Kjøpte den aller største idioten Kahoot i dag?

MASTERCLASS
KAHOOT 20.01.2021 kl 18:02 24295



Det er ingen tvil om at the Greater fool theory er særdeles relevant på verdens børser nå.

https://en.wikipedia.org/wiki/Greater_fool_theory

In the stock market, the greater fool theory applies when many investors make a questionable investment, with the assumption that they will be able to sell it later to "a greater fool". In other words, they buy something not because they believe that it is worth the price, but rather because they believe that they will be able to sell it to someone else at an even higher price.

I stadig flere børsselskaper er det ingen som bryr seg om å vurdere sannsynligheten for at aksjene de kjøper noensinne kommer til å forsvare kursen de kjøper til. Folk kjøper i bøtter og spann bare fordi de tror de vil få solgt aksjene til en enda større idiot senere.

Kahoot prises nå til nesten 60 MILLIARDER kroner - et selskap som omsatte for under 100 millioner kroner og med et underskudd på 7 millioner kroner i sitt siste kvartal. Joda, veksten i inntekter de siste kvartalene er imponerende - i (russiske) prosent. Ikke like imponerende i kroner. For å forsvare dagens kurs så må Kahoot i en ikke alt for fjern fremtid tjene minst 3 milliarder kroner i året. Det er jeg rimelig sikker på er ganske lite sannsynlig.

Om ikke den aller, aller største idioten kjøpte i dag til 134,20, så er det i hvert fall ikke veldig lenge til det skjer.
Redigert 21.01.2021 kl 09:28 Du må logge inn for å svare
mora
12.08.2022 kl 21:56 1713

Slettet bruker skrev Innlegget er slettet
Ja han traff glimrende.
Han skriver også de venter at et bud på 60 kr pr aksje kan komme nå, er dette realistisk?
MASTERCLASS
30.11.2022 kl 20:59 1143


NEI, et bud på 60 kroner aksjen er IKKE realistisk. Hverken da eller nå!

Kahoot har fortsatt mye å bevise, selv på dagens kurs. Men nå er det i motsetning til tidligere i hvert fall teoretisk mulig å regne seg frem til børsverdien.