Kurs NANOV 1 Juli

Kula
NANOV 20.04.2021 kl 13:32 20895

Siste steg i rep-emisjonen er i dag tatt og aksjene er tilgjengelig på konto. Vi kan endelig rette blikket fremover.

Enten man er kortsiktig eller langsiktig vil jeg påstå at NANOV per i dag er et av børsens aller beste bets. Hvorfor?

- Pengesekken er nettopp fyllt opp og det finnes ingen emisjonsrisiko før Top-line data for PARADIGME er avlest.

- Etter å ha vært i en dyp bølgedal i fjor fikk vi ved Q4 beskjed om at rekrutteringstakten har tatt seg kraftig opp. Selskapet har signalisert at takten ville komme til å ta seg opp ytterligere gjennom våren og sommeren. Vi kan derfor forvente minst 16-18 nye rekrutterte når selskapet skal gi ny oppdatering om drøye 6 uker. Dog synes jeg det her ligger betydelig potensiale til oppsiden og nærmest ingen risiko til nedsiden. Er det en ting Nieba og resten av ny ledelse har lært av cowboyene som har sittet i sjefsstolen i Nano tidligere så er det at man ikke skal bomme på det som har blitt kommunisert. Om noe så skal det guides konservativt. Dette, kombinert med 1) god vaksinasjonstakt hos pasientgruppen Nano sikter seg inn på (Eldre og skrale pasienter) og 2) redusert konkurranse om pasienter i forbindelse med at MEI Pharma har ferdigrekruttert til sitt studie vil vi ha gode muligheter for å komme langt foran guiding. Selskapet har selv sagt at de forventer minst 7 pasienter per måned fra og med tidlig vår. Dog er det tydelig at markedet forblir skeptiske til disse løftene inntil videre, noe som er forståelig gitt Nano sin tidligere historikk på dette under gammelt management. Dog tror jeg vi havner godt foran guiding denne gangen, noe som for alvor vil få markedet til å innse at markedsadgang er like rundt hjørnet. Dette i seg selv vil bety en kraftig reprising av selskapet.

- Selskapet skal legge frem data på de 3 pasientene i Archer-1 studien innen Juni. Dette kan dog komme tidligere. Alt av preklinisk og klinisk fra Cohort 1 tilsier at effekten blir knall. Cohort 2 har kraftigere doser enn Cohort 1, så her er det all grunn til optimisme. Selskapet skal deretter vurdere veien videre for studien. Avhengig av hvilket løp de legger opp her vil dette etterhvert bli nødt til å prises inn i selskapet (Per i dag er det priset til 0).

- Selskapet skal også i dette kvartalet legge frem data for en tredje studie, DLBCL (Dissufe Large B-Cell Lymphoma). Dette er den vanligste varianten i NHL og også den som er vanskeligst å behandle. Betalutin har foreløpig vist liten effekt i dette segmentet, og det finnes små forventninger til suksess her. Dog vil bedre effekt enn ventet være eksplosivt da dette er et gigantisk marked med lite behandlingsalternativer.

- TEKNISK: Spennende setup. Foreløpig trender vi i rangen 21-25 med sterk støtte på emikurs 22.75. Er dog ikke store triggeren som skal til før vi bryter ut herfra og jeg forventer at kursen begynner å gå på forventninger innen relativt kort tid inn mot neste Q. Bryter vi først gjennom 35 er det tynn luft oppover. Det skal også legges til at det per i dag er 3 større fond som er short i aksjen. Anser total short til å være i området 2%, noe som vil bety ekstra fres i gryta når vi først får en trigger om ikke lenge.

- Risiko: Slik jeg ser det er den største risikoen fremover et generelt dårlig makrobilde. Det sier litt når dette er den største risikoen for et prekommersielt biotech. Det er selvsagt ikke umulig at rekrutteringen går dårlig, men det tviler jeg sterkt på. Data knyttet til PARARDIGME ser jeg på som en ikke-risiko da vi har så mye data her allerede, og den er ekstremt stabil.

