***STRØMPRISEN*** FAKTURAEN FOR VANLIGE FOLK - SKREKK OG GRU

*JBJB
02.12.2021 kl 19:00 103912

Hei folkens:))

Og...Nord Pool melder i dag om 236.25 øre/kWh pluss MVA, el avgifter, Co2 avgifter++++ i Sør-Norge, folkens - hvis denne prisen holder seg gjennom hele julemåneden vil en vanlig forbruker med et gjennomsnittlig forbruk på 3000 kWh i Desember få en faktura fra sitt strømselskap på nærmere 15 000 kr, i Januar - som vi beskrev i vår tråd som nå er fjernet vil de som først får besøk av namsmannen og må frekventere fattighuset de som har skreket høyest om "jorden brenner" og krevd iverksettelse av grønne luftslott - bedrifter og firmaer vil føle utgiftene på bunnlinjen og inflasjonen vil stige raskt og brutalt - Tyskland meldte om skyhøy inflasjon denne uken og proklamerte i rene ord at energiprisene var hovedårsaken - tang og tarefolket i samarbeid med nikkersadelen har tutet om fornybar kraft uten at konsekvensene ved å avvikle stabile kraftkilder har blitt utredet - resultatene ser vi nå med vindturbiner som står stille, solen uteblir og gassleveransene er overlatt til Putins dagsform - vi er fortsatt bare i den første vintermåneden og prisene på strøm kan bli dramatisk høyere når høytrykkene legger seg over kontinentet - periodevis strømutkobling lurer i kulissene hvis kulda legger seg over Europa i Januar/Februar etter at de grønne naive politikerne har klekket ut at prisen til oppvarming skal være mest mulig lik i Norge som på Sicilia/Mallorca - inkassobyråene melder allerede om høy aktivitet hos "vanlige folk" på grunn av de astronomiske prisene til oppvarming og lys her i et av verdens kaldeste og mørkeste land - vinteren vil bli grisete big time - read our lips - skrekk og gru...ZnageZz...

NB! Håper dere fulgte våre råd om å binde strømmen slik vi gjorde til 49 øre/kWh inkludert MVA tidligere i år:))

Siste tilgjengelige strømpris for postnummer 0150 er:
236.25 øre/kWh
https://norgesenergi.no/hjelp/strompriser/

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 16.01.2024 kl 21:00 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
21.01.2022 kl 21:06 5210

Berikelsen pleier ikke å være særlig lenge her i nord, det er helt ok. Nå tror jeg ikke sulamitten forøvrig kommer hit heller, til det er nok stærkassene alt for høyt belånt. Ellers ønsker jeg tastaturkrigerne i sør lykke til med demonstrasjonene på fb, det blir vel som under krigen, med de oppskrytte gutta på skauen.
Odi.1
23.01.2022 kl 13:43 5167

Stor enighet om å fortsette kraft tyraniet for folk flest på Stortinget. Kun Frp og Rødt som ønsket å gjøre noe fornuftig.
Denne SP Vedum sågar mener det er frp sin feil at el prisene er som de er.
I Bondeorganisasjonene er det 75% Flertall for EØS .

De er holdt utenfor tyraniet selv; med egne overføringer med penger fra statskassen.
Hvorfor er ikke dette behovsprøvet i NAV systemet?
Fakevenues
23.01.2022 kl 14:02 5153

Det blir spennede å se ved neste valg, da kommer vel fasiten på 'manns minne' frem.
3 partier + ett mandat som ble stemt inn på egen liste stemte for å rette opp sine feil. Ved neste valg bør dette vises på reultatene.
FRP
KRF
RØDT
PASIENTFOKUS
"Et klart flertall på Stortinget avviste alle forslag om å gjøre strømstøttepakken bedre for hardt plagede norske forbrukere."
AP
H
SP
SV
V
MDG
https://www.nettavisen.no/norsk-debatt/makta-rar-pa-stortinget-stort-flertall-mot-massive-krav-om-en-bedre-strompakke/o/5-95-378515
Odi.1
23.01.2022 kl 14:13 5101

Srøre AP mener i Nettavisen at de ( frp/rødt) har totalitære trekk ?
Altså om en vil avslutte disse utenlandskablene og påføre innbyggere og bedrifter/arbeidsplasser sinnsyke strøm regninger og VIL gjøre noe med dette; så er AP sin holdning at DU er TOTALITÆR ! 👀

Dette MÅ Norske innbyggere legge seg på minne til de neste valgene!
*JBJB
23.01.2022 kl 14:30 5080

Hei folkens:))

Og...de 40 milliardene som renner inn i statskassa som følge av elleville strømpriser skal nok få ben å gå på, folkens - vi vet jo hvem som ankom Gardermoen i går kveld...ZnageZz...

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Fakevenues
23.01.2022 kl 14:32 5077

Det burde også innførens en karenstid for politikere som bytter parti etter vindretningen. Karenstiden bør settes likt med den tid personen har vært tilknyttet det partiet som denne forlater evt har vært medlem av andre partier.
Med så massivt engasjement som det har vært i denne saken, så MÅ det få konsekvenser for fremtiden.
Odi.1
23.01.2022 kl 14:48 5065

Mulig de skal bygge om alle Tomahawk Heli dem fikk av Brandon og bygge om til vindmøller? 😁

Nei; promte få på plass stryking og forbud med kumulering.

