***STRØMPRISEN*** FAKTURAEN FOR VANLIGE FOLK - SKREKK OG GRU

*JBJB
02.12.2021 kl 19:00 107040

Hei folkens:))

Og...Nord Pool melder i dag om 236.25 øre/kWh pluss MVA, el avgifter, Co2 avgifter++++ i Sør-Norge, folkens - hvis denne prisen holder seg gjennom hele julemåneden vil en vanlig forbruker med et gjennomsnittlig forbruk på 3000 kWh i Desember få en faktura fra sitt strømselskap på nærmere 15 000 kr, i Januar - som vi beskrev i vår tråd som nå er fjernet vil de som først får besøk av namsmannen og må frekventere fattighuset de som har skreket høyest om "jorden brenner" og krevd iverksettelse av grønne luftslott - bedrifter og firmaer vil føle utgiftene på bunnlinjen og inflasjonen vil stige raskt og brutalt - Tyskland meldte om skyhøy inflasjon denne uken og proklamerte i rene ord at energiprisene var hovedårsaken - tang og tarefolket i samarbeid med nikkersadelen har tutet om fornybar kraft uten at konsekvensene ved å avvikle stabile kraftkilder har blitt utredet - resultatene ser vi nå med vindturbiner som står stille, solen uteblir og gassleveransene er overlatt til Putins dagsform - vi er fortsatt bare i den første vintermåneden og prisene på strøm kan bli dramatisk høyere når høytrykkene legger seg over kontinentet - periodevis strømutkobling lurer i kulissene hvis kulda legger seg over Europa i Januar/Februar etter at de grønne naive politikerne har klekket ut at prisen til oppvarming skal være mest mulig lik i Norge som på Sicilia/Mallorca - inkassobyråene melder allerede om høy aktivitet hos "vanlige folk" på grunn av de astronomiske prisene til oppvarming og lys her i et av verdens kaldeste og mørkeste land - vinteren vil bli grisete big time - read our lips - skrekk og gru...ZnageZz...

NB! Håper dere fulgte våre råd om å binde strømmen slik vi gjorde til 49 øre/kWh inkludert MVA tidligere i år:))

Siste tilgjengelige strømpris for postnummer 0150 er:
236.25 øre/kWh
https://norgesenergi.no/hjelp/strompriser/

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 16.01.2024 kl 21:00 Du må logge inn for å svare
*JBJB
05.01.2022 kl 09:35 3751

Hei folkens:))

Og...i dag melder Nord Pool om nok en dag med høye strømpriser i Sør Norge, folkens - til forbruker ligger prisen mellom 2,5 og 3 kr kWh noe som tilsvarer over 2 kr/kWh etter fratrekk av regjeringens strømpakke - med 3500 kWh i forbruk for en gjennomsnittlig husholdning vil dagens pris gi mellom 7 og 8 tusen i rene strømutgifter i januar - i tillegg kommer selvsagt inflasjon, økte skatter, renteøkninger og flere bedrifter som stenger ned ++++ - fattigdomsgapet vil øke som følge av den grønne galskapen, FNs bærekraftmål og Parisavtalen med liten skrift - strømsjokkpartiene i regjeringen blir nå hardt straffet av vanlige folk og faller som stein på siste meningsmåling utført for Aftenposten og NRK - Ap faller med 3,9 prosentpoeng og Senterpartiet med 2,6 prosentpoeng som gir Ap en oppslutning på 21.1 prosent og Sp en oppslutning på 9.8 prosent - vinteren vil bli mega grisete for vanlige folk - read our lips - skrekk og gru...ZnageZz....

NB! Bræking news: Vannstanden i magasinene falt ytterligere 1,6% til 56% sist uke og ligger nå 12,5% under gjennomsnittet for perioden 2001 til 2020 som var 68,5% - overføringskablene taper for øvrig ca. 10% effekt fra energien forlater turbinene til de når forbrukerne på kontinentet - men FNs bærekraftmål og Parisavtalen med liten skrift trumfer kulde og fattighuset i et av verdens kaldeste og mørkeste land.

