Nanov-Kurs mot målsnoren

focuss
NANOV 15.05.2021 kl 12:11 175715

Når vi kommer tilbake til markedet etter 17 mai så mener jeg vi kan si at veien mot målsnora starter for Nordic Nanovektor. En lang reise for selskapet som ble grunnlagt i 2009. Sånn er det i biotech, det er et langt lerret å bleke for de som har ambisjoner om å hevde seg i konkurransen om å levere den beste kreft behandlingen til pasientene. Når Nanov bryter målsnøret så blir det en milepel for både utvikling av kreftmedisin og som børsbegivenhet det vil bli snakket om i årtier etterpå. En historisk begivenhet vi deltar i med store forventninger.

Det har skjedd en gang før det vi venter på, og historien til Algeta, søsterpartiet, til Nordic Nanovector med samme grundere som Nanov, har vel alle nå hørt så mange ganger at det holder. Men det vi trolig skal være med på i Nanov nå skjer ikke ofte. Foruten Algeta så er det vel bare Photocure som bør nevnes. Et selskap som hadde trådd vannet i mange år og ble etter hvert et glemt selskap i aksjemarkedet. I 2017 offentligjorde selskap et studie resultat som fanget min interesse, men markedet brydde seg ikke. Kursen falt videre fra 30 tallet og til lavt 20 tall. På den tiden ble selskapet knapt nevnt på forumet. Jeg lastet opp det jeg klarte på 20 tallet og i dag handles aksjen til ca 130.

Nå kan ikke Nanov og Photocure sammenliknes direkte da Photocure drev med diagnostikk med et produkt som selges for ca 1000 usd per behandling i USA og drøye halvparten i Europa. Nanov skal selge et produkt, Betalutin med en ganske revolusjonerende effekt som kreftmedisin, og vil typisk selges for ca 150000 usd per behandling- Altså en pris på 150-300 ganger den prisen Photocure får for sitt produkt.

Med dette produktet starter vi etter 17 mai på innspurten som bør bli en minnerik opplevelse for aksjonærene.
Redigert 15.05.2021 kl 23:29 Du må logge inn for å svare
focuss
26.05.2021 kl 21:36 5578

Det er påfallende hvor standhaftige de var på og holde fast på at de ville nå sin readout milepel i dag. Helt merkelig egentlig da tallene var ikke på deres side og nedsiden for dem hvis det da ikke går rent omdømmemessig blir unødvendig stort. Så jeg har tenkt: Har Peter Braun noen kaniner å dra opp av hatten? Roche eier dette markedet og har gjort det i mange år. Har Peter Braun en dør å lukke opp som ingen andre har?
bojan
26.05.2021 kl 21:41 5540

Her er det mye svada å lese. Hvor mange av dere var med på oppturen til Algeta. Jeg var med fra kr. 18 til 280. jeg kjenner igjen samme negativiteten som da. Har dere problemer med å skjønne resultater av deres siste avlesning eller bare fokuserer dere på om det tar 1-3 måneder lenger å få rekrutert de siste inn i studien. gjerne minn meg på mine ord om 1 års tid. Med de resultatene de har nå så når de markedet. mange av dere burde aldri kjøpt Biotec aksjer men kjøpt Hydro eller Telenor. syns LM og Merlin har mange gode innlegg.
Ronny Pøbel
26.05.2021 kl 21:48 5480

Fokus,
Han er installert der. Det er soleklart at Roche har enorme interesser i dette.
Selv benyttet jeg meg av tilbudet idag og kjøpte 20% av beholdning idag. Håper og tror markedet tar til vett imorgen og vi ser at short er redusert - CR på 5/7 og 2/7 i bedring, det sier noe om status.
Normalone
26.05.2021 kl 22:05 5345

Dere kan gjerne kalle det haussing - det bryr jeg meg fint lite om - men jeg har endelig etter en lang dag fått satt meg inn i Q rapporten/presentasjonen og hørt siste Radioreklame episoden. Vet dere hva som gikk opp for meg i dag? Belatutin kommer til å bli medisin og vi er faktisk ikke langt unna at den vil være ute i markedet - og jeg er ikke i tvil om at Braun er mannen til å gjøre denne jobben!!

