Jeg har troa, har lasta mye i Koa.


Om de signalene en har kunnet snappe opp og med info gitt etter siste Q så bør det være noe å glede seg over neste uke. Investert i fabrikkene for å møte de nye kontraktene. Bilparken fornyes raskere enn noen gang. Fikk tilført penger til omstillingen. Uttalelser fra ledelsen at det aldri har sett bedre ut før neste kvartal......osv.
Dølle
15.03.2022 kl 10:41 15058

Største eier har kontroll på styreleder og har ved flere anledninger vist seg totalt upålitelige. Sist gang det var markant fall i aksje kursen var det største eier som kjøpte i stor stil uten å flagge. Fant en grein å henge visstnok. Sleipe som f.
Steve Hops
15.03.2022 kl 10:44 15075

Ehhh. Har du sjekket hovedindeksen og andre parameter? Det er ikke KOA det er børsen, og ikke bare i Norge. Hele verden.

Nå skal jeg ha det bittelitt artig på deres bekostning. Men det skader ikke å løfte blikket og se på hva som beveger markedet. Det blir litt navlebeskuende å bare se på en aksje og forvente at den skal fyke avgårde på børsmeld. Når hele markedet er utrolig nervøst om dagen. Ikke krakk, men en dyp korreksjon.
Redigert 15.03.2022 kl 10:47 Du må logge inn for å svare
TheKurgan
15.03.2022 kl 13:33 14987

Dette tar TID og vil aldri komme så veldig høyt i kroneverdi.
Du vet det er over en MILLIARD aksjer her??
Maalselv
15.03.2022 kl 13:38 15024

Huff ja, best å holde seg i Softox i disse tider, spesielt med tanke på hva som snart kommer av meldinger der.

Bare å holde seg unna dette useriøse selskapet !
telefusken
15.03.2022 kl 17:41 14823

"Sånn går det ikke an å holde på - i gamle dager tok man fram kjeppen og kjeppjaget slike... Seriøst - KOA-toppene burde vurdere stilligene sine - hårreisende!"

Hvis du er aksjonær i selskapet er du også eier. De som er eiere i et norsk ASA har stemmerett for alle sine aksjer, og utøver sin eiermakt på generalforsamlingen. Eiere har også rett til å fremme saker for behandling på generalforsamlingen.
M.Y.Peng
16.03.2022 kl 08:54 14521

Nå har de sikkert fått tid til å fordøye dette og forhåpentligvis kommet frem til at penger på bok er ålreit. Er det idag vi passerer 3 kr ?
john1
16.03.2022 kl 10:41 14486

3kr? Er det mulig? Børsen vil leke lengre med optimister
fastinvest
16.03.2022 kl 11:19 14554

KOA gjør det veldig bra for tiden. De har kvitta seg med 2 avdelinger som går dårlig og fått veldig bra betalt. De gjør ingen guiding ettersom markedet er så usikkert som igjen betyr at når de kommer med guiding så skal det stemme. Dette er vel det mest proffe man kan gjøre? Alternative er at man kommer med guiding når det er krig og usikkerheter, er det ett bedre valg?

Man velger å utsette tilbakekjøps programmet på grunn av usikkerheten. Burde ledelsen kjøpt tilbake aksjer og drite i hvordan verdens samfunnet ser ut?
Det ledelsen har gjort er vel det absolutt beste valgene og en slik ledelse skal man applaudere. Alternative er vel ikke så veldig bra om man faktisk tenker på det. Folk hyler og skriker om alt uten å tenke seg om. Jeg er mer sikker nå en før på at KOA vil gjøre det svært bra så lenge halvleder problemet blir løst. Om ikke forventer jeg ca 50m euro i ebita for 2022 som er lik 2021.