Siste tilgjengelige strømpris for postnummer 0150 er:
166.95 øre/kWh
https://norgesenergi.no/hjelp/strompriser/

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 05.01.2022 kl 17:18 Du må logge inn for å svare
*JBJB
06.01.2022 kl 09:23 3511

Hei folkens:))

Og...da er strømprisen i Sør Norge tilbake på elleville nivåer i en stigende trend, folkens - Nord Pool melder om 232.33 øre/kWh pluss nettleie og avgifter som gir over 3,5 kr/kWh til forbruker - selv etter fratrekk av strømsjokkpartienes pakke vil forbrukerne og bedriftene få en gjennomsnittlig døgnpris på ca. kr. 2,5 kr/kWh - fattighuset jobber på høygir og almissene fra regjeringen overføres fortløpende etter hvert som beløpene tikker inn på kto. ( 39 øre/kWh i fastprisavtale og 6o øre i utleie av el bil laderen til nabopris gir god avkasting) - resten av vinteren vil som kjent bli grisete for vanlige folk og fattigdomsgapet vil øke big time - read our lips - skrekk og gru...ZnageZz...

Siste tilgjengelige strømpris for postnummer 0150 er:
232.33 øre/kWh
https://norgesenergi.no/hjelp/strompriser/

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
spekulator
06.01.2022 kl 10:45 3425

Og magasinene i Sør-Norge er nå under 50%. Dette blir nok en dyr vinter, da alt vi har solgt ut, nå skal kjøpes tilbake til blodpris.
Odi.1
06.01.2022 kl 12:28 3375

Mye vann ble tappet ned i Sommer i følge en Nyhetssending der de intervjuet en fra Statskraft. (nrk)
Dette pga de forventet mye vindkraft fra Europa inn til Norge i løpet av Høsten og Vinteren. Disse har som vi vet stått som saltstøtter og ventet på Vind.

Det er kun en ting ( 1 ) å gjøre for å få dette til å ligne ett demokrati, det er å få på første AGENDA at alle på valg , uansett Fylke-Stat eller Kommuner må kunne STRYKE Politikere fra stemmesedlene helt til TOPPS , uten kumulering, eller beskyttelser av regelrett disputter som har sett seg selv over alt og alle !!
Dette MÅ bli ett folkekrav NR1 !
Redigert 06.01.2022 kl 12:30 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
06.01.2022 kl 12:45 3350

Bare å forberede seg på varig høye priser. Neste år skal bli enda verre. Russland kommer til å fullføre planene om en gasslinje til Kina slik at de vil redusere salg til Europa. Da vil det fort bli total kollaps i Europa med enorm arbeidsledighet.

https://seekingalpha.com/amp/article/4477220-eu-energy-policy-is-a-trainwreck

Til sommeren skal det høgges ved til den store gullmedaljen!
Mr Karma
06.01.2022 kl 13:05 3320

Hele dette med grønt skifte begynner å framstå som mer og mer tragisk og mishandlet. Det ser stadig mer ut som om de styrende ikke forstår at man opererer med ulike energiformer. Det virker som om de har blitt fremlagt dokumenter og forslag der man f.eks. har stemt for å bytte ut et visst antall Twh kullkraft med samme Twh i vindkraft. og det har sett riktig så grønt og greit ut på papiret, men har glemt at det hjelper ikke med en million vindmøller hvis ikke vinden blåser. Altså man bytter ut "menneskelig gruvedrift" (kull, olje, gass) med satsing på vær og vind. Man skifter altså fra industriell energiproduksjon til å bli i praksis "værenergibønder". Hvis man ikke finner en løsning på lagring etc. ender man opp med at bilfabrikker o.l. sviver når vinden blåser o.s.v. Akkurat som bonden må styre produksjonen og arbeidsdagen etter været.

Det er jo nettopp det vannkraften har forstått. Man samler årets regn i dammer og slipper vannet forbi turbinene tilpasset vårt behov. Ellers kunne man jo bare hatt turbiner og latt vannet renne forbi etter hvert. Det er det vindmøllene gjør med luften som passerer.

