Biden's American Jobs Plan

Slettet bruker
RECSI 25.03.2021 kl 19:44 47754

I talen nå ikveld:
President Joe Biden vil fremlegge detaljert plan for infrastruktur og teknologi som er det neste på agendaen.


https://www.usnews.com/news/politics/articles/2021-03-24/joe-biden-to-introduce-infrastructure-plan-in-pittsburgh


Pressekonferansen i dag:
Must see: (legg merke til hvordan han ordlegger seg -26.00 minutter ut i pressekonferansen, rett før han sier hva neste plan på agendaen er)

Timing is what makes good presidents.

Forøvrig en fantastisk god pressekonferanse.

https://youtu.be/w_0VtDpzKdc

Tydelig at infrastruktur, både fysisk og teknologisk kommer til å bli ett av fokusområdene.
Redigert 07.05.2021 kl 23:38 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
22.06.2021 kl 21:53 6202

What to expect in Washington (June 21)

There is an increasing focus on timing for bipartisan infrastructure talks: Republican members of a bipartisan group of senators say they won't be rushed, but Democratic leaders have for weeks said they want a signal about the odds of success soon, in part because the June legislative period is passing by and scheduled days in session are limited in coming months. While most other tax increases would be out, Republicans signaled that a more modest tax gap proposal than what the President proposed could be in.

Timing — The Saturday Washington Post noted the House is in only nine days in July and said, "Democratic leaders are reluctant to say it out loud, but circumstances are about to dictate that they blow up the legislative calendar to build more time in Washington if they want to approve President Biden's ambitious agenda." Senator Rob Portman (R-OH), a leader of the group discussing $579 billion in new spending in a total package of $1.2 trillion who has taken issue with the suggestion that the White House wants the talks wrapped quickly, "voiced some optimism that this entire package could come together by the end of July."

Under the current calendar, the Senate is out June 28-July 9, then in for three weeks in July and one in August, then the August recess runs until the week of September 13. The House has two more weeks in session before a recess the week of July 5; returns for one Committee Work Week — meaning no floor votes — and two voting weeks in July; is out all of August; then has Committee Work Weeks before returning to voting September 20. Government funding and the highway reauthorization both expire September 30.


https://taxnews.ey.com/news/2021-1234-what-to-expect-in-washington-june-21
Slettet bruker
23.06.2021 kl 08:44 5592

Fillabuster består med støtte fra Cinnamon (dem). New green deal blir umulig å gjennomføre.Ifrastruktur blir nå til akkurat til det broer etc.
uldiuldi
23.06.2021 kl 09:10 5384

Så skal vi op. tak sembbolinen
t3sm
23.06.2021 kl 09:14 5334

Savner noe konkret på denne. Hva er siste nytt? Må si jeg er overasket over lite antall meldinger, kontrakter, melding om ML etc. Drøyer det eeeenda lengre, eller vil vi få mange positive meldinger på kort tid om en periode?

Hva vil de si om ML åpning under presentasjonen 22 juli? At de er ENDA sikrere på gjenåpning enn de var under Q1? Og slik skal det fortsette til meldingen kommer?

Håper på noen konkrete og positive kursdrivende meldinger snart.
Slettet bruker
23.06.2021 kl 09:16 5310

du mener det er positivt at dere lever på urealistiske drømmer om new green deal
uldiuldi
23.06.2021 kl 09:22 5234

Jeg mener det er positivt du skriver igen. Så nu skal vi op.
Slettet bruker
23.06.2021 kl 09:39 5114

Vel, det er jo kun når skjen er vel hauset jeg skriver da. Hadde jeg rett omKina eller hadde jeg rett om Kina? Dere ligger flere år bak på hva som egentlig skjer, synd dere ikke får med dere ting realtime, men bra for meg
Slettet bruker
23.06.2021 kl 09:43 5075

Sannelig fikk du rett, uldiuldi👌
Slettet bruker
23.06.2021 kl 09:56 4962

New Green Deal er ikke urealistiske drømmer. Dette er fremtiden. Kopierer og limer inn fra et annet tråd;

Hehe. Er jo dette som er så spennende med situasjonen. Demokratene kan rett og slett vente litt til og deretter bli enige seg i mellom og få utført politikken de ønsker. Det som er viktig her for Biden administrasjonen og demokratene er at de får implementert sine valgløfter tidligst mulig, ettersom det skal være et veldig viktig valg om ca ett og et halvt år. Klarer Biden-administrasjonen å levere frem til da og politikerne holder sine ord så kan demokratene fortsette med makten og da snakker vi blue skye moon scenario.