Nanov er på rett vei - og vi har faktisk over 2/3 av pasientene innrullet, hvor 24 de siste 6 månedene selv i pandemien. Markedet velger faktisk å senke kursen med 16 % fordi det manglet 4 pasienter sml med forrige kvartal - og når en hører på presentasjonen så er det faktisk 4 nye pasienter rett rundt hjørnet.... Selskapet og Braun er også helt klare på en at vil klare guidingen, og det som ble sagt på Q4 er at det er først fra nå og fremover at en skal klare minst 8 pr måned - så hva er rasjonale bak at markedet henger seg opp i de 4 pasientene (som faktisk vil bli innrullet de neste dagene) og mener at selskapet er verdt mindre nå, selv etter resultatene fra Archer-1, enn for 2 dager siden?? Bør ikke gode resultater være det viktigste?? Vi har aldri vært nærmere, innrulleringstempoet har tatt seg kraftig opp og de medisinske eksperter lovpriser de siste resultatene (Archer-1) - likevel mener markedet at selskapet er mindre verdt nå enn før Archer-1 resultatene?

Dere får selv gjøre hva dere vil - og selg Nanov på kr 26 om dere ønsker - i dag fikk derimot jeg virkelig øynene opp og bekreftelsen jeg trengte på at Nanov faktisk er "friskmeldt (som Einarsson uttrykte på Radforsk), samt at Braun virkelig er riktig mann til å ta Belatutin over målstreken. I "buskene" gjemmer også BP og det vil ikke overraske meg om vi snart får melding om partneravtale.
Redigert 26.05.2021 kl 22:42 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
26.05.2021 kl 22:16 5262

Det var talentløst og useriøst av ledelsen å melde Archer dagen før q1, mister litt respekten for en ledelse som opptrer så idiotisk og uetisk. Den meldingen hadde vært mer etisk og strategisk å melde under q1 eller etter. Undrer også på om ledelsen kan ha tatt med noen pasienter fra q1 tidsrom i q4 for å få gang på kursen og tilrettelegging av emisjonen på 22,75?De guidet selvsikkert en høyere innrullering av pasienter q4 i februsr 5-7 per mnd februar - mai.
dr. Stockman
26.05.2021 kl 22:21 5315

Helt enig Normalone. Markedets reaksjon er uforståelig, men det bryr meg egentlig lite. Jeg skjønner heller ikke problemene man har med å kjøpe ledelsens "forsikring" om at rekrutteringen er i godt gjenge. Man viste jo i 4. kvartal at man kunne ha bra rekruttering selv om rekrutteringsapparatet ennå ikke var komplett, og pandemien satte begrensninger. Nå er alle rekrutteringsstedene åpnet og rekrutteringsapparatet er på plass og finjustert, og pandemien under kontroll. Selv om en liten forsinkelse ikke ville vært noen katastrofe så er jeg ganske sikker på at det ikke blir en aktuell problemstilling. Beste forklaring på at kursen ligger der den gjør nå må vel fortsatt være at emisjonen sørget for at det kom til mange ekstra aksjer i selskapet på et såpass lavt nivå som 22,70, og at det bortsett fra resultatene fra cohort 2 ikke er noe som er endret siden aksjen beveget seg frem og tilbake mellom 22,70 og 25. Sett i det perspektivet er det mer forståelig at aksjen ligger der den gjør, og at det er den siste uken som er unntaket. Uansett, grunnlaget er lagt for pen stigning fremover så snart markedet har fått fjernet skylappene.
Haltopen
26.05.2021 kl 22:26 5298

Nei?

Man må anta at ledelsen gjentok guidingen da de har tiltro til den jobben som er gjort for å øke rekrutteringen. En guiding er også bare det. En forventning. ingen garantier. Worst case blir det read-out Q1’22.

Alternativt se til MEI Pharma som en joker.
Joppe84
26.05.2021 kl 22:37 5256

Dette er et ikke problem spør du meg.

De som stresser i dag er trolig sure for de har vært på gjerdet og kjøpte seg inn post Archer og måtte se det falle 15% på et døgn.

