FLYR - er bunnen nådd?

Kratos
FLYR 17.03.2021 kl 11:30 257226

Positive tendenser nede på 5-tallet som også var emisjonspris. Har lastet det jeg kan og smører meg med tålmodighet.
Når verden åpner opp igjen til sommeren skal nok mange ut og fly. Tror på en rebound for hele sektoren her!
gw60
27.11.2022 kl 17:13 3804

Så du tenker at de skal tjene penger på å leie ut et leid fly.
Det eneste de eier av verdi er vel muligens slots, men de er vel ikke til salgs før de er konk.
Redigert 27.11.2022 kl 17:14 Du må logge inn for å svare

De har den beste leasing avtalen i markedet. Flere av de store venter på forsinkede fly leveranser.For en aktør i bransjen så kan han snu dette fort.Flyr har ikke vært tilstede på riktige markedets plattformene. Det blir de nå. De har den smarteste og rimeligste driften. Når de nå treffer bedre med destinasjonene ,rutenettet , nye strategiske partnere så er alt snudd. CEO som gikk har gjort mye feil strategisk, flink med kultur men nå har de lært. Det blir spennende hvem.som blir ny CEO


gw60
27.11.2022 kl 17:32 3765

Det du sier er jo feil. De har ikke den beste leasingavtalen. NAS feks har flere leasede fly som de kun betaler for når de er i bruk, det har ikke flyr.

Det samme har Flyr,den er ikke unik, samt en mye rimeligere forretningsmodell. Sterke krefter er nok i sving nå. Sissener som skisserte siste EMI må løse dette og skaffe på plass en løsning. Jeg tipper han blir kjørt hardt nå.😎
Kanskje denne gutten plukker opp Flyr
https://www.dn.no/luftfart/nicolai-tangen/michael-oleary/ryanair/ryanair-sjefen-ville-ikke-hatt-norwegian-om-det-var-gratis/2-1-1359525
Redigert 27.11.2022 kl 21:34 Du må logge inn for å svare
Nikko
27.11.2022 kl 20:49 3530

https://e24.no/boers-og-finans/i/y6lzn2/flyr-ansatte-kjemper-for-arbeidsplassene-det-er-beintoeft
Børs
E24+

Flyr-ansatte kjemper for arbeidsplassene: – Det er beintøft
FS1202 Gardermoen - Malaga (E24): Mens halvparten av kollegene er permittert, jobber Flyr-ansatte videre på et kraftig redusert antall ruter. På sin nest siste dag som Flyr-sjef jobbet Tonje Wikstrøm Frislid selv i kabinen.


OPTIMIST: Kabinsjef Gerd Skår (t.h.) sier hun har tro på selskapet. På flygingen til Malaga var daværende Flyr-sjef Tonje Wikstrøm Frislid med i kabinen. Adrian Nielsen
Asgeir Aga NilsenAdrian Nielsen (foto)
Publisert:
Oppdatert for mindre enn 2 timer siden

– Jeg opplever det som en enda større motivasjon for å få dette på plass slik at vi får en ny start. Det går i det, hver dag. Vi går med det til sengs, og våkner med det hver morgen, sier Espen Lauritzsen.

Han er kaptein i Flyr, nykommeren i norsk luftfart som nå er hardt presset finansielt.

En mislykket satsing på innenriksmarkedet tvinger selskapet til å kutte kraftig i rutene, permittere halvparten av de ansatte og selge aksjer til ett øre stykket – en kriseemisjon som trengte to landingsforsøk.

Les på E24+
Dette er de største aksjonærene i Flyr etter emisjonen
– Det som er vanskelig for alle som er permittert, er at det er ikke en planlagt finansiell løsning for en familie, sier Lauritzsen.

E24 møter mannskapet på FS1202 som skal fly drøyt 100 passasjerer fra det grå novemberværet på Gardermoen til Malaga, torsdag. Det skal også vise seg å bli Tonje Wikstrøm Frislids siste dag som toppsjef. Fredag gikk hun nemlig av og ble erstattet av finansdirektøren.

– Vi gjør det beste vi kan
– I denne bransjen, som mange andre, er det usikkerhet. Det vi har lært er å ha is i magen. Vi gjør det beste vi kan ut av det, sier kabinsjef Gerd Skår.

logo
teaser-asset
Bør du vente med å kjøpe ny bil eller handle nå? Dette sier eksperten

ANNONSØRINNHOLD |
Hun har fire år bak seg i luftfarten og startet i Flyr i februar.

– Så lenge vi holder motet og spiriten oppe smitter det over på våre gjester. Vi tar det på strak arm. Det er en fight alle må gjennom.

– Vi er litt spesielle vi som jobber i denne bransjen. Det blir en livsstil, sier Skår.


PÅ JOBB I KABINEN: Kabinsjef Gerd Skår (t.h.) og Flyr-sjef Tonje Wikstrøm Frislid. Adrian Nielsen
– Hvilke forventninger har du til ledelsen?

