Mseis – Børsens tryggeste mangedobling av investert beløp!

Guuz
MSEIS 07.04.2021 kl 22:20 56577

Mseis har bare så vidt startet ferden oppover, og Mseis vil mangedoble seg i verdi i årene som kommer. Den siste månedens stilstand er mye takket være generell uro om coronabølge nr 3. Vi vet jo alle hva som er i ferd med å skje, men vi bare tørr ikke helt enda. Verden skal faktisk tilbake til normalen igjen – og når den gjør det så skal oljeaksjer reprises og SPESIELT aksjer med grønt potensial! Mseis er en av de grønneste oljeaksjene man kan kjøpe. Her får man i pose og sekk.

Aksjen har de siste ukene tuslet rolig nedover på ekstremt lav omsetning, og vi har gjentatte ganger sett at kun 200.000 aksjer kan bevege kursen over 10% - aksjen er med andre ord helt latterlig potent! Det er bare å glemme å komme inn på de nivåene vi ser her når denne får litt momentum.
Selskapet har hatt en formidabel snuoperasjon i 2020 og har bevist nå ved to Q-rapporter at skuta er snudd og at selskapet vil tjene penger fremover. De har en sterk cash balanse og en helt rå ledelse!

Olje:
Vi vet at vi skal mot en grønnere verden, men verden kommer til å være avhengig av olje i all overskuelig fremtid. Her har Mseis hovedbenet sitt. Mseis med sin teknologi er også glitrende til å utnytte eksisterende oljefelt, og er det noe oljeselskaper tjener mye penger på så er det å utnytte allerede eksisterende felt. Vi har allerede sett mye av dette, og vi vil se mye mer! Her vil det komme arbeid.

Mseis sluttførte en massiv OBN undersøkelse i november 2020. Denne dataen vil vi få første innblikk i nå rett rundt hjørnet, og dette vil med stor sannsynlighet medføre en liten revolusjon innen utnyttelse av eksisterende felt.

Carel Hooijkaas, CEO, Magseis Fairfield, said: “As our clients have shifted their focus from wider exploration to enhancing production from existing fields and unlocking further potential near existing infrastructure, we see great potential for collaborative OBN multi-client surveys. In mature areas where generations of streamer data and reprocessing have yet to fully overcome complex challenges, full-azimuth and/or converted wave data along with advanced processing algorithms play a key role in maximizing value from existing infrastructure. The OBN Cornerstone survey will bring new insight to complex geology and deep targets. We look forward to continuing our collaboration with CGG and the industry to explore potential for extensions in the coming seasons.”

Det grønne skiftet:
Det er ustoppelig, og det skal fortsettes å dyttes enorme summer inn i dette. Magseis har tenkt å ta en bit av denne kaken også. Vi fikk på Q4 endelig litt informasjon om hva dette innebærer for Magseis. De starter opp et eget selskap 100% eid av dem selv som skal fokusere mot det grønne skiftet. Nyheten ble lansert (dessverre) rett ved den grønne korreksjonen og fikk dermed ikke mye å si for kursen, og enda har vi ikke sett noe til dette på kursen. Dette vil komme som en skikkelig rakett i månedene/årene som kommer.


Informasjon fra Q4 rapporten ang Magseis Renewables:
Building an OBS Renewables business
• Large potential market opportunity with an offering in
• Carbon capture and storage (CCS)
• Offshore windfarm placement
• Offshore minerals
• Capital light opportunity
• Using already well-developed OBN technology
• Magseis Fairfield working with clients to establish a market position
• Completed CCS field test in the North Sea in 2020
• Additional tests planned for 2021
• Established Renewables as a Business Unit Arm in MSFF
• “Magseis Renewables AS” officially registered as a wholly owned company within MSFF-Group

Angående investeringer i slike selskaper så var Wilhelmsen nylig ute og snakket om 4,3 milliarder som skulle investeres i fornybare selskap og da spesielt selskap som skifter fokus fra ren olje til andre fagområder.
https://investor.dn.no/#!/Oversikt/Direkte/79009

Generelt:
Mseis har en svært solid backlog inn i 2021, og har selv meldt at de vil ha gode marginer allerede fra Q2.

