HMONY - Magefølelse på at nå kommer en voldsom reprising.

UberMath
HMONY 14.11.2021 kl 21:38 46612

Jeg har Bitcoin, Litecoin, Moonriver, Ethereum, DLTX og HMONY.

De fleste av disse har korrigert kraftig opp i senere tid og det har vært meget hyggelig å få uttelling på disse. Ikke bare fordi man har tjent grassat godt på å ha tålmodighet og tro på blockchain technology, men også fordi etter å ha blitt idiotforklart som risktaker og drømmer det siste året så får man endelig rett. De fleste begynner nå virkelig å tro på at Bitcoin og andre store coins med høy mcap kan ha en fremtid som store og mektige valuta, kanskje til og med som en verdireferanse som er mer solid enn gull.

Det sagt, Harmonychain har ikke bevegd seg på et par måneder. Selskapet har verdi på rundt 150 mill kroner. Dette til tross for at andre krypto selskap kjører bratt oppover. Selskapet koster nå 1/3 av hva det kostet ved notering i vår. Dette som resultat av at krypto fikk et kraftig tilbakefall i mai/juni og at HMONY i det videre meldte at de hadde trøbbel med chipen i Juni. Men chipen gjorde comeback i August. Nå gjør chipen flere hash/Joule enn noe annet på markedet. Nærmeste konkurrent bruker omtrent 4 ganger mer kraft pr hash. Bitcoin og andre krypto er tilbake til ATH. Men, likevel prises HMONY til 1/3 av sin tidligere pris. Jeg tror da at tiden må være inne for en korreksjon. Dette særlig fordi Litecoin, som Harmonychain foreløpig har siktet seg inn på som sin foreløpig viktigste valuta, har økt 45% (180 $ til 260 $) den siste mnd på grunn av gode nyheter på den sørlige halvkule. Nå er det ikke helt kjent hvor mye krypto Harmonychain besitter etter aktivitet på sine lokasjoner, men siden de meldte for 2 mnd siden at deres Scypt pool software er i alfa og testes så vil jeg tro at de er i full sving med å få det. Det er da merkelig om ikke et rally i Litecoin også skal drive Harmonychain opp i pris. Og dersom ikke fordi man spekulerer i om Harmonychain kan ha Litecoins, så i hvert fall fordi man vet at Lokotech som Harmonychain eier jobber med å produsere en hashmachine for Litecoin (og andre scrypt coins). Det er liv laget i dette og jeg tror Harmonychain snart må begynne på en opptur. Sjelden jeg gidder skrive noe over et case, men denne tror jeg skal være ganske åpenbar?

I oppsummering, Hva er Harmonychain:

Harmonychain eier to bedrifter. Den ene heter Arctic Core, den andre heter Lokotech.

Arctic Core: Har utviklet scrypt pool for mining av scrypt algo baserte krypto coins som Litecoin og Doge coin. Dette betyr at selskapet selger innpass i et større pool med prosessorkraft til ymse småbrukere der ute mot en royalty (noen % av mining value skal gå til Harmonychain). De selger plass og prosessorkraft i såkallte co-located datasentere. Omsetningen på dette området starter nok for alvor i Q1 2022, men vokser nok nå uke for uke. Der er flere bedrifter som selger HPC datacenter capasity i norden og omsetningen for disse kommer fort opp mot 1 milliard og for noen som satser hardere så blir omsetningen mange mange milliarder. I en fremtid hvor mining og datasentre blir veldig viktig så kan Arctic Core i seg selv være spennende og en god investering. Forretningsmodellen er kjent og det å bruke datakraft her i politisk stabilie norden med tilgang på billig og grønn kraft er lukrativt og trygt. Der er ingen norske datasentre som selger datasentre til bruk for mining. Derfor tror jeg at etterspørselen er enorm.

