SOFTOX - Den harde veien til suksess

Bliss
SOFTOX 01.12.2021 kl 21:45 76960

Dagens børsmelding har jeg ventet på lenge. Den var svært god og kjærkommen. Endelig er den største av de usikkerhetsfaktorene som har holdt kursen nede ryddet av veien. Jeg er også glad for den gode lånefinansieringen som Softox fikk i havn for en stund siden, slik at vi kunne glemme den emisjonen som ellers kunne sett dagens lys. Det er ikke lenger noen god grunn for investorene til å tvile på Softox.
Nå ligger veien åpen for et vell av gode og sterkt kursdrivende nyheter, mens nedsiden er betydelig redusert.
I hver av testfasene for de enkelte produktene til Softox vil de informere oss om når igangsettelsen er et faktum og om resultatene av de enkelte studiene.
Jeg tror vi får en serie av svært gode nyheter i tiden som kommer.
Størst av det hele er naturligvis SIS. En fortsettelse av de vellykkede testresultatene og selve markedslanseringen av SIS (om et års tid) vil være en verdenssensasjon. SIS vil være med å revolusjonere bekjempelsen av infeksjoner og markedet for dette vidundermiddelet vil naturligvis være formidabelt.
Oppskriften til oppløsningen (råvaren) til Softox er som kjent en patentbeskyttet syntese av hypoklorsyre og eddiksyre, som begge blir brukt av immunforsvaret vårt for å drepe virus, bakterier, sopp og parasitter. Oppløsningen til Softox har vist seg å virker bedre enn det disse stoffene gjør hver for seg!!!
Oppløsningen til Softox er enkel og det kan knapt overraske noen at den er svært effektiv. Vi kan være glad for at Softox har fått i boks hele 57 patenter som vil gjøre det umulig for andre selskaper å kopiere deres suksess.
Samtidig som vi kan forvente en sterk kursutvikling for Softox i tiden framover gleder det meg å være aksjonær i dette selskapet som til de grader kan være med å hjelpe oss uten av covid pandemien, og beskytte oss mot andre sykdomsfremkallende mikroorganismen i nå- og framtid.
Redigert 23.03.2023 kl 22:41 Du må logge inn for å svare
Hotdog
04.10.2022 kl 18:25 3868

De har ikke mottatt en endelig godkjenning. De har mottatt myndighetenes vurderingsutkast, som forøvrig softox er helt enig i. Så KEMI må fremdeles utstede en eventuell godkjenning, som vi antar kommer om ikke veldig lenge. Dette er/vil selvsagt være veldige gode nyheter for softox. Synes eller selskapet har veldig mye spennende på gang og skulle de klare å selge så mye desinfeksjonsmidler at de går i pluss (noe jeg antar de vil klare ila noen mnd) så blir dette bra. I tillegg har de veldig mye annet spennende på gang både i kort og lang horisont.
heilo888
04.10.2022 kl 15:29 3945

Nå kom det en meget gledelig nyhet for Softox!
Endelig godkjenning av desinfiseringsmidlet for EU gjennom godkjenningen i Sverige.
De vil nå søke partnerskap for distribusjon for Europa og resten av verden for SoftoX desinfisering.

"SoftOx Solutions AS: Received final assessment draft from the Swedish Chemicals Agency on disinfection products
SoftOx Solutions AS ("SoftOx” or the “Company”), a clinical-stage biopharmaceutical company, with a separate disinfection branch in Norway, has received the Swedish Chemicals Agency’s final product assessment draft for the SoftOx disinfection family. SoftOx has reviewed the report and notified the Agency that the company fully supports it. The next step is a final decision on the application for SoftOx’s hand- and surface disinfectants.

With an approval from the Swedish Chemicals Agency, SoftOx can apply for mutual recognition in sequence in any EU market, including Norway. Furthermore, in parallel and in line with the company’s strategy, SoftOx will initiate talks with several potential distributors and disinfection players to bring the company’s competitive disinfection technology to market both in Europe and internationally.

