Elop - SIMPLIFAI ENTERS STRATEGIC PARTNERSHIP

Slettet bruker
ELOP 14.04.2021 kl 14:02 67300

ELOP AS: SIMPLIFAI ENTERS STRATEGIC PARTNERSHIP WITH DOCUMASTER AND SIGNS UP TWO FIRST MUNICIPALITY CLIENTS

13:53
April 14th 2021 - Elops AI business unit Simplifai has entered into a

strategic partnership agreement with rapidly growing document management company

Documaster AS. The partnership has already landed its first clients, two

Norwegian municipalities, and is part of a public sector growth strategy.



Documaster was recently one of only five Norwegian technology companies that

were included in Financial Times list: FT 1000: Europes Fastest Growing

Companies.



As part of the agreement, Documaster will include Simplifais AI-driven systems

in its offering to support public and private sector clients in facilitating

automatic receipt and management of e-mails and user or customer enquiries,

including documents that needs to be managed.

Rune74
27.10.2021 kl 23:52 4856

Ikke bry deg så mye med hva som skrives her inne, besson. Etter 20 års tid, hvor jeg i mine tidlige dager brukte mye tid her inne (dessverre). Så lærte jeg etter hvert at det som skrives her i beste fall må tas med noen tønner salt.

Det er her, som alle andre investeringer, en vurdering om man tror på caset. Jeg er ikke stålsikker. Fikk pen gevinst på nyheten som dro oss opp rundt 5,20,- og solgte da.

Så kom nyheten om emisjon (som jeg personlig synes er forbanna typisk for slike mindre selskaper. Med en gang de klarer å drive kursen, så er det emisjon en dag og to etter).

Tett i nøtta er jeg jo, så i stedet for å bare ta gevinsten i sin helhet(den var jo sikret) og putte den inn annet sted. Så ble jeg fristet å gå inn med en del igjen da den falt et stykke under emisjonskurs.

Gudene vet hvor lenge man må sitte med denne i minus. Heldigvis er det bare en liten del av porteføljen.

Skal sies at jeg har lest analyser som tilsier kurser laaaangt over dagens. Men nå har vi jo sett ganske nylig hvor mye verdt de kursmålene kan være (NEL hadde vel kursmål rundt 45 på det høyeste nå ligger de vel rundt kr. 5 til 8). Så jeg tar også slikt med minst en halv tønne av forannevnte saltkar.

Skal sies at det ikke alltid trengs så mye inntekter. Det kan holde med at "invistorene" (gammelt uttrykk på Hegnar) får blod på tann. Dersom nok folk TROR det skal bli fantastisk, så går kursen gjerne som ei nyttårsrakett. Er det ikke fundamentalt da, så selger jeg glatt.
besson
28.10.2021 kl 09:48 4734

Takk for fint innlegg, innimellom kan man finne ting som er verdt å ta meg seg herfra, men det blir stadig lenger mellom høydepunktene, synes jeg. På tekinvestor er det en tråd med noenlunde informerte skribenter.

Denne aksjen virker temmelig dvask for tiden, skjønt den kan sikkert korrigere noe opp fra disse ekstremt lave nivåene. Den stiger mindre og mindre på meldinger om "strategisk samsrbeid", "gjennombrudd i land xx" og andre meldinger med vyer for fremtiden. Nå trengs det salg, for at markedet skal greie å se for seg en vekstkurve opp mot omsetningsmålet for 2025. Dagens kurs betyr helt enkelt at markedet ikke greier dette. Jeg synes skannerteknologien er superinteressant, en klar forbedring av dagens modeller. Litt usikker på om stor satsning på AMS og SHM er veien å gå for et så lite firma, kanskje skulle de heller ha rendyrket ultralydteknologien og anvendt det på flere områder. Så kunne heller skanneren matet et annet, mer overordnet system med data, f.eks. et system à la det SAP har utviklet og testet på Stavåbrua sammen med vegvesent. For mindre bruer vil softwaresystemene til en av de etablerte totalleverandørene av instrumeter være naturlig valg for dem som allerede har instrumenter fra disse.

https://news.sap.com/norway/2020/01/sap-og-statens-vegvesen-sanntidsovervaker-stavabrua-pa-e6-for-a-forbedre-vedlikehold-og-bruklassifisering/
fjettis
28.10.2021 kl 10:35 4693

Ryktes at elop sitt produkt passer utmerket for bruer som Veidekke driver vedlikehold på, og at de skal gå til innkjøp av dette produktet💯
Patron72
28.10.2021 kl 10:37 4697

Fint med rykter, men jeg vil ha bekreftelse 😊
besson
28.10.2021 kl 10:55 4701

Ja, Veidekke er bankers, står artikkel om dette på hjrmmesiden til elop, trenger ikke gå etter rykter.
fjettis
28.10.2021 kl 13:31 4593

Ikke lenge før det tikker inn melding om salg for millionbeløp, kun fra Veidekke. Så kommer de andre meldingene tikkende inn etter det fra statens vegvesen osv💸
Rune74
28.10.2021 kl 15:42 4521

Joda, enkelte skribenter er vel verdt å få m d seg. De sitter og samler all info og er kunnskapsrike. Men det er alt for mange av disse "Denne skal opp!". Gjerne kun basert på at den har falt (ingen automatikk). De innleggene er ikke av interesse.

