168% oppside i VOW .. Triggerne for Ă„ komme dit.

CapitaL
VOW 25.09.2021 kl 12:04 255094

Kursen pÄ Vow-aksjen er halvert pÄ 6 mnd.. SP1 markets, Nordea og DNB har nylig kommet med grundige, ferske analyser der de laveste TP ligger pÄ ca 40 kr.

Årsaken til det store avviket fra kurs (27kr) til disse kursmĂ„lene skyldes trolig en kombinasjon av flere ting. Et svakt H1, mye grunnet pandemiens negative virkning pĂ„ Cruise og Aftersales, et uheldig utspill vedr formuesskatt og trolig ogsĂ„ forventninger om noen store hĂ„ndfaste avtaler innen landbasert som forelĂžpig ikke har blitt oppfylt.. Landbasert hadde en backlog pĂ„ 87 mill etter fĂžrste halvĂ„r...

Triggerne kan listes opp slik:

Oppsving innen Cruise nÄ som pandemien ebber ut.

HÞymargin Aftersales kommer i gang igjen med stadig flere cruiseskip pÄ vannet.

Ordreinnganger pÄ landbasert, bl.a
200 mill+ fra Follum.

Betula melder om at finansiering er pÄ plass, hvilket betyr ytterligere en ordre pÄ 200 mill+

Noe mer hÄndfast fra avtalene med store aktÞrer, ikke minst ArcelorMittal og biogassanlegget i Luxembourg.

Melding om flere spinoffs, eks tror DNB Markets pÄ Green fuels eller jordendringsmidler.. her menes vel produksjon av biokull ala Wakefield?

Ytterligere kontrakter innen cruise.
Ytterligere avtaler innen landbasert.


Det er 3 mÄneder igjen av Äret og 40 kr innen den tid er slett ikke usannsynlig etter min mening, men det betinger at opp til flere av triggerne slÄr til;)


EDIT: Endret oppside i aksjen basert pÄ ferskeste kursmÄl 50 kr...
Redigert 25.03.2023 kl 17:51 Du mÄ logge inn for Ä svare
Commodore27
27.02.2023 kl 13:37 4015

VGM har en helt normal utvikling nÄr en ser pÄ eiendeler i forhold til pengebruk. Eiendeler er hele 125 mill og kontanter er over 40 mill
NÄr det gjelder VOW ASA sÄ hÄper jeg virkelig at de har bestillingene spikret
NÄr de er skyldige nÊrmere en milliard. I motsatt fall er de ikke de fÞrste som har brent seg pÄ for stort lager og mer eller mindre ferdige produkter
Redigert 27.02.2023 kl 13:38 Du mÄ logge inn for Ä svare
Slettet bruker
27.02.2023 kl 17:36 3876

Dagens laveste ble close 18.06, og det pÄ noksÄ hÞyt volum sammenlignet med siste tre mÄnedene. Oslo BÞrs opp nesten 1%, mens Vow stuper 5% uten nyheter pÄ stort volum. Det kan jo hende flere har gÄtt short her, og at Investtech mÄ konstatere at det gikk den feile veien.
Redigert 27.02.2023 kl 17:36 Du mÄ logge inn for Ä svare
CapitaL
27.02.2023 kl 18:06 3809

Hva snakker du om?
For stort lager av hva? IngeniĂžrtjenester?
Vow er en teknologileverandÞr.. pyrolyseanlegg, renseanlegg til skip osv produseres av Vows underleverandÞrer pÄ bestilling. Det er ikke sÄnn at man besitter et lager av slike anlegg.
Ikke rart du er bekymret pÄ Vows vegne nÄr du ikke har kunnskap om selskapet;)

Det som er rart er at du da skriver innlegg pÄ lÞpende bÄnd om Vow...
royroy
27.02.2023 kl 22:09 3538

Et frustrasjonsmoment for min del for Þyeblikket, er ikke at ting tar tid i seg selv. Selvom en alltid Þnsker at ting skal gÄ raskere, sÄ er det mest frustrerende den lave informasjonsflyten fra selskapet, ift. de etterhvert flere, store pÄgÄende samarbeid som Äpenbart er blitt meldt som det stÞrste satsningsomrÄdet (landbasert) for selskapet.

