***STRØMPRISEN*** FAKTURAEN FOR VANLIGE FOLK - SKREKK OG GRU

*JBJB
02.12.2021 kl 19:00 103941

Hei folkens:))

Og...Nord Pool melder i dag om 236.25 øre/kWh pluss MVA, el avgifter, Co2 avgifter++++ i Sør-Norge, folkens - hvis denne prisen holder seg gjennom hele julemåneden vil en vanlig forbruker med et gjennomsnittlig forbruk på 3000 kWh i Desember få en faktura fra sitt strømselskap på nærmere 15 000 kr, i Januar - som vi beskrev i vår tråd som nå er fjernet vil de som først får besøk av namsmannen og må frekventere fattighuset de som har skreket høyest om "jorden brenner" og krevd iverksettelse av grønne luftslott - bedrifter og firmaer vil føle utgiftene på bunnlinjen og inflasjonen vil stige raskt og brutalt - Tyskland meldte om skyhøy inflasjon denne uken og proklamerte i rene ord at energiprisene var hovedårsaken - tang og tarefolket i samarbeid med nikkersadelen har tutet om fornybar kraft uten at konsekvensene ved å avvikle stabile kraftkilder har blitt utredet - resultatene ser vi nå med vindturbiner som står stille, solen uteblir og gassleveransene er overlatt til Putins dagsform - vi er fortsatt bare i den første vintermåneden og prisene på strøm kan bli dramatisk høyere når høytrykkene legger seg over kontinentet - periodevis strømutkobling lurer i kulissene hvis kulda legger seg over Europa i Januar/Februar etter at de grønne naive politikerne har klekket ut at prisen til oppvarming skal være mest mulig lik i Norge som på Sicilia/Mallorca - inkassobyråene melder allerede om høy aktivitet hos "vanlige folk" på grunn av de astronomiske prisene til oppvarming og lys her i et av verdens kaldeste og mørkeste land - vinteren vil bli grisete big time - read our lips - skrekk og gru...ZnageZz...

NB! Håper dere fulgte våre råd om å binde strømmen slik vi gjorde til 49 øre/kWh inkludert MVA tidligere i år:))

Siste tilgjengelige strømpris for postnummer 0150 er:
236.25 øre/kWh
https://norgesenergi.no/hjelp/strompriser/

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 16.01.2024 kl 21:00 Du må logge inn for å svare
Odi.1
29.08.2022 kl 14:48 3499

"LO, NHO og Offshore Norge vil ikke endre de storstilte planene om å bruke strøm fra fastlandet for å få ned utslippene på olje- og gassplattformene. Selv om det kan bety enda dyrere strøm." ref: VG

At NHO vil ha sugerør inn i Olje og Gass milliardene , er jo forståelig for hver og en som driver med noe , tappe tullinger i det offentlige på andres bekostning er jo ikke ulovlig, men at Arbeiderene rundt i Norge ikke tar grep og får fjernet denne Barth Eide og denne LO lederen, er helt uforståelig.
Hele fasiten ligger egentlig i at AP er totalt overlatt OSLO AP , resten av landet er det plassert nikkedukker uten ryggrad.

Disse kablene er en varslet Strøm katastrofe for småbedrifter og husholdningen i Norge. Kun for at en Paris avtale statistikk skal PYNTES !!
Samtidig gir STØRE/ VEDUM , og AP med SP 2 milliarder i GASS til Ukraina . En gass som dem forestille er en katastrofe å bruke i Norge selv.
Tyskland starter opp Kullkraftverk igjen.
Redigert 29.08.2022 kl 14:50 Du må logge inn for å svare
Hugoil
29.08.2022 kl 20:25 3444

*JBJB: Sa du at den første strøm-tråden ble slettet? Hvorfor ble den det?