Ellers er jeg enig med noe av valgforslaget. Jeg savner veldig muligheten vi hadde før i lokalvalg til å stryke kandidater. Ikke dette tullet med å gi ekstrastemmer. Før kunne man stemme på et parti, men ikke på noen av de personene som partiet hadde satt opp. Nå blir de dratt med som gratispassasjerer uansett.. Til min glede så jeg imidlertid ved siste lokalvalg at det var en seddel som hette: "blank" , Hadde jeg visst det hadde jeg ikke holdt meg hjemme for 6 år siden, da jeg ikke greide da å finne ut hva jeg skulle velge for alle partiprogrammene var bare stappfullt av alle slags floskler. Som f.eks. " I partiet X er vi opptatt av at det skal være gode oppvekstvilkår for barn og unge i kommunen" Er det noen som er liksom mot det? Så med blank-seddelen kan man i prinsippet protestere ved at politikere får synligjort at det finnes stemmer de går glipp av.
*JBJB
06.01.2022 kl 18:22 3231

Hei karma/folkens:))

Og...har vel kommentert mye av det du korrekt poengterer tidligere i tråden, karma - de som håper på rimelig strøm kan lese seg litt opp på hva politikerne på det Norske storting har undertegnet og skal tre ned over hodene på vanlige folk - det blir mye forsakelse og fattigdom når Agenda 30/FNs bærekraftmål og Parisavtalen med liten skrift skal fases inn før 2030 - politikerne på det Norske storting har bundet landet fast til masta og skipet er i ferd med å synke - Kina og India++++ setter sitt eget land og folk først og har vendt det andre kinnet til - de står klar til å overta industri og velferd etter hvert som Europa synker stadig lengre ned i den grønne galskapen satt i scene av tang og tare sekten i symbiose med nikkersadelen og medløperne - vintrene fremover vil bli megagrisete for vanlige folk - read our lips - skrekk og gru...ZnageZz....

Les dere opp på ordgyteriet uten tanke på vanlige folk og legg merke til hvem som bærer Agenda 30 pinsen på jakkekragen!
FNs Bærekraftmål:
7. Rein energi til alle

13. Stoppe klimaendringane
Handle omgåande for å motarbeide klimaendringane og konsekvensane av dei (basert på ei erkjenning av at FNs rammekonvensjon om klimaendring er det viktigaste internasjonale og mellomstatlege forumet for forhandlingar om globale tiltak mot klimaendringar)
https://www.regjeringen.no/no/tema/fns-barekraftsmal/13.-stoppe-klimaendringene/id2590202/

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 06.01.2022 kl 18:57 Du må logge inn for å svare
*JBJB
06.01.2022 kl 19:50 3174

Hei folkens:))

Og...følg debatten i kveld med Fredrik Solvang kl. 21:20 på NRK1, folkens - da skal energiminister Marte Mjøs Persen AP (tidligere nestleder i Pol Pot partiet Rød Valgallianse frem til 2007 og nå mest kjent for å nedsette komiteer og kommisjoner) på "tiltalebenken" med motpart FB gruppa "vi som krever billigere strøm" - skrekk og gru...ZnageZz...

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 06.01.2022 kl 20:32 Du må logge inn for å svare
*JBJB
07.01.2022 kl 13:42 3014

Hei folkens:))

Og...da er almissene fra strømsjokkpartiene samt inntektene fra el bil laderen til nabopris på 60 øre/kWh overført fattighuset, folkens - oppgjøret fra kraftleverandørene for alle anlegg tikket inn i dag - kanskje noen med spot pris i prisområde Sør Norge kan belyse litt om hvordan strømpakken slo ut for (sluttoppgjøret) for desember 2021 - i følge energiminister Mjøs Persen AP (tidligere nestleder i Pol Pot partiet Rød Valgallianse frem til 2007, nå mest kjent for å nedsette kommisjoner og komiteer) er statens bidrag 73 øre i gjennomsnitt i prisområde Sør Norge - kan noen med mottatt regning gi en faktisk oversikt over strømutgiftene for desember 2021 - gjerne prisen pr. kWh (total regning delt på antall forbrukte timer kWh i desember 2021) - på forhånd takk...ZnageZz....

