Mseis – Børsens tryggeste mangedobling av investert beløp!

Guuz
MSEIS 07.04.2021 kl 22:20 56579

Mseis har bare så vidt startet ferden oppover, og Mseis vil mangedoble seg i verdi i årene som kommer. Den siste månedens stilstand er mye takket være generell uro om coronabølge nr 3. Vi vet jo alle hva som er i ferd med å skje, men vi bare tørr ikke helt enda. Verden skal faktisk tilbake til normalen igjen – og når den gjør det så skal oljeaksjer reprises og SPESIELT aksjer med grønt potensial! Mseis er en av de grønneste oljeaksjene man kan kjøpe. Her får man i pose og sekk.

Aksjen har de siste ukene tuslet rolig nedover på ekstremt lav omsetning, og vi har gjentatte ganger sett at kun 200.000 aksjer kan bevege kursen over 10% - aksjen er med andre ord helt latterlig potent! Det er bare å glemme å komme inn på de nivåene vi ser her når denne får litt momentum.
Selskapet har hatt en formidabel snuoperasjon i 2020 og har bevist nå ved to Q-rapporter at skuta er snudd og at selskapet vil tjene penger fremover. De har en sterk cash balanse og en helt rå ledelse!

Olje:
Vi vet at vi skal mot en grønnere verden, men verden kommer til å være avhengig av olje i all overskuelig fremtid. Her har Mseis hovedbenet sitt. Mseis med sin teknologi er også glitrende til å utnytte eksisterende oljefelt, og er det noe oljeselskaper tjener mye penger på så er det å utnytte allerede eksisterende felt. Vi har allerede sett mye av dette, og vi vil se mye mer! Her vil det komme arbeid.

Mseis sluttførte en massiv OBN undersøkelse i november 2020. Denne dataen vil vi få første innblikk i nå rett rundt hjørnet, og dette vil med stor sannsynlighet medføre en liten revolusjon innen utnyttelse av eksisterende felt.

Carel Hooijkaas, CEO, Magseis Fairfield, said: “As our clients have shifted their focus from wider exploration to enhancing production from existing fields and unlocking further potential near existing infrastructure, we see great potential for collaborative OBN multi-client surveys. In mature areas where generations of streamer data and reprocessing have yet to fully overcome complex challenges, full-azimuth and/or converted wave data along with advanced processing algorithms play a key role in maximizing value from existing infrastructure. The OBN Cornerstone survey will bring new insight to complex geology and deep targets. We look forward to continuing our collaboration with CGG and the industry to explore potential for extensions in the coming seasons.”

Det grønne skiftet:
Det er ustoppelig, og det skal fortsettes å dyttes enorme summer inn i dette. Magseis har tenkt å ta en bit av denne kaken også. Vi fikk på Q4 endelig litt informasjon om hva dette innebærer for Magseis. De starter opp et eget selskap 100% eid av dem selv som skal fokusere mot det grønne skiftet. Nyheten ble lansert (dessverre) rett ved den grønne korreksjonen og fikk dermed ikke mye å si for kursen, og enda har vi ikke sett noe til dette på kursen. Dette vil komme som en skikkelig rakett i månedene/årene som kommer.


Informasjon fra Q4 rapporten ang Magseis Renewables:
Building an OBS Renewables business
• Large potential market opportunity with an offering in
• Carbon capture and storage (CCS)
• Offshore windfarm placement
• Offshore minerals
• Capital light opportunity
• Using already well-developed OBN technology
• Magseis Fairfield working with clients to establish a market position
• Completed CCS field test in the North Sea in 2020
• Additional tests planned for 2021
• Established Renewables as a Business Unit Arm in MSFF
• “Magseis Renewables AS” officially registered as a wholly owned company within MSFF-Group

Angående investeringer i slike selskaper så var Wilhelmsen nylig ute og snakket om 4,3 milliarder som skulle investeres i fornybare selskap og da spesielt selskap som skifter fokus fra ren olje til andre fagområder.
https://investor.dn.no/#!/Oversikt/Direkte/79009

Generelt:
Mseis har en svært solid backlog inn i 2021, og har selv meldt at de vil ha gode marginer allerede fra Q2.

