Kveldslesning om REC sin Q4 rapport og skribenter i media.

Topptur
RECSI 22.02.2021 kl 19:53 6194

Jeg får et inntrykk av at på flere REC tråder er det folk som skriver uten å ha lest om REC.
Her er litt lektyre fra Q4.




Tore Torvund

Takk, Chuck. Så for å gi deg en kort oppdatering om Yulin JV. Neste. Du kjenner alle egenskapene for dette. Dette er et toppmoderne FBR-anlegg, 19 000 tonn FBR-B granulært, 300 tonn Siemens og 500 tonn silan. Som vi sa i min første presentasjon, har vi, la oss si, de siste 12 månedene hatt begrenset innsikt i hva som skjer i denne JV. Det faktum at vi måtte ta alle våre amerikanske spesialister tilbake til USA i januar i fjor. Alle kommunikasjonsspørsmålene vi har i USA og snakker med våre kolleger, vår JV-partner i Kina, har betydd at vi har begrenset innsikt, men det er også begrenset hvor mye hjelp vi kan gi dem. Og de trenger fortsatt mye hjelp fra våre spesialister her i USA.

Det har også vært noen tvist om betalingen. Vi bestemte oss for ikke å betale $ 4,7 millioner, som skulle betales innen utgangen av 2020. Og årsaken var at det var utestående fakturaer fra vår side, som ikke ble betalt av Yulin JV, hovedsakelig for de tekniske systemene vi da gir dem fra USA

Og for å være da på, la oss si, regnskapsmessig på høyre side, har vi i utgangspunktet besluttet å nedskrive vår investering i Yulin til 0. Det er også basert på at det er, la oss si, operasjonen til dette anlegget er ikke i henhold til standard.

Vi har mindre enn halv kapasitet. Og det viser bare at, la oss si, de trenger mange beslutninger for å kunne gjøre en enorm eller en operasjon, som er på et utmerket nivå. Og som sagt, vi - det er veldig begrenset hva vi kan gjøre fra USA, og vi ser at de akkumulerer gjeld støttet av deres selskap, Group, som da er 85% eier av anlegget.

Så det er derfor vi har skrevet det ned. Det betyr ikke at vi har - vi vil ikke at vi definitivt vil fortsette å være en partner der borte. Men forhåpentligvis vil det bli forbedrede muligheter nå i 2021, så vi kan begynne å sende spesialisten vår igjen for å hjelpe til på operasjonssiden i Yulin.

Og så har vi gitt tallene for Q4. Og det interessante er i det minste at de i fjerde kvartal laget mer FBR-granulat enn hva de har gjort i noe forrige kvartal. Og også, kvaliteten er av høy standard kvalitet, som nå brukes av de største mono wafer-selskapene i Kina.
----------------------------------------------------------------------------
Francine Sullivan

Greit. Så elektrifiseringsovergangen øker virkelig tempoet over hele verdensøkonomien. Vi ser fart i alle aspekter av batteri- og EV-industrien, og dette har virkelig tatt seg opp de siste par månedene. Ikke bare nye aktører i EV-rommet i disse dager, vi har sett noen store grep fra de sittende bilprodusentene selv de siste ukene. Ford kunngjorde for et par uker siden, at de ville begynne å gjøre betydelig eller virkelig øke sin EV-investering betydelig.

Og GM har selvsagt kunngjort at det vil være helelektrisk innen 2035. Og dette er virkelig, veldig store grep og veldig viktig for elektrifiseringsovergangen og overgangen til elbiler i en global økonomi.

Ved siden av dette har Biden-administrasjonen understreket betydningen av elbiler i sine karboniseringsmål. Og selvfølgelig viktigheten av en innenlandsk batteriforsyningskjede for å lage disse elektriske bilene og de viktige komponentene. Vi ser også betydelig investorinteresse i EV- og batterisektoren.

Så relevansen av alt dette REC Silicon er silan er et neste generasjons batterimateriale, og silan er den foretrukne kilden til silisium for neste generasjons silisiumanoder.

Neste generasjons silisiumanoder som bruker silan, oppnår 20% til 30% økt ytelse, og noen oppnår til og med 50% økt ytelse innen tid. Så disse batteriene, fordi disse batteriene kan gi silisiumanoder en mye bedre verdi enn batteriene som inneholder tradisjonelt og overmateriale, som er grafitt.

