USA: FREYR SKAL OPP 1500 % 💰💰


FREYR Battery
Her bør det lastes godt opp før kursen tar helt av. 💰💰

Den har en fin stignings kurve nå, og med analysen som kom fra Pareto som sier denne skal opp 1500 % så bør det lastes 🥂
https://finansavisen.no/nyheter/finans/2021/08/23/7724045/spar-batterieventyr-opp-1.500-prosent
Redigert 30.03.2022 kl 15:37 Du må logge inn for å svare

Du får selga huset og alt du eig så blir du rik
Gulltider
16.11.2021 kl 12:20 23677

Hei, og velkommen til FREYR Q3 2021 Earnings Release and Conference Call.
Gjennom hele samtalen vil alle deltakerne være i kun lyttemodus. Og etterpå blir det spørsmål og svar.
I dag er jeg glad for å kunne presentere vår første foredragsholder, visepresident eller investorrelasjoner, Jeffrey Spittel, start møtet ditt.
Jeffrey Spittel
God dag og velkommen alle TIL FREYR Batterys resultatkonferanse for tredje kvartal. Med meg i dag på samtalen er Tom Jensen, vår administrerende direktør; og Steffen Føreid, vår økonomisjef.
Under dagens samtale kan ledelsen komme med uttalelser knyttet til vår virksomhet som er fremtidsrettede i henhold til føderale verdipapirlover, og som er laget i henhold til Safe Harbor- bestemmelsene i Private Securities Litigation Reform Act av 1995. Disse uttalelsene er underlagt en rekke risikoer og usikkerhet som kan føre til at faktiske resultater avviker vesentlig fra forventningene.
For en diskusjon av vesentlige risikoer og andre viktige faktorer som kan påvirke våre faktiske resultater, vennligst se våre innleveringer til Securities and Exchange Commission, som er tilgjengelige på Investor Relations-delen av nettstedet vårt og inntektspressemeldingen utstedt tidligere i dag. Ytterligere informasjon vil bli gjort tilgjengelig i vår kvartalsrapport på skjema 10-Q for kvartalet som ble avsluttet 30. september 2021 og andre rapporter som vi kan sende inn til SEC.
Med det vil jeg overføre samtalen til Tom. Tom Jensen
Takk, Jeff. Og god morgen, god ettermiddag og god kveld, uansett hvor du ringer inn fra. Det er selvfølgelig en glede for meg å ha denne andre inntjeningsoppfordringen for tredje kvartals inntjening, og å gi deg viktige oppdateringer om fremdriften i virksomheten vår. Og for å bare hoppe over til den viktigste delen. Vi opplever et enormt kommersielt momentum i utrullingen av rene batteriløsninger over hele verden. Og jeg er veldig glad for å snakke med deg i dag for å gi deg mer innsikt i alt det harde arbeidet som de lidenskapelige og dedikerte menneskene i FREYR har jobbet med siden forrige inntjeningsoppkalling.
FREYR gjør en betydelig fremgang mot vår kommersialiseringsinnsats. Vi gjør kommersielle og strategiske fremskritt over hele linja. Vi bygger ut det operasjonelle grunnlaget for å levere et økende antall battericeller til et eksponentielt blomstrende marked. Og vi utvikler og finansierer utvidelsene våre i skala for å i bunn og grunn sikre at vi kan være relevante for kundene i tide. Så vi kunngjør i dag at vi forhandler uttaksavtaler i overkant av 150 GWh i kumulative volumer mellom 2023 og 2030. Dette vil starte leveranser allerede i 2023 og øke på årsbasis frem mot 2030. I tillegg til dette har vi en bred og ekspanderende pipeline av muligheter på tvers av alle markedssegmenter. Og jeg skal gå i dybden rundt vårt fokus på kundefronten.
Tidligere i år i oktober kunngjorde vi joint venture som vi har etablert med Koch Strategic Platforms. Vi går videre i utviklingen av det fellesforetaket, og vi kommer tilbake til hvordan vi tenker på å utvide, kapasitetsutvidelse for å bygge inn i denne eksponentielt voksende kundebasen. Vi akselererer også kapasitetsutvidelsen vår også i Finland, som vi annonserte i forrige resultatoppslag. Og begge disse, kombinert med vår fremgang i Norge, gir oss en sterk og diversifisert produksjonsbase for å levere verdensledende battericelleløsninger.