Topp 20 sitter fjellstøtt, de sitter med 65% av aksjene.

Siste kursmål 8kr

Er du glad i penger så investerer du i Mseis nå før det er for sent!

-Guuz
Hotlegs
22.04.2021 kl 16:42 4632

Må være samme effekt som sobril å inn her å lese når man er litt lei og oppgitt.
Ned 30.000kr i dag også. Nye 30.000kr av penger som ikke er tjent på børs. Men fikk kjøpt litt til og senket snittet et øre.
Tror jeg og Veim trenger en opptur nå. 😊

Det kommer opptur. Solgte godt unna i starten av uka.
Her er det en aktør som enten vil helt ut, eller få billigere aksjer.
Kjøpte igjen idag.
Jeg har troa, det trengs bare tid.
lysaker
22.04.2021 kl 18:48 4399

Hvorfor det skulle være oppe etter at du solgte og kjøpte tilbake - Synes du ikke dette er veldig rart??
BørsMR
22.04.2021 kl 18:53 4419

Huff ja, den er lei! Det er sykt kjedelig å se kursen gå ned hver dag, selv var jeg heldig med inngangen min så har snitt under 4 tallet så sitter sånn sett veldig rolig og greit men må innrømme det gjør vondt å se nesten hele fortjenesten på 50 % fordufte når "alt" man leser er positivt. Satser alt på at verdiene vil komme frem etterhvert så blir det litt nedsalg på 2 sifret kurs. Snart 100 % opp til kursmålet på 8 og jeg tror det vil komme fler og bedre kursmål gjennom sommeren når det blir mer fokus på olje

Solen vil atter en gang skinne på oss. Vi må bare få opp oppmerksomheten rundt aksjen.

Jeg kjøpte meg inn på rundt 3,6
Så solgt unna i to omganger.
Men det er da bare flaks.
Min gevinst kunne vært mye større, men så er det noe med ha trua på et foretak også.
Jeg tror opp enda, men har tatt ned litt av innsatsen.

Vi har noe av samme situasjonen i SHELF drilling. Denne bransjen må vel bare vente til tiden er inne og kontraktene renner inn.
Guuz
23.04.2021 kl 08:06 3862

Det er en liten økning i topp 20 fra i går. Fra hva jeg kan se var det en SEB konto som solgte i går (er ute av lista) uvisst hvor mye, med mindre noen kan slenge opp en topp 50 her.

Nærmer seg en tid for dobling av antalll aksjer her: Kjøpte på 1,80 men nå tror jerg snart denne snur oppover i eksplosiv fart.
Veim
23.04.2021 kl 09:51 3709

Vi får håpe du får rett 😀 kursmål på 6 kr lever. Hvorfor går det så dårlig med pgs i disse dager? Er det tunge dager for all seismikk?
danmark1
23.04.2021 kl 09:55 3717

I PGS er det shorterne, der dækker ind. Det smitter af på MF. Begge aktier har kursmål, der ligger 50-70% over dagens kurs. Det får snart ende. Køberne kommer tilbage på disse niveauer og det giver shorterne problemer på et tidspunkt.
Guuz
23.04.2021 kl 10:03 3714

Neppe. Klarer ikke helt å se hvorfor Mseis skulle leie inn dette skipet, og til hva?

Seismikk er i bedring og skal man nyte hele reisen må man være tidlig ute. Det er man om man går inn i MSEIS nå, om man ser litt frem i tid. Backlog er meget solid, grønn satsing i startgropen, med allerede meldte samarbeid. Havvind, Karbonfangst og fremtiden livsviktige mineraler under skorpen vil sørge for en lys fremtid. Oljen skal også går på høygear fremover og vil sørge for stadig hyppigere oppdrag. Dette er meget god inngang tror jeg, vending er ikke langt unna.
Dado83
23.04.2021 kl 10:38 3725

Kan påvirke MSEIS negativt!

