AKH *Hvorfor jeg gikk all inn i AKH*

Meatskull
AKH 04.02.2021 kl 17:39 131171

Først vil jeg bare si at jeg eier aksjer i AKH og jeg anbefaler ingen og kjøpe eller selge noen ting!

Idag valgte jeg og øke min beholding fra 1250 aksjer til 3750 aksjer i AKH(Og sitter nå på en snittpris på 43.13)

Ifjord kjøpte jeg bare en aksje og det var AOW hvor jeg gjorde 70% fortjeneste etter at jeg gikk all inn med hva jeg hadde den gangen som var usle 73.5K Nok.
Det var en knall suksess og eneste feilen jeg gjorde var og få høydeskrekk for tidlig :) Så solgte på 6.92 med snitt pris på 3.99!
Jeg har siden den gang spart mere penger opp og ventet tolmodig på at AOW skal synke til en billigere pris noe som aldri har skjedd!
Så jeg valgte nå istede og gå all inn i AKH.

Er mange årsaker til at jeg valgte og gå all inn i AKH nå så jeg kan prøve og komme med en liste!

Jeg har virkelig troen på at det grønne skiftet som Aker har valgt og gå inn på er fremtiden, enten om vi liker det eller ikke.(Og så hardt som Aker satser på dette så er det mye som tyder på at de kommer til og bli en ledende aktør på verdens basis)

Anbefaler alle og sjekke ut siden til AKH: https://www.akerhorizons.com/
Om dere ser på Portfolio her så har dere oversikt over hvor mange % AKH eier i de forskjellige selskapene!
Det som er fint med AKH er at du er inne i alle disse Grønne aksjene som AKH eier en markant del av, så det blir nesten som og la Røkke og co styre pengene dine mot 2030 og at du er inne i et slags ''Super Grønt fond'' av AAA kvalitet!

''Eliten'' Er også med og satse penger i AKH sine selskaper! AKH kjøpte nylig 75% av Mainstream Renewable Power:
https://en.wikipedia.org/wiki/Rockefeller_Brothers_Fund
https://www.mainstreamrp.com/insights/rockefeller-brothers-fund-confirms-investment-in-mainstream-renewable-power-africa-power-generation-platform/
Som dere ser her https://www.mainstreamrp.com/investors/
Så er IFC(International Finance Corporation som er en del av World Bank Group) og Rockefeller brothers investorer i Mainstream Renewable power!
Rockefellers familien har vært på toppen av nærings kjeden i hundrevis av år og jeg ser på det som en stor trygghet at de også har troen på det nyeste selskapet til AKH!

Nå veit jeg at det er ganske stille rundt AKH grunnet at mange av oss som leser på FB og forumet her/shareville+++ Har ventet på en dupp eller korreksjon ned siden vi har hørt at AKH er ''overpriset'' Men er det virkelig det? Denne korreksjonen måtte vi se lenge etter i første uken og AKH virker og ha en enorm styrke og støtte på 43kr. I motsetning til andre selskaper så tror jeg at AKH vil få nyheter/Børsmeldinger mye oftere(Hver børsmelding til et av selskapene AKH er inne i er jo positivt for oss og ikke minst tenk på hva som skjer når Hydrogen selskapet kommer på børs? For ikke og tenke på nye selskaper som vi ikke har hørt om som AKH vil velge og putte inn i Porteføljen sin! Når nyheter kommer så gjelder det og ha aksjer i AKH :) Dette er et stort selskap så jeg tror ikke vi vil se de jojo kursene og berg og dalbanene vi har sett i andre mindre grønne selskaper! Her tror jeg vi vill se en gjevn, trygg og rolig oppgang!

