Rent teknisk ser denne klar for en fin rally til motstand mellom 8 og 9 Kr.
o;
SomSa
07.09.2021 kl 10:48 10542


Hvis man bruker samme databeskrivelse som BGBIO har Oncos-102 en disease control rate (DCR) på 65%
DCR = CR (Complete response) + PR (Partial response)+ SD (Stable disease)
2 pasienter med Progressive disease (PD) ble senere SD slik jeg har forstått
nw2011
08.09.2021 kl 08:59 10274

Skulle der ikke komme et avlesnings resultat i disse tider ?

Enig her, mangler bare en utløser. Høy omsetning 31.08 så bunnen ser ut til å være nådd på 6 og kan fort gå mot 8kr.
Sukiyaki
16.09.2021 kl 14:58 9217


Ledelsen klarer ikke løfte aksjen til nye høyder. Det er for mye usikkerhet mht finansiering, og det går for smått med ledelsens valg. Seiler TRVX mer og mer akterut?
Kursen gjenspeiler det. Hadde TRVX vært attraktivt som oppkjøpskandidat, hadde vel selskapet blitt kjøpt opp for lenge siden.

Spennende det de presenterer, men det er nok alt for små pasientgrupper til at BP sluker dem til en hyggelig pris.
Sukiyaki
17.09.2021 kl 14:31 8894


Eneste sluket som jeg ser, er pengene som renner ut av selskapet og at Soug & Co ikke får til noen avtale. Oppkjøp har blitt skreket her på forumet i årevis, og TRVX er fremdeles ikke kjøpt opp. Seiler selskapet akterut med det meste?

De får klamre seg til et bidrag fra IOVaxis hvis de ønsker å videreføre samarbeidet.

https://www.dagensmedisin.no/artikler/2021/09/18/norsk-kreftvaksine-med-god-respons-pa-melanompasienter/


Han forskutterer at de også vil undersøke medikamentet i kombinasjon med andre mål som er aktuelle for melanomer. For eksempel CTLA-4, som kan være interessante for å belyse virkningen av medikamentet i et biologisk perspektiv.
– Vi er også i fase 1 og 2 på dette medikamentet innenfor mesoteliomer og kolorektalkreft.
Stolt av resultat
Soug peker på at resultatene fra studien også viste effekt på svulster som ikke hadde fått direkte injeksjon.
– Vi er veldig stolte av at medikamentet ser ut til å ha en systemisk effekt selv om dette er en intratumoral injeksjon, sier han.
Lone Ottensen, som er Chief Developement Officer i selskapet forklarer at en fjerdedel av pasientene fikk skrumpet kreftsvulster som ikke var injisert med virus.angriper tumorer som vi ikke har injisert og ha effekt på svulster andre steder i kroppen


🏦
Hører dere BF _ løp å kjøp !

Kan noen her sammenligne TRVX sin studie med Masterkey 265 studien?

...
Redigert 21.09.2021 kl 13:50 Du må logge inn for å svare
SomSa
24.09.2021 kl 12:08 7399


Vi må håpe på at det kommer en avtale med mye cash, snart er kassa tomt. Soug undersøker tilgjengelige vinduer for å finne en åpning for å hente penger. Det hjelper ikke å hente lommepenger, det trenges mye penger for 1-2 større studie(r)....
Slettet bruker
24.09.2021 kl 13:28 7276

Ja det får vi håpe, det jobbes nok og den meldingen kan komme når vi minst venter det, viktig og sikre patenten, og vil tro det gjør selskapet mye mere attraktivt, føler de virkelig er på riktig vei nå.
quattro
24.09.2021 kl 15:33 7137

De bygger sten på sten ........ noe kommer til å skje, klarer de ikke noen avtale med finansiell support vil vi forbli i grøfta
Har dog håp på at 'best-in-class' resultater taler for seg, og at det kun er et spørsmål om forhandlings resultater er godtagbare eller ikke - som sagt tidligere venter vi på avklaring, men husk nå at intet er klart før alt er klart !
Redigert 24.09.2021 kl 15:34 Du må logge inn for å svare
quattro
24.09.2021 kl 15:55 7107

