Hvorfor mobber samfunnet de som ikke kan vaksinere seg?

Frodon
CORONA 19.12.2021 kl 09:16 112673

Det er veldig mange i Norge som ikke kan vaksinere seg, også er det noen som ikke vil vaksinere seg. Hvorfor blir alle disse satt i en bås av samfunnet og mobbet? Det er ca 700-800.000 barn under 10 år som ikke kan ta vaksinen enda. Det var mange eldre som ikke kunne ta 3dje vaksine dose pga kapasitet, det løser seg kanskje nå. Det er en del i Norge med medisinske problemer, som får beskjed av sin lege å ikke ta vaksinen for covid-19. Gravide har for kort tid siden blitt anbefalt av FHI å ta vaksinen for første gang, da INGEN vet langtidsvirkningene på foster enda. Gravide skal også ta influensa vaksinen og det skal gå tid mellom hver sprøyte.

Det er bare 72,29% av den Norske befolkningen som er vaksinert. Det står øverst på førstesiden av VG på nettet. Det er ca 5 415 166 folk i Norge. Dvs det er ca 1,5 millioner uvaksinerte i Norge,

Men det Norske samfunnet synes det er greit å henge ut og mobbe alle disse gruppene? Det er flaut å se holdningen deres. Hvor er jule stemningen hvor vi tar vare på alle? En ting kan jeg love dere, det vil bli sett på som noe forferdelig i fremtiden, hvordan kunne de gjøre noe slikt?? Det dere gjør, får også motsatt virkning av hva dere prøver å oppnå, hvis målet er at flere vaksinerer seg. Bare se på artikkelen under:

«Mediene nører opp under holdninger som skaper et «oss» og et «dem»

Alle uvaksinerte jeg kjenner er redde for å si høyt at de er uvaksinerte.

Jeg er ikke redd for vaksinen. Jeg er kritisk. Jeg er kritisk til at vi velger en ikke ferdig utprøvd vaksine for hele befolkningen som løsning. Jeg er kritisk til at intensivkapasiteten på sykehusene ikke er økt. Jeg er kritisk til at det ikke har vært mer åpen debatt om virkning og bivirkninger av vaksinen – og om behandling av de syke»

https://www.nrk.no/ytring/ansvarlig-og-uvaksinert-1.15772782

"MACRON LOVER Å PLAGE UVAKSINERTE"

https://direkte.vg.no/nyhetsdognet/news/macron-lover-aa-plage-uvaksinerte.CI4iTH75e?utm_source=share-btn
Redigert 05.01.2022 kl 17:47 Du må logge inn for å svare
kaunis
29.12.2021 kl 11:14 2816

Denne tråden viser hvor mye galskap som florer blant en liten del av vår befolkning. Siste tall fra innlagte på sykehus grunnet Cov-sykdom.viser at av 15 innlagte er 12.5 ikke vaksinerte= 90% Men dette er sikkert ikke riktig selv om det er personer med høg utdannelse som spesifiserer dette tallet. Dere som ikke har noen grunn til ikke å ta vaksinene har jo gått i svart, og tror dere står over all kunnskapen. Men den dagen dere må støtte dere på denne kunnskapen som de samme personene har, når dere blir syke, ja da stoler dere på dem og ligger der og bever og skjelver og livredde i buksene som harer for at dere skal dø. Hvorfor godtar dere at dere får behandling når dere ikke stoler på medisinske hjelpemidler som en sprøyte. Det er slike mennesker som dere som har ødelagt for alle samfunn der det har vært mulig å få sprøyte, dette koster samfunnene hundrevis av millioner. Mange av dere bruker nok munnbind, men i deres (konspirasjonsverden) er nok også munnbind farlig og ikke utprøvd nok. Men selv om smitte går ned ved innstramminger, som viser at påbud med munnbind virker veldig godt, har dere sikkert deres egne eventyr om at dette også ikke virker. Vi bør vurdere interneringer av dere ved neste korsvei eller store bøter før dere får legehjelp ved en smitte og sykdom.
Slettet bruker
29.12.2021 kl 11:31 2798

