Drillo - liv og lære

Slettet bruker
13.06.2021 kl 20:45 1511

Selverklærte kommunist Drillo er nå kjøpt og betalt av Betsson. Snakk om ryggrad. Liv og lære er ikke mye verdt så lenge det tilbys penger til en kommunist.
TOV7
13.06.2021 kl 21:12 1458

Jeg vil si dette er helt etter boka for en kommunist. Husk de bryr seg ikke om de fattige, de hater de rike.

Og som et lite apropos; En av lederne i BLM, en selverklært kommunist, har kjøpt eg hus i millionklassen. Samme med Bernie Sanders. Hvem er rikeste kvinne i Sør-Amerika? Var det ikke datteren til en viss Hugo Chavez?
Slettet bruker
13.06.2021 kl 21:38 1414

Selv kommunister må ha brød og pålegg. Hva er problemet?
Slettet bruker
13.06.2021 kl 22:43 1338

Ser du ikke «problemet» her så er du svaksynt
Cutter
14.06.2021 kl 00:30 1238

Drillo har vel aldri vært noe annet enn egoist
Slettet bruker
14.06.2021 kl 02:01 1196

Drillo sier det som det er, i motsetning til kjøpt ig betalt ANALister. Det gjorde Willoch og Hanna Kvanmo også.
Jeg sier det også som det er:
Verden er i sjokk når en fotballspiller kollapser under en EM kamp, men synes at det er grei skuring at 6500 dør når Quatar, som IKKE er kjent for fotball, gir penger i kassen på fascistene i UEFA. Det er illustrerende for hvordan verden har organisert seg.

Isteden for å bruke sin globaliserte politiske makt, så misbruker politikere det til å gagne seg selv. Ved å akseptere kapitalanarkiet, og fascisme så er også norske politikere over hele linjen ansvarlig for drap, fordervelse, urettferdighet, undertrykking og alt som har ført til at demokratier ikke eksisterer lengre. Fra å være idealister, som ville bygge et demokrati har de alle sammen nå blitt yrkeskriminelle, drapsfolk, egoister som går over lik, og som prøver å feie alt som ikke gagner dem som personer eller partier under teppet. Alt dette på mindre enn 40 år.