Mesotheliom
TRVX har nå ODD (orphan drug designation), FT (fast-track) og godkjent patent i US og Europa
det er denne indikasjonen de skal ordne en avtale på
Melanom
Så skal TRVX selv ta melanom studiet for å kjøre denne gjennom et faseII studium
her skal de bevise at faseIb studiet som gav meget gode resultater for refraktære Keytruda CPI (Merck) pasienter kan repliseres med ORR > 30%,
da vil Merck snappe TRVX for å forbedre sin block-buster Keytruda
KEYTRUDA 2020 Worldwide Sales Grew 30% to $14.4 Billion eller 124 mrd kr ..... smak på det tallet !
Her skal de ikke mange % forbedring til før det gir gjenklang selv hos Merck
Redigert 24.09.2021 kl 15:59 Du må logge inn for å svare
Sukiyaki
24.09.2021 kl 19:56 6925


Oppkjøp har en kunnet lese om i mange mange år, fremdeles har ingen kjøpt opp TRVX. Hvorfor er ikke TRVX kjøpt opp, er det skribentene som drømmer eller er ikke TRVX så veldig attraktivt selskap for andre?
quattro
24.09.2021 kl 20:23 7051

Jada Suki,
Det lettest er å være negativ, for det er jo det empiriskt korrekte, men likevel har et langt liv i internasjonale miljø fortalt meg at når det kommer til stykket er det RESULTATER som avgjør, forstår det slik at du mener oppnådde resultater for Oncos ikke er kvalifiserende, deg om det ! Det sagt er ikke oppkjøp eller finansielle avtale hverdagskost - men p.t er det oppnådd meget gode resultater
Sukiyaki
25.09.2021 kl 01:33 6909

Er ikke negativ, har bare vektet meg godt ned for lenge siden. Det går utrolig veldig smått. Når kassa nærmer seg empty og en vet hvordan de siste emisjonene har vært, blir en ikke så veldig positiv til eventuell neste emisjon. Soug har ikke akkurat klart og dra i land emisjoner på høyere kurser, og avtalene uteblir.
Oppkjøp er det kun her på forumet som gnåler om, og det har vært gnålt om i årevis. Hvis TRVX hadde vært så veldig attraktivt, hadde vel selskapet blitt kjøpt opp for lenge siden, eller hva mener du quattro?

quattro
25.09.2021 kl 11:21 6718

Suki, vel jeg er ikke enig .... man skal huske at strategien til selskapet er å føre studier gjennom fase2 før de uttalt skal forløse aksjonærverdier. At folk her på forumet har og hadde andre forhåpninger skal vi ikke laste selskapet for ..... men er dog enig i at alle emisjonene unntatt den på kr 20 i 2017 har vært på vikende front, rett det Suki. Nå er sitsen slik at resultater er meget gode og de kjører nå et løp mot 'en rask' fase2 i melanom med 'tett dialog' med FDA men de trenger kapital, det er der markedet er dritt redde selv om vi er på oppløpssiden slik jeg ser det i melanom. I mesotheliom må og bør de rett og slett få til en finansiell avtale. Du har vektet ned, helt ok sikkert, jeg har vektet opp, helt ok sett opp mot kommende avklaringer. Disse kan bli gode, "neutrale" eller dårlige

Har ingen aksjer i TRVX pt, men jeg har vært på innsiden siden 2017 og følger fortsatt litt med. Med et halvt øye. Dette har sikkert vært diskutert eller nevnt før, men er det ikke litt interessant at når selskapet nå søker etter ny CFO så nevnes "dual listing" flere ganger. F.eks:

"As our new CFO, you will play a key role in the company. Together with the CEO, you will build the value of Targovax and its investor base with long term specialist investors. You will provide leadership, direction and management of the finance and accounting team, provide strategic recommendations to the CEO and the management team, manage the processes for equity financing, lead IR activities, manage financial forecasting and budgets, and oversee the preparation of all financial reporting. You will also prepare the company for a potential dual listing"