Personlig syns jeg det er flott at det finnes vaksine, og har tatt den. De få som ikke tar den ja de får vurdere dette selv. Det utrolige er at vi i det hele tatt snakker om denne lette forkjølelsen enda, utgjør altså under 1% av innlagte på norske sykehus og så snakker man om muligheten for at helsevesenet bryter sammen? Hva slags helsevesen som ikke skulle tåle 1,2 eller endog 30% økning en periode fatter ikke jeg. Er vi i Afrika på 1700-tallet? Dette tror ingen politikere på selv. Bemerk at FHI feks sier at det er galt og grunnløst å holde videregående stengt nå, - men en etter mitt syn kriminell broiler av en politiker holder skoler stengt for å vise handlekraft, mot bedre vitende. Men jo strengere, jo bedre moral synes å være folkets dom. Og de uvaksinerte er enkle å med statens godkjenning mobbe. Men hvorfor stoppe der, hvorfor ikke innføre kryssamputasjon ved brødtyveri? Er jo unektelig strengt, og dermed moralsk overlegent? Den som gir opp friheten sin for trygghet, vil raskt miste også tryggheten.

Ps Hva om man skriver tallene litt annerledes? Man sammenligner et mikroskopisk tall med et annet, så får man store utslag. Hvor skremmende er det hvis man skriver tallene litt annerledes?

99,9975 prosent av de vaksinerte havner ikke på sykehus

99,9760 prosent av de uvaksinerte havner ikke på sykehus?

- Er en tidobling av dette (som aldri vil komme selv uten tiltak og med aktiv oppfordring til å omgås hverandre) farlig? Selvsagt ikke. Dette er nys
Carsten1972
29.12.2021 kl 11:47 2777

Hva så dem der ryger og drikker,skal de også selv betale for lunge og leverskader.jøsses det er sku op af bakken.læs nu de links hvalrossen og jeg smider på for hulen da.🤯
oivindl
29.12.2021 kl 12:01 2775

Tallene i denne linken er ikke offisielle og bekreftede tall.
Frodon
29.12.2021 kl 12:13 2781

Tja, med den infoen vi har kan det stemme. Men infoen vi har, er jo ikke helt fasit enda 😜
Kontur
29.12.2021 kl 12:20 2765

Snu på det.
Hva om ingen tok vaksinen og tenkte akkurat likt med de som ikke vil ta .
Hvordan ville situasjonen vært da mtp innlagte, sykt helsepersonell på sykehus, sykehjem, ect?
Der er alltid noen som ikke vil ta vaksine enten til seg selv eller sine barn av ulike grunner, det gjelder meslinger, tuberkulose, polio.
For å ikke få epedimier av denne type sykdommer må en andel vaksinere seg, ca 90%
I de land hvor befolkningen ikke får vaksine herjer fortsatt sykdom og død slik det gjorde også i vår del av verden for 70-100 år siden.
Vi bor i et land vi kan velge. Men enkelt å velge når man tror man skal sitte på den grønne gren uansett valg…
Slettet bruker
29.12.2021 kl 12:36 2747

Dette er mer enn en vaksinekampanje, dette er et medisinsk eksperiment med en helt ny teknologi som ikke tidligere er brukt på mennesker, og som ingen kjenner langtidsvirkningen av.
At folk takker nei til å delta på dette viser bare at det fortsatt finnes noen få mennesker som evner å holde hodet kaldt og fortsatt beholder evnen til kritisk tenkning,
selv om de blir utsatt for en skrekkkampanje som mangler sidestykke i verdenshistorien.
Jeg tror med hånden på hjertet at om 5 år vil alle som har tatt "vaksinen" angre bittert, men hva vet vel jeg ;-)
Slettet bruker
29.12.2021 kl 12:36 2751

13 nov 2020: "Når halvparten av de voksne i Norge er vaksinert, kan vi begynne å leve normalt igjen." Det sier assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad.

https://www.nettavisen.no/nyheter/halvparten-ma-vaksineres-for-normalt-liv/s/12-95-3424046646

Nå er langt flere vaksinert, med stadig flere stikk. I mens er sykdommen mutert til noe langt mildere.

Bemerk at WHO, hvor disse modellene og anbefalingene kommer fra, kun er 20% bestående av representanter fra nasjonalstater. Resten er fra privat næringsliv. Bill Gates er største bidragsyter, så følger diverse Big Pharma.