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 07.01.2022 kl 14:07 Du må logge inn for å svare
MacJoJo
07.01.2022 kl 15:37 2939

På regningen for Desember har jeg følgende:

Forbruk: 2798,75 kWh
Kraft: 6100,31 kr
Nettleie: - 819,57 kr
Total: 5280,74 kr

Dette gir en kraftpris inn i mitt hus på 1,887 kr per kWh alt inklusive.
*JBJB
08.01.2022 kl 10:22 2817

Hei Mac/folkens:))

Og...takk for den, Mac - stemmer godt med de som legger ut hele fakturaen på FB gruppa "vi som krever billigere strøm" - stort sett rundt 2 kr. rund baut (sluttsum delt på antall kWh) etter fratrekk av strømsjokkpartienes pakke - det kalles vel grisete sett på bakgrunn av en forholdsvis mild periode midt i desember da prisene var akseptable - almissene fra det offentlige vil måtte økes i lang tid da spot prisene vil ligge skyhøyt for at de grønne løsningene skal bli økonomisk lønnsomme og nikkers adelen villig til å investere i galskapen - FNs bærekraftmål, Parisavtalen med liten skrift og grønn galskap trumfer vinterkulda og vanlige folks økonomi - forbrukerne/bedriftene blir klienter og lett å styre - vi skal gjøres avhengig av offentlige almisser og vinteren vil bli grisete for vanlige folk - etter hvert kommer vannmålerne med pålagt rørleie etter samme mønster med Parisavtalen med liten skrift/FNs bærekraftmål som bakteppe og selges inn av politikerne som god butikk for vanlige folk - resultatet vil medføre dyrere rent vann for alle - read our lips - skrekk og gru...ZnageZz...

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 08.01.2022 kl 11:33 Du må logge inn for å svare
trodlet
08.01.2022 kl 11:07 2763

Fakturaen fra NorgesEnergi er veldig enkel, men kanskje ikke billigst. Den består av tre deler. Desember ser slik ut:
1. Strøm: xxx(forbruk) kWh - 219,68 øre/kWh
2. Påslag: xxx(forbruk) kWh - 3,49 øre/kWh
3. Fastbeløp 27,00 kr/mnd

Faktura for nettleie er ikke mottatt.
Frodon
08.01.2022 kl 11:12 2755

Jeg har gratis strøm i desember, helt greit det
trodlet
08.01.2022 kl 11:23 2737

Det har begge mine hjemmeboende barn også. :-)
Mr Karma
08.01.2022 kl 11:31 2730

Jeg forstår det slik at over 90 % har spotpris på strøm. Det har jeg også for desember, men ikke for jan. og feb. så jeg er veldig spent på des. regningen, da des. har vært like kald som jan/feb. ofte er der jeg bor. Men jeg antar at interessen for fastprisavtaler kommer til å stige kraftig framover. Hvis det kommer mye propaganda i sommer mot fastprisavtale, så kommer jeg til å tegne fastprisavtale. Det siste tilbudet jeg fikk var 160 øre med et års binding. Jeg avventer litt...
*JBJB
08.01.2022 kl 11:41 2720

Hei Karma/folkens:))

Og...du bør ha is i magen, Karma - fastprisavtalene er normalt mest gunstig mellom begynnelsen av juni til slutten av august - vår avtale ble som tidligere proklamert tegnet den 16 August og til den behagelig pris av 39 øre/kWh - fremtidskontraktene for gass som styrer de Europeiske prisene på strøm handles til skyhøye priser på lange kontrakter - men når forbruket av strøm er lavt sommerstid vil også fastprisavtalene gå ned - read our lips - skrekk og gru...ZnageZz...

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Henry Hub
08.01.2022 kl 11:45 2710

Jeg tror de fleste har fått med seg at du har fastpris på strøm, og at dette har vært et greit valg for din del.
Henry Hub
08.01.2022 kl 11:59 2699

Hvorfor velge fastpris kontra spot er kanskje en mer interessant diskusjon enn at Tille Tulla har spart noen kroner. Selv en blind høne kan finne korn.
Dersom du bor i et godt isolert hus med alternative oppvarmingskilder er fastpris lite interessant, spot har over tid vist seg å være beste løsning.
Dersom du har dårlig isolert hus er nok fastpris mye mer interessant, dette ettersom du bruker mye mer strøm når prisen er høy og desto mindre når når prisen er lav (vår, sommer og høst).
Fastprisen bestemmes ut av et gjennomsnittlig forbruk over hele året, og skiller ikke mellom forbrukere med sesongvariasjoner.