Lokotech: Utvikler en Scrypt miner de kaller Bulldozer (såkalt ASIC). Denne kan utvinne krypto coins i et rasende tempo på et meget lavt kraft forbruk. Lokotech er i designfasen ennå, de har intet annet å vise for seg enn simuleringer, men de jobber og Ola Stene (CEO) synes å mene at de skal klare å få chipen i Wafer produksjon i god tid før medio mars. Dette er den største verdidriveren i HMONY. En ASIC som dette gir ikke bare brukeren god samvittighet fordi denne mineren kan få kryptoverdenen til å gå rundt på 1/4 av strømmen, men også fordi marginene blir jo drastisk mye bedre når strømprisene er høye. En ASIC av siste generasjon koster gjerne opp mot 8 000 til 15 000$. Det sier seg selv at dersom Lokotech kan produsere og selge 10 000 vis av ASICs så snakker vi milliard omsetning (i kroner). I dag koster HMONY 150 mill og har vel 80 mill på bok? det er da ganske tydelig at markedet har priset inn 0% sannsynlighet for suksess, Harmonychains konkurrenter koster i skala 800 milliarder kroner.


Jeg kjøpte Harmonychain fordi Artic Core kommer uansett til å stable sine datasentre og krypto minere på bena og begynne å tjene penger. Det blir mer å tjene jo høyere verdien på krypto blir. Jeg mener dette caset er i seg selv et ganske greit case å sitte i om man vil ha litt krypto eksponering uten å involvere seg med en coinwallet. HMONY er billig og omsetningen kan øke fort dersom de er dyktige. Det kan i tillegg oppleves tryggere for mange å kjøpe en aksje som vil stige som en krypto (for eksempel Litecoin) i stedet for å streve med utenlandske wallets hvor penger kan bli borte i transfer. I tillegg så har man da dette relativt utrolige caset med Lokotech. Meldes noe som kan tolkes positivt i forhold til denne chipen så vil aksjen brutalt korrigere opp. Dette kan jo også imidlertid skje ned om noe negativt blir meldt, men etter at det først ble meldt negativt i Juni og nå positivt i August (og igjen på investordagene) så virker det litt usannsynlig at mer frem og tilbake skal komme. Tenker da at jeg bare gir en liten heads up med denne posten, så får folk vurdere om det er noe som kunne vært en passende krypto eksponering.
Redigert 17.11.2021 kl 10:52 Du må logge inn for å svare
Møyfrid
28.03.2022 kl 22:51 3345

"I fjor avholdt Harmonychain generalforsamling 1. juni. I år er finanskalenderen endret slik at generalforsamlingen er fremskutt til 1. april."

Dette "selskapet" kunne jo ikke valgt en bedre dato for å avholde GF 🤣🤣🤣
Pengeknuger
28.03.2022 kl 22:43 3274

Nå er det jeg som kaller det luftslott. Teknologidirektøren tror sikkert på det han skaper, at han misliker og protesterer på at andre kommer inn og beriker seg er jo bare et sunt tegn. Tror du bør tenke litt grundigere igjennom saken før du trekker konklusjoner om Rustads motiv bak hans varsko.
UberMath
28.03.2022 kl 22:27 3314

Så Rustad er redd for å miste eierandeler i luftslottet? Hmm, denne logikken skjønner jeg ikke. Kanskje Motsatt?
Redigert 28.03.2022 kl 22:28 Du må logge inn for å svare
Gullhaugen
28.03.2022 kl 22:17 3335

Større klovne bedrift skal du leite lenge etter. De skulle aldri vært på børsen. Denne skal ned til 0.5 igjen.
Pengeknuger
28.03.2022 kl 21:40 3324

Det som nå kommer frem om foreslåtte kjempeopsjoner til styreleder og andre, og at teknologidirektøren går ut med kraftige protester bør gjøre at aksjonærene tenker seg grundig om. Når gründeren protesterer må det antas at de øvrige som jobber med teknologiutvikling også føler at noen skal melke innsatsen de selv står bak. Luftslott ?
UberMath
27.03.2022 kl 14:04 3441

Som sagt tidligere. Jeg tror din søken etter hvem folkene bak disse anonyme nickene på et anonymt forum er, tar fokus vekk fra sakene som diskuteres. Jeg er dessverre ikke den personen du synes å tro jeg er. Skjønner heller ikke hvorfor det skal være viktig på et anonymt forum. Folk kan si hva de vil innenfor reglene uten å bli hengt ut.

