Kampen vs manipulasjon og shorts 03.01.2021 - LES

Slettet bruker
RECSI 02.02.2021 kl 19:20 73146

Først og fremst, ideen kommer fra Barbro. Takk for flott initiativ! Henviser til innlegget:


"REC ligger å vaker litt sidelengs.
Den 29.01 ble det tatt en shortposisjon i REC på ca 2 mill aksjer. Shorten ble tatt på 18,67.

Kjøp 1000 aksjer i morgen alle som har tilgang på det.Spre budskapet. Kommer en rekyl over 20 vil Voleon kjøpe tilbake 2 mill aksjer.
La oss vise styrke nå."

Jeg tenker at denne fortjener en egen tråd. For dere som kjenner til mine innlegg, pleier jeg ikke å spekulere alt for mye på dag til dag prisen og tenker alltid langsiktig med gullet vi alle sitter med, men nå er det faktisk på tide at vi blir inspirert av Wallstreetbets og revolusjonen som foregår vs top 1% i verden.

Hvorfor skal top 1% være de som skal ødelegge alt også er det vi som må betale prisen? Er ikke alle dere litt lei av den tydelige manipulasjonen som foregår av hedgefonds og de store på tvers av alle børser? Husk; det å ha et synlig short er ikke den eneste måten for å manipulere kursen ned.

Nyhetene vi har hatt i det siste på både makro og mikro nivå har vært mer enn gode nok for at selskapet skal få en høyere markedspris enn usle 6.9 milliarder NOK.
Det jeg er veldig sikker på er at det vil bli utført en stor emisjon i løpet av denne måneden - og deretter vil aksjekurs ha en naturlig stigning fremover til vi nærmer oss neste emisjon også vil denne prosessen gjentas.

Ikke la Dnb og Aker ta emisjon på disse kursene. Ikke la dem utvanne oss og få aksjer som er verdt gull til prisen av møkk! Generalforsamlingen har godtatt 10% utvanning - og enkelt regnestykke viser at prisen kan kun være litt høyere enn dagens kurs hvis Aker skal utføre en emisjon for å sikre sine 33%. Dette er feil. Det er på tide at de store skal begynne å betale mer, men enda viktigere, det er på tide å vise de store at vi også kan slå tilbake.

Det at Dnb og Aker skal ta en emisjon i løpet av måneden er kun noe jeg antar. Dette er ikke fakta, men jeg håper at alle som bruker tid på disse forumene og som har penger i aksjemarkedet innser at vi spiller en spill i mot odds og at aksjemarkedet er rigget for at de store skal lykkes på bekostning av de små. Vi små aksjonærer har en emosjonell verdi knyttet til pengene våre, noe som gjør at frykt er perfekt virkemiddel for å få oss til å "sikre" pengene våre, mens de store ler og laster opp på billigsalg, når deres kjøp egentlig burde presse prisen oppover. Viser bare til hva Dnb teknologi gjorde. Ren lureri, men er så mange som kjøpte det. Ta en titt på shareville, tekinvestor, facebook. Så mange uvitende aksjonærer som solgte seg ut. Eller disse stakkarsene som kjøpte på 20kr og som nå tror at selskapet er en dårlig investering - først og fremst; aldri ta en slik avgjørelse basert på dag til dag pris, men tenk alltid på fundamentet og politiske endringer, men enda viktigere; Ikke la frykt skremme deg til å gi slipp på gull til møkkpris! Markedet har alltid rett dag til dag, men hvorfor markedet har rett ligger det flere årsaker bak.

MEN; Enda viktigere, la oss få shorts til å svi for at de tørr å vise oss shorten sin. De prøvde å vise det for å skremme oss, ellers kunne de enkelt ha shortet litt mindre aksjer og vært usynlige, men det de ikke forstår er at vi som er REC aksjonærer kjenner til selskapet og har ståltro på konseptet og fremtiden.

Vi må mobilisere. Vi må laste opp enda mer. Vi må tvinge synlige shorts til å dekke (noe som igjen vil gi en rally oppover) og vi må sørge for at hvis det blir utført en emisjon (noe jeg mistenker) så skal vi utvannes så lite som mulig. La de store måtte betale prisen fremfor oss små!

