PHO med snarlig suksess.

peaf
PHO 11.11.2021 kl 11:58 27822

Siste skrik når det gjeller haussing på børs er att vare langsiktig, da låver både analysehus og skribenter store inntekter. Men om man ikke har noen reelle fakta att bygge under påstanden med må man sette hengelås på tråden så den får stå uten att bli emotsagd. PHO har nu to hengelåstråder vilket burde resultere i dobbelt så bra resultat. De som kjøpte aksjer i PHO 2010 på grunn av USA satsningen, kan man kalle langsiktige. Kursen har jo steget, men de har fortsatt til gode att se PHO tjene penger der. Og skall man regne med att innsatsen gir en positiv avkastning så er det mange år til dess.

Vi ser jo nu att Ipsen gir en mindre avkastning nu når PHO eier 85 % en når de eide 35%. og er 160 mil fattigare. Men det er bare att vare langsiktig enligt Norne så ordner det seg. Andre sa det samme om USA for 10 år siden, og hvem vet de kansje tjener penger om noen år. Personligen er jeg mer opptatt vad som skjer nu og vad som har skjedd. Det gir ett pekefinger om de er på rett vei, eller om det bare er luft det de presterer. Og tyverr tipper jeg att det bare er kostnader som øker merkbart i Q3 resultatet. Men Hengelåsgjengen er langsiktige som da naturligtvis er ett okontrollbart påstand, da tiden er evig.

Men er rådet att vare langsiktig ett godt råd, eller ett dårligt. Om vi ser på Farmaselskapen Trvx, Bgbio. Nano og Pcib har det vel ikke vart en suksess att sitte lang.
Redigert 31.01.2022 kl 12:05 Du må logge inn for å svare
Computum
11.11.2021 kl 12:48 11123

Leit at det har blitt slik, peaf. Beklager det så mye. Men du forstår nok grunnen når du tenker deg om. Du har fått nok av tilbakemeldinger på din upåvirkelige "svartmaling".
Redigert 11.11.2021 kl 13:03 Du må logge inn for å svare
huffda
11.11.2021 kl 14:13 11042

Jeg setter pris på at det også kommer frem negative argumenter for Pho. Selv om det er mye "hakk i plata" fra Peaf har han jo noen poenger.
kreinh
11.11.2021 kl 14:39 11006

Fint med en åpen tråd i hvertfall. På TI strykes innlegg som er for negative. Jeg synes det er bra med usensurerte innlegg som kan bedre belyse om ett selskap lykkes eller mislykkes med strategien. Jeg har en tendens til å se overveiende positivt på ett selskap jeg er investert i. Da er det veldig opplysende å bli gjort oppmerksom på uheldige sider ved virksomheten, hvis det er godt begrunnet. Photocure er et godt eksempel. Jeg har i lang tid vært aksjonær i selskapet og skjønte ikke hvorfor ikke aksjekursen var høyere. Etter å ha latt innleggene fra f.eks peaf synke inn skjønner jeg at det kan være noe i det han skriver. Du kan godt si at det er ekstremt negativt det han skriver men jeg mener at det allikevel skaper en balanse i vurderingen av selskapet. Og det er sannsynlig at Markedet tar innover seg også de negative sidene når de vurderer ett selskap.
peaf
11.11.2021 kl 15:44 10962

Jeg er positiv till PHO og dess produkter, men ikke måten til att skape vekst. Att noen pøser på med penger og resurser er ikke veien att gå. Man må finne en vei der man vekse uten att bruke mer en man kan tjene. Når man efter 10 år ikke er i nærheten av att tjene penger, så er det noe gale noenstans. Hestdal prøvde det meste med en kjempegod studie der de fikk ensomrett på turbt med flexiscope polikliniskt. Det hjalp ikke, da prøvde han med terapeutisk effekt som eg hadde truen på. Men han fikk aldri fullføre og der gjorde PHO en tabbe trur eg. Men Schneiders filosofi med att sette inn nok selgere har slått feil, de selger mindre og mindre per stk hele tiden. Da de burde selge mer per stk efterhand som de får erfarenhet.