SÄ skal jeg innrÞmme at den svake kommunikasjonen blir ekstra frustrerende nÄr det bÄde er store forsinkelser, og flere tilfeller hvor det til nÄ ikke er noen ny info (om fx. fremgang/status) siden LOI/MOU ble inngÄtt
Karbon
27.02.2023 kl 22:26 3487

Royroy:

Jeg regner med at du tenker pÄ Mou'en med Arcelor Mittal for et biogassanlegg, og LoI'en med den ikke navngitte aktÞren for et 50 000-tonns biokullanlegg? For det er vel ingen flere?

Henrik opplyste under en tidligere presentasjon i fjor at Arcelor Mittal vurderer andre lokasjoner enn Rodange for sitt planlagte biogassanlegg. Mine tanker rundt det er at AM ser at biogass nÄ har en helt annen posisjon enn tidligere (f.eks. med kobling om mot nettet), og at man kan fÄ mer ut av et stÞrre anlegg enn det man hadde planlagt i Rodange.

LoI'en med 50 000-tonns-aktÞren ble nevnt av Henrik under siste presentasjon, at de fortsatt planlegger dette i fellesskap (ifÞlge den bÞrsmeldte LoI'en er det fÞrst i 2025 at dette anlegget skal vÊre oppe Ä gÄ, sÄ man har god tid enda).

I og med at det er bÞrssensitiv informasjon som involverer flere parter, sÄ kan ikke Henrik si noe mer pÄ nÄvÊrende tidspunkt, selv om han nok gjerne kunnet Þnske Ä fortelle mer.
Redigert 27.02.2023 kl 23:01 Du mÄ logge inn for Ä svare
Hammers
27.02.2023 kl 23:51 3369

Ingen flere? Selvsagt er det flere!

OgsÄ dette blir et kjempeprosjekt. SÄ langt kanskje det stÞrste av dem alle?
https://www.vowasa.com/blog/vow-asa-vow-and-etel-team-up-for-recycling-of-end-of-life-tyres

Her er det flere deltakere som bidrar:
- IngeniĂžr/pyrolysekompetanse + mekanisk utstyr (VOW),
- Feedstock (Murfitts).
- Finansielle muskler (ETEL).

Forarbeidet har allerede pÄgÄtt "for several years" og sÞknadsprosessene for de 3 fÞrste fabrikkene er "well under way".
Ut fra artikkelen blir trolig de 3 fĂžrste anleggene fordelt slik; UK - Nord-Amerika og Japan.

Da gjenstÄr 297 anlegg - pÄ sikt!
Alle spredt rundt om pÄ kloden! Markedet er ENORMT!

Ingen bĂžr bli overrasket om det kommer en ny underavdeling i VOW.
Heller ikke om ENOVA + internasjonale bidragsytere bidrar med finansieringen.
For dette er et internasjonalt og HELGRØNT storprosjekt som etter hvert vil sette sitt avtrykk over hele kloden.
Redigert 28.02.2023 kl 00:39 Du mÄ logge inn for Ä svare
royroy
28.02.2023 kl 06:09 3278

Det er uheldig at hver gang det ‘passer’ i et innlegg Ă„ sikte til de mange store pĂ„gĂ„ende samarbeid, sĂ„ gjĂžr man det, mens nĂ„r det ‘ikke passer’ sĂ„ finnes det kun 2.

Greit nok - i og med at jeg skrev kun LOI og MOU.

Men jeg sikter til altsÄ til de flere pÄgÄende samarbeidene.

Som Hammers skriver: ETEL/Murfitts?
Hva med GRTgaz da?
Hva med CHE-reaktoren?
Hva med Wacker Chemie, som du selv skrev det var meldt ut om endelig beslutning ila. 2022. Du skrev ogsÄ at den kanskje ville drÞye til 2023 - greit nok, men info om status ift. at det ble meldt om beslutning ila. 2022?
Horizon Europe med Repsol? Er det kommer noe mer siden det ble meldt om at de skulle levere anlegg «later this year»(2022)?

Det er bare Ă„ se gjennom tidligere trĂ„der og innlegg, inkludert ditt gode startinnlegg ‘VOW 2023’.