– Jeg forventer at de også har is i magen. At de stålsetter seg. For det er beintøft. Jeg er glad for at vi har de vi har. At de står i front.

– Viktig for meg og familien
Mens nattens snøfall fortsatt ligger på flykroppen går pilotene gjennom sine rutiner i cockpit før avgang.

logo
teaser-asset
Olje, gull og sølv har vært de mest populære råvarene å handle i. Nå er én av dem byttet ut

ANNONSØRINNHOLD |
Lauritzen og styrmann Ludvig Vinka programmerer flyrute, gjennomgår sjekklister og prosedyrer.

Ute på rullebanen dukker det opp et F-35 jagerfly.

– Litt hvassere enn Jas Gripen, hva, spøker Lauritzsen til sin svenske sidemann.

Les også
Flyr-krisen: Svensk investor ble største aksjonær
Han startet som pilot i 1999, mens Vinka har flydd siden 2017.

De to pilotene sier de vil fremheve ryddige arbeidsforhold, blant annet at de er ansatt direkte i Flyr og ikke et datterselskap.

– Der føler jeg at Flyr har gjort en god ting. Det er viktig for meg og familien min, sier Lauritzsen.

Ludvig Vinka forteller at han har jobbet for tre flyselskap.

Få julestemning i Sørlandets største juleby
Visit Sørlandet
Annonse fra Visit Sørlandet
Få julestemning i Sørlandets største juleby
– Dette er første gangen jeg er fast ansatt. Det er ganske unikt.


– Det er mange som jobber hardt og målbevisst for at vi skal komme tilbake på riktig spor, sier Espen Lauritzsen. Adrian Nielsen
Investor og flyarving Erik G. Braathen og et knippe tidligere Norwegian-topper startet det nye selskapet i 2020, midt under pandemien.

Den gangen var det Norwegian som sto på kanten av stupet.

– Gamblet dere på at Norwegian ville gå konkurs da dere startet opp?

– Vi ble etablert under pandemien og rigget oss for en tid etter pandemien med endrede reisemønstre. Uansett om noen forsvinner er det noen som kommer til, og vi har kommet inn i markedet med noe nytt som kundene liker og som de ansatte vil være med å bygge, sier Flyr-sjef Tonje Wikstrøm Frislid, dagen før hun selv forsvinner ut av selskapet.

– Du har andre selskaper som skranter hele veien sier hun.

Les også
89 av 150 «redningsmenn» ute av Flyr: – Altfor mange som bare skulle flippe
Problemet er at Flyr ikke har tjent penger. Pengene har rent ut, og selskapet har måttet etterfylle kassen flere ganger til stadig lavere aksjekurser.


Fortsatt lever flyselskapet på investorenes nåde.

– Det var jo krise
På vei til Malaga er det ledige seter, men på returen er flyet nær stappfullt.

– Vi var veldig spente før vi reiste ned, for det var jo krise, sier Anna Marie Hildershavn.

Hun og mannen John Magne Johnsen er på vei tilbake til Oslo fra Malaga, der de har et hus i en land
Redigert 27.11.2022 kl 20:52 Du må logge inn for å svare
thief
27.11.2022 kl 20:55 3508

Og du tror det blir til fordel for din desperate haussing 😂Er ikke så veldig vanskelig. Flyr trenger mye mer penger,og nå ser det bekmørkt ut.Hvem i all verden er så dum og satser flere hundre millioner til i dette caset,etter vi så hvordan siste emisjon gikk.Var bare tradere som skulle gjøre noen kroner,som slo helt feil.De satser nok ikke en gang til,så hvem skal fylle opp kassa?🙂Håper de går konk.Hater selskaper som kun brenner pengene til aksjonærene,og som stadig må be om mer.Slike case har ikke livets rett.
Nikko
27.11.2022 kl 20:59 3494

– Har usikkerheten om kapitalen i selskapet noe å si når du bestiller billetter?

– Jeg skjønner at jeg kan tape noen tusen kroner. Det betyr ikke noe for meg. Det er det verdt. Jeg vil gjerne fortsette å booke med de. Jeg bryr meg ikke om usikkerheten, men jeg skjønner at den er der og at det representerer en problemstilling for mange.

Ifølge Bjerkeli har Flyr-styreleder Erik G. Braathen tidligere vært styreleder i et selskap der han har vært administrerende direktør.

– Jeg heier også på de litt fra sidelinjen fordi jeg håper det går bra, sier han.

Kniven på strupen
Flyr klarte å lande den første delen av en finansieringspakke, men fortsatt er det uvisst om investorene kommer til å spytte inn resten av pengene selskapet trenger for å overleve også neste år.

I kapitalinnhentingen klarte Flyr å få inn 250 millioner kroner. De pengene holder ikke lenger enn til utgangen av første kvartal neste år, har Flyr varslet.