PGS: KEPLER CHEUVREUX NEDGRADEER TIL SALG, KURSMÅL 4,5 (4,7)
Ambitions
23.04.2021 kl 10:47 3792

Tipper Q1 ligger under forventningene

Lurer litt på hvordan du har fått konkludert dette, dagens utvikling i kursen du tenker kanskje?
Jeg er litt i tvil om hva min forventning til q1 resultatet faktisk er, det er vel signalisert at gammelt slagg fra gamle tider fortsatt vil henge igjen på resultatet i q1 også.
Ved dårlig nytt på en alerede presset kurs vil selvsagt slå ut negativt kortsiktig, men som flere forespeiler her på forumet og også ledelse i Mseis at de nye kontrakter har bedre forutsetninger. Derfor blir 2021 et spennende år da disse resultatene forhåpentligvis vil materialisere seg positivt på bunnlinjen, det er dette jeg som investor sitter noe long for, med forholdsmessig ok snitt.
Jeg holder på mitt, denne står i tosifret, tidsperspektivet mitt er 2021-2022. Resultatene regner jeg med vil komme bedre til syne over sommeren. Selvsagt med forbehold om at både micro og makro økonomiske skjelv kan oppstå underveis, på godt og vondt, som det ofte gjør i finans verden.

Gg
Veim
23.04.2021 kl 11:24 3783

Ja har vel sett før at den drar mseis med seg. Absurd nok. Skulle tro det var to ulike selskap med hver sin økonomi. Solgte alt nå. Får heller komme tilbake. Kan ikke være i en aksje jeg ikke forstår bæret av. Kjøper heller på stigende enn å være med langt nedover.
Redigert 23.04.2021 kl 11:30 Du må logge inn for å svare

Kursmålet er jo likevel over dagens kurs, så vondt for å tro at det endrer mye på dagens nivå, de fleste er her for å vokse videre de neste åra, så det kommer til å komme mange oppdaterte kursmål fremover.
Trymte
23.04.2021 kl 11:30 3805

Er vel PGS som har fått nytt kursmål, ikke Magseis.

Kan heller ikke se å ha notert meg noen nye kursmål.
Men der har du seismikk, alt røres sammen.
PGS har vært et tapssluk lenge.
At mseis skulle slå følge var overraskende, all den tid de ikke har hatt samme korrelasjon opp hele veien.
Men for oss som startet å akkumulere igår er det naturligvis veldig kjekt.
Aner ikke hvor kursen skal på kort sikt, men på mellomlang sikt ser det veldig bra ut.
Ser ikke bort fra at tekniske algoer skrus til kjøpt rundt her, da man er 61,8% retracement.
Gapclose har man også fått.

Nå handler jeg primært på det fundamentale, men jeg har aldri noe imot at det sammenfaller med det tekniske!


Hotlegs
23.04.2021 kl 12:09 3680

Hvorfor?
Et møkkaselskap som driver i samme bransje. Masse gjeld.
Er vel heller noe som bør/kan påvirke mseis positivt.
Men tror det neppe.. Lite som er positivt om dagen.
Ambitions
23.04.2021 kl 12:14 3668

Kursen har jo vært under press lenge (fra NOK 5,73 den 17 februar til NOK 4,255 i øyeblikket) og noen selger seg jevnlig ut/ned, og med svakt pessimistiske meldinger fra analytikere så er det vel ikke utenkelig at noen har mer informasjon enn andre.....

Men dette er kun antakelser fra min side. Og for all del, selv om Q1 blir skuffende så gir det store bildet grunnlag for optimisme.
Ambitions
23.04.2021 kl 12:18 3670

Hentet fra Investtech

Investorene har over tid betalt stadig høyere priser for å kjøpe seg opp i Magseis Fairfield og aksjen ligger i en stigende trendkanal på mellomlang sikt. Stigende trender indikerer at bedriften er inne i en positiv utvikling og at kjøpsinteressen blant investorene er økende. Aksjen har brutt et støttenivå på kort sikt og gitt salgssignal fra kortsiktig trading range. Aksjen har brutt ned gjennom støtten ved cirka 5.00 kroner. Videre nedgang er dermed signalisert, og det er nå motstand ved 5.00 kroner ved reaksjoner tilbake. Volumet har tidligere vært høyt rundt kurstopper og lavt rundt kursbunner. Dette styrker trendbildet. Aksjen anses samlet sett teknisk svakt negativ på mellomlang sikt.
Anbefaling en til seks måneders sikt: Svak selg (Score: -44)