Har du tro på caset er det bare en kjøpsmulighet. Jeg kjøpte 2k til i dag. Ikke den største posten, men fornøyd med det.

Alt annet er støy.

Markedet er umulig å forstå, men som britene sier 'cream always rises to the top'.
Redigert 26.05.2021 kl 22:51 Du må logge inn for å svare
Ronny Pøbel
26.05.2021 kl 22:58 5115

Tror vi undervurderer algoritmer og robothandel som jobber på spreng for å pushe kursen ned. Ser ikke bort ifra at Voleon Capital dekker inn nå, og at markedet kobler meldingen igår med at det sitter store institusjoner på gjerdet å venter på nanovectors utfall.

Slettet bruker
26.05.2021 kl 23:28 4944

Ingen som får hastverk med noe som helst nå de neste 2-3 mnd. Shortere kommer til å trade kursen nedover sakte men sikkert, i tillegg kommer det nok noen knall røde dager med korreksjoner fremover som vil hjelpe shorterne, her er det bare å sette seg til rette å vente på neste oppdatering av paradigme i august. ikke så sikker på at de får til å øke innrulleringen gjennom feriemåneder som vi har forann oss. Tørr ikke gjette kursen i juli nå, men det ville forundre meg om den er over dagens sluttkurs, mer heller 16-20 kr.Enhver investor inkludert meg selv vil tenke at det nå er stor sannsynlighet for at det blir forsinkelser, og plassere pengene andre steder i store deler av ventetiden mellom kvartalsrapporteringene.
focuss
26.05.2021 kl 23:33 4949

Fra 200 til 16-20 på noen timer var da voldsomt

pantera1
I dag kl 08:54
1600
Galskap å selge Nanov nå-kursen står i 200 kr pluss ila kort tid. Roche tett på selskapet, de som selger i dag kommer til å angre bittert om noen få uker. Meldingen i går burde forsvare en kurs på 100 kr +
snoken
26.05.2021 kl 23:34 4951

Be a intelligent investor,,buy the dips! Dette går veien,bare litt tålmodighet så.
Londonmannen
27.05.2021 kl 00:12 4802

Hva du gjør er fullt og helt ditt eget valg. Men faktum er at NANOV fortsatt befinner seg på oppløpssiden. Det er ikke noe bar vi aksjonærer er klar over, men også fler BP som følger med. Og ut fra de fantastiske resultatene NANOV får ved bruk at Betalutin, både i kombo med Rituximab og på egenhånd, så kan du være sikker på at flere av de store følger med. Og det er ikke lenger spørsmål om Betalutin funker.

Nedturen i dag var fullt og helt basert på rekrutteringstiltak og usikkerhet om hvorvidt selskapet nå evner å oppfylle egen guiding om avlesning i løpet av andre halvår. OK. I verste fall så blir avleseningen forskjøvet med et par måneder. Men vil det sette hele NANOV i fare? Nei, det tror jeg ikke.

Jeg tror også man skal være bevisst at også ledelsen i NANOV er bevisst at covid-19 situasjonen i vinter hemmet rekrutteringen mer enn de hadde sette for seg. Men så lenge de er bevisst dette, så vil det også iverksette tiltak for å sikre avlesning senhøsten 2021. Hvorvidt de lykkes gjenstår å se. Men det burde ikke være umulig med 97 siter i 24 land, i en periode der smittesituasjonen er på bedringens vei og flere og flere blir vaksinerte mot Covid19.

At flere ønsker å sette seg på sidelinjen, vel det så vi tegn på i dagens omsetning. Men hvorvidt det er smart i nåværende situasjon, ja se det vil historien gi oss svar på.
dr. Stockman
27.05.2021 kl 00:27 4767

" Og ut fra de fantastiske resultatene NANOV får ved bruk at Betalutin, både i kombo med Rituximab og på egenhånd, så kan du være sikker på at flere av de store følger med. Og det er ikke lenger spørsmål om Betalutin funker."

