HMONY - Magefølelse på at nå kommer en voldsom reprising.

UberMath
HMONY 14.11.2021 kl 21:38 46396

Jeg har Bitcoin, Litecoin, Moonriver, Ethereum, DLTX og HMONY.

De fleste av disse har korrigert kraftig opp i senere tid og det har vært meget hyggelig å få uttelling på disse. Ikke bare fordi man har tjent grassat godt på å ha tålmodighet og tro på blockchain technology, men også fordi etter å ha blitt idiotforklart som risktaker og drømmer det siste året så får man endelig rett. De fleste begynner nå virkelig å tro på at Bitcoin og andre store coins med høy mcap kan ha en fremtid som store og mektige valuta, kanskje til og med som en verdireferanse som er mer solid enn gull.

Det sagt, Harmonychain har ikke bevegd seg på et par måneder. Selskapet har verdi på rundt 150 mill kroner. Dette til tross for at andre krypto selskap kjører bratt oppover. Selskapet koster nå 1/3 av hva det kostet ved notering i vår. Dette som resultat av at krypto fikk et kraftig tilbakefall i mai/juni og at HMONY i det videre meldte at de hadde trøbbel med chipen i Juni. Men chipen gjorde comeback i August. Nå gjør chipen flere hash/Joule enn noe annet på markedet. Nærmeste konkurrent bruker omtrent 4 ganger mer kraft pr hash. Bitcoin og andre krypto er tilbake til ATH. Men, likevel prises HMONY til 1/3 av sin tidligere pris. Jeg tror da at tiden må være inne for en korreksjon. Dette særlig fordi Litecoin, som Harmonychain foreløpig har siktet seg inn på som sin foreløpig viktigste valuta, har økt 45% (180 $ til 260 $) den siste mnd på grunn av gode nyheter på den sørlige halvkule. Nå er det ikke helt kjent hvor mye krypto Harmonychain besitter etter aktivitet på sine lokasjoner, men siden de meldte for 2 mnd siden at deres Scypt pool software er i alfa og testes så vil jeg tro at de er i full sving med å få det. Det er da merkelig om ikke et rally i Litecoin også skal drive Harmonychain opp i pris. Og dersom ikke fordi man spekulerer i om Harmonychain kan ha Litecoins, så i hvert fall fordi man vet at Lokotech som Harmonychain eier jobber med å produsere en hashmachine for Litecoin (og andre scrypt coins). Det er liv laget i dette og jeg tror Harmonychain snart må begynne på en opptur. Sjelden jeg gidder skrive noe over et case, men denne tror jeg skal være ganske åpenbar?

I oppsummering, Hva er Harmonychain:

Harmonychain eier to bedrifter. Den ene heter Arctic Core, den andre heter Lokotech.

Arctic Core: Har utviklet scrypt pool for mining av scrypt algo baserte krypto coins som Litecoin og Doge coin. Dette betyr at selskapet selger innpass i et større pool med prosessorkraft til ymse småbrukere der ute mot en royalty (noen % av mining value skal gå til Harmonychain). De selger plass og prosessorkraft i såkallte co-located datasentere. Omsetningen på dette området starter nok for alvor i Q1 2022, men vokser nok nå uke for uke. Der er flere bedrifter som selger HPC datacenter capasity i norden og omsetningen for disse kommer fort opp mot 1 milliard og for noen som satser hardere så blir omsetningen mange mange milliarder. I en fremtid hvor mining og datasentre blir veldig viktig så kan Arctic Core i seg selv være spennende og en god investering. Forretningsmodellen er kjent og det å bruke datakraft her i politisk stabilie norden med tilgang på billig og grønn kraft er lukrativt og trygt. Der er ingen norske datasentre som selger datasentre til bruk for mining. Derfor tror jeg at etterspørselen er enorm.