For meg kan man innføre dødsstraff i Norge, og da burde de fleste av disse dømmes til det… Bare det å ARGUMENTERE for at å delta i VM i Quatar, burde medføre dødsstraff for politikere; å AKTIVT akseptere at 6500 unødvendig dør for å berike en kriminell organisasjon ( UEFA), er nok bevis på å aktiv bidra til fascisme, død og kapitalanarki. Det er forræderi av menneskeheten, og et aktivt bidrag til folkemord.
I Norge har politikere på kort tid blitt ekstremister. De skjermer ledende bedrifter for sine kriminelle handlinger som har kostet samfunnet minst 400 milliarder kroner ( Staoil, som nå prøver å kvitte seg med de belastende navnet, Yara, som har gjort det samme, Norsk Hydro, Elkem, og en rekke andre beddriver i grunn organisert kriminalitet med politisk beskyttelse.
Å ivareta NORGE er ikke aktuelt. Små og mellomstore bedrifter kan få inntil 60% av sine faste kostnader refundert, men s de få demokratier som er igjen tilbyr 100%.
Norge har utviklet seg fra å bli et livende demokrati til en av de største fascistiske og kapitalanarkistiske stater i verden på VELDIG kort tid.
Den psykiske helsa for folk er den desidert dårligste i hele OECD, medianinntekter er blant de dårligste, infrastruktur er de dårligste, mens Norge er nr.1 på beriking, og straffeløshet for ( organisert) økonomisk kriminalitet. Oslo Børs er den største Bonazabørs i OECD, og beriking av de rikeste er tilrettelagt på ALLE områder, uten straffemulighet. Samtidig er Norge det landet som PÅTVINGER sin befolkning flest mulig udemokratiske beslutninger ( AMS, DAB, EIENDOMSSKATT,BOMPENGER,VARER, TJENESTER, BOLIGPOLITIKK, BOLIGLÅNSPOLITIKK, SKATT, MOMS, MONOPOLISTER, STRØMMAFIAEN, FORSIKRINGER, MATPRISER, HELSEMANGLER, SOSIALE ORDNINGER, HELSETILBUD, TOGNETTET, VEINETTET, STRAFFER, BØTER, AVGIFTER, GEBYRER, TELEUTGIFTER, ELOKTRONIKKPRISER, KOMMUNALE AVGIFTER, MEDISINPRISER,) Norge er det eneste landet i OECD som ikke en gang PRØVER å beskytte vanlige lønnsmottagere mot kapitalanarkiet. Tvertom så OPPMUNTRER de til det.
HVER DAG så forsterkes fascisme og kapitalanarkiet i Norge, og til og med regler som motvirker innsidehandel på Oslo Børs Casino, pålagt av EU, ignoreres. Det er ingen andre land hvor finansverden kan gjøre hva de vil for å berike seg selv, uten at myndighetene har regler for det.
Det hører ingen steder hjemme at denne verden kan loppe kommuner for milliarder uten at det får konsekvenser, eller at de kjøper aksjer for milliarder i forkant av en " analyse". Norge har blitt et rent fascistisk land,og folkeretten, demokratiske grunnprinsipper og alt som kunne ha gagnet folk flest i en av verdens rikeste land, har blitt voldatt, og er erstattet av en totalitær stat som bare beskytter politiske interesser, samt de av de rike og mektige. At soaregrisen overlates til en skattesnik, er jo bare forbokstaven.
Vi har den største gjeldsgraden i hele OECD, DNB har de høyeste boliglånsavanser, og tvinger oss til kortsiktige lån. Slik er det ikke i andre land, hvor målet er at befolkningen skal beskyttes mot kapitalanarkiet, og hvor utgiftene for folk flest skal være forutsigbare, langsiktige og overkommelige. I Norge, som ikke egner seg til konkuranse, og hvor monopolister kan gjøre hva de vil, så er befolkningen fullstendig overgitt kapitalkrefter, samt en vilje hos politikere til at, uansett kjepphester, så skal regningen betales av folk med dårlige medianinntekter.

Slettet bruker
14.06.2021 kl 02:21 1180

Fascistene som styrer nå har muligens ødelagt Norge for evig, men samtlige partier har ødelagt Norge på rekordtid.
Selvom samtlige politiske idioter skulle skiftes ut med folk som jobber for at flest mulig skal ha så bra som mulig livskvalitet så vil det ta minst to generasjoner å reparere den fascismen og kapitalanarkismen som er så typisk Norsk
Slettet bruker
14.06.2021 kl 02:43 1169

Politikk dreier seg ikke lengre om lojalitet overfor en bestemt ideologi, men om man skal selge sine produkter:
Høyre snakker om " tap av arbeidsplasser" om vi ikke tilfredstiller eliten, noe som er beviselig feil, og AP snakker om akkurat det samme med en annen og like feilaktig argumentasjon.
SANNHETEN er at den psykiske helsa ( en utrolig bra indikator på hvordan det er stilt i et samfunn) er 3 ganger dårligere i Norge enn i OECD, og at norske politikere DRITER i det. Ikke rart når medianyrker i Norge er blant de dårligst betalte i OECD, og at forskjellene mellom de rike og resten er blant de hurtigst økende i verden; Det er INGEN demokratier, hvor de rike har blitt så mange og som har blitt så rike som i Norge, på så kort tid, og hvor folk flest har dårlig råd og den største gjeldsgraden. Det er neppe norkse gener, som er årsaken til at sentralbanksjefen i iver 10 år sier at han er bekymret for låneopptaket blant norske husholdninger... Når Norge er alene om at over 60% ikke kan betjen sine obligatoriske utgifter gjennom lønnsinntekt, som eneste land i verden, så er dette POLITISK og BEVISST.
Gribbene, inkludert Staten og samtlige politiske partiet tror at de kan plukke fjær fra en ribbet høne, og det er typisk norsk.
Og hvordan vil det gå når dagens fremtid ( de unge) har tre ganger så høyt fravær( minst) fordi de har blitt ødelagt av alle FØR de starter sin yrkeskarriere, og forgjeldet over pipa grunnet DNB, og politikere som DRITER i å beskytte folk mot gribber?
Redigert 14.06.2021 kl 02:45 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
14.06.2021 kl 02:53 1162