Og så vet vi jo at for "disse store" så spiller det ingen som helst rolle om rekrutteringen blir forsinket med noen måneder. Tvertimot er de nok fornøyd med det da det kan føre til at NANOV er litt mindre krevende i forhandlingene.
bj111
27.05.2021 kl 00:42 4721

Kun en kjøpsmulighet i dag, ikke noe dramatisk for de som ser det. De uerfarne selger på dipper som dagens og kjøper på oppturer som i går. Lenge siden jeg sluttet med salg på dipper, kjøper gjerne eller lukker pc og glemmer hele driten mens det stormer. Slik gjør man penger når det ikke er noe dramatisk i nyheten som forårsaker fallet. Noen uker eller et par måneder forsinkelse med rekruttering kan ikke kalles dramatisk og følgelig er dette kun en mulighet for å kjøp billig.
Londonmannen
27.05.2021 kl 08:58 4188

bj111
Det tror jeg nok du har helt rett i. Og en slik nedtur gjør uerfarne aksjonærer nervøse for å tape penger de egentlig ikke burd investert i aksjemarkedet. Vi vet jo at mange spiller seg med lånter penger i et håp om å gjøre raske penger. Men Idar Volvik er jo et lysende eksempel på hvor galt det kan gå når uerfarne investorer leker seg med for store beløp og delvist lånte penger på børs. Han burde være et skrekkens eksempel, men i stedet så ser vi stadig nye "valper" som forsøker seg på samme stuntet.

Men nedturen i går var ikke forårsaket av svake medisinske resultater, men en skuffelse over at antatte rekrutteringstall ikke ble innfridd. Enkelte tror tydeligvis at det skulle bli en linjær økning i rekrutteringen av pasienter og at pandemien sin innvirkning ikke lenger ville ha noen effekt. Seølv ledelsen i NANOV har undervurdert hvordan pandemien skjulle utvikle seg. Men da pandemien tok seg opp i en ny bølge, så har dette gitt en klart negativ effekt på rekrutteringen.

Lytter man til Radium Podcast 179 så vil man høre at rekruttering av pasienter gjerne går i bølger; man kan ha perioder på et par trte uker uten at man får rekruttert en eneste pasient for deretter å få fanget fullt den påfølgende uken. Da sier seg seg selv at dersom ledelsen må sette strek etter en periode med svært få eller ingen rekruttering, så vil det få innvirkning på totalen over et kvartal.

Nå vet vi at vaksinasjonsprogrammet er kommet meget langt i land som USA og UK. Dette vil gjøre rekrutteringen langt mindre utsatt for nye smittebølger, da disse vil bli betydelig mindre i omfang. Når enkelte regner ut et gjennomsnittstall for rekruttering over den siste tremånederperioden og bruker dette som fasit for beregning av hva vi kan forvente de kommende tre fire månedene, så blir det for enkelt. For det er tydeligvis mange faktorter som påvirker rekrutteringen.

Sett i et slikt perspektiv så er det enkelt å se at gårsdagens nedtur var langt mer dramatisk enn det den burde vært. Sant og si så var det ikke noe i presentasjonen til ledelsen som skulle tilsi en slik nedtur. Nedturen kom hovedesakelig på grunn av aksjonærene sin manglende forståelse for hvordasn ting fungerer innen farmasi og derigjennom antagelser basert på fullstendig feilaktig grunnlag.

Men intet er så galt at det ikke er godt for noe. Kursmassakren har gjort NANOV billigere enn det den var før vi fikkde glimrende datene om ARCHER studien og det faktum at rekrutteringen fortsatt holdes på et betydelig høyere nivå enn det var gjennom store deler av 2020. I tillegg har vi fått en særdeles tydelig og troverdig ny CEO med en særdeles imponerende CV til å ta selskapet opp på neste nivå. Samt at ledelsen gjentar guidingen om at de vil gjennomføre avlesning av Paradigme i løpet av H2 21. At kursmassakren tyder på at en del ivestorer ikke har tillit til detg. Synd for dem. Jeg personlig velger å tro at akkurat det har ledelsen større innsikt i enn enkelte skribventer her på forumet.