Lokotech: Utvikler en Scrypt miner de kaller Bulldozer (såkalt ASIC). Denne kan utvinne krypto coins i et rasende tempo på et meget lavt kraft forbruk. Lokotech er i designfasen ennå, de har intet annet å vise for seg enn simuleringer, men de jobber og Ola Stene (CEO) synes å mene at de skal klare å få chipen i Wafer produksjon i god tid før medio mars. Dette er den største verdidriveren i HMONY. En ASIC som dette gir ikke bare brukeren god samvittighet fordi denne mineren kan få kryptoverdenen til å gå rundt på 1/4 av strømmen, men også fordi marginene blir jo drastisk mye bedre når strømprisene er høye. En ASIC av siste generasjon koster gjerne opp mot 8 000 til 15 000$. Det sier seg selv at dersom Lokotech kan produsere og selge 10 000 vis av ASICs så snakker vi milliard omsetning (i kroner). I dag koster HMONY 150 mill og har vel 80 mill på bok? det er da ganske tydelig at markedet har priset inn 0% sannsynlighet for suksess, Harmonychains konkurrenter koster i skala 800 milliarder kroner.


Jeg kjøpte Harmonychain fordi Artic Core kommer uansett til å stable sine datasentre og krypto minere på bena og begynne å tjene penger. Det blir mer å tjene jo høyere verdien på krypto blir. Jeg mener dette caset er i seg selv et ganske greit case å sitte i om man vil ha litt krypto eksponering uten å involvere seg med en coinwallet. HMONY er billig og omsetningen kan øke fort dersom de er dyktige. Det kan i tillegg oppleves tryggere for mange å kjøpe en aksje som vil stige som en krypto (for eksempel Litecoin) i stedet for å streve med utenlandske wallets hvor penger kan bli borte i transfer. I tillegg så har man da dette relativt utrolige caset med Lokotech. Meldes noe som kan tolkes positivt i forhold til denne chipen så vil aksjen brutalt korrigere opp. Dette kan jo også imidlertid skje ned om noe negativt blir meldt, men etter at det først ble meldt negativt i Juni og nå positivt i August (og igjen på investordagene) så virker det litt usannsynlig at mer frem og tilbake skal komme. Tenker da at jeg bare gir en liten heads up med denne posten, så får folk vurdere om det er noe som kunne vært en passende krypto eksponering.
Redigert 17.11.2021 kl 10:52 Du må logge inn for å svare
Jonky
29.03.2022 kl 20:07 4442

Ikke nøyaktig nei. Husker bare da selskapet før het Intex og så Element. Evige krumspring, luftige planer, emisjoner, hyping og ingen resultater. Denne fadesen de driver med nå ser ut som en variant av det samme. Hvis man på død og liv skal investere i krypto er det bedre å kjøpe en random coin, så krysse fingrene.
Sorlandsinvest
29.03.2022 kl 20:31 4465

Du anbefaler folk å sjekke historien - og mener skallet Harmony het Intex og Element før?!? 😂😂😂 der kvalifiserte du til styreplass og 1 mill opsjoner hos Harmony, gratulerer!
Jonky
29.03.2022 kl 21:15 4435

Ok beklager var litt rask der med noen gap i historien😄 Ser nå det ikke ble noe av oppkjøpet der grunnet due dilligence...det var overraskende😂 Element forsvant visst i det stille ifjor. Av hmony artiklene så ser det ut som nøyaktig samme oppskriften. Bjellesaue, svære planer. Rinse and repeat. Melke luft til det ikke går lengre. Budskapet består allikevel, styr langt unna. Takk for jobbtilbud!
UberMath
29.03.2022 kl 22:00 4397

Ja, ELE er en annen greie.

My søppel som postes her nå. Greit, noen prøver desperat å få ned kurs, men kan ikke dere heller ringe FA og be dem generere noe mer tullegreier? Dørmatta til Harmonychain er skitten? Postkassen mangler merke? kontraktørene på Nord Norge og tomte utvikling er for glade i vodka? :)
UberMath
29.03.2022 kl 22:04 4464

Ja visst. HMONY gikk ned 1% i dag. For et sirkus? Det er jo merkelig å få sirkus karakteristikker fra en som har vært litt for glad i DLTX.