For further information, please contact:
Geir Almås, CEO of SoftOx Solutions AS
Mail: ir@soft-ox.com
Phone: Front Desk: (+47) 948-59-599"
heilo888
04.10.2022 kl 10:02 4042

Topplinjeresultater fra SoftOx Solutions' fase 1 kliniske studie viser at SoftOx Biofilm Eradicator (SBE) er trygg og godt tolerert, og demonstrerer ytterligere proof-of-concept for selskapets sårpleieteknologiplattform.

Etter å ha demonstrert tidlig proof of concept for SBE-prosjektet og i samsvar med selskapets bedriftsstrategi, vil SoftOx søke en strategisk partner for å videreutvikle og fremme sitt sårpleiesegment.

Som rapportert ved utgangen av forrige kvartal har selskapet en begrenset kontantbeholdning, og det er behov for å styrke selskapet og dets likviditet finansielt på kort og lang sikt. For å styrke likviditetssituasjonen på kortere sikt har selskapet igangsatt en kostnadsforbedringsplan for å utsette ikke-kritiske FoU-aktiviteter, redusere fremtidige overhead- og infrastrukturutgifter og prioritere sine pågående utviklingsprosjekter.

På bakgrunn av denne planen anslår selskapet at en kontantinnsprøytning på inntil 50 millioner kroner er tilstrekkelig for å finansiere selskapet frem til juni 2023. En fortrinnsemisjon er et av alternativene som vurderes, opplyses det.

TDN Direkt
heilo888
04.10.2022 kl 09:29 4066

Tror Johnson & Johnson hadde passet perfekt som partner for Softox.

Ellers oppløftende med med hensyn til det de skriver om resultater fra SBE. Et giga-stort marked på verdensbasis.

Godt å få en orientering om hva de tenker ang. kortsiktig og fremtidig finansiering. Blir nok en liten utvanning som aksjonærene og markedet for øvrig kan leve godt med.
Redigert 04.10.2022 kl 09:34 Du må logge inn for å svare
Gullhaugen
04.10.2022 kl 08:46 4101

SOFTOX må jo være en fantastisk oppljøps kandidat for noen store som allerede er etablert med distribusjon. Hvem kan dette være??
mimer
04.10.2022 kl 08:45 4059

50 MNOK - eventuelt emisjon, i så fall tipper jeg 2,5 millioner aksjer a 20,- Håper det ikke blir det, eller i det minsten en kombinasjon av lån og aksjer...
mimer
04.10.2022 kl 08:38 2043


Oppdatering på SBE fase 1 topplinje, som høres positiv ut som forventet.

Finansielt beskriver de for kortsiktig behov 50 MNOK i eventuelt lån, pluss utbetaling av 25 MNOK fra SIS bevilgning.
Totalt bør det holde ca 1 år fra nå da...

Og får de på plass partneravtale rundt SBE så kanskje det kan finansiere hele selskapet på lengre sikt: "the company believes that a sale or partnership will provide the company with a good foundation to support the company’s financial situation and activities in the long term."


Update on the company’s financial situation

As reported at the end of the previous quarter, the company has a limited cash position, and there is a need to financially strengthen the company and its liquidity in the short and long term. The company is working actively with different solutions in this respect, both financially and strategically. Amongst others, the proof-of-concept data for the SBE are expected to play a vital role in securing future partnering investments and collaborations, and if successful, the company believes that a sale or partnership will provide the company with a good foundation to support the company’s financial situation and activities in the long term.