Samtlige råd og utvalg, som i utgangspunktet skal ha en reel funksjon er også der I Norge, med den forskjellen at de ikke har en eneste funksjon eller fullmakt. De er der KUN for å kunne dokumetere at de " demokratiske" prinsipper er ivaretatt.SAMTLIGE instanser i Norge ivaretar STATENS interesser og har ingen som helst samfunnsnyttig funksjon, slik det er i de få demokratier som er igjen.
Til og med fagforeninger er redusert til bokklubber, og de har ingen funksjon utover egeninteresse, og legitimering av Statens totaliritæt.
Norge er ikke i NÆRHET av et demokrati en gang. Dette er Trumplandet med et smil. Erdoganlandet uten provoserende utsagn, og fasisme inpakket i rosa sølvpapir.
Redigert 14.06.2021 kl 02:54 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
14.06.2021 kl 03:10 1150

Legg især merke til at samtlige økonomiske medier kommer med " analyser" som enten gagner dem selv, eller er rettet positivt mot de etablerere og rike aktører ( typisk Røkke, Spetalen, Hagen, Fredriksen osv.). De aktører som ikke er medlem av klubben og hvor man selv ikke tjener penger på blir konsekvent snakket ned, eller ikke omtalt. En slik ORGANISERT og konsekvent påvirkning gjennom media er IKKE lov i demokratier, og strengt forbudt selv i ikke demokratiske land. Det SKADER norsk industri og å ENSIDIG beskytte oljeindustrien, slik dagens høyrefascister gjør gagner ikke Norge i det hele tatt i lengden. Dagens fascister er ikke engang opptatt av fremtiden, men kun av at et grønn skifte skal nødvendigvis medføre at folk flest må tåle enda en runde med utbytting og en ny runde med kapitalanarki.
Du må både tåle og betale for at en landbasert vindmølle er din nærmeste nabo, og det kan gi kroner i kassa for gribbene. Det er DET som er den klare beskjeden fra fascistene som rår nå i Norge,
Slettet bruker
14.06.2021 kl 03:16 1142

Det finnes ikke et eneste land med respekt fir seg selv, hvor det er et mål i seg selv, å berike de som har mest fra før, og som tillater at de med alvorlige psykiske plager er tre ganger høyre enn land man kan sammenligne seg med. Det finnes heller ikke et eneste land hvor gjeldsgraden grunnet at alle bare kan loppe folk, er så høy at de må ta opp ENDA MERE lån.
Hovedmålet som gjenstår for politikkere anno 2021, er å BESKYTTE folk flest mot total kapitalanarki.
Norge er DESIDERT dårligst i klassen, og rettighetene og livskvaliteten folk flest har er på en absolutt bunn, selvom statskassen er stinn av penger.
Slettet bruker
14.06.2021 kl 04:08 1118