At du ikke liker selskapet må du vel få lov til. Det er helt vanlig det at folk velger å være med på forskjellige case eller ikke, og så kan man være lei seg for at man gikk glipp av muligheter i etterkant. Det er ikke min jobb å overbevise deg om det ene eller det andre heller. Men jeg kan snakke fritt om at jeg tror blockchain er fremtiden. Blockchain er bokføring uten en tredjepart, eller man kan si at tredjeparten er erstattet med en 100% objektiv consensus algoritme. De som drifter disse blockchain nettverkene som har forskjellig mål og mening (noen uten mening i det hele tatt :) ), er disse selskapene som er omtalt som "minere". Dette er fremtiden og hvis jeg får rett så tror jeg dette er det eneste som gjelder om 3 år. For ordens skyld HMONY er et selskap som prøver å finne sin plass i denne verdikjeden.
Redigert 27.03.2022 kl 14:51 Du må logge inn for å svare
EspedalH
27.03.2022 kl 11:55 3472

Må roe ned hausingen her nå UberM nå som du snart er del av styret. Tildelingen på opsjoner er hinsides all fornuft! Rystad sin bonus vil jo aldri bli aktuell… Dette har vel aldri heller vert meldt fra et selskap på Oslo børs? «Generalforsamlingen godkjenner at selskapet holder styret og selskapets ledende ansatte skadesløse for ethvert ansvar mot vedkommende i egenskap av utførelse av sine tillitsverv i konsernspiss sitt styre eller konsernets styrer hvor selskapet har eller har hatt eierinteresser.»
Nei her gjelder det å holde seg langt unna!! Å følge med på komedien som utspiller seg! Når kommer melding om at ceo er tilbake fra farspermisjon?
Viken79
27.03.2022 kl 10:49 3488

HP17? Du virker ganske opplyst. Kan du forsøke å fortelle meg hvorfor dette er helt hinsides? Hvis jeg for eksempel kjøper 100 000,- aksjer til 0,9,- pr. stk imorgen og en gang i løpet av 2022 etter at HC gjengen har gjort en bra jobb, kursen er høyere enn imorgen og de ønsker å utløse opsjonene på 42 mill aksjer. Vil jeg sitte igjen med mer eller mindre penger enn hva jeg har investert? Vet du også hva innløsningskursen på opsjonene som minimum vil være?
UberMath
26.03.2022 kl 19:47 3607

Svaret på det er jo megaenkelt. De bygger opp datasentre, utvikler mining pool, og kan yte BaaS tjeneste på strandet strøm. Foruten dette så har de den famøse chipen til Lokotech som skal i Wafer produksjon i Juli, og så melder de at de videre skal starte Helium og Filecoin forskning. Ingen omsetning ennå, men virker som de har troa. Det er ikke så overraskende å finne selskap på Oslo Growth som først tjener penger litt frem i tid. 90% av Growth er slik.
UberMath
26.03.2022 kl 19:41 3592

men nå er vel ikke finansavisens journalister særlig skarpe? Den gamle opsjonspakken kanselleres (og den inneholder også mange aksjer) og denne nye inneholder 42 mill.. Selv om man synes det er mye så er jeg ingen fan av å gjøre grove feil i gjengivelse av fakta. Finansavisen får heller ikke med seg at Rustads bonusavtale er samme som var vedtatt i 2021.
HP17
26.03.2022 kl 18:57 3620

De driver med alt mulig og derfor skjønner ingen noe av forretningsmodellen. Men vanvittige opsjonpakker som tar verdier fra aksjonærene, det skal de ha. For et selskap
HP17
26.03.2022 kl 18:56 3567

25% økning i følge Finansavisen i dag. Og det er helt hinsides. Dagens aksjonærer blir kraftig utvannet og betaler for dette gilde.
Gullhaugen
26.03.2022 kl 18:56 3567

Hele selskapet virket merkelig. Hva er det de driver med egentlig? Har de omsetting? Tjener de penger. Er dette en lekebutikk?
UberMath
26.03.2022 kl 18:35 3591

Husk den gamle opsjonspakken som var på ca 20 mill aksjer blir kansellert når denne på 42 mill blir innført. Således så blir påstanden din om økt antall fully diluted aksjer på 25% feil. Økningen er på ca 12%? Det sagt, styret kunne godt holdt tilbake og nøyd seg med å gi styreleder 5 til 8 mill. 15 mill er kanskje som du sier grådig. Men aksjen var opp de to siste dagene i uka som gikk. Virker ikke som markedet bryr seg og ellers er klar for opptur?
HP17
26.03.2022 kl 16:25 3650

Dette må jo være det største «ranet» av aksjonærer på oslo børs noengang? En opsjonspakke på hele 42 millioner aksjer tilsvarende en økning i aksjekapitalen på hele 25%.