Vi er i rute med utviklingen av vårt kundekvalifiseringsanlegg, og vi planlegger å starte det opp i andre halvdel av neste år. Vi er også veldig glade for i dag å kunngjøre at vi har inngått en leveringsavtale med Glencore for innledende koboltbehov helt frem til 2028. Vi vil da foreta konseptvalget eller vi har foretatt konseptvalget må jeg si for vår første kommersielle anlegget, med mål om oppstart i andre halvdel av 2023. Og vi kombinerer nå utviklingen av Gigafactory 1 og 2, som det har blitt referert til i tidligere utlysninger.
Vi fremskynder de gjeldsbaserte finansieringsløsningene for å støtte den endelige investeringsbeslutningen om den felles utviklingen. Og vi kommer til å ta den endelige investeringsbeslutningen i løpet av første halvdel av 2022, som er på vei for oppstart av en produksjon i andre halvdel av 2023, slik vi tidligere har kommunisert til markedet.
La meg da gå inn på oversikten over vår kommersielle fremgang. Så vi er i utgangspunktet ser at markedet kort miljø akselererende priser. Det gir oss en mulighet generelt sett til høye karakterer av kundeportefølje, da vi er opptatt av å drive verdien av batteriene vi produserer, i motsetning til å bare produsere volumer for volum skyld. Og hvis jeg så tar deg gjennom trakten av muligheter som vi har i støpeskjeen, kunngjør vi i dag at vi har to betingede uttaksavtaler i avanserte stadier av forhandlinger. Disse to er globalt ledende selskaper innen ESS-området og i energiområdet generelt, og den totale etterspørselen mellom 2023 og 2030 fra disse to kundene alene overstiger 50 GWh av potensiell etterspørsel.
På toppen av dette har vi 7 avtaksavtaleforhandlinger på gang, som til sammen tilfører ytterligere 100 GWh etterspørselspotensiale i samme periode på toppen av de 50 GWh som vi nå har i sluttfasen av forhandlinger. Vi har også en topp 25 potensielle kundeliste. Og disse kundene øker etterspørselsprognosene sine hos oss hver gang vi snakker med dem. Og vi er nå i teknisk gjennomgang med alle av dem alle under NDA, og det totale behovet for disse kundene på aggregater utgjør mer enn 3 terawattimer med kumulativ etterspørsel mellom 2024 og 2030. Vi forventer selvfølgelig ikke å kunne levere all den forventede etterspørselen, men vi er stadig mer sikre på at vi også vil være en irrelevant leverandør i den kundebasen.
På toppen av all denne utviklingen har vi mer enn 60 potensielle kunder i tillegg, hvorav mange nå også er under NDA og starter teknisk gjennomgang. De er hovedsakelig europeiske og amerikanske selskaper, men også utvalgte asiatiske selskaper som kommer inn i det amerikanske og europeiske markedet på tvers av EV-segmentet, ESS-segmentet og mobilitetssegmentet. Å være en leverandør av rene batteriløsninger med et diversifisert produksjonsfotavtrykk over hele Norge, Finland og USA med en verdensledende teknologi i 24M gir stor interesse for det vi leverer, og vi er veldig glade i dag for å kunne kunngjøre at vi har gjort betydelige grep på kommersialiseringen av tilbudet vårt.
Så utvikling av en bærekraftig forsyningskjede er kjernen for å ha en lavkostnads dekarbonisert forsyning av rene batteriløsninger. Og vi er derfor ekstremt stolte over å kunngjøre koboltavtalen som vi har inngått med Glencore. Vi har kontrahert opptil 1500 tonn bærekraftig fremskaffede koboltmetallkatoder. Disse skal produseres ved Glencores Nikkelverk-anlegg i Norge. Vi har en felles ambisjon om å nå en 100 % avkarbonisering av kobolt og andre batterimaterialer, og vi vil nå øke innsatsen sammen med Glencore for å se nærmere på andre forsyningskilder i våre batteriambisjoner i Norge og Norden og USA. Dette understreker igjen viktigheten av å ha en lokalisert og dekarbonisert verdikjede for batteriproduksjon.
Som nevnt mange ganger før, tror vi fundamentalt at suksessen med batteriproduksjon er en funksjon av å ha tilgang til lavkostdekarboniserte råvarer og deretter bruke verdensledende teknologi for å konvertere slike råvarer i et lavkarbonkraftmiljø til verdensledende batteriløsninger. Dette er et