Selv har jeg regelmessig varslet Stockwatch om mistenkelig aktivitet i konkrete aksjer, og spurt de om om Euronext, som flere steder har blitt tatt med buksene nede for å gi en ulovlig tidsfordel til logaritmebasert handel, bedriver dette i Norge, noe som er STRENGT forbudt til og med i Norge jfr. lekebehandlingsprinsippet.
Det vil de og SAMTLIGE instanser, medier, og politikere IKKE svare på.
Forleden dag advarte jeg om en aktiv sperre i en aksje, som flyttet seg hele dagen ettersom ordreboken endret seg.
Da fikk jeg faktisk svar fra Stockwatch: svaret var: " hva er en sperre?
Når folk som ikke har GRUNNLEGGENDE kjennskap til hva gribbene bedriver på Oslo Børs Casino, hvordan skal småsparere da iveåretas?
Er annet eksempel er at en artikkel om en " doblingskandidat" nå har ligget snart i to uker på førstesiden i ett medium,mog selvsagt er den en " klubbkasse". Og hva med en grønn aksje hvor man spådde en tredobling , men noe måneder senere så ble den redusert til 1/3 del uten saklig begrunnelse. ( man hadde fått en annen ANALIST ti å sette vurderingen, spada finne det analyser, i et og samne selskap hvor minst en om ikke begge bRe kan komme med noe, men hor avviket i " anbefalingen plutselig er 33%. DNB ble kritisert fir et kursmål Pø 5 kronet, hvite en bestem analyst fikk lov til å snakke ned noen få aksjer til en brøkdel andre anslo. Da det ble et bevis på atvde manipulerte aksjekursen cgjernet de både megler og analysene hans.... Nye har ikke kommet, så da er strategien erstattet med tystjeden isteden.
Man burde FORBY disse som på alle lovlige og kriminelle måter grafser til deg til seg aksjer de er tilrettelegger for, lå ngiber eller garantist for, og da kjøpes av disse nienukker før man anbefaler kjøp med vanvittige kursmål. Alståmderåt som er normalt i andre land.
Noen av disse er avslørt,mog da lover de bot og bedring, men det foreligger ikke planer eller vilje til å endre Pø lovligheten av slike opplagte kriminelle handlinger.
Også fremtidige IPO so er nær 100% av det som utstedes i Norge RETTEDE emisjoner, mec en Spetakenkran på vid gap, FLR det blir en IPO.

Det er som om alt du kjøper først skal gjennom et ledd som tar seg grovt betalt FØR du få,kjøpt varen til overpris.

Men ALT er lovlig På Oslo Børs Casino, og som sagt ALLE instanser har fått dette på sine mail.
Da svarer man bare ikke og glir problemet vekk.
Nei, jeg tror ikke at jeg vil lengre bo i et Land som er verre enn under Hitler, men flytter hjem ( Nederland, landet som scorer best på folkets trivsel, og det på tross av at de fortsatt er et fordømt skatteparadis. I Norge hvitvaskes penger gjennom børsen, men i Nederland så underbyr de andre land på skatt for mulinasjonale bedrifter. Men der trives folk stort og har det bra. I norge er jeg omgitt av mange som bruker meste parten av tiden til å kjempe mot Goliat som alltid vinner, og som utviser en maktarroganse uten sidestykke hverken i norsk eller andre lands historiske virke. De indoktrinerte FRP -ere og lesere av norske søppelaviser er nok de som kommer til å protestere mest.
Bare så synd at at jeg kun se på fakta og dokumenterbare komperativ informasjon fra ofgisielke kilder.
Redigert 14.06.2021 kl 04:15 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
25.06.2021 kl 18:39 831

Det er mye snusk på børsen ja. Spesielt i nystartede selskaper. Og analytikere er de siste en bør høre på
Marketwatch er en vits i denne regjeringen, kanskje blir det bedre under Vedum?
Drillo utnytter vel ikke andre, det er vel det som er definisjon på en 'ekte' kapitalist
Problemet er at hvis en skjerper skatten så flytter 'kapitalistene ' utenlands
Vi har vel en rimelig bra utgjevning i Norge , for skikkelig likhet er nesten umulig å få til
Det trengs helt klart en opprydding i IOC og UEFA
Trøsten kan være at en blir ikke mer tilfreds av penger
Redigert 25.06.2021 kl 18:57 Du må logge inn for å svare