OVERSOLGT NÅ ! KRAFTIG REKYL OPP FORVENTES.

Janic
LIFE 26.04.2021 kl 22:46 62448

Etter kraftig fall de siste par ukene, er Life aksjen nå oversolgt og moden for kraftig rekyl opp igjen.
Hvor mye kan man hamstre her under 4 ? Og hvor raskt går den videre til 5 og 6 ?
Kaloix
05.06.2021 kl 00:07 3401

Det er flere her som ønsker at Lifecare mislykkes med alt, ingenting virker og de går konkurs. Hvis det er alt man lever for så er det synd, men slik er det dessverre ofte nordmenn forholder seg til biotek. Har sett samme tendens i utallige biotek selskap. La oss ikke heie på norske selskap, la oss håpe de går under så kan vi 'feire'. Slik er det for ofte i Norge, man ønsker at selskap går til helvete, koser seg over at andre taper penger. Dette er ganske mange nordmenn i et nøtteskall..
Kan Sencell lykkes? De kan lykkes, definitivt. Lifecare har komt langt med denne teknologien og støtten fra EU bekrefter det. Dette er et selskap som fortsatt har et konsentrert mål, testene var et sidespor, men endrer ikke hovedmålet. Biotek er biotek, flere burde forstå at det er risiko. Lykkes dette...kurs kommer til å eksplodere. Diabetes er et mysterium, ekstremt mange rammes av denne kroniske sykdommen. Kostnadene for denne sykdommen er astronomiske, redusert livskvalitet av denne sykdommen er enorme. Tenk om flere faktisk kunne heie på selskap som forsker på å gjøre hverdagen bedre for de som er rammet av denne sykdommen..Lifecare er inne på noe ekstremt viktig.
Hvis dere har lyst til å hakke ned alt jeg har skrevet så væresgod, det er bare å kjøre på.
Life viddy
05.06.2021 kl 00:37 3420

Det att Dem har mislykket med DD vil ikke si att alt er over og det har vært jobbet hardt hele tiden med diabetes delen mens aksjonærene sover.
Her kan det komme nyheter når som helst som kan forandre hverdagen til folk i hele verden til en bedre og enklere hverdag.
Da er det lurt og være inne i aksjen før det smeller :)
Jeg tror fortsatt att test biten fra DD kan bli en bonus pga teknologien som kan brukes på omtrent alt av testing av ikke bare corona.
Det er forresten bare positivt att dem største aksjonærene holder seg rolig. (dem fleste har langt under dagens snitt) :)
rufus01
05.06.2021 kl 00:46 3423

Har ingen intensjon om og hakke ned på noe medisinsk selskap. Vil derimot applaudere alle selskaper som jobber og satser for og gjøre denne verden bedre for folk som plages med forskjellige lidelser. I den forbindelse hadde det vært veldig interessant og sett noe som viser at sencell er noe annet enn en plastdings, med ett ganske fint design. Noen form for undersøkelser, tester må vel foreligge eller?. Så mange hausseoppslag det har vært i finansavisen de siste par årene rundt Lifecare, uten at de har bevist noe som helst. Det er ikke rart at folk blir provosert av dette spør du meg. Iallefall ikke når hausse oppslagene viser seg og være blank løgn. Det er ikke folk som kritiserer selskapet du burde irritere deg over, men selskapets ledelse. Legger vet ett eksempel under, som vel ble publisert noen måneder før Digital Diagnostics ble erklært konkurs.

"Lifecare-datter prises til 2 milliarder kroner
Merkur-noterte Lifecare eier 25 prosent av Covid-19-testselskapet Digital Diagnostics. Etter en byttehandel denne uken viser det seg at Lifecares aksjepost er verdsatt til mer enn 2 milliarder kroner."
Redigert 05.06.2021 kl 00:48 Du må logge inn for å svare
Dubois
05.06.2021 kl 00:53 3413

Ja bfarm godkjenner et tomt skall til test på mennesker, eu deler ut millioner til et prosjekt bygget rundt dette tomme skallet. Pluss alle Scientific posters. Man kan gjerne lage sin egen sannhet og tro på den, men det eneste man gjør er å latterliggjøre seg selv.
rufus01
05.06.2021 kl 01:18 3417

Ettersom du refererer til Scientific posters, så regner jeg med at du har sett disse? Isåfall kan du kanskje fortelle hva de inneholder?. At EU deler ut millioner til noe de oppfatter som gode ideer holder ikke som noe bevis slik jeg ser det. Kom gjerne med noen bevis på at teknologien fungerer, så kjøper jeg gjerne aksjer jeg, men ikke basert på høytflyvende tanker fra noen småaksjonærer her inne. Mange gikk rett på i den verste haussetiden, da det virket som hver eneste Lifecare aksjonær hadde så mye på hjertet de måtte opprette hver sin tråd. Det har kostet de dyrt...
Redigert 05.06.2021 kl 01:19 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
05.06.2021 kl 01:22 3438