Flott om tråden igjen kan handle om selskapet og ikke FA sine røverhistorier.
Viken79
30.03.2022 kl 11:47 4312

Kan det være verdt å tenke litt lenger frem enn bare noen dager?
Det er akkurat nå interne uenigheter om hvem i styret/ansatte som skal få opsjoner og hvor mange. Opsjonene de alle tydeligvis ønsker flest mulig av vil ha en pris på minimum 1,08,- pluss 15% av forskjellen mellom aksjekurs ved innløsningstidspunkt og 1,08. I dag er kursen rundt 0,90,- Absolutt alle som ønsker kan kjøpe aksjer billigere i dag enn hva styret/ansatte eventuelt må betale for opsjonene i løpet av de neste to år.
Ville de kranglet så mye hvis de ikke hadde truen på å lykkes? Her tror jeg alle i styret inkl. ansatte ser for seg en solid økning i aksjekursen i tiden fremover. Pr. i dag er opsjonene null verdt og således ikke verdt å krangle om. Jeg holder godt på mine aksjer.
Møyfrid
30.03.2022 kl 13:56 4248

Vanskelig å kommenterer kursen med den Mikke Mus omsetningen som er i "selskapet".

Ingen vil kjøpe og de som sitter er vel gisler som venter på et mirakel.

Frem til det er det fornøyelig å lese i pressen hva de får seg til 🤣
UberMath
30.03.2022 kl 14:34 4210

Jeg så at utelyset til Harmonychain er knust. Fort deg ring FA. Forsidestoff!!

Bortsett fra det så er jeg glad for at du er negativ til Harmonychain, Vi fikk en god demonstrasjon med DLTX hvor treffsikker din optimisme er. Kun -60%.

Anmoder at du gjør en tilbaketrekning til DLTX trådene for spam og haus der, og lar HMONY trådene handle om teknologi.
Møyfrid
30.03.2022 kl 15:19 4217

Teknologi?

Er dem ikke ute og forhandler strømavtaler i Junaiten?

For øvrig ser jeg menigheten har stor tro på at det kan komme gode synergieffekter mellom Aker og Harmony etter Johansens inntreden i styre.

Mein got.
Møyfrid
30.03.2022 kl 15:26 4199

"Bortsett fra det så er jeg glad for at du er negativ til Harmonychain, Vi fikk en god demonstrasjon med DLTX hvor treffsikker din optimisme er. Kun -60%."

Hvorfor gjør du det personlig, SjakkMatt? Prøve du å gjøre meg såret og vonbråten?

Jeg kan da ikke noe for at "selskapet" fremstår som tidenes tivoli på OSE. Det får dem da fint til selv. Jeg bare kommenterer det jeg ser.

FA er forresten gode på å røyke ut de beste historiene 🤣
UberMath
30.03.2022 kl 15:35 4179

Sa Møyfrid.

Slettet bruker
16.11.2022 kl 11:00 3526

Reprising kommer snart nå, spannende nå som vi startet å produsere 09November.

En stor milepel dette.

Julen er nok reddet for selskapet, ledelsen lastet i sist mnd. pga chip er i prod. nå.

Slettet bruker
16.11.2022 kl 14:39 3514

Utrolig spennende nå.
PartnerInv
17.11.2022 kl 04:38 3585

I går kveld sendte Harmonychain ledelsen ut en melding om at MPW produksjonen er igangsatt. Det vil si at chip designet som ble levert inn til Global Foundries forrige uke for deltagelse i Multi Project Wafer er akseptert og prototypechip er nå under produksjon. Dette var en meget viktig milepæl for selskapet og ikke minst for aksjonærene. Denne prosessen har blitt utsatt flere ganger det siste året da alt ikke har vært på plass. På grunn av blant annet disse utsettelsene har selskapet måtte tåle kraftig kritikk og trolling på ulike facebook grupper og forum. Dette har da også satt sine spor i aksjekursen.