"We are looking for you, who have a master's degree or MBA, and at least 5-10 years of management experience. You are a capital markets professional or CFO with strong capital markets experience, having conducted raises with local, international, generalist and specialist investors. You may have had experience as investment banker or with dual listings, but not necessarily. You have a good understanding of what is important for investors"

Altså en mye mer spisset rolle mot kapitalmarkedet enn egenskapene som det ble lagt vekt på når nåværende CFO ble ansatt.
Redigert 25.09.2021 kl 11:45 Du må logge inn for å svare
Jakal
25.09.2021 kl 13:00 6622

Absolutt interessant. I seg selv kan det tolkes negativt at CFO slutter rett før et ev gjennombrudd. Det ble forklart med et karrieresteg oppover. Når ny utlysning spisses slik du nevner, samt at ny emisjon ikke er satt forlengst, synes det som om ledelsen har en plan de følger. Eller de spiller et ekstremt høyt spill, gitt en bedrøvelig kursutvikling. Med erfaringen styre og ledelse har innen farma blir jeg sittende, man blir noe herdet som aksjonær i dette segmentet.
halvpris
25.09.2021 kl 14:25 6545

Kursen er kjørt ned på ekstremt lavt volum. Lite reelle handler kan det virke som. Småfolket skal ut er jo tydelig.. Spent på neste trekk av Trvx. Regner med de har ett Esss i bakhånd.

Sitter på en ok post i Trvx med snitt ca 8 kr, her blir jeg sittende for jeg tror fokus på kreft blir mye større når samfunnet nu åpner opp og ikke minst tempoet i farma industrien. Under pandemien har vel nesten samtlige selskap slitt, dette blir å snu!
SomSa
26.09.2021 kl 12:22 6173


Problemet med mesothelioma er at en ny behandling med mOS 18,1 er godkjent i USA og Europa. Resultater fra en ny Oncos-102 studie må sammenliknes med den nye behandlingen. Dette gjør studien omfattende, kostbart og tidskrevende. Det er lite sannsynlighet for at TRVX fortsetter denne studien uten sponsoravtale eller en partner som dekker meste parten av kostnader.
Når TRVX sender børs melding bør være ærlig og fortelle hele sannheten.......…

Tiden tikker for Soug. Basert på hvor mye penger brukes per kvartal ( kan leses fra kvartalsrapport) har selskapet rundt 48-50 mil 1. oktober 2021 (starten av 4Q 2021). Neste år skal de starte hudkreftstudien og denne studien blir også litt omfattende og komplisert enn før. Enten de må få en god lisensavtale med mye kontantutbetaling, partneravtale som dekker meste parten av kostnader eller gjennomføre en utvannede emisjon. Det trenges mye penger. Soug pleier å hausse opp aksjen med diverse nyheter før en emisjon. Det hjelper ikke å hente 70-80 mil nå. De må hente nok penger for fullfinansiere hudkreftstudien.........

06/02/2021
Bristol Myers Squibb Receives European Commission Approval for Opdivo (nivolumab) Plus Yervoy (ipilimumab) as First-Line Treatment for Unresectable Malignant Pleural Mesothelioma

https://news.bms.com/news/details/2021/Bristol-Myers-Squibb-Receives-European-Commission-Approval-for-Opdivo-nivolumab-Plus-Yervoy-ipilimumab-as-First-Line-Treatment-for-Unresectable-Malignant-Pleural-Mesothelioma/default.aspx

10/02/2020
U.S. Food and Drug Administration Approves Opdivo® (nivolumab) + Yervoy® (ipilimumab) as the First and Only Immunotherapy Treatment for Previously Untreated Unresectable Malignant Pleural Mesothelioma
https://news.bms.com/news/details/2020/U.S.-Food-and-Drug-Administration-Approves-Opdivo-nivolumab--Yervoy-ipilimumab-as-the-First-and-Only-Immunotherapy-Treatment-for-Previously-Untreated-Unresectable-Malignant-Pleural-Mesothelioma/default.aspx
Redigert 26.09.2021 kl 15:37 Du må logge inn for å svare
Sukiyaki
27.09.2021 kl 01:25 5890