Om noen uker er det ingen som tenker på Q1 men heller fokuserer på når starter tilbakekjøps programmet og hva gjør de med resterende penger. Alt som skjer i dag er kun støy. Selskapet gjør det bra, har penger og en ledelse som er fornuftig og det er fakta.
blundstone
16.03.2022 kl 12:20 14476

Helt enig, dette endrer ikke noe av det fundamentale for KOA. Det blir nok en måned eller tre med ørkenvandring mens alle som trodde de skulle bli rike over natten tar tapet, men på litt sikt ser det bra ut. Men jeg er enig med kommentatoren i E24 som skrev at kommunikasjonen fra KOA-ledelsen har vært klønete i det siste. Håper det bedrer seg.
fastinvest
16.03.2022 kl 12:30 14779

Det er mange bedrifter som skifter strategi, uttalelser osv daglig på grunn av krigen. Ikke lett å navigere for ledelser. Er jo ikke slikt at man har så mye erfaring med ord som atom bombe, NATO vs Russland, full invasjon osv.. Kanskje best å holde kjeft å bare vente til ting har roa seg

https://investor.dn.no/#!/Utforsk/Tapere/

vi er blant 54 tapere i dag - jeg er enig i at det fundamentale i KOA er på stell - men mener bestemt at ledelsen og valget om å utsette tilbakekjøpene var et feil valg. Fjellvett-reglene sier bl.a - det er ingen skam å snu... kanskje de bør få litt fortgang på det - kontrakt meldt i dag og vi er i minus- det var mange som ikke likte det som skjedde i går. Man forventer tilbakekjøp.. så kommer ultra-ullen melding - ikke tilbakekjøp... kanskje, kanskje. om litt - ingen guiding osv - er man litt sånn konspirasjons-teoretiker kan man nesten begynne å lure på om de på toppen ønsker å kjøre kursen rett i dass... stinker i så fall - selvsagt vil innside-kjøp osv om litt få fart på kursen - er vel helt i grenseland i såfall om det burde vært lovlig - er veldig, veldig nær Kjell T. Ringen og gjengen

Stjal denne fra shareville-tråden... september!! W H I I Skal vel ekstremt mye til om det blir noe som helst positivt med KOA uansett... 5 måneder.... om man er superoptimist - men da skal liksom alt klaffe - krig, corona, flaskehalser og råvarepriser - godt gjort at det var i sept-21 de kunngjorde salg av et par avdelinger... tar altså et år!! Det er LENGE - da blir vi manipulert og herjet med av cidadel-short - som tidligere nevnt... skulle nesten overraske om det ikke er noen kobling mellom cidadel-gjengen og Telios-toppene ... helt til slutt før man graver seg så langt ned i skyttergrava det er overhodet mulig... det er altså dagen før 1. april - så ikke noen aprils-narr heller - noen andre som er LITT lei denne her....

Casio2
Da følger jeg opp med litt fakta fra selskapet: Den 15.mars sa ledelsen i KOA (Frank Heffter) "The buyback will follow very established procedures in the market and we will follow this. Depending on the volume it will have a duration of 3-6 months, whitch will be the time to execute up to 10 % increase. Following the repurchase the stocks will just be eliminated and deducted from the equity". Årsaken til dette var at de først ville se an den geopolitiske situasjonen i verden og utviklingen i bilindustrien før de benyttet reservene sine. Tilbakekjøpet skjer derfor ikke allerede nå, men i følge ledelsen trolig først fra medio juni til september.
10:20

Får nesten ta med carrlo-svaret også på denne... Krysser selvsagt fingre og tær for at dette er nærmere "fasit"
Siste handler
TID PRIS VOLUM
13:11:17 2,544 1 299
12:55:02 2,543 50 000
12:53:45 2,549 5 584
12:52:59 2,548 4 535
Til det kommer noen nyheter er det iallfall helt dødt med handel igjen

carrlo
“Duration 3 – 6 months” handler om hvor lang tid det tar å gjennomføre fra det starter, ikke når det skal begynne. Det kan selvfølgelig ta flere måneder å få kjøpt tilbake 105 millioner aksjer.
Dette er avhengig av handelsvolum fordi det kun er lov å handle 25% av gjennomsnittlig antall kjøpte aksjer per dag.
Det ble sagt at tilbakekjøpet starter senest i slutten av Q1, dette er endret til april når siste salget er gjennomført.