Men nok om det . Det ende de tjent penger på de siste 4 åren er Cevira. Og der kommer de snart tjene enorme penger, men styret og Schneider har gitt bort 20 % av de inntekterne helt i onøden. Det kommer aldri en dag som eg kommer att tilgi dem de idiotiske satsningerne.
Og om eg ikke kan kommentere på noen tråder før att de ikke ønsker mine synspunkter tar eg ikke tungt. Vi får fasit med tiden og hittils trur eg fasit gir meg ganske mye rett i vad som blir prestert av ledelsen..
Computum
11.11.2021 kl 16:39 10914

"Etter å ha latt innleggene fra f.eks peaf synke inn skjønner jeg at det kan være noe i det han skriver."

Selvfølgelig kan han ha noen gode poenger. Problemet er at han ikke er åpen for diskusjon. Det er "jeg bare vite". Og ikke bare en gang, men han henger på en repetisjon av sine urokkelige påstander til ethvert innlegg fra andre. Det er ingen på forumet som ikke har fått med seg hans påstander. Han har ikke mer informasjon enn markedet forøvrig, men er fullstendig fastlåst i sine oppfatninger som på mange måter minner om kjerringa mot strømmen. "Klippe, klippe, sa kjerringa." Inntrykket man sitter med er at han er mer interessert i å være uenig og kverulere enn i å diskutere.
Selv er jeg skuffet over kursutviklingen, men ikke over utviklingen fundamentalt, som jeg synes er løfterik, tross de vanskelige forholdene på sykehusene under pandemien. Har man tro på produkt og ledelse er valget lett. I motsatt fall er der mange andre muligheter på børsen. Å være investert i et selskap der man idiot-erklærer styre og ledelse sier mer om investoren enn selskapet. Mener nå jeg.
Redigert 11.11.2021 kl 16:39 Du må logge inn for å svare
bravi
11.11.2021 kl 21:40 10786

Peaf har helt rett i sine vurderinger av selskapets ledelse og deres strategier, vanskelig å være uenig i det. Problemet startet ved Q4-18 da Scheider presenterte sine grandiose planer som har ført til vedvarende resultatløse utgiftsøkninger. Deretter kom tilbakekjøpet fra Ipsen og de to (2) emisjonene. Siste året har manglende resultater blitt bortforklart med Covid-19, den unnskyldningen er allerede utgått på dato, ihvertfall hvis man snakker om blærekreft behandling.
Computum
11.11.2021 kl 22:29 10726

"Siste året har manglende resultater blitt bortforklart med Covid-19, den unnskyldningen er allerede utgått på dato,"

Da følger du dårlig med, bravi. Pandemien pågår fremdeles og det meldes om vanskelige prioriteringer ved sykehusene som må avlyse og utsette andre behandlinger.
peaf
12.11.2021 kl 01:57 10645

Nu er Cevira estimert til 250 mil USD i inntekter det er fakta og styret må utgå fra att det beløpet gjeller. Det har inget med Ipsen eller emisjoner att gjøre, er det da smart att ta 460 mil av de førventade cevira inntekterne og gi til de nye aksjonærerne før att få inn 330 mil til Ipsenkjøpet. Det betyr att Ipsen først må tjene inn kjøpesummen på 160 mil og den satsningen de bruker på vekst. Da først kan de begynne tjene inn de 460 mil de i utgangspunktet hadde i garantert inntekt fra Cevira vid godkjennelse. Men som nu blir en fantastisk belønning til de nye aksjonærerne i emisjonen. Og det på noe som PHO reden hadde i boks uten emisjoner.

Dette førstår ikke Comp men det er fakta. Og viser det seg att Cevira inntekterna blir større vilket de blir så går 20 % av det og til de nye aksjonærerne Før noe som de ikke bidratt med på noen måte att få til. Er det god businiss att gi noen 460 mil før att få inn 330 mil til ett prosjekt man ikke vet blir lønnsomt. Og att de taper penger vart år uten i 2019 som Cevira redde ett overskudd, og ikke kom att sei att det ikke beror på att Schneider gjør en dårlig jobb. Resultaten viser klart og tydligt vad han presterer.
Alt dette er basert på fakta tillgjenglig før alle og envar. Sen får du påstå vad du vil Comp men fasit tar igjen deg og med tiden.
peaf
12.11.2021 kl 08:00 10532