Spesielt er fordelene med silisiumanoder forbedret energitetthet, de reduserte fabrikkvekten og kostnadene, og de låser opp for tiden overflødig eller ubrukt katodekapasitet. De øker batteriets akseptanse, noe som gir raskere lading og lengre rekkevidde.

Avanserte silisiummaterialer som inneholder silan, er også en drop-in-løsning for å erstatte grafitt. Så det er ikke behov for store endringer i produksjonen for batteriprodusenter som bare ikke bruker denne typen materialer, noe som er veldig, veldig viktig for aksept av markedet.

Neste lysbilde, vær så snill. Så vi fortsetter samarbeidet med Group14. Vi har MOU på plass, som du vet, og G14 er uten tvil en silisiumanodeleder. G14 planlegger det første kommersielle anlegget for produksjon av silisiumanode globalt, og planlegger å bygge dette 12.000 tonn anlegget som ligger sammen med REC-anlegget i Moses Lake.

Anlegget forventes å bryte bakken i 2021, og REC Silicon vil levere en silan med rørledning til dette anlegget. Og vi vil samarbeide med Group14 for å utvikle rørledningsinfrastrukturen.

For øyeblikket har Group14 en pilotanlegginstallasjon på gang ved vårt anlegg i Moses Lake. Group14 forventer å komme inn på EV-markedet i 2023 og at materialet vil overgå mindre sofistikert, men det nåværende utbredte silisiumanodematerialet innen 2024.

Neste lysbilde, vær så snill. REC er meget godt posisjonert for å levere det voksende silisiumanodemarkedet globalt. Vi leverer for tiden silan til flere av de ledende aktørene i tillegg til G14, og vi har fortsatt diskusjoner med disse aktørene i forhold til å øke tilbudet i fremtiden.

Store mengder arkivering av prognoser for batteri- og EV-krav de neste årene. Og ettersom disse selskapene skalerer produksjonen, vil det ganske enkelt ikke være praktisk eller økonomisk å bruke silan i sylindere eller i containere. Det vil være nødvendig for selskaper å samlokalisere med silanproduksjon.

Årsaken til dette er at det nåværende silandistribusjonsnettet eller tilgjengelig containerkapasitet bare er rundt 7000 tonn. Og for å skalere opp eller øke kapasiteten, er det veldig, veldig dyrt. Det handler om $ 30 millioner per 1000 tonn.

I tillegg krever avhengighet av containere betydelig OpEx fra brukerens side. Og denne OpEx vil være relatert til lasting av moduler og vedlikehold, samt frakt og logistikk. Så vi forventer å levere selskaper som er fokusert i dette rommet gjennom samlokalisering i fremtiden, og diagrammet viser hvordan en samlokalisering vil fungere med REC. Takk skal du ha. Og med det overleverer jeg Tore.
--------------------------------------------------------------
Vi har 25 000 tonn silan. Vi er den eneste som har kapasitet utenfor Kina. Så enten du kommer til Moses Lake eller så må du reise til Kina for å få silan, som Francine sa, vi har flere batteriselskaper som konkurrerer og diskuterer med REC for å få tilgang til disse silanene. Og absolutt, vi er i en veldig god posisjon siden vi allerede har investert 1,7 milliarder dollar for å bygge vår silan- og FBR-kapasitet, og all denne kapasiteten er i dag inaktiv.

Også, det Francine sa, la oss si at disse selskapene må samlokaliseres med hvor du lager silanen, fordi det er veldig, veldig dyrt å flytte eller logistisk å flytte store mengder silan. Så det er derfor vi må samlokalisere, hvis du ønsker å bruke store mengder silan.

Så vi føler at vi faktisk har 3 veldig attraktive markeder vi jobber med. Og silan er absolutt nøkkelen til disse tre markedene.
solcelle-markedet, med monokompatibelt polysilisium.

I tillegg til det jobber vi mye med å utvikle denne ikke-kinesiske PV-verdikjeden. Vi har også sagt at vi snakker med silisiumanodefirmaene. Og absolutt, vi jobber med politikerne for å se om vi kan få denne handelskrigen med Kina ut av veien, slik at vi kan få tilgang til kinesiske wafer-selskaper.