Slik det ser ut nå vil ikke KOA få anledning til å kjøpe mer enn rundt 2 mill aksjer per dag med mindre volumet øker grunnet tilbakekjøp.
Derfor kan tilbakekjøp vare over 3 måneder (Tilbakekjøp i Yara tok også over 3 mnd).
Fordelen er at de som shorter/presser kurs sikkert ikke orker å gjøre den jobben for at KOA skal komme til dekket bord.

KOA er mye mer enn selve dato for tilbakekjøp, og husk at kursen ikke er selskapet.
10:57
Slettet bruker
04.04.2022 kl 09:17 14270

Nærme vi oss ikke en måned uten en lyd fra selskapet nå? Var ikke det det som skulle bli så mye bedre?
ezUnix
04.04.2022 kl 11:23 14101

Det kommer og da smeller det. Akkumulerer på de latterlig lave nivåene og kos deg.

Gratulerer Koa med dette fokuset etter salget.... Innbyr til å være aksjonær - hatten av

Forward-looking statements

This announcement contain forward-looking statements. Forward-looking statements
are statements that are not historical facts and may be identified by words such
as "believe", "expect", "anticipate", "strategy", "intends", "estimate", "will",
"may", "should" and similar expressions. The forward-looking statements in this
announcement are based upon various assumptions, which in turn may be based on
further assumptions. Although Kongsberg Automotive believes that these
assumptions were reasonable when made, these assumptions are inherently subject
to significant known and unknown risks, uncertainties, contingencies and other
important factors that are difficult or impossible to predict and are beyond its
control. Various factors could cause Kongsberg Automotive's actual results to
differ materially from those projected in a forward-looking statement. No
assurances can be given that the assumptions underlying the forward-looking
statements prove to have been correct. Kongsberg Automotive disclaims any
obligation to update or revise any forward-looking statements, whether as a
result of new information, future events or otherwise.
ezUnix
06.04.2022 kl 12:30 13600

Dette er en standard, intetsigende tekst man legger til i børsmeldingene. Begynner å lure på om aksjonærene i KOA er over 18 år.
AuneTRD
06.04.2022 kl 12:42 13570

Alle pressemeldinger som rettes mot internasjonale investorer har en lignende «cover your ass» ordlyd som juristene lager.

Se for eksempel følgende andre meldinger i dag –

Fra PGS - https://newsweb.oslobors.no/message/558624

The information included herein contains certain forward-looking statements that address activities, events or developments that the Company expects, projects, believes or anticipates will or may occur in the future. These statements are based on various assumptions made by the Company, which are beyond its control and are subject to certain additional risks and uncertainties. The Company is subject to a large number of risk factors including but not limited to the demand for seismic services, the demand for data from our multi-client data library, the attractiveness of our technology, unpredictable changes in governmental regulations affecting our markets and extreme weather conditions. For a further description of other relevant risk factors, we refer to our Annual Report for 2021. As a result of these and other risk factors, actual events and our actual results may differ materially from those indicated in or implied by such forward-looking statements. The reservation is also made that inaccuracies or mistakes may occur in the information given above about the status of the Company or its business. Any reliance on the information above is at the risk of the reader, and PGS disclaims any and all liability in this respect.

Fra TGS – https://newsweb.oslobors.no/message/558613

Forward Looking Statement
All statements in this press release other than statements of historical fact are forward-looking statements, which are subject to a number of risks, uncertainties and assumptions that are difficult to predict, and are based upon assumptions as to future events that may not prove accurate. These factors include TGS' reliance on a cyclical industry and principal customers, TGS' ability to continue to expand markets for licensing of data, and TGS' ability to acquire and process data product at costs commensurate with profitability, as well as volatile market conditions, which have been exacerbated by the COVID-19 pandemic and the severe drop in oil prices. Actual results may differ materially from those expected or projected in the forward-looking statements. TGS undertakes no responsibility or obligation to update or alter forward-looking statements for any reason.

