Huddlestock- 500% oppside? Børsens billigste aksje?

RyddigSamtale
HUDL 24.01.2021 kl 11:59 39042

Huddlestock er ett Fintec selskap som mer eller mindre har null i inntekt og er verdsatt til 800million i dag som gjør at sikkert mange himler med øynene.

Det vi vet og det Huddlestock selv estimerer basert på konservative estimater er at i 2024 så vil de ha en inntekt på 11.5million euro. Net profit 6.5million euro.
Dette priser da Huddlestock som et Fintec vekstselskap på en P/E i 2024 på EKSISTERENDE avtaler til P/E på 12-13.

De eksisterende avtalene gjør at Huddlestock vil ha rundt 20 milliard euro på sin plattform i 2024 og inntekt på 11.5million euro. Dette fører til en inntekt pr milliard euro på 573k euro. Dette estimatet kan vær større eller mindre, men dette blir min antagelse videre. (0.000573% av sum? Realistisk?)

Huddlestock har også annonsert at det kommer en kontrakt i januar (med en stor europeisk bank) som vil øke revenue og profit fram til 2024 med 50%. Vi kan med andre ord anta at innen 2024 vil de ha 30milliard euro på sin plattform og ca 15-16million euro i inntekt og vil da handles på en P/E på 8-9.

Men la oss da regne på hva selskapet selv har uttalt. De sier de skal ha 1-2 avtaler pr.år (med custody bank) som er noe mindre enn BNP avtalen som var 20milliard euro innen 3-4 år. De skal også ha 4-6 avtaler innenfor connectivity solutions.
La oss da leke litt med de tallene og målene til Huddlestock. Med utgangspunkt på 573k euro i inntekt pr.milliard på plattformen og at de allerede har 20milliard euro på sin platform i 2024. Avtaler har en innruleringstid på 10/40/70/100% som vil si at etter det 3 åre vil avtalens total/antatt verdi først vær gjeldene på plattformen (etter dette er det kun organisk vekst). Som vil si eskalerende vekst og profitt.

Avtaler år/sum i billion: 2021/20bn-2022/18bn-2023/10bn-2024/13bn-2025/10bn-2026/5bn. Med de antagelsene som ikke er urealistisk vil man få følgende inntekter.

2024-33.4million euro
2025-42.8million euro
2026-50.4million euro

Overskuddet vil da være (de har selv antatt 60-70% EBITDA margin. Og presentert eget regnskap jeg har gått utfra)
2024- 15.5million euro P/E 4.99
2025- 20million euro P/E 3.89
2026- 23.6million euro P/E 3.3

Det skal sies at her er mye estimater. Huddlestock sier selv at de forventer mer utav BNP avtalen og den vil ha en større organisk vekst. De forventer også 1-2 avtaler med custody bank som er "noe mindre" enn BNP avtalen pr.år som var på 20billion iløpet av en innruleringstid på 3-4år.Mine estimater på 20-10milliard euro på plattformen pr.år kommende 3årene bør ikke vær urealistisk, og langt under deres beskrivelse. Men jeg vil faktisk se avtalene bli skrevet før man kan regne på noe.
Når det kommer til inntekt så vil de ikke si hva de tjener, de sier at de tjener fee pr.transaksjon og en forvaltningsfee utifra sum. Det er derfor vanskelig og estimere inntekt og hvordan denne modellen er utfra hvilken avtale/bank/megler det er.
Det vi vet er at de trolig vil ha ca 20b på plattformen på eksisterende avtaler og total inntekten de har estimert med. Jeg har også en bull/bear estimat på 350k og 750k i inntekt. Ved bear estimater har vi P/E på 8 i 2024 og ned til 5.4 i 2026. Jeg har også bull estimater på inntjening og inntekt hvor P/E blir nedi lavt 3 nivå.