Men det er fokuset på det strategiske nivået i REC. Og absolutt, det viktigste er å ha god drift ut av Butte-anlegget vårt og finne måter vi kan åpne Moses Lake på en lønnsom måte på kortest mulig tid.
------------------------------------------------------------------------
Redigert 22.02.2021 kl 19:59 Du må logge inn for å svare
Topptur
22.02.2021 kl 19:55 6171


Et utdrag fra spørsmålene de fikk
......................................................................



Spørsmål og svar-økt

A - Nils Kjerstad

Det første spørsmålet er, hvordan ser du fremtidige markedsmuligheter for REC? Vil økningen være mot batteriindustrien eller mot solcellemarkedet?

Tore Torvund

Det er det vi, la oss si, ser på. Som vi sa, har vi 25 000 tonn kapasitet. Det jeg forutsetter, vil definitivt batterimarkedet være veldig attraktivt. I følge disse batteriselskapene vil vi ha nok kapasitet til å støtte omtrent 2 millioner elbiler.

Og det kommer an på hvor raskt disse nye batteriene vil bli utviklet og - og brukt i EV-industrien. Men samtidig er det mye attraktivitet også på det ikke-kinesiske solcellemarkedet med lite karbon.

La oss si, solenergi brukes hovedsakelig for å redusere CO2-utslipp, og det gir ikke mening å kjøpe veldig, la oss si, kjøpe solbassenger, som er bygget ved å bruke kullkraft, og det er der vi kan konkurrere med kineserne panel beslutningstakere hvis fokus vil være å redusere CO2 karbonavtrykket.

Så vi følger begge mulighetene, og så vil vi se hva som er mest attraktivt sett fra et økonomisk synspunkt i REC Silicon.

Nils Kjerstad

Greit. Det neste spørsmålet er, hva kan du si om Moses Lake-anlegget? Den nåværende situasjonen der, spesielt med hensyn til beslutningen om å åpne anlegget på nytt?

Tore Torvund

Som jeg har sagt, har Moses Lake gått, la oss si, gått på tomgang i omtrent 18 måneder. Dette er vårt hovedfokus, og vi har tidligere informert om at vi jobber mot 2023 omstart, og det er fortsatt vårt, la oss si, målet. Men vi må finne kunder, og vi må se at det vil være en lønnsom oppstart, men målet vårt er å være tilbake i drift i 2023.

Nils Kjerstad

Greit. Relatert til det spørsmålet, vil Moses Lake-anlegget være i stand til å produsere polykisel i monokvalitet?

Tore Torvund

Ja. Som vi vet det, vil det være mulig fordi det er det vi gjør nå i Kina med vår teknologi. Det vil være behov for noen modifikasjoner som vi allerede har informert om. Men det er i stand til å produsere monokvalitet, og det er betydelig mindre karbonavtrykk og en lavere kostnad enn alle våre konkurrenter utenfor Kina.

Nils Kjerstad

Neste spørsmål er, kan du kommentere de nylig annonserte endringene i styret og involveringen i de nye styremedlemmene?

Tore Torvund

Jeg tror det ikke er meg å kommentere. Jeg ser frem til å jobbe i nytt styre. Hvis de skal velges 4. mars. Så det har jeg hatt - vi har hatt et veldig godt forhold til styret eller de forskjellige havnene vi har hatt, og vi ser frem til å samarbeide med det nye styret.

Nils Kjerstad

Greit. Vi har fem minutter igjen. Så dette vil være det siste spørsmålet. Drøfter styret noen strategi for å gå inn på å produsere produkter for batterier? Og hva er den nåværende statusen på Violet Power?

Tore Torvund

Jeg tror jeg allerede har svart på dette. Vi ser på begge mulighetene i batterisegmentet, men samtidig ser vi på solmarkedet og markedet for lavt karbonavtrykk. Så som jeg prøvde å forklare, har vi en strategi for å se om vi kan sette sammen en portefølje for Moses Lake, som gir den beste avkastningen på investeringen vår i Moses Lake.