Finansieringsplanen går ut på at investorene skal skyte inn opp mot 450 millioner kroner til i flere trinn.

Men strukturen i finansieringen er slik at det kun er lønnsomt for investorene hvis aksjekursen holder seg over ett øre.

Og aksjen har nå falt til 0,67 øre.

Vil hente opptil 700 millioner kroner gjennom fire grep
En kapitalinnhenting på 250 millioner gjennom en rettet emisjon. Tegningskursen er igjen satt til 0,01 kroner.
En påfølgende reparasjonsemisjon rettet mot eksisterende aksjonærer som ikke kan delta i den første emisjon, på inntil 100 millioner kroner.
Deretter planlegges det tildeling av en tegningsrett for hver ny aksje som tildeles investorer som deltar i den rettede emisjonen, som kan utøves delvis eller fullt ut 31. januar 2023, 28. februar 2023 eller 31. mars 2023. Gjennom dette kan Flyr hente ytterligere 250 millioner.
De som deltar i reparasjonsemisjonen skal også etter planen bli tildelt tegningsretter som kan utøves 31. mars 2023. Gjennom dette kan Flyr hente ytterligere 100 millioner kroner.
– Vår jobb er å levere på det vi har sagt vi skal gjøre, svarer Frislid på spørsmål om usikkerheten i finansieringsplanen.

– Mitt fokus er å sørge for at vi leverer et godt produkt, bevare kontantbeholdningen så godt som mulig og holde kostnadene nede. Derfor mener vi at vi har livets rett, fordi vi leverer godt. Det er min viktigste prioritet, sier den nå avgåtte Flyr-sjefen.


TØFFE TIDER: – Hadde vi visst det vi visste nå, hadde vi hentet mer kapital første gang, sier Flyr-sjef Tonje Wikstrøm Frislid. Dagen etter dette intervjuet gikk hun av som Flyr-sjef. Adrian Nielsen
– Har dere noen plan B hvis de neste stegene av finansieringsplanen ikke går som tenkt?

– Vi har ståltro på det selskapet her, modellen vi nå følger og støttespillerne som støtter den. Vi får mye heiarop og har så mye motivasjon internt. Vi har gått inn med hud og hår i ledergruppen, vi har redusert lønningene våre. Det er fordi vi tror på det.

– Men dere er avhengige av at investorene blir med videre?

– Vi er avhengige av investorer, vi er avhengige av at gjestene våre er fornøyd, at de ansatte er fornøyd. De tre tingene er i fokus. Min jobb er å levere på forretningsplanen.

– Sårbarheten må gjøre noe med
– Hva er planen som skal gjøre Flyr levedyktig?

– Prioriteten nå er ferie- og og fritidsmarkedet, hvor vi har gjort det veldig bra til nå. Der vet vi at vi er best, og det skal vi fortsette med, sier Frislid.

Hun sier at selskapet må ha flere ben å stå på.

– Akkurat den sårbarheten vår ser vi at vi må gjøre noe med. Derfor ser vi også på muligheter for å tilby flere charter og wet lease-flygninger i lavsesong.

Wet lease handler om at Flyr videreleier sine fly med mannskap, et grep selskapet har tatt i krisen. Selskapet opplyser at det jobber med å få på plass flere avtaler.

Flyr opplyser også at selskapet har inngått en intensjonsavtale med danske Skinetworks som driver med pakkereiser for skiturister, om charterflygninger mellom Stockholm og Gøteborg til skidestinasjoner i Alpene fra januar.

Les også
Småaksjonærer ut mot Flyr: – De bruker pengene på at folk skal få billige billetter
Samtidig kutter Flyr kraftig i rutene innenriks, hvor selskapet «bommet» med satsingen.

– Er det plass til Flyr i det norske innenriksmarkedet?

– Det er plass til de som har gode produkter, mener jeg, men vi gikk for raskt inn med for mye kapasitet, og vi skulle vært tilgjengelige hos reisebyråene tidligere. Det ser vi på ferie- og fritidsmarkedet som vi har truffet godt med.

– Vi har ikke bommet på innenriksmarkedet, men det tar lengre tid å etablere seg i et marked som i lang tid har vært dominert av to store aktører, sier Frislid.
OleR77
27.11.2022 kl 21:16 3452

Det er ikke Sissener som skal finne løsninger. Det er Flyr. Viser bare hvor tafatte denne ledelsen er. Men hva kan man forvente fra en gjeng med eks-Norwegian arbeidere
Redigert 27.11.2022 kl 21:17 Du må logge inn for å svare
OleR77
27.11.2022 kl 21:23 3435

Kan se for meg at ledelsen sier til disse daytraderne: Enten så spytter dere inn nye 250 millioner til 1 øre (eller 0.5 øre) eller så går selskapet konkurs og dere mister alle pengene. Og, for å unngå det pinlige kursfallet vi hadde i November med kurskrasj fordi dere er noen grådige j*vler, så skal aksjene sperres i 6mnd.