Huddlestock er et teknologi vekstselskap som har lansert produktene sine med BNP Paribas som er verdens 8 største forvalter. De lanserte produktene nå i januar og måtte utsette lanseringen for privatinvestorer pga høy pågang. De estimerer selv med en konservativ inntjening som vil gi de en P/E på 12-13. Mine realistiske estimater om de lever vil gi en P/E ned mot 5 i 2024.
Som ett Fintec vekstselskap som er destruktivt og innovativt sammenlignet med konkurrenten så er det vanlig og handle på langt høyere P/E.

Til tross for mange ser på selskapet som "luft" må de faktisk se på hva framtiden og avtalene vil bringe. Selskapet er i mine øyne lavt priset om man ser fram i tid. Det er selvfølgelig stor risiko med slike selskap ettersom de faktisk må bevise produktene og inntjeningen. Men når BNP Paribas har levert produktet på sin plattform tar jeg dette som ett sikkert tegn på at dette ikke er lureri og at jeg kjøper kvalitet med en lys framtid.Konklusjonen min er at jeg kan kjøpe ett Fintec vekstselskap med en P/E på 12-13 som burdet vært priset på 30-50. Og alle estimatene over er bare antagelser og potensial oppside..

Edit* Dere kan selvfølgelig finne Huddlestock sine estimater for inntjening, marginer og regnskap på selskapspresentasjon på deres hjemmeside. Og estimter for BNP avtalen osv. Finansavisa har også selskapspresentasjon av selskapet.
Avtalen som skal signeres i januar ligger det artikkel ute om og børsmelding.
Redigert 24.01.2021 kl 19:30 Du må logge inn for å svare
tictac
18.01.2022 kl 17:20 6969

Med såpass kraftig skyts hadde det kanskje vært på sin plass om du også opplyste om hvorfor du mener selskapet er uten fremtid og useriøst?
Patron72
18.01.2022 kl 17:48 7010

tictac skrev Innlegget er slettet
Ingen kan vel være fornøyd med hvordan 2021 utartet seg i Huddlestock?
Et år med stadige utsettelser som førte til bom på guiding.
Forøvrig merkelig å bemerke seg at ceo glemte at han ikke kunne inntektsføre visigon på hele året men kun fra overtakelsesdato!
De «gjemmer bort» pecunia dealen på q3. Sier ikke et ord om den. Da må man jo spekulere om den er kanselert?

Jeg tok et tap i denne og sitter nå uten aksjer.
Men jeg følger med og kanskje kjøper jeg igjen. Men det kan ikke gå år og dag før de er live med kundene de får.
tictac
18.01.2022 kl 20:04 6979

Langt fra fornøyd. Men dette er data og finans, og pandemi opp igjen på det. Tipper det har vært skjær i sjøen, og noen av kundene har satt seg på gjerdet og følger med. Tipper de hopper av gjerdet og inn på huddlestock-toget igjen når systemet er velsmurt og bugsa fiksa. Dette er mine tanker rundt dette her og nå. Jeg er forøvrig langsiktig her. Følger med jevnlig, men tenker 5 års horisont.
Viro
24.01.2022 kl 07:38 6801

Hentet fra Fb gruppen.

Huddlestock – Hvorfor investere i selskapet

Det er sikkert mange av dere som har hørt om selskapet Huddlestock, men det er antagelig få som vet hva selskapet egentlig driver med. Jeg har skrevet en liten artikkel som forteller litt om selskapet og hva potensialet er i selskapet.

Huddlestock er et programmerings selskap som lager programmer for aksjehandel, kapitalforvaltning samt formuesforvaltning. Selskapet har utviklet en unik skybasert programvare og teknologi. Det betyr at man kan investere i finansverden med noen få tastetrykk. Selskapet har også inne en søknad om konsesjon for å bli investeringsbank i Tyskland. Huddlestock Systems GmbH har siden 2012 hatt en lisens for investeringer, porteføljeforvaltning, og handel med verdipapirinstrumenter fra BaFIN men med rett til operasjoner i store deler av Europa. Denne lisensen har komplettert Huddlestock’s teknologi og lar dem levere tjenester på hele verditjenesten frem til kontohold, som blir forvaltet av eksterne parter.