Det er viktig at vi alle kjøper stadig og trutt og rundt det samme tidspunktet, ellers vil det ikke ha noen som helst effekt.
Jeg bistår med å kjøpe 10.000 aksjer i morgen. Jeg har nå flyttet litt på beholdninger og reserve penger og kjøper alt i morgen, fremfor å dele det utover måneden.

Hvem av dere er med? Vi vet at aksjen skal langt opp til skyene. Alt peker på det, men dette vil kun fungere hvis alle som har tro på selskapet hiver seg på. Ikke kjøp for mer enn du har råd til, ikke vær som meg, men selv om du kjøper 10 aksjer vil det hjelpe. På tide å bli inspirert av resten av verden og vise at vi er dritt lei av at de store alltid skal leke med oss. At regler ikke gjelder for dem. At de alltid kan slippe unna. Ikke mer. De valgte feil selskap å angripe, for det de ikke vet er hvor mye tid vi alle har brukt på å sette oss i casen og at vi er villige til å sette pengene våre der munnen vår er.

På tide å gi manipulatorer og shorts en skremsel som vil sørge for at de får seg en lærepenge. På tide å vise alle at nok er nok.
Ikke la de store betale møkkpris mer. Det er på tide at de betaler for sin del av kaken.

Jeg håper at så mange som mulig blir med på dette slik at vi kan tvinge shorts til å dekke allerede i morgen. Det som er positivt er at vi har makro med vår side, hvor børsen er grønnere enn Hulken i USA, EU og Asia. Det vi trenger nå er kun hverandre. I morgen er dagen vår.

Jeg vil starte å kjøpe allerede kl 09.00. Hvem av dere longs er med meg?!

Husk; selv om jeg starter tråden går all ære til Barbro. Mener at dette fortjente et eget tråd. La oss kose oss i morgen og sørge for at manipulatorer og shorts får seg en kostbar lærepenge. Ikke kødd med det som er den beste vekst casen i hele Norge, da må man betale.

Redigert: Ser at tråden har kommet på media, men også der har det blitt feil informasjon.
Tråden handler ikke kun om en liten short squeeze på 0.5%. Det betyr absolutt ingenting. Det tråden handler om er at vi longs mistenker at prisen holdes nede av de store, slik at de kan få utført en emisjon, Aker får lastet opp til 33% og aksjonærer blir utvannet 10%. Det at vi blir utvannet har jeg ingenting i mot, hvis det betyr at Aker kommer enda lengre inn, men jeg og mange andre her mistenker at prisen presses ned til emisjonen kommer og dette er ikke bra. Dnb teknologi brukte frykt senest i forrige uke og lastet opp enda mer på bekostning av skvetne aksjonærer. Dette handler om å putte pengene der munnen er. Hvis alle dere sier at denne skal til 100kr i 2021/2022 og på flere hundre kroner så er det billigsalg å kjøpe på dagens kurs. Ikke sett fokuset på shorts, det er ikke hovedbudskapet fra denne tråden. Budskapet er at vi har tro på selskapet og er villig til å betale det vi mener er billigpris og hvis emisjonen vi mistenker kommer, så vil det ikke kun gå på bekostning av oss.

Redigert2: Pffft. Ikke solgt en eneste aksje jeg. Hva slags manipulasjon er det media spinner på her? Dette var aldri snakk om å sqeueze en short på 2M volum. Dette handlet om noe større. At aksjonærer som har troen skal sette pengene sine der munnen er. At en eventuell emisjon ikke bare skal gå på bekostning av oss. Men selvfølgelig, blir dette spinnet helt annen retning.

Dere som har tro som meg, vi fortsetter å laste opp, dere som ikke har tro - selg dere ut så vi kan få inn hender som faktisk vet potensialet til selskapet. Media, kontakt meg gjerne om dere har noen spørsmål på inboks. Jeg stiller opp med fullt navn og har ingenting å skjule, men slutt å vri på dette som om dette er kursmanipulasjon for å få en short på 2M aksjer til å svi. Dette handler om noe mye større, manipulasjonen som foregår i børser verden over, hvor de store akkumulerer og ler på bekostning av oss små. Frykt blir brukt som virkemiddel. Vi alle som kjøpte i dag kjøpte fordi vi har tro på at en inngang på 18-19-20-21 kr er veldig bra for fremtiden. Har vi rett eller feil? Det får tiden vise. Kommer det en eventuell emisjon? Det får vi også vite.