Nasjonalpolitikken er degenerert, Noe NRKs økonomijournalist ymter frampå i sin kommentar i dagens Dagsrevy-innslag fra ONS i Stavanger. Men også kommunepolitikken kan ha blitt degenerert/dirigert til å gå med skodder på for se bare dagens artikkel på FA:

https://www.finansavisen.no/nyheter/debattinnlegg/2022/08/29/7920879/stromkrisen-kan-forklares-med-elementaer-okonomisk-analyse

Redigert 29.08.2022 kl 20:31 Du må logge inn for å svare
*JBJB
29.08.2022 kl 21:28 3389

Hei Hogoil/folkens:))

Og...jepp, den ble opprettet i midten av August 2021, Hogoil - med samme innhold, advarsler og anbefaling som i denne tråden om snarest å inngå en fastprisavtale på fornuftig nivå hvor vi henviste til vår egen 3 årige fastprisavtale på 39 øre/kwh pluss MVA, nettleie og avgifter - hvorfor tråden ble slettet kan ha flere årsaker, men en del usakligheter og andre politisk ukorrekte innspill da få så fanden på veggen kan ligge til grunn - men det gir ingen mening å bruke tiden på spilt melk - vinteren vil bli grisete for bedrifter, vanlige folk, MDG aktivister++++ og stortingspolitikere med 100% strømstøtte når vreden når ut til velgerne - et scenario ala Sri Lanka lite kan bli en realitet - read our lips - skrekk og gru...ZnageZz...

NB! I morgen (tirsdag 30 August) faller prisrekordene på strøm nok en gang!

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Hugoil
30.08.2022 kl 10:08 3302

..kanskje også pga. "vår egen 3 årige fastprisavtale"?

Joo, det gir mening å gråte over spilt vann. Prisøkningen er pga:

1) Korona-furoren
2) Den framprovoserte Ukraina-krigen
3) Utenlandskablene

Alle 3 dreier seg om the great reset, grønne skiftet og dreininge/ønsket om større styringsenheter som EU og i framtiden one world order/FN.

Det er så mye sammenblanding mellom EU og land utenfor EU og via World Economic Forum, at til og med den norske pressen framstiller ikke punktene 1-3 hverken fullt ut eller objektivt. Det er så ille at skal du være mer oppdatert så må man til og med lese Steigan. Se her:
https://steigan.no/2022/08/arbeiderpartiet-som-ble-konsulentpartiet-og-mistet-fingerspissfolelsen/?utm_source=substack&utm_medium=email
*JBJB
30.08.2022 kl 19:11 3226

Hei folkens:))

Og...debatten i kveld med Fredrik Solvang i NRK1 kl. 21:20 vil nok en gang handle om strømprisene, folkens - Solvang vil også denne gangen ta opp flere temaer som har vært debattert og problematisert i tråden - at den grønne galskapen uten konsekvensanalyser, Paris avtalen med liten skrift, FNs bærekraftmål (djevelen sitter alltid i detaljene) og pampene i Brussel i symbiose med tang og tare sekten bør stilles til ansvar blir neppe tema denne gang heller - stay tuned - ZnageZz...

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Hugoil
31.08.2022 kl 16:41 3117

Helt sykt at USA og Nato_Jens har stimulert fram denne høyst unødvendige krigen i Ukraina for å gagne US våpenindustri og US verdenshegemoni ved å utnytte et av de værste og mest korrupte landene i verden med lavest levealder. Helt sykt! degenerert politikk Og det skal "vanlige folk" betale for.
https://www.finansavisen.no/nyheter/utenriks/2022/08/31/7922875/tysk-industri-stopper-opp-okonomiministeren-slar-alarm

- what war we will do - (eksakt etter Jens)
Redigert 31.08.2022 kl 16:44 Du må logge inn for å svare
Odi.1
31.08.2022 kl 16:49 3114

Det skapes også ett helt falskt bilde av at dem "kun" snakker om de TO siste utenlands-kablene , som om dem ikke har betydning.
Dem holder selvsakt helt tett om alle de andre utenlands-kablene som er lagt siden 90 tallet, der lenge før problemet Statskraft pøste på med Billig kraft og tømte ned magasinene og reservene til det Norske folket og bedriftene.
TOTAL gransking av de siste 10 årene, og det må få alvorlige konsekvenser økonomisk, og også mulig det her er rom for fengselsstraffer for dem som har påført oss denne Galskapen!!

En kan ikke stå på Nyhetene og si : " vi tappet ned vannmagasinene, for vi regnet med mye vind energi inn til Norge fra Europa utover Høsten og Vinteren "
....." denne energien uteble pga Europa MÅ ha den selv, og det er mye vind stille nå " Høsten 2021.... NRK , og prisene begynte å gå i været !!
Har 0 med Putin og Ukraina å gjøre dette her for oss her i Norge.

