Pho - Dette ble bra !

Sappish
PHO 10.04.2021 kl 16:04 52888

Må si jeg er i imponert over pho sin reprising, som de nå er godt igang med. Med en kurs på 140,- har selskapsverdien aldri vært høyere, og vi er bare såvidt igang, som Hansson uttrykte det for et drøyt år siden. Etter det kom corona, og de solgte seg ut ( på bunn) i likhet med de mest optimistiske og skråsikre skribentene her på forumet, som en etter en mistet troen.
Noen av oss har «stått han av» og har kunnet bli med på oppturen etter hvert som topp 20/topp 50 er overtatt av utenlandske investorer som åpenbart ser at Pho er latterlig lavt priset, selv på disse nivåene.
Coronaen ga oss en utsettelse av oppturen på minst ett år, men nå ruller toget for alvor.
Triggerne står i kø og inntektsveksten vil ila høsten knuse pre-corona utviklingen, som også var heftig allerede da
Neste stopp 200,- - og det kan gå veldig fort !
HrDuck
13.07.2021 kl 22:41 3876

Peaf startet med en feilaktig påstand om briarwood sine prinsipp. Det er ikke å "sidetracke" når studenten korrigerer en feil oppfatning.
focuss
13.07.2021 kl 22:45 3869

Poenget her er jo at Peab mener Briarwood går inn i selskapet for å forbedre det. Alt annet er avsporing.
HrDuck
13.07.2021 kl 23:27 3826

Det må peaf gjerne mene, men han begrunner det med selskapet sine prinsipp om å utnytte ineffektive marked. Det er denne feilen studenten påpeker. Dermed blir dine gjentatte påstander stråmann og i seg selv avsporinger. I tillegg så er kommentaren din om "nesa i bøkene" merkelig som jeg ser det. Flittige mennesker bør ikke kritiseres for å være nettopp det.
aksjenooben
14.07.2021 kl 02:16 3764

For en fornøyelig diskusjon! Børsstudenten har selvfølgelig helt rett!

Briarwood har gått inn i PHO fordi de (uvisst av hvilken grunn) mener at all tilgjengelig informasjon i markedet IKKE er priset inn i verdipapiret. Dette betyr ikke at Briarwood har rett...selv om jeg er helt enig.

Til og med Peaf er enig med Briarwood. Hen har skrevet flere titalls innlegg hvor han påpeker hvor udugelig ledelsen er som har gitt bort 20% av fremtidige Cevira inntekter gjennom de siste emisjonene. Det kan godt være at Briarwood er helt enig med Peaf i at ledelsen er udugelig, men det endrer ikke det faktum at de vurderer PHO til å være underpriset. Peaf er også enig i at PHO er underpriset fordi inntektene fra Kina vil bli formidable og de vil komme relativt rask ifølge Peaf.

Oppsummert: om PHO ledelse er udugelig og driver selskapet på en talentløs måte og om aksjen likevel er underpriset (av forskjellige årsaker) er to forskjellige spørsmål.
focuss
14.07.2021 kl 05:37 3735

Blir jo bare verre og verre dette.
peaf
14.07.2021 kl 06:10 3720

Dette har sporet ut totalt som diskusjon. All aksjehandel går ut på att finne underprisade selskap der aksjen stiger i verdi. Det behøvs ikke noe EMH trams før att komme til den slutsatsen. Men det er noen Studentducker som vil briljere med sine kunnskaper om vad teorin heter når man leter underprisade selskaper. Jeg seier bare velkommen efter, vad er meningen med att signalisera att de investerer i underprisade selskaper. Når alle mener de gjør det, jo om man gjør noe med det. Som til eksempel att effektivisere selskapet
som betyr det de står. Utom før de som vet bedre og vil belære andre og kan fortelle vad det egjentligen står..