Trøsten får være at verdens rikeste har blitt svært mye rikere, så kanskje det drypper litt av ranet fra fremtidige generasjoner også på oss simple undersåtter
Redigert 29.12.2021 kl 12:38 Du må logge inn for å svare
kaunis
29.12.2021 kl 13:07 2743

Den sammenligningen du viser til her beviser bare at du ikke helt har forstått hva dette dreier seg om. Jeg gir egentlig blaffen Altså 0,000) i hva andre gjør, bare det ikke går UT OVER ANDRE en dem selv. Denne saken gjelder noe så vanvittig som at vi alle er AVHENGI av at ALLE deltar og gjør sin forbannede BORGERPLIKT, og bidrar så godt de kan for at vi ALLE ikke skal havne i en situasjon hvor vi ikke har kontroll på en farlig EPEDEMI. Da kan vi IKKE AKSEPTERE at noen tar denne saken til en PERSONLIG utfoldelse av egne MENINGER som kan FØRE til KATASTROFE-FARLIGE tilstander. På SYKEHUS, verden over ARBEIDER det mange hundretusen mennesker daglig så mange timer OVERTID for å redde LIV, at det er fare for en kolaps. KOLAPS vil si: Det er veldig få som er i stand til å holde ut dette arbeidspresset og at MESTEPARTEN av de innlagte IKKE FÅR BEHANDLING. Det kan bli så mange døde att lik blir liggende Hjemme, i KØ på sykehus , I gatene osv osv. Da er neste skritt EN NY EPIDEMI og så kan kansje så mye som 50% og enda flere i hele verden dø av dette til slutt. DETTE er et SENARIO vi har hatt tidligere på denne kloden, Men vi reiste ikke på langt nær så mye som i dag, og derfor fikk de ikke så stor utbredelse som COV-+++ får i dag. Jeg nevner , Tæring, Betennelser/ bakterier, Tuberkulose, Spanskesyken/ var en influensapandemi MED SVÆRT HØY DØDELIGHET mellom 1918- 20 tre år. CA 500MILLIONER ble Smittet 25% av verdens befolkning. Svartedauen 1347-1353 Den store mannedøden en antatt byllepest, i NORGE, Bare et levende menneske igjen i et av våre dalfører.. den var bakteriell og ble smittet via rotter. ASIA-syken. Men dette betyr nok ikke noe for dere med deres egen verden virkelighet. Snakk om uansvarlig selvopptatte egoister i fult trav, SKAM SKAM dere. Håper dere får smake COVen så får dere dere en tur på intensiv avdelinger og testet deres teorier.
Slettet bruker
29.12.2021 kl 13:29 2720

Kaunis
Vi får håpe at ikke 100% av hele verden dør for da blir det jo nesten ingen igjen ;-).
God Jul, Godt Nyttår, og God Bedring forresten. ;-)
Fluefiskeren
29.12.2021 kl 13:33 2710

Hvis 100 % dør blir det vel INGEN igjen.
PipedPiper
29.12.2021 kl 13:51 2696

Han morten skjønner ikke det engang..
Slettet bruker
29.12.2021 kl 13:58 2696

Det beste hadde kanskje vært at alle som nektet å ta vaksinen, ble skutt og brent.
Slik at det de slipper å lide den lange og vonde virusdøden, og viktigst av alt at de ikke belaster helsevesenet.
https://www.bitchute.com/video/EX8nSwtaHWRx/
Jørgen
29.12.2021 kl 14:05 2687

Du vet at tobakk og alkohol er avgiftsbelagt i Norge mer enn i andre land exvis Danmark ?? . Grunnen er bl.a. belastningen misbrukerne pådrar Helsevesenet !!!
Balder67
29.12.2021 kl 14:23 2652

mRNA er ikke en ny teknologi, dette er studert i mange år. Men ikke brukt i så stor skala som med mRNA-vaksinene mot Covid:
https://the-dna-universe.com/2021/04/15/the-history-of-mrna-applications/
Frodon
29.12.2021 kl 14:38 2651

Da er vell inntektene på de avgiftene øremerket helsevesenet? 😜
Fluefiskeren
29.12.2021 kl 15:18 2622

Håpløs overskrift på denne tråden. Ingen mobber de som av ulike grunner ikke kan vaksinere seg. Det er de andre uvaksinerte som det blir reagert på og det er ingenting å si på det.
Slettet bruker
29.12.2021 kl 16:02 2539

Det har vært forsøk på å finne en effektiv og trygg vaksine mot influensa i over hundre år, og det har blitt brukt store ressurser på dette uten å lykkes.