viktig og første skritt, som vil bli fulgt av mange med Glencore og andre for å utvikle en fullt lokalisert og ren nordisk batteriverdikjede og forsyningskjede.
Så veikartet vårt eller veiene til kommersialisering startet, selvfølgelig, da vi hadde æren og privilegiet av å notere oss på New York Stock Exchange 8. juli i år. Og ganske mye som har skjedd siden, og det er ikke så lenge siden, siden vi faktisk ble kjent for batteriindustrien fra et børsnotert perspektiv i New York. Siden den gang har Koch Strategic Platforms og FREYR annonsert dannelsen av vårt joint venture. Og vi har også annonsert at vi investerer i 24M Technologies, og legger til ekstra eksklusivitetsbeskyttelse rundt teknologien for distribusjon i USA. Vi har nå tatt konseptvalget, det vi internt refererer til som Decision Gate 2 for vår første kommersielle Gigafactory, og det er nå en kombinasjon av det vi tidligere merket Gigafactory 1 og 2, vi utvikler det nå på én gang, med økt gjennomstrømningskapasitet i forhold til det vi sa tidligere. Vi vil da fortsette å legge til avtaksavtaler til de vi antyder i dag, slik at vi fyller opp kapasitet i våre Gigafactory 1 og 2, og også tilfører kapasitet til ytterligere kapasitetsutvidelser. Synligheten vi har på uttak i dag gjør at vi er utsolgt på de første Gigafactory 1 og 2 frem til 2030, noe som da trigger oss til å akselerere utviklingen av ytterligere kapasitetsutvidelser utover Gigafactory 1 og 2.
Vi tar den endelige investeringsbeslutningen på Gigafactory 1 og 2 en gang i halvåret i år. Vi optimaliserer fortsatt dette anlegget. Vi har tatt konseptvalget, og vi er fortsatt i gang med å starte opp med kommersiell produksjon av batterier i andre halvdel av 2023.
Så, vekst i USA. Vi annonserte tidligere i år en første ambisjon om å etablere opptil 50 GWh årlig kapasitet i USA, rene batteriløsninger sammen med Koch Strategic Platforms. Dette joint venture- foretaket utnytter det eksisterende forholdet til viktige potensielle USA-baserte kunder, og det gir oss åpenbart tilgang til en av de største private foretakene i USA, og de har veldig sterk tilstedeværelse på tvers av energiområdet med lo.
Gulltider
16.11.2021 kl 16:47 23505

Wooooooow, den dundrer rett opp 🥂🥂🥂🥂
Binyrer
16.11.2021 kl 19:58 23263

Blir 16 dollar før jul
Polfarer1
16.11.2021 kl 20:06 23250

Dette ser bra ut.
Oljerigg1
16.11.2021 kl 20:23 23209

El og batterier er fremtiden.
Gulltider
16.11.2021 kl 22:22 23082

Nye 8,6 % opp i dag 🥂🥂🥂
Gulltider
17.11.2021 kl 13:32 22741

Spennende å se om dagsutviklingen på 8-10 % fortsetter i dag 🥂🥂
R1234
17.11.2021 kl 15:11 22683