Jeg tror at snart når kursen starter og bevege seg oppover så vil mange angre på at de forstatt venter på nedgangen/korreksjonen før de kjøper seg inn!
Ser på det som meget høy risiko faktisk og ikke være all inn i AKH! Tror dere virkelig at Røkke og co kommer til og feile? Hvem bestemmer? Folkets vilje eller eliten som styrer showet? Her må vi nok bare bite i det sure epplet og være med på den grønne oppgangen de neste årene så tjener vi vertfall penger når detta skal bygges uansett! Jeg er motstander som dere skjønner men jeg veit at folket har ikke noe vi skulle sagt, vi gjør som vi blir fortalt og politikere vil altid forråde folket sitt! Og være all inn i AKH er ikke som og ha alle eggene i en kurv, dette står ikke på et selskap alene men på alle selskapene som er i porteføljen til AKH, om selskaper eller ting feiler så er jeg sikker på at AKH og Røkke vil stoppe det i tidet og da velge inn et nytt selskap som er sterkere istede!

Mitt mål for 2021 er at vi slutter kursen på 50-60Kr!
Men jeg tror også at vi kan bli like overasket som i ACC og AOW hvor fort ting kan skje!
Jeg veit at om jeg hadde kjøpt meg inn på 50-55 og hadde tilgjengelige midler så ville jeg snittet ned nå, er nå det er muligheter og handle billig!
Tror også at Rainpower kjøpet til AKH er meget undervurdert! Vi er nå sikret gutter, med vannkraft så dekker vi det meste :)

Er så mye man vil si men så liten plass og skrive på!
Beklager for dårlig kvalitet på innlegg men jeg ønsker at vi gjerne er med og deler informasjon her om AKH slik at vi alle kan lære og bli mer informert om hva vi faktisker investerer i eller har lyst og investere i(for de som venter på billigere inngang)


Redigert 04.02.2021 kl 18:03 Du må logge inn for å svare
Nord12345
05.02.2022 kl 16:06 2939

Blir masse jobb for industri og Offshore/Onshore, føler noe løser seg nå, ja blir som en ny Oljefremtid!
EvenHigher
05.02.2022 kl 16:13 2913

Aker Horizon casher inn milliarder «as we speak». Nedsalg i Rec, Ny frisk milliard i går. Ingen tvil om at de posisjonerer seg for «action», ref Vestre. Spennende tider.
Nord12345
05.02.2022 kl 16:21 2900

Ja blir nok mange positive surprises!
Fjellbris
05.02.2022 kl 16:47 2837

Ja blir flott dette!😀👍 Vi får bare takke og bukke for at vi nå får kjøpt på 17 tallet. Nesten ikke til å tro spoler vi et år tilbake. Husker at Finansavisen skrev etter mange grønne lanseringer, når AKH skal børsnoteres bør man bare hive seg rundt og betale det man må for å få være med. Intro kurs ble 35, og markedet sendte AKH rett opp til 50.
Historien kjennner vi og alt gikk for fort når alle skulle inn i grønt og inn i vekst fra verdi aksjer midt i en pandemi.
Nå er det verdi som igjen er inn, men dette snur fort igjen siden de nå har steget masse vs vekst som har stupt.
Finansavisen får nok rett til slutt mtp det de skrev i fjor, og i den lange løp vil dagens bunn kurv vises som en dupp ned før en bratt kurve starter, flater og stigende fremover med noen dupper innimellom, men parkerer dagens bunn en gang for alltid😀 Mtp regjeringens grønne mål med Vestre i spissen og Større på topp, så er det vel ingen heller som betviler Røkkes gode forhold til AP og hans track rekord mtp norsk industri bygging og arb plasser👍
Redigert 05.02.2022 kl 16:52 Du må logge inn for å svare
TraderMom
05.02.2022 kl 17:01 2803

Bra påminnelse, Fjellbris 😊 Og for å ta Aker BP-eksempelet igjen, der hadde kursen en dipp fra ca 50 ned til under 20 tror det var i 2009. Med all respekt for de som valgte å selge på 20, kan være mange grunner til det, så ville det vært gull å sitte stille i båten.
Redigert 05.02.2022 kl 17:02 Du må logge inn for å svare
undrende
05.02.2022 kl 17:30 2824