-Jokere:
1) Når vi nå for alvor begynner å nærme oss markedstilgang øker sannsynligheten for at større investorer kommer på banen, samt partnerskap/oppkjøp. RIT er veldig i dytten om dagen og mange anser denne behandlingsmetoden som fremtiden. Novartis satser knallhardt på dette, og har nylig kjøpt flere selskaper som holder på med dette.
2) Nano har også Alpha37 og Humalutin i Pipeline. Disse er ennå ikke i klinikk grunnet manglende cash. Dog er begge to usedvanlig lovende preklinisk, og det kan helt klart komme avtaler med gode penger på bordet her for å få disse igang. Per i dag vektes disse 0 i kursmål fra meglerhusene, men det kan endre seg raskt.

Risk/Reward-messig mener jeg Nano nå fremstår som en av børsens beste bets. Mitt konservative tips til kurs 1 juli: 45 kr.

Redigert 20.04.2021 kl 13:43 Du må logge inn for å svare
Pentagon
20.04.2021 kl 13:47 12802

Bra innlegg.
Tror som deg at makrobildet er den største trusselen for NanoV. Sett at dette er ok frem til sommeren, og det IKKE kommer oppkjøp eller partnere så er mitt bet at NanoV omsettes for 50+ 1 juli.
Dog er vi avhengig av fortsatt god rekruttering. Det vil vi få, da 24 siter er åpne for rekruttering, og vaksiner settes til den store gullmedalje rundt om i verden. Resultatene av studiet ( Betalutin) kjenner vi jo.

Pentagon
Kula
20.04.2021 kl 14:51 12670

Enig. Mitt tips forutsetter det samme. Ser ikke bort ifra 50+, vi har sett hvor fort og langt denne kan gå (Ref 2016). Den gangen peaket vi på MCAP rundt 6 mrd og vi har nå kommet mye lenger både hva gjelder 2FL og 3FL.
Redigert 20.04.2021 kl 15:57 Du må logge inn for å svare
Merlin
20.04.2021 kl 18:00 12324

Bra innlegg!

"Avhengig av hvilket løp de legger opp her vil dette etter hvert bli nødt til å prises inn i selskapet (Per i dag er det priset til 0)"

Ja det er neppe satt noen verdi på Archer-1! Heller ikke patentene for øvrig, som kan vise seg svært verdifulle etter hvert ser ut til være satt til noe annet enn 0.

Det er hovedstudien Paradigme som verdsettes.

Tidligere har emisjonene presset aksjekursen ned. Nå er det ikke lenger noe emisjonspress, men kursen henger fortsatt. Det skyldes antagelig at en del har fått mer emiaksjer enn ønsket og nå selger. Det salgspresset bør være over ila et par dager.

Det kan se ut til at shorterne her har misforstått, og tror dette er et salgssignal de kan henge seg på!

Jeg tror heller det går tvert om, og shorterne setter seg selv i skvis, og må kjøpe tilbake. De vil dermed forsterke neste kursoppgang, og selv sitte med tap.
Kula
20.04.2021 kl 18:44 12237

Godt poeng, Merlin.

Tror handelen de siste ukene nesten uten unntak er robotstyrt. Som nevnt er det nå 3 større shortaktører som ligger synlig med tilsammen 1,59%. Antakelig et det litt mer som ligger under synlig grense. Etter gjentatte forsøk på å presse den under emikurs har de enda ikke greid det, det ligger mer enn nok av kjøpsvilje på de nivåene. Jeg tror det kun er et spørsmål om tid før mange nok innser at vi ikke skal lenger ned og at vi starter nordover. Da kan ting gå fort med godt over 1,5 mill aksjer som må dekkes inn i tillegg til nevnte triggere.
bj111
20.04.2021 kl 18:48 12219

Tror de fort kan gå på en smell med shorten sin. Men med synkende kurs kommer irrasjonell uro blant mange og selv om status i selskapet ikke er endret så endrer aksjonærene holdning. Så å presse kurs kan fungere bra. Tar ikke lang tid før denne optimistiske gjengen her på forum endres til et depressivt sutrekor om kursen går nedover inder emi. Da vil nok noen selge til tross for at det ser akkurat like bra ut innenfor veggene til nano som det gjør i dag og gjorde for 3 uker siden.
Gullit
20.04.2021 kl 18:50 12203

Ser hva du mener, litt is i magen no folkens så blir dette veldig bra om ikke lenge
Kula
20.04.2021 kl 19:23 12110