Automatisk teknisk analyse. Lang sikt, 22. apr 2021
Magseis Fairfield har brutt opp gjennom taket i en fallende trendkanal på lang sikt. Dette indikerer i første omgang svakere falltakt, eller innledningen av en mer horisontal utvikling. Aksjen har støtte ved cirka 0.80 kroner og motstand ved cirka 14.60 kroner. Aksjen anses teknisk nøytral på lang sikt.
Anbefaling en til seks kvartalers sikt: Hold (Score: -15)

Lite positivt om dagen? Syns alt er positivt med MSEIS nå unntatt kursen.... men den kommer. Ordrereserve, ledelse, selskapsutvikling, markedsutsikter....Dårlig??

Nå syns eg nedsalget kan stoppe !!!
Kjøpt mer igjen
Blei litt ivrig der å skreiv feil 🤠
Redigert 23.04.2021 kl 13:20 Du må logge inn for å svare

Nå spises 4.3 posten opp
Tygg i vei folkens

Jeg solgte mine andre aksjer for å kjøpe MSEIS mer.
Jeg er klar å selge ende flere andre aksjer for å kjøpe flere MSEIS aksjer.
Guuz
23.04.2021 kl 13:56 3520

Det er en smart investering om du gir den litt tid! husk på det. Q1 blir ingen fest. Så det må alle være forberedt på.
Longline
23.04.2021 kl 14:25 3473

Kjøpte også 40k 4,28,-Snittet meg opp litt men fortsatt lav 3 kr på mine 150k,,Bare gi denne litt tid så kommer den nok som en kule💫God helg til dere.

Jeg er enig i det.

2021 er begynnelsen av oppreise for MSEIS. Min thesis er at BP, i 2022, har større behov til OBN både i GoM og andre kjerner området hvor MSEIS operere.
Besparing ved å plassere en brønn riktig i formasjoner kunne lett betale noen måneder av OBN survey. Og data fra OBN survey kan brukes på flere ting, f. eks. bedre forståelse av reservoar som fører til produksjonsoptimalisering.

Ut fra tradingtrend, er jeg overbevisst at noen/flere er på fisketur med MSEIS aksjer.

Kjøperviljen på disse nivåene er skremmende lave.

Når markedet er så ulogisk blir det vanskelig å sitte lenge på aksjer. Man må gjøre som Spetalen og ta gevinst før toppen er nådd og heller «tape» litt på det.
Christkr
23.04.2021 kl 16:16 3494

Kopiert fra LinkedIn.

Magseis Fairfield ASA

We are hiring. Visit our career site for more information.
https://lnkd.in/g5q4ahs
#hiring #jobavailable #jobopportunites #careeropportunites #jobopenings
danmark1
23.04.2021 kl 16:22 3481

Har lastet op i både PGS og MF de sidste par dage. MF er blevet påvirket af PGS, så billigsalget er helt uden grund. Fantastisk købsmulighed.
BørsMR
23.04.2021 kl 16:59 3434

Tenkt det mange ganger de siste mnd at det er bare snakk om tid før mseis er langt forbi pgs kursmessig. Når det kommer ut i media hvor godt mseis står er det nok mange aksjonærer som bytter over. Sa til en kamerat jeg tror mseis er 20 før pgs er 10 og det står jeg fortsatt for
lysaker
23.04.2021 kl 19:47 3232

Fear the vulture and the vulture will come. Fear nothing and you are the vulture.
Guuz
23.04.2021 kl 23:04 3002

Tok kontakt med noen aviser ang dette kursmålet på 8kr, og hvorfor det ikke er skrevet om det noe sted. La ved linken til denne svenske siden ( https://www.avanza.se/placera/telegram/2021/02/16/magseis-fairfield-sparebank-1-markets-hojer-riktkursen-for-magseis-fairfield-till-8-norska-kronor-5-upprepar-kop-bn.html )

Fikk til svar at de aldri hadde mottatt noe informasjon om dette, og ba meg sjekke kilden... Er det noen som har sett analyse eller lignende fra SB1? Mente noen snakket om at det lå ute på et annet forum?