AKH *Hvorfor jeg gikk all inn i AKH*


Først vil jeg bare si at jeg eier aksjer i AKH og jeg anbefaler ingen og kjøpe eller selge noen ting!

Idag valgte jeg og øke min beholding fra 1250 aksjer til 3750 aksjer i AKH(Og sitter nå på en snittpris på 43.13)

Ifjord kjøpte jeg bare en aksje og det var AOW hvor jeg gjorde 70% fortjeneste etter at jeg gikk all inn med hva jeg hadde den gangen som var usle 73.5K Nok.
Det var en knall suksess og eneste feilen jeg gjorde var og få høydeskrekk for tidlig :) Så solgte på 6.92 med snitt pris på 3.99!
Jeg har siden den gang spart mere penger opp og ventet tolmodig på at AOW skal synke til en billigere pris noe som aldri har skjedd!
Så jeg valgte nå istede og gå all inn i AKH.

Er mange årsaker til at jeg valgte og gå all inn i AKH nå så jeg kan prøve og komme med en liste!

Jeg har virkelig troen på at det grønne skiftet som Aker har valgt og gå inn på er fremtiden, enten om vi liker det eller ikke.(Og så hardt som Aker satser på dette så er det mye som tyder på at de kommer til og bli en ledende aktør på verdens basis)

Anbefaler alle og sjekke ut siden til AKH: https://www.akerhorizons.com/
Om dere ser på Portfolio her så har dere oversikt over hvor mange % AKH eier i de forskjellige selskapene!
Det som er fint med AKH er at du er inne i alle disse Grønne aksjene som AKH eier en markant del av, så det blir nesten som og la Røkke og co styre pengene dine mot 2030 og at du er inne i et slags ''Super Grønt fond'' av AAA kvalitet!

''Eliten'' Er også med og satse penger i AKH sine selskaper! AKH kjøpte nylig 75% av Mainstream Renewable Power:
https://en.wikipedia.org/wiki/Rockefeller_Brothers_Fund
https://www.mainstreamrp.com/insights/rockefeller-brothers-fund-confirms-investment-in-mainstream-renewable-power-africa-power-generation-platform/
Som dere ser her https://www.mainstreamrp.com/investors/
Så er IFC(International Finance Corporation som er en del av World Bank Group) og Rockefeller brothers investorer i Mainstream Renewable power!
Rockefellers familien har vært på toppen av nærings kjeden i hundrevis av år og jeg ser på det som en stor trygghet at de også har troen på det nyeste selskapet til AKH!

Nå veit jeg at det er ganske stille rundt AKH grunnet at mange av oss som leser på FB og forumet her/shareville+++ Har ventet på en dupp eller korreksjon ned siden vi har hørt at AKH er ''overpriset'' Men er det virkelig det? Denne korreksjonen måtte vi se lenge etter i første uken og AKH virker og ha en enorm styrke og støtte på 43kr. I motsetning til andre selskaper så tror jeg at AKH vil få nyheter/Børsmeldinger mye oftere(Hver børsmelding til et av selskapene AKH er inne i er jo positivt for oss og ikke minst tenk på hva som skjer når Hydrogen selskapet kommer på børs? For ikke og tenke på nye selskaper som vi ikke har hørt om som AKH vil velge og putte inn i Porteføljen sin! Når nyheter kommer så gjelder det og ha aksjer i AKH :) Dette er et stort selskap så jeg tror ikke vi vil se de jojo kursene og berg og dalbanene vi har sett i andre mindre grønne selskaper! Her tror jeg vi vill se en gjevn, trygg og rolig oppgang!

Jeg tror at snart når kursen starter og bevege seg oppover så vil mange angre på at de forstatt venter på nedgangen/korreksjonen før de kjøper seg inn!
Ser på det som meget høy risiko faktisk og ikke være all inn i AKH! Tror dere virkelig at Røkke og co kommer til og feile? Hvem bestemmer? Folkets vilje eller eliten som styrer showet? Her må vi nok bare bite i det sure epplet og være med på den grønne oppgangen de neste årene så tjener vi vertfall penger når detta skal bygges uansett! Jeg er motstander som dere skjønner men jeg veit at folket har ikke noe vi skulle sagt, vi gjør som vi blir fortalt og politikere vil altid forråde folket sitt! Og være all inn i AKH er ikke som og ha alle eggene i en kurv, dette står ikke på et selskap alene men på alle selskapene som er i porteføljen til AKH, om selskaper eller ting feiler så er jeg sikker på at AKH og Røkke vil stoppe det i tidet og da velge inn et nytt selskap som er sterkere istede!