Hadde ikke vært første gangen det skjedde, nei. Tror dog vi holder emi-kursen. Skulle den ryke så er 21,54 neste i følge mitt chart. Men dit tviler jeg på at vi kommer uten veldig dårlig makro.
Kula
21.04.2021 kl 11:59 11514

Gulvet på 22.75 fortsetter som det har gjort i ukesvis nå å være et meget solid støttenivå. Selv på veldig røde børser både i går og i dag. Alt som nærmer seg dette nivået blir raskt absorbert. Det er kun et spørsmål om tid før aksjen begynner å bevege seg i eneste gjenstående mulige retning - oppover.

Anbefaler alle i det minste å ta noen små lodd på dette nivået.
Slettet bruker
21.04.2021 kl 13:20 11321

Slapp av folkens... Det er bare jeg som fyller på litt før nyhetsrushet starter...

Melding fra Archer-1 rett rundt hjørnet. Anbefaler alle å holde nå.

Kurs 1 juli: 44,-
Londonmannen
21.04.2021 kl 13:21 11319

Pentagon
Her tror jeg du er for beskjeden mhp antall åpne siter. Faktisk blander du antall land med antall siter, for det som ble sagt på Q1 presentasjonen var at ny, oppdatert protokoll nå var godkjent i 24 land, med totalt 97 siter.
Kula
21.04.2021 kl 13:30 11263

Godt poeng, LM.

Dette glemte jeg å nevne i innlegget og er også noe som taler for ytterligere forbedret rekrutteringstakt. Inntil videre er markedet som helhet skeptisk til rekrutteringstakten, her kommer en og annen til å få seg en øyeåpner.
Slettet bruker
21.04.2021 kl 13:43 11197

Godt å plukke litt shortaksjer. De liker det ikke. Hver gang noen prøver seg forsvinner ordrene:) de skal ikke kødde for mye med Mr Jimmi! Bli med på dugnaden og kjøp nå alle sammen! La shortere brenne i helvette!
Kula
21.04.2021 kl 13:46 11185

Blir spennende å se hvor lenge de blir sittende short. Jeg forventer at kursen snart begynner å gå på forventninger. Om de dekker seg inn da eller velger å sitte til Q1 kan ha en del å si på hvor eksplosivt dette blir fremover. Får håpe de sitter til Q1, men om ikke så blir forventningsrallyet forsterket om ikke annet, så får heller god rekruttering dra kursen videre derfra.
Slettet bruker
21.04.2021 kl 13:50 11185

Kula: Q1 blir helt sikkert bra. Men vi får Archer-1, og DLBCL også når som helst.

I tillegg kan bud, eller milliardavtale komme som lyn fra klar himmel!

At noen velger å ta gevinst nå er jo greit, men kan bli bittert å sjekke kursen noen uker/mnd frem i tid

heilo888
21.04.2021 kl 13:53 11159

Jimmi; Det vil være idioti å selge selskapet til BP nå!

Her må potensialet hentes ut, så først om et par år kan det komme på dagsorden hos de største aksjeeierne.
Slettet bruker
21.04.2021 kl 13:56 11122

Det kan komme et bud på et selskap. Det behøver ikke bety at det selges. Jeg er helt enig med deg. Å selge nå på dette stadiet er idioti. Men en partneravtale hadde vært ok slik at de får i gang resten av pipelinen👍🏻
Kula
21.04.2021 kl 14:04 11056

Partneravtaler og oppkjøp vil alltid ligge der som en joker, men det mest sannsynlige frem til hvertfall paradigme er ferdigrekruttert er at vi fortsetter et normalt løp på egenhånd. Per nå forblir rekruttering den viktigste kursdrivende faktoren sammen med Archer-1.
Redigert 21.04.2021 kl 14:05 Du må logge inn for å svare
JT
21.04.2021 kl 14:11 11060

Er ganske konservativ men tipper kurs 25-26 før Q1 og kurs på 30 1 Juli.
Kula
21.04.2021 kl 14:25 11003

Det var ganske konservativt ja.
En slik kurs vil i mine øyne da bety en svakt dårligere rekrutteringstakt enn ventet på Q1 samt 0-1/3 CR på Archer.

