Qfuel + BASF = Sant

Kalleklovn
QFUEL 21.12.2020 kl 08:29 246941

https://newsweb.oslobors.no/message/521306

Da blir BASF partner ved Kristiansund fabrikken. Det er helt rått, jeg kunne ikke håpet på en bedre partner enn BASF. De blir nok å satse hardt på Quantafuels teknologi fremover.
Redigert 21.01.2021 kl 06:44 Du må logge inn for å svare
Rule
21.08.2021 kl 02:37 2872

Innlegget er slettet
Skeletene skal ud af skabet og de har helt sikkert lang vej til at blive lønsomme. Det har Bergen Carbon Solutions (BCS) derimod ikke. De har opfundet en slags menneskeskabt fotosyntese hvor kulilte splittes til ilt og kulstof til form af Carbon Nono Fibers (CNF). Det sidste har en uhyggelig markedsværdi og BCS kan producere det med en fraktion af den omkostning traditionel teknologi laver CNF på. Det er genialt at bruge CO2, som er affald til sygelige deponi omkostninger, som input til at skabe noget enormt værdifuldt materiale. Det er jo fra muld til guld. Potentialet her er overdrevet og jeg tror det bliver en af Norges største industri eventyr i nyere tid. Måske i har pumpet mye olie op og nu skal CO2'en fanges.
Vetle
21.08.2021 kl 08:14 2812

Hammers
Hva er din agenda mot Qfuel?
Leser dine innlegg om VOW, med nærmest halleluja stemning, for deretter til stadighet negativitet mot Qfuel. Har du tapt mye penger på Qfuel? Ifølge dine egne innlegg tyder det på at du er en godt voksen mann, men på Qfuel forumet har du en adferd som en mindre erfaren voksen. Forsett med din positivitet vedrørende VOW, hvor jeg selv er aksjonær, og reduser din aktivitet her. VOW , inkludert dattera, er fremdeles godt ned i år uten at noen trenger å hovere over det!
De aller aller fleste investerer i aksjer for å tjene på denne investeringen. Jeg håper alle kan vurdere egne valg uten at noen godt voksne til stadighet skal kommentere negativitet om dette. Vær saklig og ikke slik Svart / Hvit som du er i nevnte to selskaper. Litt ironisk ……Bli voksen !

God helg
Vetle
LasseBon
21.08.2021 kl 09:00 2829

Herman* skrev Innlegget er slettet
Enig.

Overoptimistisk mål er godt, hvis man kan opfylde dem. Det tror jeg Quantafuel kan, men har ikke bevist at kunne gøre det inden for estimeret tid. Når der bliver meldt forsinkelser, en direktør der trækker sig tilbage, usikkerheder om fabrikken, så er det klart nogle trækker sig.

Jeg hæfter mig også ved at flere blandt andet danske medier har dækket sagen uden den helt store viden. Da produktionen blev startet skrev plastforum.dk en artikel med følgende afsnit:

"Skalerer op
Quantafuel melder, at alt vedrørende poduktion, kontrol og sikkerhed er gået helt efter planen.

Den videre plan er nu, at produktionen gradvist skal skaleres op over de næste uger. De færdige produkter vil Quantafuel levere til deres partner BASF."

Jeg tror at selv medierne ikke havde forudset, at man nu efter snart 1 år ikke kørte med.fuld drift.. måske var Quantafuel for dårlige til at meld ud, at det ville tage måneder og nærmere år før at betingelserne var optimale. Det er klart man ikke kan ramme 100%, når det er det første fuld automatiske pyrolyseanlæg og one of a kind.

Uanset bliver det meget spændende at følge med de næste 3-4 måneder og ikke mindst tiden efter. Det er måske selskabets mest spændende tid efter min mening. Så snart meldingen om PoC kommer, så tror jeg at der vil ske ting jeg. Her vil jeg minde folk om, at der sker rigtig meget udover Skive, selvom det nok udadtil ikke ser sådan ud. Læs side 3 af 19 i Q1 præsentationen fra start januar under afsnittet: "Commercial and strategic update"




Mariobros
21.08.2021 kl 13:18 2668

En ting som sjeldent diskuteres er hvor mange flinke folk de har ansatt fra tidlig 2020 og frem til dags dato. Kjenner noen ingeniører som begynte der for ca et år siden og selv om de ikke kan gi for mange detaljer så er mitt inntrykk at det bare er et tidsspørsmål før de er i mål. Det gjør at utskifting av en leder, Hammers stadige agenda mot selskapet samt det evige maset om poc før eller etter q2 blir mer bakgrunnsstøy enn retningsgivende for min beskjedne investering her. Bare til ettertanke for de usikre i røde tider 😊
Redigert 21.08.2021 kl 16:20 Du må logge inn for å svare
spurswild
21.08.2021 kl 20:28 2551

rischioso skrev Innlegget er slettet
Skal ikke legge meg for mye opp i hva andre mener. Likevel virker du noe i drømmeland. Mener du at selskapet har vist at de leverer til det de lover? Det andre er jo at det ikke er noe problem å produsere olje på den metoden. Det som kan være et problem er om det er lønnsomt?
Thesistulling
22.08.2021 kl 01:46 2643

Hammers skrev Innlegget er slettet
So what?
Kjøper bare mere. Har fortsatt ståltro.
Slettet bruker
22.08.2021 kl 20:45 2174

Direktøren har bursdag.