Hilsen aksjonÊr som har like stor tro pÄ selskapet, men som fortsatt savner Þkt kommunikasjon fra selskapet til sine aksjonÊrer.
Redigert 28.02.2023 kl 06:17 Du mÄ logge inn for Ä svare
Framtia
28.02.2023 kl 06:47 3237

Sykt at H2 fremleggelsen, neste har barbert bort 20% av verdien i Vow...!đŸ€” Dette er ikke bare pga H2 tallene og en noe ymse presentasjon, men like mye et resultat av organisert downtrading! Lett Ă„ miste moter nĂ„r det gĂ„r i nedoverbakke og dette utnyttes maks av rette instanser! Disse pĂ„fĂžlgende fallene i kurs, viser seg ofte Ă„ vĂŠre overdrevet og gir gode kjĂžpsmuligheter. Det er signalisert sĂ„ mange store og spennende prosjekter fremover, at jeg har vanskelig for Ă„ se at alt dette kulminerer i ingenting ...Tar denne nedgangen med fatningng enn sĂ„ lenge og hĂ„per selvfĂžlgelig pĂ„ nyheter som som understĂžtter og bekrefter prosjekter, som pr nĂ„ er i utviklingsfase. Tror mye kan bli bekreftet allerede i Q1-23, dersom det er trykk bak beslutninger og statlige godkjenninger av prosjektene...Follum lokomotivet tror gĂ„r for full maskin allerede😉Lykke til fra en med stor tro pĂ„ VOW/VGM, men var " litt" skuffet, men ikke overrasket etter H2...
Karbon
28.02.2023 kl 07:05 3257

Royroy:

Ja, du skrev Loi/MoU, og da regnet jeg med at det var det du lurte pÄ.

NÄr der gjelder Murfitts/ETEL sÄ er det da gitt utfyllende informasjon om det samarbeidet, og det var vel det prosjektet som fikk mest plass nÄ under under halvÄrspresentasjonen.

CHE-reaktoren ble ogsÄ nevnt. At den var tiltenkt utvidelsen pÄ Follum til VGM, samtidig som det var flere andre interessenter som ogsÄ hadde meldt interesse for reaktoren.

Wacker Chemie? Jeg skrev om den ukjente 50 000-tonns-aktÞren i mitt forrige innlegg, gjorde jeg ikke? Den som Henrik snakket om under halvÄrspresentasjonen, som skal ha et anlegg i 2025? Jeg kan ikke ta med samme samarbeidspartner 2 ganger, kan jeg vel? For hvis du har fulgt litt med pÄ det jeg skriver, sÄ vet du da meget godt at det er den ukjente 50 000-tonns-aktÞren jeg mener er Wacker Chemie. Men det er altsÄ mine spekulasjoner det da.

Jeg skjĂžnner forĂžvrig godt at man kan bli frustrert om dagen nĂ„r aksjekursen gĂ„r som den gjĂžr. Det gjĂžr jeg ogsĂ„ det. Veldig. Årsaken til at aksjekursen er der den er nĂ„ er enkel; Markedet, inkludert meg selv hadde trodd pĂ„ at Vow skulle klare Ă„ lande noen av de store avtalene pĂ„ land pĂ„ slutten av Ă„ret (2022), eller i januar/februar 2023. Det tar enda litt lengre tid, og det fĂžrer til en midlertidig nedgang i aksjekursen.

royroy
28.02.2023 kl 07:24 3231

Mitt resonnement er egentlig det du skriver i siste avsnitt: Markedet, inkludert deg og meg, trodde VOW ville lande noen (en?) av de store avtalene innen slutten av 2022 eller starten av 2023 - men den gang ei. Hvorfor trodde vi det? Kan det ikke komme noen bedre oppdateringer til oss aksjonĂŠrer sĂ„ man ikke blir ‘dobbelt skuffet’? Det er alt jeg Ăžnsker.

