Teknologirakett inngår et samarbeid med en tysk industrikjempe

Goldy
ELABS 22.06.2021 kl 09:11 897

Teknologirakett inngår et samarbeid med en tysk industrikjempe

Elliptic Laboratories har signert en avtale med et underselskap av det tyske industriselskapet Bosch.

Avtalerushet fortsetter for teknologiselskapet Elliptic Laboratories. Selskapet har signert en ny lisensavtale med Grow Plattform, som er et selskap under den tyske Bosch-paraplyen, ifølge en børsmelding tirsdag morgen.

Kontrakten omfatter bruk av Elliptic Labs 'AI Virtual Smart Sensor Platform i Grow's kommende generasjon av Spexor, en bærbar sikkerhetsassistent.

Elliptic Labs 'AI Virtual Smart Sensor Platform vil bruke Spexors maskinvaresensorer på enheten for å gjøre produktet smartere og samtidig legge til funksjoner som nøyaktig oppdager tilstedeværelsen for bedre sikkerhet og sikkerhet. Spexor har valgt Elliptic Labs på grunn av evnen til å levere innovasjoner av høyere kvalitet konsekvent i skala, ifølge meldingen.

«Vi stoler på at Elliptic Labs vil fortsette den kontinuerlige innovasjonen og bringe nyttige brukeropplevelser til markedet», sier Tobias Riedel og Marko Häckel, de to grunnleggerne av Spexor, i meldingen.

Tirsdagens avtale er den siste av flere for teknologiselskapet den siste tiden. For halvannen uke siden inngikk selskapet et «proof-of-concept»-prosjekt med en ledende taiwansk laptop ODM (Original Design Manufacturer). I slutten av mai sikret det en avtale for Xiaomis smarttelefon Redmi Note 10 Pro, og en tredje kontrakt for et «proof-of-concept»-prosjekt.



https://newsweb.oslobors.no/message/536548
Bjørn 1212
21.12.2021 kl 14:11 672

Elabs er i nye Bosch Spexor. Bosch satser stort på AI og IoT – perfekt partner for Elabs da. Her er ti korte episoder om smarte løsninger fra vertene Camilla og Linda: https://www.bosch.no/nyheter/the-aiot-show/