På grunn av den svært positive fremdriften selskapet nå har meldt forventes det en kraftig re-prising av aksjekursen. Det gledes!!!
Slettet bruker
17.11.2022 kl 07:02 3542

Selskapet vil nå levere.

Mega rekyl kommer.
Slettet bruker
21.11.2022 kl 09:44 3454

1 100 000 aksjer opp til 11kr
Redigert 21.11.2022 kl 09:46 Du må logge inn for å svare
True
07.02.2023 kl 22:36 3238

Ser du har vært her og hausset opp et selskap som gikk rett til helvete også…

Forresten veldig betimelig at du først hausser opp ENSU nå i et desperat forsøk på å pumpe opp aksjen for å kunne selge deg ut så raskt som mulig.

Det er derfor alle innleggene dine er skrevet i et hastverk…

Nuff said!
kaliber
08.02.2023 kl 22:03 3059

Er ikke alltid at mage følelsen slår til!
True
09.02.2023 kl 00:15 2977

Haha, nei det er helt sikkert!
Aldara
09.02.2023 kl 00:53 2963

Tror ikke siste vers er sunget her! Vi venter på siste resultater fra chipforsøkene, gjør vi ikke? Å skaffe 16 mill el blir nok ikke største utfordring dersom produktet kan skuffe inn flere millioner!
Aldara
09.02.2023 kl 01:09 2973

Dette er allerede kjent i markedet! Hva med alle innsidekjøpene til finanssjef Ben M ?? Burde ikke de vektlegges noe? Han sitter tross alt nær markedet han og!
Noen som vet om Johnsen har kvittet seg med aksjer?
Redigert 09.02.2023 kl 01:12 Du må logge inn for å svare
True
09.02.2023 kl 02:01 2950

Hey, hvis du har troen er bare å kjøre på. Jeg gjorde min due dilligence på disse folka for lenge siden og kom raskt til konklusjonen om å holde meg unna. Er dessuten helt bortkastet å investere i et selskap som dette når man kan like gjerne investere direkte i krypto (som jeg gjør) og tjene langt bedre.
Aldara
10.02.2023 kl 10:07 2762

Noen som har siste aksjonærutskrift her?
Aldara
16.02.2023 kl 11:07 2810

Litt merkelig denne nedgangen fra .80-.90 til 0.6ish??
Synes det lukter litt vondt.
Finanssjef Ben M har kjøpt endel aksjer innside i lengre tid. Han følger prosessen tett. Alle tester så langt med det nye modifiserte scryptet viser meget gode resultater!
Så plutselig skjer dette styresurret. 2 går av! Kan det ikke tenkes at der har vært en maktkamp om det positive som kommer til å skje?
Markedet skjønner ikke en pøkk som vanlig, og sender aksjen ned.
Nei, kjøp istedenfor!
Vi har noe godt i vente her! Tror dere ikke investorer vil støtte med 16 mill hvis der er milliarder å hente?? Jeg har lastet mer på 60-tallet!!
CatchTrader
16.02.2023 kl 14:40 2857

Denne aksjekursen er særdeles spennende. Et marked som spekulerer på både godt og vondt - Et lite overtall av negative som resulterer i kursfall og en kjøpsanledning for de som tror på dette. Jeg tok en liten lyttepost i går, så får vi se da:)
Aldara
20.02.2023 kl 16:11 2677

Venter vi ikke fortsatt på siste resultater for SCRYPTet?
PartnerInv
27.02.2023 kl 12:40 2454

Jeg gjetter på følgende resultat under avstemmingen på EGF i ettermiddag:
Aksjonærene vil stemme FOR at Lokotech får 17 millioner til å klargjøre for masseproduksjon.
I tillegg blir det spennende og nødvendige utskiftninger i styret. Jeg tipper det blant annet blir valgt inn to dyktige karer fra Nordic Semiconductor og en meget smart kar fra AkerBP.
Jeg tenker dette kommer til å bli et veiskille for Harmonychain!
PartnerInv
27.02.2023 kl 20:55 2332

