Litt uvel i magen nå dessverre. Men dagen snittpris er på 24,8 er jo en bra indikasjon. Dvs alle som har kjøpt i dag har null gevinst og det er ingen vits å selge med tap. Satser på enda høyere snittpris i morgen og at det fortsetter slik fremover.
zomi
20.01.2022 kl 15:19 6743

Da har robothandel, shortere og fanteriet tatt styringen i aksjen. Tar bort mye av moroa i en revansjesugen aksje, men på den annen side gir det oss mange gode kjøpsmuligheter i dag og fremover. Uansett, 2022 kan bli et meget bra år for Meltwater!

ja de leker seg litt nå med disse 2000 aksjene på begge sider- Men wwap er fortsatt over 24.60

Antall eiere er økt til 1838 hos Nordnet

Kommer til å bli den nye folkeaksjen :-)
zomi
21.01.2022 kl 15:42 6364

Filleristing av aksjen for å handle billig fra nervøse småsparere..? Kan virke som om en av de store ulvene har satt fast en daglig ettermiddagsristing av aksjen for å handle billig frem mot knallbra Q4-rapport. Og har man muligheten er det jo bare å kjøpe litt på det daglige billigsalget.

Forundrer meg litt at det for øyeblikket ikke er mer fart i kjøpersiden. Denne er jo både billig og har nylig vist at de leverer til fulle. Veldig mye oppside og potensiale i denne!
Redigert 21.01.2022 kl 15:58 Du må logge inn for å svare
Struts
21.01.2022 kl 16:13 6319

Hørte (løse rykter?) at det visstnok stod noe i FA (Nettversjonen) i går kveld om en viss Aasulv Tveitereid som skal ha shortet i Meltwater. Med mindre det er eldgammelt nytt, må han jo være dumdristig. Aksjen har jo halvert seg (?) siden mars i fjor. Så kanskje han er litt som den famøse Nic Grove (Ørn) som står frem og predikerer for Gud og enhver hvor fantastisk han er og som har satset alt han eier og har i hhv Rana Gruver og Frontline (med utbasunering om 10-gangeren), bare for å bli avkledd som Keiseren uten klær uken etter via VPS-loggen hvor alle kan se han har solgt. Han er med andre ord på vei ut døren før han offentliggjør det motsatte. Lov å være kyniker, men man skal vel ikke rope Ulv så mange flere ganger enn dusinet før ikke en gang julenissen tror på dem. Så kanskje Teiterud har kvittet seg med shorten allerede. Uansett, liker selv å trade aksjer, men har ikke horisont som en døgnflue av den grunn. Hm, ok som en husflue da. Sukk.

PS. Tveitareid, nei, beklager, Tveitereid var det.
Redigert 21.01.2022 kl 16:16 Du må logge inn for å svare

Han begynte å shorte i høst så han har tjent godt med grunker. La oss håpe han sitter en stund til:-)

Utdrag fra fredagens intervju med tek-investor Erik Langaker som kan leses her: https://finansavisen.no/lordag/reportasje/2022/01/21/7805576/disse-selskapene-satser-trond-riiber-knudsen-og-erik-langaker-pa-i-2022

"Langaker gikk inn i Meltwater i fjor vår, både som investor og styremedlem. Selskapet har 27.000 kunder i over 50 land, og omsatte for over 400 millioner dollar i 2021.

– Meltwater er også en langsiktig investering. Der kommer jeg nok til å kjøpe aksjer kontinuerlig i årene som kommer, og bør ha en post som er mellom fire- og femgangeren av det jeg har i dag. Jeg kjøpte for tidlig, for 60 kroner aksjen, for så og se kursen falle nesten 50 prosent, mens jeg kjøpte mer. Underveis har selskapet radikalt forbedret leveransen, og i går publiserte vi vesentlig forbedrede nøkkeltall. Så hvorfor gikk jeg inn i det? Det er fordi Meltwater er returkanalen til Papirfly. Meltwater samler inn, digitaliserer og gjør markedsinformasjon tilgjengelig for sine kunder på en måte som øker deres treffsikkerhet i egen markedsføring. Papirfly, eller Brandmaster som det tidligere het, er huset der store selskaper samler all «brand IP» de har. Jeg prøver ofte å finne nye selskaper i de samme økosystemene som jeg kjenner fra innsiden. Det tar ned risikoen og øker muligheten for at jeg kan bidra konstruktivt i styrearbeidet, utdyper Langaker.

Langaker trekker frem både Meltwater og Zalaris som to av teknologiselskapene han har mest tro på i 2022.