Mitt mål for 2021 er at vi slutter kursen på 50-60Kr!
Men jeg tror også at vi kan bli like overasket som i ACC og AOW hvor fort ting kan skje!
Jeg veit at om jeg hadde kjøpt meg inn på 50-55 og hadde tilgjengelige midler så ville jeg snittet ned nå, er nå det er muligheter og handle billig!
Tror også at Rainpower kjøpet til AKH er meget undervurdert! Vi er nå sikret gutter, med vannkraft så dekker vi det meste :)

Er så mye man vil si men så liten plass og skrive på!
Beklager for dårlig kvalitet på innlegg men jeg ønsker at vi gjerne er med og deler informasjon her om AKH slik at vi alle kan lære og bli mer informert om hva vi faktisker investerer i eller har lyst og investere i(for de som venter på billigere inngang)


Redigert 04.02.2021 kl 18:03 Du må logge inn for å svare
Meatskull
04.02.2021 kl 17:46 46638

Tror også at supernode som AKH eier 50% i kan bli meget spennende!
https://supernode.energy/

SuperNode Technology
Collects the energy from multiple renewable sources.
Converts to DC power for long range transmission
Uses Superconductors to reduce losses and footprint to bring power to where demand is highest.
With an innovative combination of the best available technology, it is possible to think beyond point to point to a true SuperGrid.

What is the technology?
Superconducting Cable Systems for bulk power transfer.

Conventional cables are limited in terms of current levels which in turn limit their power transfer capability. For this reason, ultra-high voltage schemes (above 500kV) are being developed. This conventional tech trend for higher voltages delivers projects and installations with very large, obtrusive footprints.

Superconducting Cable Systems can alleviate this issue while integrating with existing direct current and alternating current electrical technologies.

To date, Superconducting Cable System power applications have been restricted to lower distribution levels to increase power transfer capabilities in urban settings where the greater power densities provided and smaller footprints of Superconducting Cable Systems are ideal given that space is at a premium. Examples of these include the AmpaCity project in Essen, Germany and the Shingal Project in Seoul, South Korea.

SuperNode is focusing on developing more efficient Superconducting Cable Systems to enable higher level, bulk power transfer and novel implementation scenarios.

Meatskull
04.02.2021 kl 17:51 46596

Er også viktig og tenke på!
I mitt tankesett så skal det veldig godt gjøres og tape mer en 20% av det man satser inn på disse nivåene! 20% ned så er du på 35kr hvor alle gutta krutt kjøpte!
Dette var et røverkjøp for eliten og rikingene som vi vanlige dødelige ikke fikk delta i siden vi ikke hadde 5 millioner pluss og legge inn :)
Jeg tror for de som venter på 35 kr at dette ikke vil skje! Og uansett om den går ned dit så tror jeg den var vil få et voldsomt oppover moment etter duppen som vil gi den rakettfart tilbake til disse nivåer om ikke enda høyere :) Vi må takke med det vi kan få! 20% høyere pris en eliten er ikke mye!
Denne har allerede vært oppe i 55kr så og kjøpe nå på 43kr tror jeg kan være meget gunstig! Ingen veit når Nyheter kommer eller når den virkelig starter og bevege seg!
Meatskull
04.02.2021 kl 17:56 46559

Jeg vil vertfall ikke gjøre samme ''feilen'' som ifjord hvor jeg solgte AOW med 70% fortjeneste siden jeg undervurderte Røkke og AOW!
Jeg vil ikke undervurdere AKH slik som mange gjør allerede!
Som røkke har sagt så skal man kunne måle han i 2025 at olje og gass kun vil være 1/3 del av verdiene til aker innen 2030 :)
Kan faktisk hende Olje og gass kun er 10% i 2030 også :) Ingen som veit men kun fremtiden kan vise vei!
Jeg velger vertfall og satse på fremtiden for og sikre meg selv! Her skal ingen aksjer selges og vi skal kun handle :)
Lykke til alle som er inne eller som vil inn!
Meatskull
04.02.2021 kl 18:09 46486

Ja glemte jo dette som jeg så igår! Lest hele så skjønner du fort at man kan lese litt mellom linjene her ;)
https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=206769556
''develop and maintain ESG screening for new investments in the Aker Horizons portfolio''
Blir utrolig spennende hva som blir de neste new investments som skrivet her :)