Jeg sier ikke at jeg ikke har troen på ELOP. Det er en spennende teknologi og det er mange konstruksjoner som nok er i behov av en aldri så liten oppfølging. Jeg vil sitte. Men er enig med deg i at det nok trengs håndfast rapportering at det genereres inntekter, eller i hvert fall solide inngåtte avtaler.

Ellers takk for interessant artikkel
rischioso
28.10.2021 kl 16:31 4495

Noterer meg at visse såkalte besserwissere bruker tiden til å diskutere meddebattanter mer enn noe annet av betydning så det skal de få lov til på egenhånd - de om det ... ;)

-------------------

Kursen virker å stabilisere seg over 3 tallet i påvente av nytt hvor nytt av betydning kan bli meldt hvilken dag som helst da selskapet har en betydelig mengde med følere ute:

(1) Oppdatering på det regulatoriske i USA og eventuelle nye bestillinger og avtaler.
(2) Inngåelse av nye avtaler i Kina som er et enormt marked med bla mange store og ikke minst gamle demninger hvor det tidvis har vært betydelige ulykker pga svekkelser i betongen hvor store bosettinger er gått med i dragsuget så her er det helt klart et mega marked.
(3) I tillegg så ble patenter også godkjent i Canada og EU hvor det er å forvente avtaleinngåelser.
(4) Oppdatering på det utvidede samarbeidet med tyske DEKRA
(5) Oppdatering på samarbeidet med Veidekke
(6) Oppdatering på Simplifai samarbeidet med nederlandske Van Ameyde Group

* Mao, det er veldig mange mulige triggere i loopen hvor det IKKE er snakk om "hvis", MEN "når" nye triggermeldinger tikker inn - lykke til ... ;)
besson
29.10.2021 kl 12:58 4273

Jeg tror også, som sagt, at Veidekke er fremtidig kunde. Og når én entreprenør i et gitt marked satster på dette tror jeg også mange av de andre ikke tør å la være, i redsel for å bli akterutseilt teknologisk. Tror skanneren kan slå bra an i Norge og Norden, som er ganske digitaliserte i en bransje som henger langt etter resten av samfunnet på det punktet. Men jeg tror også at det vil ta noe tid. De har guidet salg av 20 skannere i 2021, blir nok endel røde kvartaler fremover. Som betongteknologen i Veidekke sier så gjenstår det et par ting som må på stell før den kan tas i bruk (sitat under fra artikkel på Elops hjemmeside).

– I’m looking forward to the inspection report, and I’ve agreed with Mats to accompany him on other assignments to learn more about the equipment, how to operate it at analyse its output. I think it has great potential, although there are some things that need to be developed further.

Testen på parkeringshuset i Hamburg ble utført sammen med Con + Scantech, som er et veldig seriøst inspeksjonsfirma, som bl.a. har vunnet internasjonale priser for digital asset management av bygninger. Artikkelen er veldig diffus når det kommer til uttalelser fra den potensielle kunden. Elop selv synes selvsagt dette gikk kjempebra. Hvis skanneren var så bra, hvorfor kjøper de den ikke med en gang? Tror de også havner på kundelista etter hvert, men det gjenstår kanskje litt utviklingsarbeid.

Sealtech er dessverre et dodgy firma med generisk nettside og en enslig følger på facebook, startet av norske finanscowboyer uten noen som helst referanse å vise til innen betonginspeksjon.
rischioso
29.10.2021 kl 19:47 4145

Nok en dag på 3 tallet hvor det da etableres gulv som styrkes for hver dag som går. Det ble inngått hele 3 avtaler i oktober og foretatt en delleveranse. Av samme grunn skal det bli spennende og se hva neste måned bringer ... ;)
Siddis61
31.10.2021 kl 15:48 3855

Simplifai alene er mer verdt en dagens prising av Elop. Tror vi ser 10 gangen på Elop aksjen i løpet av 2022. Her har vi et selskap som leverer to unike teknologiske produkter som begge har et gigantisk potensiale.
De kommer garantert til å bli kjøpt opp av et stort selskap.
besson
31.10.2021 kl 17:14 3813

Hva mener du er unikt med Simplifais teknologi? AI-løsninger for chatbot, epost- og dokumentbehandling er kjerneproduktene, ingen andre som kan tilby dette, mener du?
rischioso
01.11.2021 kl 09:24 3632