Må være det grådigste forslaget i historien. Ren galskap om dette går igjennom.
Sa2ri
25.03.2022 kl 23:03 3811

Godt observert - slik er det i mange tech-aksjer men denne tar vel kanskje kaka. De som kritiserer blir også kastet ut av gruppen de har på FB - ikke mye interesse for åpenhet og diskusjon, men de som føyer seg greit inn i folden er hjertelig velkommen.
Hartepool
25.03.2022 kl 22:24 3840

Reneste tyveri fra styret med denne professoren som akademisk alibi…grafser til seg millioner av opsjoner.
Styret skal ikke ha opsjoner. Management og ansatte skal ha.
Styret får kjøpe aksjene som alle andre i markedet.
Dette er det værste eksempel på elendig Corporate govenance jeg noengang har sett.
UberMath
24.03.2022 kl 10:50 3904

Litecoin og Bitcoin på vei opp igjen nå. Jeg tror at flere av blockchain selskapene kommer til å få et meget hyggelig 2022.
UberMath
02.03.2022 kl 09:01 4181

Magefølelse på at nå er alle emisjonskameratene (med 0 kunnskap om mining og hva datasentres rolle i verden kommer til å bli) ute. HMONY vil kun gå en vei herfra. Opp!
UberMath
01.03.2022 kl 00:02 4343

Nå er det på tide å komme seg ombord. Krypto virker sterk.
Redigert 01.03.2022 kl 00:08 Du må logge inn for å svare
UberMath
27.02.2022 kl 17:46 4479

Ser at all krypto er høyaktuell nå i en tid hvor bankkontoer stenges i Øst (Russland) og Vest (Canada). Selskapene innenfor fintech kommer til å få kraftig oppsving.
UberMath
25.02.2022 kl 09:48 2204

Ikke en kommentar på 5 dager. Ja det er få ting som gjør folk mer lunkne enn en utsettelse, men folkens, det er kjøpsmulighet. Dette er nok siste besøk under 1. Se også på DLTX. Den er også lovlig lav nå. Jeg tror imidlertid HMONY kjører fortere opp enn DLTX da de venter mange faktiske kontrakter meldt.

God helg.
UberMath
22.02.2022 kl 09:39 2368

Noen hoppet på åpen ordrebok i morges. Etter den siste shakeout kommer FOMO rally.
UberMath
20.02.2022 kl 21:56 2573

tar jeg ikke mye feil så starter oppgangen denne uka om krypto testene nedover avtar. Det er for mye som ulmer. Vi fikk aldri en melding om at Halden mining har oppskalert. Nå vil imidlertid nyheten sprenge seg vei selv da tallene skal ut og jeg tror omsetningen har økt noen millioner.
Redigert 21.02.2022 kl 14:26 Du må logge inn for å svare
UberMath
16.02.2022 kl 07:39 2848

chip utsatt i 4 mnd nå. Mulig det blir kjøpsmulighet? Men husk 15 Mars er det H2 tall der man muligens kan begynne å se mining revenue. datasenterbiten i HMONY lever i beste velgående.
UberMath
14.02.2022 kl 17:11 3133