Enda en ny stilling idag! Her skal det utvides og satses gutter :)
https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=206090905

Meatskull
04.02.2021 kl 18:18 46427

Viktig og også ikke glemme https://no.wikipedia.org/wiki/%C3%98yvind_Eriksen
Øyvind Eriksen! Jeg liker smilet hans!
Han har litt det gliset og ansiket som gjør så det ser ut som han er meget høyt ranked i Frimurerlosjen/Bilderberger eller Illuminati!
Er for en grunn at han er Styreleder i en rekke selskaper:
Eriksen er styreleder i Aker BP ASA, Cognite AS, Aker Capital AS, Aker Kværner Holding AS, Aker Horizons, C4IR Ocean og REV Ocean Inc, styremedlem i Aker Solutions ASA, Aker Energy AS, Aker Carbon Capture AS, The Resource Group TRG AS, TRG Holding AS og Kreftforeningen, samt medlem av World Economic Forum C4IR Global Network Advisory Board.[2]

Holy shit så først nå at han er medlem i World Economic Forum! Holy shit Gutter! Ja som jeg sa, ser på det som meget høy risiko og ikke være all inn i AKH :)
Dette er fremtiden dirrigert av eliten!
Men nok ifra meg! Beklager at jeg blir litt ivrig men nå skal jeg logge av fra nettet en periode og ser frem imot hyttetur :)
Snakkes!
Herfra
04.02.2021 kl 18:49 46295

Herlige innlegg. Det er muligheter her.
Ser ved noen anledninger at du refererer til gutta. Vil bare legge på at det er mange dyktige jenter som også er med i skuta;) God tur på hytta!
EnAksjeTil
04.02.2021 kl 19:24 46073

Jeg var litt kjapp inn og kjøpte på 50. Skal snitte litt ned etterhvert. Mange ble litt skuffet i starten og aksjen ble mye kjedeligere enn mange så for seg i starten, men er nok veldig mange som sitter på sidelinjen og vil kjøpe når denne går av gårde. En strategi er å gjette seg til hvor bunn er, men plutselig er det for sent. Den mest sexy aksjen på Oslo børs.
Meatskull
05.02.2021 kl 09:12 45208

Ja og det beklager jeg. Var litt mye engasjemang og følelser i spill her. Ikke noe som er bedre en og ha flinke jenter med i skuta :)
wielkikrol
05.02.2021 kl 15:15 44753

Har lasta gjennom hele uka. Stor tro på denne fremover. Blir sittende i lang tid...
Meatskull
05.02.2021 kl 16:00 44661

Noen andre som har lagt merke av salg av 1 og 1 aksje her nå? Om noen kjøper på 44.19 så kommer det en og selger en aksje til 44.10 for og "holde prisen nede"? Er noen som ikke er full lastet som ønsker og holde denne nede tenker jeg? Eller hva kan være årsaken til at vi ser dette?
Meatskull
05.02.2021 kl 17:46 44694

Fant dette på Shareville!

GOLDMAN SACHS & CO. LLC lastet kun 2,709 mill igår :-)

5TOP HOLDINGS
GOLDMAN SACHS & CO. LLC AKER HORIZONS AS
3 869k
0,68%
173,32m
2 709k
233,59%

Dette er kilde fra en på Shareville som sier han er halveis fullasta idag og siste 1 året så har han 380% fortjenteste på shareville porteføljen sin :)
Spennende!
Ulogisk
05.02.2021 kl 17:49 44707

AKH:
Dere kan ta det helt med ro mht aksjekursen i AKH i disse dager-Aker Wind og Aker Carbon gjorde akkurat det samme når de gikk på børs.Først gikk de oppover og så nedover igjen.Så fikk investorene forståelse hvorfor aksjekursen forsvarte sin prising. Se på prisen i dag på Aker Carbon og Aker Wind i dag-Det samme kommer til å skje med Aker Horizon-Sitt long så kommer aksjen til å klatre sakte med sikkert oppover fra dagen nivå-Mulig den skal litt ned først,men oppover skal den-Røkke er industribygger-Meldinger vil komme som vil dra kursen oppover.BULL AKH
Meatskull
05.02.2021 kl 20:08 44472

Jeg antar det. Ville ikke si det selv siden jeg var litt usikker. Men er jo godt mulig!