Min mistanke er at NHO og ERNA "gjengen" skulle påføre OSS dette for å tvinge frem disse Galskapens Vindparker langs kysten og i fjellheimen.
Godt planlagt inn mot Valget som dem selv så dem kom til å tape så det sang etter.
Vi sitter igjen med ødelagt fauna og Fugl liv , ned sprengte fjellpartier på størrelser med Fotballbaner og "E18" anleggsveier gjennom den beste fjellheimen.

I stede for å Bygget noe som en vet virker 100% og er minimal sammenlignet med å ødelegge uvurderlig Natur og Dyreliv.

Det er selvsagt å Oppgradere Vannkraften.
Det er å bygge flere mindre Grønne Gasskraft anlegg langs kysten.
De er å bygge ut Hydrogen der dette har en hensikt.
Det er å få på plass ett Atom eller Thorium anlegg i hver Landsdel , også flere der dette er sikkert og hensiktsmessig.
Solenergi på alle Tak der dette er ønsket, og har en hensikt økonomisk.
Det er å oppgradere Veier , Broer ,Tuneller langs de mest befolkede områdene , slik at en "brenner" på sikt minst mulig energi på transport.
Kaier i hver en krok , der en kan utnytte smidig sjø transport .
Legge de store Eksport Flyplassene nærmest mulig Fiskenæringene, ikke langt borte i huta heiti kun for at noen NHO gribber skal styre inn alle pengene til seg selv og arvingene.
( her er det ett kapittel som det ikke er tatt noe tak i fra myndighetene, dem snakker kun om idiotiske tog baner der ingen skulle tro noen skulle tro noen bodde )
Vei og BUSS er 100 ganger mer lønnsomt og fleksibelt, og dette gjelder hele landet !!!
Redigert 31.08.2022 kl 17:15 Du må logge inn for å svare
*JBJB
31.08.2022 kl 18:14 3104

Hei folkens:))

Og...som tidligere nevnt sitter djevelen alltid i detaljene, folkens - nå truer pampene i EU med at Norge er forpliktet til leve opp til mantraet om Europas grønne batteri gjennom avtaler som bare et fåtall har innsikt i og som er ukjent fra tidligere - de samme politikerne som har satt galskapen på tegnebrettet gjennom Parisavtalen med liten skrift, FNs bærekraftmål+++ har fått "kalde" føtter og leter febrilsk etter utganger før vanlige folk tyr til gatene - industridøden er i ferd med å innta Europa/vesten og priser på kr. 20 kwh når nettene blir lange og kulda setter inn er et svært sannsynlig senario - hvor er de grønne medløperne her på debattsidene, dere som mener det er mer humant å fryse ihjel enn å få heteslag, forresten - vinteren vil bli grisete big time - read our lips - skrekk og gru...ZnageZz...

NB! Vennligst hold kommunisten Pål Steigans meninger og din merkelige tilnærming til Putins angrepskrig/Nato og USA unna tråden er du znill Hugoil!!

EU-kommisjonen mener Norge ikke har rett til å begrense krafteksporten gjennom utenlandskablene som følge av EØS-avtalen.
https://www.abcnyheter.no/nyheter/norge/2022/08/31/195868238/eu-advarer-norge-mot-kutt-i-krafteksporten

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla

Redigert 01.09.2022 kl 22:21 Du må logge inn for å svare
geo01
01.09.2022 kl 23:56 2958

Stræmmen blir høy men støtten er bra.
Jeg klager ikke,men hytte eierne sliter og de får slite dobbelt.
Synes regjeringen har gjort en god jobb for folket,slutt og klag og syt.
Strømmen blir 20 pluss.kjøp ved men ikke utenfor meg da den sure stanken er råtten av billig ved som ryker nedover.
Tigerberget
02.09.2022 kl 05:45 3012

«En god jobb for folket»…..