Kanskje det ville fungert? Litt av problemet uansett med en ny emisjon på 1 øre, er samtidig at det vil komme 2500-3500 millioner nye aksjer på markedet, som vil presse opp verdien på selskapet, og det vil virke pressende nedover på aksjeverdien for et selskap som ikke har prestert på markedet. Vanskelig tid fremover
Redigert 27.11.2022 kl 21:24 Du må logge inn for å svare

Ja, da utvikler oljeprisen seg helt klart i FLYR sin favør hvor den nå er på sitt laveste siden 11 januar noe som betyr sterkt reduserte jetuel priser som er svært viktig for fuel kostnadene utgjør nærmere 40% og er desidert den største utgiftsposten og som da kommer godt med i den pågående snuoperasjon hvor betydelige kostnadskutt allerede er tatt gjennom at 50% av de ansatte er permittert, wetlease - utleie av fly med mannskap og spissing av rutenett mot populære feriedestinasjoner i Europa.

Mao, de er på rett vei - spennende er det og spennende blir det ... ;)
jacob22
28.11.2022 kl 08:15 3125

Hei kan aksjen stige til 0,01 i dag ?


Hvor aksjen ender i dag er ikke godt og si og heller ikke så viktig - det som er viktig og et must er at aksjekursen befinner seg på oversiden av ettøringen innen 31.01 for det vil være avgjørende for den planlagte rep emien for småaksjonærene..
Redigert 28.11.2022 kl 08:24 Du må logge inn for å svare

Nå skal vi følge med på TOP 50 fremover. flere øker. og hvem står bak Nr. 7 som er kommet inn og øker.

01 SKANDINAVISKA ENSKILDA BANKEN AB 7.80% 13.80m 2 000m  
02 STADSSALG AS 5.85% 10.35m 1 500m  
03 ORMESTAD TELLEF 4.72% 8 354.10k 1 211m 210.70m
04 OJADA AS 4.11% 7 271.30k 1 054m  
05 NORDNET LIVSFORSIKRING AS 3.16% 5 588.60k 809.90m 160.10m
06 REVER VENTURES AS 3.14% 5 557.50k 805.40m  
07 THE BANK OF NEW YORK MELLON SA/NV 2.98% 5 263.70k 762.90m 586.30m
08 MP PENSJON PK 2.28% 4 024.80k 583.30m -166.70m
09 J.P. MORGAN SE 2.16% 3 828.30k 554.80m  
10 SMARTERE INVEST AS 1.95% 3 450k 500m  
11 VILICO AS 1.33% 2 346.10k 340m  
12 CLEARSTREAM BANKING S.A. 1.21% 2 148.30k 311.40m -113m
13 TORVIK TRAILERREP AS 1.14% 2 022.40k 293.10m  
14 TYCOON INDUSTRIER AS 1.07% 1 897.50k 275m -250m
15 SIX SIS AG 0.88% 1 550.60k 224.70m INN
16 TITAN VENTURE AS 0.85% 1 504.20k 218m
17 SKANDINAVISKA ENSKILDA BANKEN AB 0.83% 1 459.40k 211.50m  
18 NORDNET BANK AB 0.80% 1 409.90k 204.30m 10.39m
19 AVANZA BANK AB 0.74% 1 310.30k 189.90m 12.35m
20 RAGNVALD GABRIELSEN AS 0.70% 1 242k 180m  
21 AARNES FRANK IVAR 0.68% 1 206.10k 174.80m 88m
22 MERRILL LYNCH INTERNATIONAL 0.66% 1 172.20k 169.90m  
23 MIDDELBORG INVEST AS 0.59% 1 035k 150m  
24 SKANDINAVISKA ENSKILDA BANKEN AB 0.59% 1 035k 150m  
25 SANDSTRØM TROND STÅLE AANDAL 0.58% 1 032.20k 149.60m 39.66m
26 ALTO HOLDING AS 0.49% 862.50k 125m  
27 SOLÅSEN INVEST AS 0.46% 822.12k 119.10m  
28 INRO HOLDING AS 0.40% 704.82k 102.10m  
29 GTBA FORVALTNING AS 0.39% 690k 100m  
30 HERBRANDSEN INVEST AS 0.39% 690k 100m  
31 NARMO SIGRID 0.39% 690k 100m  
32 SI SERVICE AS 0.39% 690k 100m  
33 ZINOBER INVEST AS 0.39% 690k 100m  
34 GABRIELSEN ØYSTEIN KRISTER 0.35% 610.94k 88.54m  
35 HANASAND EINAR MIKAL 0.33% 586.50k 85m  
36 DNB NOR MARKETS, AKSJEHAND/ANALYSE INTERIMSKONTO INNLAND 0.29% 517.50k 75m  
37 GRØNLAND STEINAR 0.27% 483k 70m  
38 U-TURN VENTURES AS 0.27% 483k 70m INN
39 BERG ARNE EMIL 0.25% 448.50k 65m INN
40 CLEMCO HOLDING INVEST AS 0.23% 414k 60m  
41 EFTEDAL RANDI WESSEL 0.23% 414k 60m  
42 ERDAL ESPEN 0.23% 414k 60m  
43 INTERFACE AS 0.23% 414k 60m INN
44 KRETI OG PLETI INVEST AS 0.23% 414k 60m INN
45 LENDE ODDBJØRN 0.23% 414k 60m INN
46 NYRUD FINANS AS 0.23% 414k 60m INN
47 IMMENSE DYNAMIC AS 0.22% 383.09k 55.52m -8 208k
48 WTOREK MIECZYSLAW PIOTR 0.20% 361.87k 52.45m INN
49 IFG HOLDING AS 0.20% 359.65k 52.12m  
50 CORPORATE INVESTMENT CONSULTING AS 0.20% 351.90k 51m INN
51 Other investors 41.68% 73.74m 10 686.70m  