Vær beredt for en tilbaketrekking etter slike dager, uker.
Ingenting går vertikalt for så å bli der. Hvor høyt denne står neste år, usikker med en ting er sikkert er at den er høyere.
Oljerigg1
17.11.2021 kl 16:07 22598

Virker sterk i dag å. Ikke sikkert denne skal så mye tilbake med det trøkket det er på el om dagen.
Binyrer
17.11.2021 kl 17:17 22519

Folk laster til pipen, det kommer melding om en sammarbeidspartner om kort, jmf info fra Q rapporten hvor de er i sluttfasen av forhandlinger. Rana blad omtalte freyr for 1 time siden; alt går etter planen.
Her virker det som folk skjønner nå at denne kommer til å fyke... ikke mange aksjer til salg snart.
china
17.11.2021 kl 17:21 22510

Heftig omsetning.
Gulltider
18.11.2021 kl 00:41 22084

Nye eventyrlige oppganger hver dag…,
Skal Pareto treffe med analysen sin før jul, med en oppgang på 1 500 % 🥂🥂

Her er det bare å laste opp og kose seg fremover 🥂🥂

Kjekt å kunne laste opp no 🙌
china
06.12.2021 kl 22:37 20624

Konge! Bare 13 dager på rad i minus.
Gulltider
07.12.2021 kl 09:56 20479

Fantastisk kjøpsmulighet nå 👍
rvmossi
07.12.2021 kl 10:23 20448

Jepp! Har lastet opp nå. Kjærkommen "dipp".
Gulltider
07.12.2021 kl 17:34 20288

Tar av i dag 🥂🥂

Kjøpte 1100 aksjer på 9.95 deilig!
Gulltider
07.12.2021 kl 21:36 20029

Wooooow for en oppgang i dag 🥂🥂🥂
china
08.12.2021 kl 16:06 19762

24M Technologies kunngjør EV Battery Partnership med Volkswagen
12.08.2021
NEW YORK & OSLO, Norge & LUXEMBOURG--(BUSINESS WIRE)-- FREYR Battery (NYSE: FREY) (“FREYR”), en utvikler av ren, neste generasjons battericelleproduksjon, ønsker velkommen det strategiske partnerskapet og investeringen annonsert mellom FREYRs partner, 24M Technologies, Inc. (“24M”) og Volkswagen Group (“VWAG”) for å produsere neste generasjons litium-ion EV-batterier ved å bruke 24Ms SemiSolid™-plattform. Partnerskapet er fokusert på utvikling av produksjonsteknologi for SemiSolid™ battericeller for bruk i VWAG elektriske kjøretøyer (EV).

Som en del av partnerskapet vil VWAG gjøre en strategisk investering i 24M. I tillegg til den direkte investeringen vil VWAG etablere et heleid datterselskap som i samarbeid med 24M vil utvikle en SemiSolid™ battericelleproduksjonsteknologi for bilapplikasjoner.

"Utviklingen av neste generasjons EV-battericeller basert på 24M-teknologi er et kritisk element i FREYRs langsiktige strategi for å fremskynde bruken av rimelige EV-er," sa Tom Jensen, administrerende direktør i FREYR. "Med EV-etterspørselen økende, er vi svært glade for å se dagens kunngjøring av et samarbeid mellom 24M og Volkswagen, som bekrefter den tekniske allsidigheten til den innovative SemiSolid™-plattformen."

"24M-oppdraget er å utvikle en bedre, renere energifremtid drevet av SemiSolid™-teknologi," sa 24Ms president og administrerende direktør, Naoki Ota. "Vårt samarbeid med FREYR og nå Volkswagen vil betydelig utvide 24M-teknologifunksjonene, med et mål om å raskere adopsjon av elektriske kjøretøy globalt."

