AKH *Hvorfor jeg gikk all inn i AKH*

Meatskull
AKH 04.02.2021 kl 17:39 131552

FĂžrst vil jeg bare si at jeg eier aksjer i AKH og jeg anbefaler ingen og kjĂžpe eller selge noen ting!

Idag valgte jeg og Þke min beholding fra 1250 aksjer til 3750 aksjer i AKH(Og sitter nÄ pÄ en snittpris pÄ 43.13)

Ifjord kjĂžpte jeg bare en aksje og det var AOW hvor jeg gjorde 70% fortjeneste etter at jeg gikk all inn med hva jeg hadde den gangen som var usle 73.5K Nok.
Det var en knall suksess og eneste feilen jeg gjorde var og fÄ hÞydeskrekk for tidlig :) SÄ solgte pÄ 6.92 med snitt pris pÄ 3.99!
Jeg har siden den gang spart mere penger opp og ventet tolmodig pÄ at AOW skal synke til en billigere pris noe som aldri har skjedd!
SÄ jeg valgte nÄ istede og gÄ all inn i AKH.

Er mange Ärsaker til at jeg valgte og gÄ all inn i AKH nÄ sÄ jeg kan prÞve og komme med en liste!

Jeg har virkelig troen pÄ at det grÞnne skiftet som Aker har valgt og gÄ inn pÄ er fremtiden, enten om vi liker det eller ikke.(Og sÄ hardt som Aker satser pÄ dette sÄ er det mye som tyder pÄ at de kommer til og bli en ledende aktÞr pÄ verdens basis)

Anbefaler alle og sjekke ut siden til AKH: https://www.akerhorizons.com/
Om dere ser pÄ Portfolio her sÄ har dere oversikt over hvor mange % AKH eier i de forskjellige selskapene!
Det som er fint med AKH er at du er inne i alle disse GrÞnne aksjene som AKH eier en markant del av, sÄ det blir nesten som og la RÞkke og co styre pengene dine mot 2030 og at du er inne i et slags ''Super GrÞnt fond'' av AAA kvalitet!

''Eliten'' Er ogsÄ med og satse penger i AKH sine selskaper! AKH kjÞpte nylig 75% av Mainstream Renewable Power:
https://en.wikipedia.org/wiki/Rockefeller_Brothers_Fund
https://www.mainstreamrp.com/insights/rockefeller-brothers-fund-confirms-investment-in-mainstream-renewable-power-africa-power-generation-platform/
Som dere ser her https://www.mainstreamrp.com/investors/
SĂ„ er IFC(International Finance Corporation som er en del av World Bank Group) og Rockefeller brothers investorer i Mainstream Renewable power!
Rockefellers familien har vÊrt pÄ toppen av nÊrings kjeden i hundrevis av Är og jeg ser pÄ det som en stor trygghet at de ogsÄ har troen pÄ det nyeste selskapet til AKH!

NÄ veit jeg at det er ganske stille rundt AKH grunnet at mange av oss som leser pÄ FB og forumet her/shareville+++ Har ventet pÄ en dupp eller korreksjon ned siden vi har hÞrt at AKH er ''overpriset'' Men er det virkelig det? Denne korreksjonen mÄtte vi se lenge etter i fÞrste uken og AKH virker og ha en enorm styrke og stÞtte pÄ 43kr. I motsetning til andre selskaper sÄ tror jeg at AKH vil fÄ nyheter/BÞrsmeldinger mye oftere(Hver bÞrsmelding til et av selskapene AKH er inne i er jo positivt for oss og ikke minst tenk pÄ hva som skjer nÄr Hydrogen selskapet kommer pÄ bÞrs? For ikke og tenke pÄ nye selskaper som vi ikke har hÞrt om som AKH vil velge og putte inn i PortefÞljen sin! NÄr nyheter kommer sÄ gjelder det og ha aksjer i AKH :) Dette er et stort selskap sÄ jeg tror ikke vi vil se de jojo kursene og berg og dalbanene vi har sett i andre mindre grÞnne selskaper! Her tror jeg vi vill se en gjevn, trygg og rolig oppgang!