Uansett ; hvor ble LO av i debatten om disse ekstremist strøm prisene? ... plutselig ble det helt stille..🤔
kodenavn
23.01.2022 kl 14:50 5065

Og det står at det er REGJERINGEN som betaler for at Taliban-pakket flyr privatfly og innlosjeres på Soria Moria.
Gahr Støre betaler fra egen lommebok da ?
Det er norske SKATTEBETALERE som betaler for galskapen. Det er den enslige tobarnsmora på Romsås, og minstepensjonisten på Notodden i et uisolert gammelt hus, med minstepensjon som betaler moroa.
Politikerne raner folket med strømprisene og bruker pengene som fulle sjømenn.
Jeg håper AP på neste gallup er nede i 12 % velgeroppslutning.
Gahr Støre kan sette strek for strømprisranet og sløsing med våre skattepenger.
Det eneste som trengs er vilje og gangsyn.
Vi er drittlei.
oppturen
23.01.2022 kl 19:07 4986

Kan dette være en stor del av årsaken til dyr strøm :
https://e24.no/internasjonal-oekonomi/i/MLJvR0/pandemien-koster-tyskland-dyrt

Har øvrigheta funnet en genial måte å «opprettholde» det private forbruket ?
pengex
26.01.2022 kl 21:51 4735

Elvia legger 15% på nettleia , 7øre på topp av de 47ørene. Som en liten hevn for at rushtids leia ikke ble gjennomført.
Det er virkelig vanlig folks tur nå. Bare å bytte ut panelovner med miningutstyr. Da går man i det minste i null.
Må bare legge til dette vg sitatet fra en klovn i systemet for dere som er litt oppgående på strøm og økonomien :

Når elektrisiteten transporteres fra A til B forsvinner det en del strøm på veien, såkalt overføringstap. Og når strømmen er rådyr, blir dette tapet mer kostbart enn i et normalår.

Nettapet, differansen i mengden strøm som blir produsert og matet inn i nettet og mengden strøm som blir levert, må dekkes av nettselskapet som igjen sender regningen videre til kundene
Redigert 26.01.2022 kl 22:02 Du må logge inn for å svare
noprofit
26.01.2022 kl 22:01 4747

Ja helt utrolig, mener å ha lest her nylig at Elvia skylder kunder 1,5 milliarder i for mye fakturert nettleie…😂

De eier ikke skam noen av de, kraftprodusenter og nett-selskapene.
pengex
26.01.2022 kl 22:06 4800

Nei og når vi vet at norsk strøm faktisk er en gratisvare. Altså det kreves ingen råmaterialer annet enn vann.
Vedlikehold og bygging av forsyningsnett koster IKKE den summen de drar inn. Da hadde det ikke vært strømbrudd hver gang det regner og blåser litt.
Slettet bruker
26.01.2022 kl 22:55 4791

Og i tillegg med dyrere alkohol og tobakksvarer som er øket er norges inflasjon en grunn til og øke rentene og selv med oljepriser som er hinsides.
Norge kunne vært 0 rente i 30 år om regjeringene hadde fjernet avgiftene som gjør oss til verdens mest forgjellende folkeslag,selv med olje fra 1972 Japan er et godt eksempel.
Eier du ikke gjeld ingen fradrag på skatten.
Norgesglasset i et nøtteskall.
Politikerne er i ferd med og ødelegge mange og skjønner ikke hva de kan ha med og gjøre,dette blir sprengstoff.
Norge er og har f eks de dyreste matprisene i verden,bensin skattes,egeneide opptjente penger og hus skattes,barn koster skjorta .
For et grunnlag de har til unge som skal overta,gjeldslaver i 30 år.
PSI- Investor
26.01.2022 kl 23:03 4839

Snart får vel de smarte politikerne for seg å selge kloakknettet til private aktører. Samt selvsagt vanntilførselen. Da kan de få enda en ny strålende måte å inndra kjøpekraft på dersom noen fremdeles skulle ha noe igjen av det.
valdresbonden
27.01.2022 kl 06:10 4755


Riktig, inndragning av kjøpekraft, dette er en villet handling det vi nå ser..

Er kontoen tom når måneden er over, har du heller ikke penger å dra på tur med, forbruke, etc , etc.. Dette har vært underklassens privilegie i alle år, nå lar de middelklassen bli en del av underklassen. Rikingene får de ikke tatt.

Planen er vel at alle som er i jobb skal ha akkurat nok penger til å komme seg på jobb og tilbake igjen. Å sitte å se på NRK raddis dagsrevyen, der vi skal bli indokterinert med at vi har det best i verden. Når sommeren kommer nå, sola stikker fram, og det ikke er mange kilowattene vi trenger i løpet av ett døgn, da er alt glemt.

Saueflokken er lett å lede..

V.
Odi.1
27.01.2022 kl 13:26 4693

Etterforsking må til her nå, hva Politikere har foretatt seg og ikke minst Statskraft .
Ledelsen i Statskraft må omg settes under Administrasjon med Politi overvåkning.
Veum SP på morgen nyhetene i debatt med Listhaug skjemmet seg ordentlig ut med å bare sitte å flire og le over hva de har holdt på med i kulissene.
Alle husker jo Borten Moe SP som var "Far" for disse Monstermastene og la til rette for kabler ut av landet som gir bort Energien vår i Norge.
Ikke at denne Frp statsråden skal gå klar , han har signert på noe som overhode ikke var grunnlaget for disse kablene, total etterforsking må til her hva og hvem som har gjort hva som har ført til denne totale KATTASTROFEN de har skapt.
Listhaug viftet med dokumentene i programmet som var grunnlaget for denne "kabel" utvekslingen. Den skulle sikre de Norske innbyggerne.

Hvor er Sivilombudsmannen opp i dette, er de inne å etterforsker, eller er det stappe fult der også med personer som er involvert?

