IDEX har holdt hva de lovet

heiltfint
IDEX 26.09.2021 kl 09:48 6976

Mange mener IDEX Biometric har løyet om kortene skal på markede i mange år,

Det er ikke sant, jeg har gått gjennom alle publiseringer fra IDEX og Zwipe fra januar 2017 til dags dato, Hvis de har skrevet når kortene skal på markede, så ligger den informasjonen sammen med publiseringen, de var litt optimistiske mellom 2017-2018, men etter 2018 stemer det meste

Denne blir lang, her kommer alle publiserte avtaler mellom IDEX og kunder, og Zwipe og kunder
Først Zwipe så IDEX

OSLO,, 2. oktober 2017 - Zwipe har kunngjort at den har foretatt den første forsendelsen av sine biometriske teknologiprodukter, for bruk i kommersielle kontaktløse biometriske betalingskortpiloter av ledende kortprodusenter og banker.

Zwipe mottok sine første kommersielle bestillinger for sitt kontaktløse biometriske betalingskortinnlegg i juni i år. For å gi ytterligere innsikt, Payment i Zwipe "vi har mottatt flere bestillinger basert på fremdriften i sommer for løsningen vår som er fullt klar for markedet. Etter vellykket gjennomføring av piloter, som startet i fjerde kvartal i år, ”har våre partnere kommunisert forventet volumutrulling på flere hundre tusen i 2018. ”


OSLO, NORGE-5. JANUAR 2018-Biometrisk teknologiselskap Zwipe er glade for å kunngjøre at de har inngått et samarbeid med Gemalto, verdens største kortprodusent, for å prøve det første batteriløse dobbeltgrensesnittaktiverte betalingskortet med Bank of Cyprus.

DUBAI, FORENEDE ARABISKE EMIRATER - 15. APRIL 2018, - Verdensleder for digital sikkerhet Gemalto og biometrisk teknologiselskap Zwipe har inngått et samarbeid med areeba, et finans- og betalingsteknologiselskap i Midtøsten og Afrika, med støtte fra Unilux Cards, for å prøve det første batteriløst dobbeltgrensesnitt biometrisk betalingskort i Midtøsten med Visa.

SHENZHEN, KINA-28. AUGUST 2018-Biometrisk teknologiselskap Zwipe og Silone CardTech, et VISA, Mastercard, China UnionPay og JCB-sertifisert kortprodusent med base i Shenzhen, Kina har kunngjort et partnerskap for å lansere batteriløse dualmetiske biometriske betalingskort med banker og lojalitet programmer i Kina.

MANILA, FILIPPINENE-15. NOVEMBER 2018-Biometrisk teknologiselskap, Zwipe sammen med den ledende betalingskortprodusenten på Filippinene, Allcard Inc., har inngått et samarbeid om å lansere batteriløse biometriske betalingskort med to grensesnitt med kunder i regionen.
Andre Løvestam, administrerende direktør i Zwipe, sa: "Vi er stolte over at Allcard har valgt Zwipe som sin partner for biometrisk betalingskortteknologi. Ved å arbeide sammen vil vi søke å sikre de første forsøkene på Filippinene med ledende banker i 1. kvartal 2019, og med den store muligheten er vi optimistiske på at kommersielle ordrer vil komme i andre halvår 2019. ”

OSLO, NORGE - 27. FEBRUAR 2019 - Biometrisk teknologiselskap Zwipe har valgt Fingerprint Cards ’T -Shape -sensor for bruk i selskapets siste generasjons tilbud som skal sendes for sertifisering som en del av Zwipes kommersialiseringsarbeid for biometriske betalingskort. Valget er basert på sensorens ytelse og skalerbarhet i massevolumsproduksjon.

OSLO, NORGE-02. APRIL 2019-Biometrisk teknologiselskap Zwipe og TAG Systems Group, en ledende europeisk kortprodusent, kunngjorde et partnerskap for å lansere et kommersielt biometrisk betalingskorttilbud som inkluderer en sikker påmeldingsløsning hjemme.