Hva har de egentlig gjort utenom å følge nøye med?
OZZY
02.09.2022 kl 07:13 2989

vi i boligsameie har 4 ladestasjoner. noen som vet om vi får strømstøtte på de ?
Redigert 02.09.2022 kl 07:14 Du må logge inn for å svare
Hugoil
03.09.2022 kl 12:24 2893

JBJB: Great reset er så stor og greit at det overgår/inkluderer både strømprisene og det politiske virkemiddelet krig (du vet at US begynte med droner og proximity, mens Russland henger mer igjen i det gamle). Det er nå min mening. Og jeg er ikke kommunist.
Vi kan vle begge si som Gro, alt henger sammen med alt.
Redigert 03.09.2022 kl 12:25 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
03.09.2022 kl 12:51 2898

Alle sameier får strømstøtte på brukt felles strømforbruk
Thesistulling
03.09.2022 kl 14:26 2862

Kan ikke legge skylden på Frp alene her, begge sider er like skyldige.
Bare hør på "briljante" Støre nå, pluss bonden fra Hedmark.
Pratet med noen bønder i det siste, høres ikke ut som om de liker han noe særlig lengre.

Inkompetente surrebukker uten forankring i virkeligheten hele hurven.
Var ei i rødt på NRK tidligere idag, virket faktisk veldig oppegående i sin kritikk av, ja de fleste som har åpnet nebbet sitt vedrørende strømkrisen.
Og disse utdaterte teoriene innen finans de mener er passende i disse tider som gjør at renta øker?
🤣
orum
03.09.2022 kl 14:34 2872


https://www.document.no/2022/09/02/se-intervjuet-med-trygve-tamburstuen-pa-doctv-i-kveld-kl-21-00/


Intervju med Trygve Tamburstuen
Redaksjonen
Trygve Tamburstuen var statssekretær under Bjartmar Gjerde, den første olje og energiministeren. I dette intervjuet forteller Tamburstuen om bakgrunnen for dagens strømkrise. Det var en varslet storm, men politikerne, kraftselskap…
*JBJB
04.09.2022 kl 09:11 2688

Hei folkens:))

Og...i går tikket "strømregningen" for August inn på konto, folkens - fastprisavtalen medførte at kr. 1550 tikket inn på kto. - i September blir forbruket adskillig større og støtten økes til 90%, det blir penger av slikt - takk Støre, Vedum og MDG medløpere ++++:))...ZnageZz...

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 04.09.2022 kl 09:16 Du må logge inn for å svare
thypoon
04.09.2022 kl 09:29 2726

Gleder meg til høsten og vinteren med fastprisavtale her også. Går mange tusen i pluss:))))
Vikingfk
04.09.2022 kl 09:42 2776

Har og fastpris avtale og vil få utbetalt 3000kr i august
Noe eg synes er helt på trynet
Hele norge ink bedrifter skulle hatt maxpris 1kr.
Det kunne både folk og bedrifter levd med

Alle liker forutsigbarhet. Og bedrifter kunne brukt dette som kostnad i produkter/tjenester

Prisen vil da og være så høg at alle ville prøvd å spare mest mulig

Mange bedrifter kan ikkje sku av og redusere produkajon i noen enkelt timer som er dyre. Det klarer vi fint på privaten

Alle vett jo hvorfor vi ikkje har 100% kompensasjon. Slik at staten kan ta moms på hele beløpet før strømstøtte betales av kun strømpris

Redigert 04.09.2022 kl 09:44 Du må logge inn for å svare
Hugoil
04.09.2022 kl 15:43 2723

Det var ifølge tsjekkisk politi 70.000 mennesker som fylte den gigantiske og symbolske plassen Václavské náměstí i Praha lørdag 3. september 2022. De demonstrerte mot den sittende regjeringa, mot de enorme energiprisen samt mot EU og NATO. Demonstrantene vil ha slutt på sanksjonene mot Russland og slutt på støtten til krigen i Ukraina.
https://www.blesk.cz/clanek/regiony-praha-praha-zpravy/721998/desetitisice-lidi-protestovaly-na-vaclavaku-proti-vlade-fiala-demonstraci-svolaly-proruske-sily.html
Tigerberget
04.09.2022 kl 15:58 2715

Får 4500,- utbetalt for strømforbruket i August, men da har naboene ladet bilen så mye de vil, så strømforbruket er jo det samme om det trekkes fra mitt eller deres hus.
keisam
04.09.2022 kl 16:09 2703

Er nok bare starten på sosial uro, hvis ikke de ulike landene og EU klarer å kjøpe seg ut av problemene. Spørsmålet er om de har nok penger uten å skape finansielle problemer senere.
keisam
04.09.2022 kl 16:25 2681

Dette er jo som forventet. Byråkratene som sitter i de 3 statlige selskapene NVE, Statkraft og Statnett bryr seg ikke om folket. Er ikke lenge siden Kjetil Lund(tidligere statssekretær i AP) fra NVE var i D18, kunne ikke gi meg det inntrykket som intellektuell byråkrat.