Veum SP snakker seg bort med gamle beskyldninger på Frp når han blir konfrontert hvorfor de stemte i MOT en sikring av prisen for de Norsk innbyggeren ,og bedrifter. Falskhetens Nådegave vi har fått som finansminister?
Hvor lenge kan menigheten i SP ha denne surrekoppen stappe full av kameler gående som frontfigur?
Og hvorfor slipper Veum SP unna disse spørsmålene fra NRK journalisten??
Nok en gang sitter disse Nrk personene kun å jatter med venstresiden og de kommer unna de vesentlige spørsmålene.
Dog skal Fredrik Solvang ha honnør for å stå løpene ut , han gir seg ikke før han får ett ordentlig svar.
Redigert 27.01.2022 kl 13:46 Du må logge inn for å svare
Odi.1
27.01.2022 kl 13:39 4723




Denne vil de huske, 6-700 000 på FB vil nok ikke slippe dette med det første!

AP Stuper SP stuper...

valderesbonden : " Saueflokken er lett å lede.."

For så hvit riktig i normale omstendeligheter, men nå vil og har dette fått en ekstrem domino effekt inn i andre segmenter som er livsviktige for folk og bedrifter.
ALT vil få en gigantisk prisstigning. Er ikke helt borte med å tenke at dette terrorist "TALIBAN I OSLO" var en gigantisk unna manøver fra Arbeiderpartiet nok en gang for å få fokuset bort fra denne Energi katastrofen dem har vert med å stelt i stand for innbyggerne og bedriftene i Norge.
Støre " jeg måtte gå mange runder med meg selv "

Redigert 27.01.2022 kl 13:49 Du må logge inn for å svare
Kalle 1
27.01.2022 kl 14:00 4716

Vel,jgr og "rundene" hans er bare rør !
Han er politiker, med store vyer.
For seg selv.
Det som er virkelig smått utrolig er at landets befolkning, har stemt på fyren.
DET,er urovekkende.
Vi må våkne opp allah sammen,begynne å følge med.
Om vi ikke evner det,må vi i det minste stille dem til ansvar for sine handlinger.
Slettet bruker
27.01.2022 kl 15:07 4704

Jeg kan si det så enkelt at jeg blir ikke å stemme på et parti som har yrkespolitikere fremover. De har mistet såpass mye av min respekt at jeg kan ikke beskrive det. Vi MÅ få inn uføretrygdede, arbeidsledige, NAV-ansatte, arbeidere, småbedrifts-eiere, osv inn på Stortinget neste valg om vi vil at dette landet skal snus om og bli bedre. Vi trenger folk som vet hva som er daglige utfordringer for alle, og som vil jobbe for at vi alle skal få det bedre og ikke bare storkapitalen i Oslo-gryta. Håper bare at denne krisen ikke går over av seg selv og at folk glemmer hva politikerne nå faktisk har gjort og fortsatt gjør!
*JBJB
29.01.2022 kl 16:25 4609

Hei folkens:))

Og...da vi skrev at "vinteren ville bli grisete big time" på grunn av den grønne galskapen og elleville strøm priser allerede i August i fjor var det mange som ristet på hodet og latterligjorden påstanden, folkens - nå er fasiten klar og hver tredje forbruker må stramme inn livreima eller spise havregrøt hver dag på grunn av feilslått energipolitikk der tang og tarefolket har forledet verden og politikerne til å tro at vind og sol kan bestilles på autopilot - de som håper på "normale" tilstander i energimarkedet når våren nærmer seg og almissene fra strømsjokkregjeringen (varer ut mars) stopper opp kan ta seg en bolle - prisene vil ligge langt over tidligere sommerpriser og en krone/kWh pluss avgifter vil være billig - det som redder regjeringen og de som sitter i pendlerleilighetene med gratis strøm er forbruket - i sommermånedene er strømforbruket en brøkdel av vintermånedene og dermed blir utgiftene der etter - read our lips - skrekk og gru...ZnageZz....

Nesten en av tre har måttet kutte forbruk på grunn av strømpriser
https://www.abcnyheter.no/nyheter/norge/2022/01/29/195821027/undersokelse-nesten-en-av-tre-har-mattet-kutte-forbruk-pa-grunn-av-strompriser

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 29.01.2022 kl 16:48 Du må logge inn for å svare
pengex
29.01.2022 kl 23:22 4546

De fleste steder er vel driftet med privat vanntilførsel.
Og bor man utpå bygda er også renseanlegg ett privat foretak. Kommunen er bare snille og legger på noen extra gebyrer.
Slettet bruker
30.01.2022 kl 03:08 4486

Det du driver med er indoktrinering: Allerede lenge før vi fikk høye strømpriser ble vanlige folk især i Norge flådd. Samtlige politikere har vært med på å skape dagens kapitalanarki og systematisk og strukturell undertrykking av folk flest. At folk flest har det mye verre enn for 40 år siden på de fleste områder er et worldwide fenomen. Om man skal luke ut " globale" tendenser, så er det to parametre norske politikere skal måles imot: Hvordan er det stilt med Norge nå mot hvordan det var? Hva viser fakta om Norge sammenlignet med rike EU land.
Om du graver i offisielle rapporter, statistikker især fra OECD, samt pålitelig forskning, så er blant annet fakta som dette interessant:
- Under de blåsvarte- Solberg og gjengen, har fattigdommen ( OECD) steget hvert år og nærmer seg 11% av norske husholdninger. I Nederland har den gått ned hvert år, også under COVID og er på 6,9%. Antall fattige i Norge er dermed 50% høyere enn der ( og de har ikke et oljefond).
- Norge har den høyeste gjeldsgraden blant husholdninger i OECD, ligger på 17 plass i OECD på medianlønna, og kostnader for varer og tjenester (SSB) ligger 50% over rike EU land.
- Den psykiske helsa for høyskole og iniversitetsstudenter ( " alvorlige psykiske plager"- Ungforsk, ligger tre ganger over Nederland ( 1 av 3, mot en av 9). Lignende resultater finner du for alle husholdninger, pensjonister, uføretrygdede, barnefamilier, ja i grunn det utvalget du er opptatt av.
- Den rikeste prosenten i Norge er nå tre ganger så rike enn i rike EU land ( SSB, OECD, CBS osv.).