To strengthen the liquidity situation in the shorter term, the company has initiated a cost improvement plan to defer noncritical R&D activities, reduce future overhead and infrastructure expenditures and prioritize its ongoing development projects. On the basis of this plan, the company estimates that a cash injection of up to NOK 50 million is sufficient to fund the company to June 2023. An underwritten rights issue is one of the alternatives being evaluated. The estimated capital need does not take into account that approximately NOK 25 million of the previous announced grants on the SoftOx inhalation solution (SIS) is expected to be pre-paid at the time of signing the research agreement (as SoftOx is defined as a SMB company).


https://newsweb.oslobors.no/message/572544

haslam
03.10.2022 kl 10:47 2131

Takk for god info heilo888. Jeg har full tillit til selskapet hva gjelder F&U og har virkelig tro på teknologien. Det er den kommersielle siden av SoftOx som skaper bekymring. Med de data de nå har burde det være mulig å få til et samarbeid med en / eller flere store globale kommersielle aktører. Spørsmålet er om selskapet og ledelsen har tilstrekkelig kompetanse på å nettopp etablere den type partnerskap. Det er det som virkelig vil sette fart på aksjen (og ikke enda et oppslag i DN eller FA der Geir Almås snakker om potensial rett før en emisjon). Jeg blir gjerne med på emisjoner, men da burde det være en tydelig plan for hvordan de tenker å ta ut potensialet i teknologien. Her synes jeg de har mye å hente.
Redigert 03.10.2022 kl 10:48 Du må logge inn for å svare
heilo888
29.09.2022 kl 09:21 2292

Spartan; Fortsatt takk for et svært så innsiktfult og konstruktivt innlegg!(ironi)

haslam; Meget godt innlegg! Vil bare kommentere at SoftOx allerede har sterke samarbeidspartnere, og i følge ledelsen har samtaler med trolig enda sterkere fremtidige samarbeidspartnere så jeg er ikke personlig videre bekymret for fremtidig finansiering av selskapet.
Men på bakgrunn av markedets nåværende frykt for finansieringen av selskapet, og den fallende aksjekursen, har jeg i dag kontaktet selskapet og sterkt oppfordret ledelsen til å informere investorer og markedet for øvrig omkring hva de tenker og planlegger omkring finansiering av selskapet på kortsiktig og langsiktig basis.
Redigert 29.09.2022 kl 10:47 Du må logge inn for å svare
haslam
28.09.2022 kl 13:54 2406

Der er ikke så lett å bli klok på denne aksjen. Potensialet er enormt. SoftOx sin studier på sårvask viser overlegne resultater. De løser er problem som er utrolig stort rundt resistente bakterier i sår. De utvikler et inhaleringsprodukt sammen med noen av verdens fremste forskere på området. Forskere som selv har stor tro på prosjektet. En inhaleringsløsning som kan ha stor betydning for fremtidige luftveisinfeksjoner. Et prosjekt støttet av EU med 97 millioner. Det er også en bonus at produktet kan benyttes som en hudvennlig, effektiv og bredspektret hånd- og overflatedesinfeksjon mot virus, bakterier, sporer og sopp. Det er OK at de ikke er i en kommersialiseringsfase og at de brenner en del cash på veien. Samtidig er der merkelig at man ikke har klart å kommuniserer potensialet bedre, klart å tiltrekke seg partnere som kan har tilstrekkelig muskler til å sette fart på prosessen. Det totale markedspotensialet på teknologien er vel rundt 40-60 mrd dollar ++. Dagens aksjekurser viser vel enten hvor liten tro man har på at SoftOx skal lykkes med å gå inn i disse markedene, eller så er det at folk ikke har skjønt filla av potensialet til teknologien. Prisene er nå tilbake til nivå slutten av 2019. Tiden før pandemi. Siden den gang har selskapet investert enormt i F&U. Alle studiene har kommet lengre i sine faser. Dataene er så langt veldig bra. Ikke lett å bli klok på.
Spartan
24.09.2022 kl 22:04 2690


La meg da si det tydelig, nå som vi er nede på 20-tallet:

Softox tjener nær null og niks på hånd desinfeksjon. (Prestasjon å ikke klare å tjene gode penger selv under corona) De brenner penger. Ørten utvannede emisjoner, kommer nye flere ganger i året. Attpåtil har de et gedigent cash behov for å komme videre med studier.

Inhalasjonsproduktet deres er bare tull, sårproduktene har tung konkurranse, gir lite nytt og revolusjonerende.

Som om ikke det var nok går vi inn i et økonomisk miljø der cash igjen blir dyrt, vekstselskap skal straffes, og tro håp og kjærlighet ikke er nok for å la en aksje fly høyt.