Ha en riktig god dag! Billigsalget ser ut til å fortsette en stund til.
Ronny Pøbel
27.05.2021 kl 09:12 4113

Hvor raskt blir registeret til finanstilsynet oppdatert?
https://ssr.finanstilsynet.no/Home/Details/NO0010597883
Ærligtalt
27.05.2021 kl 09:21 4029

Kjenner lusa på gangen her...Og har lastet lit ekstra da det er helt tydelig algohandel med mål om å kapre aksjer



Lykke til, alle sammen!


Redigert 27.05.2021 kl 10:12 Du må logge inn for å svare
focuss
27.05.2021 kl 09:26 3990

En av effektene pandemien har hatt på rekrutteringen er at antall NHL pasienter som blir behandlet er redusert med 20-30% sier Peter Braun. Det kan fort bety at nå når smitten og sykehusinnleggelser har roet seg i Europa at det kan bli en opphoping av pasienter og dermed raskere innrullering i tiden fremover enn noen forventer. Jeg ser ingen dramatikk i innrullerings takten av pasienter som rapportert i går.
Ærligtalt
27.05.2021 kl 09:31 3949

Det er nettopp det... Mange land beskriver jo nå et krisescenario der behandlingskø på alt annet enn covid har hopet seg opp... Vil tro dette også gjelder kandidater til studier som har blitt stanset grunnet stor smittefare og frykt for smitte på folk i risikogrupper

Blir bra dette her - men en teskje tålmodighet eller to må nok til
focuss
27.05.2021 kl 09:43 3870

Jeg har lite tro på at salget av aksjer kommer fra investorer som synes aksjen er for dyr, for det skal det godt gjøres å mene. Ett forhold som kan virke skremmende på noen er at de kan ha blitt seg bevist at det skal planlegges et fase 3 confirmation study parallelt med godkjennelses prosessen. Ikke nytt dette men kanskje nytt i noens bevissthet. Det er derfor jeg skrev i går om behovet for å starte arbeidet med partner arbeidet nå. Dessuten så er jo utsiktene til Accelerated Approval de beste..
dr. Stockman
27.05.2021 kl 10:04 3821

Om jeg ikke husker feil så skulle det vært teknisk støtte i det området aksjen er kommet til nå, kanskje i underkant av 25 kr. Får jo håpe at den ikke må ned til emisjonsnivået for å hente nye krefter. NANOV er aksjen hvor man alltid får nye gode muligheter for en pen inngang, og går glipp av mye ved aldri å ta gevinst. Men de fleste av de som har tatt gevinster underveis vil nok være borte når den store gevinsten skal innkasseres. Vi ser nok helt andre kurser i løpet av det nærmeste året, og sannsynligvis i løpet av det nærmeste halvåret.
Ronny Pøbel
27.05.2021 kl 10:07 3808

Har skrivd mail til ABG og ringt TDN. Han jeg snakket med hos TDN bekreftet at det var dem som hadde skrivefeil, og skulle ta kontakt med redaktøren omgående. Sa jeg var aksjonær, og krevde at de sendte ut korrigering straks.
focuss
27.05.2021 kl 10:07 3821

Så foruten å ferdigstille Paradigme så vil jobb nr.1 for Peter Braun nå være å velge partner og inngå partneravtale i løpet av de nærmeste månedene og alt bør være på plass innen feb 2022, gjerne før. Dette må styres av en proaktive prosess og de kan ikke bare sitte på rumpa og vente på at noen tar kontakt. Screening, long list, short list, LOI, sluttforhandlinger, styrebeslutning er i grove trekk løpet. Og det kan være naturlig å hyre en konsulent i M&A biotech bransjen som kjenner de ulike selskaps interesser og behov. Ikke det at jeg ikke tror Peter Braun kjenner til markedet men det er profesjonelle selskap som lever av å holde seg orientert om dette. Å dra i land dette blir Egeberts og Brauns syretest.
dr. Stockman
27.05.2021 kl 10:11 3793

Tror nok de allerede er langt inne i den prosessen, og at det forklarer litt hvorfor de i enda sterkere grad enn tidligere var veldig klare på at de ikke kunne kommentere noe rundt dette. Om ingenting var på gang ville de nok hatt et mer avslappet forhold til temaet.
focuss
27.05.2021 kl 10:29 3650