Jeg tror at snart nÄr kursen starter og bevege seg oppover sÄ vil mange angre pÄ at de forstatt venter pÄ nedgangen/korreksjonen fÞr de kjÞper seg inn!
Ser pÄ det som meget hÞy risiko faktisk og ikke vÊre all inn i AKH! Tror dere virkelig at RÞkke og co kommer til og feile? Hvem bestemmer? Folkets vilje eller eliten som styrer showet? Her mÄ vi nok bare bite i det sure epplet og vÊre med pÄ den grÞnne oppgangen de neste Ärene sÄ tjener vi vertfall penger nÄr detta skal bygges uansett! Jeg er motstander som dere skjÞnner men jeg veit at folket har ikke noe vi skulle sagt, vi gjÞr som vi blir fortalt og politikere vil altid forrÄde folket sitt! Og vÊre all inn i AKH er ikke som og ha alle eggene i en kurv, dette stÄr ikke pÄ et selskap alene men pÄ alle selskapene som er i portefÞljen til AKH, om selskaper eller ting feiler sÄ er jeg sikker pÄ at AKH og RÞkke vil stoppe det i tidet og da velge inn et nytt selskap som er sterkere istede!

Mitt mÄl for 2021 er at vi slutter kursen pÄ 50-60Kr!
Men jeg tror ogsÄ at vi kan bli like overasket som i ACC og AOW hvor fort ting kan skje!
Jeg veit at om jeg hadde kjÞpt meg inn pÄ 50-55 og hadde tilgjengelige midler sÄ ville jeg snittet ned nÄ, er nÄ det er muligheter og handle billig!
Tror ogsÄ at Rainpower kjÞpet til AKH er meget undervurdert! Vi er nÄ sikret gutter, med vannkraft sÄ dekker vi det meste :)

Er sÄ mye man vil si men sÄ liten plass og skrive pÄ!
Beklager for dÄrlig kvalitet pÄ innlegg men jeg Þnsker at vi gjerne er med og deler informasjon her om AKH slik at vi alle kan lÊre og bli mer informert om hva vi faktisker investerer i eller har lyst og investere i(for de som venter pÄ billigere inngang)


Redigert 04.02.2021 kl 18:03 Du mÄ logge inn for Ä svare
upsidedown
23.01.2022 kl 13:41 3527

Yahoo ble kjÞpt av Microsoft. Microsoft kjÞpte ogsÄ Fast. Det eneste som hadde verdi i Opticom. Det positive er at organisjonen fortsatt er i Norge og de jeg kjenner til tjener mer enn til salt i grÞten
.
Meatskull
22.01.2022 kl 13:39 3767

HÞres bra ut, jeg ogsÄ sover godt om dagen og smiler og ler i hverdagen :)
Har ikke sjekket prosentene mine eller hvor mye jeg er i minus nÄ engang men er vel ganske likt deg siden jeg har snitt pÄ ca 33.40 :)
Men til uka sÄ blir snittet mitt nÊrmere 30kr sÄ det blir bra!
McCartney
22.01.2022 kl 13:30 3781

Det beste er nok at alle tar sine egne valg.
Har selv ingen planer Ä selge, har 40 000 stk sÄ langt og dundrende papirtap(-27%) sÄ sover forelÞpig godt om natten.
Det er bÞlger i sjÞen, det gÄr opp og ned, det viktige er hvis man bevarer troen sÄ er det ikke sÄ farlig.
NÄr du mister troen mÄ du ta tapet og gÄ videre, jeg har ikke mistet troen. Klart at hele markedet er jo i nedadgÄende trend nÄ.
Meatskull
22.01.2022 kl 13:24 3755

Vi hadde en kraftig korreksjon ifjord som du veit, hele den grĂžnne sektoren korrigerte kraftig ned!
SĂ„ dette er allerede korrigert godt ned og kan ikke sammenligner med dotcom boblen i mine Ăžyne!
Om det var sÄ Äpenlyst at alt grÞnt skal krasje ned som dotcom boblen, hvorfor sitter finanseliten i verden da inne i AKH pÄ top 20 listen med gav pÄ godt over 30kr???
Meatskull
22.01.2022 kl 13:20 3719

Bra, trenger flere som deg slik at jeg kan handle billig :)
Men jeg prĂžver ikke og lure noen til og selge slik jeg ser andre her gjĂžr av egoistisk og kyniske holdninger med Ăžnske om billigere inngang!
Og lure smÄ sparere til og selge pÄ bunnen fordi de selv har lyst pÄ bittelitt lavere inngang er ren ondskap i mine Þyne!
Men sier sÄklart ikke at du gjÞr dette :) Men har mine mistanker om at mange som er negative her ikke har rent mel i posen!
Redigert 22.01.2022 kl 13:21 Du mÄ logge inn for Ä svare
Spartan
22.01.2022 kl 13:14 3700

Synes synd pÄ alle som har satset alt pÄ ett kort i grÞnt.