At CHE-reaktoren var tiltenkt VGM-utvidelse (hmmmâ€ŠđŸ€”), men at det er flere interessenter
 Lukter at interessentene ikke var interesserte nok. ForĂžvrig OK, men man blir altsĂ„ stĂ„ende og kun spekulere og synes det har vĂŠrt slik i lang tid

CapitaL
28.02.2023 kl 08:19 3334

Vanskelig Ä vÊre uenig med deg.. Jeg registrerer forÞvrig at ingen kommenterer det jeg setter fingeren pÄ. mht VGM.

Denne CHE-reaktoren.. " We are confident to have found a buyer at delivery time". Her skapes det forventninger man ikke klarte Ä holde ..helt unÞdvendig. Man har etter min mening nÄ bare "skapt" en " mulig" kjÞper i VGM fordi andre pÄgÄende prosjekter ikke er modne nok ennÄ. Follum er egentlig heller ikke modent nok, all den tid Billerud ennÄ har til gode Ä ta en avgjÞrelse der. Og VGM som var fully financed for 3 mÄneder siden, er plutselig ikke det lenger. Ingen skal heller fortelle meg at man pÄ det tidspunktet var ukjent med at VGM ville komme i en finansiell skvis. Jeg stusset allerede da, fordi jeg ikke fikk tallene til Ä gÄ opp pga forsinkelsene. Man kunne i stedet spilt med Äpne kort, bÄde mht reaktoren og VGMs finanser.

Det hele koker ned til Ä gÄ pÄ troverdigheten lÞs og markedet mister gradvis tillit til selskapet.
Som Tenketanken pÄpeker er aksjens P/E basert pÄ fjorÄrets tall ganske hÞy.. Det er i utgangspunktet ikke et problem for et vekstselskap som VOW der det tallet om et par Ärs tid mest sannsynlig er mye mye lavere.. Problemet bunner i at man i startgropa for landbasert har tatt litt for store ord i munnen.. som man ikke klarer Ä levere pÄ her og nÄ. Og som jeg har pÄpekt vedr VGM.. man vet, men formidler det ikke ut til markedet.

Mister markedet tillit blir det ogsÄ vanskeligere Ä forsvare en hÞy P/E og gir som vi har sett de siste dagene tradere fritt spillerom til Ä senke kursen. Det blir som jeg har skrevet tidligere, man mÄ bevise med faste kontrakter og iallfall nÄ nÄr markedet ikke tror fÞr det fÄr se det...
Redigert 28.02.2023 kl 08:43 Du mÄ logge inn for Ä svare
oivindl
28.02.2023 kl 09:30 3245

VOW-trÄdene var i for stor grad preget av eufori i lang tid. Ikke dermed sagt at alle bidro til denne euforien.
Selskapet, les Badin, gav alt for mange uformelle uttalelser, som her pÄ forumet ble tillagt alt for stor vekt.
Da AM ble kjent som avtalepartene, var neste skritt Ä telle antall fabrikker de hadde, med klar forventning om at alt dette nÄ ville tilfalle VOW.
Men AM hadde ikke et monogamt forhold til Wov, det har neppe andre samarbeidspartnere heller.

Legg til misforstÄelser i meldinger som kom ut, sÄ var det lett Ä bli for optimistisk.
Edit: Tenker pÄ info som ble funnet om samarbeidspartner, ikke akkurat melding fra VOW.

Om omtaler her pÄ HO har preget kursen, er heller uvisst, men om markedet generelt har hatt samme oppfatning, er en viss skuffelse og resignasjon forstÄelig, noe som andre ogsÄ har pÄpekt.
Redigert 28.02.2023 kl 09:47 Du mÄ logge inn for Ä svare
Record
28.02.2023 kl 09:59 3267

Enn sÄ lenge har vel alle riktig ,ut fra egene vurderinger Ä behov .
Selskapet presterer vel som de har kommunisert i markedet ,aksjekursen var oppe over tre ganger sÄ hÞy som i dag ,proffene sÄ stadig hÞyere potensiale med langt lavere potensiale enn pr nÄ ,spessielt pÄ landsiden .
SelfĂžlgelig vil aksjekursen lide ved utsettelser og forsinkelser selv om potensialet er der ,det er vel da en bĂžr handle ?
Kommer det en kontrakt av noe stÞrrelse gÄr aksjekursen kanskje tregangeren igjen ?
Kan vel poppe opp noen godbiter nÄr som helst ,de fleste kommuniserte avtaler er vel bare utsatt ,ikke kansellert ?
Kanskje BASF velger VOW sin lÞsning ,da kan vi fÄ en overaskelse allerede i dag :-)
TĂ„lmodighet er en dyd , spessielt i motbakke .
CapitaL
28.02.2023 kl 10:06 3361