En designet chip simulert på i de platformene hardware engineers bruker, fungerer som regel på første forsøk fordi spec på komponenter (som transistorer og ledere) i software er veldig lik de fysiske komponentene. Men det som kan være en utfordring er hvis en Wafer kommer opp med en yield som er uakseptabel. La oss si at en Wafer kommer med 20% av chippene feil, eller at chipene varmes for mye opp i faktisk bruk eller lignende. Så jeg vil si at de vil nok relativt sikkert klare å hashe inn coins med egenproduserte chips, men det spørs om yield og robustness er god nok til å tillate masseproduksjon. Klarer de det så blir det måneferd, men jeg mistenker vi skal opp flere hakk bare i tiden frem mot endelig Nirvana. Vi skal nok opp bare det meldes at Wafer produksjonen starter nå i Mars, vi skal nok også voldsomt opp bare det meldes at disse er ferdige og/eller testes.. Til slutt så vil et villt rally bryte ut dersom de kan starte masseproduksjon. Keytouch Technologies bygger fabrikken som skal sette sammen Harmonychains Bulldozer S1 ASIC nå faktisk. Og arrangements med Global F Inc er gjort for både test og mass production batch. det virker med andre ord som alle i verdikjeden her er all in og har troa.
Redigert 14.02.2022 kl 17:34 Du må logge inn for å svare
UberMath
14.02.2022 kl 17:05 3137

Det er slik at HMONY sannsynligvis vil kjøre hardt oppover så snart neste melding med substans er ute. Krypto med høyest sikkerhet er PoW. Og det ser ut som verden går for det nå. HMONY har spilt kortene rett. Neste melding tipper jeg er åpen beta av deres mining pool er i gang. men det kan også komme meldinger om mining kontrakter. Alle disse vil sende HMONY oppover. meldinger på chip vil også naturligvis være veldig kursdrivende.
UberMath
14.02.2022 kl 17:01 3129

Næmmen, kan man lage mer effektive chips? HMONY sin chip er 4 ganger mer energi effektiv en nærmeste konkurrent om den fungerer. Den ligger nok til salgs i store volum i Q4. Var det ikke dette som var umulig? Intel kan sikkert lage noe superbra om et par år. Det er helt sikkert faktisk. Men det kan HMONY også og markedet er stort. I oktober så ble det presentert at HMONY sin chip lett kan klare +300% ytelse på toppen av det S1 klarer nå i simulering bare ved å gå ned i krets størrelse. Her vil HMONY bøtte innpå penger.

Råder deg til å selge DLTX og kjøpe HMONY da DLTX tilsynelatende ikke ser noen bunn. Folk bare selger og selger etter at CEO solgte seg ut. Jeg prøvde selv å ta noen DLTX på 12, men jeg måtte bare kapitulere. Den finner neppe bunn før den har kommet adskillig lavere.
Redigert 14.02.2022 kl 17:36 Du må logge inn for å svare
Schanke
14.02.2022 kl 16:11 3171

Er det sånn at kursen kan skyte oppover så fort chippen går i produksjon, å den er godkjent? :)
Fjellheim
14.02.2022 kl 10:55 3202

Har du UberMath gjort deg opp en mening om hvor stor sannsynlighet er for at chipen fungerer etter forventningene ? Er det 50 / 50 ?
Redigert 14.02.2022 kl 11:31 Du må logge inn for å svare
UberMath
14.02.2022 kl 10:50 3209

Tittelen på denne gjelder fortsatt.

Mange som har vært med lenge og blitt lei har skiftet til nye håpefulle. Nå er det bare 4 uker til Lokotech sin chip kjøres inn i Wafer produksjon.
Gullhaugen
11.02.2022 kl 09:07 3378