Selskapet er priset til hele 24,9 Milliarder kroner, der de desidert største investeringene deres er AOW og ACC som utgjør hhv. 3,087mrd og 5,69mrd kr basert på eierandelen deres. Med andre ord så prises RESTEN av selskapet til astronomiske 16,12 MILLIARDER kroner. Ikke en eneste av de andre små selskapene i porteføljen (bortsett fra REC på1,7 mrd) eller cashbeholdningen deres er verdt i nærheten av dette, så med andre ord så betaler du en helt astronomisk premium til Røkke & Co. utelukkende fordi det er et grønt selskap. Men ja, ingen bryr seg om tall eller sunn fornuft lenger, så er mulig den øker før kursen faller kraftig når folk innser hvor dyr aksjen er:)
Redigert 05.02.2021 kl 20:58 Du må logge inn for å svare
4580
05.02.2021 kl 21:03 44328

Tull French. Se til andre selskaper, du. Samme stort sett over hele fjøla. Og den desidert verste er N E L.

Absolutt ikke tull. Hva har NEL og lignende med det jeg skrev? Den er også overpriset som bare det. Bare fordi en aksje er overpriset betyr ikke at ALLE aksjer også skal være overpriset. Men forklar meg gjerne spesifikt hvilket selskap du mener er verdt langt over 10 milliarder kroner som er i porteføljen til AKH.

Lett! Rec silicon kommer snart🚀😎
AKH kan bli hva som helst på kort sikt, men med lange briller blir diskusjonen om 40 eller 50kr en kuriositet.

Så da er det altså priset inn i AKH at REC skal gå 7-gangeren fra i dag altså, hvorfor da ikke bare droppe mellom-mannen og kjøpe REC direkte til en rabatt på 1/7 i så fall hahah. Dessverre funker ikke den logikken, men som sagt, kan hende kursen øker fordi folk ikke vet bedre!:)
Redigert 05.02.2021 kl 21:47 Du må logge inn for å svare

Meatskull skrev Innlegget er slettet
Vel, om prisen på de to sistnevnte er fair kan diskuteres, og selv hvis man antar det så er det fremdeles 5 milliarder kroner i verdi i premium. Synes det høres ganske stivt ut, men for all del et spennende selskap:)

Vel, logikken som du beskriver ligger i mcap og bunnlinje i selskapene. Mange av de grønne selskaper sin verdi ligger i forventninger i fremtiden. Ikke alle vil lykkes, men jeg har troa her. Kun fordi jeg ikke vet bedre😎 Mitt tips er at Horizons vil øke sin eierandel i Recsi og den vil etterhvert reprises ved oppstart ML og kontrakter innen batterier. Sitter selvfølgelig tungt i begge. Tror ikke det er så dumt om noen år..
EnAksjeTil
06.02.2021 kl 14:07 43679

Hvordan skal man regne sammen hva selskapet er verdt? Hvis vi sammenlikner med en fotballklubb skal man da ta verdien av hva hver spiller er verdt og taksten på alle eiendelene på et gitt tidspunkt eller skal man ta med potensiale og ambisiøse fremtidige sponsorinntekter, spillersalg, og generelt ambisiøse økonomiske mål i regnestykket?
Redigert 06.02.2021 kl 14:09 Du må logge inn for å svare
Korporalen
07.02.2021 kl 10:08 43192

Kan det også hende at AKSO sin hydrogen-bit blir tatt ut av AKSO og inn i AKH?
Meatskull
07.02.2021 kl 10:49 43087

Aker Horizions Ambitions for 2025: + NOK 100bn
in green technology
investments

Altså ca en 6 dobbling fra dags dato? Hva tror dere det vil gjøre med kursen? Snakker vi 4-5 dobbling?
wielkikrol
07.02.2021 kl 11:45 42946

Hysj.. vil gjerne laste mer gjennom våren.
Meatskull
07.02.2021 kl 13:21 42765

Ja du har kanskje rett, jeg liker runde tall så er ikke fornøyd før jeg har 5000 aksjer!
1250 to go! Mål før våren er ferdig 5k aksjer, mål før 2021 er ferdig 10K aksjer!
Redigert 07.02.2021 kl 13:51 Du må logge inn for å svare
Meatskull
07.02.2021 kl 21:31 42373

Blir sykt spennende for oss AKH aksjonærer imorgen med tanke på børsmeldingen til REC :)
Sikkert mange av dere som eier begge deler også! Men for de som er for seint ute til REC toget så er det nok mulighet med billig inngang i AKH imorgen da :)
Meatskull
08.02.2021 kl 11:29 41894

Må si det er behagelig med aksjekurs som ikke går som en jojo. Trygg/rolig og sikker er fint :)
hill
08.02.2021 kl 15:22 41695

TS. Du trenger ikke å beklage deg for dårlig kvalitet på innlegget, når du faktisk fikk med deg det meste som er å si om AKH.