Vi skall ta en til som aldri kunde ha kommt fra hengelåsgjengen, da de ikke ser realiteter i våran verden.. Per i dag så ligger de an til omsettning på totalt 360 mil av Hex/cys, men det er totalt umuligt att selge scope uten store tap. Som da må kompenseres med salg av Hex/cys i ca 4 - 5 år før att de skall begynne gi en positiv avkastning. Det er klart det finns ingen scopeprodusent som gidder konkurere på sånne vilkår Men vad skjer om BLC blir populært og scope blir lettsolgt og omsettningen blir over 500 mil. Da hex/cys ikke har patent, vil da en generica produsent begynne lage hex/cys og samarbeide med en annen scopeprodusent om en kopi kombibehandling i USA og med fritt salg i resten av verden. Til eksempel Kina.

Svaret er att er det enkle penger att tjene så har du garantert ett genericaprodukt på banen, noen trur att de må igjenom en kostbar studie føratt få generica godkjend.
Men man skall vare klar over myndigheter verden over ønsker generica velkommen så de kan få ned priset på kostbare behandlinger. Det behøvs bare bevis att produktet virker på en liten gruppe mensker, og det skjer som regel i India der kostnad er minimal på studien og produktsjonen. Skall ikke utdype det mer, men 90 % av all reseptbelagt medisin i USA er generica.

Er det da klokt att bruke alle penger de tjener pluss att hemte penger i Emisjoner og bygge opp ett marked der Generica og andre scopeprodusenter kan gå inn og konkurrere ut PHO på pris når de ikke har noen utvikklingskostnader att tale om. En sak er sikker att BLC blir aldri SOC.og kan bibeholde dagens pris på Hex/cys.
Spørsmålet er om det blir like lønnsomt som dagens inntekter om de reduserer kostnaden til minimum.
Redigert 12.11.2021 kl 08:54 Du må logge inn for å svare
Computum
12.11.2021 kl 09:35 10451

peaf skriver på et par andre tråder også, selvom PHO er favoritten å snakke ned.: ULTI og BGBIO. Også der er han kritisk og skaper dårlig stemning. Hva er det som har virket tiltrekkende på peaf med disse selskapene, der han tilsynelatende bare ser dårlig ledelse og urealistiske fremtidsvisjoner? Radforsk har han heller ikke mye til overs for.
Finnes der et selskap hvor peaf har tillit til ledelse og styre?
peaf
12.11.2021 kl 10:31 10399

Som vanligt kommenterer du meg personligen, ikke noen sakligt påstående som eg kommt med Da må du begrunne påstanden din med fakta som eg gjør. Det kan du ikke, og da kommer de her innsunnasjoerne att eg er negativ til alt. Det er en ynkelig måte att føre en diskusjon på- Men hengelås er god måte om man ikke kan førsvare sine påstand med fakta.
INGEN ER MER POSITIV TIL CEVIRA EN JEG ER: Førstått nei trur ikke det.
peaf
12.11.2021 kl 10:54 10368

Skall vel svare på den tråden og da jeg kan førklare innleggen. I BGBIO investerte eg takk vare Godfrey og hans lovende resultater som covidmedisin. Men når resultaten kom var de langt i fra lovende, så eg solgte meg ut med ett tap. Og skrev vad eg mente om Godfrey og hans resultater, det slute med att Godfrey fikk sparken og kursen sank over 40 %. Og fakta gav meg all rett i verden att skrive vad eg mener om saken. Og ultimovacs kommenterte eg bare før att en sjefshaussere gikk amok og skrøt det opp i skyerne. Og alltid kommenterte meg på en måte som ikke hør hjemme på ett forum.
peaf
12.11.2021 kl 13:04 10286