Etter covid hysteriet ble sparket i gang klarte i løpet av noen få måneder ikke mindre enn tre selskaper å komme på banen med slike vaksiner (Moderna, Pfizer og Astra-zeneca) dette i seg selv burde få alarmklokkene til å ringe hos de tenkende blant oss.
Når man i tillegg vet at selskapene fikk betalt for å "forske" frem disse produktene,
fikk forhåndsolgt produktene til nesten hele kloden for nesten hvilken pris de måtte ønske,
og samtidig ble fritatt fra alt ansvar i forbindelse med skader som kan relateres til disse produktene.
Hvem kan takke nei til en slik deal?
Det er en grunn for at folk som Bill Gates er superduperrike ;-)

"En enkelt død er en tragedie; en million dødsfall er en statistikk. ” - Joseph Stalin

Balder67
29.12.2021 kl 16:11 2528

Influensavaksinen vil aldri gi en varig beskyttelse siden dette er mot virus som muterer til nye varianter. Derfor er dette en vaksine som tilpasses årets varianter så godt som mulig. Så slik sette er vaksinen "ny" hvert år. Men likevel trygg, det er svært få som får alvorlige bivirkninger.
https://www.fhi.no/nettpub/vaksinasjonsveilederen-for-helsepersonell/vaksiner-mot-de-enkelte-sykdommene/influensavaksinasjon/#vaksine-mot-pandemisk-influensa
Ikke ulikt det vi ser med Koronaviruset : nye mutasjoner gjør at vaksinene blir mindre effektive. Og da må den justeres.
Og som vist til over: mRNA vaksiner er mye lettere å tilpasse og er heller ikke nytt, metoden er bare brukt i større skala enn tidligere.
https://the-dna-universe.com/2021/04/15/the-history-of-mrna-applications/
Slettet bruker
29.12.2021 kl 16:34 2506

Da er vi nesten enig, hverken vanlig influensavaksine eller covidvaksine er særlig effektiv og begge ble tidligere kun anbefalt eldre og syke som kanskje ikke ville tåle en infeksjon.
Det var derfor løgn å hevde at "pandemien" var over når alle hadde fått sine to doser med "vaksine" og alle tiltak, masker og annet fjas kunne skrinlegges.
Dersom det hadde blitt gjort kjent for det Norske folk at man skulle ta 2 doser + (boosterdoser hver 3dje måned) og starte prosedyren på nytt for hver gang det kom en ny mutasjon, så tror jeg min vaksinestatus hadde tilhørt flertallet.
Hvilken følge disse injeksjonene vil ha for det naturlige immunforsvaret ( som har funket i tusenvis av år) er det som er mest spennende og skremmende.
Balder67
29.12.2021 kl 16:58 2474

Covid kommer nok til å ende opp som en del av sesonginfluensa som vi kjenner i dag. Det er den naturlige utviklingen at mindre farlige, men mer smittsome varianter vil dominere etter en tid. Da er det kanskje nok med en årlig influensavaksine for de sårbare/syke i fremtiden ?

Dersom din vaksinestatus, som jeg antar et uvaksinert, tilhørte flertallet vill vi sett veldig mange alvorlig syke og sannsynligvis døde. Se bare hvor mye de relativt få uvaksinerte utgjør av innlagte på sykehus i dag: ca 60% selv om det er langt færre som er uvaksinert.

Og nei: det er ikke vaksinen som bekjemper viruset, det er ditt eget immunforsvar. Vaksinen er "bootcamp" for ditt immunforsvart til den dagen det ekte viruset dukker opp. Immunforsvaret ditt fungerer som det har gjort før, bare bedre forberedt.

https://www.fhi.no/contentassets/8a971e7b0a3c4a06bdbf381ab52e6157/vedlegg/2021/ukerapport-uke-51-13.12---19.12.21.pdf

Slettet bruker
29.12.2021 kl 17:05 2464

Det finnes folk som er bedre kvalifisert enn både deg og meg som mener noe annet.
https://doctors4covidethics.org/dr-explains-basic-immunology/
Balder67
29.12.2021 kl 17:27 2449

Ser ikke ut til at denne legen har mye troverdighet. Virker ikke som om noen seriøse aktører vil ha noe med han å gjøre.
Så det er ikke mange som mener at dette er en som er kvalifisert til å mene noe om dette.