Det er vel heller det at jeg har på et par andre briller enn deg. Jeg ser et selskap som først og fremst ønsker å profittere på aksjonærer som velger å investere i diabetes-teknologi fremfor å hjelpe diabetikere.
Du ser det motsatte, nemlig et selskap som ønsker å forbedre verden ved å hjelpe diabetikere, og alle som kritiserer selskapet er fiender som ønsker å rakke ned på selskapet fordi de liker det. Det kan godt hende at jeg tar feil, at selskapet lykkes, men det andre stemmer ikke.
Redigert 05.06.2021 kl 01:30 Du må logge inn for å svare
Kaloix
05.06.2021 kl 01:33 3473

Det er mulig du har rett i det, at jeg ønsker å se en verden på en annen måte. Denne teknologien er så ufattelig viktig for de som er rammet av diabetes og spesielt type 1. Det er revolusjonerende på en måte som vanskelig kan beskrives. Et kontrollert blodsukker er alfa og omega for å unngå komplikasjoner senere. Svært mange med diabetes type 1 får komplikasjoner etter 20-30 år+, et kontrollert blodsukker er nøkkelfaktor. Tro meg, jeg vet hva jeg snakker om, derfor er Sencell teknologien så ufattelig viktig. Diabetes pasienter trenger virkelig noe nytt, det har vært mangelvare i årevis...
Slettet bruker
05.06.2021 kl 01:38 3471

Om ikke jeg har troen på Lifecare og heller ville ha valgt å investere i andre diabetes-teknologi-selskaper, så må jeg få si at du i det minste er inspirerende :)
Redigert 05.06.2021 kl 01:38 Du må logge inn for å svare
Dubois
05.06.2021 kl 01:43 3483

Ikke alle kan godta risikoen det innebærer å investere i et selskap som ikke har et produkt på markedet. Noen godtar kanskje risikoen men terskelen er ekstrem lav for å trekke seg ut ved forstyrrelser. Scientific posters går blant annet gjennom proof of concept som er utført ved tester på Gris. Noe godkjenningen fra bfarm bygger på. Det er massevis av teknologi som fungerer som aldri lar seg kommersialiseres, det er der risikoen ligger. Men det er useriøst å dra frem en påstand om et tomt skall.
Redigert 05.06.2021 kl 01:44 Du må logge inn for å svare
Kaloix
05.06.2021 kl 02:15 3485

Vel, la oss alle håpe Lifecare lykkes med Sencell. Diabetes trenger noe nytt, det er nok av diabetes pasienter som har blitt blinde og har måttet amputere en fot eller har mistet livet under Covid 19. Diabetes gjør absolutt alt annet mye vanskeligere, man blir rammet mye verre når man har diabetes. Vi som er rammet trenger noe som gir oss håp om en bedre fremtid. Får du influensa, bronkitt, lungebetennelse etc, blodsukkeret løper amok og justeringer må gjøres som man ikke er vant til. Det er svært vanskelig for friske folk å forstå hvor tøft det er å sette sprøyter på sprøyter når du har lungebetennelse, uansett hvor mye insulin som sprøytes inn så er blodsukkeret på 15-20 +- (normalt blodsukker er mellom 5-7), tro meg, det er et sant helvete, svært vanskelig å forholde seg til. Diabetes trenger dette som vanlige folk trenger luft. Absolutt alle burde heie på Lifecare, de er det nærmeste en løsning jeg har opplevd på 30 + år, derfor har jeg aksjer her.
rufus01
05.06.2021 kl 02:16 3505

Jeg sier ikke at det er ett tomt skall. Også jeg ønsker at diabetikere skal få tilgang til en teknologi, som kan gi de ett enklere liv. Det hadde vært helt fantastisk, men det skal betydelig mer enn noen millioner fra EU til for og overbevise meg om at Lifecare sitter på løsningen. Og da spesiellt med tanke på det ledelsen i dette selskapet har lagt frem sålangt. I mine øyne har dette selskapet mye å bevise før de får noen form for troverdighet.
Kaloix
05.06.2021 kl 02:26 3526

Jeg er ganske sikker på at de fleste som skriver her inne enten er rammet av eller kjenner noen i omgangskrets eller nær familie som er rammet av diabetes. Det er en kronisk sykdom som skader kroppen din på en måte du ikke kan tro. Det river kroppen din sakte men sikkert ned. De fleste dør tidligere enn forventet av denne sykdommen, diabetes bryter kroppen din ned. Et hjelpemiddel som styrer blodsukkeret, vit at dette vil være som å vinne i Lotto for de fleste med diabetes. Et kontrollert blodsukker, de fleste med diabetes ville gi en arm for den muligheten, nå kommer den takket være et selskap som Lifecare. Å snakke ned dette selskapet, vel, si det til alle som risikerer å miste synet pga diabetes. Dette er faktisk ingen spøk..
True
05.06.2021 kl 11:16 3376