Hva kan selskapet si om dette? De kan si at målet er å ha en partner med i fase 3 studiet og de kan bekrefte at de har en proaktive strategi for dette. Burde egentlig være en selvfølgelighet men tror det kunne berolige markedet. Så kan det være de har en veldig god grunn til å ikke gjøre dette. En slik grunn kan være at de allerede er langt inne i forhandlinger med en sannsynlig partner.
Redigert 27.05.2021 kl 10:32 Du må logge inn for å svare
dr. Stockman
27.05.2021 kl 10:44 3558

Jo lengre inne i forhandlinger de er med en partner jo mindre kan de si, og det er jo grunnlaget for min mistanke om at de kan befinne seg svært langt inne i slike forhandlinger allerede. Ironisk nok betyr det at jo nærmere man er en slik løsning jo færre signaler mottar markedet om at noe står på trappene. Som regel vil også en forhandlingspartner kreve full diskresjon for at ikke forhandlingene skal anspore konkurrenter til å komme på banen og forstyrre løpet.
Redigert 27.05.2021 kl 10:45 Du må logge inn for å svare
focuss
27.05.2021 kl 10:57 3505

Dr. Stockman
En forhandlingspartner kan kreve diskresjon når det gjelder opplysninger om hvilke selskap det gjelder. De kan ikke forlange at Nanov ikke opplyser om at mål og strategi er å inngå partnerskap før fase 3. De kan heller ikke forlange at de skal være de eneste, med mindre de legger noe fantastisk på bordet som gjør at Nanov aksepterer det. Det vil jo være å ta fra Nanov sitt beste forhandlingskort.
Redigert 27.05.2021 kl 11:00 Du må logge inn for å svare
dr. Stockman
27.05.2021 kl 11:12 3423

focuss
Det er jo riktig at NANOV kan opplyse generelt om mål og strategi angående eventuelle partnerskap. Når det gjelder eksklusivitet så vil nok dette avhenge av hvilken type partnerskap vi snakker om. Det kan jo være snakk om alt fra svært begrensede avtaler til de som inkluderer det aller meste. Og man kan selvfølgelig kreve diskresjon uten at det betinger eksklusivitet.
focuss
27.05.2021 kl 11:39 3312

Når det gjelder hvilken partner vi kan forvente så er det Roche, Novartis og Bayer som oftest er nevn som mest sannsynlige. Selv synes jeg det hadde vært spennende med en Kinesisk partner med rettigheter i Kina eller Asia kanskje også Afrika. Styreformann Egberts har jo erfaring med avtaler med kineserne fra arbeidet som styreformann i Photocure.
dr. Stockman
27.05.2021 kl 12:21 3148

Er inne i et selskap hvor kineserne kom inn som "reddende engel" da det så som mørkest ut, og håper selskapet stiller seg positive til kinesiske partnere i markeder der det er hensiktsmessig.
Kontur
27.05.2021 kl 12:27 3121

Er høyt på listen over unormal høy omsetning så at her er noe på gang tror jeg nok..
dr. Stockman
27.05.2021 kl 12:30 3116

Så langt vellykket test av støtten på 24,70, men vi får nok være forberedt på nye angrep på støtten, særlig hvis børsene trender nedover.
Gullit
27.05.2021 kl 12:33 3115

Ser ut til att bunnen er nådd, hadde dessverre ikke ledig kapital, men mon tro det er siste gang vi ser 25. Får håpe Focuss treffer med spekulasjoner om partner...
dr. Stockman
27.05.2021 kl 12:45 3066

Angående samarbeidspartnere så er det en fremføring av Wellsembargo på TI som jeg tenker gir mening:

Mange lurer på hvordan ny CEO, styreleder og samlet ledelse gjentatte ganger fastholdt fullføring som guidet i 2021 med det innrulleringsavviket som har oppstått fra de klare forventningene de skapte på forrige Q.