Denne skal ned…ta tapet om dere ikke er altfor mye i
minus. Tenk om folk hadde hørt da den var på 37- 50 kr..,
HAS
05.09.2022 kl 08:54 3261

Høres ut på Almås som at det er en del forutsetninger og flere ting som må på plass før evt utbetaling fra EU. Penger fra US lar også vente på seg. Her ligger vel en ny emisjon rundt svingen?
Gullhaugen
05.09.2022 kl 07:54 3266

Det begynner å dra seg godt til nå. SNART slippes atombomben. Kan vi se denne i 80- 90 før nyttår? Hva er nå neste trigger? Almås sa I august at han ventet på et svar vedrørende en søknad? Hva med US?? US bør vel komme snart. Her er det vel minst 3 store triggere før nyttår. Går alt veien bør.bi vel snuse på 100.
Redigert 05.09.2022 kl 07:55 Du må logge inn for å svare
heilo888
02.09.2022 kl 00:04 3402

Spartan;
Takk for et svært så innsiktsfull og givende innlegg!
Spartan
01.09.2022 kl 21:48 3410


Jaja, blitt stille i fjøset? Selger folk før vi dumper langt ned på 20-tallet, eller venter dere til neste emisjon knekker kursen helt?
heilo888
15.08.2022 kl 21:29 3990

Har sterk tro på gull for Softox før eller senere!
Aksjen kan selvsagt gå på en nyhet i løpet av høsten da det er flere saker som ligger i løypa for å bli meldt, men man bør helst ha et tidsperspektiv på minst 2-3 år på sin investering i Softox.
Selskapet er et utviklingsselskap som ikke selv vil drive med salg av de utviklede produktene, men utlisensiere, gå i partnerskap, eller selge rettighetene til sine produkter

Om 3-5 år kan de, om de lykkes videre, være et betydelig selskap med gode inntekter/utbytte og med utsikter til megainntekter.
En 30-100 dobling av selskapsverdien bør ikke være utenkelig om de lykkes fullt ut.
Redigert 15.08.2022 kl 22:02 Du må logge inn for å svare
bj111
15.08.2022 kl 19:31 4008

Ok takk for svar. Har en post i skuffen her som sover så følger ikke så veldig med hva som skjer. Ser på kursen av og til og der skjer det ikke så mye. Men en dag kan det jo hende dette blir til gull.
heilo888
15.08.2022 kl 17:54 4068

Men det er klart at de tenker veldig stort når det kommer til SIS.
Mener Almås sa at om det vil kostet NOK 500 millioner for å utvikle SIS var det peanuts i forhold til inntektene de forventet fra SIS. Tror han sa at dette beløpet bare var 10% av inntektene fra et årlig salg av SIS.
Og dette kan kanskje være tilfelle når jeg leser at markedet samlet for den militære og sivile delen av SIS beløper seg til utrolige 1500 milliarder.
Redigert 15.08.2022 kl 17:56 Du må logge inn for å svare
heilo888
15.08.2022 kl 17:42 4071

Nå har de en lånefasilitet på 30 mill fra eierne, så de har enda nesten 2 kvartaler på seg til å reise kapital.
Nå blir sårbehandlings-studien sterkt sponset av US-army og fase 2/3 for SIS vil stort sett betalt av midler fra det Europeiske forsvaret.

Men Almås var også klar på at de trenger ytterligere langsiktig finansiering. Men om det blir via et partnerskap, en finansiell investor, eller en eller annen type emisjon er fortsatt uklart.
bj111
15.08.2022 kl 17:10 4094

Sier de noe om å hente penger via emisjon? 20 mill underskudd og 7,5 mill i underskudd tilsier vel at noe må skje?
Gullhaugen
15.08.2022 kl 12:18 4209

Oversikt for SOFTX (SOFTOX SOLUTIONS). Oppdatert 15.08.2022 - Viser at TOP 50 ikke selger en eneste aksje.