Dette er bare toppen av kransekaken, og konklusjonen er entydig: I Norge så er det ingen politikere i de etablerte partier som har det i sitt DNA å ivareta sine innbyggere; tvertom så har de i en evighet skadet folk flest og beriket de rike. Det er ikke en påstand; Det er en uomtvistelig sannhet.
Livskvaliteten har på en generasjon rast ned for de som ikke tilhører den heldige delen av befolkningen ( mye tyder på at det fortsatt er mer enn 50% av befolkningen). Især TVANGEN for folk flest i alle former har økt voldsomt. Samtidig er det omtrent ikke noe som er demokratisk igjen, hverken lokalpolitisk, økonomisk, overfor monopolister, eller politisk. Vi har ikke lengre valg eller frihet, og er snart over fra A4 til frimerkestørrelse. Motsatt er det for de med makt og penger som gjør hva de vil med stadig flere redskaper i verktøykassa og med politikere som garantister for overføring av makt og penger til disse. Dette er SÆRNORSK.
Et av tusenvis av eksempler er nettopp det som skjer på strømfronten: Hele politikerballetten har tillatt at vi har en elendig infrastruktur og at penga istedenfor å få dette på en minstestandard som er i EU, har blitt utbetalt i utbytte, bonusser, høye lønninger. Også spekulasjon, som selvsagt driver opp prisen er tillatt. Hele systemet er kun tilrettelagt for at aktører kan berike seg, og sluttbruker betaler for gildet. Som om dette ikke er nok ble alle pålagt å ha AMS, som eneste land i verden, og de få som ikke har det må betale et ulydighetsgebyr på 2000 kroner, hvert eneste år som eneste land i verden,(15 tyske fartsbøter hvert år) MED POLITISK VELSIGNELSE, viser bare hvor organisert kriminaliteten i Norge er. Fascisme er i grunn det eneste ordet som er dekkende. I Nederland så betaler man dyrt for strøm og gass ( man må ha begge deler der). Intil medianbolig så får du dog kompensert såpass at din totalregning ( på 25000) ikke øker. I Norge må en vanlig husholdning regne med 14-16000 i ekstraregning ( tilsvarende 2 års strømforbruk i Nederland). Det er helt tydelig at politikere, banker og andre gribber her samarbeider for å få tak i dine penger ( de som var tiltenkt ferie men står ubrukt). Det er det som er den norske måte å gjøre det på.
Det grønne skiftet har overhodet ikke noe sammenheng med at norske politikere konsekvent skal flå og skade folk flest.
Det grønne skiftet er en nødvendighet, hvor de samme krefter prøver å få tak i mest mulig subsidier, som for øyeblikket tilfaller bedrifter som Statoil; en bedrift som har rotet beviselig 200 milliarder kroner, uten at det får konsekvenser for de ansvarlige. Mest sannsynlig er regningen på over 300 milliarder kroner. For 300 milliarder kroner kan hele Norge ha nesten gratis strøm i flere 10 år.

Den situasjonen norske politikere har sørget for ( elendig livskvalitet for folk flest,amerikanske rikdomsvelder, undertrykking av folk gjennom tvang og vannvittige grenseløse utgifter vi blir påtvunget) er veldig nær totalitære tilstander. At også de rødsvarte nå bare forsterker dette betyr jo bare en ting: Demokratiet Norge er steindødt, og alle hovedårer til å overføre og beskytte de rike fortsetter som før. Oslo Børs Casino er en av de, og Spetalenkrana, uvilje til å endre regler, slik at innsidehandel opphører,informasjonsplikt, likebehandlingsprinsippet og like regler på børsen er langt unna ekte børser, og sørger for milliardoverføringer og uholdbare urettferdige og umulige forhold for småinvestorer.
Til og med EU har sett seg lei, men det driter politikere i Norge i. Eneste børs i verden hvor det er lettere å bli statsminister enn å tilhøre de rike og bli dømt for innsidehandel.
Slettet bruker
30.01.2022 kl 03:35 4473

