KITRON mot oppkjøp

citius
KIT 23.08.2021 kl 09:33 136695

Når vi ser på KIT sin eiermasse

https://kitron.com/shareholder-information#largest-shareholders

så skriker den etter en større industriell eier, ikke bare finansielle

Det bør ikke være noen tvil om at selskapet står i en god posisjon nå, fin vekst, driver godt , økende utbytte ++

Enten delvis oppkjøp av noen som vil ta 30% ++ for videre utvikling
eller noen som tar hele kaka for å løfte selskapet lang av gårde

Begge deler vil gi selskapet nytt fokus og kraftig økning i verdisetting (som burde vært over børs i dag også)

Spennende selskap med gode utsikter, sett fra mitt vindu :-))
bellx
15.11.2022 kl 08:03 2162

Hausta investor as har solgt endel aksjer den siste tiden men nå kjøper de tilbake 400000,
jularbo
16.11.2022 kl 19:27 1991

Som jeg nevnte tidligere, så vil jeg kjøpe på kursnedgang. Fikk 5k i dag til 23,5. Gikk gjennom støtten på 23,9. Så da er vel neste 23. Kan se en svak støtte på 23,25. RSI 61,87. Men dette er bare TA-verdsetting. Jeg kjøper basert på fundamentale forhold og har kursmål 28 ved Q4-tall i februar. De kan jo plutselig dukke opp en verdifull kontrakt.
jularbo
21.11.2022 kl 22:37 1675

Ser ut som støtten på 23 holdt. Var ned å testet, men har ikke hatt sluttkurs under 23,35. Har nå fått 30k til ca 23,20. Solgte 50k til rundt 24,70, så da er det enda 20k som skal inn. Hva tror dere? Den var sterk i dag, så da tror jeg testen mot 23 er over. Sluttkurs 23,65 med RSI 62,12 er sterkt på en rød dag. Kanskje får vi enda en rød dag i morgen, så får vi se hvor den takler det.
bellx
23.11.2022 kl 15:50 1427

Det blir nok mange kontrakter på kitron både fra kog og lockheed martin tror jeg.Kommer vel kanskje nyheter på cap.m dagen? Hvis ikke var det vel liten vits i å ha den?
jularbo
24.11.2022 kl 11:19 1250

Oppdragene ligger i kø for Kitron. Lars Erik Moen i Danske bank anbefaler Kitron.

Årevis med høy vekst
Danske Bank liker blant andre Kitron, som produserer, monterer og tester elektroniske komponenter.
– Etter en stund med forsyningskjedeproblemer, leverte selskapet et godt kvartalsresultat med økte inntekter, marginer og ordrebok, forteller Moen.
– Det oppjustert dessuten prognosen for årets salg og resultat.
https://www.finansavisen.no/nyheter/bors/2022/11/24/7963105/danske-bank-i-forhold-til-arets-inntjening-er-prisingen-lav

Edit
Ser frem til denne. Tror på et fint løft før Capital Markets Day
Kitron ASA will host a Capital Markets Day in Oslo, Norway, on 13 December 2022 to provide an update on strategic and financial ambitions
Redigert 24.11.2022 kl 15:19 Du må logge inn for å svare
bellx
24.11.2022 kl 14:15 1140

Batterifabrikken som bygges i arendal kan sikkert gi noen"kortreiste"ordrer også??.Jeg ser så mange triggere for kitron i årene som kommer så prisingen burde vært helt annerledes,men på ose er det helst drømmer som får høy prising.

Delphi Fondene (Ja, de heter det, selv om særskrivingen smerter meg) tar inn Kitron i sin portefølje 28/11. De er vel en del av Storebrand?

"Den andre vi tar inn, er Kitron, som vi tror kommer til å ha god inntjening fremover. Vi har en del energi i porteføljen vår, og med Kitron får vi også inn et element av teknologi. Kitron leverer komponenter til blant annet elektrifisering, industri, helse, forsvar og romfart, og den bidrar dermed med en god diversifisering."
Redigert 29.11.2022 kl 14:48 Du må logge inn for å svare
bellx
29.11.2022 kl 14:49 816

Storebrand har vel både delphi og skagenfondene. Bra de tar inn et fremtidsrettet selskap som kitron inn.