Den som lever får se!
JT
21.04.2021 kl 15:00 10907

Regner ikke med info fra Archer men tar kun hensyn til at rekrutteringstakten går som selskapet guider.
Som nevnt veldig konservativt men fortsatt opp 30% fra i dag.
Voldsom oppside i denne hvis ting virkelig løsner
Slettet bruker
21.04.2021 kl 15:33 10814

Må si Nordic Nanovector holder seg meget godt på en blodrød dag på Oslo børs. Og det til tross for at alle har emiaksjer tilgjengelige. Tror ikke det går å stoppe denne aksjen nå fremover. Det er veldig mange som vet hva som kommer, og som holder på sine aksjer. Kursen skal mye opp de neste ukene!

Bull🚀
bj111
21.04.2021 kl 15:37 10781

Ser nesten på det som en selvfølgelighet for den er underpriset med tanke på potensialet. Betyr selvsagt ikke at den skal prises som potensialet tilsier men avstanden er for stor.
Pentagon
21.04.2021 kl 16:56 10627

Enig/Uenig i at det det vil være idioti å selge nå. Det avhenger av at prisen er riktig.
Alt har en pris og jeg kan garantere deg at hvis prisen er god nok, selges NanoV selv før medisinen er klar for markedet.
Husk at flere av de store aksjonærene er Fond. De selger garantert hvis prisen er riktig. Det er det nok andre av de store aksjonærene som også gjør.
Jeg har selv en anselig sum penger investert her og vil selv kanskje velge dette hvis prisen er god nok.

Pentagon
Redigert 21.04.2021 kl 16:58 Du må logge inn for å svare
Kagge
21.04.2021 kl 18:34 10546

Kurs 1 juli er uvesentlig.. antall aksjer i porteføljen derimot... så snakkes vi 1 juli 2022🤩🤩
Kula
22.04.2021 kl 12:17 9989

For oss som sitter veldig langsiktig har du rett i det. Dog prøver jeg også å poengtere at det for de som handler på kort sikt også finnes et stort potensiale her.
Aksjen har konsolidert lenge i rangen 21.54-25.8 nå. Mange er ristet ut, og blant de som nå sitter i aksjen er det nok noen som kommer til å ta en rask gevinst men det kommer ikke til å være noe større salgspress oppover da mange nå har fått fine innganger.

Både teknisk og fundamental dynamitt i vente.
stockwalker
22.04.2021 kl 13:56 9808

Kagge, er veldig glad du ikke skyver tidshorisonten ytterligere inn i 2023, 2024 osv.. tror heller ikke topp 20 ønsker/ tror de vil sitte innover i de åra
Kula
23.04.2021 kl 17:01 9184

Da begynner dørene å lukke seg før toget begynner å gå. På tross av ytterligere økt short i går stiger aksjen 4 nye % i dag. Lite salgsvilje, noe kjøpsvilje. Det er mange som sitter og venter på å hoppe på her, det kommer til å bli bra trangt i døren mellom disse og shorterne som skal dekke seg inn.

Tenker vi bryter 25.8-motstanden på mandag etterfulgt av et snarlig byks til 28-32 rangen i løpet av uken.
Redigert 23.04.2021 kl 17:02 Du må logge inn for å svare
heilo888
23.04.2021 kl 17:33 9126

Blir spennende å se om det kraftige motstandsområdet rundt kr 25 kan brytes opp kommende uke. Da tror jeg mye er gjort for en videre stigning.

Shorts har økt (synlig short er nå 1.667.568), men de har innganger rundt 23-25 og kan lett få litt panikk om de innser at de må kjøpe tilbake med tap over kr 25.
Tror det kan bli eksplosivt over kr 25 når enn kursen kommer over dette nivået.
En sak er at shorts må dekkes inn, en annen sak er at mange avventer et teknisk bekreftet brudd på 25 før de er villig til går inn.
Redigert 23.04.2021 kl 17:36 Du må logge inn for å svare
focuss
23.04.2021 kl 17:57 9041

Sammenliknet med biotech generelt så går det nesten ikke an å snakke langsiktighet når det gjelder Nanov. Vi er jo snart fremme. Jeg har grublet litt i dag. På hvordan folk vil reagere om Nanov snart rapporterer 100% CR også på Archer-1 cohort 2? At det vil bli en minneverdig dag er det absolutt ingen tvil om.
Kula
23.04.2021 kl 18:01 9072