I 2020 signerte FREYR en lisensavtale med 24M med rettigheter til ubegrenset produksjon av battericeller basert på 24Ms nåværende og all fremtidig teknologi. Dette vil gjøre det mulig for FREYR å dra nytte av 24Ms pågående FoU og integrere fremtidige versjoner av SemiSolid™-plattformen i sin produksjon og salg av battericeller i alle markedssegmenter.


Trodde den skulle gå opp 20% med en sånn nyhet
Gulltider
08.12.2021 kl 21:49 19534

Den skal opp 1500 % ifølge analysen til Pareto 🥂🥂
princes
10.12.2021 kl 08:33 19068

https://insideevs.com/news/553417/volkswagen-group-partnership-24m-technologies/

Og Nano one materials med Tata chemicals er sannsynligvis leverandør av katodematterialle
china
10.12.2021 kl 09:29 18991

Vi antar at Freyr kan være den neste Volkswagen joint venture-partneren som bygger en batterigigafabrikk.

"I 2020 signerte FREYR en lisensavtale med 24M med rettigheter til ubegrenset produksjon av battericeller basert på 24Ms nåværende og all fremtidig teknologi. Dette vil gjøre det mulig for FREYR å dra nytte av 24Ms pågående FoU og integrere fremtidige versjoner av SemiSolid-plattformen i sin produksjon. og salg av battericeller til alle markedssegmenter."
china
10.12.2021 kl 22:42 18786

Dette kommer til å bli et eventyr.
Gullhaugen
15.12.2021 kl 19:47 18415

Fin inngang i Frey nå for de som kan kjøpe på nasse. Virker som det er en del short i denne nå som herjer litt :)

HOPP PÅ FOR NÅ SNUR NASSE OPPOVER OG DET KAN BLI RALLY DER BORTE.
Redigert 15.12.2021 kl 20:00 Du må logge inn for å svare
Gullhaugen
15.12.2021 kl 20:05 18399

RALLY STARTER NÅ!! NASSE GÅR I TAKET ......FREY I 12 - 14 ?
Redigert 15.12.2021 kl 21:04 Du må logge inn for å svare

Står ingenting om at VW vil bruke FREYR. De er listet som en av flere partnere for 24M.

With EV demand on the rise, carmakers need battery solutions that are beyond R&D and can be implemented immediately and cost-effectively. The SemiSolidTM manufacturing platform delivers on both. Through strategic partnerships with energy innovators like GPSC, Kyocera, AXXIVA, LucasTVS, FREYR, Koch Strategic Platforms and now VWAG, 24M has built an ecosystem to rapidly scale the SemiSolidTM manufacturing platform.

I helvete! Fest setebeltet detta e stort
Gullhaugen
16.12.2021 kl 17:38 17913

Steike meg ..bra volum over dammen ...short jobber som gale for ikk eå slippe denne løs nå. Fikk handlet på 11,77 nå men denne kan fort løpe til 13 om short gir opp å begynner å dekke inn. Spennende.Last opp!!!

https://www.marketbeat.com/stocks/NYSE/FREY/short-interest/

LATTERLIG BILLIG NÅ GRUNNET NASSE NED. LA OSS LAGE LITT SHORT SVIIIS
Redigert 16.12.2021 kl 17:48 Du må logge inn for å svare
Gulltider
28.12.2021 kl 02:52 17401

FREYR Battery
Her bør det lastes godt opp før kursen tar helt av. 🥂

Den har en fin stignings kurve nå, og med analysen som kom fra Pareto som sier denne skal opp 1500 % så bør det lastes 🥂
https://finansavisen.no/nyheter/finans/2021/08/23/7724045/spar-batterieventyr-opp-1.500-prosent