trodlet
08.01.2022 kl 11:59 2700

Jeg leser forøvrig i en overskrift i en artikkel i E24 i dag at "vedprisen har steget med 10 kroner". En slik betraktning gir ikke akkurat et inntrykk av stor økonomisk forståelse hos forfatteren av artikkelen.
trodlet
08.01.2022 kl 12:04 2686

Helt enig. Ingen selvfølge at fastpris er det mest gunstige. Finnes det noen som tilbyr spot med makspris?
Vikingfk
08.01.2022 kl 12:10 2669

Min tanke er at 70øre snitt vil bli den nye normalen. Før 2021 var den vel 54 øre her i sør
Politikerene slenger ikkje ut 70øre uten en baktanke. Så alle som kan låse under det vil ha det ok

Trur ikkje folk skal rekne med å tjene på fastpris. Heller ungå dei store svingningene.

Eg har 67 øre fast. 2 år Og tjener 5000kr i mnd neste 3 mnd ved snittpris 167øre

Men rekner med eg taper 1000kr i mnd frå april til september
Redigert 08.01.2022 kl 12:16 Du må logge inn for å svare
suspekt
08.01.2022 kl 12:12 2670

Det er alt for dyrt, Ikke så lenge til strømprisen faller, når all snøen skal gjennom turbinene.
Beste fastpris får du når strømmen er på sitt laveste, og ned mot 40-50 øre. Da låser du prisen for 5 år. Forbruket går drastisk ned på våren når temp stiger og magasinene fylles og sola skinner mer.
Blir nok flere og flere som velger solpaneler etter denne vinteren, Otovo får sikkert nok å gjøre fremover.
*JBJB
08.01.2022 kl 12:18 2654

Hei Hub/folkens:))

Og...hold deg til noe du har greie på og behold gjerne din spot pris avtale, Hub - fastprisen har de siste 10 år vært rimeligere for de som binder denne type kontrakt på sommeren og bestemmes ene og alene av hvordan kraftleverandørene leser fremtiden - på samme måte som når du handler aksjer er det fremtiden som blir avgjørende og din egen teft for hva prisene blir når den grønne galskapen og elektrifiseringen møter kapasiteten - regnestykket er enkelt når spot prisen er lav i den tiden da forbruket er minimalt og ellevilt i desember, januar, februar og mars da 75% av forbruket finner sted i Norge/nord Europa - i sommerhalvåret er spot prisen ofte lavere enn fast prisen og de fleste tør derfor ikke å inngå en langsiktig fast pris - read our lips - skrekk og gru...ZnageZz...

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 08.01.2022 kl 12:39 Du må logge inn for å svare
optimist68
08.01.2022 kl 12:20 2661

Neste uke tror jeg strømprisen går under 1 krone i sør. Mildt og mye regn med snøsmelting. Selv har jeg relativt billig fastpris og får lavere snitt å trekke fra på januar regningen -) gleder meg på vegne av alle som har spot !!
Mr Karma
08.01.2022 kl 12:53 2619

Min strømleverandør tilbyr bare fastprisavtale for inntil 1 år. Så jeg får kanskje shoppe litt rundt til sommeren?

Forresten fikk en bekjent av meg her i senhøsten en veldig gunstig fastpris av Hafslund. Han er selvstendig næringsdrivende fra bostedsadressen sin og dermed fikk han en slags næringsavtale. Den var etter mitt syn bemerkelsesverdig gunstig, men kanskje helt normalt for alt jeg vet....
*JBJB
08.01.2022 kl 13:45 2570

Hei Karma/folkens:))

Og...du kan inngå fastprisavtale med den strømleverandøren du ønsker, Karma - nettleien må du fortsatt betale til den leverandøren som eier nettet hvor anlegget (strømmåleren) har sin adresse - du får dermed to avregninger, en for forbruket og en for nettleien - read our lips - ZnageZz...

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Mr Karma
08.01.2022 kl 13:55 2566

må bare gratulere JBJB med sin fastprisavtale i høst.