Dagens oppdater = Ingen av top 50 selger noe, kun algo som krysser. Last opp før det smeller .
Oversikt for HMONY (HARMONYCHAIN AS). Oppdatert 11.02.2022
01 PROZIUM AS 19.69% 36.838m 34.11m
02 ØKONOMRINGEN AS 19.50% 36.468m 33.77m
03 DELTA INVEST AS 9.43% 17.637m 16.33m
04 INFIGENT AS 7.49% 14.005m 12.97m
05 BLIPIT AS 7.17% 13.405m 12.41m
06 NORDNET LIVSFORSIKRING AS 3.21% 5 997.2k 5 553k -1 104
07 LIE FREDRIK 1.31% 2 446.2k 2 265k
08 AVANZA BANK AB 1.20% 2 237.6k 2 072k
09 STAVERN HELSE OG FORVALTNING AS 1.15% 2 160.0k 2 000k
10 NORDNET BANK AB 1.02% 1 909.9k 1 768k 6 556
11 JOHANSEN YNGVE BOLSTAD 0.92% 1 715.4k 1 588k 75
12 TRAFALGAR AS 0.78% 1 458.0k 1 350k
13 JOHNSEN THORE HAAKON 0.72% 1 350.0k 1 250k
14 BJØRTHUN JAN-SCOTT 0.58% 1 089.9k 1 009k
15 ARTMANN GEORG POUL 0.58% 1 080.0k 1 000k
16 CHENISTON AS 0.58% 1 080.0k 1 000k
17 HAUTO AS 0.58% 1 080.0k 1 000k
18 OPULENS INVEST AS 0.58% 1 080.0k 1 000k
19 STARSHIP AS 0.58% 1 080.0k 1 000k
20 MORGAN STANLEY & CO. INTERNATIONAL 0.47% 884.07k 818.6k
21 LARSEN ROBERT BRUHEIM 0.38% 708.62k 656.1k 3
22 JUVEREN AS 0.35% 648.00k 600.0k
23 SAAMAND AS 0.35% 648.00k 600.0k
24 RUSTAD CHRISTIAN 0.32% 604.32k 559.6k
25 LØVDAL MARIANNE 0.32% 600.00k 555.6k
26 NYBORG TERJE 0.32% 600.00k 555.6k
27 GL FORVALTNING AS 0.32% 594.00k 550.0k
28 BERGGREN TORE 0.29% 540.00k 500.0k
29 BARCO HOLDING AS 0.29% 540.00k 500.0k
30 ENGEDAL KNUT HOGNE 0.29% 540.00k 500.0k
31 HANNIBAL AS 0.29% 540.00k 500.0k
32 SLETVOLD THOMAS 0.29% 540.00k 500.0k
33 SOKNES MARTIN DEVOLD 0.29% 540.00k 500.0k
34 ZICO AS 0.29% 540.00k 500.0k
35 CLEARSTREAM BANKING S.A. 0.27% 505.56k 468.1k
36 LIEN ODDVAR 0.27% 503.43k 466.1k
37 HUSSAIN ETZAZ MUZAFAR 0.24% 445.49k 412.5k
38 SKIMMELAND MARTIN KVARVEN 0.23% 434.48k 402.3k
39 DAHL ESPEN HALVARD 0.23% 432.00k 400.0k
40 ULLALAND THOR-ARNE 0.23% 432.00k 400.0k
41 UNAL YASIN 0.21% 400.41k 370.8k
42 FLATAKER STÅLE 0.20% 367.26k 340.1k
43 MAURITZEN DAGFINN VOGT 0.18% 336.96k 312.0k
44 LYNGSTAD VEBJØRN PEDER 0.17% 327.24k 303.0k
45 GRAM NILS KRISTOFFER 0.17% 324.00k 300.0k
46 SVE FINANS AS 0.17% 324.00k 300.0k
47 GODTHÅB HOLDING AS 0.17% 323.97k 300.0k
48 UBS SWITZERLAND AG 0.16% 308.23k 285.4k
49 GREGERSEN TRULS LEIF HENNING 0.16% 298.01k 275.9k
50 DNB BANK ASA 0.16% 297.00k 275.0k
Gullhaugen
10.02.2022 kl 22:37 3497

Ja dette er bare starten på en rekke trigger. Ta en titt på børsmeldinger siste 6 mnd. Dette må være den aksjen med størst potensiell oppside på Oslo børs nå. Bare å komme seg inn før det smeller opp noe voldsomt allerede fra i morgen. av. Her lukter det 500 prosent før sommeren.
UberMath
10.02.2022 kl 21:50 3541

Den var du heldig med. Du måtte ikke vente lenge før det kom signifikante nyheter. Hanoma industripark har delt ut to industritomter til Harmonychain. Needless to say, Harmonychain kan nå lett bli kjøpt opp fra utlandet kun pga. denne lokasjonen med tilgang til vanvittig billig strøm.

https://www.altaposten.no/nyheter/i/0GzJmM/teknologiselskap-tildelt-to-industritomter-i-kautokeino