Mener selv at AKH nok vil bli bra på litt lenger sikt, men er enige med de som mener at MCAP er alt for høy med dagens kurs.

Ser du mener selskapet er (et slags ''Super Grønt fond''). Det må vel i så fall være i forhold til en grønn, norsk målestokk.

Om vi løfter blikket og ser litt utover på alt det "grønne" som skjer videre utover i verden,
så kan vel fondet Storebrand Fornybar Energi, virkelig sies å være et "Super Grønt fond" innen denne sektoren,
med en stigning på + 93 % på siste 6 måneder og mer enn 135% stigning siden oppstarten i måned-skifte juni-juli 2020!
Fondet satser på primærvirksomhet innenfor solkraft, vindkraft, hydrogen, geotermisk energi, vannkraft
og infrastrukturen som trengs for å ta i bruk og distribuere fornybar energi.

Synes selv at dette kan være et mer attraktivt alternativ på nåværende tidspunkt.
Redigert 08.02.2021 kl 15:27 Du må logge inn for å svare
Meatskull
08.02.2021 kl 15:35 41643

Vi kan jo se hvem som gjør det best fra Akh kom på børs og frem til 2025 da :) regner med 400-500% her jeg vertfall :)
DonRonito
08.02.2021 kl 17:54 41522

Som nevnt her er det allerede priset inn en stor premium ift. nåværende verdier. Inntil fremtiden er spikret og kommunisert vil nok denne gå litt flatt en stund. Fint for de som gradvis vil akkumulere. På sikt er dette et kinderegg på lik på linje som da vi startet å hente olje. Et klart hold i årene fremover.
Slettet bruker
08.02.2021 kl 17:59 41487

REC toget har såvidt begynt, så det er ikke for seint.
Meatskull
08.02.2021 kl 19:13 41296

Husk gutter og jenter at mye uventet kan skje i aksjer! Og det er noen ganger som et spill man ikke helt skjønner!
Er nok stor mulighet at på kort sikt at man vil prøve og bli skremt bort ifra aksjene sine, mulig det kommer noen stopp loss raid+++
Viktig og tenke på alt det fundamentale vi har pågang her på sikt! Mye som vil skje allerede første halvdel av 2021 og jeg tror det vil være en gigantisk feil og selge en eneste AKH aksje! Vi er ikke her for småpenger! Vi skal opp mange hundre prosenter! Slapp av, slå av stopp lossene og nyt ferden!
Trenger ikke følge med engang! Dette kommer til og bli utrolig bra på sikt og bare ikke la dere skremme til og selge nå i det kortsiktige bildet!
Jeg kommer til og fylle på hver eneste lønning fremover og håper andre her også er med på det for deres egen del :)
Lykke til alle og husk og ikke stress eller blir redde :)
Meatskull
08.02.2021 kl 19:15 41287

Ting er på gang i REC og blir spennende når vi hører om økning fra AKH og hydrogen er jo rett rundt hjørnet for oss :)
Hvem veit? Kanskje AKH eiere blir tildelt aksjer i hydrogen når det børs noteres?
Herfra
08.02.2021 kl 20:55 41052

Håper du er med på toget om 5år++. Har lest andre som er overbevist i begynnelsen og skvetter så fort det er litt motgang. Når det er sagt deler jeg det du sier. Her er det store muligheter. Blir som godt lagret vin. Det kommer til å bli bedre og bedre.
canarias
08.02.2021 kl 21:27 40937

Store profesjonelle private investorer holdt seg langt unna Horizon når den ble notert.
Her vurderer ikke vi heller inngang på dagens høye kurs.
Vi holder oss til Rec, AkerW og AkerC som vi har vært langsiktige i.
Redigert 08.02.2021 kl 21:29 Du må logge inn for å svare
Meatskull
08.02.2021 kl 21:47 40846

Rart at de blei full tegnet på null komma niks da ;) Men liker at folk er long i datterselskapene mine! HOLD