Fikk ikke rettet småfeil. Det som er synd er at økende misnøye over lang tid bare har ført til at folk den gangen uttrykte det ved å stemme på FRP, og nå SP. Det medførte også bompengerpartiet, pensjonistpartiet osv. Om tanken er at flest mulig skal ha best mulig livskvalitet, så er det i grunn ikke et eneste parti som er i water der. Den tendensen er global, men konsekvensen hittil er at vi har fått langt færre fungerende demokratier, og at endel sosiopater har herjet fritt. 41% nær fattigdomsgrensen i USA og god hjelp av høyrefascister ( Oxford Analytica), og russiske troll slrget for at en av de største sosiopater fikk all makt. Vi driter også i Putin ( nok en sosiopat), Erdogan, Xi, og et 100 talls andre. Vi avholder VM i diverse idretter i land som bedriver mord, og vi gjør ikke en dritt med multinasjonale kriminelle selskaper, organisasjoner, eller at noen skal fortjene milliarder i lønn. Oxfam er snart den eneste demokratiske instansen som kan fremheve fakta, uten å bli tatt ( da prøver man å svartmale de på annet vis). Når WHO og FN også har betydelige svin på skogen, så er det fritt frem for alle som vil deg vond. Skribenten som startet tråden er tydelig høyreekstremist, og slike prøver å påvirke deg til å tro at det er den nødvendige omstillingen til et miljøvennlig samfunn som er årsaken til at du blir flådd. Å bli flådd er politisk bestemt. I Norge gjør alle etablerte partier det konsekvent ( vanlige folk skal betale for kjepphester de har). Jeg tror at rekkefølgen her i form av å bli flådd og dårlig livskvalitet ikke er så feil: FRP, H, AP,SP,KRF, Venstre, SV, Rødt.
Ingen av de får min stemme: vi må få tilbake demokratiet, folk flest må ha MYE frihet, men det må bli en totalomvending på makt og overføringer til store mektige bedrifter. Også der utmerker Norge seg: jeg har aldri hørt om at vi krever penger fra FB, Apple, Google MS, fordi de bryter med alt av regler. Hele EU har saksøkt og fått mange milliarder derfra ( uten at det løser de store antidemokratiske problemet knyttet til disse fascister). All honør til Neil Young som vil at Spotify skal opphøre med høyrefascistiske podcast. Skulle ønske at folk støttet opp og tegnet abonnement andre steder enn i fascistiske Spotify.
I lille Norge så kan jo fagforeninger, NAF osv. bli noe annet enn en bokklubb for godtroende, og kan vi kreve at du faktisk er forsikret for noe når du har tegnet en forsikring...God start, men på langt nær nok.
Norge er nå et land, hvor samtlige av de etablerte politikere sørger for at de rike blir enda raskere rike enn noensinne før, og hvor livskvaliteten for folk flest er rasert fullstendig. Det produseres nå " tapere" som aldri før, og det er KUN vanlige folk som betaler regningen for lav livskvalitet, og økt press på de mangelfulle systemer som skal motvirke det, samt økt rikdom til eliten. Disse eier også media, som er noe av det mest undertrykkende i verden. Jeg leser primært saker på engelsk, tysk, fransk og nederlandsk, og er sjokkert over hvor " russisk" norsk media er.
En total fravær av kritisk journalistikk, samt 99% doktrine av de som eier Norge, og bestemmer dagsorden er det som mates Norge med.
Makthavere selv gjør hva de kan for at fakta ikke kommer frem, blir vridd osv. osv. Norge scorer dog fortsatt høyt på " demokrati" scalaen, men det er kunn av EN grunn: Norge har samtlige instanser som gir score på sin liste: ( Tilsyn, forbrukerinstanser, klageinstanser, regler osv.). Det er bare ett problem: INGEN av de har en reel funksjon! Det er bare papirinstanser! Stockwatch har ingen funksjon, forbrukerinstanser ivaretar ikke dine interesser ( har ikke fullmakter), så alt er bare utgiftsposter og suppeinstanser, noe det IKKE er i ekte demokratier.
Redigert 30.01.2022 kl 06:00 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
30.01.2022 kl 06:55 4442

Problemstillingen som skribenten initierer, er meget viktig; bare så synd at vedkommende prøver å misbruke det til høyrefascistiske formål.det er faktisk Solberg og FRP som iherdig har tilrettelagt for dagens idioti. Det hjelper selvsagt ikke at de svartrøde gir Paracet for å bøte på kreft med spredning. Det illustrerer dog veldig tydelig at etablerte politikere er avslørt, og overhodet ikke har en intensjon om å omfordele midler, eller sørge for at vanlige folk skal få bedre livskvalitet på noe område. Strukturelle og nødvendige endringer for at folk flest skal få tilbake en brøkdel av den livskvaliteten de engang hadde er fullstendig utelukket; politikere idag er overhodet ikke inn i politikken for at folk flest skal ha best mulig livskvalitet; De er primært egotrippere, deltar i realityporno og er opptatt av likes og klikks, og alt annet som kan gi de mynt i kassa.
Hvordan det er stilt med folk er fullstendig uinteressant, og de omtaler selv ALDRI fakta som viser at Norge nå er blant de verste land å bo i for mer enn 40% av befolkningen. Få jeg minne om at 41% i USA lever nær fattigdomsgrensa, og at vi er på full fart dit. 1 av 5 har nå store problemer, og det var før strømproblemer.
Forøvrig: lover det bra for Norge når 1 av 3unge har alvorlige psykiske problemer, mens land vi konkurrerer med har 1 av 9 som sliter. Begge tallene er vanvittige, med hva vi bedriver i Norge er katastrofalt. Tenk deg at vi tillater at 1/3 del av befolkningen får en betydelig reduksjon i sin livskvalitet på rekordtid, bare fordi disse fascister som kaller seg politikere nekter å anerkjenne problemet, og er mest opptatt av å grave det ned! Om de helst vil produsere flere som Breivik, så har de jammen funnet oppskriften!
Redigert 30.01.2022 kl 07:24 Du må logge inn for å svare
Njord
30.01.2022 kl 07:43 4452

Valdresbonden har helt ett ; hele systemet er rigget slik at arbeidsfolk, og dette gjelder stort sett alle i lønnet arbeid , skal jobbe fra de er ferdig utdannet til vi går i grava. Første grepet var å redusere pensjoner slik at man må jobbe lenger: Kortest mulig tid til å nyte sin pensjonisttilværelse og stå i lengst mulig i arbeid for staten. Nå kommer miljøavgiftene og høye strømpriser; helt i tråd med klorofyllkomunistene våte drømmer; folk får mindre penger til fritid og forbruk.
Måler er at befolkningen skal stå lengst mulig på rottehjulet for «samfunnets beste» Dvs så politikere kan sløse med andres penger og redde verden mens staten vasser i penger.

