Elabs: q2 sikter mot ny standard i hele markedet!


Legger en link til q presentasjon fra idag

https://channel.royalcast.com/hegnarmedia/#!/hegnarmedia/20210805_1

Jeg vil be alle interesserte om å høre igjennom før de Evt tar beslutninger. Jeg ønsker pro and cons på bakgrunn av info som foreligger og Evt ikke foreligger.


1: Man trenger egentlig ikke grave all verdens lenger enn q rapporten i elabs for å vite hva de har på gang: CEO sier at de har poc avtalen med ALLE ja ALLE topp 5 PC produsenter.

De har altså landet salgs avtale med en av topp 3. Jeg tipper Lenovo nr 1. Det som kommer fram fra dagens presentasjon er at denne avtalen ble drevet fram av kunden er en

ENTERPRISE LICENCE AGREEMENT.

I korte trekk betyr det at selskapet har sikret seg en mulighet til å bruke elabs i alle områder av produkter de har ikke bare utvalgte modeller i PC laptop. Vil minne om at topp 3 selger fra 50-100 Mill PC i året. Så 1 dollar pr enhet utgjør 800 Mill på en kunde kun i PC markedet. Laila sier at konkurrentene tar 3-4 dollar pr enhet som hardware men at de kan ta ca halv parten av dette. Så at de sitter igjen med 1 dollar stk er ikke utenkelig i profitt.

Elabs har utviklet en software løsning som erstatter dyre hardware løsninger til dobbel pris. Det bør være en enkel beslutning å kjøpe elabs sine løsninger om det er enkelte bedre og til halv pris. Laila forklarer at når kunden regner på dette og ser de kan spare ett par hundre millioner dollar ja da blir interessen ganske stor.


Hun har også sagt om avtalen: yes this one is major, and more to come!

Hva med Google og amazone de har patenter som inneholder elab beskrivelsene. Kan fort bli en ny standard i hele bransjen


Elabs har også sterke patent rettigheter. ..

Hva skjer om de resterende topp 5 PC p odusenter ser at Lenovo har innført en ny sensor til halve prisen?? Ja de hiver sEg på.

Hør igjennom webcast og kom gjerne med kritisk eller informative eller positive innspill:)

Contador
15.12.2021 kl 14:18 2680

Det som er artig er at det sannsynligvis kommer enda en melding i morgen og sannsynligvis en til før jul. Og så er det plutselig 2022. Elab skal på Oslo Børs og avtalene vil renne inn. Intel er så stort og vi vet allerede at de har avtale med en ledende Laptop-leverandør, sannsynligvis Lenovo. Dette får vi også vite snart og ingen av konkurrentene vil stå uten teknologien neste år. Elab vil bli en av børsvinner e i 2022. Vi er ikke vandt til at et slikt selskap kommer fra Norge. Tror ikke alle skjønner det helt.
Redigert 15.12.2021 kl 14:26 Du må logge inn for å svare
Babbai
15.12.2021 kl 14:31 2651

Tenker du på Honor X30 som lanseres i morgen? Husk at av Honor-telefonene, er det Honor 50- og 60-serien de har vært i så langt. Dersom de kommer inn i X-serien allerede nå, er dette definitivt en positiv nyhet. Man burde absolutt ikke ta for gitt at det kommer børsmelding om dette i morgen da vi ikke kan vite om denne modellen også falt inn under kontrakten med Honor om "additional smartphone models." I tillegg må man huske på at det ikke er alle telefonene i X-serien som har proximity sensor
Contador
15.12.2021 kl 15:15 2579

Det er Honor X30 jeg mener. I anmeldelser av Honor X30 Max er proximity sensor blitt en viktig del av produktet.
Dette kan jo selvsagt være feil, men sannsynligvis er Elab inne i denne også.
Det baller på seg, det er det viktigste. Alle skal ha det hvis ikke henger man ikke med.
Redigert 15.12.2021 kl 15:17 Du må logge inn for å svare
Babbai
15.12.2021 kl 15:36 2536

Ja, det baller på seg. Laila (CEO) var klar på at de kommer til å vokse videre innen smartphone de neste årene så dette blir bra.

Elabs har gått under radaren til de fleste i løpet av de siste 14ish månedene de har vært på børs. De som ikke har fått med seg utviklingen kan jo sammenlikne kursutviklingen i Elabs med samtlige andre selskap som har gått på børs sent 2020 eller i 2021. Det er ikke mange som har slått Elabs. Og reisen i Elabs har så vidt startet.

Merkelig at en aksje som har steget så mye siste uka og som har et enormt potensiale omtrent ikke blir omtalt her på Trygves Cirkus, mens vinn-eller-forsvinn aksjer gjerne får 8-10 nye tråder hver dag.

Ja det har forundret meg også, men like greit for meg.

Fortsatt under radaren. Begynner smått å bevege seg nå. Da gjøres det nok plass i spaltene.
Sydney
03.03.2022 kl 23:16 1142

Alle burde lese trådstarter deretter lese siste presentasjon:

"Ligger an til å bli ny standard"

Holy cow...

Enig med Sydney og må igjen bare gjør oppmerksom på dette fantastiske selskapet. Les trådstarer innlegg fra 2021. Ett år senere har det meste gått akkurat som det skal. Jeg tror dette blir ny standard og verdensherredømme :)
Babbai
22.09.2022 kl 14:10 627

We believe that stockholder value will undoubtedly continue to grow because of our focus and strategy to build a solid and growing business that attracts a solid and committed team. We are excited to share this story at France Digitale Day 2022 with Mr. Boujnah,” Danielsen continues.

Fra dagens Elabs-email

Godt å lese :)
Her er det ingen fabrikk som skal bygges, fly som skal kjøpes, båter som skal bygges eller rater som går til himmels og til bunns. Heller ingen wafer mangel.
Ingen enorme utgifter for å få solgt varene. Dette er et verdensledende software selskap der varene "renner inn" i ulike produkter over hele jorden :) :) Vi skal til 100 i første omgang.

God mulighet til billig inngang. Elabs har holdt seg relativt bra gjennom denne børsnedturen. Nye kontrakter kommer garantert i løpet av kort tid !

NY KONTRAKT IGJEN :)

Elliptic Labs signerer ny kontrakt med Xiaomi for flere smarttelefoner
Oslo, Norway - Elliptic Labs (OSE: ELABS), et globalt AI-programvareselskap
som er verdensledende innen AI Virtual Smart SensorsTM, har signert en ny
lisensavtale med Xiaomi, den tredje største smarttelefonprodusenten i verden.
Den nye kontrakten vil gjøre det mulig for Xiaomi å fortsette å bruke Elliptic
Labs AI Virtual Proximity SensorTM INNER BEAUTY® som sin
nærhetsdeteksjonsløsning i flere kommende smarttelefonlanseringer.

"At Xiaomi fortsetter samarbeidet med Elliptic Labs viser den innovative ånden
i vårt lange samarbeid" sa Elliptic Labs' administrerende direktør Laila
Danielsen. "Vår AI Virtual Smart Sensor PlatformTM har vært kjernen i
virkningsfulle smarttelefondesigner fra Xiaomi, og vi ser frem til flere
nyvinninger i fremtiden. Å dele lignende visjoner om å utvikle grønnere,
tryggere og mer brukervennlige enheter vil fortsette å holde vårt partnerskap
med Xiaomi sterkt."

Ser ut som det preller litt av!?

IT og tek er ikke mest i fokus for tiden, men det er begrenset hvor lenge Elabs kan holdes nede når det strømmer inn kontrakter kontinuerlig.