PÄ en dag som denne, med en omsetning pÄ noen skarve tusen aksjer kan nok skriverier her inne pÄvirke kursen litt.. Du bÞr heller ikke glemme at kvikkleiren har Þdelagt mye for kursutviklingen og utrullingen av landbasert. Hvordan kan man f.eks forvente at metallurgisk industri skal inngÄ kontrakter pÄ kostbare pyrolyseanlegg eller avtaker-avtaler fÞr man har bevist at man kan levere et produkt de kan bruke? At pilotanlegget pÄ Follum blir 2 Är forsinket pga kvikkleire har selvsagt hatt betydning for kursutviklingen, i tillegg til pandemi, krig og kostnadsÞkninger.

Ting ser nÄ bedre ut enn pÄ lenge synes jeg, og trÄdstartens kursmÄl har i mine Þyne bare blitt forsinket. Fremtidig inntjening kommer til Ä prises inn fÞrst nÄr kontraktene ligger pÄ bordet. Det er der vi er i dag.

Slettet bruker
28.02.2023 kl 10:29 3350

Jeg mÄtte i gÄr dokumentere min pÄstand om lÄn av 50k VOW aksjer - det ble skrifltig dokukmentert i dag fra Nordnet til administrator.
Man mÄ ha active trader avtale, og ha belÄningsavtale, samt short test. Da kan man lÄne alle aksjer man vil, sÄ lenge det finnes til lÄns.

Commodore27
28.02.2023 kl 10:55 3420

Jeg tror du missforstÄr noe her. VOW har eiendeler for nesten 1,5mrd Og da er det ikke bare noen ingeniÞrer som lusker rundt slik du skriver
Mulig vi snakker forbi hverandre
Redigert 28.02.2023 kl 11:11 Du mÄ logge inn for Ä svare
Karbon
28.02.2023 kl 10:55 3450

Jeg er vel en av dem som oivindl tenker pÄ, som var veldig oppstemt over at Arcelor Mittal hadde valgt Vow som samarbeidspartner for et biogassanlegg. For pÄ den tiden VAR det en skikkelig fjÊr i hatten for et selskap som knapt nok hadde startet pÄ land - at de ble valgt som leverandÞr til verdens stÞrste stÄlprodusent.

Men som Henrik svarte pÄ spÞrsmÄl fra salen etter en q-presentasjon i fjor - planlegging av biogassanlegg tar tid. Og nÄr de i tillegg har bestemt seg for en annen lokasjon enn den som fÞrst var tiltenkt anlegget (Rodange), ja da tar det enda lengre tid.

Husk ogsÄ at det opprinnelig planlagte anlegget i Rodange hadde en prislapp pÄ "bare" 100 millioner. Det kan bli mye mer enn det dersom det viser seg at de velger Ä gÄ for noe stÞrre, nÄ som de heller vil produsere biogass ved en annen lokasjon (noe ala Outokumpu sine planer?)

SÄ hvis man tar pÄ seg de optimistiske brillene, sÄ er utsettelsen vedrÞrende AM faktisk positiv. Og jeg er kjent for Ä ha pÄ meg optimistiske briller.

Jeg er frustrert over kursutviklingen den siste tiden, men med tanke pÄ kommende bestillinger fra Murfitts/ETEL, den ikke navngitte kunden i USA, utviklingen i pyrolyse av kloakkslam, ytterligere ordre fra Vgm, pluss mye mye mer, sÄ er jeg minst like stor optimist som fÞr.
Slettet bruker
28.02.2023 kl 13:08 3307