Fra: https://en.wikipedia.org/wiki/Sucharit_Bhakdi

Sucharit Bhakdi; born Sucharit Punyaratabandhu, 1 November 1946, in Washington, D.C.) is a retired Thai-German microbiologist.
In 2020 and 2021 Bhakdi became a prominent source of misinformation about the COVID-19 pandemic, claiming that the pandemic was "fake" and that COVID-19 vaccines were going to decimate the world's population.[3][2]

He was a professor at the University of Mainz, where from 1991 to 2012 he was head of the Institute of Medical Microbiology and Hygiene.[4]
The university has disassociated itself from Bhakdi's views on the Coronavirus pandemic.[5]
In 2021 Bhakdi's publisher broke off relations following the appearance of an online video in which Bhakdi made antisemitic comments.[6]
Frodon
29.12.2021 kl 17:30 2448

Det er mange som mobber de som ikke kan vaksinere seg, også på denne tråden

Håpløst at ikke befolkningen skjerper seg, det gjelder også folkene på denne tråden. En ting er de som mobber, det er enda verre å se så mange overse det
Redigert 29.12.2021 kl 17:31 Du må logge inn for å svare
Carsten1972
29.12.2021 kl 17:47 2420

Og det er en god ide Jørgen. Vi er heldigvis begyndt at sætte afgiften op på tobak.
Gudrunyo
29.12.2021 kl 17:51 2419

Valg har konsekvenser. I dette tilfelle negative konsekvenser som jeg unner deg helhjertet. Må le av at du prøver å ta opp en fakkel for mennesker som garantert ikke vil ha deg som deres talsmann, å stue deg selv med folk som ikke KAN ta vaksinen enten av aldersgrunner eller medisinske grunner LOL!! Du står ikke med de som ikke kan vaksinere seg, ei heller er du et offer for urettferdighet. Du er et offer for dine egne valg. Og her sitter du, fordi folk i din umiddelbare nærhet vil ikke høre et eneste ord av dette du sitter her og syter av. Å si noe slikt er sosialt selvmord som du selv antyder, så du må ty til et aksjeforum for å klage din nød over hvor "urettferdig" du er behandlet. Det er ikke noe synd på deg, og jeg håper de konsekvenser du lider av ditt valg blir ditt eget personlige helvete. Det fortjener du.
oivindl
29.12.2021 kl 17:51 2415

"Hvilken følge disse injeksjonene vil ha for det naturlige immunforsvaret ( som har funket i tusenvis av år)"

Hvor var dette immunforsvaret under svartedauden?
Kan gjerne ha behov for hjelp innimellom.
"Over 50 million people died, more than 60% of Europe's entire population at the time."
https://www.drugs.com/slideshow/deadly-diseases-1248
Slettet bruker
29.12.2021 kl 18:03 2398

Ironisk at du bruker wikipedia som kilde ;-)
Hvis man sier det enkelte mektige folk ikke vil høre (uavhengig av om det er sant eller ikke), mister man ofte troverdighet, jobb og blir anklaget for antisemittisme, sånn har det blitt :-)
Men dette bør gjøre ham kvalisisert.
Sucharit Bhakdi; born Sucharit Punyaratabandhu, 1 November 1946, in Washington, D.C.) is a retired Thai-German microbiologist.
In 2020 and 2021 Bhakdi became a prominent source of information about the COVID-19 pandemic, claiming that the pandemic was "fake" and that COVID-19 vaccines were going to decimate the world's population.[3][2]
He was a professor at the University of Mainz, where from 1991 to 2012 he was head of the Institute of Medical Microbiology and Hygiene.
Redigert 29.12.2021 kl 18:05 Du må logge inn for å svare
Frodon
29.12.2021 kl 18:52 2343

Beklager, men jeg skjønte ikke engang hva du siktet til. Hva tror du om min situasjon, som gjør at du skriver et slikt innlegg?
Slettet bruker
29.12.2021 kl 20:05 2302

Jeg hevder ikke at immunforsvaret kan stanse alle angrep på vår organisme, om det var tilfelle ville vi vært udødelige.
Det som jeg mener er skummelt er manipulere immunforsvaret med eksperimentelle metoder som ikke er skikkelig utprøvd , og som mange eksperter mener kan gi varige skader på vårt naturlige immunforsvar og kanskje bidra til å skade eller ødelegge dette ekstremt "finstemte instrumentet" slik at det aldri vil fungere normalt igjen.
Å utføre dette eksperimentet på hele verdens befolkning samtidig, er i bestefall galskap. Særlig når det gjøres for å bekjempe en sykdom som er en vanlig influensa for folk flest
Svartedauden var en bakteriesykdom som lett kunne stoppes med antibiotika i dag
Balder67
29.12.2021 kl 20:13 2292

Wikipedia kan være en god oppsummering av saker, men da må også artikkelen ha gode referanser. Følg disse for å se om artikkelforfatteren har noe å fare med.
Du kan starte med denne i dette tilfellet (det er mange flere som er krititiske) : https://en.wikipedia.org/wiki/Sucharit_Bhakdi#cite_note-antivax-3

Godt mulig at han var en dyktig mikrobiolog i på universitetet, men etter at han sluttet der og engasjert seg i bla. denne saken har han mistet all troverdighet.