Huddlestock har dermed vært avhengige av tredjepartsbanker for å håndtere kontohold. Ved å integrere kontohold med utvidet konsesjon i produktspekteret vil selskapet kunne øke marginene sine betydelig, samt ha tilgang til å kunne onboarde flere og større kunder på en enklere og mer effektiv måte. I dag finnes det kun tre til fire Fintech-banker som har kontohold lisens i EU, og som tilbyr dette i form av B2B tjenester, så ved å utvide konsesjonen vil Huddlestock komme i en unik posisjon som gjør dem i stand til å øke selskapets marginer betydelig samt øke takten på onboarding av nye kunder.

Disse bankene har lite eller ingen teknologi som kan sammenlignes med løsningene til Huddlestock. Derfor har selskapet, etter en grundig strategisk vurdering, bestemt seg for å oppgradere sin eksisterende lisens i Tyskland, til en investeringsbanklisens. Dette betyr at Huddlestock vil kunne bevege seg innenfor banksegmentet og posisjonere seg som et ledende B2B Fintech-selskap på kontinentet.

Konsesjonen vil medføre at de får lisens i hele Europa for å kjøpe/selge aksjer og finansielle løsninger. Tenk deg at du har en app på mobilen din og du kan kjøpe og selge aksjer gjennom den. Du trenger ikke logge inn på nettsider eller bli sendt videre. Alt blir gjort på ett sted og du trenger ikke gå gjennom flere forskjellig meglerhus. Høres det for godt ut til å være sant?. Huddlestock har allerede løsningen og teknologien for det.

Huddlestock har vunnet flere prestisjetunge priser for sin teknologi. Blant annet har selskapet havnet på listen over de 100 mest innovative formuesforvaltningsselskapene i verden av Fintech Global.

Selskapet har også tidligere gått til topps i Nordic Startup Award, og det amerikanske analysebyrået CB Insight har nevnt Huddlestock som en internasjonal game changer innenfor formuesforvaltning.

Huddelstock har idag følgende produkter og underselskaper:

Produkt 1: Apex -en software som gir unike løsninger for banker gjennom digitaliserte prosesser for trading og formuesforvaltning.

Produkt 2 : Bedrock -en software som er skapt for tradere og for de som handler aksjer. Den har også en unik app som medfører at du har flere tusen aksjer tilgjengelig bare et tastetrykk unna.

Underselskap Visigon - Konsulentselskap som besitter unik kompetanse i finansverden

Vi skal snakke om disse 2 produkter samt underselskapet Visigon.

Produkt 1 : Apex

Produktet Apex er en teknolgi innenfor Wealth tech. Mange av dere er sikkert ikke klar over hva Wealth tech er. La oss forklare det enkelt . Wealth tech kan defineres enkelt som formuesforvaltningsteknologi. Denne teknologien bruker dagens avanserte teknologi som AI, Big data samt Sass til å hente ut data og skape et digitalt økosystem.

Huddlestock sitt Produkt Apex gir all informasjon kapitalforvaltere trenger i ett system, slik at de kan ta raske og enkle beslutninger. Det er en løsning som blir solgt til banker og finansinstitusjoner, og som igjen gir verdi videre til deres kunder.

Løsningen medfører at alt blir digitalt og på samme sted for depotbanker, kapitalforvaltere og sluttbrukere. Det en depotbank gjør, er å sikre investeringen samt gjøre kjøp og salg av eiendeler på vegne av investorer.

Når alt er digitalt og på samme plattform, er det enkelt å holde oversikt, og man slipper å ha mange eiendeler spredt rundt. Alt kan være i en og samme unike plattform, nemlig Huddlestock’s produkt Apex.

