Polarfisk


Hva tenker folk om dette selskapet.
De skriver at de ønsker å gå på børs etter første prøveproduksjon av kaviar, dette skjer forhåpentligvis i løpet av året.
Synes det virker spennende, men litt usikker på om selskapet er i stand til å overleve. Om produksjon og salg går som planlagt kan jo dette veldig bra.
Noen som har gått litt dypere inn i selskapet og kan opplyse oss andre som sitter på gjerdet og venter.
Slettet bruker
11.09.2021 kl 10:33 4248

Spennende, men vil de ikke slite med å oppnå tilsvarende pris på norsk russisk kaviar i forhold til orginalvaren? Så også at en insider solgte aksjer til 6,5kr emikursen på 7kr.
mohitas
11.09.2021 kl 12:21 4212

Russisk kaviar er ikke forbeholdt Russland. Men ja, foreløpig vil de ta en pris på rundt 30 000 kg. Mens russisk kaviar av ypperste klasse kan gå for 150 000 kg. Ingen grunn for at ikke polarfisk kan oppnå denne summen etterhvert når de får kvalitetsstempelet sitt produkt. Norsk produsert sjømat er jo ett stempel i seg selv så tror dette kan bli bra om de får det skikkelig til. Ja, så der var en som solgte seg ut for 6,5. Var i kontakt med han og trengte penger til å investere i ett annet prosjekt etter hva jeg forstod. Før børsnotering så vil det være vanskelig å sette en verdi på selskapet på estimerte priser, tenker det er derfor de ønsker å vente med notering til prøveproduksjon er ferdig og det har blitt gjort salg. Da trenger de penger til å utvide produksjonen og kan samtidig legge frem reelle tall til forventet inntjening når de er i full produksjon. Da vil det bli lettere å få inn penger fra større investorer også. Leste og at ledelsen har vært i kontakt med interessenter uten at de kunne utdype det. Leker litt med tanken på at Salmar eller marine harvest kjøper de opp når de nå til høst/vinter kan vise til produksjon og salg. Men det er jo selvfølgelig bare en Wild guess
Odi.1
12.09.2021 kl 21:07 4111

hva blir prisen pr aksje?
Burobeng
12.09.2021 kl 22:19 4073

Den siste emisjonen ble satt til 7 kr i likhet med den forrige.
Slettet bruker
12.09.2021 kl 22:38 4049

Er noe som skurrer hos meg når innsidere selger under tegningskursen i en periode selskapet driver kapitalinnhenting. Det mener jeg er dårlig timing internt fra styret. Produktet kan sikkert bli bra, men tar heller denne hvis den noteres. Man risikerer å låse pengene fast lenge her.

Med sanksjonar mot Russland er det vel ikkje utenkeleg at det kan gjelde kaviar produsert i Russland også. Dette kan vel ha ei positiv side på prisen til polarfisk? Blir ikkje ein stor del av kaviaren produsert i Russland?
Trump
29.05.2022 kl 00:12 3015

Noen som ble med på emisjonen nå?
Trump
29.05.2022 kl 01:34 2974

Dersom Salmar eller andre oppkjøpere kjøper opp POLARF så vil trolig kursen ligge rundt 80 kr/aksje.
kentove
30.11.2023 kl 01:22 756

satt noen lapper på de får i gang produksjonen, risky men til så stor rabatt til verdiene på lisensene e det verdt d, håper de får til produksjon nå, kjipt hvis ikke men eventuelt konkursbo er verdt satsningen, men surt hvis "småpenger" i forhold til investering og lisenser skal senke de
kentove
30.11.2023 kl 20:58 677

Håper den rettede emisjonen de snakker om i alsjonærbrevet blir til "grei" pris, lite info fra unoterte men desto større potensial, men blir nok heller axxess og growth for mindre selskaper fremover, får iallefall litt er info der 🤣

Potensialet her er jo enormt
Men de sliter hver gang med sine emisjoner for å få inn nok penger
Løsner dette først , så er selskapet verd mange milliarder
Tenker å kjøpe noen aksjer her
Vet ikke om de er notert i gråmarkedet slik det nå er
Noen som vet ?

Jeg synes dem leverer veldig lite info om kordan driften går.. ikke verdt og sette noe penger i dette før dem er på børs.. vis du har mere info så vil jeg gjerne lese.

De har vel bare 3 ansatte enda
Vanskelig å få tid til så mye annet enn å fore og drifte
Så har de ikke all verden med penger å bruke på info
Lederen er heller ikke den mest strukturerte for å si det pent

Fluefiskeren skrev Innlegget er slettet
Rogn fra polartorsk? Hvor har du det fra? Det er stør de har oppdrett av. Eneste i Norge....

Osvaldsen

Fluefiskeren skrev Innlegget er slettet
I alle dager driver du å snakker om
Prøv å skriv om det du vet noe om
Støren de har kommer fra Moldova
3 sorter stør . +50.000 i tallet
Nå er det begynt å klekke selv , de første klekke rogna fra egen produksjon er 8 mnd gammel