Fra Copper Mountain – https://newsweb.oslobors.no/message/558610

Cautionary Note Regarding Forward-Looking Statements
This news release may contain forward-looking statements and forward-looking information (together, “forward-looking statements”) within the meaning of applicable securities laws. All statements, other than statements of historical facts, are forward-looking statements. Generally, forward-looking statements can be identified by the use of terminology such as “plans”, “expects”, “estimates”, “intends”, “anticipates”, “believes” or variations of such words, or statements that certain actions, events or results “may”, “could”, “would”, “might”, “occur” or “be achieved”. Forward-looking statements involve risks, uncertainties and other factors that could cause actual results, performance and opportunities to differ materially from those implied by such forward-looking statements. Factors that could cause actual results to differ materially from these forward-looking statements include the risks set out in Copper Mountain’s public documents, including in each management discussion and analysis, filed on SEDAR at www.sedar.com. Although Copper Mountain believes that the information and assumptions used in preparing the forward-looking statements are reasonable, undue reliance should not be placed on these statements, which only apply as of the date of this news release, and no assurance can be given that such events will occur in the disclosed time frames or at all. Except where required by applicable law, Copper Mountain disclaims any intention or obligation to update or revise any forward-looking statement, whether as a result of new information, future events or otherwise.
Oslo Børs

takker for denne Aune - dagens beste nyhet... da er det liksom ikke bare "vi" Best case er det siste sprell fra Citadel-short og kanskje, kanskje er det lys i tunnelen likevel? Det er sagt at i april vil de begynne tilbakekjøpene...
M.Y.Peng
10.05.2022 kl 22:42 11842

Ja jeg kjøper og kjøper. Dette blir mer og mer spennende.
TABZE
11.05.2022 kl 13:17 11561

Jeg har opplevd at koa stuper hver annen gang når de presenterer tallene. Sist stupte den. Nå på fredag kan vi få stigning. Ser at folk er veldig skeptiske denne gang og det er lite bevegelse fram til fredag. Håper på bombe tall og en del nyheter så kan vi gå over 3😁

Siste handler
TID PRIS VOLUM
11:40:52 2,592 7 550
11:40:32 2,594 13 524
11:40:32 2,594 15 000
11:40:25 2,59 9 500
11:39:35 2,59 7 031

Registrerer at vi er nærmere 2,5 enn 3 - snaue 3 timer ut i handledagen er vi røde - sågar på en grønn dag. Citadel 1 - danske bank 0
Gir selvsagt et gufs av det vi har lidd oss igjennom i halvannet år - frustrasjon, resignasjon, håpløshet over kursutvikling.
Nå er jeg rimelig sikker på at det bør bli minimalt med slike dager i lang tid fremover. Kanskje snur vi i grønt på tampen og heiser flagget med godt mot i morgen likevel?
For min egen del er jeg tryggere enn noen gang på at dette går riktig vei. Før Q-rapporten rådde tvil om tilbakekjøp i det hele tatt ville skje - var det underskudd og blodrøde tall? Tallene var egentlig veldig bra. Kina trakk ned, men alt tyder på at det går seg til - kanskje allerede innen en måned og Kina er markedet vi har mest marginer i. Guiding er satt moderat og jeg tror vi overgår disse allerede ved neste Q-rapport.
Synes toppene leverte til topp karakter på presentasjonen og der tillit var tynnslitt er jeg nå veldig, veldig trygg.

Kan vi håpe på at det som skjer nå er short sitt siste sprell for en stund og ukeslutt gjør at vi iallfall er nærmere 3 enn 2,5? Kan bare gjenta - vi har et par mrd på bok - etter tilbakekjøpene skal det slettes 100M aksjer - vi har tjent penger i en særdeles krevende tid. Melder herved iallfall 2,8 innen fredag og alt under 3,7 før generalforsamling vil skuffe - iallfall meg

Grønn på rød børs - gledelig omsetning. Skal innrømme at jeg et par dager har kjøpt og solgt - kun med tanke på å øke volumet i aksjen - leste om andre på en tråd på shareville som også har gjort det. Tilbakekjøpene trenger litt hjelp, både med tanke på volum-omsetning og få løftet "taket". Får håpe vi klarer å dra lasset i sammen mot shorterne og kreftene som ønsker kurs nedover. Er oppriktig veldig spent på mandag kveld - ukesoppsummering for tilbakekjøp - fortsatt 500K pr dag, eller kan det tenkes at de øker?