Nå skal vi følge med på TOP 50 fremover. flere øker. og hvem står bak Nr. 7 som er kommet inn og øker.

01 SKANDINAVISKA ENSKILDA BANKEN AB 7.80% 13.80m 2 000m  
02 STADSSALG AS 5.85% 10.35m 1 500m  
03 ORMESTAD TELLEF 4.72% 8 354.10k 1 211m 210.70m
04 OJADA AS 4.11% 7 271.30k 1 054m  
05 NORDNET LIVSFORSIKRING AS 3.16% 5 588.60k 809.90m 160.10m
06 REVER VENTURES AS 3.14% 5 557.50k 805.40m  
07 THE BANK OF NEW YORK MELLON SA/NV 2.98% 5 263.70k 762.90m 586.30m
08 MP PENSJON PK 2.28% 4 024.80k 583.30m -166.70m
09 J.P. MORGAN SE 2.16% 3 828.30k 554.80m  
10 SMARTERE INVEST AS 1.95% 3 450k 500m  
11 VILICO AS 1.33% 2 346.10k 340m  
12 CLEARSTREAM BANKING S.A. 1.21% 2 148.30k 311.40m -113m
13 TORVIK TRAILERREP AS 1.14% 2 022.40k 293.10m  
14 TYCOON INDUSTRIER AS 1.07% 1 897.50k 275m -250m
15 SIX SIS AG 0.88% 1 550.60k 224.70m INN
16 TITAN VENTURE AS 0.85% 1 504.20k 218m
17 SKANDINAVISKA ENSKILDA BANKEN AB 0.83% 1 459.40k 211.50m  
18 NORDNET BANK AB 0.80% 1 409.90k 204.30m 10.39m
19 AVANZA BANK AB 0.74% 1 310.30k 189.90m 12.35m
20 RAGNVALD GABRIELSEN AS 0.70% 1 242k 180m  
21 AARNES FRANK IVAR 0.68% 1 206.10k 174.80m 88m
22 MERRILL LYNCH INTERNATIONAL 0.66% 1 172.20k 169.90m  
23 MIDDELBORG INVEST AS 0.59% 1 035k 150m  
24 SKANDINAVISKA ENSKILDA BANKEN AB 0.59% 1 035k 150m  
25 SANDSTRØM TROND STÅLE AANDAL 0.58% 1 032.20k 149.60m 39.66m
26 ALTO HOLDING AS 0.49% 862.50k 125m  
27 SOLÅSEN INVEST AS 0.46% 822.12k 119.10m  
28 INRO HOLDING AS 0.40% 704.82k 102.10m  
29 GTBA FORVALTNING AS 0.39% 690k 100m  
30 HERBRANDSEN INVEST AS 0.39% 690k 100m  
31 NARMO SIGRID 0.39% 690k 100m  
32 SI SERVICE AS 0.39% 690k 100m  
33 ZINOBER INVEST AS 0.39% 690k 100m  
34 GABRIELSEN ØYSTEIN KRISTER 0.35% 610.94k 88.54m  
35 HANASAND EINAR MIKAL 0.33% 586.50k 85m  
36 DNB NOR MARKETS, AKSJEHAND/ANALYSE INTERIMSKONTO INNLAND 0.29% 517.50k 75m  
37 GRØNLAND STEINAR 0.27% 483k 70m  
38 U-TURN VENTURES AS 0.27% 483k 70m INN
39 BERG ARNE EMIL 0.25% 448.50k 65m INN
40 CLEMCO HOLDING INVEST AS 0.23% 414k 60m  
41 EFTEDAL RANDI WESSEL 0.23% 414k 60m  
42 ERDAL ESPEN 0.23% 414k 60m  
43 INTERFACE AS 0.23% 414k 60m INN
44 KRETI OG PLETI INVEST AS 0.23% 414k 60m INN
45 LENDE ODDBJØRN 0.23% 414k 60m INN
46 NYRUD FINANS AS 0.23% 414k 60m INN
47 IMMENSE DYNAMIC AS 0.22% 383.09k 55.52m -8 208k
48 WTOREK MIECZYSLAW PIOTR 0.20% 361.87k 52.45m INN
49 IFG HOLDING AS 0.20% 359.65k 52.12m  
50 CORPORATE INVESTMENT CONSULTING AS 0.20% 351.90k 51m INN
51 Other investors 41.68% 73.74m 10 686.70m  