Ja, nÄr skribenter her inne forsÞker Ä kneble debatten ved Ä rapportere post til admin om at man ikke kan shorte VOW, sÄ er dette av almen interesse. Er det en ting man skal passe seg for, sÄ er det at ØSS og Fredly ikke sender denne med Fearnlys algoritmer ned i 10 til 5 kr, noe de fort kan gjÞre om de fÄr info om at dette er en kandidat for kursfall. Resesjon i vente, sÄ kommer det ingen ordrer fra cruise, og vi fÄr en NEL kandidat her, som vil tape peng over en lav sko. Slikt vedder guttene pÄ Aker Brygge pÄ.
Hammers
28.02.2023 kl 13:52 3252

Disse pÄstandene fra Tora om Cruise er det reneste SLUDDER. Noe vedkommende faktisk bÞr dokumentere.
Tilsvarende sludder og "fake news" som det nicket "Reserven" i sin tid kom med (say no more.....).

Cruisesegmentet viser ATH over hele linja i USA.
PÄ bookingsiden meldes om rekord etter rekord og stadig stÞrre skip kommer pÄ vannet.
___________________________________________________
For dem som ikke husker Reserven (som var arvtakeren til Skipssjefen + div andre nicks);
Det var han som tapte skjorta i QFUEL og ble med fra ATH pÄ kr 80 til dagens 6-tall.

Mener Ă„ huske at han gjorde en tilsvarende manĂžver i BCS - der han tapte sin ANDRE skjorte.
Den gang fra 40-50 til dagens katastrofekurs.

I BEGGE selskapene kom undertegnede med KLOKKEKLARE advarsler om hvor ille det kom til Ä gÄ.
NĂ„ skal han "ta igjen". NĂ„r man ikke har saklige argumenter tyr man til oppspinn i form av Fake News.

Slik blir det nÄr Finansavisen ikke har forumsikkerheten pÄ plass.
Hvem som helst kan produsere sÄ mange brukernavn man Þnsker.......og det er dette som for tiden pÄgÄr.
Noen (akkurat som meg) kjenner til smutthullene - og "Tora" bruker dette fullt ut for Ä manipulere og Ä gjÞre forumet sÄ usaklig som mulig.

Det MEST skremmende er at SO HAUGEN og gjengen hans fortsatt lar dette fÄ fortsette uforstyrret.
Jeg har for lenge siden gitt SOH oppskriften, fortalt hva som skjer - og hva som mÄ til for Ä skape et saklig forum.

SÄ langt har jeg ikke sett noen resultater fra SOH og usaklighetene fÄr fortsette uforstyrret.
EN SKAM - er det!
Redigert 28.02.2023 kl 13:57 Du mÄ logge inn for Ä svare
CapitaL
28.02.2023 kl 14:02 3240

Jaja, hverken jeg eller Nordea har sammenfallende syn med deg;) Er du pÄ jakt etter shortkandidater tror jeg du bÞr lete litt til...

Revenues in 2022 were NOK 783 million, a 72 percent increase from 2021, and
EBITDA before non-recurring items increased from NOK 41 million to NOK 92
million in 2022.

Nordea: Estimates: Landbased holds vast potential in several sectors
We increase Vow's cost base and lower 2023E Cruise margins (0.5 pp) to
reflect recent inflationary pressures. Along with higher depreciation, we
lower 2023E EBIT to NOK 142m (from NOK 153m). Beyond 2023, we see
Vow as ideally placed for significant growth in the Landbased sector,
driven largely by biocarbon and carbon black market opportunities. We
model a rise in Landbased sales, reaching a 38% 2022-25E CAGR (group
level: 25%). Even with this increase, our implied 2030 Landbased sales
represent less than 3% of the revenue potential from these two
addressable markets.

Valuation: EBITDA-positive, fully funded, set for high growth
We hold our SOTP-based value methodology steady with our estimates
implying a fair value range of NOK 36-41 (35-39). Vow's EBITDA positivity
across all segments, growth, track record and a fully funded business
model represent key differentiating factors in the cleantech space, while
the company continues to trade at more than a 35% discount to peers
(2023E-24E EV/sales). We thus view Vow as an attractive proposition.

ForÞvrig sÄ har Vows cruisevirksomhet ordrereserver flere Är fremover...