Februar blir veldig spennende.
Redigert 03.02.2021 kl 15:52 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
03.02.2021 kl 13:40 4922

Innlegget er slettet
Deg du sikter til sant! En som ene dagen sier har satt short på 18 og neste dag på 21,3 😂
I motsetning til deg og endel andre bruker jeg aldri min verdig fulle tid i annet aksjetråd enn den jeg har investert i. 😉
StevenG
03.02.2021 kl 13:41 4909

De fleste venter på ett solid Q4 som er på trappene , så de har nok av triggere til å sitte long og HOLD her..
Intravenøsiu
03.02.2021 kl 13:44 4826

Skuffende dersom det etablerer seg et narrativ om at rettet emisjon på f.eks 16 kr vil være negativt, jeg er long og bryr meg ikke om REC/Røkke setter emisjon på 14 16 18 eller 20 kr, det viktigste er å ha nettverket i Horizon og få gjenåpnet Moses Lake.

Slettet bruker
03.02.2021 kl 13:45 4793

HODL Rec

fattigstakkar
03.02.2021 kl 13:45 4784

Jeg kjøpte mer på duppen på 19,6, så nå blir jeg vel politianmeldt jeg også.
Slettet bruker
03.02.2021 kl 13:45 4771

Noen som kan lage TT-memes?
Mayfly
03.02.2021 kl 13:45 4768

DN's børs-kommentator leverer kun negativt ladede overskrifter - her er et lite utvalg fra 2021:
https://www.dn.no/author/t_jensen,70
Slettet bruker
03.02.2021 kl 13:46 4828

Ikke selg gull til prisen av møkk. Ikke la de store fortelle oss hva vi holder. Vi vet verdien på våre aksjer. Vi snakker om at denne skal til 100kr i 2021/2022 og flere hundre kroner de neste årene. La oss vise alle at vi setter pengene der munnen vår er.

Hvis du har tro på selskapet, kjøp. Hvis du ikke har tro, selg - eller short. Vær så god. Ingen får mine aksjer til billigpris, det er alt jeg har å si.
Slettet bruker
03.02.2021 kl 13:47 4804

UerfarenInvest skrev Innlegget er slettet
ikke vær sånn da, det er så tyrannisk. Jeg må få lov å leke meg i rec som alle andre. Dere kan jo være med ordentlig ikke bare på lissom

short av float i GME 226% https://financhill.com/

Slettet bruker
03.02.2021 kl 13:48 4760

Kan komme melding etter børsslutt også sjekk volumet ikke mye av dette er små aksjonærer:)) hvem vet:)
Slettet bruker
03.02.2021 kl 13:49 4719

høyest omsatt på oslo børs i dag ;)
t3sm
03.02.2021 kl 13:49 4713

Mye trading og garantert noen som også sikrer gevinst. Veldig spent på hvor denne ender idag!
454
03.02.2021 kl 13:53 4591

Ho ho neste bølge starter kl 1400? Go go
Slettet bruker
03.02.2021 kl 13:53 4596

Helt enig! Men når vi vet DNB laster opp samtidig som de snakker ned firmaet i media så er jo dette en gavepakke til oss langsiktige aksjonærer til å laste opp mer før den tar av! Det at vi skal ha kursen kraftig opp før en haug av triggere er jo helt på trynet. Dersom melding om åpning av ML kommer 19. Feb som mange tror så gir det oss 2,5 uker til å laste opp mer til under 20kr. Hvorfor i alle dager ønsker du at kursen skal opp da?? Vi langsiktige ønsker den ned før slikt så vi kan laste opp mer! Ikke opp!

Bruk det du vet til din fordel. Å laste mest mulig over tid til billigst mulig pris er jo det vi håper på!