Registrerer at skribentene en, etter en på dette forumet lanserer 10-års perspektivet +/-
Kan dere forklare meg hvorfor noen som helst, skulle ha noe som helst hastverk da, med å komme inn i AKH?
Jeg kan ikke se at slike tidsperspektiver gir noen som helst grunn til å kjøpe et papir som den seneste tiden synker som en stein. Ja, hele det grønne segmentet synker som steiner for tiden. En fornuftig strategi i samtlige tilfeller,hvor dette inntreffer er å sette seg rolig tilbake og avvente til trenden kan bekreftes snudd.
Det er ingen tvil om at omtrent alle her inne er ekstremt uerfarne i aksjemarkedet, at det sannsynligvis er store papirtap som driver ytringene. Det hjelper null på kursutviklingen, men kan lokke inn en nybegynner, eller to.
Jeg er heller ikke noen spesielt erfaren aksje kjøper, men jeg har brent alle fingre mange år tilbake i tid. Man lærer på sine feil, og jeg har sett de i stort monn hos mange her inne på FA de 4 siste årene, etter at jeg våget å komme tilbake i aksjemarkedet igjen.
Slettet bruker
05.02.2022 kl 17:39 2839

Tok 50k på close. Har også kjøpt massivt med Ach som er priset til cash. Kjenner ikke Akh så godt, men tanken er at når Mainstream blir priset under kost og Ach til kost, så må jo nedsiden være meget begrenset mens oppsiden stor. Lykk til:).

Har fikset litt mer cash til mandag om nedgangen fortsetter.
Redigert 05.02.2022 kl 17:41 Du må logge inn for å svare
optimist68
05.02.2022 kl 17:42 2837

Jeg tror mye av årsaken til galskapen i prisingen av hydrogen selskaper på Euronext og prisingen der i starten må tilskrives den voldsomme prisingen av Nel som var 35 på høyeste. Det kan vi takke tyskerne på Tradegate for. Så hadde Røkke en voldsom kursøkning på sine 2 første ACC og AOW. Ikke alle fikk bli med på den men AKSO eierne fikk litt. Selv om det ikke mangla på advarsler før resten av AKH blir man litt farstsblind og vi stoler litt både på Røkke og meglerbransjen. Ser man nå så er vi kraftig lurt alle som har satsa sparepengene våre på ett foreløpig luftslott. Vi kan jo håpe på bedre tider med det første men da må regjeringen følge opp og gi den nye industrien oppdrag når selskaper i Norge står klar med teknologi og ekspertise og ønsker å ansette ungdommene våre.
undrende
05.02.2022 kl 17:51 2868

Fornuftig tanke det.
Jeg tror man vil få god tid til å hoppe på den dagen det bekreftes en oppadgående trend. Og sikker på at det blir mer fornuftig enn å prøve å fange en fallende trend.
Samtidig har jeg stor forståelse for de som sitter med store papirtap. Det er vondt å eventuelt skulle ta en realisering i en slik posisjon. Men man burde vertfall la være å kjøpe på fallende trend for å snitte ned.
TraderMom
05.02.2022 kl 18:00 2866

Vel, jeg kjøpte mine første aksjer for 30 år siden, og finansierte min første leilighet med det. Så spesielt uerfaren er jeg ikke - selv om det passer narrativet ditt bedre å påstå det ;-)

Sier som godeste Buffet:

if you don't feel comfortable owning a stock for 10 years, you shouldn't own it for 10 minutes.