Jeg vet ikke hva du holder pÄ med, men det er iallfall et dÄrlig forsÞk pÄ nedsnakking av aksjen;)
Slettet bruker
28.02.2023 kl 14:16 3196

Det er trist at Skipssjefen (Tora) er tilbake og gjÞr alt han kan for Ä Þdelegge trÄden til CapitaL. SÄ lenge han fÄr lov til Ä holde pÄ slik, slutter de seriÞse Ä skrive innlegg pÄ trÄden. Og da oppnÄr han dessverre akkurat det han er ute etter. Enig med Hammers, det er en SKAM at ikke forumet klarer Ä holde denne personen borte, med tanke pÄ de dusinvis av nick han har fÄtt slettet av admin de siste Ärene.
CapitaL
28.02.2023 kl 14:29 3238

Ser at det ble et kjipt endelikt for Qfuels aksjonÊrer.. 6,38 kr aksjen. Det er ikke alle ESG-selskaper som har livets rett dessverre. Noen forretningsideer er enkelt og greit dÄrligere enn andre.. og Spetalen fikk i dette tilfellet rett til slutt.. Kjedelige greier for de med store tap, og jeg konstaterer bare at de som sammenlignet Vow med Qfuel har bommet stygt.
Slettet bruker
28.02.2023 kl 14:34 3621

For noe tull.
SOH er vel lei konspiratoriene dine.

Du gjentar det samme om utvanning hindrer emisjon. Du bomma, og prÞver igjen nÄ.

NÄr SAS analytiker trekker frem resesjon som gift for flybransjen, er det jo enkelt Ä tenke at det ogsÄ vil gjelde cruise. Det vil vel alle vÊre enig i, med mindre man ikke vil se det. Alle andre resesjoner har sendt cruisebransjen i bÞyer og rÞde tall.
Slettet bruker
28.02.2023 kl 14:35 3626

Slutte med slike konspirasjoner. Forumadministrator vet jo at dere tar feil. Og dere tok feil om short Vow.
Slettet bruker
28.02.2023 kl 14:36 3650

VOW er jo ned over 60% fra toppen, lett Ă„ sammenligne med Qfuel.
CapitaL
28.02.2023 kl 14:37 3665

Ja da fÄr du gjÞre det ;)
nolast
28.02.2023 kl 14:56 3679

Tora, det er mulig det kommer en resesjon. Men tror du virkelig at cruise skal rett ned. Kundene hörer til de absolutt mest
velstÄende i verden. SÄ en kort resesjon betyr nada. NÄ vil folk reise!!
Slettet bruker
28.02.2023 kl 15:03 3740

Historien har vist tydelig hva som merker en resesjon fþrst, og det gjþr cruise. 👍

Da kommer kutt i kostnader og innvesteringer.
Dette lÊrer man fÞrste uken pÄ NHH.
Redigert 28.02.2023 kl 15:03 Du mÄ logge inn for Ä svare
CapitaL
28.02.2023 kl 15:20 3703

NÄ er det like fÞr Vgms Jonassen skal i ilden pÄ Paretos konferanse.

- On Tuesday February 28th, at 15:50, Vow Green Metals’ CEO Cecilie Jonassen will be presenting at the 25th annual Power & Renewable Energy Conference hosted by Pareto Securities.
The event takes place at Radisson Blu Scandinavia Hotel in Oslo, and is a fully physical event with no live-streaming. We look forward to seeing you there.

Cecilie will talk about how Vow Green Metals is an early mover in providing the metallurgical industry with biocarbon, the most viable alternative to coal known today, and for which demand is expected to surge in the coming years.

Slettet bruker
28.02.2023 kl 15:52 3655

Objektivt syn er mangelvare i en aksje man har rĂžde tall i virker det som.

royroy
28.02.2023 kl 16:08 3614

Overhodet ikke enig i hva du skriver om cruiseindustrien. En stor del av grunnen til at inflasjonen tar tid Ă„ fĂ„ bukt med, er nettopp prisveksten og at folk er betalingsvillige. Og det gjelder fĂžrst og fremst de som kan betale, noe ‘mĂ„lgruppen cruisegjester’ gjerne kan.
Det er helt greit Ä shorte VOW men det er ogsÄ helt tydelig at du skriver hva som helst for egen agenda. Minner meg ogsÄ om et par andre nicks



Det minner meg ogsÄ om andre nick.
Slettet bruker
28.02.2023 kl 16:21 3663

Jeg er ny pÄ forum. Men ikke ny i VOW.
Dere fÄr lese hva det danske meglerhus mener om resesjonen, men det er klart at er man i deep ship minus, sÄ vil man ikke forstÄ. Minner om strutsen med hode i sanden.