Njord
Redigert 30.01.2022 kl 07:45 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
30.01.2022 kl 07:55 4454

Jeg stiller når som helst opp i en debatt som representant for folk flest mot samtlige av de politiske partier som finnes i Norge. Det er lett match.
De har beviselig skadet folk flest med viten og vilje i lang tid. Politikk har blitt et yrke med meget gode ordninger, uten krav om kvalifikasjoner, etikk, genuinitet osv. Det er et utall av kvalifikasjoner som kreves til så godt som alle yrker, men det å være en politiker er uten krav. Du kan være verdens største idiot og være politikker. Ikke minst i Norge. Alt en norsk politiker drømmer om er penger, makt og oppmerksomhet. Det grunnleggende: Å sørge for at flest folk har det bra er IKKE noe de bryr seg om. Politikere har redusert seg selv med viten og vilje til en administrasjon for de rike. De fortjener overhodet ikke noe respekt, Tvertom så fortjener de å bli behandlet slik de behandler sin befolkning. De må ikke sutre og klage på at de stadig utsettes for trusler; Det er jo selvsagt og en snill måte for folk å si ifra om at det de bedriver beviselig er å påføre folk mest mulig lidelse. Og slikt skal de selvsagt ikke kunne påføre oss. De skal gjøre det motsatte, og når de bare skaper nye Breivikker, så fortjener de all den pepper de kan få. Basta.
Norske politikere beveger seg lengre og lengre fra demokratiske grunnprinsipper, og er helt lik USA, Russland og Kina. Undertrykkingen og overføring av penger til de rike, samt å minimalisere livskvalitet er målet, og all statistikk beviser det. Så i beste fall er hele gjengen yrkeskriminelle. At naive nordmenn som kun leser VG sluker alt av indoktrinering er skremmende. Det betyr bare at disse idioter kan undertrykke oss enda mer, uten at noen ønsker å ta livet av de. Om flere hadde ønsket det, ville de muligens endre sin attitude, men sålenge flesteparten synes at de er kjekke så kan de bare fortsette med å ødelegge Norge og tar betaling for det.
Helt ufattelig at til og med AP nå er et fascistisk parti.
Kl. 23.12: Selvsagt fikser du ikke kritikk, men bekrefter dit høyrefascistiske ståsted, gjennom sensurering, når du siler hvem som skal kunne kommentere all den usaklige dritten du slenger ut. Hvem er dit store forbildet: Putin? Sosiopaten Trump? Xi? Erdogan, eller må vi tilbake i tid🤣🤣. Samtlige driver med det du gjør: Totalitære virkemidler, sensur og doktrine.
Redigert 30.01.2022 kl 23:18 Du må logge inn for å svare
kokkohill
30.01.2022 kl 08:46 4463

Nå ligger Sør Norge 1.02 kroner over alle rundt oss. . Riksrett for det som har satt oss i denne ødlegende situasjonen.

Ledelsen i Statkraft ,Statnett må kastes fra sine jobber og gjøres ansvarlige. Vi kan ikke lenger se på dette
Redigert 30.01.2022 kl 08:46 Du må logge inn for å svare
Heks
30.01.2022 kl 08:55 4449

Det er luft og ingenting. Ingen dekning og ingen sikkerhet
Like negativ er Nordeas suksessforvalter Robert Næss, som i tillegg viser til den ekstreme strømbruken ved å lage (mine) kryptovalutaenhetene. Røkke skal på den ene siden redde verden med grønne investeringer, mens hans satsing på bitcoin og andre kryptovalutaer krever vanvittig med elektrisk kraft........"""bitcoin og andre kryptovalutaer krever vanvittig med elektrisk kraft"""""det er vel nok av vanlig folk som ikke ser følgene av pengespillet våre rikfolk driver med men heller åpner alle mulige hatdiskusjoner mot alle bare ikke mot ......??????
Heks
30.01.2022 kl 09:00 4478

Riksrett for det som har satt oss i denne ødlegende situasjonen. Mener du bla dem som tjener penger på kryptovaluta-spekulasjoner?
Heks
30.01.2022 kl 09:02 4489

....eller dem som har åpnet, åpner for "datasentre" som stort sett forbruker vannvittig av vår strøm?

Ha, ha jeg ser at åpneren av denne tråden stenger den for kritiske kommentarer (og forlanger plutselig tillatelse av han selv "kongen av denne tråden" for de som våger å være litt mer kritisk til dette ekkokammeret når argumentasjonen ikke gagner hans egen politiske ståsted. Og det er ikke første gang. Er det "JBJB" s forståelse om ytringsfrihet når han blir møtt med andre meninger enn hans egne? >>>Steng dem ut . JBJB tenk deg om hvem som oppfører seg som Pol Pot her. Min mening er at denne oppførselen er barnslig og intolerant.