Riktig som du sier at de aller fleste nok vil se at 25,8 brytes før de går inn. Men mitt inntrykk er at det er veldig mange i denne gruppen. Kombiner dette med 3 (antakeligvis 4-5 totalt) større shortposisjoner som må slåss med hverandre om å dekke seg inn så har du oppskriften på en eksplosiv bevegelse.
Jeg tenker vi etablerer oss minst over 30 før Q1.
Om rekrutteringen da viser seg å være så god som jeg mistenker så blir nok kursmålet mitt for 1 Juli innfridd allerede da. Så vil gode Archerdata være det som kan gjøre det kursmålet til skamme.
heilo888
23.04.2021 kl 18:15 9018

Ja og faktisk er det rasjonale bak å hevde at 100% CR er mest sannsynlig resultat ettersom dosen er økt 50% i kohort 2 !
Slettet bruker
23.04.2021 kl 18:17 9015

Jeg kan ikke huske at jeg noensinne har vært i en sprøere situasjon i aksjemarkedet. Oppdriften i Nanov er ekstrem med tanke på shorts. Hva er egentlig sjansen for at vi får dårlig nytt kommende uker? Korreksjon men so what. Jeg kommer iallfall ikke å prøve å posisjonere meg for dette nå det gjelder Nanov. GF kan vi se bort fra mens Q1 den 26 mai kan muligens skape litt uro i forkant?. Men i aksjemarkedet er dette en evighet. Jeg har siste dager solgt en aksje med tap som jeg har sittet i snart 6 år (utbytteaksje) og økt kraftig i Nanov. Hell, lykke og ikke minst takk til alle dere som har satt dere så godt inn i selskapet.
Slettet bruker
25.04.2021 kl 20:30 8258

Har snakket med flere investorer de siste dagene om Nordic Nanovector. Det er veldig mye positivitet rundt selskapet, og mye som tyder på at kursen snart stikker til nye høyder. Markedsverdi sett opp mot potensialet i selskapet så nære målet, det gir ingen mening. Kursen på dette tidspunktet burde vært minst 60 kroner.

Jeg tror i første omgang vi ser kurs over 30,- i løpet av uken som kommer.

Nå er det mange som skal inn, samtidig som shorterne må kaste kortene og dekke inn. Kan bli en heftig shortsqueeze av denne kombinasjonen.

Anbefaler alle å holde på sine aksjer i tiden fremover. En tidobling fra dagens kurs de neste 1-2 årene er faktisk ikke urealistisk!

Stranger
25.04.2021 kl 21:31 8016

Jeg tror, at shorterne vil kæmpe for at forsvare deres position. Der kommer nok ikke priseksplosion før de opgiver deres short position.
Slettet bruker
25.04.2021 kl 21:45 8011

Se hvem som kjøper shortaksjer:

Per Wold - Olsen , chair of oncopetids, kjøpte seg tirsdag kraftig opp i NANOV. Er med sine 230.000 aksjer nummer 40 på aksjonærlisten.

Det må jo være kraftig bull at en styreleder hos et annet Pharmaceutical selskap som også utvikler medisiner for kreftbehandling kjøper seg såpass kraftig opp.

Jeg betrakter det som et kjøpssignal! Faktisk like bra, eller bedre enn innsidekjøp.

Det kan bli en innbringende uke😎




Kula
26.04.2021 kl 08:30 7478

De vil nok gi det et forsøk. Dog tror jeg ikke de klarer å holde den store gruppen med tradere og investorer som har sittet på gjerdet tilbake. Det har de rett og slett ikke volumene til. Tvert imot må de nok krige med disse om å få kjøpt aksjer.

Tenker vi bryter 25.8 i dag, senest i morgen. Da er det bare å kjøpe!
Slettet bruker
26.04.2021 kl 09:11 7272

Mange småtradere detter av nå. Det er større aktører som henter aksjer i markedet nå. De er villige til å betale mye mer enn dagens kurs. Alt under 40 kroner er billig.


HOLD!
Hun_investerer
26.04.2021 kl 09:24 7143

Bryter vi 26 i dag??