Spettet lurer i sivet...


Kommer det melding imorgen om at Spettet har tatt plass i SHELF igjen...ryktene sier så!

Den eneste Spedalen lurer, er alle småaksjonærene som løper inn i alle fellene som han legger for dere.....

Etter 7 måneder med tålmodighet som «tungt lastet» aksjonær, solgte jeg idag. Om det var lurt på mellomkort sikt vil tiden vise, men etter all denne ventingen har jeg lært å kjenne min plass ut døren. Ønsker alle lykke til videre, om himmelferden skulle fortsette. Jeg tror på nye kjøpsmuligheter senere ;-)

Er jo nå moroa starter. I løpet av de 7 månedene har oljeprisen vært på 40 tallet. Nå er den på 60 tallet og økende.
Mikkol
17.02.2021 kl 19:02 5548

Hvir kommer de ryktene fra? Og vil det være positivt eller negativt for kursen?

Disse ryktene har jeg personlig ingen tro på.
Spettet tok plass 9.juni ifjor, noe som førte til at kursen steg 50% intradrag samme dag, før den trakk seg noe tilbake. De neste dagene før han solgte seg ut, sank kursen betraktelig. Skulle disse ryktene om formodning stemme, kan du historisk sett- tjene penger ved å følge strømmen og dumpe porteføljen når resten av hønseflokken gjør det samme. Jeg fulgte ikke godt nok med, og rakk ikke dette. Dette erget meg i etterkant, men fikk idag solgtmed en PEN gevinst.

Men igjen- Jeg har INGEN tro på at disse ryktene som TS har startet, stemmer. Fyren var kjapt ute i media etterpå og mente på at ALLE riggaksjer skulle stå i 0, neste sommer.
Redigert 17.02.2021 kl 19:11 Du må logge inn for å svare
Mikkol
17.02.2021 kl 19:25 5406

Ja okei! Jeg sitter med kostpris på 3,10 og er rimelig godt fornøyd med det, men blir litt tankefull hvis han skal inn. Ser for meg, som du sier STORE svignigner og gjerne store nedover!

La meg bare få understreke at mine innlegg over, ikke er ment som bais på noen som helst måte. Jeg har personlig klokketro på selskapet på mellomlang sikt, 1-2 år.Det er jo derfor jeg kjøpte aksjer i selskapet i førsteomgang. Men med snitt på 2,6 etter å ha snittet seg ned flere ganger over de siste månedene, ble salg på 5 blank for fristende. Jeg måtte dele opp porteføljen og selge i 4 omganger idag. Jeg er kanskje en grådig fyr, men midt i all grådigheten- finnes det litt sunn fornuft når man ser en slik bratt stigning over 3 dager helt plutselig, når det gjelder slike beløp.

Hilsen OA, med stor tro på at oljesektoren skal reprises de neste 2 årene. Men det skal bli humpete på veien, med flere kjøpsanledninger.
Redigert 17.02.2021 kl 19:45 Du må logge inn for å svare
Mikkol
17.02.2021 kl 19:49 5306

Joda, men en eller annen dag måtte jo reprisingen komme også for shelf, er vell det som er mye av "skylden" for oppgangen! Kan også hende at Q4 rapporten er mer positiv enn vi aner. Ser ikke helt noen grunn til at den skal falle voldsomt nå, men hva vet jeg 😅
BørsMR
17.02.2021 kl 19:54 5286

Om han kommer inn skal jeg selge hver eneste aksje jeg eier. Sist kjørte de opp kursen før de satt en short og kjørte den ned. Det håper jeg ikke skjer igjen

Vil ikke si du er grådig når du selger for tidlig. Her venter du 7 mnd på oppgang og selger deg ut ved første anledning. Du er sikret pengene ja men trolig kommer du aldri inn igjen til samme eller billigere kurs med samme antall aksjer. I såfall er det flaks. Og går nå potensielt glipp av en større gevinst.