Setter stor pris på verdifulle, informative innlegg fra deg, MK, og de tekniske analysene til Sirbalo. Men her bommet du grovt dersom du virkelig er langsiktig, noe jeg tror du er.
Redigert 03.02.2021 kl 13:57 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
03.02.2021 kl 13:54 4561

Sikkert men da har du ikke skjønt mye av verdiene Rec sitter på om man selger nå:))
UerfarenInvest
03.02.2021 kl 13:55 4542

Er «bare» det at jeg misliker sterkt shortere, uansett selskap, og håpar de blør mest mulig i alle tilfeller.
Slettet bruker
03.02.2021 kl 13:57 4496

De surfer etter Ta så tekniske topper som over 22 er nok innafor som det blir snakket om her:))
Slettet bruker
03.02.2021 kl 13:57 4487

forståelig, if u cant beat them join them
t3sm
03.02.2021 kl 13:58 4441

Mange betyr ikke meg. Det var gøy med litt fest på denne idag, absolutt. Jeg selger ikke uansett. Her er det bare å vente på positive triggere. Men at mange trader den idag, det er sikkert. Sikkert noen som hopper av også!
Slettet bruker
03.02.2021 kl 14:00 4374

Finansavisen og DN har snudd helt på hva formålet egentlig var. Glem shorts på 2M aksjer, dette handler om at en emisjon ikke skal bli utført på dagens aksjekurs. Da blir det en utvanning på 10% for oss og Aker får økt eierandel til 33%. Det er alt for mye som har skjedd i det siste som får meg til å komme med disse spekulasjonene. Vi får se om jeg hadde rett eller ikke, uavhengig synes jeg at det å kjøpe på 18-19-20kr er billigsalg i forhold til hva potensialet er fremover.

Dette handler om at de store ikke skal manipulere på bekostning av oss små lenger. Ikke om en shortsqueeze på 2M aksjer, som er absolutt nada.

Redigert: Jeg tror at prisen holdes nede av de store. Det er hele konseptet. Ja, jeg taper mer i lengden på å kjøpe til høyere kurs enn om prisen er nede, men nå har det nesten blitt en prinsipp sak. Vi kan ikke la de store bruke frykt for å få ut aksjonærer ut av et selskap som har en så lys fremtid, når sannheten er at de laster opp mer selv.
Redigert 03.02.2021 kl 14:05 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
03.02.2021 kl 14:01 4360

Kjøpte mer i dag, skal laste opp enda mer i morgen, har stor tro på denne.

Aksjeforum.com gjenntok 29. januar sin sterke anbefaling av REC, og har sterk tro på kurs langt over kr 50 innen 6-12 mnd.

Det er ikke bare småsparere dom kjøper i dag med dette volumet - hold på aksjene folkens!
.........
https://aksjeanalyser.com/2021/01/29/aksjeanalyser-com-har-i-dag-sett-naermere-igjen-pa-en-av-sine-aller-storste-favorittaksjer-pa-oslo-bors-og-det-bade-pa-kort-sikt-og-pa-lang-sikt-aksjeanalyser-com-ser-en-flerdobling-for-denne-aksjen/
Slettet bruker
03.02.2021 kl 14:03 4316

Hehe jeg sendte i en sak til media at om noen 3 dobler den i dag skal jeg selge 20% av aksjene mine:)
Mr Big
03.02.2021 kl 14:03 4314

Nå har jeg solgt alt i Vow og gikk all in i Rec på 19.59. La oss stoppe de jævla shorterne.
HrGrøn
03.02.2021 kl 14:04 4316

OMFG
Alle aktier kommer der løbende short i.
Der ligger en mini short i denne aktie på 0,55% 2 mill aktier.
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Der er over 372.000.000 REC aktier
Der kommer ALDRIG en raket her.