MSM kommer ikke til å forfølge Tamburstuen kommentarer og vil sannsynligvis betrakte han som gammel uviten mann som ikke følger med i samfunnsutviklingen. Folket er happy med å motta noen få kronasjer i støtte og gir blanke i om at industrien død. 1 av 3 sysselsatte jobber i det offentlige og er helt avhengig og forpliktet av dagens samfunnsstruktur og styring.
jaroas50
04.09.2022 kl 17:50 2685

Det blir forhåpentligvis slutt på dette meningsløse vrøvlet om at folk får igjen penger på strømmen etter regjeringens krisemøte om et par uker.
*JBJB
04.09.2022 kl 18:30 2653

Hei jaroas50/folkens:))

Og...dream on, jar - det er heldigvis fortsatt lov å være smart her i kanten av Nordpolisen - her er el bil laderen på utleie 24/7 til nabopris, bra for miljøet og lommeboka - takk Parisavtalen med liten skrift, takk FNs bærekraftmål, takk MDG og medløpere+++:))...ZnageZz...

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Slettet bruker
04.09.2022 kl 22:19 2566

Hvis Norge vil unngå å gå glipp av inntekter på 3000 - 5000 milliarder kroner i året (2022 kroner) inkl. verdiutviklingen på oljefondet, så må vi melde oss ut av EØS.
EU's energireform vil utvikle seg til noe helt horribelt sett med norske øyne.

Og utenfor EU/EØS får vi fritt herredømme over norges energiproduksjon, og står fritt i anvendelsen av denne. Bl.a. kan vi gjøre som russerne og kreve oppgjør for strøm og gass i norske kroner.

Det beste flytende havvindskonseptet i verden vil holde seg unna Norge, om Norge er i EØS. Så havvind ligger i øyeblikket an til å ikke bli noe av i Norge. Og f.eks. Morrow batterifabrikk fremstår i øyeblikket som et rent fakeshow.

Det er veldig sunt for Norge, at det nå kan bli kastet litt kaldt vann inn i den intern-norske kommunikasjonen.
Redigert 04.09.2022 kl 22:24 Du må logge inn for å svare
undrende
04.09.2022 kl 23:19 2516

I dag spratt det over 6 kr i midt norge også, og det hjelper lite at magasinene er fulle, og elvene renner flomstore, når de skylder på at det importeres fra Sverige
thypoon
04.09.2022 kl 23:37 2491

Og hvordan ser du for deg at det skal skje i praksis..!?

Koster mer enn det smaker verdu. Noen er smarte og sikret seg mot denne galskapen, og nå skal vi håve inn🍾🍾🍾
*JBJB
05.09.2022 kl 19:38 2304

Hei folkens:))

Og...vi fikk mye tyn da vi i den slettede tråden fra August i fjor og denne advarte om at den grønne galskapen ville føre til ekstrem inflasjon, arbeidsledighet, overarbeidet namsmann, galopperende renter+++ og industridød i vesten, folkens - nå er vi ved advarslenes episenter/realitetenes grunnvoller og nye undersøkelser viser at 6 av 10 bedrifter i Storbritannia står i fare for å slå av lyset, stenge strømmen og sende arbeiderne på porten på grunn av den grønne galskapen uten konsekvensanalyser - takk Greta Thunberg +++, takk Parisavtalen med liten skrift, takk FNs bærekraftmål, takk naivister, kaffelattere og MDG medløpere - heldigvis sitter Støre og Vedum stille i båten og følger saken tett - vinteren vil blir grisete big time - read our lips - skrekk og gru...ZnageZz...

