Pågår det ulovligheter i KOA aksjen ?


Det ser ut som denne aksjen blir manipulert og kontrollert til de grader, og dette har pågått siden januar. Alle forsøk på oppgang har blitt handlet ned igjen, -og målet er alltid det samme...rundt 2,6 kr. Hvor lenge kan dette pågå før børsledelse og/eller media begynner å fatte interesse ???
Redigert 24.08.2021 kl 09:41 Du må logge inn for å svare
puzzle
24.08.2021 kl 09:43 3697

Storting kalles det, fullt lovlig, men de må kjøpe tilbake vet du, tålmodighet er viktig , ikke selg 👊

Jeg selger ikke en forbanna aksje under 5, om jeg så skal sitte på Koa posten i ti år...
Bull00
24.08.2021 kl 18:37 3438

Hva snakker du om? Det vi ser her er ikke shorting. For øvrig er alt over 0.5% offentlig

Dette er ikke shorting nei, det er styring og det skal være ulovlig såvidt jeg vet. Idag gikk den litt opp, ble ble tvunget ned igjen. Tar jeg ikke helt feil blir den satt på plass ned mot 2,6 imorgen.
Dette mønsteret har pågått i ukevis og månedvis, og vil fortsette utover høsten inntil noe skjer som tvinger disse jævlene til stoppe styringen. Hva det skal være vet ikke jeg.

Prøv å få tak i handelsloggene, og se om det fortsatt er MSI UK og MSI USA som bytter aksjer. Det var helt tydelig noe på gang der da loggene ble publisert åpent. Jeg har sett at noen publiserer skjermdump som viser mer enn det børsen viser åpent, så en eller annen kan få tak i dem.

Med fare for å gjenta meg selv..... Mønsteret gjentar seg idag som alle dager.
Styringen av aksjen er total, og ledelsen i OB ser ut til å være totalt fraværende.
Redigert 27.08.2021 kl 17:09 Du må logge inn for å svare

Ser ut som KoA har funnet et nytt lavmål. Skal skrustikken festes under 2,6 heretter...???
Garmis
27.08.2021 kl 14:35 2415

Da er det bare og sette igang å kjøpe, fint nivå dette ;-)

Jeg er like frustrert som mange her når det gjelde Koa kurs og handler som skjer på OB. Så sendt en kommentar og spørsmål til OB i dag. Ser svar jeg fikk under:

Hei,

Takk for henvendelsen.

Oslo Børs mottar daglig en rekke tips og kommentarer fra investorer og andre aktører i markedet. Alle henvendelser blir lest av markedsovervåkingsavdelingen på Oslo Børs som vurderer informasjonen og eventuell videre oppfølging.

Generelt kan vi forsikre deg om at vi følger handelen i KOA på lik linje med all annen handel og at markedsovervåkingen alltid vil iverksette nødvendige tiltak dersom vi har den minste mistanke om at det foregår markedsmanipulasjon, innsidehandel eller ulovlig spredning av innsideinformasjon. Det kan være greit å være klar over at markedsovervåkingen generelt har en del mer opplysninger om handelsaktiviteten enn det som er synlig for øvrige markedsaktører og det er ikke alle tiltak som markedsovervåking gjør som er synlig for markedet heller.

Vi kan derimot dessverre ikke kommentere nærmere om hva vi gjør på enkeltsaker på grunn av taushetsplikt.

Mvh Stockwatch

Nærmer seg årets laveste kurs. 2,54. Skal denne lenger ned til uken eller er det noen triggere som kan komme på mandag? Aksjen er ikke shortet i det hele tatt viser en oversikt i dag.

Er redd for at vi får en siste wash out på mandag og at vi ender på årsverste ved børsslutt. Men da kan det nesten bare gå oppover

Takk, da vet vi ihvertfall at de er våkne, selv om dette er et klipp og lim svar. I min verden er det iallefall veldig mistenkelig at en bedrift som KOA blir verdsatt til 2,7 milliarder, mens børsen ellers går til ATh.
Redigert 27.08.2021 kl 17:07 Du må logge inn for å svare

En tredjedel av aksjeverdiene er forsvunnet i løpet av 8 måneder, - i et selskap som tjener penger hver dag, er godt finansiert og har teknologi, kompetanse og skaper overskudd selv om bransjen som helhet sliter....????
Hvordan kunne dette skje.?

Styreformannen Firass Abi-Nassif startet prosessen ved å dumpe 150 mill aksjer i markedet i januar for vekslepenger (rundt 60 mill) Dette samtidig med at Aksjeanalyse og andre analytikere spådde aksjen rett til værs.

To løsninger

1. Styreformann i Koa og leder i Teleios er en dum idiot som ikke vet hva han holder på med?

Eller :

2. Styreformann i Koa og leder i Teleios er en iskald og beregnende finanshai som har ødelagt sparepengene til hundrevis av småaksjonærer?

Jeg vet ikke hva som er verst...
Redigert 20.11.2021 kl 10:54 Du må logge inn for å svare

https://e24.no/boers-og-finans/i/x890gj/det-har-oppstaatt-et-smutthull-i-kongsberg-automotive-som-boer-tettes.

Nå begynner vi å få et svar på hva Teleios har holdt på med siden januar, da de dumpet aksjer for å få ned kursen. Fy faen...