Sælg og tag gevinst i mens der er lidt gevinst.
Slettet bruker
03.02.2021 kl 14:06 4254

Tror du noen selger nå rett før nyheter på disse kurser:))))
Slettet bruker
03.02.2021 kl 14:06 4246

Er long jeg uten tvil og har null bekymringer iflg med det fundamentale OG det tekniske. Tradet ikke sist topp, og blir ikke nå heller... VP kommer veldig snart ut med info, så får vi se om røkke kommer med hva de ønsker med rec FØR VP kommer med sitt som er ila veldig få dager :)
VL
03.02.2021 kl 14:08 4219

Jeg har mer tro på en melding i nærmeste fremtid da volumen er for stor. Klarer ikke å se at det er kun småsparere som har handlet for 400 mil. Blir spennende de neste dagene og frem til Q4.
UerfarenInvest
03.02.2021 kl 14:09 4235

Min kommentar var ikke rettet mot situasjonen i RECSI, men en helt generell betraktning om shorting som fenomen
Slettet bruker
03.02.2021 kl 14:10 4209

Du har tydeligvis heller ikke skjønt at det kan ligge masse short man ikke ser i short registret:)) uansett nå er det rett før nyheter så da dekker nok de fleste inn:))
Slettet bruker
03.02.2021 kl 14:16 4026

Det er jeg fullstendig klar over at de har :) Det som bekymrer meg er oppmerksomheten dette tiltrekker aksjen så kort tid før vi muligens får en melding om åpning, og en tilstramming rundt mulighetene våre til å fortsatt kjøpe denne til gjørmepris (noe det er om ML skal gjenåpnes). Jeg er enig at en rettet emisjon til denne prisen vil gi langt mindre cash i kassa til REC enn det de fortjener fra Aker. Men jeg tror ikke det kommer en rettet emisjon rundt oppkjøp i Yulin. De har cash på bok til å finansiere gjenåpningen av ML og ekspansjon av Butte. Jeg tror ikke de ønsker å kjøpe seg opp i Kina, og vil heller satse på utbygging av nye fabrikker i EU/US etter en gjenåpning av ML. Emisjonen vil da ikke komme før aksjen er langt mer korrekt priset. Det er svært mye usikkerhet i Kina, mye grunnet regjeringen. Biden's "made in America, bought in America" strategi og EUs taksonomi fremmer økt sannsynlighet for å kjøpe lokalt og de miljøvennlig-produserte varene REC leverer (i motsetning til sine kinesiske konkurrenter). Ekspansjon i US/EU er veien å gå spør du meg så man ikke er så avhengig av Kina som det man er idag. Spesielt økonomisk da fornybart er fremtiden. Vi MÅ bli så selvstendige vi kan.
Redigert 03.02.2021 kl 14:25 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
03.02.2021 kl 14:20 3927

spises aksjer i høyt tempo her... kjøpte mer på 19.48...
Slettet bruker
03.02.2021 kl 14:24 3826

Haha Gud så mye piss man skal lese på disse forumene noen ganger 😂 At røkke skal ut av rec fordi noen vindvotter prøver å kjøre kursen opp. Tror du røkke bryr seg? Han gir totalt F i om kursen er 15 eller 25. Han er i rec fordi han tror på selvskapet og det blir en fremtidig suksess, ikke for å kjøpe billige emisjonsaksjer. Han har hatt lang tid til å kjøpe aksjer under 18 kroner om det var et stort ønske. Om han får meg seg det som skjer her tipper jeg han tenker «så gøy noen tør å prøve»
Slettet bruker
03.02.2021 kl 14:26 3800

Haha, ble som jeg regnet med, folk er så kyniske og grådige når alt kommer til alt, så da blir det tenke kun på seg selv:)
Slettet bruker
03.02.2021 kl 14:30 3731

Slutter nok langt nede på 18 tallet i dag. Noe annet vil være rart
Slettet bruker
03.02.2021 kl 14:31 3700

Fyllte på litt til, og satser på at den går som ei kule fremover.
Redigert 03.02.2021 kl 14:31 Du må logge inn for å svare
Mr Big
03.02.2021 kl 14:32 3673

Vent til 15.30 når USA åpner da blir det rally😊
Kallenavn1
03.02.2021 kl 14:34 3636

Har tro på denne! Kjøpte litt i dag etter å ha brukt noen dager på å lese om casen. Tenker å sitte lenge.
Slettet bruker
03.02.2021 kl 14:36 3606

Flere med ledig kapital burde tenke likt som deg nå:))
Slettet bruker
03.02.2021 kl 14:36 3608

Hvorfor skulle en aksje på Oslo børs påvirkes av USA-børsens åpningstider? Eksisterer ikke amerikanske investorer før kl 15:30?