– I begge to har jeg veldig tro på ledelsen. Kursen til Zalaris bør kunne doble seg om man sammenligner det med utenlandske selskaper i samme sektor. Tilsvarende kan skje i Meltwater. Jeg er som sagt ikke kortsiktig i mine investeringer og tror jo at vi kan se aksjekursen til Meltwater oppe i 500 kroner før jeg selger. Folk tror aksjer er lotteri, men det er ikke det. Det er hardt arbeid hver dag, hele tiden, sier Langaker."


Takk for deling 👍 Mye tyder på at kurs under 20 kroner for meltwater og dagens kurs vil vise seg som stor overreaksjon. Men heldige de som får gripe denne muligheten. Nå er meltwater på hiovedlisten og slipper all det negative med Euronext Growth. Det vil gå lang tid å rette opp på den handlelisten og selskaper vil gå på børs med halvparten så høy verdi.
Redigert 23.01.2022 kl 14:56 Du må logge inn for å svare

Måtte han få rett. 500 kroner er faktisk ikke usannsynlig om feks 10 år. Tror og håper Meltwater blir gigantisk og vil sluke all konkurranse om de vil. Flere oppkjøp vil komme. Et stikkord: Verdensledende
zomi
24.01.2022 kl 11:14 5590

Dumt å la seg lure av manipulatorgrippene til å selge aksjen på dagens latterlig lave nivåer. Her er det buy on the dip eller hold som gjelder!
Kjetil H
24.01.2022 kl 11:32 5546

Stygt fall i dag. Måtte bare benytte kjøpsmuligheten 👍🙂
Struts
24.01.2022 kl 11:43 5515

Ah, ok - det forklarer jo en del - og ja, han må være fornøyd! I dag er det jo blodbad rund baut, så med mindre det blir brukt atomvåpen i Ukraina, så er det bare å sitte og observere. Så et par rådyr i hagen nå, tar det som et vårtegn!
zomi
24.01.2022 kl 13:16 5458

Denne aksjen var jo veldig billig før ruskeværet tok til de siste ukene og Meltwater har med sine overbevisende resultater i 2021, og spes sitt sterke Q4 res, alle forutsetninger til å gjøre et raskt og sterkt comeback så snart angsten roer seg. I alle fall ikke la deg lure til å selge i dag av manipulatorgribbene som rister i aksjen. Den ristingen er forbigående!
Redigert 24.01.2022 kl 13:18 Du må logge inn for å svare
zomi
24.01.2022 kl 14:39 5383

Kan det være at Meltwater selv benytter seg av angsten til å presse prisen ned for å handle svinbillige aksjer i sitt tilbakekjøpsprogram, og at Tveitereid kjører på med shorting mens det ennå er mulig..?? Her er det i alle fall bare å sitte stille å vente på rekyl og bedre tider!! Eller kjøpe mer dersom man har mulighet til det!

Nei nei nei. Meltwater presser seff ikke prisen ned. De kjøper jo med begge henda. Her er d hele markedet som korrigerer kraftig pga FED og en potensiell krig i Ukraina. Nå faller det stop loss over hele linja og shorterne har bursdag. Nå håper jeg markedet ikke kommer opp igjen før jeg får utbytte som skal rett inn i Meltwater
zomi
24.01.2022 kl 15:04 5386

Ikke noe som helst seff på kasinobørsen, MWTR vil jo ikke betale mer enn de må for aksjene de kjøper og en buy back process består vanligvis av en del trading hvor man innimellom presser prisen ned for å skvise ut billige aksjer.

Maks antall aksjer de handler pr. dag er ca 124.000 stk. Så de kan ikke kjøpe mer på dager det faller. Se børsmeldingen som kom knyttet til dette. MWTR får kjøpt billig i dag. Jeg tok akkurat noen lodd her igjen. Tar noen til om den går lavere. Legges i skuffen på nytt og nå håper jeg de blir liggende en stund.

Dette ville i så fall være markedmanilupasjon av det meglerhuset som kjøper aksjer på vegne av selskapet, og det er ulovlig.
kroif
24.01.2022 kl 15:20 5323

500kr, det hadde vært noe
monitor1
25.01.2022 kl 00:24 5049

Har hatt rådyr her hele vinteren😶‍🌫️. Russere skrur ikke igjen gasskrana om det blir rabalder har de sagt idag.
Så Biden lover Putin at det blir begrensete reaksjoner om de ikke går til full invasjon, og Putin lover til gjengjeld at gassen skal gå som vanlig… Hva fan skal vi finne oss i fra disse amerikanske og russiske fascister?
Kjetil H
26.01.2022 kl 08:42 4717

Ser at data traderne har satt seg til rette på salgssiden.
Får utnytte kjøpsmuligheten hvis den skulle få seg et lite byks nedover 👍