Nu vet vi jo att studenten Duck og Schneider førsøkte baggetellisere betydelsen av Sinopharm avtalen, som er det største som har skjedd av betydelse sen selve Asieris avtalen.og reduserer tiden før att oppnå en kjempesuksess til halvparten av tiden Og når de ikke begriper innebørden av en sån avtale, så er det ikke mye håp att.det skall komme noe fornuftigt fra den kanten.
Og man ser jo kommentaren til EGF att det mangler logiskt tenkande fra desamme.. En EGF koster penger, ikke ens Briarwood ønsker en EGF før att få inn en passiv medlem i valgkomiteen. Det er før att få inn nye effektive folk i styret. Einarsson har ikke gått av og levnet sin plats til Robert Platt, Det er noe vi skall røste om, og det er vel ingen som vil ha bort Einarsson om de mener han gjort en god jobb. Men att Briarwood vil det er helt oppenbart.

Og så får vi håpe att Briarwood er ett selskap som aktivt deltar i styringen av selskapet, og ikke bare skriver meningsløse investeringsteorier på frontsiden av hjemmesiden. Alle utom Focuss som tenker logiskt, mener att Briarwood ser en underprisning i PHO uten att de kan pressisere vad. Det ende de er sikkre på er att styret og Schneider gjør en god jobb.. De har eller finner inga resultater som underbygger påstanden. Da bruker de den opphaussede kursen som argument, men det er en lærdom mange har erfart, att når resultaten uteblir så raser kursen igjen.

Og focuss har helt rett skall Briarwood utgjøre en skillnad i eierskapet, så kan de ikke bare sitte på gjerdet og se på.
PHO har bare en oppgave og det er att tjene penger så effektivt som muligt, og dermed skape aksjenærverdier. De ende skjulte verdier PHO har er i KIna, og det er ene og alene ledelsen og styrets ineffektivitet som det beror på att de ikke er mer kjent..
Men de er snart utbytt mot noen som begriper att man må øke inntjeningen, om verdien på selskapet skall øke. Og da duger det ikke att vare selvutnemd spesialist på EMH. Det krevs handling ikke ord.
focuss
14.07.2021 kl 07:40 3676

PHO sin utvikling i aksjekurs synes å være et stort paradoks. Kursen har ikke utviklet seg bra fordi Pho har blitt drevet så bra. Pho aksjen har utviklet seg bra til tross for Pandemi fordi selskapet har blitt drevet så jævlig dårlig. Det har blitt drevet så jævlig dårlig at Bierwood har besluttet å kjøpe opp ti prosent av aksjene for å få så stor innflytelse at de kan påvirke til betydelige endringer. Bierwoods etterspørsel etter aksjen har vært godt for kursen. Paradokset er at ledelsen og styret kan takkes for sin udugelighet. Lærdommen er at skal man først være udugelig, så skal man være det til gangs. Så får vi håpe at Bierwood får lønn for strevet.
HrDuck
14.07.2021 kl 07:56 3655

Focuss tar igjen feil her og han gjør ikke engang et forsøk på å argumentere for hvordan han klarer å komme frem til sitt syn. Påstanden hans er altså at BW (jeg skal ikke gjøre narr av at han gjentatte ganger i sitt innlegg skriver Bierwood) kjøper 10% i Pho fordi selskapet er svakt drevet og de (BW) må ha en større aksjepost for å få gjennom endringer. Det er over kanten til det parodiske når noen skriver slikt og jeg er seriøst bekymret for hva som har skjedd med focuss, men uansett så må det kommenteres at Wall Street aktører ikke har som misjon å redde selskap fra (det som focuss og peaf hevder) dårlig drift. Deres misjon er å tjene penger og BW gjør dette ved å kjøpe aktiva de mener er underpriset. Kanskje ønsker BW noen endringer, hva vet vi? Focuss vet akkurat like lite som oss andre. På tide å skjerpe deg nå focuss, det tøyset du skriver over her er et uttrykk for at du er på ville veier i forhold til aksjemarkedet og forståelsen av hvordan aktørene her tenker.
Redigert 14.07.2021 kl 07:58 Du må logge inn for å svare
HrDuck
14.07.2021 kl 08:06 3639

La oss likevel som et tankeeksperiment late som at Briarwood sin misjon er berge selskap fra dårlig ledelse. Da skal altså focuss:
1. Kjenne Briarwood inngående nok til å vite dette
2. Samtidig som han ikke kjenner navnet på BW (siden han gjentatte ganger skriver Bierwood i sitt innlegg).