SAO BERNANDO DO CAMPO, BRAZIL - 9. APRIL 2019 - Biometrisk teknologiselskap Zwipe og Thomas Greg & Sons do Brasil (TGS), referanse i teknologiløsninger, tjenester for identifisering og utskrift av sikkerhetsdokumenter i Brasil og i verden, en av de største kortprodusenter i Latin-Amerika med 55 millioner kort produsert i 2018, har blitt enige om å co-utvikle og lansere biometriske betalingskort.

BEIRUT, LEBANON - 09. MAI 2019 - Biometrisk teknologiselskap Zwipe og Inkript, en digital sikkerhetsleverandør og et datterselskap av Resource Group, har inngått samarbeid for å lansere biometriske betalingskort.
Zwipe og Inkript vil samarbeide teknisk og kommersielt for å bringe biometriske betalingskort til markedet. Flere banker har uttrykt interesse for å prøve tilbudet, og de første pilotene forventes å starte før slutten av 2019

OSLO, NORGE - 3. JUNI 2019 - Biometrisk teknologiselskap Zwipe og Goldpac, Kinas største leverandør av sikre betalingsløsninger, samarbeider om å lansere biometriske betalingskort, registreringstilbud og relaterte tjenester til Goldpacs omfattende kundenettverk, inkludert noen av de største finansielle organisasjonene i verden
Det komplette samarbeidet vil omfatte lisensiering av Zwipe immaterielle rettigheter, teknisk integrering av Zwipe komponenter og maskinvare, adopsjon av Zwipes pakke med innmeldingsløsninger og rådgivningstjenester, målretting mot biometriske betalingskortpiloter med forskjellige utstedere før slutten av 2019

München, Tyskland og Oslo, 18. juni 2019-Biometrisk teknologiselskap Zwipe og verdens ledende leverandør av halvlederløsninger på betalingsmarkedet, Infineon Technologies AG, har forlenget sitt ikke-eksklusive partnerskap gjennom en langsiktig avtale. Dette forliket skisserer både teknisk og kommersielt samarbeid mellom de to selskapene. De to partene vil co-definere og utvikle avanserte system-on-chip-løsninger og tilhørende systemdesign for massedistribusjon av biometriske smarte enheter, inkludert betalingskort og wearables
Zwipe og Infineon har et langvarig forhold. Infineons Secure Element er for tiden distribuert i alle pilotprosjekter med Zwipes biometriske betalingsplattform, som for tiden støtter flere ledende betalingsnettverk som drives av 12 store banker i forskjellige land i Europa og Midtøsten. Kortprodusenter planlegger å sertifisere fullt biometriske betalingskort og gjøre dem kommersielt tilgjengelige i år.

OSLO, NORGE - 25. JUNI 2019 - Biometrisk teknologiselskap Zwipe har inngått et partnerskap med XH Smart, en global smartkortprodusent, med fokus på kommersialisering av ende til ende biometriske betalingstilbud til XH Smart -kunder i Kina og videre.

BANGKOK, THAILAND - 11. SEPTEMBER 2019 - Biometrisk teknologiselskap Zwipe og dz card, en global kortløsningsleverandør og en av de største kortprodusentene i Sørøst -Asia, har inngått et partnerskap for å lansere biometriske betalingsløsninger som ivaretar de nye behovene til kunder i Thailand og på tvers av Sørøst -Asia, samt India og Afrika.

OSLO, NORGE - 17. SEPTEMBER 2019 - Biometrisk teknologiselskap Zwipe er valgt av Giesecke + Devrient (G + D) Mobile Security, en av verdens største mobil- og digitale sikkerhetsleverandører for å utvikle en biometrisk betalingsenhet for å prøve denne teknologien med ledende banker.