Nå skal vi følge med på TOP 50 fremover. flere øker. og hvem står bak Nr. 7 som er kommet inn og øker.

01 SKANDINAVISKA ENSKILDA BANKEN AB 7.80% 13.80m 2 000m  
02 STADSSALG AS 5.85% 10.35m 1 500m  
03 ORMESTAD TELLEF 4.72% 8 354.10k 1 211m 210.70m
04 OJADA AS 4.11% 7 271.30k 1 054m  
05 NORDNET LIVSFORSIKRING AS 3.16% 5 588.60k 809.90m 160.10m
06 REVER VENTURES AS 3.14% 5 557.50k 805.40m  
07 THE BANK OF NEW YORK MELLON SA/NV 2.98% 5 263.70k 762.90m 586.30m
08 MP PENSJON PK 2.28% 4 024.80k 583.30m -166.70m
09 J.P. MORGAN SE 2.16% 3 828.30k 554.80m  
10 SMARTERE INVEST AS 1.95% 3 450k 500m  
11 VILICO AS 1.33% 2 346.10k 340m  
12 CLEARSTREAM BANKING S.A. 1.21% 2 148.30k 311.40m -113m
13 TORVIK TRAILERREP AS 1.14% 2 022.40k 293.10m  
14 TYCOON INDUSTRIER AS 1.07% 1 897.50k 275m -250m
15 SIX SIS AG 0.88% 1 550.60k 224.70m INN
16 TITAN VENTURE AS 0.85% 1 504.20k 218m
17 SKANDINAVISKA ENSKILDA BANKEN AB 0.83% 1 459.40k 211.50m  
18 NORDNET BANK AB 0.80% 1 409.90k 204.30m 10.39m
19 AVANZA BANK AB 0.74% 1 310.30k 189.90m 12.35m
20 RAGNVALD GABRIELSEN AS 0.70% 1 242k 180m  
21 AARNES FRANK IVAR 0.68% 1 206.10k 174.80m 88m
22 MERRILL LYNCH INTERNATIONAL 0.66% 1 172.20k 169.90m  
23 MIDDELBORG INVEST AS 0.59% 1 035k 150m  
24 SKANDINAVISKA ENSKILDA BANKEN AB 0.59% 1 035k 150m  
25 SANDSTRØM TROND STÅLE AANDAL 0.58% 1 032.20k 149.60m 39.66m
26 ALTO HOLDING AS 0.49% 862.50k 125m  
27 SOLÅSEN INVEST AS 0.46% 822.12k 119.10m  
28 INRO HOLDING AS 0.40% 704.82k 102.10m  
29 GTBA FORVALTNING AS 0.39% 690k 100m  
30 HERBRANDSEN INVEST AS 0.39% 690k 100m  
31 NARMO SIGRID 0.39% 690k 100m  
32 SI SERVICE AS 0.39% 690k 100m  
33 ZINOBER INVEST AS 0.39% 690k 100m  
34 GABRIELSEN ØYSTEIN KRISTER 0.35% 610.94k 88.54m  
35 HANASAND EINAR MIKAL 0.33% 586.50k 85m  
36 DNB NOR MARKETS, AKSJEHAND/ANALYSE INTERIMSKONTO INNLAND 0.29% 517.50k 75m  
37 GRØNLAND STEINAR 0.27% 483k 70m  
38 U-TURN VENTURES AS 0.27% 483k 70m INN
39 BERG ARNE EMIL 0.25% 448.50k 65m INN
40 CLEMCO HOLDING INVEST AS 0.23% 414k 60m  
41 EFTEDAL RANDI WESSEL 0.23% 414k 60m  
42 ERDAL ESPEN 0.23% 414k 60m  
43 INTERFACE AS 0.23% 414k 60m INN
44 KRETI OG PLETI INVEST AS 0.23% 414k 60m INN
45 LENDE ODDBJØRN 0.23% 414k 60m INN
46 NYRUD FINANS AS 0.23% 414k 60m INN
47 IMMENSE DYNAMIC AS 0.22% 383.09k 55.52m -8 208k
48 WTOREK MIECZYSLAW PIOTR 0.20% 361.87k 52.45m INN
49 IFG HOLDING AS 0.20% 359.65k 52.12m  
50 CORPORATE INVESTMENT CONSULTING AS 0.20% 351.90k 51m INN
51 Other investors 41.68% 73.74m 10 686.70m  