Jepp, det er dette som er sakens kjerne. Hadde jeg bare tatt meg litt tid til å google frem informasjon om Life før jeg plasserte penger i selskapet, hadde jeg trolig aldri gjort det. Det er så mange røde flagg, og hvor det er røyk er det som oftest ild. Det har det også ikke overraskende vist seg i ettertid.

Det er nettopp derfor jeg gikk så hardt ut i HarmonyChain tråden og advarte folk mot nok en potensiell Life felle, da det er mye som skurrer mht. de som driver selskapet.

Men det er fort gjort å bli blind på sine egne øyne, se det man vil se, og ta avgjørelser deretter. Men dersom man ikke forholder seg til fakta og virkeligheten, ender det som regel ikke bra. Verden vil bedras.

Derfor, når det gjelder Life er det null sjanse for at jeg sitter langsiktig i dette selskapet med mindre de bytter ut Holter og kommer med noen konkrete bevis på fremdrift vedr. Sencell. Inntil den tid (og hvis den noen gang kommer), fremstår Life for meg som et luftslott som har lurt småaksjonærer trill rundt. Mitt eneste håp er at vi kommer opp på min. 4-5 kr nivå igjen, slik at jeg kan få solgt meg ut med minimalt tap.
True
05.06.2021 kl 11:23 3420

Det er nettopp fordi det er så ufattelig viktig at man må være ekstra forsiktig med å investere, da det alltid vil være folk som utnytter dette og svindler andre. Jo mer viktig en teknologi, produkt, tjeneste etc. er, og jo større markedet er, desto mer må man forsikre seg om at alt er på sitt rette.

Veldig enkelt å bare bli dratt med å si "Take my money!". Men å være kritisk og skeptisk har aldri skadet noen, og er det noe som er viktig her i livet, så er det nettopp det. Det er bare en ting som gjelder, og det er resultater. Enten leverer du, eller så leverer du ikke, og det finnes ingen nåde til de som ikke leverer.
Dubois
05.06.2021 kl 11:31 3396

De som skriver negativt om Life her inne baserer sine argumenter på Dd. Sencell er både mindre enn planlagt og nærmere CE merking enn planlagt. Sencell leverer Dd gjorde det ikke.
bj111
05.06.2021 kl 13:07 3396

Det vet du ingenting om.
Dubois
05.06.2021 kl 14:06 3360

Jeg vet ikke om sencell noen gang kommer på markedet, men jeg vet at de som hevder at sencell ikke har levert resultater tar feil.
Slettet bruker
05.06.2021 kl 15:10 3329

Har ikke utviklingen stoppet opp etter dd? 1 mnd siden gf. Ingen info. Hvordan kan du si at sencell leverer? Det leveres jo ingenting?? Dette reflekteres jo også i kursutviklingen. Ned nesten 50% siste 3 mnd. Det går jo ikke bra nå??? Hvor har du det fra at sencell leverer? Hva mener du??
Redigert 05.06.2021 kl 15:15 Du må logge inn for å svare
Dubois
05.06.2021 kl 15:56 3311

Nei det er det ingen grunn til å tro. Dd var først og fremst opprettet til å kapitalisere på alle andre områder enn diabetes. Men utviklingen av sencell mot CE merking er først og fremst avhengig av resultater fra in human testene som starter 2H. For å forstå en kursutvikling må man også forstå hvem som skaper den. I Life så er det de som kjøpte kun pga covid test som dumper i tillegg til de som er redde for emisjoner. Og så har vi den lille gruppen som mener at utviklingen i Dd burde føre til mistillit mot holter, som om han var ceo i digid. Mange har nok ikke forstått at lifecare og Dd er to forskjellige selskaper med to forskjellige satsningsområder.
Redigert 05.06.2021 kl 15:57 Du må logge inn for å svare
Betonghue
05.06.2021 kl 15:56 3286

ALLE venter på nytt ! Litt mer fakta; Sencell er PATENTERT til langt inn på 30-tallet ! Så. frykt ikke, kursen vil eksplodere og diabetes ofre kan se en bedre fremtid i møte !
bj111
05.06.2021 kl 22:36 3222

Ja de med diabetes går bedre tider i møte for foregår ekstremt mye god forskning i verden på det feltet med lovende resultater.
Betonghue
08.06.2021 kl 21:07 2864