Det er klare paralleller til dot.com krakket. Internett skulle bli fremtiden, akkurat som grÞnt. Men, dette var priset inn og mangedoblet pÄ optimisme. Ikke klarte alle selskapene seg like bra heller. Ikke lett Ä plukke vinnerne. Hva skjedde f.eks med Yahoo?

Selv vinnerne brukte mange Är pÄ Ä komme seg tilbake til det de en gang ble verdsatt til. Microsoft ca 10 Är.

HĂ„per slike som meatskull lykkes, men slik jeg ser det er det ingen sikker bunn i disse aksjene. Ikke med den prisingen, 0 inntekter, mange konkurrenter og med stigende renter.

PS! Kan bli fristet under 20 hva angÄr kjÞp
Meatskull
22.01.2022 kl 12:57 3696

Jeg er tilbake gutter og jenter og sitter fortsatt tungt lastet og skal Þke betraktelig til uka nÄr jeg fÄr lÞnn og ferie penger :)
https://www.weforum.org/agenda/2021/07/renewables-cheapest-energy-source/
Som jeg sier i trÄden til Frodon sÄ er det bare og se frem mot klima toppmÞtet i glasgow seint i Är og neste Ärs statsbudsjett hvor arbeiderpartiet som er kompiser med RÞkke og aker skal fremlegge neste Ärs statsbudsjett! Samt at nye super fondet til aker skal inn i grÞnne innvesteringer og er vel ganske gunstig for dem at AKH og dems under selskaper er sÄpass billige om dagen ;)
nyigamet
21.01.2022 kl 23:35 3864

Takk, Ikke helt ny, men ny her. kom litt over 24,- ja👍 hĂ„per reisen kan bli fin.
undrende
21.01.2022 kl 20:24 4028

Jeg mĂ„ vel skyte inn, at om jeg hadde vurdert 25K i AKH akkurat nĂ„, sĂ„ hadde jeg vel muligens vĂŠrt helt ubekymret 😊
(sÄnn ellers i livet mente jeg)
Redigert 22.01.2022 kl 00:35 Du mÄ logge inn for Ä svare
Klausre
21.01.2022 kl 20:20 2557

Velkommen!
25k aksjer er jo en grei fÞrstepott. Samme jeg hadde pÄ forrige runde i fjor, med salg pÄ 36-37,5. jobbet meg ned til gav 30,3 den gang. Hvis du tok disse pÄ 24, tror jeg du kan se frem til en meget god utvikling.
FĂ„r vi en dupp til til uken, tenker jeg muligheten for Ă„ Ăžke til 10k aksjer. Da kan jeg klare en gav a 26,- eller no.
nyigamet
21.01.2022 kl 18:40 2567

Hei alle, da er jeg ogsĂ„ inne for fĂžrste gang som aksjonĂŠr i AKH👍ser ut pĂ„ de fleste chart at kr.24,- kan vĂŠre en fin bunn. HĂ„per pĂ„ en spennende reise og kun inne med 25 k aksjer sĂ„ langt, sĂ„ har mulighet Ă„ kjĂžpe litt etter hvert ogsĂ„ om det skulle komme et fall/Ăžkning de ukene og mĂ„nedene. God helg :)
Redigert 21.01.2022 kl 18:41 Du mÄ logge inn for Ä svare
synste
20.01.2022 kl 15:07 2872

Etter litt realitetsorientering fra Kristian RÞkke idag sÄ virket alt plutselig ikke sÄ fullstendig mÞrkt alikavel. Men det gav mange muligheten i Ä laste pÄ relativt lavt nivÄ. Om uttalelsene er tvunget frem av markedet, media eller aksjonÊrene vet ikke jeg men greit med litt "du pisser ikke pÄ Aker dÞrstokken holdning" nÄ. Vi har hatt en negativ trend en stund nÄ i akh og satser pÄ vi klatrer oppover igjen nÄ. ForhÄpentligvis sÄ fÄr vi noen positive meldinger fremover som kan gi luft under vingene.
EnAksjeTil
19.01.2022 kl 10:04 3182