DINGE INVEST AS 10.80% 41.88m 1 117k
02 NORDNET LIVSFORSIKRING AS 9.83% 38.12m 1 016k
03 HERMOD FARMS AS 7.16% 27.76m 740.30k
04 PRO AS 3.29% 12.76m 340.30k
05 ALMHAUG BOLIG AS 3.00% 11.65m 310.70k
06 GH HOLDING AS 2.99% 11.61m 309.70k
07 ALMÅS KRISTIAN 2.99% 11.59m 309k
08 GEMALLO AS 2.41% 9 359.50k 249.60k
09 CS-HOLDING AS 1.90% 7 364.30k 196.40k
10 DANSKE BANK A/S 1.65% 6 387.40k 170.30k
11 LOYD AS 1.40% 5 432.40k 144.90k
12 JOHNSEN JAN HELGE 1.20% 4 650k 124k
13 J G INVEST AS 1.14% 4 432.10k 118.20k
14 WL-01 HOLDING AS 1.11% 4 312.50k 115k
15 AUBERT INVEST AS 1.10% 4 275k 114k
16 HOLTA & CO. AS 1.10% 4 275k 114k
17 FALCK FRÅS AS 1.00% 3 863.10k 103k
18 ROCHA INVEST AS 0.89% 3 452.10k 92 057
19 NORDNET BANK AB 0.89% 3 436.40k 91 638
20 SONJA OG EMIL AUBERTS LEGAT 0.88% 3 412.50k 91 000
21 NORDISKE RENHOLDSPRODUKTER AS 0.86% 3 325.80k 88 688
22 SKOGBRYNET EIENDOM AS 0.74% 2 853.80k 76 100
23 JUVEN INGRID 0.68% 2 625k 70 000
24 RAVI INVESTERING AS 0.58% 2 250k 60 000
25 ALSTAD INVEST AS 0.56% 2 175k 58 000
26 NAVUS AS 0.53% 2 062.50k 55 000
27 TANGEN NICOLAI 0.51% 1 963.90k 52 371
28 OSLO NÆRINGSUTVIKLING AS 0.46% 1 781.30k 47 500
29 JOMAAS RUNE 0.43% 1 653.80k 44 101
30 IHLEN HELENE KRISTINE 0.41% 1 575k 42 000
31 LINDVARD INVEST AS 0.41% 1 575k 42 000
32 HAREFRØKEN INVEST AS 0.39% 1 513.60k 40 363
33 WENNBERG IVAN 0.39% 1 495.60k 39 882
34 DFL HOLDING AS 0.34% 1 321.40k 35 238
35 JANSEN GYDA 0.33% 1 295.10k 34 537
36 JOHANSEN ØYVIND HESTVIK 0.32% 1 237.60k 33 002
37 HAUGSTAD JAN AMUND 0.31% 1 202.50k 32 066
38 FOSS TORGEIR 0.31% 1 186.20k 31 633
39 KRISTIANSEN BEN MAGNE 0.26% 1 016.70k 27 111
40 HOANG NAM TIEN 0.26% 997.39k 26 597
41 PETROSERVICE AS 0.25% 979.09k 26 109
42 LITLESKARE KENNETH 0.24% 941.25k 25 100
43 JOHNSEN CECILIA-ADRIANA 0.24% 939.38k 25 050
44 HANDELAND ØYVIND 0.24% 937.42k 24 998
45 HMF HOLDING AS 0.24% 928.84k 24 769
46 JARLSBY OLAV TRYGVE 0.23% 903.75k 24 100
47 KOMMODE HOLDING AS 0.23% 900k 24 000
48 L B HOLDING AS 0.23% 900k 24 000
49 SAND BJØRNAR LYNGVI 0.23% 900k 24 000
50 RESA INVEST AS 0.23% 899.70k 23 992
51 Other investors 31.84% 123.47m 3 293.19k
Gullhaugen
15.08.2022 kl 12:16 4209

Fantastisk kjøp nå. Kana bli årets julepresang!
heilo888
15.08.2022 kl 12:08 4221

Her et par sitater fra Q2 rapporten:
"The estimated economic potential for the SoftOx military inhalation solution will be the value of the

EU military and civilian stockpiling as a preventative preparedness tool to protect soldiers and the

civilian population within EU, NATO and partner countries. With an expected product shelf life of

more than three years, it will aid in the convenience of long-term preparedness and storage. The

company estimate that the unmet need is approx. at 10-20 pcs for each of the 3.5 million soldiers

(NATO forces including EU) and 2 million soldiers in partnering countries. In addition, for the

protection of the civil population, there is an estimated need for conservative stock piling covering

15-20 percent of the population."