Og prioriteten vil være å gjøre det så fort vi kan, men vi er avhengige av at vi har faste kontrakter enten på PV-siden eller på batterisiden for så mye volum silan som mulig.

Tore Torvund

Greit. Det var spørsmålene. Så tusen takk for at du deltok på denne presentasjonen, og ha en god dag over i Europa. Nå er det stor natt eller i Moses Lake. Takk skal du ha.



Topptur
22.02.2021 kl 20:10 6008

Thor Chr. Jensen I Dagens Næringsliv har ved flere anledninger dratt REC fram i sine skriverier med negativ omtale.
https://www.dn.no/borskommentar/korona/fantasyfond/rec-silicon/det-kommer-et-rokke-triks-i-rec-silicon-sporsmalet-er-bare-hvor-frekt-det-blir/2-1-892992
Her skriver han; Børskommentar
Det kommer et Røkke-triks i Rec Silicon – spørsmålet er bare hvor frekt det blir
Nå må Røkke sette sine beste folk til å melke Rec-oppgangen maksimalt.
.........................................................................
https://www.dn.no/borskommentar/kjell-inge-rokke/aker/jens-ulltveit-moe/kjell-inge-rokke-har-pa-fire-dager-doblet-pengene-pa-arets-dummeste-investering/2-1-723765
Her skriver han :Akers kjøp av aksjer i Rec Silicon kan trolig allerede utropes til årets dummeste investering.

Dum i den forstand at Aker-systemet kjøpte aksjene etter å ha tenkt på saken i et par timer. Det er altså ingen dypere analyser av selskapet som ligger bak dette. Det høres ikke spesielt betryggende ut gitt den alvorlige krisen som Rec Silicon befinner seg i. Det må være lov å si at selskapet befinner seg på en stø kurs mot undergangen.
https://www.dn.no/borskommentar/koronaviruset/rec-silicon/scatec/dette-er-tegnet-pa-at-na-lukkes-vinduet-for-de-aller-dummeste-pengene-pa-oslo-bors/2-1-967403
Her skriver han;Børskommentar
Dette er tegnet på at nå lukkes vinduet for de aller dummeste pengene på Oslo Børs
Ny uke, men korreksjonen i grønne aksjer fra forrige uke den fortsetter.

Publisert: 22.02.21 — 12.10
Oppdatert: 8 timer siden
Nå lukkes vinduet for dumme penger på Oslo Børs
l
Hydrogenaksjen Nel faller over to prosent, silisiumprodusenten Rec Silicon faller seks prosent
...............................................................................................................

Ved flere anledninger har han angrepet REC på en svært stygg skrivemåte.
De fleste leser hans børskommentarer og en del blir på virket av det.
Topptur
22.02.2021 kl 20:36 5642

TT unnviker direkte svar;
Når det gjelder omstart av selskapets FBR-anlegg i Moses Lake i den amerikanske delstaten Washington, gjentok Torvund målet om å gjenåpne fabrikken i 2023. Det var imidlertid påfallende at han ikke direkte svarte på et analytikerspørsmål om den nåværende samarbeidstilstanden. med oppstarten Violet Power, som har til hensikt å samlokalisere en integrert solmodulfabrikk med FBR-anlegget i Moses Lake. I motsetning til RECs andre samarbeidspartner Group14, en silisium-anode-oppstart, ble ikke Violet Power nevnt i Q4-presentasjonsbildene.
https://www.bernreuter.com/newsroom/polysilicon-news/article/rec-silicon-writes-down-china-joint-venture-investment-to-zero/
En side dere bør lagre.
https://www.bernreuter.com/polysilicon/price-trend/
Topptur
22.02.2021 kl 20:46 5501

Man kan bli rørt av mindre:
“For tretti sju år siden 1. mars 1980 landet jeg på Sea-Tac flyplass i Seattle som en 21 år gammel fisker på vei til Alaska. En norsk statsborger uten formell utdannelse, sparing eller nettverk av mennesker i et nytt land. … Jeg er alltid takknemlig for mulighetene USA har gitt meg og min familie. ”
https://www.seattletimes.com/business/norwegian-fishing-tycoon-may-take-a-new-role-in-washingtons-economy/
Slettet bruker
22.02.2021 kl 21:16 5210

Kan fort skje at Kina blir å overholde sin del av avtalen og det blir mulig å fyre i gang ML tidligere enn antatt.

https://www.google.com/amp/s/www.aljazeera.com/amp/news/2021/2/22/senior-chinese-diplomat-urges-the-us-to-remove-tariffs

Muligheter for ML oppstart.
1. KINA
2. BATTERI
3. US/Europa Sol industri

Gode odds!