TraderMom
05.02.2022 kl 18:01 2899

PS har foreløpig også tjent på å trade AKH, så jeg er fornøyd 👍
TraderMom
05.02.2022 kl 18:06 2879

Ja, smart å vente med å snitte ned til trenden har snudd, det er et stykke opp igjen så ingen bråhast. Poenget med å dra frem tiårsperspektivet er å understreke at det ikke vil gå å kjøpe AKH for under 20 om 5-10 år, like lite som man kan det med Aker BP i dag.
undrende
05.02.2022 kl 18:28 2857

Nord12345 skrev Innlegget er slettet
Jeg forstår at å realisere store papirtap er vondt. Kanskje er det ikke så mye å hente heller.
På en annen side, så var det verdt det i ACH, kan man konstatere i ettertid
undrende
05.02.2022 kl 18:31 2886

Tror det er en strategi (å vente til trenden snur med å snitte ned) som oftere er lønnsom, enn å kjøpe på fallende trend, som ingen helt vet hvor stopper.
Tror ikke det blir 10 kroner opp umiddelbart. Det skjer nok, men ikke ofte.
Meatskull
05.02.2022 kl 18:58 2843

Nord12345 skrev Innlegget er slettet
for 1 måned siden var AKH i 33kr, den har falt alt for mye alt for fort!
Ingen som kunne vite at denne skulle helt ned til 17!
Tror ingen her har lyst til og gi annbefalning på hva man skal gjøre når du er inne med så store summer men:
Jeg har 16850 akh aksjer til snitt 31.5 :P Så du har gjort det bedre en meg og jeg kommer aldri til og selge disse med tap! Ta taper jeg heller alt!
Tviler på vi fortsatt er i tap når høsten/vintern kommer med tanke på at ESG sektoren over hele verden ser ut til og bunne ut, COP27 og neste satsbudsjett kommer til og drive AKH og under selskaper opp! Nesten garantert! Vi har nå en av den mest korrupte regjeringen gjennom historien i Norge og de gjør gledelig som de blir fortalt for makt eliten i verden som tvinger frem det grønne skiftet! Ville tatt en pause fra børsen om jeg var deg vertfall! Vurderer og gjøre det samme, bare logge ut 1 måned eller 2 og så sjekke hvor vi ligger da :) fra artikkelen som kom ut idag: Vestre skal lage en plan for en omfattende grønn industrialisering av Norge, på oppdrag fra statsministeren. Den skal forene de ulike departementene og virkemidlene, som Enova, Eksfin og Innovasjon Norge, og få fart på det grønne skiftet.

– Dette er en wake-up call. Vi skal gjøre den største omstillingen i norsk økonomi noensinne, og det haster å komme i gang, sier Vestre.

Er jo nødt til og skje noe snart? :)
undrende
05.02.2022 kl 19:05 2830

Nord12345 skrev Innlegget er slettet
Jeg føler ikke at jeg kan gi deg direkte råd. Har vært i samme situasjon tidligere (lenge siden) For min del, den gangen gikk det rett vest (i riktignok vanskelige børstider i 2001) Jeg tok altså ingen grep den gangen. Bare ble med til the very bitter end. Men det var aksjer som nok var mye mer luftslott enn hva man tenker om Aker aksjer i dag.
Regner med du mener 30 snitt på AKH med 22000 aksjer. det er vanvittig bra fall med dagens 17 tall.
Kanskje noen som leser her og har bedre erfaring enn meg kan komme med råd?
Jeg ville vertfall vente med å snitte ned til det virker å være en sikker indikator på at det snur.
optimist68
05.02.2022 kl 19:18 2805

Nord12345 skrev Innlegget er slettet
Tror jeg ville hatt is i magen. Jeg har snitt 39 og 10k. Tanken slo meg før jul når kursen gikk over 38 å selge. Hadde nesten ikke tap. Da hadde kursen før det vært under 24 om høsten. Hvorfor kan ikke AKH gå over 30 ila året ? Jeg tror det. Hadde man helt sikkert kunne investert beløpet i en annen aksje og tatt inn tapet hedde der selvsagt vært enkelt. Men tror ikke man finner det med sikkerhet
undrende
05.02.2022 kl 19:20 2810