20 øre ned - 7% - 2,418


2,418

-0,202

-7,71%

Riktiknok er det blødrødt over hele fjøla, men... med dette volumet forventer jeg at danske bank kjøper mer enn 500k pr dag... å knipe igjen nå... det går ikke an

problemet er at når den verste panikken gir seg og alle andre stiger 5%- kanskje 15%-20% igjen, så blir vi sittende igjen neddi her i sump-gjørma

casino Oslo Børs på sitt verste - IGJEN... er kurs under hva selvskapet har på bok... verdens-rekord i kursmanipulering.. skal ha det citadel og gjengen... nesten godt gjort å klare det, gang etter gang - fra 1.1-21-dd

blusser opp igjen konspirasjonsteoriene... citadel-teleios... agenda for å holde kurs nede... øker i det skjule.. mens småsparere blir herjet med og gir opp

Siste handler
TID PRIS VOLUM
10:42:49 2,342 1 265
10:42:49 2,346 5 000
10:42:49 2,346 3 681
10:42:49 2,346 5 000
10:42:49 2,344 10 000
Furuen
16.06.2022 kl 11:22 9128

Tilbakekjøpsopplegget er jo totalt mislykket med tanke på kursutviklingen. Håpløst at de ikke får løfte kursen med kjøpene.

De må vel slette disse aksjene først, og foreløbig er ikke det gjort. Eller tar jeg helt feil her ?
Babb
16.06.2022 kl 13:58 8972

Sletting har ingen betydning med mindre koa har planer om å selge aksjene igjen

Mener du da at sletting av aksjer bare gjør selskapet mindre verdt ?
Babb
16.06.2022 kl 15:59 8858

sletting har ingen innvirkning på verdien av selskapet

edit: For eksempel, se for deg at selskapet kjøper tilbake alle aksjer utenom dine. Da eier du 100% av selskapet uansett om aksjene er slettet eller ikke.
Akkurat nå eier du dine aksjer, pluss en andel av de aksjene som KOA har kjøpt tilbake.
Redigert 16.06.2022 kl 16:01 Du må logge inn for å svare
Nikko
16.06.2022 kl 16:02 8849

Bevare meg vel. kr 2,30. Det må være kjempetilbud..?
cover
16.06.2022 kl 21:55 8700

Dette må være bunn, Nikko. 2,28. I verste fall 2,20 som i september 2021. Selv med en kraftig nedtur over dammen.
M.Y.Peng
24.06.2022 kl 16:09 7962

Håper vi snart får mer fres i denne aksjen. Viktig å kunne kjenne en aksje på pulsen, men denne har jo vært uten puls lenge nå.
M.Y.Peng
08.07.2022 kl 13:33 7183

Aksjen har lenge gått rundt totalindeks på grønne dager, men har falt betydelig mer på røde dager. Nå har dette endrer seg og derfor er dette mer positivt enn det ser ut til. Alle vil jo at aksje en har skal stige mye etter slike meldinger og penger på bok. Denne kommer til å krype og kanskje hoppe opp i tiden fremover er mitt bett.
Redigert 08.07.2022 kl 13:36 Du må logge inn for å svare
M.Y.Peng
20.07.2022 kl 10:49 6695

Den går jo rette veien, men knepet for å hindre raskere stigning er jo det kjedelige å by opp eller ned tiendels øre. Håper det blir slutt snart !

KOA nedjusterer deres ebit for året. Det er ikke godt !!!
Garmis
08.11.2022 kl 07:57 4108

Det er riktig observert ørreden, når KOA viser bra tendenser skal kursen ned ;-)
M.Y.Peng
08.11.2022 kl 12:32 3962

Når det gjelder Koa så er den koblet opp omvendt hva gjelder både ratt og gasspedal. Svinger du rattet til høyre svinger den til venstre. Trykker du gasspedalen ned avtar farten. Tar litt tid å venne seg til det, men har du fått teken på det så funker det greit. Og så får jo ingen andre det til om de ville ønske å ta den fra deg. De ender ut i første sving.

Håper noen tråkker på bremsen slik at den spretter opp mot slutten.
Redigert 08.11.2022 kl 15:16 Du må logge inn for å svare