Soaring energy bills are threatening to put six in 10 British manufacturers out of business, according to a survey that lays bare the extent of the crisis facing the next prime minister.
https://www.bloomberg.com/news/articles/2022-09-02/six-in-10-british-factories-at-risk-of-going-under-as-bills-soar?srnd=premium-europe

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
thypoon
05.09.2022 kl 20:28 2288

🍿🍿🍿 de grønne får bare styre på, vesten går utfor stupet uansett. Fint så lenge det varte..
Hugoil
06.09.2022 kl 00:03 2195

Føler du også deg forulempet av Finansavisen med deres sletting av tråder i ytringsfrihetens redfinerte navn?
Her er jo ingen aksjer nevnt på denne tråden heller, så den lever kanskje farlig i disse ukene mens Finansavisen retenker seg om det må bli nevnt noen aksjer for at tråden kan få leve på "diskusjonsforumet".
Hugoil
06.09.2022 kl 15:28 2078

President Biden og hans sønn Hunter har gjort monkey business i Ukraina over flere år fra tiden Biden var visepresident under Obama. Sønnen satt i det ukrainske energiselskapet Burisma sitt styre og tappet ut penger sammen med oligarken Oleg Kolmorkovski. Laptopen til Hunter ble funnet "kastet" da han ikke hent et den etter reparasjon og den inneholdt svært mye sensitivt prikk prikk prikk. Pappa presidenten har nå gitt en krig og enda høyere priser. Det er mellomvalg i november i USA og I MORGEN slippes filmen med trailer vist i linken - hvor monkey businessen framgår. Den er sann og avklart, men alt har vært forsøkt sensurert i media etter påtrykk fra høyt poli8tisk nivå - men endel har framkommet og framstår som sant. All denne korrupsjonen på høyt nivå gir oss høyere strømpriser
(tror du ikke det er korrupsjon, hvorfor tror du oljeselskapene på norsk sokkel fikk voldsomt gunstige skattelettelser under korona og Oljefondet og andre store investorer kjøpte seg tungt opp i olje på oljebunnen 2020-21, endret kategorinavn til Energi slik at man slapp å vise olje spesielt og forlenget rapporteringshyppigheten?
Saken er at det er så mye frekt og det er så frekt at du tror det ikke er sant; derfor lar det seg gjøre.).
Er det 1,5,- kwh som er break-even for vindkraft? Da er det klart, det kan ikke bli særlig lønnsomhet om ikke strømprisen er 3,-. Da må Norge "vise solidaritet" med EU og servere strømmen der, slik at po9litikerene kan ødsle med konsuemntoverskuddet på andre valgflesksaker. (tenk å søle bort hele fjorårets valgkamp på klimasaken. Strømstøtten nå oppsummert til 40mrdkr er det dobbelte av det Politivesenet hoster i året. Hvorfor ikke bruke penger fornuftig, det blir holdt borte fra fet valgkamp. Disse slubbærtene sitter bare i 4 år. Det er desverre altfor lenge, særlig når de forfølger en lang Agenda2030 - som Jonas arver etter Erna.)

https://www.armstrongeconomics.com/world-news/corruption/my-son-hunter-movie-trailer/

--

Ovenforstående underbygges av tidligere leder av partiet SPD i Tyskland:
https://www.berliner-zeitung.de/politik-gesellschaft/oskar-lafontaine-deutschland-handelt-im-ukraine-krieg-als-vasall-der-usa-li.261471

Stor demonstrasjon i går i Leipzig.
Redigert 06.09.2022 kl 18:34 Du må logge inn for å svare
*JBJB
06.09.2022 kl 20:10 2033

Hei folkens:))

Og...i kveld kommer det til å gå ei kule varmt i debatten kl. 21:20, folkens - da møter nemlig Spettet olje og energiministeren for å debattere utenlandskablene, den grønne galskapen og konsekvensene for Norge og vanlige folk som aldri ble utredet - stay tuned...ZnageZz....

NB! Hydro har redusert aluminiumsproduksjonen både på Husnes og Karmøy på grunn av strømprisene. På begge verkene er produksjonsceller tatt ut av drift.
https://e24.no/boers-og-finans/i/4oj28o/hoey-stroempris-foerer-til-hydro-kutt

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 06.09.2022 kl 22:02 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
06.09.2022 kl 22:05 1980

Blir flau av å se politiker prøve å ro seg rundt fakta!
Slettet bruker
07.09.2022 kl 00:59 1953

Vi må ut av EUs energipakker.
Vi må få et politisk parti som utfører folkeviljen.

Aasland, Støre og Erna vil vi ikke høre mer. Bare løgn og falskagendaer alt sammen.