Nord12345 skrev Innlegget er slettet
Jeg vil vel tro (ønske vertfall) at du har en mulighet til å komme ut av dette med lykkelig ende, hvis du har et laaaangt perspektiv.
En realisert smell vil være en lettelse akkurat nå, men veldig bittert igjen, om det vender opp....
ikke greit dette, phuuu
for min del, alt for mye ansvar til at jeg våger å gi råd....
Nord12345
05.02.2022 kl 19:27 2797

Ja hadde man bare vist med sikkerhet, men dårlig erfaring med å skifte fra en aksje til en annen! det blir som regel bare værre :-) så kanskje best med is i magen men tøft ja!
Redigert 05.02.2022 kl 19:29 Du må logge inn for å svare
DividendYield
05.02.2022 kl 19:48 2728

Buffet skal vi lytte til, men tviler veldig på om han ville puttet pengene sine i Horizons eller noen av røkkes grønne selskaper. Han er nemlig opptatt av inntjening og selskap med økende EPS. Det er vel ikke akkurat det vi forbinder med dette papiret.

Jeg godter meg ikke over dem som har papir- eller realisert tap. Har selv tapt penger tidligere i min børskarriere og det er ikke noe gøy, men man lærer. Sitter likevel med et inntrykk av at det er mange nybegynnere her. Det virker også ut som om mange har lagt alle eggene i en kurv, blant annet TS, og det er en skummel ting å gjøre. Dt er ingen tvil om at man er involvert i større risiko ved å ha pengene sine i Horizons enn andre steder. Jeg ville i det minste diversifisert porteføljen.
Redigert 05.02.2022 kl 19:55 Du må logge inn for å svare
TraderMom
05.02.2022 kl 19:58 2727

Ser det poenget. Samtidig er det grønne skiftet noe man vet med 100% sikkerhet at kommer, og når man ser Røkke og Aker-gjengen sitt track record, så er det ikke et dårlig bet. Men ingen garantier, naturligvis.
TraderMom
05.02.2022 kl 20:05 2775

Nord12345 skrev Innlegget er slettet
Aldri moro med røde tall, det er helt sikkert. Vet ikke hvilken tidshorisont du har tenkt deg, men for å løfte denne linken igjen, så kanskje den kan gi deg litt ro i sjelen :-) I tidsrommet 2008/2009 til 2010 gikk Aker BP fra ca 50 til under 20, temmelig likt scenario som vi har sett i AKH nå. Tipper de var rimelig fortvilte de som ble med ned den heisen - men håper noen av dem holdt på aksjene og fikk oppleve tresifret kurs :-)
EvenHigher
05.02.2022 kl 20:25 2956

Nøkterne og gode historiske sammenlikner mht Aker BP. Perioden du henviser til var for øvrig finanskrisen hvor det aller meste gikk kraftig ned. Når det er sagt har du helt rett. Går du først inn i selskaper som skal drive inntjening om 10 år må du sitte igjennom røffere farvann. Med det energipolitiske hamskifte vi ser nå er egentlig spørsmålet? Hvem står igjen om 10 år? AKH er etter min mening et tryggere lodd enn de aller fleste i sektoren. Spennende tider!
undrende
05.02.2022 kl 20:40 2918

Nord12345 skrev Innlegget er slettet
Jeg holdt meg ute av aksjemarkedet i 16 år etter fadesen i 2000/01
Trodde aldri jeg skulle prøve igjen. Er nå sånn ca breake eaven, begge perioder regnet sammen, hehe
Torwat
05.02.2022 kl 21:12 2865

For det første har Akh Aker som største eier.
de har sagt og kommer til å få landet kontrakter.
De har planer for både ach aow acc mainstream rec. virker som om at ikke aow landet en kontrakt i skotland er hele akh ikke verdt en drit. Ting har ikke endret seg. de fikk ikke den ene kontrakter de hadde anbud på. Ach er priset til nesten cashbeholdning.
Jeg er enig i at de har vært litt overpriset, men nå får de muligheten til å bevise aksjonærer om det de holder på med og satser kraftig på kommer til å fungere.
Dette er aksjemarkedet og det tar ikke hensyn til noen.