Topp 20 sitter fjellstøtt, de sitter med 65% av aksjene.

Siste kursmål 8kr

Er du glad i penger så investerer du i Mseis nå før det er for sent!

-Guuz
Guuz
23.04.2021 kl 23:54 6365

død link, har sett denne før men har ikke virket..

Linken fungerer.
Men du må ha et aktivt abonnement på Xtrainvestor.

En rolig dobling av kurs trekker ikke interessenter i dagens marked uansett.
I 2021 så må du vise til Blue Sky scenarioes, hvor selskapet teoretisk kan være verdt 10-15x mer om 10 år om alt går knirkefritt.

Men må vet jeg at det er ting på gang hos minst én megler.
Antar det kommer noe her i løpet av en uke eller to.
Men ser gjerne at den faller ytterligere tilbake i forkant av dette. Teknisk perfekt idag, så har mine tvil.
BørsMR
24.04.2021 kl 06:26 6345

Må gjerne utdype deg ang det du vet om megleren


En megler var på banen for å fasilitere en større transaksjon. For det jeg tolket som en privat kunde. Snakk om kjøp av to-tre millioner aksjer. Men usikker på dateringen av den listen de benyttet, da jeg ikke lenger hadde det antallet aksjer de hadde registrert på meg.
Har fulgt med for å se om det skulle krysses noen poster, men det har uteblitt. Antar man burde se noe snart. Gitt at ikke det økte volumet siste dagene har blitt benyttet for å akkumulere over børs i stedet.

Min egen megler bekreftet at de holder på med en oppdatering av analyse. Men antar at de sitter på den til etter kvartalstall.
Jeg har insistert på at de burde ut med den før tall, all den tid det vil gi vesentlig større kredibilitet (om de treffer høvelig godt)
Men analytikere er ikke lenger hva de en gang var.
Livredde for å stå for en analyse uten å være tilnærmet sikre på utfallet. Med enkelte hederlige, og ikke minst enkelte uhederlige unntak.

Ville for øvrig ikke lagt alt for stor vekt på at noen ønsker å kjøpe litt aksjer. Det behøver ikke å bety noe som helst. Og det skjer titt og ofte i flere aksjer enn mseis.
Men noen flere aksjer over på lange hender anser jeg stort sett alltid som positivt.

Jeg tror aksjen vil stige til over 20kroner innen 2 år. Aksjen har en hinsides stor profitabel backlog og belage seg på. “Magseis Renewables AS” er en joker, som i kombinasjonen med flere kontrakter har fått magseis til å falle 1.5krone fra toppen noe som ikke gir noen mening. Aksjen skal en vei på sikt og det er opp. Selskapet kan fint klare 10-20 mill dollar i profitt i Q2. Det er 1/6 av selskapet på 1 kvartal i overskudd. Pengene kan reinvestert til nodebygging, noe som selger som kondomer i Pattaya.. Som vil genere enda mer penger inn i regnestykket. Kjøpe aksjer neste uke er trolig en av de smarteste investeringene man kan gjøre på Oslo børs per dags dato. Ukene fremover kan bli meget bra, glem Q1 og se fremover. Q1 kan godt også bli bedre enn vi tror, ledelsen er som kjent konservative og hausser aldri.

Når er sånt å reiser rundt som meg, så plukkes det litt opp rundtom i offshore segmentet.
Men ikke alt er å ta for god fisk. Så derfor ta frem ei klype salt, eller suppler med mer info om den finnes.
Har PGS begynt ta i bruk / teste noder kombinert med vanlig streamer seismikk ??
Om så er, hvem supplerer nodene ?