Men fikk du den dealen i Sør-Norge? Det virker nesten utrolig. Men fattighusregnestykkene tyder på at du er innenfor samme strømregime som meg, og i så fall må jeg bare ta hatten av for timingen din. Beundringsverdig at du deler gevinsten i dette tilfellet. Det hadde jeg også gjort, og kommer til å gjøre det med noe ved jeg kommer til å få til overs i februar.
Frodon
08.01.2022 kl 14:05 2555

Hehe ;) De betaler med glede, latter, tårer og evige minner 🤩
Frodon
08.01.2022 kl 14:10 2550

Jeg tegnet fastpris for 3 år. Jeg begynte å skrive om dette for over 1 år siden. Da ingen syntes å være bekymret for høye strømpriser, var valget med lengst mulig fastprisavtale et enkelt valg 😜 Tror du strømprisene blir lave de neste årene?

«Frodon
14.12.2020 kl 13:31
Det er trist, men sant. Spørsmålet er bare hvor høyt strøm prisene skal gå, når "alle" skal kjøre el bil. Ingen som tror tapte avgifter på bensin og diesel ikke skal hentes inn via strøm? Da er dette en fin hedge mot høyere strømregninger»
Frodon
08.01.2022 kl 14:17 2550

Jeg bor i et nesten nytt hus, som er pottetett 😜 Balansert ventilasjonssystem med varmegjenvinning, alternative oppvarmingskilder, varmepumpe, oppvarmede gulv, varmestyring av hele huset via app/programmer, smart varmtvannsbereder osv. Det er fortsatt veldig lønnsomt hos oss med fastprisavtale, så skjønte ikke poenget ditt? Det er ca 4 mnd i året vi bruker strøm, nå har vi ca gratis strøm hele den perioden i år…og vi har fullt oppvarmet hus, da det ikke koster mye ekstra via nettleien

Jeg er enig at spotavtale har vært det beste frem til nå, men jeg har tro på at det tar en del år før vi ser hvor strømprisen stabiliserer seg mens grønt blir bygget ut og eks det meste av transport skal over på strøm. Mulig jeg tar feil, men sparer mye på dette nå
Redigert 08.01.2022 kl 14:18 Du må logge inn for å svare
Frodon
08.01.2022 kl 14:30 2558

Bare en liten tanke, vet ikke hva fasit blir, men til nå har kun ca 4% av strømkundene hatt fastprisavtale. Nå virker det som de fleste i Norge/Europa får et mer nært forhold til sin energiavtale. Hvis veldig mange vil gå over til fastprisavtaler til våren/sommeren, vil ikke det også kunne presse prisene opp? Hvis jeg hadde et produkt «alle» ville ha, ville jeg satt en høyere pris på det produktet 🥳

Det som er skremmende er å se hvor mye Russland kan påvirke hver beboer i Europa. Burde ikke Europa satse på å bli uavhengige på det området i grønt skiftet?
kokkohill
08.01.2022 kl 15:19 2531

2.39 kl 1800 søn 9/1 22. . Hvorfor ikke prøve 3 blank ? Den mørkerøde E ministeren vil juble over all hjelpen folket vil få…
optimist68
08.01.2022 kl 16:17 2478

Folk med fastpris går vel helt bananas her inne nå 😅 80 % dekka
Slettet bruker
08.01.2022 kl 16:18 2501

Endelig ble jo strømmen gratis.
Frontman
08.01.2022 kl 16:20 2493

hvordan kan du spare det når staten dekker 80% av alt over 70 øre?
*JBJB
08.01.2022 kl 16:24 2492

Hei optimist/folkens:))

Og...fattighuset betaler også for strømmen, optimist - nå kan de gunne på, le hele veien til banken og glede seg til neste overføring - naboprisen på el bil laderen på 60 øre/kWh ligger fast:))...ZnageZz...

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
kodenavn
08.01.2022 kl 16:26 2499

Det er lurt hvis vi som har fastpris kan slutte å mase om hvor gunstig ordningen er, så kanskje den består.
Samtidig er det verd å huske på at fastpriskunder har en risiko for å betale dobbel pris eller mer til sommeren, så det jevner seg ut.
optimist68
08.01.2022 kl 16:29 2469

Ja vi bør roe litt ned, enig. Jeg har ingen problem å bruke opp mine timer så naboen får klare seg selv.