Jeg vil hevde at dette er bortenfor all sannsynlighet. Så må focuss gjerne spekulere alt han vil om hva som helst, men denne gangen er han helt på villspor.
focuss
14.07.2021 kl 08:16 3625

Hr Duck. Helt ærlig. Jeg ventet på kommentaren om stavemåten på Briarwood. Typisk når man mangler argumenter med substans. Uansett, ser liten grunn til å krangle om dette. For meg er Briarwood gode nyheter for aksjonærene og er hva jeg har ønsket for PHO siden 2017. Litt mer preg av eierstyring vil bare være positivt.
focuss
14.07.2021 kl 08:24 3611

Herr Duck. Briarwood sin hensikt med tilstedeværelse aksjemarkedet er ikke å være den gode samaritan. Deres hensikt er den samme som røkla. Å tjene penger, og de har en ide om hvordan det skal skje som er helt annerledes enn din. Da må de ta en posisjon som gir de innflytelse. Om en stund kan de gjerne ha styreformannen. Som aktiv aksjonær og største aksjonær så fortjener de det. Får håpe de har ett godt navn å trekke opp av hatten.
peaf
14.07.2021 kl 08:28 3599

Nu viser du din manglende førståelse hvordan saker og ting fungerer. Det er mange selskap de bytter styre og ledelse, og PHO er ett av dem. Schneider har suttit i to år og 8 mnd og styret ca 4 år. Og hvorfor trur du, jo før att de ikke tjente nok penger før. Og nu oppreper historien seg, de tjener ikke nok penger. Og vad er løsningen jo det er att få inn noen som kan tjene penger. Dette er førstås ikke enkelt før en Wall street ekspert av din klasse att førstå. Det finns alltid en årsak til hvorfor noe er underpriset, og som regel er det til 99,987 % driften av selskapet det beror på. Vi mangler fortsatt din og studentens beskrivelse om vad det kan vare som gjør det underpriset.

Vi vet att Briarwood ønsker endringer det kan alle se utom de blinde. Som medlem i valgkomiteen kan de føreslå ett helt nytt styre, og så er det opp til GF eller en ny EGF att røste på de ulike forslag vad de ønsker. Og behøver du en tydligare signal vad Briarwood holder på med, så er det nok ikke hjelp att få før din del.
focuss
14.07.2021 kl 08:37 3584

Pho tapte 33 mill før skatt i 2020. Virkelig ingen grunn for Briarwood til å hive seg etter PHO dette.
Redigert 14.07.2021 kl 09:10 Du må logge inn for å svare
HrDuck
14.07.2021 kl 08:52 3556

Jeg har aldri argumentert mot eierstyring, men siden du "slo fast" hva som motiverte Briarwood så var det naturlig å konstatere at du ikke kjente navnet på selskapet.
HrDuck
14.07.2021 kl 09:06 3532

Det stemmer at resultat før skatt i 2020 var minus 33 mill, men Q1-21 leverte pluss 20 mill. I Q1 tallene var det inkludert Asieris milestone på 6,4 mill og en finanspost fra overtagelsen fra Ipsen på ca 8 mill, men altså ikke -18 mill som du skriver her.
focuss
14.07.2021 kl 09:11 3524

Hr Duck. Stemmer -18 var for Q1-20. Min feil.
HrDuck
14.07.2021 kl 09:20 3510

Ikke noe problem, hyggelig å kunne hjelpe.
peaf
14.07.2021 kl 09:47 3473

Ja og nyligen var de nøtt att lage 98,251 nye aksjer og selge for 142 kr stk eller ca 14 mil før att betjene oppsjonsprogrammet. Ett bunnsolid selskap som ikke tjener nok penger til sine egne lønninger, men må hemte de fra investorerne. Det er på tiden att få ledelse og styre utbytt, alle som kan regne ser det, innklusive Briarwood.
peaf
14.07.2021 kl 09:59 3452