Det er en komplett skandale at INGEN informasjon har tilflytt aksjonærene etter DD fadesen, hvor STOR-aksjonør Friele og akrobat Saure forsvant ut til venstre - før teppefall ! Hvor ER denne Holter ?
Cayman .....?
True
08.06.2021 kl 21:22 2853

Du kan jo alltids ringe ham og spørre?
Betonghue
08.06.2021 kl 22:20 2794

Særdeles glupt svar - da det selvsagt ikke svares....
Gullhaugen
09.06.2021 kl 11:51 2622

Pass på for her kan det komme en bombe snart = minst 50 % opp. Går noen rykter. Jeg lastet opp litt nå.
bj111
09.06.2021 kl 12:08 2668

Ganske ukjente rykter må jeg si da det er så og si null omsetning i aksjen. Men er det en bombe så er det jo naturlig at ikke så mange vet om det, kanskje bare Holter og hans venn Dubois dersom det er at Holter skal trekke seg. Det ville ikke være noen bombe men gledelig nytt.
True
09.06.2021 kl 12:19 2688

Glupere enn et betonghue i allefall :-)
Gullhaugen
09.06.2021 kl 13:20 2641

Nå er endelig Christian Hysing-Dahl ute og blitt erstattet med en meritert advokat. Neste man ut kan du bare tenke deg.....ellers så tror jeg det er noen som vil løfte teknologien m.m. bort fra DD som ikke er konkurs .....systemet som de har laget er relativt enestående.
bj111
09.06.2021 kl 13:35 2628

Det kunne kanskje vært en ide at Life holdt markedet orientert om hva som skjer. Mener Lifecare trenger tillitt i markedet da det er deres og aksjonærenes største problem.
Ja det er ting som tyder på at DD ikke er konkurs men dette må man selv søke frem.
De er på jakt etter investorer, her er fra 04 mai. Kan ikke se at dette er meldt fra Life og det igjen er helt utrolig eller kanskje ikke for farma på Oslo børs er jo kjent for å snylte på aksjonærene og ikke gi noen info. Der er Life i en særklasse gode.

https://www.schiebe.de/mainzer-biotech-startup-digital-diagnostics-ag-sucht-investor-fuer-corona-test/
bj111
09.06.2021 kl 13:38 2626

Spørsmåler er jo og om de har fått noen investor på plass? Det er kanskje mulig å søke frem om man graver i nettet men det burde man kunne stole på at Life ville melde markedet om. Men hvorfor skal de det, de har meldt at DD er konk noe som da viser seg ikke stemme.
takumi
09.06.2021 kl 13:58 2605

Okei, takk for svar. Hadde vært fint hvis det skjedde noe snart ihvertfall og da helst av den positive sorten!
bj111
09.06.2021 kl 14:07 2596

To meldinger fra DD, 4 juni og 7 juni i år. Hva de inneholder gidder ikke jeg bruke penger på å finne ut men overskriften sier at det dreier seg om konkursen.

https://www.firmenwissen.com/en/az/firmeneintrag/55129/6190387255/DIGITAL_DIAGNOSTICS_AG.html

Tilsier kanskje at noe skjer snart slik Gullhaugen tar til tastaturet for.
Redigert 09.06.2021 kl 14:08 Du må logge inn for å svare
Dubois
09.06.2021 kl 14:12 2653

Noe annet ville vel vært rart:)
Kajtek
09.06.2021 kl 14:43 2608

Jeg forstår veldig godt at Lifcare ikke kommer med noe enda. De er klar over at investorene har mistet tillit til Life derfor bør de ikke komme ut med noe før de har noe konkret å komme med. Jeg tar det med ro. Har tro på at før eller siden kommer de med noe bra.
bj111
09.06.2021 kl 14:49 2599

Ikke like sikker som deg på at de har den selvinnsikten i at aksjemarkedet ikke har tillitt lenger til de men skulle de ha den selvinnsikten så er det noe positivt. VI får se hva som kommer, har uansett ikke store penger i denne lenger så ikke så nøye i grunn. Var verd noen google søk det gullhaugen kom med og det er jo mest sannsynlig nettet det dukker opp noe info før Life kommer med noe. De sover jo i Life når der gjelder DD, det har vi sett hele veien. Kunne jo håpe på at presten eller leder av menigheten som har krympet kraftig, uten å nevne nick tar med seg noe av missnøyen og spørsmålene til sin overordnede, Holter.
Gullhaugen
09.06.2021 kl 14:50 2597

Det er ikke mangen som vil selge / dumpe på dette nivået så noe kommer nok snart.
bj111
09.06.2021 kl 15:08 2578

Den ligger nok ned mot en bunn uten at det behøver å bety at en kan vente noen nyheter snart. Kommer nok noe innen julen 2023