Håper på ny dag med gode kjøpsmuligheter i morgen. Jeg har ingen hastverk, Røkke REC skal oppover!
Redigert 22.02.2021 kl 21:18 Du må logge inn for å svare
Topptur
22.02.2021 kl 21:24 5130

DNB Asset Management AS smadrer RECSI kurs. Starter en tråd med her på forumet??
DNB sine fond eier rundt 4,5 % av REC. Det er dobbelt så mye som nest største aksjonær har i REC.
At trådstarter velger å legge ut en tråd med usannheter som blir en sannhet er ikke oki.

Det finnes sider som har et register , her er en lenke

http://www.recsilicon.com/investors/the-rec-silicon-share/shareholders

Vi som er REC aksjonære må ikke framstå som idioter.
Redigert 22.02.2021 kl 21:26 Du må logge inn for å svare
Topptur
22.02.2021 kl 21:29 5033

denvise2
Jeg har sett aksjer som faller ut av teknisk analyse. Sterkere aksjer en REC- Etter en nedgang på 20% siden toppen skal både jeg og deg håpe det snur i morgen. Å håpe på vidre nedgang for kjøp er ikke noen god ide.
Rubin
22.02.2021 kl 21:33 4944

Det er mye rart som skjer med RECSI kursen for tiden. Baissing fra finansaviser som rett og slett er basert på tøv. Journalister uten noen som helst kunnskap serverer svada på svada. Kursen kjøres ned av shortere, som sannsynligvis betaler disse journalistene. Drittpakkene skremmer ut nye småaksjonærer som verken har tålmodighet eller nok kunnskap.

Samtidighet åpnes det store muligheter for oss andre til å plukke billige aksjer. Noen av oss langsiktige har ståltro på hva Aker og Røkke som styreformann vil få til av verdiskaping i det eneste selskapet i den vestlige verden som kan tilby hva alle batteriprodusenter MÅ ha i mange år fremover. Det blir en fantastisk reise med Røkke som «kaptein»...🤩

Mange frykter også en snarlig emisjon fra selskapet for at Aker skal få ca. 34%, Jeg håper virkelig at det skjer ASAP da det vil vise at Aker skal følge «gullkalven» i minst 10+ år fremover. At Røkke ønsker å tjene en masse penger er kjempebra for alle med-aksjonærene også.
Røkke har heller ingen interesse av å kjøre kursen i grøfta for å få billigst mulig inngang ved en slik emisjon for da vil han jo gruse verdien på sin 25% aksjeandel. Dessuten så er oppsiden flere hundre kroner, så å sette emisjonskursen noen kroner ned betyr svært lite for en langsiktig industribygger som Røkke.
Skål for gyldende tider i årevis fremover. 🥂🍾
Redigert 22.02.2021 kl 21:36 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
22.02.2021 kl 21:48 4804

Tar det med knusende ro så lenge ikke noe fundamentalt forandrer seg.
At fond vekter ned etter stor oppgang og småaksjonærer hiver ut aksjer i panikk, er en del av gamet.
Topptur
22.02.2021 kl 22:08 4598

Vi kan dra fram mange gode Globale aksjer som har falt mye over tid. Teknisk analyse kan slå i hjel det fundamentale. Det handler ikke om REC sin fundamentale framtid. Jeg mener bestemt at skribentene her på forumet av nervøsitet roper å skriver på store nedganger om at morgendagen blir bedre og gir nye kjøpsmuliheter. Mulig at mange er tom for penger og ikke har mer å kjøpe for... Slutt med det tullet og ha tro på Aksjen .
Slettet bruker
22.02.2021 kl 22:47 4356

Liker særlig denne delen av presentasjonen:

«Vi har 25 000 tonn silan. Vi er den eneste som har kapasitet utenfor Kina. Så enten du kommer til Moses Lake eller så må du reise til Kina for å få silan, som Francine sa, vi har flere batteriselskaper som konkurrerer og diskuterer med REC for å få tilgang til disse silanene. Og absolutt, vi er i en veldig god posisjon siden vi allerede har investert 1,7 milliarder dollar for å bygge vår silan- og FBR-kapasitet, og all denne kapasiteten er i dag inaktiv»

Det konkurreres om å bli kunde av RECSi.
Fabrikken i ML har de investert 1,7 milliarder dollar i.

