Oscar Properties Holding AB

Borgermester
OP 02.09.2021 kl 14:43 643

Nå begynner OP å bli så billig at jeg med trygghet kan si kjøp, uten å bli halshugget om noen måneder.

Dette sagnomsuste selskapet har i mange år stått bak noen av de kuleste byggene i Stockholm, men har tapt penger som utvikler. I mars i år gikk selskapet ut og flagget ny strategi, hvor målet er å fokusere på forvaltning istedenfor utvikling. Etter denne annonseringen kom eiendomskjøpene på rekke og rad. Cluet her er at selskapet gjorde oppgjøret i egne aksjer, hvilket er smått utrolig at motpartene har godtatt. Det har medført at en del av selgerne har dumpet aksjer på det åpne markedet. På toppen av det hele gjorde de denne uken en 50:1 spleis som gjorde at hobbyinvestorer trodde de hadde tjent 5000% over natta og solgte. Helt huemist. Her får du et eiendomsselskap priset til 1 millard, som eier eiendom for 2.4 millarder gjeld fratrukket. Du får altså en +60% rabatt på eiendom i Sverige. De har solgt unna hotell- og restauranteiendom, og fokuserer nå på dagligvarehandel.

DYOR, men dette er et selskap som er grovt underpriset med reelle assets. Ta en titt på noen av eiendommene deres her: https://oscarproperties.com/properties

"Oscar Properties’ property portfolio currently consists of 48 properties primarily in Southern Sweden and comprises a lettable area of 313,000 square metres. We have a well-diversified property portfolio primarily consisting of premises in the form of warehouse, offices, industrial, grocery retail, retail and residential units."

Lykke til:)