Ble plutselig stille rundt det grÞnne skiftet nÄr strÞmprisen fÞyk i vÊret. Det grÞnne skiftet overskygges av Þkende renter, krisen i Ukraina og som sagt Ä fÄ ned strÞmprisen om det sÄ skal skje med kull. Men det er bare Ä vÊre tÄlmodig folkens, nÄr vi igjen fÄr en sommer med flom og tÞrke i Europa tvinges dette tilbake pÄ agendaen. PÄ veldig kort sikt tar jeg forÞvrig et bet pÄ oljeaksjer da situasjonen i Ukraina kan kjÞre oljeprisen som en rakett, i tillegg avtar korona hysteriet.
Akagunners
19.01.2022 kl 09:58 3190

https://www.nrk.no/nordland/aker-horizons-vil-satse-i-narvik-_-men-lkab-kan-velte-planene-1.15815228

Aker har vel kontakter som gjÞr at de lÞser dette, men likevel sÄ viser det at ikke alt blir sÄ enkelt.
Fjellbris
19.01.2022 kl 09:49 3226

Ja vi fĂ„r bare vĂŠre litt tolmodige, se 3-5 Ă„r frem i tid og laste det vi kan pĂ„ disse nivĂ„ene😀 AKH har fĂ„tt i gang mye, alt er i oppstartsfasen (under 1 Ă„r) og mer kommer siden de skal investere minst 100 miliarder i det grĂžnne skifte.

Lenge siden vi har hĂžrt noe fra TS/Meatskull, hĂ„per han fortsatt er med oss😀
Redigert 19.01.2022 kl 09:59 Du mÄ logge inn for Ä svare
Slettet bruker
19.01.2022 kl 09:44 3238

Jeg var irritert at jeg mista inngangen sist den var sĂ„ lav, sĂ„ fikk kjĂžpt meg inn nĂ„ 🙂 kjĂžper enda mer om den gĂ„r under 23
Klausre
19.01.2022 kl 09:37 3268

Helt enig. NivÄer pÄ rundt 24-25 er rimelig hvis en er ute etter Ä investere. Dette er en god mulighet for mange til Ä komme inn pÄ nytt.
Slettet bruker
19.01.2022 kl 09:31 3285

Carnegie venter en rekke nyheter fra Aker Horizons i 2022, som kan gi aksjekursen et lĂžft.
Forrige gang aksjen var nede i 24,5 gikk den opp til 39kr .
Frodon
11.01.2022 kl 08:52 3753

Har du sjekket listen pÄ tilbydere og sett om det er noen billig prisede selskap pÄ Oslo bÞrs som er med?

Blir spennende Ă„ se pĂ„ eventuelle finansieringer av feltene. Topp 20 eier ca 90% av AKH, regner med at emisjonen blir aksjonĂŠr vennlig 😅
TraderMom
10.01.2022 kl 23:45 3896

BĂ„de AKH og AOW her 😊 StĂžrst i AKH, men veldig positiv til havvind. Om noen Ă„r tror jeg vi ser tilbake pĂ„ disse prisene som en julegave.
Frodon
10.01.2022 kl 23:27 3931

Det blir spennende Ă„ fĂžlge med pĂ„ uansett nĂ„r de lanserer kontrakter đŸ„ł PĂ„ de offisielle sidene stĂ„r det januar 2022, sĂ„ vi fĂ„r se til mandag om noen felt blir sluppet eller hvordan de gjĂžr dette

https://www.offshorewindscotland.org.uk/scottish-offshore-wind-market/

Har dere aksjer kun i AKH eller AOW? Har noen valgt Ä ha aksjer i begge? Har noen kjÞpt aksjer i andre selskap ogsÄ, som kan fÄ inntekter fra Scotwind?

Eks WWI, som jeg har i tillegg til AKH, kan ogsÄ fÄ inntekter bak disse prosjektene.

«WWI eier ogsÄ 75,2% av NorSea Group, som hadde usd 66 mill i inntekter i Q3 2021 (ca kr 582 mill). NorSea Group sin virksomheten er i hovedsak knyttet til drift av forsyningsbaser for oljeindustrien. Selskapet driver ogsÄ med vedlikehold og logistikktjenester for offshore vindmÞlleparker, noe riggvedlikehold, samt eiendomsutvikling og drift av eiendommer bÄde pÄ og utenfor forsyningsbasene. PortefÞljen inkluderer O&M-aktiviteter (operations & maintenance), for bÄde vindturbiner og HVDC-plattformer (high voltage direct current) i tillegg til marine stÞtte"

https://finansavisen.no/forum/thread/144707/view
Patron72
10.01.2022 kl 18:09 4137

Jeg fant denne pÄ Linkedin
PĂ„ noe som heter Port of Cromarty Firth

ScotWind allocations are due to be announced next Monday 17th January. PoCF wishes all bidders good luck!
Frodon
10.01.2022 kl 16:16 4256