Check, check, check!! Ekstraordinær Generalforsamling avholdt i ettermiddag med et fantastisk resultat for aksjonærene! :D
Aldara
27.02.2023 kl 21:04 2308

Avholdt Ekstraordinær Generalforsamling
ANNEN INFORMASJONSPLIKTIG REGULATORISK INFORMASJON Newsweb
Den 27. februar 2023 klokken 17:00 ble det avholdt ekstraordinær generalforsamling i Harmonychain AS. Vedlagt er protokollen. Den omtalte instruksen om å finansiere Lokotech AS med opptil 17 millioner kroner for akselerering av utvikling på kommersiell Scrypt ASIC ble vedtatt. Vedrørende styrevalget ble følgende styre valg frem til ordinær generalforsamling 2023: Yngve Johansen som Styreleder Henrik Danielsen Christoffer Løvdal Wiktor Miesok Benjamin Miklozek Susheel Nuguru Christian Rustad Ola Stene-Johansen Kjetil Westeng Harald Bjelke Wibye Selskapet ønsker de nye styremedlemmene velkommen på laget. For ytterligere informasjon, kontakt Styreleder Yngve Johansen på y.johansen@harmonychain.com Denne opplysningen er informasjonspliktig etter verdipapirhandelloven §5-12.
Aldara
27.02.2023 kl 21:05 2297

PartnerInv... Har ikke fått tid til å sjekke navnene men ble noen fra Nordic Semiconductor valgt inn?
Møyfrid
27.02.2023 kl 21:18 2277

Ja, dette blir nok fantastisk 🤣

Teknisk sett er vel endringen for aksjonærene at det er ca 30% mindre penger tilbake i kassa, før noe konkret ligger på bordet.

Men, nå som alle de voksne har flyttet hjemmefra blir det mildt sagt spennende å følge med på hva barna får til!

Lykke til!
PartnerInv
27.02.2023 kl 21:26 2265

Aldara, ja begge ble selvfølgelig stemt inn. Det skulle jo bare mangle! :D
Slettet bruker
27.02.2023 kl 22:27 2167

Jeez..

Hvor mange sitter i dette styret??

Styrehonorar x på 25.000,- frem til ord.GF (altså 25.000 for 3 måneder).. Hvor mange styremøter blir det iløpet av denne perioden?
Kanskje ihvertfall 1 møte, for her må de vel diskutere neste emisjon..
Gull i pungen
27.02.2023 kl 22:47 2138

10 stykker i styret!!?? 😂

Er det mulig!!?? 😂
PartnerInv
28.02.2023 kl 08:05 2048

Gull i pungen, det virker som du er overrasket over at det fortsatt er 10 i styret? Noe det har vært i ett år. Driver du bare å kommenterer rundt helt vilkårlig uten å vite noe om selskapene?
PartnerInv
01.03.2023 kl 12:16 1940

22% opp på en uke! :)
Aldara
01.03.2023 kl 12:33 1920

Jada men kjære deg... Vi VAR på ,90 ca over lengre tid. Vi burde ihvertfall opp dit!
Jeg skjønner ikke at noen idioter kan selge! Det er jo NÅ alt starter!!
Redigert 01.03.2023 kl 13:04 Du må logge inn for å svare
PartnerInv
01.03.2023 kl 13:11 1884

Kunne ikke vært mer enig! Det er nå det kan bli gøy fremover!
Aldara
01.03.2023 kl 13:15 1878

Fallet fra ,90 til ,60 skjønner jeg ikke mye av! Det at to fra styret går betyr jo ingenting for selve produktets effekt mm..
Kan det ha vært en maktkamp? I så tilfelle er det jo kjøpstid nå etter gfmøtet vi nettopp har hatt!