Kapitalforvaltning er et enormt stort marked. I følge en forskningsrapport « Kapitalforvaltning i Norge en ny vekstnæring ? skrevet av Marius Nordkvelde, Anton Diachenko, Robert Alexandru og Torger Reve, er Europa det nest største marked i hele verden.

https://www.finansforbundet.no/…/Kapitalforvaltning-i…

Det er et enormt stort marked og Huddlestock sitt produkt Apex vil digitalisere hele forvaltningen. Tenk dere hvor store muligheter produktet Apex har i denne sektoren. Robot Trading/forvaltning.

Gjennom APEX, vil kapitalforvalteren kunne digitalisere alle prosesser slik at de kan konsentrere seg om de 2 punktene som er viktigst for dem:

Skape best mulig avkastning til kundene sine

Og skaffe seg flere kunder gjennom gode resultater.

Produkt 2: Bedrock

Bedrock er en programvare som medfører at man kan integrere en handels platform på hvilken som helst nettside. Da får man tilgang til over 30 000 aksjer som man kan trade. Hvilken som helst bank, finanserinsinstitusjon eller investor kan kjøpe løsningen Bedrock fra Huddlestock.

Den kan også integrere app løsningen til Huddlestock og gi kunder en hel plattform for kjøp og salg av aksjer. Det er en ganske unik løsning som enkelt kan legges inn i eksisterende sider.

Tenk deg for eksempel at du leser finansavisen og kan kjøpe og selge aksjer gjennom nett avisen. Det er fullt mulig med Huddelstock sin løsning.

Det som er unikt fremover er når Huddlestock får lisens som investerings- bank. Da trenger ikke finansavisen å ha lisensen . Huddlestock kan bruke sin lisens samt gi løsning for eksempel til finansavisen og de kan bare ha det på sin avisplattform.

Tenk hvor mye man kan tjene på å ha løsningen på forskjellig sider og få inntekter som kurtasje. Her kan alle parter tjene enorme summer. I dag er det lite konkurranse i markedet og kun et fåtall selger disse tjenester til sluttbrukere. Du har sikkert vært ergerlig mange ganger for å ha betalt høy kurtasje. Bedrock løsningen tar kun et fast lavt beløp per transaksjon uansett beløp på ordren! På grunn av konkurranse elementer kan vi ikke si mer før den løsningen rulles ut nær framtid. Men, en ting er sikkert, dagens handel løsning som brukes melker kundene for enorme kurtasjer. De vil få utfordringer og kan ikke konkurrere med Huddlestock sin løsning. De kan eller vil ikke det pr. idag. Da vil deres kurtasje inntekter rase ned og aksje kursen til disse selskapene kollapse. Mange tilsvarende løsninger som Huddlestock har er allerede kommet langt i USA. Det er mange store selskaper som er i samme sektor som vil inn i Europa framover. Derfor vil Huddlestock få fotfeste før alle de selskapene. Eller, er ferd med å få fotfeste i form av samarbeid med store banker og finans institusjoner i Europa. Det vil si at Huddlestock vil bli en hott oppkjøps kandidat i nær framtid.

Selskapet Visigon

Selskapet Huddlestock har en rød tråd gjennom alt de gjør. Begge Produktene er koblet sammen og man trengte et konsulentselskap i verdensklasse som kan oppdatere programmene. Valget falt på selskapet Visigon. Selskapet ble kjøpt i 2021 for 56 millioner kr. Det ble betalt i form av 60 prosent kontanter og 40 prosent aksjer i Huddlestock for 6 kr pr aksje. Oppkjøpet medfører at selskapet får omsetning på flere millioner kr mens de jobber med å lande avtaler for sine produkter. Visigon har 30 dyktige konsulenter som jobber med forskjellige kunder innenfor finansverden. Kjøpet alene styrker økonomien og selskapet Huddlestock enormt. Bare Visigon satsningen alene, vil gi Huddlestock bidrag til en god del omsetting og millioner i overskudd framover.