Og dette:
«Based on this achievement, the company is looking into aligning the civil development of its Inhalation Solution with the military development to maximize the synergies between the two projects. Through this strategic change, SoftOx estimates that this development cooperation can double the potential sale of SoftOx inhalation solution, together with establishing a centralised distribution model for the military solution.»
Redigert 15.08.2022 kl 12:09 Du må logge inn for å svare
heilo888
15.08.2022 kl 11:43 4192

Uhyre spennende fremtid for Softox som kan løse flere av de største medisinske utfordringene verden står ovenfor.
Kan neppe være noe norsk selskap med større potensiale enn Softox.

Her er presentasjonen:
https://soft-ox.com/wp-content/uploads/2022/08/SOTX_Q2-Presentation-15.08.2022.pdf

Gullhaugen
15.08.2022 kl 09:35 4161

Det går mot en spennende høst for SoftOx. EU og US. Kommer det gjennombrudd begge steder så blir det 2 siffret.
Skovmand
02.08.2022 kl 15:14 4756

Vil gerne have et lod,afventer emmision i løbet af nogle måneder,ca.kurs 35,men måske bliver emis. rettet.
heilo888
22.07.2022 kl 19:59 5349

Alle bør ha et lodd i Softox,, stort eller lite!
Deres teknologi og pipe av produkter overgår det meste vi har sett i Norge til nå.
Men hele poenget med å investere i Softox er tålmodighet, og det å tørre sitte long i 2-3 år!
Slettet bruker
21.07.2022 kl 22:16 5531

Dere får høre med oraklet Hammers
heilo888
21.07.2022 kl 10:14 5703

Dessverre er vel erfaringene at shorts nesten alltid vinner og tjener penger i norske biotekselskaper.

Nå er det vel kanskje lukking av gap ned til 38,30 enkelte spekulerer i.
Men om det blir et kortsiktig fall dit eller ikke spiller liten rolle for oss som sitter langsiktig, bortsett fra at det kan by seg en kjøpsmulighet ved fall.
Redigert 21.07.2022 kl 10:22 Du må logge inn for å svare
Gullhaugen
21.07.2022 kl 08:54 5699

Hmmmm er det noen som sitter med naken og uregistrert short i denne?? Det er noen som på død og liv prøver å få ned kursen med å hele tiden legge ut lave poster øverst på salgssiden. Tenker de bør passe seg så de ikke brenner fingrene.

DETTE ER GULL SÅ KOMMER SNART USA.
SoftOx Defence Solutions (SDS), et datterselskap av Oslo Børs-noterte SoftOx Solutions, har fått bevilget støtte på cirka 97 millioner kroner fra European Defense Fund (EDF) for å utvikle en inhalasjonsløsning for alle EUs militærtropper.
Redigert 21.07.2022 kl 08:59 Du må logge inn for å svare
Spurs8
20.07.2022 kl 14:22 5889

Over 55 i dag er vel drøyt? Men håper du har rett. Flott mld i dag. Helt enig
Gullhaugen
20.07.2022 kl 13:56 5885

mimer skrev SWIS
Det nærmer seg også en kjempe avtale ned US army . Tenk deg hva som skjer med kursen når dette detter inn sammen med FDA godkjenning.. Dagens melding var et forvarsel. MARKEDET BLIR ENORMT. Jegvtror vi skal over 55 i dag og 70 innen fredag.
Redigert 20.07.2022 kl 13:59 Du må logge inn for å svare