Når pengene renner ut og ledelsen henger bakpå, hvorfor være så positiv? Emisjonene har ikke vært mye og skryte av, og med good news fra selskapet, så leer ikke kursen seg oppover. Markedet er nølende fordi det er for mye usikkerhet mht snart tom kasse. Du nevner at selskapet har en plan de følger, hvilken plan er det?
Med stadige små emisjoner, blir troverdigheten til Soug svakere og svakere. Håper selvfølgelig at TRVX skal få det til og at selskapet blir ledende og kjøpt opp, men ....., det trengs noe som drar kursen oppover, og hittil har ikke Soug klart det.
Redigert 27.09.2021 kl 01:28 Du må logge inn for å svare

Targovax ASA appoints Ola Melin as Head of Manufacturing

Oslo, Norway, 30 September 2021 - Targovax ASA (OSE: TRVX) announces the
appointment of Ola Melin as Head of Manufacturing. He will take a leading role
in driving Targovax's Chemistry, Manufacturing and Controls (CMC) program
forward. Ola will be a member of Targovax's management team.

Ola Melin joins Targovax with over 25 years' experience in Biologics
development, manufacturing, and supply, most recently as Director of Technical
Operations at OxThera AB, where he was responsible for clinical supply and for
establishing a commercially ready manufacturing process and supply chain. Prior
to that Ola spent eighteen years at Biovitrum and Sobi AB, where he held senior
leadership roles as Head of External Manufacturing and Head of Product Supply,
as well as other CMC positions. Ola started his career with manufacturing
process development at Pharmacia. Ola has studied Biochemical engineering at
Mälardalen University.

Øystein Soug, CEO, commented: "It is with great enthusiasm we welcome Ola Melin
to Targovax! With his broad experience with supply chain, clinical and
commercial manufacturing, and his previous experience in launching products, he
will bring important and valuable knowledge to Targovax. His CMC experience
within the field of biologics development and manufacturing will contribute
significantly to the execution of Targovax's strategic plan."
Sukiyaki
30.09.2021 kl 11:17 5120


Bra at selskapet ansetter folk med kompetanse. Men, det er ikke noe kursdrivende og markedet ønsker noen gode nyheter som er kursdrivende.
quattro
30.09.2021 kl 15:06 4990

Ø.Soug skal i Radforsk podcasten over høstferien, .... hva nytt kan formidles i forkant eller skal han bare snakke om det vi allerede vet ?

Ja, kun det vi vet … At Targo får keytruda til å virke!
SomSa
01.10.2021 kl 15:49 4629


Hva skal TRVX gjøre med produksjonsdirektør når de produsere noen doser Oncos-102 per uke/måned?

Produsere vesentlig mer?
Alt annet er galskap..
quattro
01.10.2021 kl 17:23 4515

Ikke annet enn
" a smoking gun "
HP18
03.10.2021 kl 17:25 4174

Tror noe er i gjære her nå. De hadde nok hentet penger for noen måneder siden hvis emisjon var eneste mulighet for å holde seg flytende. Jeg har i allefall lastet masse forrige uke og har på følelsen at dette var såkalt bunnfiske.
Tror denne tickeren blir å dominere i forumet etter hvert.
quattro
03.10.2021 kl 17:42 4145

Hva kalles dette HP18
" i grevens tid"
jeg begynte mine siste kjøp for noen uker siden, FOMO antar jeg :)
SomSa
03.10.2021 kl 20:42 4010


De tar heller ikke fri på søndager å dele goder til ledelsen, er fyren så fattig at ikke klarer å kjøpe sine egne aksjer?

03 OCT 2021 18:44 CEST
The Board of Directors has resolved to grant 250,000 share options in the
Company under the Company's long term incentive program, each with a strike
price of NOK 6.64, to Ola Me ...

https://live.euronext.com/en/node/6855407
Sukiyaki
04.10.2021 kl 09:34 3754


Hvorfor ikke innsidekjøp?