Courbevoie, FRANKRIKE og Oslo, NORGE - 19. september 2019 - IDEMIA, verdensledende innen Augmented Identity og en av verdens største biometriske betalingskortprodusenter, og Zwipe, et ledende biometrisk teknologiselskap, har signert en eksklusiv partnerskaps- og distribusjonsavtale som ser de to selskapene investerer sammen i utviklingen av en forstyrrende biometrisk betalingskortplattform. Selskapenes felles visjon er å muliggjøre start og massevolum i markedet for langsiktig volum for biometriske betalingskort, ved å markedsføre en teknologiplattform som vil redusere kompleksiteten og kostnadene ved design og produksjonsprosess for biometriske betalingskort, muliggjør en akselerert vei til massevolumer som til syvende og sist vil komme utstedere og brukere av kort til gode.


Dette resultatet oppnås ved å drastisk redusere antall komponenter, integrere i en enkelt brikke funksjonene som tidligere krevde et sikkert element, en mikrokontroller og mer enn tretti eksterne komponenter, alle montert på et fleksibelt kretskort (Printed Circuit Board). Kort som inneholder denne nye teknologien vil være på markedet i H2 2020, med stor volumutplassering som starter i 2021.

OSLO, NORGE-27 SEPTEMBER 2019-Biometrisk teknologiselskap Zwipe har i dag levert den første bestillingen av sitt andre generasjons biometriske innlegg til en av sine kortproduksjonskunder. Ordren var på noen få tusen enheter og gir en omsetning på omtrent en halv million kroner i tredje kvartal 2019.

OSLO, NORGE - 21. november 2019 - Biometrisk teknologiselskap Zwipe viser med glede Zwipe Experience på Trustech 2019, en av de ledende globale hendelsene dedikert til betaling, identifikasjon og sikkerhet.

OSLO, NORGE - 25. mars 2020 - Biometrisk teknologiselskap Zwipe kan med glede kunngjøre at det er valgt av Masria Digital Payments (MDP), en av de største smartkortprodusentene og leverandører av digitale betalinger i Midtøsten og Afrika for å levere biometriske betalinger løsninger for å forbedre MDPs innovasjonsproduktportefølje.

COURBEVOIE, FRANKRIKE og OSLO, NORGE-08. april 2020 –IDEMIA, den globale lederen innen augmented identity, og ZWIPE, et ledende biometrisk finteknologisk selskap, kunngjør i dag, etter plan1, ankomsten av de første ingeniørprøvene til neste generasjon av det biometriske sikre elementet
Denne enheten vil være hjertet i F.CODE neste generasjons biometriske kort som IDEMIA vil selge til finansinstitusjoner
ZWIPE, innehaveren av verdensomspennende og eksklusive rettigheter til å distribuere denne teknologien, vil dra fordel av tidlig tilgjengelighet av denne nye plattformen for sine kunder2
IDEMIA har valgt IDEX Biometrics, en ledende leverandør av avanserte fingeravtrykkidentifikasjons- og autentiseringsløsninger, som leverandør av den biometriske sensoren til den nye plattformen.
De tre selskapene vil pilotere i andre halvdel av 2020, med kommersiell utrulling planlagt fra 2021 og fremover.

OSLO, NORGE - 20. april 2020 - Zwipe, et ledende biometrisk fintech -selskap, og IDEX Biometrics, en ledende leverandør av fingeravtrykkidentifikasjonsteknologier, kunngjør at de har signert en avtale om at Zwipe skal kombinere IDEX Biometrics sensorprodukter med Zwipe Pay ONE -plattformen for å muliggjøre en komplett systemløsning for biometriske betal
Redigert 26.09.2021 kl 11:32 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
26.01.2022 kl 20:54 649

https://bit.ly/3tYdPop
Will challenger or traditional banks win the secure card payments battle?
Will challenger or traditional banks win the secure card payments battle?
By Vince Graziani, CEO, IDEX Biometrics ASA

Challenger banks have shaken up the payment ecosystem in the last decade. These forward-thinking offerings have attracted millions of users, thanks to better customer experiences and financial services more attuned to modern life. Combine this with a growing trend for smartphone banking the change has led to these branchless, mobile-only banking service providers snapping at the heels of their more established rivals.