2023. In the US, permitting for the company’s 8,500 tons capacity facility is progressing as planned.

"KING: OHAD MAIMAN BLIR RÅDGIVER
Oslo (Infront TDN Direkt): Kingfish Company opplyser at selskapets gründer og administrerende direktør Ohad Maiman vil gå over fra rollen som administrerende direktør til en rådgivende stilling, hvor han vil fortsette å støtte selskapet som en aktiv gründer.


Det fremgår av en melding mandag."

Alltid synes fyren har virket veldig oppegående, men dette er vell ofte praksisen når bedriften begynner å bli stor.
Grunderne stepper ned og noen med erfaring med å styre selskaper tar over.

Kan bli spennende.

Det er rett og slett trist om noen skulle sette kloa i Kingfish på dagens kurser. Et salg vil vel kunne gjennomføres på kurser helt nede i 16 kroner, det er er loppemarked pris for et så veldrevet selskap i sterk vekst.

Witzøe har jo kjøpt seg opp via sitt holdingselskap. Har slipper de greit unna lakseskatten også...Kan de svelge hele?
urix
28.10.2022 kl 09:44 994

9. februar 2021 stoppet denne på kr. 34,50.

I dag kan du kjøpe den for en 1/3, kr. 11,50

Mer produksjon kommer i Nederland, 3,5 ton. totalt i 2023
Usa er klar til å starte bygge i Jonestone, Maine, 8,5 ton kommer etterhvert.
Stor etterspørsel, priser over 17 Euro pr. kg. Gode marginer.

Oppkjøpskandidat!!!
Maxx
27.10.2022 kl 18:44 1056

Kan investorer på ose være redd for overskridelse på utbygging... problemer og behov for en ekstra emisjon ?? 🤔

Eller fordi mange vet at det er mange aksje-eiere som sitter på emisjonaksjer til ca 8.50-8.80 og er redd de selger om kursen når 13-14-15 kr ...
Redigert 27.10.2022 kl 18:47 Du må logge inn for å svare

Tålmodighet er viktig i denne, men de som kommer inn nå vil nok ikke trenge vente så lenge. Sterke tall, ny kapasistet i Holland, og nå endelig godkjent USA anlegget. Aldri noen sykdom på fisken, 100 % bærekraftig, vokser raskere enn laks, bedre marginer....I tillegg en ledelse som leverer det sier de skal. dette blir bra så fort noen tar tak i caset og regner på potensialet. Kingfish er litt som laksen var for 20 åpr siden......Enormt potensiale.

Hadde håpet US godkjenningen skulle gi noe som helst utslag på kursen..
Vil bare fortsette laste som vanlig, skjønner ikke hvorfor så mange kaster pengene etter laks mens en så mye mer attraktiv fisk som kongefisk blir helt oversett.

King og Salme er to knakende gode selskaper som treffer tiden godt og som begge vil vokse seg større og sterkere med ny kapasistet like om hjørnet. Ingen av de bør tenke på grunnrentebeskatning, men til forskjell fra laks, er Kingfish en fisk som vokser raskere og den har betydelig bedre marginer enn laks. I tillegg er det ikke nok tilbydere, så de klarer ikke å produsere nok. Tror denne blir veldig bra fremover, kursen har falt fra toppen på rundt 33 kroner, og selskapet du nå handler for en tredjedel av prisen er merekelig nok minst tre ganger lenger fremme enn de var da.

"Driven by continued strong demand for high-value kingfish in Europe and the US, sales grew by 90 percent to EUR5.4 million in Q3'22 and 69 percent in whole fish equivalent (WFE) tonnage to 392 tons. Sales prices have significantly increased in Q3'22, particularly for large fish (+25% YoY) reaching an average price per kg WFE of EUR17.1, and for small fish (+14% YoY) at EUR12.1 per kg WFE. Demand continues to outpace our production capacity."

God pris, god fisk. Uforståelig at det er fortsatt folk som kaster ut aksjene sine på disse kursene.
Får håpe det kommer noen innsidekjøp på banen eller lignende igjen. DNB har kursmål 26, mer enn dobling av dagens kurs.