Vad forventer utlenningerne seg av PHO på Q3 resultatet, de er jo i klar majoritet og styr kursen i realitetet. De har jo redusert på topp 20 siste tid med ca 2 % eller 550.000 aksjer. Er de langsiktige på resterende aksjer eller selger og kjøper de på resultatet. Schneiders løfte om minst 30 % vekst i Europa ( Ipsen ) kan de se langt efter, fast den vart lovt i pandemitider. Og er vel en gjenganger på vad han lover men som ikke skjer. Jeg sa den gangen att han burde vente med Ipsen investeringen til pandemin var overstått. Det viser seg som det hadde vart en riktig avgjørelse, han klarer sikkert att øke kostnaderne med 30 %. Men det imponerer bare på strutserne i hengelåsgjengen. Risken er stor att de leser seg opp og går lei av att det aldri skjer noe. og satser på noe annet tils Schneider kan prestere noe påtagligt.
Redigert 12.11.2021 kl 13:04 Du må logge inn for å svare
bravi
13.11.2021 kl 09:52 10137

Tror ikke mange utsetter blærekreft behandling til etter at pandemien er over. Derfor er det ingen unnskyldning for at sykehusene ikke vil ta i bruk de skopene de allrede har litt oftere. Når de behandler med andre metoder og lar skopene stå ubrukt har ikke det noen sammenheng med Covid-19
Computum
13.11.2021 kl 10:13 10117

Hva du TROR er selvfølgelig opp til deg. God helg.
bravi
13.11.2021 kl 10:27 10156

God helg til deg også.
Tror jeg tror riktig i dette tilfellet ja.
Kan du forklare hvorfor blærekreftbehandling under pandemi perioden ikke bør foregå med BLC men i stedet bør gjøres med andre typer behandling?
peaf
13.11.2021 kl 11:08 10111

Vår venn Schneider uttalte på Q2- 20 presentasjonen att flexiscope burde bli enkelt att selge fremover. Da de ikke behøvde narkose men kunde behandle dem polikliniskt. Men så feil går det att ta, der skulle covid i steden bli ett hjelpemiddel til flexiscope salg. Og pandemin pågår fortfarende, de har klart 12 flexiscope på de siste 4 kvartal. Comp har sikkert en førklaring, men covid holder ikke denne gangen. Der andre utnytter covid situasjonen som argument misslykkes Schneider.
peaf
15.11.2021 kl 12:03 9806

Og vad sa DNB markets i dag.
https://finansavisen.no/nyheter/helse/2021/11/15/7772449/dnb-markets-mener-farmasiaksje-kan-stige-35-prosent
Jo det var en ekte hengelås artikkel de kom med, som inneholde absolut inget av verdi. Hvordan de kan spå aksjen til 160 kr med den informasjonen de kom med er en gåte. De er presis som Schneider ikke ord om Cevira, eller Hexvix i Kina.
Det blir spennende om PHO klarer mer en ett flexiscope i Q3, da blir det full fest på hengelåstråden. Og fliret til Schneider går fra øre til øre. Men tjener penger gjør de nok ikke denne gange heller.
SomSa
15.11.2021 kl 13:13 9749


Ikke bra:
"Partneren Karl Storz har annonsert at de i det amerikanske markedet vil lansere en oppgradert BLC-løsning inn i 2022 og i spørsmålet er nå i hvilken grad dette medfører at kundene inntil videre avventer med bestilling til den er klar», skriver meglerhuset i en oppdatering."
https://finansavisen.no/nyheter/helse/2021/11/15/7772449/dnb-markets-mener-farmasiaksje-kan-stige-35-prosent
Oddbear1
15.11.2021 kl 15:06 9661

Haha, nydelig å se at peaf, bravi og Somsa endelig har fått sitt helt eget ekkokammer av en tråd!
peaf
15.11.2021 kl 15:41 9616

Ja her later vi til og med sånne som du kommentere, even om det ikke bidrar til att høye kvaliteten.
peaf
16.11.2021 kl 12:01 9393

Jeg bare undrer litt er det korrekt på en hengelås tråd att ha mange mange ganger større omsettning av aksjer en det som omsettes på børsen, uten noen prøver korrigere
påstanden. Det virker så bare overdrivelsen er åt korrekt hold.
Så funderer eg på vad meningen er om Schneiders genitrekk att ansette 5 veiledere i USA, efter de kom i jobb har omsettningen per scope minket og antallet scope som selges gått ned kraftigt. De burde jo vart glimmrande att få urologerne til att bruke flexiscope i pandemitider. Men er de like overtygande som Scheider i sine salgsargumenter så førstår eg att de blev en flopp, og det sa eg når de blev ansatt.

Men det er bare antallet scope som betyder noe for fremtidens vekst, og det gjeller før Europa og. Her har Schneider mye att bevise.
Det jo opp til bevis i morgen, og eg er meget spend på om det er noe som tillfredstiller Briarwoods forventninger. De har jo makt att gjøre noe med det. Og de lager ikke en EGF før att passivt sitte og se på resultaten om de ikke er gode nok.
peaf
16.11.2021 kl 13:41 9355

Jeg førstår godt att en del føredrar en hengelås tråd, der kan påstå vad som helst uten att bli emotsagd på påstanden. Langsiktig og hengelås er som hand i hanske og ikke troverdig på noen måte. En helt igjenom hengelåsforum blir ett rent hallelulja forum for de som ikke kan tenke selv og ikke ønsker sanningen.
Computum
16.11.2021 kl 23:39 9214

Det er åpent for alle, bortsett fra kverulanter.
peaf
17.11.2021 kl 02:18 9160

Nu er det rett vanligt att kritisere ett styre og en ledelse som ikke gjør jobben sin og tjener penger. De blir ofte skiftet ut og når resultaten uteblir. Så er det en og annen superstruts som ikke ser resultaten med hode nede i sanden. Og kaller de som ser og kommenterer det de ser, før kverulanter. Men verdien av strutstråder kan vel diskuteres.
peaf
17.11.2021 kl 07:58 9059

Som ventet ett sørgelig resultat med minus 7,3 mil og minkad omsettning i Europa på 3,1 mil og pluss på 0,6 mil i USA om man ser fra Q2 resultatet..
!4 scope og derav 3 flexi er katastrofalt dårlig eller 0,3 scope per selgere, de sliter ikke ut seg presis. Og sist men ikke minst, ikke ett ord om Cevira i presentasjonen. og i raporten. bare det gamle vanlige. Kan ikke tenke meg at styre og ledelse sitter lenge til.
peaf
17.11.2021 kl 09:10 8864

Hvor lenge går det att skylle på corona, det har ikke vart noen reiserestreksjoner i USA att tale om i år. Og flexiscope har inget med corona att gjøre snarere tvertom. Så att skylle på corona i år er typiskt uduglige folk som ikke klarer jobben sin. Og da skall de vare permittert eller oppsagt. De har aldri solgt bra, så noe tap kan det ikke vare att miste dem
Computum
17.11.2021 kl 09:19 8824

Dette dreier seg ikke hovedsaklig om reiserestriksjoner, peaf. Men det vet du jo godt.

"The Company has established a strong commercial presence in the largest markets of the world and believes that it is well-positioned to accelerate revenues in a post Covid-19 environment. Assuming that the effects of Covid-19 and its variants can be appropriately managed."
SomSa
17.11.2021 kl 09:24 8817


I følge Nordnet (om selskapet) var PHO priset med P/E 188,68 og selskapet serverer enda et elendig kvartalstall. Cysview er hauset opp i himmelen i mange år uten å levere. Brukerfrekvensen er lavt, dt vil si spesialister ser ikke bruken av Cysview nødvendig..........................
peaf
17.11.2021 kl 09:29 8798

Ja vi vet att strutsar og CEO alltid ser positivt på dårlige resultater. CEO,r får som regel sparken når de ikke presterer noe annet en bortførklaringer. Men enligt deg så er de som beskriver resultater sanningsenligt kverulanter. Att de ikke selger flexiscope i pandemin beror på att urologerne ikke vil ha dem fast de underletter behandlingen..
Redigert 17.11.2021 kl 09:32 Du må logge inn for å svare
risksøker
17.11.2021 kl 10:39 8686

Var nok en god kjøps mulighet i dag. CEO sitter trykt, men kunne tenke meg å få inn en i fra Briarwood i styret.
Burobeng
17.11.2021 kl 11:25 8638

Stø kurs i riktig retning, her er det bare å sitte i ro. Break even er området vi er i nå. Photocure har drevet med underskudd i mange år for å bygge seg opp til dette, nå kommer tiden for å høste av stadig økende overskudd.
peaf
17.11.2021 kl 12:53 8576

Vi har nå begynt å investere mer aggressivt i initiativer for å gjenvinne veksten i våre direkte markeder seier Schneider. De har ikke lykkes I Q3 da omsettningen sank totalt fra Q2 som alle var enige om var ett dårlig resultat og kursen sank nesten 40 kr. Og om Q2 var dårlig hvor kan noen påstå att Q3 er bra når resultatet er sæmre. Vi får vel se vad investorer flest mener på kursen fremover. Går de ut og kritiserer selskapet er de kverulanter og det som verre er.. Bare som opplysning så genererer vart scope 425.000 i snitt. De 14 nye gir tilsammen 6 mil neste år med samme bruk. De 34 hittils i år gir nesten 15 mil neste år, med den takten kan de passere 200 mil i omsettning i USA i slutet av 2024..
Vi får håpe de nye scopen til Karl Storz er bedre en flexiscopen som hausse maffian skrøt opp i skyerne på den tiden. De blev ikke noen suksess.
45 stk er solgt til idag og ikke fikk de opp snittbruket av cysview på scope.

Men man kan vel nesten garantere att kostnaderne øker mer en inntekterne den nærmeste tiden, når man sett Schneider i aksjon og leser vad han uttalt.
SomSa
17.11.2021 kl 13:58 8521


"Vi har nå begynt å investere mer aggressivt i initiativer for å gjenvinne veksten i våre direkte markeder seier Schneider."
De har en bataljon med selgere i USA og de klarer ikke å selge mye. Skal de ansette flere?
Computum
17.11.2021 kl 17:39 8428

En bataljon er mellom ett halvt og ett tusen mann. Photocure har totalt ca 100 ansatte, så det er et stykke igjen. Hvor mange av disse som er i USA vet jeg ikke. Gjennomsnittlig selger hver mann for i overkannt av 3 mill. i året. Dette snittet vil øke betydelig neste år når situasjonen normaliserer seg.
bravi
17.11.2021 kl 21:22 8298

Synes Schneider har investert aggressivt hele veien. Se bare på denne Coy med det store selgerkorpset i Us og satsning med samme taktikk i Eu. Schneider kjører med full gass og maksimalt med utgifter gjennom pandemien med dårlige resultater samtidig som han unnskylder seg med at det er pandemien som er problemet. Kan ikke være mange som kjøper denne historien lengre. På nyåret blir det i to (2) år. I tillegg brukes pandemien som unnskyldning for ikke å komme med guiding.

Kansje iķke så raŕt at kursen går ned, spørsmålet er hvor langt ned. En ting er helt klart, det går ikke å bygge aksjekurs med bortforklaringer og unnskyldninger.
Computum
17.11.2021 kl 22:37 8233

"Kan ikke være mange som kjøper denne historien lengre. På nyåret blir det i to (2) år."

Hva er det du ikke forstår, bravi? Forstår du ikke at hospitalene, spesielt i USA, har hatt hendene fulle med intensivpasienter smittet av covid? Har du ikke registrert at vi fremdeles har pandemi på andre året? Du har messet det samme gjennom hele pandemien.
Sobering
17.11.2021 kl 23:46 8157

Fra rapporten:
2021: Costs year to date US: 94.6
2020: Costs year to date US: 98.5

Konklusjon: Ingen økning i kostnadene i USA hittil i år?

Europa er vanskelig å sammenlikne pga endringer med overtakelsen av Ipsen


Slettet bruker
17.11.2021 kl 23:52 8180

Noen skal bare «ta PHO» uansett. Det må være en slags fetish eller noe. De finner en syk form for glede ved det.
bravi
18.11.2021 kl 00:29 8147

En ting har jeg forstått, det er at blærekreftpasienter har blitt behandlet i hele perioden under pandemien. Da fortrinnsvis med andre behandlingsformer enn BLC. Det er liksom ikke bare å utsette slik behandling til pandemien er over. Hospitalene i Us har ikke bare jobbet med Covid i siste 2 åra, det er langt fra tilfellet..