Denne artikkelen er for folk som er nysgjerrige på Huddelstock og vil vite på et enkelt og lettfattelig språk hva selskapet driver med. Vi håper du nå har fått et innblikk i hva selskapet driver med, og vi vil fremover legge ut en del artikler med mer informasjon rundt selskapet.

Så litt informasjon hentet fra selskapets egen hjemmeside, oversatt etter beste evne fra engelsk til norsk.

Vår visjon

Huddlestock utvikler unik programvare som en tjenesteløsning for depotbanker, kapitalforvaltere og handelsplasser. Den åpne og datasentriske plattformen er optimalisert for samsvar og lar kunder tilby differensierte sanntidsprodukter til reduserte kostnader og med økt effektivitet.

Toppunkt

En B2B-løsning for depotbanker

Huddlestock Fintech tilbyr programvare som en tjenesteløsning som kobler depottjenester med kapitalforvaltere og individuelle investorer. Apex-teknologien muliggjør ende-til-ende digitale tjenester som onboarding, klientkommunikasjon, rapportering, ordreutførelse og porteføljestyring, alt utført på samme plattform.

Bedrock

En tilkoblingsplattform for netthandel

Bedrock er Huddlestock Fintechs tilkoblingsprogramvare som gjør det mulig for enhver nettside å sette opp en handelsplattform. Ved å implementere Bedrock som et white label-produkt kan bedrifter tilby sine brukere tilgang til over 30 000 internasjonale aksjer og utallige fondsprodukter. Bedrock er mellomvaren som gir direkte tilgang til digital handels- og kapitalforvaltningstjenester.

``

Visigon

Former morgendagens finansmarkeder

Visigon er et ekspertrådgivningsselskap i verdensklasse og leverer strategiske teknologiløsninger og prosessautomatisering for finansnæringen. Siden stiftelsen i 2003 har Visigon blitt den foretrukne leverandøren av finansielle konsulenttjenester og teknologileverandører i Norden. Visigon ble en del av Huddlestock Fintech-familien i 2021.

``

Huddlestock Fintech AS ("Selskapet") har posisjonert seg som en ledende leverandør av Fintech-infrast
Viro
24.01.2022 kl 07:39 6811

Huddlestock Fintech AS ("Selskapet") har posisjonert seg som en ledende leverandør av Fintech-infrastruktur for banker og finansinstitusjoner i Europa. I 2022 tar selskapet fatt på neste strategiske skritt, akselerer veksten, skalere opp driften og oppgradere vår regulatoriske lisens. Å oppnå en full investering banklisens vil forbedre selskapets kundeservicetilbud som en ende- til – ende- leverandør av fullt ut innebygde handels- og investeringstjenester, sammen med sin profesjonelle tjenestevirksomhet i verdensklasse.

Huddlestock har mer enn 35 ansatte over de største byene i Norden og Tyskland, med en

estimert konsolidert omsetning i størrelsesorden 38-41 millioner kroner for 2021.

"En full investeringsbanklisens, regulert i hele Europa, vil posisjonere selskapet vårt unikt som ett

av noen få Fintech som leverer ende-til-ende-løsninger for handels- og investeringsinfrastruktur. Vi vil kunne ta med flere sluttkunder, mye raskere, mer effektivt og holde klientmidler i vår egen varetekt/regi. Det vil gi oss full kontroll over våre proprietære økosystem og geografiske utvidelsesplaner. Dette er et stort steg opp for europeisk Fintech og vil øke marginene våre betydelig på mellomlang til lang sikt. Vi går inn i en ny liga.

``

``

Om Huddlestock Fintech:

Huddlestock Fintech leverer innovative teknologiløsninger til kapitalmarkedene, statskassen og formuende forvaltningsnæringer.