Med det sagt ser jeg også på det som en stor sannsynlighet at det vil komme til en enighet, ettersom det er et såpass stort politisk pakke som berører så mange. Republikanerne vet også at eneste mulighet for at deres ønsker blir inkludert er at de vender seg til demokratene, ellers kan de bli total ignorert fra og med oktober 2021. Man kan leke tøff og komme med sine utspill, men sannheten er at dette er den eneste sjansen de har til å være med på å påvirke en så stor og viktig pakke. Ellers kan de bare håpe på at de vinner majoritet ved neste valg for å prøve å omgjøre politikken - og skal jeg være helt ærlig så virker dette svært usannsynlig i forhold til viktigheten av temaet og hvor mye hastverk det er for USA å komme i gang tidligst mulig med sine verdikjeder, fordi mens politikerne diskuter mellom seg i USA kan jeg vedde alt jeg eier på at myndigheten i Kina gjør det samme. Fornybart er fremtiden, uansett om man liker det eller ikke.

Utrolig mye som foregår i USA akkurat nå. Er ekstremt mange store avgjørelser som kommer til å bli tatt i løpet av sommeren og innen august. Skal se om jeg finner link til planen til politikerne i sommer og når de tar sine uker av og dele med dere. De som har penger er heldige over at vi fremdeles kan laste opp til disse kursene før alle brikkene blir formalisert og ting blir offisielt, oss andre må bare være tålmodige og fortsette å følge med på både makro og mikro nivå.

Nå jobber jeg ikke innenfor washingtondailies, men politikk kan jeg. Mastergrad innenfor feltet hvis det har noen form for betydning. Synes forøvrig at det er på tide at det blir innført politikk som gir lettelser til solar industrien i USA og da mener jeg spesielt på produksjonsnivå av blant annet polysil. Dette skulle ha blitt gjort for lengst egentlig, men bra at politikerne nå har våknet opp. Situasjonen rundt lokale verdikjeder er såpass viktig at regjeringen bør ta en del av regningen for at dette blir profitabelt over lengre sikt. Her må de rette investeringene gjøres og det er så gøy at regjeringen i USA deltar så aktivt med privat sektor rundt akkurat dette. Ekstra gøy for oss aksjonærer at RECs navn dukker opp stadig. Hvis forslaget kan bli vedtatt i løpet av sommeren så trenger vi ikke kun å forholde oss til spotpris for langtidskontrakter, men kan også tenke på hvor mye profit RECsi kan ha gjennom disse politiske tiltakene. Tesla er ett selskap i USA som gjør det ekstremt bra fordi de også var tidlig ute på fronten og utnyttet seg av politiske tiltak, slik som å f.eks. selge klima-kvoter til andre bil produsenter som ikke produserer mengden med el-biler som er krevd av myndighetene. Potensialet er enormt og dette er ikke haussing. Dette er fakta. Hvis brikkene faller riktig her så har REC potensial til å bli et noridsk eventyr!

Og folk tror at Røkke sover eller at ML ikke kommer til å bli gjenåpnet? Hehe. Dette er hva vi sammen stemte gjennom;

"Det fremgår av innkalling til generalforsamling i selskapet publisert tirsdag.

«Styret gis fullmakt til å øke aksjekapitalen med inntil 74.482.000 kroner gjennom en eller flere aksjekapitalutvidelser. Fullmakten kan anvendes for følgende formål: (i) gjennomføring av investeringer, oppkjøp eller andre selskapsformål; (ii) for bruk for incentivprogrammer for ansatte», heter det."

Tålmodighet. Snart kommer børsmeldingene. Snart vil ting bli mer offentliggjort. Annonsering av ML gjenåpning vil skje i løpet av året. Dette har ledelsen selv sagt til oss. Brikkene faller på plass og vi klarer å grave frem informasjon og skape gode diskusjoner rundt det på grunn av ekstremt gode bidragsytere her. Veldig begrenset hva ledelsen kan si offentlig forum før formaliteter er på plass og ting blir børsmeldt.

Det jeg gleder meg mest til er å få vite om Røkke utnytter situasjonen til å forplikte seg til enda flere fabrikker. Han er ikke styreleder av REC Silicon for styrehonoraret. Her jobbes det enormt mye og jeg er veldig nysgjerrig i å få vite mer om visjonen hans rundt REC under dagens politiske omstendigheter. Husk at som aksjonærer skal vi ikke tenke for mye på aksjekurs, men på fundamentet. Dette er hva som kan gi oss en fordel ovenfor resten av markedet og gjøre at vi kan posisjonere oss i sterke vekst caser, slik som RECsi.

Baissere kan si hva de vil. Det spiller ingen rolle. Snart er deres argumenter helt irrelevante og de vil hoppe til nye argumenter som heller ikke holder mål. Grunnen til at RECsi skal flerdobles er fordi selskapet er helt feil priset og har enormt med potensial. Feilprisingen akkurat nå er ekstremt påvirket av situasjonen til ML, men jeg er mer spent på konkurransen RECsi vil ha de neste årene lokalt og innenfor vestlige land generelt. Polysil, silan gass brukt for fremtidens el-batterier og halvledere for bilindustrien er markedet til RECsi; og dette er også områdene verden har sine øyne på. Åh herre dette kan bli så gøy.