Jeg mener det er flere grunner til å tro at selskapet allerede har kommet svært langt i partnerforhandlinger, i hvert fall etter at interim-resultatene ble avlest i fjor sommer, og at dette er en del av forklaringen på selvtilliten utad nå (ingen bryr seg om en eventuell utsettelse til høsten dersom partneravtale har falt på plass i mellomtiden).

Hvorfor tror jeg de har kommet svært langt i forhandlingene allerede? Det er fire hovedgrunner i min bok:

De må ha en sterk partner som kan skape gjennomslag i markedet, selv om de ser for seg at de vil aktivt delta i Norden og US. Sonderinger og forhandlinger tar som kjent tid. Dette arbeidet må ha startet opp for lengst. Det er ikke bare N som trenger tid til å forberede seg. En partner må også ha tid til å rigge egen salgsorganisasjon for å ta imot produktet fra dag èn. De må ta høyde for at de kan sitte med en betinget godkjennelse allerede om ca 1 år, med behov for å komme i gang med fase 3, og ingen ønsker å kaste bort verdifull patent/eksklusivitetstid.

Interim-resultatene i fjor sommer, kombinert med 37-01 resultatene på 74 pas som ble oppdatert i fjor høst, ga mer enn sterkt nok grunnlag for å starte forhandlingene. Det virker temmelig usannsynlig at de først skulle starte forhandlingene etter read-out på Paradigme. Hva er det som skulle vesentlig endre seg, og som man ikke kan ta høyde for i en avtale i forkant med milestones etc?

I tillegg har N innhentet nok kapital til å gjennomføre Paradigme på egen kjøl. Det har åpenbart styrket forhandlingsposisjonen (min spekulasjon er at de allerede i fjor høst var kommet langt i forhandlingene, men at de da var for svake og endte opp med en for dårlig avtaleløsning og derfor heller valgte den tunge veien gjennom to emisjoner på et halvt år).

Det har nok over tid også bygget seg opp et trykk internt og hos de større eierne på at man nå vil ha en fornuftig exit på investeringen og opsjonene. Ting så annerledes ut for noen år tilbake. Nå etter alle forsinkelsene, emisjonene og covid, så er det nok mange som gjerne vil ha exit’en sin.

Jeg tror vi kan se en løsning allerede i sommer. I min bok er det allerede på overtid for å annonsere en partneravtale, når det er så kort tid igjen til produktet skal ut i markedet.

Som så mange andre tror jeg de har ført samtaler med flere alternativer, men at de ender opp med Roche til slutt. Industrielt sett virker det mest sannsynlig. Ta det for det det er: min egen spekulasjon som jeg innretter meg etter.
olemt
27.05.2021 kl 12:49 3053

Da jeg så Archer resultatene tenkte jeg at her skulle jeg hatt dobbelt så mye som jeg hadde. Men aksjen stakk og jeg valgte å se det an litt. Så kom nedturen i går og jeg la meg på 25.50 med ordre for å doble beholdningen. Fikk ikke noe da men i dag ble det fill på 25. Så nå har jeg dobbelt så mye som för og da tenker jeg at jeg tar tidlig sommerferie og vi snakkes igjen til hösten.
Londonmannen
27.05.2021 kl 14:09 2801

Veldig bra Dr S! Og i et slikt perspektiv er det forunderlig at så mange velger å selge seg ned/ut og gå midlertidig inn i andre selskaper/forbli på sidelinjen. For dersom du har rett i dine antagelser kan en partneravtale komme som Lyn fra klar himmel.

Roche er også heteste bet, primært pga deres Rituximab. Jeg har tidligeee fremholdt at Roche ikke har råd til p la et annet BP få kontroll på NANOV og følgelig må de være tidlig ute og komme med et tilbud/avtale ledelsen i NANOV ikke kan si nei til.

Den som lever får se, men at vi lever i spennende tider er det ikke tvil om.
Redigert 27.05.2021 kl 14:58 Du må logge inn for å svare
n4479556
27.05.2021 kl 14:12 2794

Det har vel ikke vært noe innsidehandel etter Archermeldingen, tirsdag, eller Q1? Så det kan kanskje være en indikasjon som underbygger det du er inne på?