Grønne aksjer med stort comeback fram mot sommeren..?

Slettet bruker
GREENS 22.03.2021 kl 13:11 712

Veldig mange grønne aksjer har fått juling i den senere tid, men ikke alle. Det er stor forskjell når en ser an prisingen, det fundamentale og det som bør være et realistisk framtidsbilde, men jeg tror de fleste av aksjene kan komme til å gå mot det en kan kalle en ny overprising igjen sånn samlet sett. Kanskje blir den til og med høyere enn tidligere. Ja, hva er det som ikke går an når sirkuset først er i gang..? For all del, så tror jeg at den grønne megatrenden (med fornybart, med resirkulering, vannrensing osv.) vil fortsette kraftigere i åra som kommer. Trolig vil ikke alle de små valpene en ser på børsen i dag overleve, og noen er vel rene luftslott, men svært mange vil overleve og vel så det. Noen vil nok også bli grønne kjemper. Det grønne skiftet er ikke noe tull. Det må til, mer og mer.

Det vil meget sannsynlig komme mer fra Biden om USAs forventede storsatsing på fornybart, på klima og miljø, og tenk bare om USA går over til å bli en ledestjerne innen det grønne skiftet. Da vil det smitte positivt over til andre regioner, i tillegg til at USA i seg selv byr på enorme muligheter. De er bl.a. en gigantisk energiforbruker, så innen fornybarfeltet må det ligge svært store muligheter.

Dette med energi, inkludert fornybar energi, er nok sensitivt med tanke på prising, men på sikt må dette bli stort, sammen med annet innen grønt.
Redigert 22.03.2021 kl 13:12 Du må logge inn for å svare