Fortsetter bare laste jeg, har heldigvis ikke dårlig tid.

Fra E24: Grunnrenteskatt opplyses som en av grunnene til fallet i oppdrettselskaper. Kingfish er landbasert og holder til i Holland og snart USA, har jeg misforstått noe? Kingfish blir jo ikke rammet av dette i det hele tatt? Fallet ser jeg på som panikk, all tid dette kommer til å bli fantastisk bra. Sterk ledelse, bærekraftig tvers igjennom, og de klarer altså ikke holde tritt med etterspørselen. Nå kommer fase to som er fullt finansiert i Q1 2023, og snart er spaden i jorda i Maine. Verdien på dette er i underkant av en milliard pr.nå. Latterlig lavt med tanke på hva de leverer og hva som ligger klart foran dem.

Landbaserte oppdrettsselskapet The Kingfish Company øker omsetningen i tredje kvartal av 2022.
Det fremgår av kvartalsoppdateringen fra selskapet onsdag.
Omsetningen landet på 5,4 millioner euro i tredje kvartal, mot 2,8 millioner i samme kvartal i fjor.
Selskapet produserte 374 tonn fisk. Produktiviteten var 0,73 kilo vekst per kubikkmeter per dag i tredje kvartal av 2022. Samme kvartal i fjor var det tallet 0,66 kilo.
Siden årsskiftet har selskapet falt nesten 40 prosent på Børsen, hvor store deler av fallet har skjedd den siste tiden. Flere oppdrettsselskaper har fått kuttet kursmål fra meglerhus etter forslaget for grunnrenteskatt kom på banen. Før børsåpning onsdag er markedsverdien i underkant av en milliard.

Ny imponerende rapport og fase to starter i Q1 2023. Så er alt klart over dammen for nytt anlegg i Maine. Utrolig at du kan kjøpe et så velfungerende vekstselskap, med alt på stell for dagens pris. Et negativt marked er selvsagt mye av årsaken, men King trosser alle eksterne påvirkninger og leverer rekord i Q3 igjen.
https://newsweb.oslobors.no/message/573382

Det kjøpes heftig i Kingfish i dag. Tall på onsdag, kommer sikkert nok en gang til å vise imponerende produktivitet. Bærekraft og vektst hånd i hånd. Glem strømutgifter, Kingfish har solcelle drevet produksjon og blir bare et enda sterkere case.

Kanskje det kommer noe info ved tall 19/10
andre-pe
11.10.2022 kl 07:57 1704

Skulle det ikke komme en reprasjons-emisjon for oss vanlige "proletarer" også på et senere tidspunkt?

Ble meget skuffet over den utrolige lave emisjonskursen.
Hvordan aksjen kunne være oppe å nikke på 20 tallet bare måneder før emi kurs til 8,41 er litt trist.

Men det får bare være, lastet opp de siste dagene. Ingen planer om å selge disse før om mange år uansett.


Q3 var meget godt igang og lå nok en gang an til å slå nye rekorder. Nå har lakseskatten gjort landbasert oppdrett enda mer aktuell, og det er neppe noen som leverer bedre bærekraft og kvalitet enn Kingfish. Med de nye anleggene på trappene, vil de bli verdens ledende produsent av Yellowtale, en fisk som de fleste av oss vil se sammen med høykvalitet fisk hos ledende forhandlere og high end sushi restauranter.

For oss gulhalede kongefisker er det uvant å se King på toppen av vinnerlisten. EMI er gjennomført og produksjonen går på høygear til rekordhøye slaktepriser. Nytt anlegg i USA og økt kapasitet i Holland er sikret og det skal ikke betales lakseskatt. Muligens flytter Witzøe litt mer penger inn i landbaserte suksessbedrifter fremover....Skal det endelig løsne også for kursen? Q3 blir meget spennende, de lå allerede langt foran fjoråret etter første del, ble det meldt ved presentasjonen.
Redigert 30.09.2022 kl 10:19 Du må logge inn for å svare

Synd vi måtte så langt ned, men sånn er livert for tiden i markedene. Selskapet går veldig bra og er gjennom kristisk fase og på vei over i god lønnsomhet. Jeg dobler beholdningen her nede.