Og du som sprer rykter om spettet. Hvor er referansene dine? Ellers er det bare meningsløs sladder og forsøk på å snakke ned aksjen...
Redigert 17.02.2021 kl 21:28 Du må logge inn for å svare

Du kunne i det minste satt på riktig ticker om du føler et veldig behov for å opprette nye tråder. Forrige gang hadde du behov for å lage en ny tråd om en kontrakt som ikke hadde noen verdens ting med Shelf å gjøre og nå virker det som du forsøker å sette ut et rykte om Spetalen. Blir litt for dumt, men siden du bruker feil ticker så blir vel tråden snart borte. Foreslår at man vi bruker den opprinnelige tråden med ticker Shlf.

Oljearbeideren skrev Innlegget er slettet
Slik som nå så har du vært heldig. Aksjen går kraftig tilbake igjen på kort sikt og de som da solgte på topp kan feire på at gablingen lønnet seg og kan kjøpe seg inn igjen lavere evt.

Det jeg snakker om er å sitte long. 7 mnd med nedgang og man holder på aksjen hele perioden. Så får man litt avksastning å selger. Hva med de neste 7 månedene? La oss si at du kunne hatt millioner på lang sikt men fikk noen hundre tusen på kort sikt (da en solgte tidlig). Men klart, kunne en ha spådd fremtiden så hadde vi alle vært rike (eller ikke..).Gratulerer med ny bil.

Syns denne var fin:

https://e24.no/annonsorinnhold/betalt-innhold/bak-tallene/tabbene-du-maa-unngaa-naar-du-skal-investere-i-aksjer/23550430/

danmark1
18.02.2021 kl 13:24 4746

Omsætningen er ikke særlig stor i dag, og vi kan sagtens nå at få kursen meget op, inden dagen er slut. Olieprisen vil sikkert stige igen, når USA kommer i gang, som vi så i går. Kulden er stadig i Texas og der vil gå nogen tid, med at komme i gang igen og få fyldt lagrene. Så ro på, folk vil jo gerne på vognen og derfor skal man ikke tage alt, hvad der skrives for gode vare.

hvor langt ned skal denne mon tro. Over 1krone ned fra toppen i går. Hvor går ferden i morgen. Ned eller opp

Har ingenting med Shelf å gjøre at aksjeprisen faller. Bare uheldig timing med mye oppgang fulgt av rød børsdag. Tipper vi tar turen opp mot 5 imorgen.
Mikkol
18.02.2021 kl 18:54 4508

Ser man til oljeprisen og usa børsene så ser det ut til å bli en blodig dag i morgen også, desverre!

OK, men da blir det bedre på mandag igjen da !!

Ikke sikkert. Et år siden markedet gikk ned på mandag. Husker fortsatt den dagen veldig godt.

Eneste grunnen Spetalen gikk inn i sommer var pga Olje var bear. Short trap med Skorstad på slep.

Noe sjans at denne følger andre olje servise eller rigg selskaper opp? nå som lojeprisen stiger
danmark1
29.04.2021 kl 10:04 3376

Den burde i første omgang aldrig være faldet så langt ned. Vi kan jo se raterne på alt i olieservice er på vej op og olieselskaberne tjener sygt mange penge. At den stadig ligger på dette niveau er utroligt. Alle kommer til at tjene gode penge i fremtiden. Det er allerede begyndt.
https://finansavisen.no/nyheter/oljeservice/2021/04/29/7663287/inntektshopp-for-subsea-7

Er dette selskapet konkurs?

Er det det beste du klarer?

mvh
Redigert 30.04.2021 kl 10:14 Du må logge inn for å svare

Ser ut som de er konk,
Kjøper på 4,6 jeg, jeg vet at nå kommer oljeaksjer til å gå som et spyd fremover
Redigert 30.04.2021 kl 16:00 Du må logge inn for å svare

Noe spesielt grunn til at denne ligger i søla når rigg aksje stiger?
Er denne konk eller?

99 prosent støy skriver han.
Mine innlegg på HO er kun 95 støy.

Vel bekomme.
mvh
Super profit
05.01.2022 kl 08:50 1310

Fredriksen laster opp i rigg.

Påtide med 80$ fatet, rigg skal tilbake til gamle nivå med slik etterspørsel.