Gjennom sitt teknologitilbud tilbyr Huddlestock en innovativ, kompatibel og datasentrisk WealthTech

SaaS, som akselererer den digitale transformasjonen og trender innen hyperpersonalisering og on-demand banktjenester innen formuesforvaltningstjenesten. Huddlestock’s SaaS muliggjør integrering av rimelige, effektive White-label handels- og investeringstjenester, som underbygger Huddlestock’s misjon om å levere finansiell inkludering ved å demokratisere tilgangen til kapitalmarkedene.

Gjennom sin profesjonelle tjenestevirksomhet i verdensklasse, leverer Huddlestock strategisk teknologi, løsninger og prosessautomatisering for finansnæringen. Dette spekteret av tjenester har drevet frem Huddlestock til å bli den foretrukne leverandøren av finansielle konsulenttjenester og teknologiløsninger i Norden. Huddlestock Fintech AS ble notert på Euronext Growth Market 26. november 2020, som Norges første fintech selskap som er blitt børsnotert.

`For mer informasjon, vennligst besøk www.huddlestock.com
For de som ikke er medlem i gruppen, hjertelig velkommen.
Huddlestock Fintech Investors
Viro
28.01.2022 kl 23:35 6821

Ble en flott dag for Huddlestock aksjen idag og med stort oppsving på børsen i USA ikveld kan det være duket for fortsatt oppgang til uken.
Aksjen omtales nesten ikke her på forumet, det er bare flott, den vil tidsnok komme på radaren til flere de kommende ukene, mye spennende I pipen.
Anbefaler folket å holde et øye med selskapet 😀
Børsss
29.01.2022 kl 09:08 6815

Hmm, ikke rart det er lite omtale av Huddelstock.Er jo ingenting nytt fra selskapet, ikke en ny avtale lansert på over 1 år?
Schanke
29.01.2022 kl 10:50 6794

Virker som det jobbes iherdig med banklisensen i Tyskland om dagen, utifra de som har tatt kontakt med Huddelstock. Er nok en melding rett rundt hjørnet👍🏻💥
Viro
29.01.2022 kl 14:06 6876

De smarte er inne i selskapet før avtalene kommer og mye tyder på at det skjer mye positivt rundt selskapet nå.
Mulig reaksjonen opp igår kombinert med at salgspresset er borte tyder på at det skjer noe kommende uke.
Selv har jeg hvertfall tatt en solid posisjon og her tror jeg ganske kjapt vil se en dobling
tictac
02.02.2022 kl 10:17 6583

Meldinger om nye avtaler er flott det, men nå trenger vi å se avtaler gå live og generere inntekter og fortjeneste før dette tar av.
tictac
10.02.2022 kl 07:57 6404

Synes dagens børsmelding ser lovende ut. Omsetning og resultat som forventet.
Ser det som gode muligheter for bunnlinje i svart for 2022. Om ikke covid kommer tilbake og biter oss enda en gang.
Blir spennende å høre om CEO har mer å fortelle klokka 12
forzavinger
10.02.2022 kl 08:17 6514

I Finansavisen kom Norne -analytiker Marina Tarakanova med kursmål på kr.7,-...Hun ser høy aktivitet og at ledelsen jobber hardt for å levere på sine langsiktige mål,så vel som viktige kundelanseringer allerede i en ikke så fjern fremtid..Det leverer i øvre del av forventningene og har meget god ordrebok...Spørs om ikke kursmål kr,7,- må justeres opp snarlig...Blir spennende å høre CEO kl.12,00,,,
tictac
10.02.2022 kl 10:16 6445

Hva skjer her da?
Merkelig at vi skal ned 5-10 prosent på gode nyheter?
Det er små poster, men likevel...
Viro
20.02.2022 kl 00:40 6111

Pen oppgang på fredag på stigende omsetning, fantastisk at folket på HO enda ikke har oppdaget aksjen.
Det betyr at de som er inne nå er inne i tidlig fase, nesten sikker på at det kommer nyheter til uken.
Lykke til!
Schanke
20.02.2022 kl 10:05 6058

Helt klart! Krysser fingrene for vi starter uka med en gladmelding 😃👌 Da skal vi få se fart i aksjen 👌
Sydney
20.02.2022 kl 11:48 6027

Det blir så ekstremt svevende ha. De egentlig driver med.