Chatboten er jo genial - en slik skulle du hatt så kunne du ha dratt deg til langt utpå dagen mens den baisset for deg ...
rischioso
01.11.2021 kl 09:33 3615

Ja - markedet våkner nok opp etter hvert - det gjelder å ha tålmodighet og plukke her nede mens man kan når kursen blir flyttet betydelig med mikroposter og det gjelder jo begge veier så kan man jo bare tenke seg hastigheten på reprisingen når det først snur. Børs er en plass hvor de tålmodige tar pengene fra de utålmodige ... ;)
besson
01.11.2021 kl 11:05 3521

Takk for nok et flott innlegg. Jeg baisser ikke, jeg lurer på hva som er unikt med Simplfais teknologi. Det var tydeligvis et longshot på dette forumet. Jeg har også Elop-aksjer.
Tobias
01.11.2021 kl 11:15 3539

Ser ut som aksjen har bunnet ut på kr.3.
Tror vi får en "rebounce" av aksjekursen nå, i første omgang opp mot emisjonspris på kr.4.

Kjøpsanleding dette?
Slettet bruker
01.11.2021 kl 21:30 3361

Elop mangler bare to små ting - troverdighet og kunder, men ellers er selskapet fantastisk.
rischioso
02.11.2021 kl 01:24 3206

Både troverdighet og kunder har jo selskapet når de fortløpende inngår nye avtaler og ikke minst har levert første delleveranse før tiden - verre er det med troverdigheten til visse skribenter som ignorer fakta og påstår det motsatte - tok du han ...;)
rischioso
02.11.2021 kl 01:38 3192

I september inngikk Simplifai en avtale med det nederlandske forsikringsselskapet NH1816

I oktober inngikk Simplifai en utvidet avtale med det nederlandske forsikringsselskapet Van Ameyde Group - ikke bare for det nederlandske markedet men for hele Europa.

Det er bare et tidsspørsmål før flere forsikringsselskap henger seg på for ikke å bli forbigått i kappløpet om økt kundetilfredshet.

* Mao såene er frødd og snart skal det høstes ... ;)
Sunn Skepsis
02.11.2021 kl 09:34 3022

Blir spennende å se hvor langt ned denne stuper når krakket/korreksjonen kommer. Makan til tull.
Record
02.11.2021 kl 09:53 3005

Karakket har vel i stor grad hvert , selektivt innen de forskjellige sektorer denne gang ?
Er mange som har repossisjonert sine possisjoner allerede , ser ut som at hovedindexene er de eneste som ikke har hatt ett krakk ?
ELOP kommer nok til å falle om alt faller men det skal ikke mye til før den kan få en skikkelig rebounce også , tror det i stor grad er de samme som holder den igejn , rette meldingen kan gjøre underverker .
Sunn Skepsis
02.11.2021 kl 09:57 3017

Tja, vi får se. Den går stort sett ned på alle meldinger, så det er kanskje best om de slutter å sende ut børsmeldinger.
rischioso
02.11.2021 kl 18:22 2867

Ja, en rebounce vil før eller siden tvinge seg frem etter en slik betydelig nedgang uten støtte i noen form for svekkelse av det fundamentale - heller det motsatte.

Cashkassa er nettopp blitt fylt opp gjennom at det ble lagt 100m på bordet til 4nok pr aksje for bare kort tid siden så samlet cash utgjør nå rundt 40% av markedsverdien for å sette galskapen i perspektiv så noe emispøkelse finnes ikke.
Det er inngått hele 5 avtaler i løpet av de 5 siste uker - 3 for kjernevirksomheten og 2 for Simplifai i tillegg til at den første scanner delleveransen til USA er gjennomført.

Mao, det meste er på plass og en reprising står på trappene hvor det ikke er snakk om hvis, men når reprisingen starter og den rette meldingen - ja den kan tikke inn hvilken dag som helst ... ;)
rischioso
03.11.2021 kl 12:42 2522

Ut i fra handlemønsteret den siste tiden så virker dette å være siste krampetrekninger av ut fintingen. Heller ikke så rart da de aller fleste sitter med et snitt langt over dagens nivå og ikke er særlig lystne til å selge - TOP20 sitter fortsatt stille i båten.

I dag igjen startet det med å etablere flere større kjøpsordre og når det ikke lengre kom kjøpere som ville gå over så forsvant disse kjøpsordrene og lignende salgsordrer ble etablert i håp om at noen vil selge - mao, skal man finne reelle selgere så må man gå høyere opp for skal de fortsette å selge til seg selv på veien ned så risikerer de at reelle kjøpere tidvis kommer og støvsuger godt rabatterte aksjer noe vi har sett en del av den siste tiden - slik kan det jo ikke fortsette i lengen så dette stopper seg selv og vi virker å ha kommet nær det punktet.