Godt å se deg på tråden igjen TL, med interressante inlegg. BB Electronics ser ut til å være et solid bidrag til Kitrons sortiment. Dette oppkjøpet er gull verdt. Hva tror du/dere om hva som kommer på kapitalmarkedsdag neste uke? Synspunkter? Blir sikkert en hyggelig happening, og kan være en positiv trigger på kursen. Kursen er uendret i år. RSI på hyggelige 57,55. Sto seg flott i dag på en stygg OSEBX.

Jeg tror og er temmelig sikker de har mye og presentere aksjonærene på KM blir uke. Ser ut som markedet ikke henger helt med, og priser selskapet fortsatt som om det står uten disse oppkjøpene i Danmark i fjor og USA i 2019. Her har KIT foretatt oppkjøp, samtidig som de betaler utbytte, og ser ut som markedet er i sjokk og er ikke vant til dette uten å foreta seg emisjon og utvanning. Kitron har i tillegg til kjøpt opp selskaper med topp moderne fabrikker, som allerede er i vekst og leverer sorte tall, har KIT også modifisert sine egne fabrikker, hvor produksjon linjer kan omstilles raskt etter kundes behov. Som kjent for de fleste er behovet etter avanserte teknologi KIT produserer enorm verden over, da selskaper har det fleste ISO sertifikater, som er begrenset hos mange konkurrenter. Aksjekursen burde vært over 30 tallet for lengst, men den bør snart gjøre det.
Forventer at aksjekursen også stiger like bratt som denne grafen.
https://rekvizitai.vz.lt/en/company/kitron/number-of-employees/

Jeg forventer at det blir presentert noe mer rundt denne fabrikken som ligger i nærheten av Kitron sine produksjons lokaler. Er vel ingen tvil om at Kitron kommer til å få en enorm vekts i årene frem over, og dagens MC er latterlig, og dekker snaut nok veksten og etterspørsel i luft og forsvar
https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=281993898

Dette ble postet i januar 2022, og er ennå mer aktuelt nå på kort sikt..
Kitron er langt bedre rustet nå etter oppkjøpet av en voksende konkurrent i desember, enn de var i mars 2021

Optisk lesende teknologi og robotisering er i kraftig vekst og overgangen fra fossile energikilder til fornybare ressurser er i rask utvikling. Kitron er involvert i hele elektrifiseringskjeden, fra strømnettet til sluttbrukerprodukter. Med 1.800 ansatte, og lokalisert i USA, Sverige, Litauen, Tyskland, Polen, Kina og Norge, er Kitron en norsk, innovativ og kraftfull bidragsyter til automatiseringen i hele verdensindustrien og det grønne skiftet.

https://www.tekna.no/kurs/megatrenden-fremover--elektrifisering-42958/

Megatrender som gir oss enorme muligheter
Trendene fornybar energi/elektrifisering og tingenes internett gir Kitron-sjefen stjerner i øynene.
https://finansavisen.no/nyheter/teknologi/2021/03/17/7643300/kitron-ser-enorme-muligheter-vil-omsette-for-6-milliarder-om-fire-ar
– Vi forventer betydelig vekst i nye markeder der vi kan ta en posisjon. Elektrifiseringen av samfunnet er en stor mulighet for oss som leverer komplekse styringssystemer. Når stadig mer skal driftes av batterier, så trengs det også løsninger som får batteriene og teknologien til å fungere i krevende miljøer. Og det er akkurat det vi kan best, sier Hans Petter Thomassen.
https://www.nho.no/regionkontor/nho-agder/artikkelarkiv/omstilling-har-skapt-ny-optimisme/

Vil overraske meg om det ikke vil bli en utvidelse og komme mer her.

https://goldea.capital/kitron-corvus-energy-inngar-avtale-om-kontraktproduksjon-med-kitron/

Dette passer perfekt med Kitrons strategi om å utnytte vekstmuligheter innen elektrifisering, en megatrend som nettopp har startet og fundamentalt vil endre mye av teknologien vi anvender til transport og maskiner, sier Peter Nilsson, konsernsjef i Kitron ASA.For ytterligere informasjon, vennligst kontakt: