HMONY - Magefølelse på at nå kommer en voldsom reprising.


Jeg har Bitcoin, Litecoin, Moonriver, Ethereum, DLTX og HMONY.

De fleste av disse har korrigert kraftig opp i senere tid og det har vært meget hyggelig å få uttelling på disse. Ikke bare fordi man har tjent grassat godt på å ha tålmodighet og tro på blockchain technology, men også fordi etter å ha blitt idiotforklart som risktaker og drømmer det siste året så får man endelig rett. De fleste begynner nå virkelig å tro på at Bitcoin og andre store coins med høy mcap kan ha en fremtid som store og mektige valuta, kanskje til og med som en verdireferanse som er mer solid enn gull.

Det sagt, Harmonychain har ikke bevegd seg på et par måneder. Selskapet har verdi på rundt 150 mill kroner. Dette til tross for at andre krypto selskap kjører bratt oppover. Selskapet koster nå 1/3 av hva det kostet ved notering i vår. Dette som resultat av at krypto fikk et kraftig tilbakefall i mai/juni og at HMONY i det videre meldte at de hadde trøbbel med chipen i Juni. Men chipen gjorde comeback i August. Nå gjør chipen flere hash/Joule enn noe annet på markedet. Nærmeste konkurrent bruker omtrent 4 ganger mer kraft pr hash. Bitcoin og andre krypto er tilbake til ATH. Men, likevel prises HMONY til 1/3 av sin tidligere pris. Jeg tror da at tiden må være inne for en korreksjon. Dette særlig fordi Litecoin, som Harmonychain foreløpig har siktet seg inn på som sin foreløpig viktigste valuta, har økt 45% (180 $ til 260 $) den siste mnd på grunn av gode nyheter på den sørlige halvkule. Nå er det ikke helt kjent hvor mye krypto Harmonychain besitter etter aktivitet på sine lokasjoner, men siden de meldte for 2 mnd siden at deres Scypt pool software er i alfa og testes så vil jeg tro at de er i full sving med å få det. Det er da merkelig om ikke et rally i Litecoin også skal drive Harmonychain opp i pris. Og dersom ikke fordi man spekulerer i om Harmonychain kan ha Litecoins, så i hvert fall fordi man vet at Lokotech som Harmonychain eier jobber med å produsere en hashmachine for Litecoin (og andre scrypt coins). Det er liv laget i dette og jeg tror Harmonychain snart må begynne på en opptur. Sjelden jeg gidder skrive noe over et case, men denne tror jeg skal være ganske åpenbar?

I oppsummering, Hva er Harmonychain:

Harmonychain eier to bedrifter. Den ene heter Arctic Core, den andre heter Lokotech.

Arctic Core: Har utviklet scrypt pool for mining av scrypt algo baserte krypto coins som Litecoin og Doge coin. Dette betyr at selskapet selger innpass i et større pool med prosessorkraft til ymse småbrukere der ute mot en royalty (noen % av mining value skal gå til Harmonychain). De selger plass og prosessorkraft i såkallte co-located datasentere. Omsetningen på dette området starter nok for alvor i Q1 2022, men vokser nok nå uke for uke. Der er flere bedrifter som selger HPC datacenter capasity i norden og omsetningen for disse kommer fort opp mot 1 milliard og for noen som satser hardere så blir omsetningen mange mange milliarder. I en fremtid hvor mining og datasentre blir veldig viktig så kan Arctic Core i seg selv være spennende og en god investering. Forretningsmodellen er kjent og det å bruke datakraft her i politisk stabilie norden med tilgang på billig og grønn kraft er lukrativt og trygt. Der er ingen norske datasentre som selger datasentre til bruk for mining. Derfor tror jeg at etterspørselen er enorm.

Lokotech: Utvikler en Scrypt miner de kaller Bulldozer (såkalt ASIC). Denne kan utvinne krypto coins i et rasende tempo på et meget lavt kraft forbruk. Lokotech er i designfasen ennå, de har intet annet å vise for seg enn simuleringer, men de jobber og Ola Stene (CEO) synes å mene at de skal klare å få chipen i Wafer produksjon i god tid før medio mars. Dette er den største verdidriveren i HMONY. En ASIC som dette gir ikke bare brukeren god samvittighet fordi denne mineren kan få kryptoverdenen til å gå rundt på 1/4 av strømmen, men også fordi marginene blir jo drastisk mye bedre når strømprisene er høye. En ASIC av siste generasjon koster gjerne opp mot 8 000 til 15 000$. Det sier seg selv at dersom Lokotech kan produsere og selge 10 000 vis av ASICs så snakker vi milliard omsetning (i kroner). I dag koster HMONY 150 mill og har vel 80 mill på bok? det er da ganske tydelig at markedet har priset inn 0% sannsynlighet for suksess, Harmonychains konkurrenter koster i skala 800 milliarder kroner.


Jeg kjøpte Harmonychain fordi Artic Core kommer uansett til å stable sine datasentre og krypto minere på bena og begynne å tjene penger. Det blir mer å tjene jo høyere verdien på krypto blir. Jeg mener dette caset er i seg selv et ganske greit case å sitte i om man vil ha litt krypto eksponering uten å involvere seg med en coinwallet. HMONY er billig og omsetningen kan øke fort dersom de er dyktige. Det kan i tillegg oppleves tryggere for mange å kjøpe en aksje som vil stige som en krypto (for eksempel Litecoin) i stedet for å streve med utenlandske wallets hvor penger kan bli borte i transfer. I tillegg så har man da dette relativt utrolige caset med Lokotech. Meldes noe som kan tolkes positivt i forhold til denne chipen så vil aksjen brutalt korrigere opp. Dette kan jo også imidlertid skje ned om noe negativt blir meldt, men etter at det først ble meldt negativt i Juni og nå positivt i August (og igjen på investordagene) så virker det litt usannsynlig at mer frem og tilbake skal komme. Tenker da at jeg bare gir en liten heads up med denne posten, så får folk vurdere om det er noe som kunne vært en passende krypto eksponering.
Redigert 17.11.2021 kl 10:52 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
20.01.2022 kl 06:33 5550

Penger inn nå på 2x LOI bra🚀🚀🚀

Super Chip klargjør til masse prod. Dog coin.

Rally kommer.

10 til 40kr .min. i 2022
Møre75
20.01.2022 kl 08:29 5457

Hadde gjort seg om de meldte at de hadde kjøpt noen mill I dog coin med
Slettet bruker
20.01.2022 kl 08:42 5456

må bare kose oss, går i dag:)

1,5kr så 2kr Fredag.

Det var grei informasjon å få. Håper på solid opptur. Foreløpig er HMONY priset som søppel og fiasko.
Slettet bruker
20.01.2022 kl 08:58 5489

LOI x2 vil få mye penger inn nå.

Milliard PO på chips kan faktureres i Mars når chips skal leveres.

Rally vi skal til 10-40kr innen sommeren.

Spennende å se hvilke andre personer de får inn i det rådgivende styret. Jeg tror det blir en meget kompetent gruppe som gir kredibilitet til selskapet.
Gode meldinger kommer garantert :)

Datasenter satsingen til HMONY gjør de mye mer resistente mot fall i krypto valutaer.
200 mill i markedsverdi og 80 mill i kontanter. Billig inngang?
UberMath
21.01.2022 kl 15:47 5319

spot on. Bare se på HMONY utvikling vs bitcoin og Litecoin utvikling. HMONY har ikke problemer med å gå opp selv om krypto ned. I dag er perfekt dag for kjøp.
UberMath
22.01.2022 kl 14:09 5172

Jeg tror alle som ser på HMONY skal få seg en overraskelse på mandag. HMONY opp mens DLTX dypt ned. Jeg har begge aksjene for ordens skyld, men jeg har jo langt mer av HMONY, og det har jeg fordi at jeg har veldig troen på grunnarbeidet de gjør på teknologisiden.
Slettet bruker
22.01.2022 kl 23:12 5049

Bull en juvel🥂💰
UberMath
25.01.2022 kl 09:52 4802

Meløy kommune kommer med melding om Svartisen kraftsenter kan etableres slutten av denne uka eller neste uke. Svartisen er en av de mange stedene Harmonychain har søkt om etablering og nå kommer altså denne første opp. Det kan være lurt å ta posisjon. Hvis melding og positivt svar så flyr den høyt da Svartisen kraftaggregat er nordnorges største kraftverk. Harmonychain blir liggende vegg i vegg med denne. Et slikt ferdig utbygd senter vil være verdt >10 milliarder. Harmonychain er priset til 180 mill i dag. Så her er det oppside.
UberMath
28.01.2022 kl 15:28 4359

Der kom melding av godkjenning for å bygge datasenter i Kautokeino. Harmonychain er nå fritt til å sette i gang enten med container og blockchain validering på ekstremt billig støm i nord, eller å bygge et større datasenter. HPC + Blockchain.

https://newsweb.oslobors.no/message/552190
UberMath
03.02.2022 kl 16:15 4124

Svartisen tillatelse må man vente på men Kautokeino tomt og tillatelse er sikret. Det kommer til å bli en massiv utbygning for HMONY der. Jeg tror ikke vi må vente lenge før kontrakt med partner må meldes. Nå har vi fått en retest av 1,03 . Og volumet er ultralavt. Jeg tror de lure skal lirke innpå aksjer nå. For selskapet kan ikke bare være priset til 170 mill når pengene begynner å storme på.

Mindre investeringer kan sende omsetningen opp i flere hundre mill kroner. Vi vet at norske datasenter av den skala prises til mange milliarder (7.6 milliarder Green Mountain). Her vil nok ledelsens opsjoner til kroner 4 komme til nytte fortere enn man anaer.

Det er en enorm hurtig voksende globale etterspørselen etter datakraft/-lagring, samt fokus på bærekraft, energieffektivitet og miljø. Hmony kan bli hot
UberMath
07.02.2022 kl 09:37 3851

Harmonychain med melding. Ser ut som de har en LOI på 100 MW BaaS avtale i US. Massivt

https://newsweb.oslobors.no/message/552777

STILLE FØR STORMEN.
Det er jaggu ikke rat at ingen vil selge for NÅ står triggerne i kø. (alle holder på aksjene)
Det er heller ikke mye aksjer tilgjengelig samt at opsjoner ligger på 4 kr.
Her kan det lande en eller flere meldinger når som helst.
Scrypt-pool i lukket Beta. Her kommer det snart info.
Multi Project Wafer/ ASIC’en? Bør komme nå og om de lykkes så er det opp 500 %
Datasenter, info kommer snart.
Hva annet er på vei nå?
Ta en titt her de siste 6 mnd : https://newsweb.oslobors.no/search?issuer=12870
https://investornytt.no/harmonychain-et-veddemal-pa-fremtidens-dataintensitet-og-blockchain-technology/
Trend
09.02.2022 kl 16:02 3584

Ja. Denne blir spennede framover. Har fylt godt på her.

Du kommer til å bli godt belønnet. Godt at denne går under radaren til traderne og andre slik at vi får tak i billige aksjer før meldingene tikker inn.
Dette er den aksjen med størst oppside potensiale på oslo børs.

En dag nærmere meldinger fra selskapet. Dette kommer til å bli rått. Hold på aksjene. 🚀🚀🚀
Redigert 10.02.2022 kl 08:26 Du må logge inn for å svare

Dagens oppdatering. TOP 30 har økt med 113.000 ( andre under top 50 har solgt. IKKE LA DERE LURE AV DUMPING ALGOEN. MELDING KAN KOMME NÅ SNART. Å DA SKAL DU SE PÅ RYKK!!! 50 - 200 PROSENT!!
Oversikt for HMONY (HARMONYCHAIN AS). Oppdatert 10.02.2022
01 PROZIUM AS
19.69% 38.544m 34.11m
02 ØKONOMRINGEN AS
19.50% 38.156m 33.77m
03 DELTA INVEST AS
9.43% 18.453m 16.33m
04 INFIGENT AS
7.49% 14.653m 12.97m
05 BLIPIT AS
7.17% 14.026m 12.41m
06 NORDNET LIVSFORSIKRING AS
3.21% 6 276.1k 5 554k 33 938
07 LIE FREDRIK
1.31% 2 559.4k 2 265k
08 AVANZA BANK AB
1.20% 2 341.2k 2 072k -2 738
09 STAVERN HELSE OG FORVALTNING AS
1.15% 2 260.0k 2 000k
10 NORDNET BANK AB
1.02% 1 990.9k 1 762k -16 911
11 JOHANSEN YNGVE BOLSTAD
0.92% 1 794.8k 1 588k 375
12 TRAFALGAR AS
0.78% 1 525.5k 1 350k
13 JOHNSEN THORE HAAKON
0.72% 1 412.5k 1 250k
14 BJØRTHUN JAN-SCOTT
0.58% 1 140.4k 1 009k
15 ARTMANN GEORG POUL
0.58% 1 130.0k 1 000k
16 CHENISTON AS
0.58% 1 130.0k 1 000k
17 HAUTO AS
0.58% 1 130.0k 1 000k
18 OPULENS INVEST AS
0.58% 1 130.0k 1 000k
19 STARSHIP AS
0.58% 1 130.0k 1 000k
20 MORGAN STANLEY & CO. INTERNATIONAL
0.47% 925.00k 818.6k -2 680
21 LARSEN ROBERT BRUHEIM
0.38% 741.42k 656.1k
22 JUVEREN AS
0.35% 678.00k 600.0k
23 SAAMAND AS
0.35% 678.00k 600.0k
24 RUSTAD CHRISTIAN
0.32% 632.30k 559.6k
25 LØVDAL MARIANNE
0.32% 627.78k 555.6k
26 NYBORG TERJE
0.32% 627.78k 555.6k
27 GL FORVALTNING AS
0.32% 621.50k 550.0k
28 BERGGREN TORE
0.29% 565.00k 500.0k 100 000
29 BARCO HOLDING AS
0.29% 565.00k 500.0k
30 ENGEDAL KNUT HOGNE
0.29% 565.00k 500.0k
31 HANNIBAL AS
0.29% 565.00k 500.0k
32 SLETVOLD THOMAS
0.29% 565.00k 500.0k
33 SOKNES MARTIN DEVOLD
0.29% 565.00k 500.0k
34 ZICO AS
0.29% 565.00k 500.0k
35 CLEARSTREAM BANKING S.A.
0.27% 528.96k 468.1k
36 LIEN ODDVAR
0.27% 526.74k 466.1k
37 HUSSAIN ETZAZ MUZAFAR
0.24% 466.11k 412.5k
38 SKIMMELAND MARTIN KVARVEN
0.23% 454.60k 402.3k
39 DAHL ESPEN HALVARD
0.23% 452.00k 400.0k
40 ULLALAND THOR-ARNE
0.23% 452.00k 400.0k
41 UNAL YASIN
0.21% 418.95k 370.8k 1 300
42 FLATAKER STÅLE
0.20% 384.26k 340.1k
43 MAURITZEN DAGFINN VOGT
0.18% 352.56k 312.0k
44 LYNGSTAD VEBJØRN PEDER
0.17% 342.39k 303.0k
45 GRAM NILS KRISTOFFER
0.17% 339.00k 300.0k
46 SVE FINANS AS
0.17% 339.00k 300.0k
47 GODTHÅB HOLDING AS
0.17% 338.96k 300.0k
48 UBS SWITZERLAND AG
0.16% 322.50k 285.4k
49 GREGERSEN TRULS LEIF HENNING
0.16% 311.81k 275.9k
50 DNB BANK ASA
0.16% 310.75k 275.0k
51 ØVRIGE INVESTORER
14.89% 25 788 444 25 788 444 -113 284

Redigert 10.02.2022 kl 10:55 Du må logge inn for å svare

Når er det forventet att dette selskap skal tjene penger?, Ihvertfall nok til å dekke lønn og vanlige utgifter?

Når er det forventet att dette selskap skal tjene penger?, Ihvertfall nok til å dekke lønn og vanlige utgifter?

Det tenker jeg vi ganske snart får melding om: #-4 mega triggere er ikke lang unna nå. Nå er er bare algoen som ligger å krysser aksjer så ingen reeele som selger noe som heldst. Lurt å ikke stå uten for nå. Du må stjele aksjer fra algoen ...noe den ikke liker hehehehe . Da må den opp å hente nye for å krysse nedover.

Litte volum så går den bananas.

Ta en titt her så blir du godt opplyst samt de siste børsmelingene :
https://investornytt.no/harmonychain-et-veddemal-pa-fremtidens-dataintensitet-og-blockchain-technology/

Redigert 10.02.2022 kl 12:48 Du må logge inn for å svare
UberMath
10.02.2022 kl 21:50 3128

Den var du heldig med. Du måtte ikke vente lenge før det kom signifikante nyheter. Hanoma industripark har delt ut to industritomter til Harmonychain. Needless to say, Harmonychain kan nå lett bli kjøpt opp fra utlandet kun pga. denne lokasjonen med tilgang til vanvittig billig strøm.

https://www.altaposten.no/nyheter/i/0GzJmM/teknologiselskap-tildelt-to-industritomter-i-kautokeino

Ja dette er bare starten på en rekke trigger. Ta en titt på børsmeldinger siste 6 mnd. Dette må være den aksjen med størst potensiell oppside på Oslo børs nå. Bare å komme seg inn før det smeller opp noe voldsomt allerede fra i morgen. av. Her lukter det 500 prosent før sommeren.

🚀🚀 Følg ned.

Dagens oppdater = Ingen av top 50 selger noe, kun algo som krysser. Last opp før det smeller .
Oversikt for HMONY (HARMONYCHAIN AS). Oppdatert 11.02.2022
01 PROZIUM AS 19.69% 36.838m 34.11m
02 ØKONOMRINGEN AS 19.50% 36.468m 33.77m
03 DELTA INVEST AS 9.43% 17.637m 16.33m
04 INFIGENT AS 7.49% 14.005m 12.97m
05 BLIPIT AS 7.17% 13.405m 12.41m
06 NORDNET LIVSFORSIKRING AS 3.21% 5 997.2k 5 553k -1 104
07 LIE FREDRIK 1.31% 2 446.2k 2 265k
08 AVANZA BANK AB 1.20% 2 237.6k 2 072k
09 STAVERN HELSE OG FORVALTNING AS 1.15% 2 160.0k 2 000k
10 NORDNET BANK AB 1.02% 1 909.9k 1 768k 6 556
11 JOHANSEN YNGVE BOLSTAD 0.92% 1 715.4k 1 588k 75
12 TRAFALGAR AS 0.78% 1 458.0k 1 350k
13 JOHNSEN THORE HAAKON 0.72% 1 350.0k 1 250k
14 BJØRTHUN JAN-SCOTT 0.58% 1 089.9k 1 009k
15 ARTMANN GEORG POUL 0.58% 1 080.0k 1 000k
16 CHENISTON AS 0.58% 1 080.0k 1 000k
17 HAUTO AS 0.58% 1 080.0k 1 000k
18 OPULENS INVEST AS 0.58% 1 080.0k 1 000k
19 STARSHIP AS 0.58% 1 080.0k 1 000k
20 MORGAN STANLEY & CO. INTERNATIONAL 0.47% 884.07k 818.6k
21 LARSEN ROBERT BRUHEIM 0.38% 708.62k 656.1k 3
22 JUVEREN AS 0.35% 648.00k 600.0k
23 SAAMAND AS 0.35% 648.00k 600.0k
24 RUSTAD CHRISTIAN 0.32% 604.32k 559.6k
25 LØVDAL MARIANNE 0.32% 600.00k 555.6k
26 NYBORG TERJE 0.32% 600.00k 555.6k
27 GL FORVALTNING AS 0.32% 594.00k 550.0k
28 BERGGREN TORE 0.29% 540.00k 500.0k
29 BARCO HOLDING AS 0.29% 540.00k 500.0k
30 ENGEDAL KNUT HOGNE 0.29% 540.00k 500.0k
31 HANNIBAL AS 0.29% 540.00k 500.0k
32 SLETVOLD THOMAS 0.29% 540.00k 500.0k
33 SOKNES MARTIN DEVOLD 0.29% 540.00k 500.0k
34 ZICO AS 0.29% 540.00k 500.0k
35 CLEARSTREAM BANKING S.A. 0.27% 505.56k 468.1k
36 LIEN ODDVAR 0.27% 503.43k 466.1k
37 HUSSAIN ETZAZ MUZAFAR 0.24% 445.49k 412.5k
38 SKIMMELAND MARTIN KVARVEN 0.23% 434.48k 402.3k
39 DAHL ESPEN HALVARD 0.23% 432.00k 400.0k
40 ULLALAND THOR-ARNE 0.23% 432.00k 400.0k
41 UNAL YASIN 0.21% 400.41k 370.8k
42 FLATAKER STÅLE 0.20% 367.26k 340.1k
43 MAURITZEN DAGFINN VOGT 0.18% 336.96k 312.0k
44 LYNGSTAD VEBJØRN PEDER 0.17% 327.24k 303.0k
45 GRAM NILS KRISTOFFER 0.17% 324.00k 300.0k
46 SVE FINANS AS 0.17% 324.00k 300.0k
47 GODTHÅB HOLDING AS 0.17% 323.97k 300.0k
48 UBS SWITZERLAND AG 0.16% 308.23k 285.4k
49 GREGERSEN TRULS LEIF HENNING 0.16% 298.01k 275.9k
50 DNB BANK ASA 0.16% 297.00k 275.0k
UberMath
14.02.2022 kl 10:50 2796

Tittelen på denne gjelder fortsatt.

Mange som har vært med lenge og blitt lei har skiftet til nye håpefulle. Nå er det bare 4 uker til Lokotech sin chip kjøres inn i Wafer produksjon.

Har du UberMath gjort deg opp en mening om hvor stor sannsynlighet er for at chipen fungerer etter forventningene ? Er det 50 / 50 ?
Redigert 14.02.2022 kl 11:31 Du må logge inn for å svare
Schanke
14.02.2022 kl 16:11 2758

Er det sånn at kursen kan skyte oppover så fort chippen går i produksjon, å den er godkjent? :)
UberMath
14.02.2022 kl 17:01 2716

Næmmen, kan man lage mer effektive chips? HMONY sin chip er 4 ganger mer energi effektiv en nærmeste konkurrent om den fungerer. Den ligger nok til salgs i store volum i Q4. Var det ikke dette som var umulig? Intel kan sikkert lage noe superbra om et par år. Det er helt sikkert faktisk. Men det kan HMONY også og markedet er stort. I oktober så ble det presentert at HMONY sin chip lett kan klare +300% ytelse på toppen av det S1 klarer nå i simulering bare ved å gå ned i krets størrelse. Her vil HMONY bøtte innpå penger.

Råder deg til å selge DLTX og kjøpe HMONY da DLTX tilsynelatende ikke ser noen bunn. Folk bare selger og selger etter at CEO solgte seg ut. Jeg prøvde selv å ta noen DLTX på 12, men jeg måtte bare kapitulere. Den finner neppe bunn før den har kommet adskillig lavere.
Redigert 14.02.2022 kl 17:36 Du må logge inn for å svare
UberMath
14.02.2022 kl 17:05 2724

Det er slik at HMONY sannsynligvis vil kjøre hardt oppover så snart neste melding med substans er ute. Krypto med høyest sikkerhet er PoW. Og det ser ut som verden går for det nå. HMONY har spilt kortene rett. Neste melding tipper jeg er åpen beta av deres mining pool er i gang. men det kan også komme meldinger om mining kontrakter. Alle disse vil sende HMONY oppover. meldinger på chip vil også naturligvis være veldig kursdrivende.
UberMath
14.02.2022 kl 17:11 2720

En designet chip simulert på i de platformene hardware engineers bruker, fungerer som regel på første forsøk fordi spec på komponenter (som transistorer og ledere) i software er veldig lik de fysiske komponentene. Men det som kan være en utfordring er hvis en Wafer kommer opp med en yield som er uakseptabel. La oss si at en Wafer kommer med 20% av chippene feil, eller at chipene varmes for mye opp i faktisk bruk eller lignende. Så jeg vil si at de vil nok relativt sikkert klare å hashe inn coins med egenproduserte chips, men det spørs om yield og robustness er god nok til å tillate masseproduksjon. Klarer de det så blir det måneferd, men jeg mistenker vi skal opp flere hakk bare i tiden frem mot endelig Nirvana. Vi skal nok opp bare det meldes at Wafer produksjonen starter nå i Mars, vi skal nok også voldsomt opp bare det meldes at disse er ferdige og/eller testes.. Til slutt så vil et villt rally bryte ut dersom de kan starte masseproduksjon. Keytouch Technologies bygger fabrikken som skal sette sammen Harmonychains Bulldozer S1 ASIC nå faktisk. Og arrangements med Global F Inc er gjort for både test og mass production batch. det virker med andre ord som alle i verdikjeden her er all in og har troa.
Redigert 14.02.2022 kl 17:34 Du må logge inn for å svare
UberMath
16.02.2022 kl 07:39 2436

chip utsatt i 4 mnd nå. Mulig det blir kjøpsmulighet? Men husk 15 Mars er det H2 tall der man muligens kan begynne å se mining revenue. datasenterbiten i HMONY lever i beste velgående.
UberMath
20.02.2022 kl 21:56 2161

tar jeg ikke mye feil så starter oppgangen denne uka om krypto testene nedover avtar. Det er for mye som ulmer. Vi fikk aldri en melding om at Halden mining har oppskalert. Nå vil imidlertid nyheten sprenge seg vei selv da tallene skal ut og jeg tror omsetningen har økt noen millioner.
Redigert 21.02.2022 kl 14:26 Du må logge inn for å svare
UberMath
22.02.2022 kl 09:39 1956

Noen hoppet på åpen ordrebok i morges. Etter den siste shakeout kommer FOMO rally.
UberMath
25.02.2022 kl 09:48 1792

Ikke en kommentar på 5 dager. Ja det er få ting som gjør folk mer lunkne enn en utsettelse, men folkens, det er kjøpsmulighet. Dette er nok siste besøk under 1. Se også på DLTX. Den er også lovlig lav nå. Jeg tror imidlertid HMONY kjører fortere opp enn DLTX da de venter mange faktiske kontrakter meldt.

God helg.