Da ble det fulltegnet EMI og penger klare til å øke produksjonen betydelig. Ikke må de betale lakseskatt heller. Et top pick innen oppdrett fremover. Nå er perfekt timing. Jeg har bomma big time, men har lært meg selskapet og bare blitt sterkere i troa på at det vil bli en kjempesuksess. Krig, renter og uro i markedene til tross, Kingfish vokser for hvert kvartal og nå er finansiering i boks for videre vekst.
SomSa
22.09.2022 kl 15:30 2354


Hvorfor kjøpe nå når de skal hente penger gjennom en emisjon? ATLANTIC SAPPHIRE hentet 1,2 mrd på 20.50 for ikke lenge siden og aksjen er 11. De kan lønne seg å vente litt.

"Selskapet har dialoger med investorer om en potensiell emisjon i området 30-35 millioner euro"

Det som er trist er at kursen har kommet så langt ned, i en periode selskapet har levert fantastisk bra vekst og selv ikke på maks produksjon, klarer de å dekke behovet der ute. En utbygging må til og det koster jo litt mer penger enn først antatt, men at det skulle komme så langt ned etter en helt åpenbar nyhet ble offentligjort er jo merkelig. For meg virker det som et spill i kulissene som skal sørge for at nye investorer kommer inn på et lavest mulig nivå. Jeg har klokketro på Kingfish, og syns de leverer fantastisk bra, og tror markedet blir enormt for Kingfish fremover. Ingen får mine aksjer her nede.
Igjr
21.09.2022 kl 20:14 965

Synes det er merkelig at denne faller så mye ja, men er vel en del makro usikkerheter i tillegg.

Fikk i dag en oppringingen av en fra arctic securities om jeg var interessert i å delta på emisjon, så meglerne er vertfall ute og lufter markedet. Kunne dog ikke si noe om hva emisjonskursen ble enda.

Etter nyheten om kostnadssmell så har det vell bare gått en vei ja.
Synes denne allerede har falt mye nok, men det får bare være.

Fortsetter bare fylle ettersom muligheten byr seg, spent på hvordan emisjonen vil foregå.
Veldig kjedelig hvis det blir tatt på disse nivåene. Kanskje investorene som dumper litt for å få plukket lavere på emi?

Kjedelig at det går flere tusen aksjer på 15kr.
Konsernsjefen handlet jo for ikke lenge siden aksjer for mye høyere pris, får håpe det kommer flere på kjøpern om ikke lenge.
Igjr
21.09.2022 kl 12:19 1032

Kongefisken er ikke sørlig populær for tiden. Svinger voldsomt på lav omsetning. Ikke veldig bra for oss som har hatt trua siden spettet gikk ut, men kan benytte mulighet til å plukke noe billig.

Tror fort dette bare blir en rettet emisjon mot de største investorene.
Med omsetningen som går i aksjen her så kan jeg egentlig ikke skjønne noe annet.

"Fase 2-produksjonen forventes å starte i fjerde kvartal, og selskapet opplyser at etterspørselen etter yellowtail overgår produksjonskapasiteten i alle størrelser, og at det ikke er i stand til å betjene nye kunder fullt ut før fase 2-produksjonen har startet."

Får håpe investorene har såpass trua at emisjonen går igjennom med relativt liten eller ingen rabatt.
Gjerne snitt av hva kursen har vært siste 30 dager eller noe lignende.

Fortsetter bare laste her, skjønner ikke helt hvem som er på selgeren men helt greit for meg. :)

75 % økning år til år de første ukene i Q3 og prisene øker også. Klarer ikke levere behovet før ny kapasitet er åpnet. Helt sjukt hvor billig denne er om man klarer å se forbi generell markedsuro. Kingfish har nemlig null problemer med ordreboka om dagen, og nå viser de største investorene at det ikke blir noe problemer med investeringene i ny kapasistet fremover. Gull egg på sikt. 100 % sikker.