Geospace er det de leier noder av. De stod i børsmeldingen til PGS. De opplyste på Q1 at de fikk dårlig betalt for en av båtene de benytter på prosjektet. De klarer ikke å tjene penger når de må leie noder. De har enormt med båter i sving til under kostpris
lysaker
24.04.2021 kl 19:54 6060

Seismikkinnsamlingen i Nordkappbassenget i Barentshavet vil skje til sommeren. Lundin Energy Norway tildelte nylig en kontrakt til PGS for gjennomføringen.

Basis for innsamlingen er en utvidet versjon av TopSeis-teknologien. Denne metoden er utviklet etter en idé fra Lundins leteavdeling, og går ut på å bruke to fartøy i tandem der det første fartøyet trekker lyttekablene, mens båt nummer to tauer signalkilden. Ved å plassere signalkilden over kablene i stedet for i forkant får man mer og bedre data.

https://lundin-energy-norway.com/2021/04/07/4-seismikkundersokelser-i-en/

Takker for svar :)
En skytebåt i tillegg til en som drar streamere forstår jeg godt.
Kombi med noder , var jeg ikke helt med på.
Jeg trodde man kjørte en av to setup - ikke slo dem sammen.
lysaker
24.04.2021 kl 21:21 6081

TopSeis + Node --> fremtid for Marine Seismikk

Enten du tror eller ikke, en dag skal man ikke bli overrasket over å oppleve en felles innsats mellom MSEIS og PGS


Tviler på at Magseis som er ledende innen sitt felt, en pen balanse og som trolig vil genere overskudd fra og med Q2 og langt frem i tid, skal hjelpe PGS opp av asken.
Redigert 25.04.2021 kl 13:04 Du må logge inn for å svare
lolle02
25.04.2021 kl 12:45 5684

Jeg har virkelig troa på at Mseis overrasker nå når rapporten kommer ut 4 Mai.
Ett spennende år i følge Mseis.

Jeg ser mange venter et skrøpelig Q1, jeg tror det er helt ok faktisk om man har realistiske forventninger.
Redigert 26.04.2021 kl 08:32 Du må logge inn for å svare

Helt enig med deg jeg tror det blir litt bedre en Q4. Noe som var litt skuff hvis man er veldig kritisk, men med tanke på markedet innenfor olje under covid så har vel magseis vært flinke. Flere av konkurrentene har tapt milliarder og noen har fått kroken på døra. Magseis vil tjene masse penger fremover, et turnaround case som kan bli vanvittig bra.
lolle02
25.04.2021 kl 20:04 5595

Det blir vanvittig bra!

Ett spennende år i følge Mseis
Odi.1
26.04.2021 kl 08:21 5268

Carel fortalte på q3 at MagseisFairfielt skulle investere i ny teknologi for å fremtidig styrke selskapet ytterligere som verdensledende obn node selskap.
Tror dere MF er med i kulissene for denne "nye" måten å betjene nodere på som utvikles in Aberdeen ? https://www.offshore-mag.com/geosciences/article/14201828/autonomous-robotics-ltd-gets-grant-for-flying-node

Mye likt Magseis Fairfild nodene denne her.
awkward
26.04.2021 kl 09:30 5211


En fantastisk helg borte fra det meste med unntak av familie - anbefales på det sterkeste!

Ser at husene er på plass med 5k algo på salg nedover idag igjen.
Det kan jo stemme godt med det Fundamental skrev over her om at noen ønsket å kjøpe seg inn med litt volum.
Leit de ikke kan gjøre det på de samme premisser som oss vanlig dødelige, men sånn er nå engang livet på børs.

Ha en fortsatt fin dag!

Tror mange vil inn rundt Q1, elsker caser hvor alle er pessimistiske før et Q1. Kursen faller og man kan kjøpe seg inn billig, så skjer det at Q1 blir bedre enn antatt og det kommer frem noe spennende i guidingen for tiden fremover. Jeg tror at vi kan være oppe på høyeste kurs i år allerede i mai.