Det er rett og slett ikke logisk at MCap er 0,88 milliarder dollar i dag🙈 RECSi er med andre ord en 💰 som vil vokse stort etter at Røkke tar over roret🗽
Topptur
23.02.2021 kl 20:11 3774

Psykologien i markedet råder nå.Media er for fult inne med å svartmale grønne aksjer av god grunn.
Men alt legges under samme kam. Her vises ikke hensyn.
DN skriver i dag.
-----------------------------------------------------------------------------
Thor Chr. Jensen Børskommentator i Dagens Næringsliv
Dette er ren panikk og fortsettelsen kan bli meget stygg
Det har ligget i kortene at det måtte komme en kraftig korreksjon i prisingen av grønn luft. Nå er korreksjonen her.

2 min
Publisert: 23.02.21 — 11.44
Oppdatert: 8 timer siden
Grønne aksjer stuper på Oslo Børs.
Grønne aksjer stuper på Oslo Børs. (Foto: Per Ståle Bugjerde)

Leseliste

Del
Etter mange måneder med fantastisk oppgang i grønne aksjer på Oslo Børs har panikken nå tatt overhånd.

Les også:
Dette er tegnet på at nå lukkes vinduet for de aller dummeste pengene på Oslo Børs
dnPlus
Det må være lov å bruke ordet panikk når en aksje som Rec Silicon, produsent av silisium, faller over 17 prosent på det meste tirsdag. Men fortsatt er det plenty med luft. Det holder å minne om at kursen var under fire kroner så sent som i fjor høst. Når er kursen rett under 17 kroner. På aksjeforumene har nå fortrengningsmekanismene slått inn for fullt. Småinvestorene nekter å ta inn over seg realitetene, og fabler om at nå er det bare å gå tungt inn i Rec-aksjen.

En enslig svenske ser ut til å være mer i pakt med realitetene.

«Jeg går in med 500 000 og ser sen pengar gå mot noll,» skriver investoren med kallenavnet InvestorXYZ på Finansavisen Forum.

«Rec er et monster som dräper oss,» skriver investoren.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Han oppgir å ha kjøpt aksjene kurs 24 kroner. Nå er altså kursen 17.

Hydrogenaksjen Nel faller over ni prosent, og det kommer på toppen av tunge kursfall de siste dagene. Fra «all-time high» på kurs rett under 35 kroner 8. januar har aksjen falt nesten 30 prosent til dagens kurs under 25 kroner.
-----------------------------------------------------------------------------------------
Med en massiv horde av skribenter kommer på banen om hvor ille det blir er det lite aksjonærene kan gjøre.
At Hegnars forum sine skribenter kaller 20-30% nedgang for en liten dupp, ja da kan det gå galt som nå,
Korreksjon kaller noen det. Her er betydningen av en korreksjon:Korreksjon: Kursfall på børsen i løpet av en kort tidsperiode. Ofte definert som et fall på minst 10%, men brukes også om mindre kursfall.
REC har falt rundt 30% så jeg velger å kalle det mere en en korreksjon.

Jeg velger å kalle det Ineffisient: Motsatt av effisient. All informasjon er ikke tilgjengelig for alle til samme tid. Kursen kan ikke ansees som korrekt til enhver tid.

Media har valgt å kalle REC en
Boble: Selskap med kunstig oppdrevet aksjekurs ofte basert på falske forhåpninger og forvetninger om stor fremtidig økning i selskapets resultater. Rammer som oftest selskaper som er vanskelige å verdsette og med store fremtidige planer.

Andre media har brukt ordet Krakk: Kraftig kursfall på børsen i løpet av en kort tidsperiode. Ofte definert som et fall på minst 20 %

Med alt det her er det ikke rart en stakkar investor blir nervøse og selger seg ut med store tap.