Tror muligens vi alle bør kjøpe alt vi har råd til her nede på 21-tallet. På sikt tror jeg de fleste nordmenn vil få vite mer om Meltwater og at dette vil kunne bli den nye folkeaksjen. 21 november 2021 hadde DNB et kursmål på over 70 kroner. Og d var før de la ut de siste fantastiske tallene for Q4. Veksten bare fortsetter og fortsetter. Verdensledende er de også og "alle" vil benytte seg av Meltwater sine plattformer. De er rett og slett best og har og får alle de største og beste selskaper i verden som sine kunder.
Bi
29.01.2022 kl 16:39 4178

Jeg er den glade amatør i dette gamet men prøver å lære og forstå litt etter litt. Ser at det er en del uro på børsene nå for tiden med renter, Ukraina og diverse så kursen her er litt lav for øyeblikket. Men hvis man ser et godt stykke lengre frem og tenker på at Meltwater har ca 4 milliarder kr i «faste» årlige inntekter og er nå priset til ca 6,5 milliarder kr. De har steget jevnt og trutt siden de startet opp og fortsetter å øke inntektene år for år. De følger den planen de hadde når de gikk på børs ved å fokusere på vekst den første tiden for så å øke bunnlinjen etterhvert. De tar sikte på å sitte igjen med 20% kanskje allerede i år. Det vil si ca 800 000 000 kr,-. Som etter planen skal øke år for år.
I og med at de har faste abonnenter som ser ut til å bli værende så virker det som en veldig trygg og realistisk plan. Til sammenligning har f.eks Zaptec en omsetning på 10% av det Meltwater har og er priset til ca 4,5 milliarder kr,-
Jeg har noen aksjer i Meltwater men vurderer å skaffe meg en god del flere fordi at slik jeg ser dette nå så må det være duket for en solid oppside her på 1-2 års sikt og videre fremover. Er det noen som tenker at jeg er inne på noe her, eller er det noe jeg ikke har skjønt som gjør at dette ikke er en så god «case»?

Du er absolutt inne på noe og Meltwater er et meeeeget solid selskap. De vokser og vokser og har minimalt med gjeld. Kommer til å bli et gedigent utbytteselskap i løpet av få år
Bi
30.01.2022 kl 17:47 3908

Ja, det er det jeg også tenker. I mine øyne ser dette ut som en «no brainer». Ser det er en del andre med god erfaring som også mener det samme så jeg putter nok inn noen kroner her og satser på ganske jevn stigning i flere år fremover. Og som du sier så er det kanskje ikke urealistisk med utbytte om et par år i tillegg.

Kommer til å kjøpe aksjen fast hver eneste måned fremover og skal sitte Long og i minst 5 år gjerne lenger. Lykke til Bi
Bi
31.01.2022 kl 11:10 3656

Takk for det. Kursmessig har det vært litt humpete frem til nå, men så vidt jeg kan se så er det fundamentale på plass i selskapet og jeg har stor tro på at kvartals rapportene bare blir bedre og bedre fremover.

Meltwater-shorten er nå avsluttet, ifølge Tveitereid. Shorten ble satt i oktober 2021 på rundt 40 kroner og aksjen handles nå til rundt 23 kroner. Årets høyeste kurs er på 28 kroner, så Tveitereid må ha tjent også på denne shorten. 
Struts
03.02.2022 kl 15:18 3139

Jaha? Hvor ble det meldt om man tør spørre? Men dersom korrekt (betviles ei) så burde jo det i utgangspunktet være positivt for oss andre som har investert.

Han sier så i et intervju i dagens FA. Alltid positivt at en stor short avsluttes

Han fyren er veldig kynisk. Aker Horizons som han går ut med shorter nå er en aksje han har shortet lenge. Så går han ut i media og roper det høyt ut og klarer å trykke aksjen videre ned. Det samme gjorde han med Meltwater. Fikk den videre ned fra 25 til under 20 og bruker tiden til å innfri shorten. Skvise det siste ut av shorten
Redigert 03.02.2022 kl 15:45 Du må logge inn for å svare

At han får førsteside stoff i FA hele tiden et jo litt suspekt eller? Skal ikke si det er korrupsjon, men gutteklubben grei eksisterer jo også i Norge

Brutalt å være aksjonær i Meltwater. Faller 6-7 prosent igjen..

Bare "HODL"!

Det er bare manipulasjon pga hvis det blir krig....

Ja d r brutalt, men jeg snitter ned og skal sitte igjennom stormen og mange år

Jeg har vært ute et par uker og fikk kjøpt meg inn i dag under 20. Gleder meg til q4 kommer..