En habdelsplattform slik som Netfonds? Men ingen som bruker den enda? Hva er fordelen?
Om denne hadde vært såpass fantastisk hadde de bare satt i gang sin egen app og konkurrert på kurtasje om det er dette som er fortrinnet.

Jeg syr noen aksjer men sliter med å finne det konkrete i denne. Hjelp gjerne. Det eneste som er en fordel er lav mcap. Der skal ikke altfor mye for den går:)
Viro
20.02.2022 kl 18:21 5975

Gå inn i fb gruppen så mulig du får svar😀👍

https://www.facebook.com/groups/724660891828364/?ref=share
Patron72
05.03.2022 kl 08:55 5386

Grunnfjellet selger seg ned her nå.
De har vært en av de langsiktige i huddlestock.

Jeg mener dette er null dramatikk, da grunnfjellet(Per øyvind Berge) gav seg i styret i desember.
Slik sett naturlig å selge seg ned.

Så vil tiden vise om han skal helt ut.
Billyjojimbob
14.03.2022 kl 10:32 5174

Huddlestock Fintech AS (OSE: HUDL): Northern European investment club chooses Huddlestock's Bedrock solution to launch a retail trading offer
MH og fete bevegelser👍
Billyjojimbob
15.03.2022 kl 12:26 5091

Pos i dag og👍
Fxdc
11.05.2022 kl 10:24 4523

Kvartalsrapport i morgen, noen som tørr og gjette noe ang den? Og veien videre..
tekna
19.05.2022 kl 09:47 4305

Er ikke dette mld som er mld over alle mld? Må jo være veldig førende for selskapet videre? Skal den ta en ots? Opp 80 prosent?
Billyjojimbob
19.05.2022 kl 13:50 4251

Satser på den gainer kraftig fremover,sist gikk den over 8👍
tekna
19.05.2022 kl 14:19 4219

Tok litt på 3,26. vet at den gikk noe voldsomt sist. Nå er avtalen i boks og den er solgt ned i dass. Kan være grønn us sørger for litt mer kjøping.
Gitarhelt1
19.05.2022 kl 18:24 4152

Ser at selskapet er priset til bare litt over 400 mill.
Her må det være duket for bonanza spesielt etter dagens melding.
Viro
15.06.2022 kl 18:15 3714

Bare morro, det beste er ikke at selskapet kom med en giga melding idag, men at de fleste enda ikke har oppdaget potensialet i selskapet!

https://finansavisen.no/nyheter/finans/2022/06/15/7882732/huddlestock-kapret-solarisbank
Billyjojimbob
15.06.2022 kl 18:43 3695

Spennede å følge med fremover i ruglete marked👍
Viro
15.06.2022 kl 18:47 3686

Jepp, ruglete marked og da skal man sitte med noe i Hudl, kriser skaper som regel flere tradere.
tictac
09.08.2022 kl 20:06 3072

Da nærmer vi oss q2 igjen.
Blir vel neppe nyheter før presentasjonen, men blir spennende å høre om det er noe nytt i forbindelse med Solaris. Forventer at oppkjøpet av Trac har medført kostnader i både tid og penger, som det har gjort ved de andre oppkjøpene. Dette blir bra på litt sikt, men i min personlige strategi tar jeg stor høyde for at investorer ute etter kortsiktig gevinst vil fortsette å bombe kursen nedover til vi ser resultater i regnskapet. Men da ser jeg gode muligheter for en kraftig rekyl, denne har etter mitt syn gått kraftig ned på egentlig mange gode nyheter. Når toget går er det viktig å vere ombord.
tictac
09.08.2022 kl 20:06 3071

