Aksje med god inntjening og sikker vekst!


Håper flere snart får øyene opp for Volue. De har et enormt potensiale fremover, med sin unike kundeportefølje blant de største kraft/energi selskapene i hele europa, og på vei inn i Amerika.

De er pr nå bekreftet med ca 2500 ansatte i 44 land og søker stadig etter ny arbeidskraft og er unike med deres software innen energi og kraft fra produksjon til sluttbruker. Volue er så og si enerådende i dette segmentet!

De har også en fot i markedet innen landmåling.

De har gjort flere oppkjøp de siste mnd og signert kontrakter både i Danmark og Finland. Volue er stadig på jakt etter gode selskaper som passer inn i deres portefølje og uttaler vekst også utenfor europa, da Amerika. Leste en uttalelse fra en av deres ansatte om kollapsen i Texas der han mente at deres kompetanse på strømforsyning kunne kanskje dette vært unngått. (Unikt potensiale).

Volue er også foretrukket av EU til sitt Grønn By prosjekt.

Veksten i inntjening har vært veldig bra, de guider videre vekst med gode marginer. Q 3 og Q 4 viser at de holder hva de lover.

Deres SaaS avtaler øker mer enn ventet noe som betyr større inntjening enn forventet!

Nordea, Pareto, ABG og Nordic Sec. øker alle kursmålene, sistnevnte til 80 kr.

Opptak til OBE er nært forestående noe som vil øke interessen for selskapet positivt. Når vi også nevner at AFK er hovedeier, har de alt av muskler de kan ha i ryggen. AFK solgte seg nettopp ned til 63.93 % (ift opptak OBE) av aksje beholdningen på 143 ,5 mill. De 20 største aksjonærene eier pr dag"s dato 86.5 % av utestående!

Jeg kunne sikkert skrevet mer men foreslår og lese deres nettsider og følge Volue på Linkedin.

Fint om flere begynner og følge dette gullegget, og kommer med innspill/meninger om selskapet.

PS! Dette grønne selskapet faller ikke som en sten, og kan krysses av i alle punkter i EU"s taksonomiprogram!

Lykke til.
Redigert 13.03.2021 kl 10:58 Du må logge inn for å svare

Gikk vel kanskje litt i overkant voldsomt opp en periode. Det lokker inn de som forventer doblet kurs hver 14. Dag,
Den har tross alt gått opp 15kr etter den gikk på børs i høst
gw60
08.05.2021 kl 15:07 1659

Ja, sant det. Jeg hadde noe påfyll på 47 og 49 som dro opp snittet mitt, men er fremdeles i pluss, og planen er å være long i denne. Tror Volue vil gjøre det veldig bra, ihvertfall hvis de oppnår i nærheten av guidingen mot 2025.
mariner
08.05.2021 kl 20:53 1578

Har jo stort sett falt de siste måneden , litt på stedet hvil for så å falle videre.
Det som er positivt er at den har falt på lave volumer , selv om dette har tatt seg opp siste daget.
Har tro på denne , en få grønne aksjer som tjener penger, mulig det er en grei inngang for å vekte seg litt opp
EspBer
14.05.2021 kl 13:51 1352

Det virker som om Volue har kontroll etter cyberangrepet, og kursen kan da begynne å bevege seg oppover igjen. Kursfallet etter angrepet tror jeg vil vise seg å være en unik kjøpsmulighet. Det var jo maks uheldig at cyberangrepet kom omtrent samtidig som lanseringen av Volue på hovedlisten, men det betyr bare at effekten av det sistnevnte ble noe utsatt.

På litt lengere sikt kan det at Volue nå har bevist at de kan håndtere denne typen angrep, være positivt for kursen. Og jeg er også sikker på at selskapet har lært mye de siste ukene som gjør dem enda bedrer rustet for fremtiden.

Volue leverte den 6. mai gode tall igjen. De har gode marginer, tilbakevendende inntekter og sterk finansiell posisjon. Her blir det både organisk vekst og oppkjøp i tiden fremover.
Redigert 14.05.2021 kl 13:54 Du må logge inn for å svare
EspBer
26.05.2021 kl 08:30 1100

Da er oppturen startet igjen. Igjen: åpenheten Volue viste – gjennom blogger og webcaster – når dataangrepet kom, har vist en profesjonalitet og vilje til utvikling som vil tjene selskapet. Les f.eks. denne bloggen for å få en forståelse for hvordan selskapet jobber: https://www.volue.com/news/volue-after-the-cyberattack.

Denne nedturen i aksjekursen var midlertidig. Vi har nå sett hva to dager med litt høyere volum gjør med kursen. Med enda høyere volum, som det ligger til rette for nå som de er tatt opp på hovedlisten, vil kursen gå raskt. Her gjelder det å være med.

Vi var i februar oppe over 60, dit går vi fort. Kursmålet til Arctic på 80 er et realistisk mål på nokså kort sikt. Her kommer det fort også noen spennende oppkjøp som kan drive kursen.
Ekstra
26.05.2021 kl 18:51 977

Dere så det sikkert: Volue får 25 mill av Innovasjon Norge for utvikling av effektive vannsystemer de neste tre årene.
Redigert 26.05.2021 kl 18:52 Du må logge inn for å svare
Kajtek
26.05.2021 kl 21:53 887

Volue mottar 25 millioner fra Innovasjon Norge
Volue mottar 25 millioner kroner i støtte til et vannprosjekt av Innovasjon Norge.
EspBer
01.06.2021 kl 08:47 673

Både i går og ikke minst torsdag 27. mai, var det stort volum i sluttaksjonen. I går spratt den jo opp fra 49,28 til 51,70 på slutten. Det er i hvert fall tydelig at det interesse for aksjen.

Meldingen om at de fikk 25 millioner fra Innovasjon Norge i forbindelse med prosjektet om digitalisering av vannindustrien, er jo også veldig spennende. Jeg kan ikke mye om dette, men oppfatter selskapet generelt som nokså nøkterne i sin kommunikasjon: da er det spennende at de sier at de skal «revolusjonere vannindustrien». Klarer de ved hjelp av digitalisering å redusere mengden vann som går til spille, så vil jo potensialet for teknologien være enormt stort.

Jeg la også merke til at de fikk utvidet sin kontrakt med det belgiske selskapet Luminus i forrige uke. Dette er nok et bevis på at de leverer og at strategien til selskapet fungerer. Det å samle mye kompetanse i samme selskapet gjør at man kan jobbe tettere med kundene og derav skape mersalg.
Redigert 01.06.2021 kl 08:48 Du må logge inn for å svare