Merkelig at man ikke klarer Ä diskutere sak, men ty til personangrep og usakligheteter. Der har ogsÄ admin en ryddejobb ovenfor denne Hammers og MÞkkamann.
Redigert 28.02.2023 kl 16:21 Du mÄ logge inn for Ä svare
Framtia
28.02.2023 kl 16:28 3840

Av og til lĂžnner der seg Ă„ holde ut lenger enn 'en uke pĂ„ skolebenken! Cruise industrien 'har "ligget i bĂžyer med rĂžde tall" i ca to Ă„r ifm Pandemien, men det har ikke stĂ„tt pĂ„ investeringsviljen av den grunn...De "lĂŠrde" strides vel ogsĂ„ mtp resesjon eller myk Landing...VOW tjener penger i motsetning til mange! Nevnte du ikke tidligere at VOW hadde 1 milliard i gjeld, eller husker jeg feil.. .!? Hvor har du de tallene frađŸ€”?
Slettet bruker
28.02.2023 kl 16:38 3855

Har aldri nevnt gjeld.

Bare SAS som skal frykte resesjon da ? 😅
Slettet bruker
28.02.2023 kl 16:53 3869

SÄ lenge dere fortsetter Ä svare Skipssjefen (Tora), sÄ godter han seg og bare fortsetter Ä trolle. For en tid tilbake var han pÄ Vow-trÄdene med nickene Tond Olav og StabbenJr. Heldigvis grep admin inn og fjernet han. SÄ dukket han opp igjen som Ingolv_Kvamme og kom med dette kursmÄlet sitt i Vow pÄ 5 kroner. Heldigvis grep admin pÄnytt inn og fikk han fjernet. OgsÄ under disse nickene drev han og messet om at "admin mÄtte gripe inn" mot dem som pÄpekte hvem han var. Men slapp av, denne schizofrene personen, nÄ med nick Tora vil ogsÄ bli fjernet av admin snart.
Slettet bruker
28.02.2023 kl 17:03 3904

😂 hjelpes.
Er det slik at alle som ikke kan regne hjem Vow og hausingen er fake nick ? Jeg har sendt administrator dokumentasjonen hen ba om, og fikk tommel opp i ettermiddag.

Er det ikke rom for Ä diskutere aksjen uten alt mulig konspirering ? Er man trygg pÄ egne aksjer er det vel bare Ä overse mine innlegg.
Slettet bruker
28.02.2023 kl 17:15 3878

Skipssjefen (Tora), helt utrolig at du enda ikke har kommet over at Hammers spÄdde korrekt i Axactor, mens du tapte flere hundre tusen pÄ drite deg ut. Eneste grunnen til at du er pÄ Vow-trÄdene er at du har et horn i siden til Hammers fordi han spÄdde Axactor korrekt ned i dÞdsriket. Men til slutt hÞrte du pÄ Hammers, og solgte deg ut, og unngikk Ä tape enda mer. Hammers reddet deg fra Þkonomisk ruin, men istedet for Ä takke han, sÄ Þdelegger du trÄdene der han skriver.
Slettet bruker
28.02.2023 kl 17:18 3874

😂 hva snakker du om ? Nevnte du schisofreni ?
Rystet. HÄper de som styrer denne siden ordner opp. Jeg diskuterer sak, ikke person. MÞkkamann bryter de fleste regler her nÄ, sÄ du bÞr vel passe deg litt, ellers ender du vel som de nick du selv nevner.

Hva driver axactor med ? Ser Hammers skrev sist om Axactor og en perleport. Gikk ifÞlge chartene ned 90% siden den spÄdommen. Holder meg til Vow og BCS.
Redigert 28.02.2023 kl 17:20 Du mÄ logge inn for Ä svare