Verden snur seg ikke på en dag. bestem deg for et beløp du kan tåle å gå ned til sett en SL.
Finansavisen er kun bråk som sier nå er det krise nå er verden død, pengene dine er ikke verdt en drit. bare sprer frykt og glede.
dette er en plass man kan innhente informasjon fra folk som kanskje har god informasjon. evt når et selskap er lavt priset.

Akkurat nå er vi inne i en tid det inflasjon og frykt bærer preg på Markedet. Akh Tjener ikke stort med penger men de har søren med fått til masse i løpet av det ene året de har vært på børs.
De tenker store prosjekter som kan lage inntjening lengre frem i tid. ikke småbeløp hit og dit.
De har hentet milliard kroner på 35 kroner,
Jeg er inne i Akh og jeg gir dem 2022 på å kunne overbevise meg om at dette er et godt kjøpt.
vi kan gå ned til 14 kroner aksjen, men plutselig dukker det opp en kontrakt som gjør at i løpet av en uke er den over 20 kanskje 35-50kroner i løpet av året.
Oljen er snart i all time high, og vi kommer alltid til å trenge olje til produkter, men man ser rundt i verden at vw,audi alle bilmerker elektrifiseres, alle dupedingser går på strøm. Hvor skal strømmen komme fra? Hvordan skal Parismålene nås?

jeg satser i Akh fordi, dette er veien å gå fremover kanskje ikke nøyaktig dette selskapet. men de har skuldrene og resursene til å klare å få til gode investeringer.
Lykke til, kanskje blir ikke dette det beste kvartalet noengang, men det kommer flere.
Torwat
05.02.2022 kl 21:32 2822

Yngve Slyngstad appointed CEO of Aker Asset Management
Dec 07,2021
Aker ASA (“Aker”) has appointed Yngve Slyngstad as CEO and senior partner of Aker Asset Management (“AAM”). Slyngstad will be responsible for building and developing active asset management to become a new business area in Aker, on par with the company's industrial holdings.

“Aker and Aker Horizons have worked together to develop opportunities within active asset management and have made great strides in a short period of time. To succeed, a skilled leader is needed. Yngve Slyngstad is a leading expert in active asset management, with an impressive track record. We are pleased that Yngve has agreed to take the helm of the new business area in its entirety, and we are inspired by his ambitions,” Aker CEO Øyvind Eriksen and Aker Horizons CEO Kristian Røkke said in a joint statement.

Active asset management was launched as a new business area in Aker's third quarter report on 5 November. Yngve Slyngstad's mandate will be to develop AAM to become a central part of Aker's portfolio, with clearly defined relations to Aker's industrial companies and businesses. Slyngstad will assume the position on 1 March 2022. He has worked for Norges Bank Investment Management (NBIM) since its inception in 1998, where he was responsible for building up NBIM’s equity management activities. Slyngstad was CEO of NBIM and responsible for the Government Pension Fund Global, from 1 January 2008 until he resigned on 1 September 2020. During this period, the fund increased from approximately NOK 2,000 billion to over NOK 10,000 billion and became the largest single shareholder in the world's stock markets.

“In the years to come, good returns for investors will primarily be generated by bringing financial capital closer to industrial expertise. The ability to deliver high, long-term returns through asset management is strengthened by having an industrial knowledge base. Through its companies, Aker represents Norway's largest and most significant industrial knowledge environment. I look forward to leading the work of building and developing AAM to become a global organization that delivers investment strategies based on deep industrial insight,” said Yngve Slyngstad, adding:

“We are facing an energy transition that presents enormous investment opportunities. Realizing big projects that can accelerate the transition to a net-zero society requires that leading industrial companies and major global investors come together. This is why AAM is ideally positioned to make a difference. The goal is to establish funds totalling 100 billion euros that will invest in profitable climate solutions that create value. Green energy, green industry and green cities will be our prioritized investment areas.”