Jeg må jo seie att egjentligen liker eg de her Ducken og Hayen og Helio som seier sitt på forumet, og sen stopper ned hodet i sanden igjen. Så de slipper se svaren, som bekrefter att de aner ikke vad som skjer i verkligheten.
HrDuck
14.07.2021 kl 10:00 3450

ja men hva med? og hva med, og hva med? whataboutism heter det peaf.
Jeg tok av ignore for å se diskusjonen du hadde med studenten peaf. Men det betyr ikke at jeg gidder å "diskutere" med deg. Setter deg tilbake på ignore.
peaf
14.07.2021 kl 10:47 3396

whataboutism er det vanlig Wall Street sjargong når man ikke kan svare på det man påstår. Eller er det en del av EMH teorien og ett ineffektvt førnekelse av noe som egjentligen betyr positivt. Helse de andre der under, jeg kan ikke.
Ebit
17.08.2021 kl 10:54 2851

Hva skjer ?
Neste stopp 100,- og det synes å gå veldig fort !
Ebit
17.08.2021 kl 11:19 2804

Hva har ledelsen tenkt å gjøre for å stanse denne nedadgående spiralen?
Utstede nye opsjoner 😆??
kreinh
05.02.2022 kl 15:26 2187

"Må si jeg er i imponert over pho sin reprising, som de nå er godt igang med. Med en kurs på 140,- har selskapsverdien aldri vært høyere, og vi er bare såvidt igang"


Optimismen var på topp for 10 måneder siden...

Nye store investorer har nylig flagget gode innhogg i aksjonærmassen. De ser kanskje at selskapet er underpriset og vil rette opp skuta slik at de får valuta igjen for investeringen sin? Spennende frem mot Q4. Mulig det kan bli ekstraordinær generalforsamling om kort tid....
Redigert 05.02.2022 kl 15:28 Du må logge inn for å svare
Sappish
07.02.2022 kl 09:10 1979

Ja, jeg er minst like optimistisk nå. Pandemien har kraftig forsinket selskapets vekst, og dermed også prisingen. Med den nye skop-teknologien godkjent idag og pandemien på kraftig retur kan vi omsider være back on track i 2022. Amerikanske ? investorer kjenner det amerikanske markedet - og den pågående akkumuleringen av Pho-aksjer illustrerer at de har trua på Photocure. Unngår vi ny oppblomstring eller andre makrokriser er det intet i veien for at vi er tilbake på samme nivå 10.04.22. Tiden får vise.
Sappish
11.02.2022 kl 10:21 1733

Og nå blir det fulle fres med Hexvix i Kina. Selv om en kunne forvente godkjenning er det ikke desto mindre en særdeles viktig milepæl oppnådd. Kursløft ?
kreinh
11.02.2022 kl 10:47 1698

PHO: ASIERIS FÅTT GODKJENNING I KINA FOR HEXVIX-STUDIE
Oslo (Infront TDN Direkt): Photocure annonserer at en av selskapets partnere, Asieris Pharmaceuticals, har fått godkjenning for fase tre klinisk studie for Hexvix fra den kinesiske medisinproduktmyndigheten NMPA, ifølge en melding fredag.
–Dette er et skritt i riktig retning for å gi pasienter tilgang til Hexvix i Kina, sier Anders Neijber, sjef for medisinsk utvikling i selskapet.

TDN Direkt finans@tdn.no Infront TDN Direkt, +47 21 95 60 70
peaf
11.02.2022 kl 11:37 1654

Ja ikke vet eg om det er tilfeldigheter, men kursen raste 2,5 % når meldingen kom. Det er meget uvanlig att du behøver en fase 3 studie på ett produkt som vart godkjent i Europa i 16 år og USA i 10 år. Og hvor lenge forventes studien pågå, og hvor lang tid for godkjenning. Enda en elendig informasjon, som forteller minst mulig. Nå er det på tiden att få inn noen som kan innformere saker på en skikkelig måte.
jon-
11.02.2022 kl 20:22 1501

Tar du jobben :)