Shhhhhh.... ikke klag på at prisen er lav, bare fortsett å laste opp og håp at prisen blir enda lavere sånn at vi alle får akkumulert mer! Må nesten si jeg savner et negativt tweet fra Grove eller negativ artikkel fra Jensen fra DN nå, haha :)

God natt og ta det rolig. Verden går fremover! :)
- Uchi
Slettet bruker
23.06.2021 kl 10:07 4857

ja, og new green deal er ikke realistisk. Det er kun ønskedrøm fra ytre venstre. Senatet sa nei og fillabuster består, den ballen er lagt død
Småplukker
23.06.2021 kl 10:17 4780

Hvordan går det med konspirasjonsteoriene dine Sembo? Du har mistet all troverdighet på dette forumet, så spar "tankene" dine til amerikanske forum der du hører hjemme
Slettet bruker
23.06.2021 kl 10:23 4724

Noen som har hørt noe fra Grove i det siste? Eller er han for opptatt med å se tåpelig ut nedi et høl i Mo i Rana?
Slettet bruker
23.06.2021 kl 10:40 4598

Nå er jeg lært opp til at folk ikke kan noe for hvordan de ser ut, men vi må ta dem for det de er på beste måte.

Når det er sagt, så har vel hr Grove uttalt seg at REC har utrangerte fabrikker og teknologi som er utdatert?
Derfor holder han seg vel borte, må vi anta.

Jeg mener motsatt, så får vi se om 3-4 år hvem som hadde mest rett i spådommene.

Men, det skal han ha; han klarte å gjøre gode penger i REC. Det kan ingen ta fra ham.

Sånn, det var den kalorien jeg brukte på Grove dette året.
Slettet bruker
04.07.2021 kl 23:57 3810

som at viruset er fra en lab som jeg sa og anntok for 1- 2 år siden, som for dere nå er nyheter.

bakstreversk og bare følge en kanal. Sånn er det når dere må lese propaganda før fakta
Redigert 05.07.2021 kl 00:32 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
05.07.2021 kl 11:12 3296

ser ut som DEMS og GOP sliter med å komme til enighet, det er kun veier og broer de er enig om.
Slettet bruker
05.07.2021 kl 11:47 3177

Nå har du lest deg opp for dårlig. DOE, har selv sagt at første del av avtalen blir offentlig en dato de nærmeste ukene og andre delen kommer før høsten
Slettet bruker
06.07.2021 kl 06:29 2874

Ditto, den ene henger IKKE sammen med den andre, det skal et under til at for at Biden får med pakke 2 uten å forandre hele systmet.

Det klarer han ikke, han har fallende approval rating allerede.
Slettet bruker
01.10.2021 kl 21:51 2276

"It's like a true game of chickens, but if the two cars collide, the world economy blows up"

Det er harde forhandlinger i Washington og enighet virker å være ett stykke unna.

18. oktober nevnes som en dato da tiden er ute.

Slettet bruker
01.10.2021 kl 21:53 2262

Biden har kommet til CapitolHill. Det skjer tydeligvis aldri. En iver for å lande dette så raskt som mulig er tilstede.
Militærmannen
01.10.2021 kl 22:29 2072

infrastruktur-pakken blir dessverre holdt som gissel til demokratene får innført de andre trillion-pakkene sine
Loveshak
01.10.2021 kl 23:05 1918

Det er ikke infrastruktur-pakken som er viktigst for rec.
Småplukker
01.10.2021 kl 23:30 1794

Infrastrukturpakken og den større build back better-pakken var det ENIGHET OM innad i partiet, skulle stemmes gjennom parallellt, før sommeren. Nettopp fordi centristene og de progressive skulle holde hverandre gjensidig som "gissel" slik at begge gikk gjennom.
Det er brudd på denne avtalen fra Manchin og Synema som er hovedproblemet.
Fullt forståelig at ikke de progressive våger stemme ja til infrastruktur, uten å ha en bunnsolid garanti for at den andre pakken går gjennom etterpå, uten å bli krympet til det ugjenkjennelige. Vi som er opptatt av miljø og det grønne skiftet burde være 100% på deres side.
Slettet bruker
01.10.2021 kl 23:40 1723

Korrekt. Og denne pakken (infrastruktur) er de progressive demokratene skeptiske til å stemme frem først, og uten at man også har landet - først eller samtidig - den langt mer omfattende klimapakken mv.

I utgangspunktet på $ 3,5 trillioner, men ser ut for å bli revidert noe, bl.a. har 2,1 vært nevnt. Det avgjørende blir da hva som blir igjen av subsidiering og stimulanser til solindustrien.

Biden på plass og kan høres ut for at de er noe nærmere, men at det i første omgang blir en kortvarig, midlertidig deal?

Følg live feed her:

https://edition.cnn.com/politics/live-news/congress-infrastructure-bill-vote-10-01-21/index.html
Redigert 01.10.2021 kl 23:52 Du må logge inn for å svare
Odi.1
02.10.2021 kl 00:01 1617

ja den dårligeste ratingen noen sinne
det meste går i grus rundt den mannen, det kommer til å bli mye verre også