Oversikt for FLYR (FLYR AS). Oppdatert 28.11.2022
Der kom siste oppdaterte nr 7 fortsetter å øke, hvem gjemmer seg bak denne kontoen? Wizz Air, Ryanair eller easyJet? Fallende fuel prisernå er bra for flyr.
01 SKANDINAVISKA ENSKILDA BANKEN AB 7.80% 13.20m 2 000m  
02 STADSSALG AS 5.85% 9 900k 1 500m  
03 ORMESTAD TELLEF 4.72% 7 990.90k 1 211m  
04 OJADA AS 4.11% 6 955.20k 1 054m  
05 REVER VENTURES AS 3.14% 5 315.90k 805.40m  
06 NORDNET LIVSFORSIKRING AS 3.09% 5 233.40k 792.90m -17m
07 THE BANK OF NEW YORK MELLON SA/NV 3.00% 5 079.10k 769.60m 6 706k
08 J.P. MORGAN SE 2.16% 3 661.80k 554.80m  
09 SMARTERE INVEST AS 1.95% 3 300k 500m  
10 MP PENSJON PK 1.63% 2 760.80k 418.30m
11 VILICO AS 1.33% 2 244.10k 340m  
12 TORVIK TRAILERREP AS 1.14% 1 934.50k 293.10m  
13 TYCOON INDUSTRIER AS 1.07% 1 815k 275m  
14 CLEARSTREAM BANKING S.A. 0.93% 1 572.70k 238.30m -73.07m
15 TITAN VENTURE AS 0.85% 1 438.80k 218m  
16 SKANDINAVISKA ENSKILDA BANKEN AB 0.83% 1 396k 211.50m  
17 SANDSTRØM TROND STÅLE AANDAL 0.82% 1 383.40k 209.60m 60m
18 NORDNET BANK AB 0.81% 1 366.70k 207.10m 2 734k
19 AVANZA BANK AB 0.79% 1 335.30k 202.30m 12.42m
20 RAGNVALD GABRIELSEN AS 0.70% 1 188k 180m  
21 AARNES FRANK IVAR 0.68% 1 153.70k 174.80m  
22 MIDDELBORG INVEST AS 0.59% 990k 150m  
23 SKANDINAVISKA ENSKILDA BANKEN AB 0.59% 990k 150m  
24 DAGSANDER INVEST AS 0.58% 984.30k 149.10m INN
25 ALTO HOLDING AS 0.49% 825k 125m  
26 SOLÅSEN INVEST AS 0.46% 786.38k 119.10m  
27 INRO HOLDING AS 0.40% 674.18k 102.10m  
28 BNP PARIBAS ARBITRAGE SNC 0.40% 672.44k 101.90m  
29 GTBA FORVALTNING AS 0.39% 660k 100m  
30 HERBRANDSEN INVEST AS 0.39% 660k 100m  
31 NARMO SIGRID 0.39% 660k 100m  
32 SI SERVICE AS 0.39% 660k 100m  
33 ZINOBER INVEST AS 0.39% 660k 100m  
34 GABRIELSEN ØYSTEIN KRISTER 0.35% 584.37k 88.54m  
35 HANASAND EINAR MIKAL 0.33% 561k 85m  
36 CLEMCO HOLDING INVEST AS 0.31% 528k 80m 20m
37 DNB NOR MARKETS, AKSJEHAND/ANALYSE INTERIMSKONTO INNLAND 0.29% 495k 75m  
38 WTOREK MIECZYSLAW PIOTR 0.28% 478.14k 72.44m 20m
39 GRØNLAND STEINAR 0.27% 462k 70m  
40 HERLOFSON CHRISTIAN BOE 0.27% 462k 70m INN
41 SAXO BANK A/S 0.25% 426.25k 64.58m  
42 CORPORATE INVESTMENT CONSULTING AS 0.24% 409.20k 62m 11m
43 EFTEDAL RANDI WESSEL 0.23% 396k 60m  
44 ERDAL ESPEN 0.23% 396k 60m  
45 INTERFACE AS 0.23% 396k 60m  
46 KRETI OG PLETI INVEST AS 0.23% 396k 60m  
47 LENDE ODDBJØRN 0.23% 396k 60m  
48 MIKALSEN HÅKON 0.22% 371.38k 56.27m INN
49 IFG HOLDING AS 0.20% 344.02k 52.12m  
50 WALLA & CO AS 0.20% 336.60k 51m  
51 Other investors 42.75% 72.34m 10 961.18m  
Redigert 28.11.2022 kl 09:49 Du må logge inn for å svare
Nikko
28.11.2022 kl 09:36 2868

Spettet er ennå med ;-)
Aldara
28.11.2022 kl 09:46 2842

Vet ikke om det er positivt eller negativt ?
Nikko
28.11.2022 kl 09:49 2833

Hehe. Tror du Spettet hadde vært inne hvis det ikke var muligheter for gevinst?