Aker has been a driving force in the development of knowledge-based industry for 180 years, including the energy sector, where Norway is a world leader in several areas.

“Under Slyngstad's leadership, NBIM has developed world-leading expertise within asset management. Aker is in reality an active asset manager with an industrial base. Our network provides us with access to many interesting opportunities. Access to expertise and capital enables us to seize opportunities rapidly and realize major projects. AAM will mobilize private capital to invest in businesses and projects both within and beyond the Aker sphere. This will lay the foundation for continued long-term adaptation and value creation,” said Øyvind Eriksen.

Aker's portfolio company Aker Horizons is a growth platform for technology and knowledge-based enterprises with a positive environmental impact.

“We are experiencing a great deal of interest from institutional investors who wish to join us in financing green projects. Aker Horizons is uniquely positioned to create attractive investment opportunities based on our technology and our access to a steady stream of new projects. With Slyngstad as CEO of AAM, we raise our ambition levels within active asset management in general and the energy transition in particular. We look forward to working closely with AAM,” said Kristian Røkke.

AAM's remit will include funds dedicated to infrastructure and the energy transition. In addition, AAM will notably invest in companies through Private Equity (OrbeNovo), Venture Capital (Clara Venture Labs and Axis) and fund start-ups (RunwayFBU). AAM will be structured as an independent company with Aker as the majority owner and key people as co-owners. Slyngstad will own 5 percent of the shares in AAM. The board of AAM will consist of Øyvind Eriksen (chairman), Kristian Røkke and independent members with a background in international asset management.

AAM’s management will be based at Fornebu, with the aim of establishing offices in financial centers in Asia, Europe and the U.S. Once Slyngstad assumes his role, AAM will initiate an international recruitment campaign to fill the company’s key positions. In addition, processes are underway to build partnerships and investment teams with cutting-edge expertise within each asset management area.

Slettet bruker
05.02.2022 kl 21:47 2939

Inntjeningen fra Mainstream kommer neste år. Bare tullball det du skriver. De har 1,4 MW i produksjon.
DividendYield
06.02.2022 kl 00:21 2780

Jeg skriver om resultatet eller overskuddet, earnings for hele konsernet, ikke omsetningen til det enkelte delselskap.
optimist68
06.02.2022 kl 07:53 2611

De har 1,4 GW i produksjon som du sikkert mener. Det skrives mye positivt om AKH idag. De som har midler kan nok være heldig å snitte ned ett eventuelt papirtap så langt
TraderMom
06.02.2022 kl 09:00 2549

E24 nå på morgenkvisten:

https://e24.no/boers-og-finans/i/nWrajB/aker-horizons-kraftige-gevinst-i-chile-reduserer-usikkerheten

« Informasjonsflyten rundt Aker Horizons’ suverent største grønne investering har så langt vært beskjeden. Fredag kom imidlertid melding om et salg av virksomhet i Chile som bør kunne dempe den eventuelle usikkerheten som er bygget opp.»

« Det gjør ikke Aker Horizons-aksjen grisebillig. Men det tidligere misforholdet mellom de underliggende verdiene og Aker Horizons’ verdsettelse er borte. Det gjør at mye av nedsiden nok er tatt ut. Dessuten har vi sett i det siste at substansielle gjennombrudd for grønne selskaper som Aker Horizons, kan snu stemningen og løfte aksjekursene temmelig raskt og mye.»

Kan ikke dele hele, kun sitater, siden det er pluss-artikkel. Men interessante betraktninger.
EvenHigher
06.02.2022 kl 09:31 2534

Fin, fint! Takk. Forklarer noe av misforholdet mellom salget og markedets reaksjon.