Likeså er det å forvente med alle følere selskapet har ute og i lys av alle avtaler som er blitt inngått at det tikker inn triggende nytt denne måneden. Også nærmer vi oss en notering på hovedlista og når det skjer så må flere fond foreta pliktkjøp så mye positivt både kan og vil skje fremover .. ;)
Redigert 03.11.2021 kl 12:46 Du må logge inn for å svare
Sunn Skepsis
03.11.2021 kl 12:55 2496

Notering på hovedlista?
rischioso
03.11.2021 kl 13:06 2483

Selskapet ble notert på Merkur Market i juli 2020 som nå heter Euronext Growth - navnskiftet skjedde i november 2020 når OSE la om til det nye handelssystemet Optiq. Det nærmer seg nå halvannet år siden og målet var og er å bli notert på hovedlista. Når det skjer så er fonda forpliktet til å kjøpe.
Slettet bruker
03.11.2021 kl 13:09 2491

Mye tunn suppe på hausse fronten nå, men hva skal man skrive om.
Dette selskapet ender neppe på noen hovedliste
Slettet bruker
03.11.2021 kl 13:09 2504

Mye tunn suppe på hausse fronten nå, men hva skal man skrive om.
Dette selskapet ender neppe på noen hovedliste
Muggost
03.11.2021 kl 13:14 2506

En annen mulighet er også at folk bare har mista trua og selger med tap for å hoppe over på noe annet. Nå må hvertfall ELOP begynne å levere noe resultater snart ellers hopper jeg også av. Blir man en bagholder eller ikke? Det er vel det som er spørsmålet nå.
rischioso
03.11.2021 kl 13:14 2545

.... kommer det fra han som gikk inn på topp i tomskallet DLTX i går - timing is everything og ELOP vil komme på hovedlista noe som kan skje hvilken tid som helst ... ;)
rischioso
03.11.2021 kl 13:19 2545

Viktig å se på hvem som mister trua - Top20 har ikke mistet trua inkludert de som la 100m til 4nok pr aksje for bare tid siden.

Om man er en kortsiktig trader og kun er ute etter en kjapp gevinst så bør man se etter et case hvor det er langt større omsetning. Her bygges det sten for sten hvor alt som er gjort frem til i dag er gjort riktig og med det i minnet så vil det reflekteres i aksjekursen etter hvert.
Sunn Skepsis
03.11.2021 kl 13:32 2491

Hva er kravene for å komme på hovedlisten? De må vel ha en del større markedsverdi enn denne myggen/vitsen.
rischioso
03.11.2021 kl 14:01 2445

Dagens markedsverdi her er rundt 350m og kravet for minimums markedsverdi for å bli tatt opp på hovedlista er kun 10m - mao, slik sett så er det godt innafor ... ;)
Sunn Skepsis
03.11.2021 kl 14:04 2465

Det var det jeg også fant, men jeg syntes det hørtes useriøst lite ut. Jaja, kanskje det finnes mirakler her i verden. Den som venter, får se.
besson
03.11.2021 kl 14:04 2482

De må i hvert fall starte med å bli et ASA for å få det formelle på plass. For å få til det må Horpestad ut av dobbeltrollen sin. Blir en ekstraordinær generalforsamling. Så kan man begynne å se på regnskapene.
rischioso
03.11.2021 kl 14:11 2470

I tillegg så er det noen regler rundt eierforholdet og fri flyt av aksjer (min 25% av aksjene skal være eid av allmennheten og det må være minst 500 aksjeeiere) i tillegg til omsetningskrav - men det går seg nok til her som for de fleste andre ... ;)
Record
03.11.2021 kl 14:22 2460

Holder lenge å være på Growt , har helt grei eierstruktur blandt de topptunge , solide å stabile aktører .
Denne voyaliteten er nok bare siden det er ett vacum ang fremdriften i selskapet , tar tid å få avtaler og slikt spessielt på ett helt nytt produkt ,potensialet blir ikke noe mindre , gledelig at scanneren også kan benyttes på vindmøllet og tilsvarende , behovet vil nok bli rimelig stort når alt er ute i markedet .
I dag prises hele selskapet til den verdien som Simplyfi vil ha om ikke alt for lenge , de har mange avtaler i sving , noe blir de nik også å gi tilbake .
La nå akrobatene mate rimelige aksjer så kan de som har troen på selskapets fremtid handle til en grei rabatt med tanke på den emmisjonen som nettopp fylte kassa med driftsmidler for en stund .
besson
03.11.2021 kl 14:24 2473

... og 3 år med rapportering godkjent av revisor. Før krevde man 3 år med positivt driftsresultat, men det er visst ikke så viktig lenger i 2021.
veteran
03.11.2021 kl 14:25 2474

Tror selskapet blir kjøpt opp bare prisen blir av nok, og blir tatt av børs.