Enda bedre er det at handelen roer seg og at de 50 største sitter rolig.
Redigert 28.11.2022 kl 09:52 Du må logge inn for å svare

Jeg tenker at easy , wizz, Ryan ligger på lur. NOE NAS ikke vil like....tok påfyll nå. Noe er på vei snart. En ørliten gnist å den spretter 100 prosent. 50 prosent ned er 100 prosent opp.
Da skal du få se naken short squeeze
Redigert 28.11.2022 kl 10:46 Du må logge inn for å svare
OleR77
28.11.2022 kl 11:24 2509

Straks 50% rabatt
Nikko
28.11.2022 kl 11:26 2509

FLYR har nå en markedsverdi på 154 millioner. Langt under kontantbeholdningen....

Snart 50% under emisjonskurs.

Bare at slukke lyset, kast nøklene og gi leasing avtalene til Norwegian..

Verken NAS ,Widerøe eller andre i Norge ønsker at wizz,Ryan eller andre skal jafse til seg Flyr så det kommer nok snart en løsning.
Nå kan de jafse til seg mye via børsen.Noen ligger å sluker på 0.0060.

Lurer nesten om Norse spiser opp Flyr's 737 fleet ? Norse fikk hentet litt cash i forrige uke.
Kan da få midrange connections til flere HUB's
thief
28.11.2022 kl 12:49 2213

Nå har vel ikke kontantbeholdningen noe som helst å si for markedsverdien,da de snart er brukt opp likevel.Det alt handler om,er videre kapitalinnhenting.De MÅ ha mer cash, og det ser utrolig vanskelig ut.

Ja, den uttalelsen var jo gjennomtenkt - når du går til banken og skal låne penger og legger ved EK og lønnslippen så vil banken tenke i følge deg - nei han kan vi jo ikke gi lån for den lønna er nok snart brukt opp allikevel...

Har du ikke noe bedre å bidra med så kan det nok lønne seg å la være ... ;)

Ja, det er mange mulige varianter, men den som kanskje står nærmest er NAS for de har selv uttalt at FLYR påfører dem flere hundre millioner i tapte inntekter årlig og da kan det være langt bedre å plukke opp FLYR for en rimelig penge som kunne vært tjent inn allerede det første året - blir spennende og se hvem som eventuelt tar det første steget ... ;)

https://www.dn.no/luftfart/norwegian/geir-karlsen/flyr/norwegian-sjefen-sier-flyr-er-spesielt-aggressiv-i-kampen-om-kundene-na-rammer-oljeprisen-i-tillegg/2-1-1090556
Redigert 28.11.2022 kl 13:02 Du må logge inn for å svare
OleR77
28.11.2022 kl 13:45 2214

Aksjen kommer til å fortsette til å falle til:
1. Ledelsen kommer med redegjørelse om hva de planlegger videre sett at aksjen er mye lavere enn emisjonspris. Reperasjonsemisjonen de planla i sommer 2022 falt i fisk nettopp pga dette og den kommende reperasjonsemisjonen der de planla å hente 100 millioner ser også bekmørk ut. Disse pengene skulle de sikkert ha brukt på de 120 millionene som skal betales om et par mnd.
2. De trenger å redegjøre om alternativ plan. E24 spurte de i går om de har noen Plan B, og det svarte de ikke på engang. Gjorde ikke forsøk engang.

Bunnen er lett 0.001 her frem til dette skjer.
Redigert 28.11.2022 kl 13:46 Du må logge inn for å svare
Nikko
28.11.2022 kl 14:28 2105

Ja. tenker at den har bunnet ut. Jeg kjøpte meg kraftig opp på 0,6 øre. Nå får det bære eller briste.

Det gnafses så det suser på masse tvangssalg/ belånte aksjer som dumpes. Minst etegning var 1 mill så da er det garantert flere som har belånt opp og som nå er 40 % i minus...det liker ikke banken.= tvangsalg.

Den enes død den andres brød.....hvem står snart frem . Det blir i såfall tidenes rykk på OSE.

Det skal ikke ekstremt mye til før Flyr er skikkelig på vingene. Veien videre har de selv endelig staket ut nå. Påfyll med kapital, optimalisert rutenett, nye verdiskapende partnere ( tilstede på alle aktuelle booking plattformer ) så er mye gjort.

Nå kan et utenlandske selskap kjøpe Flyr for småpenger og gjøre disse grepene , men vil vi ha disse inn i Norge? WIZZ vil nok inn og Ryan gjøre NAS et pek :)
Redigert 28.11.2022 kl 14:52 Du må logge inn for å svare