Da nærmer vi oss q2 igjen.
Blir vel neppe nyheter før presentasjonen, men blir spennende å høre om det er noe nytt i forbindelse med Solaris. Forventer at oppkjøpet av Trac har medført kostnader i både tid og penger, som det har gjort ved de andre oppkjøpene. Dette blir bra på litt sikt, men i min personlige strategi tar jeg stor høyde for at investorer ute etter kortsiktig gevinst vil fortsette å bombe kursen nedover til vi ser resultater i regnskapet. Men da ser jeg gode muligheter for en kraftig rekyl, denne har etter mitt syn gått kraftig ned på egentlig mange gode nyheter. Når toget går er det viktig å vere ombord.
tictac
08.09.2022 kl 22:34 2843

Good news today. Det vil etter alle solemerker sakte begynne å sige inn inntekter på teknologien, kanskje såvidt synlige inntekter allerede på q3. Dagens børsmelding senker ihvertfall mine skuldre betraktelig, og håper flere nå ser mulighetene selskapet står over for. Og at vi som følge av det får en annen kursutvikling enn den vi har sett siste 16-18 mnd. Hver gang det har komt gode nyheter, og kursen bikker 3-tallet, har kursen blitt presset tilbake, med god hjelp av shortere/algoritmehandel. Personlig mener jeg at vi med stormskritt nærmer oss den dag da aksjen endelig blir så etterspurt at volumet og momentet overvinner den kraften som har holdt kursen nede. Ser også det spekuleres mye i oppkjøp av selskapet. Totalt sidespor i mine øyne. Om noen i fremtiden vil komme med et bud er det flott, dette selskapet vil neppe bli solgt uten kjempeavkastning ift dagens kurs. Det eneste man kan oppnå med dette oppkjøpsnakket er å skape usikkerhet overfor potensielle investorer. Min mening. Alle andre må selvfølgelig gjøre seg opp sin egen.
Kjetil H
09.09.2022 kl 12:57 2758

Er vel nå forhåpentligvis eventyret skal starte 🙂👍
tictac
09.09.2022 kl 21:12 2706

Bålet er stort, og veden tørr. Spørsmålet er når noen dukker opp med en brennende fyrstikk
Patron72
09.09.2022 kl 23:17 2675

Flott med innsidekjøp idag.
Mistenker dog at disse skjedde utenfor børs da volumet i handelen ikke var så enormt da meldingen kom.

Grunnfjellet som selger seg videre ned?
tictac
09.09.2022 kl 23:27 2672

Godt mulig det var utenfor børs, men så det var endel transaksjoner på 10000 aksjer på tampen av dagen i går også. Mulig de fikk fill på ordrene i dag tidlig? Uansett.. innsidekjøp av denne størrelse kan vere en indikator på at det er flere nyheter av betydning fremover...
Patron72
09.09.2022 kl 23:40 2661

Ja det er imponerende hva de fyller på med aksjer denne gjengen.

Meldingen igår var bull og innsidekjøp idag. Herlig 👍
Viro
10.09.2022 kl 09:04 2601

Synes ikke det er unaturlig å snakke om mulig oppkjøp av Huddlestock.
Norne som har tett dialog med selskapet har nevnt dette hvertfall i deres to siste oppdateringer om selskapet. Kan ikke se hvordan dette skal kunne skape usikkerhet, rett og slett overhodet ikke.
Grundere/styremedlemmer og ledelse sitter tilsammen på store mengder aksjer,Njord gruppen som kommer inn som største eier nå gjør det samme.
Ingen av disse er interessert i å selge selskapet for dagens verdier, selvsagt skal de ha mer, det vil være positivt for selskapet og aksjekursen om det er beilere frampå og de kommer med bud på selskapet som avvises.
Forøvrig meget bra at de nå er live med en Solarisbank kunde og påfølgende insidekjøp er meget positivt.
PS. Mitt tips er at Solarisbank byr på Huddlestock gruppen i løpet av 4-8mnd.