Saklig informasjon som våre strømpopulistene (JBJB) ikke liker

En norsk husholdning bruker fire ganger så mye strøm som en dansk
Norge har ekstremt høy andel elektrisitet i energiforbruket. Strømforbruket per innbygger er rundt ti ganger
større enn verdensgjennomsnittet. Som det fremgår av diagrammet nedenfor, har Norge i tillegg det høyeste
strømforbruket i Europa. Norske husholdninger har fire ganger så høyt strømforbruk som danskene, og
nesten dobbelt så høyt som i Sverige og Finland. Dette skyldes bl.a. mye kraftintensiv industri, og at
elektrisitet er en mer vanlig oppvarmingskilde enn i andre land.6
93 prosent av norske husholdninger bruker
elektrisitet til oppvarming.
Redigert 30.01.2022 kl 10:29 Du må logge inn for å svare
*JBJB
30.01.2022 kl 09:08 4484

Hei folkens:))

Og...tråden må dessverre fortsatt forbli stengt på grunn av faren for mer ordgyteri langt utenfor trådens tema, Pol Pot argumentasjon, personangrep uten rot i virkelighetens verden og vrangforestillinger (til og med Spotify er fascistisk) hvor alt som ikke står i Maos lille røde er fascisme ++++, folkens - når det er sagt viser dagens spot pris (03.02.2022) 183.28 øre/kWh pluss nettleie og avgifter i Sør Norge, noe som blir mellom 3 og 3,5 kr./kWh til forbruker - som tidligere nevnt har politikerne i vesten blitt forledet av tang og tarersekten til å vedta grønne og populistiske tiltak uten at konsekvensene mellom etterspørsel og produksjon er blitt utredet - "vanlige folk" får nå føle den uvettige politikken på pungen og kommende uke med fallende temperaturer blir spennende - legg merke til hvor lite villig Bath Eide (AP) er til å snakke om de elleville strømprisene, men desto mer ivrig etter å fremheve målene i den destruktive Paris avtalen - som tidligere nevnt trumfer FNs bærekraftmål og pampene i EUs ønsker om kraft fra Norge fattighuset, Namsmannen og vanlige folks økonomi - vinteren vil fortsatt bli grisete for vanlige folk - read our lips - skrekk og gru...ZnageZz

Siste tilgjengelige strømpris for postnummer 0150 er:
183.28 øre/kWh
https://norgesenergi.no/hjelp/strompriser/

Hei Heks/folkens:))

NB! Hva du mener er revnende likegyldig, heks - den første strøm tråden som vi opprettet allerede i August 21 ble slettet på grunn av usaklige innlegg med personangrep utenfor trådens tema - hvis du og fascisme fareren ønsker å fremføre noe av interesse er det selvsagt fritt frem å opprette ny tråd.

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 03.02.2022 kl 18:00 Du må logge inn for å svare
*JBJB
07.02.2022 kl 17:36 3805

Hei folkens:))

Og...tråden må dessverre fortsatt forbli stengt på grunn av faren for misbruk til ordgyteri langt utenfor trådens tema, Pol Pot argumentasjon, personangrep uten rot i virkelighetens verden og vrangforestillinger (Spotify og AP er fascistisk) hvor alt som ikke står i Maos lille røde er fascisme ++++, folkens - når det er sagt melder NVE i dag at de elleville strøm prisene vil vare over sommeren, inn i vinteren og sannsynligvis lengre - konsekvensene av den grønne galskapen skal lures inn - etter hvert vil de høye prisene fremstå som normale og stimulere til at grønne innvesteringer skal bli lønnsomme - men vanlige folk blir taperne når bunnlinjen i normalt bærekraftige bedrifter minker og konkursene øker - inflasjonen og prisene på alle konsumvarer vil stige og rentene nå gamle høyder som følge av politikernes grønne populisme hvor tang og taresekten setter dagsorden og Parisavtalen/FNs bærekraftmål trumfer namsmannen, fattighuset og landets beste - read our lips - skrekk og gru...ZnageZz....

NB! Vår treårige fastprisavtale på 39 øre/kWh pluss MVA blir mer og mer gullkantet - takk MDGml med medløpere:))

Inga Nordberg, direktør for energi og konsesjonsavdelinga i NVE sier i et intervju med NRK at NVE-prognosene viser at det er stor sannsynlighet for høye strømpriser ut året.
– Det vi ser er at man må være forberedt på at det blir høye priser på et mye høyere nivå enn vi er vant til. Ikke bare i vinter, men også i sommer og kanskje neste vinter, sier hun.
https://www.nrk.no/norge/nve-varsler-hoye-strompriser-ut-aret-1.15844598

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
*JBJB
07.03.2022 kl 19:53 3487

Hei folkens:))

Og...selv om tråden fortsatt må holdes stengt på grunn av faren for misbruk til Pol Pot argumentasjon og ordgyteri utenfor trådens tema er det dags for å ta en statusrapport over tingenes tilstand, folkens - både i denne tråden og den som ble slettet advarte vi om konsekvensene av at Putin hadde hendene på Europas gass kraner og dermed styringen av Europas energi sikkerhet (se åpningsinnlegg) - selv før den pågående krigen i Ukraina har advarslene vært mange men prellet av til fordel av Parisavtalen/FNs bærekraftmål++++ - vanlige folk i hele den vestlige verden får nå føle uansvarligheten på kroppen og lommeboka - i morgen vil en kWh koste den nette sum av kr. 6,53 pluss MVA og avgifter i prisområdet Sør, selv etter regjeringens strømkompensasjon vil en kWh da koste mellom 3,5 og 4 kr. pr kWh - på sikt vil det såkalte grønne skiftet føre til nedleggelser av bensinstasjoner som i en krisesituasjon vil gjøre det vanskelig å finne fyllingsmuligheter - som kjent er strømnettet lett å slå ut eller sabotere og elektriske kjøretøy vil bli ubrukelig - read our lips...skrekk og gru...ZnageZz...