Doblet posisjon idag. Kjøper mer de kommende dagene hvis aksjen stiger sånn jeg har tenkt. Target 5kr før uken er omme.
Odi.1
26.04.2021 kl 13:10 5069

Er det Patent avklaring favør MagseisFairfield som drar den oppover nå ? Rykter... ?
Kamp om stemmer ?
Innside som handler ?
Kontrakt på vei ?
Tenker nok det bare er en trader som er meget fornøyd å få kjøpe igjen nå , før det smeller oppover på ordentlig.
Redigert 26.04.2021 kl 13:47 Du må logge inn for å svare
Odi.1
26.04.2021 kl 13:44 4949

Noe spennende er hver fall på gang , dog går den saktere i prosent opp en nedover :)

Mulig stor selger er ferdig, stiger bra nå på lavt volum.

Også naturlig at et selskap som gjør det bra blir premiert med oppgang. Selskapet har gått fra 5.8 til 4.20 på det laveste. I den perioden har de fått tre kontrakter, Magseis Renewable har blitt presentert og utviklet seg. Selskapet melder om et bedre marked med bedre marginer. Alle disse tingene har blitt premiert med 20% nedgang.. Denne burde stått i 7-8 kroner og vet et negativt Q1 gått ned til maks 6.50 før Q2 drar den over 10kroner. :)
Odi.1
26.04.2021 kl 14:09 4844

Kan ikke være så stor?, i siste periode har topp 20 økt med vel to millioner aksjer.

Nå man skal kjøpe å få aksjen attraktiv igjen. Et par dager til med dagens oppgang og 10mill aksjer vil igjen bli omsatt daglig.

Ble solgt mye ned i slutten på forrige uke på brukbart volum. Noen har redusert.
awkward
26.04.2021 kl 14:52 4799

Kjøper av 460k i slengen der ja? Det hjelper på i MSEIS!

Dette ble jo en alldeles nydelig dag 😎
Kraftig opp uten en eneste nyhet. Synspunkter noen ?
Ondi05
26.04.2021 kl 17:13 4439

Kursen er for lav? 😊
Odi.1
26.04.2021 kl 17:18 4416

Kan like gjerne gå ned igjen i morgen med mye mindre volum. Tradere styrer dette til det fundamentale blir forstått fra større investorer.
Tradere kan gjøre som dem vil, dem utnytter selvsagt utålmodigheten til enkelte.
Stiv Hold er rådet nå.
Redigert 26.04.2021 kl 17:21 Du må logge inn for å svare

Det er jeg enig i.
Så da får vi håpe å tro at det fortsetter videre oppover.
Kjekt se når kursen stiger fint over snittet jeg har handlet for :)

https://www.energyintel.com/pages/eig_article.aspx?DocId=1103746&IsSearchResult=true

En bullish nyhet for OBN. BP fant betydelig olje ved å bruke OBN.
Fairfield leverte tjeneste i 2018 til BP.
danmark1
27.04.2021 kl 09:55 3688

Og så kommer de med et kanon regnskab, der tydelig viser, hvor pilen peger. Der bliver penge til nye efterforskninger :-)

Når er q1 - tirsdag?

Etter det kommer det til å gå jevnt oppover når pengene renner inn fra Q2 av...

Veldig lite ned idag. Det kan virke som om de som styrer dette slipper aksjen opp igjen.
Eller så er det noen som vet noe vi andre ikke vet.
Jeg tenker det siste.
Alt under 5kr er billig !
uritse
27.04.2021 kl 12:56 3677

Noen som har topp 50 oversikt her?
danmark1
27.04.2021 kl 14:05 3544

Jeg tror, der bliver mere at fejre inden luk i dag. Jeg tror, den skyder forbi 5 i løbet af eftermiddagen.