Så hvor går veien vidre?
Kjell Inge Røkke vet noe vi ikke vet.
...................................................................................................
Shareville har en del skribenter . Makan til lavmål skal en lete lenge etter. De angriper Sissner som er en bauta innen aksjer. Han snakket ikke om REC men generelt til Grønne aksjer.
Noen utdrag:


Multiple
Hvem skal man tro mest på: Sissener eller Aker og Røkke?
Det blir spennende dager frem til 4. mars, og ikke minst etter 4. mars.
18:32 Liker (3)
Nordlys
Nordlys
Enig, tror besluttningen kommer før. Og multiple, gjør motsatt av hva Sissner sier og gjør, da blir du rik ;)
18:45 Liker (2)
solhaugtoppen999
Solhaugtoppen999
Sissner er verdensmester i etterpåklokskap:-)
Redigert 23.02.2021 kl 20:20 Du må logge inn for å svare
Topptur
23.02.2021 kl 21:57 3383

Det var utrolig mange småhandler i Rec i dag. Tipper panikken tok mange. Kommer det en kraftig Rekyl i morgen ??
Skal mange hente inn tapet? Ja og Ja og Ja. Åpningen i morgen blir på rundt 5% opp og den kommer til å gå høyt.
Kjellefant
23.02.2021 kl 23:59 3008

Han Tor Jensen er ikke god i hode. Han mener vel at REC ikke er mere verdt enn 4 kr. Jeg synes ikke han burde vært redaktør. Han har ikke evne til å sette seg inn i REC etter min mening. Å si at REC er en boble er horribelt. 😡😡😡
MorganKane
24.02.2021 kl 00:22 2896

Hehe, Jensen er Jensen. Det var en emisjon på godt over 10. Pluss innsidekjøp på 12 eller hva det var. Det har kommet en del nyheter også. Positive sådanne. Svært positive. REC kan ikke sammenlignes med andre grønne aksjer. Det er helt meningsløs. Mens NEL etc prissettes til ev/bbitda til 100 eller noe slikt i 2030 (og det forutsetter blue sky scenario) så prissettes REC til ev/ebitda til 5 i 2024 (gitt TT sine trauste forventninger under q4 presentasjonen på fredag). Skutt fra hofta, men rimelig Spot on kjenner jeg meg selv rett. Helt latterlig av Jensen. Som vanlig...
Slettet bruker
24.02.2021 kl 03:16 2618

Har du lottotallene på lørdag også ?
Slettet bruker
24.02.2021 kl 06:22 2408

Utrolig nok har disse såkalte analytikere Osv spådd Rec til h... i flere år. Mange av dem kunne også garantere konkurs har vært artikler som er lagt ut før . Hatet er stort til selskapet da de har tatt feil gang på gang da selskapet greier seg fint.
Potensiale og det fundamentale leser vi sjelden artikler om da de ikke har nok kunnskap rett og slett. De legger ut artikler som ikke holder mål. Leste en artikkel fra E24 i går da de faktisk greide å se at aksjen var billig på dagens kurs utrolig nok.
Redigert 24.02.2021 kl 07:28 Du må logge inn for å svare
kuka
24.02.2021 kl 07:24 2083

Jensens uttrykte "hat" av Rec er vel først og fremst et resultat av hans tilsvarende holdning til "personen Røkke"! Jensen tilhører den delen av "finansmediefiffen" som aldri har forsonet seg med at "en fisker", attpåtil med dysleksi skulle snu opp/ned på hele Akersgata. Når Røkke selv er immun mot "typer" av Jensens art, vil det være opportunt å forsøke seg på "barna"(les Rec)
t3sm
24.02.2021 kl 07:34 1982

Her er det panikk. Bare å sitte stille ombord og eventuelt fylle på mer om du har anledning.

Så selv kvartalspresentasjonen og fikk følelsen av st de ville si mye, men ikke kunne!
Hvis man kun legger til det de da så var også det positivt. Spesielt det om at man vil være avhengige av REC og ML. Ellers blir det Kina! Vi er verdensledende og etterspørselen kommer til å øke. ML kommer til å gjør det ekstremt bra!