Vet du om de gir ut alle kontrakter den datoen eller bare noen av dem?
Klausre
10.01.2022 kl 15:38 4294

Å treffe kr 24 virker hĂ„plĂžst lavt, men det er hull i bĂ„ten og den synker raskt. Jeg tror det snur pĂ„ 28,5.
trani
10.01.2022 kl 11:28 4454

Mulig denne snur pÄ stÞtten pÄ rundt 24?
synste
10.01.2022 kl 10:11 4550

Innen noen uker er scotwind avgjĂžrelsen kommet. Videre kommer Yngve Slyngstad etterhvert inn i AAM. Det ventes og litt oppdatering fra MRP. Venter egentlig noe ekspansjon/oppkjĂžp nĂ„r en minst forventer det ; Rapid expansion across portfolio companies – business development, partnerships, M&A. Aker systemet har evnen til Ă„ slĂ„ til hurtig om de rette mulighetene er der.
TraderMom
10.01.2022 kl 09:54 4596

Tenker det er smart :-) Jeg mÄ vente til lÞnning for Ä fylle pÄ, men er veldig interessert i mer AKH pÄ disse nivÄene. Ja, det er bevegelse i renter og inflasjonstall, men det grÞnne skiftet er jo ikke avlyst.
wielkikrol
10.01.2022 kl 09:46 4619

Veldig stille her. Tar det som et godt signal. Fyller pÄ
Trade88
06.01.2022 kl 20:31 5281

Blir spennende Ä se, mangen vil komme lÞpende etter nÄr ting faller pÄ plass og kursen beveger seg oppover. NÄr dette skjer er vanskelig Ä si, men 2022 blir et spennende Är :)
synste
06.01.2022 kl 16:20 5442

Tviler pÄ vi roter rundt pÄ 30 tallet til sommeren. Men det vil tiden vise. Anser AKH som rimelig trygt om en tenker noen Är fremover. Ting tar tid nÄr en bygger noe stort.
Klausre
06.01.2022 kl 14:27 5564

DĂŠven, det er ikke tykk bunn i denne aksjen - hvor langt skal vi ned denne gangen...?
Klausre
06.01.2022 kl 13:19 5605

Da er jeg inne igjen, og kjÞper smÄ poster pÄ vei nedover.
Frodon
06.01.2022 kl 11:43 5632

Takk for det, veldig hyggelig Ä hÞre ;) Ja, jeg blir fortsatt med og skal fortsatt dele...mÄ bare kome noe nytt Ä dele, loool. Ikke lenge til utbyggingen av Scotwind blir lansert. Oppsiden burde vÊre "enorm" hvis Mainstream og/eller AOW fÄr kontrakter. Usikker pÄ nedside risikoen hvis ingen av de fÄr noe som helst. Lange briller er fint, sÄ fÄr vi hÄpe Aker fortsetter denne gode trenden med oppstart av nye muligheter ;)
VanDiemen7
06.01.2022 kl 10:49 5632

Var inne i AKH en tur fra juli til oktober til ok fortjeneste, men pÄ mellomlang sikt er det veldig mange andre plasser det er bedre Ä ha pengene sine tror jeg.

Er nok en god stund til bÄde vindkraft og hydrogen-satsingen gir penger i kassa. Er dog spennende med Skottland for AOW.
Fjellbris
06.01.2022 kl 09:31 5637

Hei igjen Frodon og takk for flott svar!😀👍
Helt kort herfra, har ikke satt meg sĂ„ godt inn i disse fondeneđŸ€” Jeg blir bare med her videre, er trygg pĂ„ at de fĂ„r markedsfĂžrt verdiene i de forskjellige selskapene rett etter hvert, og benytter sjansen til Ă„ akkumulere det jeg kan pĂ„ disse nivĂ„ene. Stoler her pĂ„ RĂžkke, samt ikke minst Ăžnsker jeg om 5-10 Ă„r Ă„ kunne ha vĂŠrt med pĂ„ ferden til RĂžkke JR😉 AKH har sagt de skal investere 100 miliarder i grĂžnne selskaper, det kan ogsĂ„ bli mer, og uansett er det da utrolig mye spennende pĂ„ gang her, og jeg tror det Ă„ gĂ„ tidlig inn her godt under intro kurs er smart om man har litt lange briller pĂ„đŸ˜€
HĂ„per du blir med videre, samt ikke minst deler god info som du har vĂŠrt svĂŠrt flink til, tusen takk for det!😀👍👏