Tirsdag blir det høyest strømpriser i Sørøst-, Vest- og Sørvest-Norge. Mellom klokken 7 og 8 på morgenen vil strømprisen der ligge på 6,53 kroner per kilowattime (kWh).
https://www.abcnyheter.no/nyheter/norge/2022/03/07/195830892/arets-hoyeste-strompris-i-sor-norge-tirsdag-makspris-pa-6-53-kroner-per-kwh

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
*JBJB
27.04.2022 kl 19:46 3152

Hei folkens:))

Og...nå er vi der, folkens - advarslene vi predikerte både i startinnlegget (02.12.2021) i denne tråden og i den slettede er nå ute i åpent lende - Putin har gjort som forventet og stoppet gassleveransene til Polen og Bulgaria - sjokket i energimarkedet er allerede i spill og gassprisene har skutt i været siden meldingene kom i går kveld - men det store smellet kommer når Tyskland faller under Putins jernhel - den naive energipolitikken i EU har gjort kontinentet helt avhengig av Russisk gass og luftslottene om ustabile energikilder som vindmøller og solkraft faller nå på steingrunn - over 40% av Tysklands energi kommer fra Russisk gass og stabile energikilder er faset ut (blant annet 4 atomkraftverk) etter press fra tang og tare folket i symbiose med den ødeleggende Paris avtalen (KIna+++ har rett til å fortsette med kullenergi frem til 2030 for så å vurdere sin egen energi situasjonen) - de stigende gassprisene vil medføre strømpriser vi aldri har sett her på berget når høsten kommer og medføre inflasjonstall helt ute av kontroll - read our lips - skrekk og gru...ZnageZz...

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
*JBJB
24.05.2022 kl 15:03 2957

Hei folkens:))

Og...tør vi minne om hva vi advarte mot både i denne og den slettede tråden, folkens - den grønne galskapen vil føre til priser pr. Kwh. ingen har sett maken til neste vinter - rasjoneringen kommer på toppen med uante konsekvenser for bedrifter og vanlige folk - når selv Statnett truer med rasjonering til vinteren lyser varsellampene mørkerødt allerede - en rekke bedrifter og konsern ser seg allerede rundt etter land som har bærekraftige priser på energi - utflaggingen til aktuelle land hvor Parisavtalen og FNs bærekraftmål sammenlignes med uttalelser fra Komiske Ali - alle som har fulgt tråden vet at de høye energiprisene er drepende med økonomisk inflasjon, lange køer hos namsmannen, arbeidsløshet +++ - dette er noe av selvskadingseffektene som politikken til tang og taresekten samt nikkeradelen i Hoire er med å sette ut i live - vinteren vil bli grisete big time - read our lips - skrekk og gru...ZnageZz...

Forsyningssituasjonen kan bli anstrengt i enkelte situasjoner opp mot og gjennom vinteren 2023, varsler Statnett.
https://www.abcnyheter.no/nyheter/norge/2022/05/24/195847963/statnett-kraftforsyningen-kan-bli-anstrengt-gjennom-vinteren

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 24.05.2022 kl 15:12 Du må logge inn for å svare
keisam
24.05.2022 kl 21:48 2876

Dette er en ønsket utvikling fra stort sett alle partier. Statkraft, NVE og Statnett er en inkompetent gjeng, er snart 10 år siden elbilen og elektrifisering av annen industri startet og burde vært enkelt å predikerer fremtidens kraftbehov. Den norske befolkningen er blitt holdt for narr i mange år og vi vil gjenvelge de samme suppegjengen på tinget. Borgerlønn er nå blitt innført via strømstøtte, og vil sannsynligvis gjelde flere områder i større omfang, som landbruksoppgjøret. De som prøver å ytre seg kritisk til beslutninger eller fraværende tiltak blir enkelt tiet ihjel av større medier, og sannsynligvis bidra til større krasjlanding langt frem i tid. Det finnes neppe noen Jens Evensen i dag, hverken i byråkratiet eller politikken som vil legge føringer for nasjonens beste i tiårene fremover. Vi må bare belage oss på å betale høye avgifter og energikostnader fremover og deretter få litt borgerlønn i retur, vi blir slaver i vårt eget land for å holde hamsterhjulet i gang. Kanskje det eneste som kan redde oss er at renta ikke flyger høyt.
*JBJB
03.06.2022 kl 13:07 2734

Hei folkens:))

Og...som tidligere predikert er alle krisers mor under oppseiling, folkens - som kjent trumfer Parisavtalen og FNs bærekraftmål skyhøye strøm og energipriser, strømrasjonering, inflasjon, økt fattigdom og kø hos namsmannen, hungersnød++++ - nå bekrefter Statnett og NVE våre tidligere prediksjoner om stor fare for rasjonering av strøm kommende vinter og slår alarm - read our lips - skrekk og gru...ZnageZz.....

Både Statnett og NVE har derfor slått alarm, på en så stille måte som bare statlige organer kan: Statnett har hevet farenivået til gult i hele Sør-Norge. I praksis betyr det at det er opp til 20 prosent sjanse for strømrasjonering, noe som er mer sannsynlig enn at du skal gjette rett på et terningkast.
https://www.nettavisen.no/okonomi/synes-du-stromkrisen-har-vart-ille-da-bor-du-grue-deg-til-vinteren/f/5-95-511135

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 03.06.2022 kl 17:32 Du må logge inn for å svare
noprofit
03.06.2022 kl 18:21 2650

Ja og da takker vi alle som har vært med å stemme frem rød side som har vist handlingslammelse fra dag 1.

Helt utrolig, dette så de tidlig i fjor høst..🤣