Det er ikke for deg jeg poster disse sakene, du er ikke mottagelig for denne informasjonen. Det er mest med tanke på å ha en motvekt til mye av våset som kommer her på forumet. Kanskje noen som er usikre på hva som er pålitelig informasjon finner mer pålitelige kilder.
Anbefaler å starte her: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/fakta/fakta-om-koronavirus-coronavirus-2019-ncov/?term=&h=1
oivindl
29.12.2021 kl 20:29 2262

"mange eksperter mener kan gi varige skader på vårt naturlige immunforsvar..."

Vet ikke hvem disse ekspertene er, men her er en påstand som er tilbakevist.
CLAIM
COVID-19 vaccines weaken the immune system; “Idaho doctor reports a ‘20 times increase’ of cancer in vaccinated patients”
VERDICT
Usupported
DETAILS
Inadequate support: No data is provided to support the claim that there has been a 20 times increase of cancer in vaccinated patients. There is also no evidence supporting the claim that COVID-19 vaccines weaken the immune system"
https://healthfeedback.org/claimreview/no-scientific-evidence-for-claim-by-pathologist-ryan-cole-that-covid-19-vaccines-weaken-the-immune-system/
Karsten07
29.12.2021 kl 21:00 2231

Farlig å dra alle over en kam.. Viktig å se at her er det mange årsaker og mange perspektiver. Vi er født med fri vilje, som også er grunnsteinen i vårt demokrati.. Hva naboen velger og ikke velger blir i siste instans en privatsak, og ikke noe som man må forsvare ovenfor andre som ser det anderledes. Er i grunn det så stor forskjell mellom ytterpunktene.. De som innbitt dømmer de som ikke tar vaksinen og vaksinemotstanderene? I min verden blir de bedrevitere på hver sin kant med lite rom for de som befinner seg et sted i mellom disse ytterkantene.
Redigert 29.12.2021 kl 21:03 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
29.12.2021 kl 21:02 2227

"Godt mulig at han var en dyktig mikrobiolog i på universitetet, men etter at han sluttet der og engasjert seg i bla. denne saken har han mistet all troverdighet."

Så dersom man engasjerer seg i det du (og mange med deg) mener er feil side i en sak, så mener du all troverdighet er borte automatisk, og at hans argumentasjon er helt uinteressant.

At han har bakgrunn som professor (21 år) i mikrobiologi og hygiene ved et anerkjent Tysk universitet har derfor ingen verdi i dine øyne?

Hva er det han hevder som er vås??
Og hvordan vet du hva som er pålitelige kilder?
Redigert 29.12.2021 kl 21:08 Du må logge inn for å svare
Balder67
29.12.2021 kl 21:53 2178

Det er ikke snakk om å stå på "feil side av en sak". Dette er vitenskap: publiser dine funn og la andre vurdere og etterprøve resultatene. Da opparbeides tillit og troverdighet.
Det finnes mange referanser her:
https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/fakta/fakta-om-koronavirus-coronavirus-2019-ncov/?term=&h=1#referanser

Skaff informasjon på slike steder fremfor youtube, facebook, dette forumet....:


Steve Hops
29.12.2021 kl 22:01 2160

Leste overskrifta i saken. Om man er i mot vaksiner så er det bare en ting å gjøre: bli voksen.

Om man tror vaksina er farlig og du får samme symptomer som spedalskhet: bli voksen og les eventuelle bivirkningene.

Om man ikke vil ta vaksina fordi man har sprøyteskrekk - ring en psykolog.

Har du fremdeles problemer med å ta vaksina. Tenk på det slik. Potensielle bivirkninger er de samme som du får eventuelt i en litt tung bakrus/hard treningsøkt bare at den varer i noen dager.

Det er ingen som vil straffe de som ikke vil ta vaksinen. Det er heller det at du kan bli utsatt for smitte og faktisk smitte mennesker med lavt immunforsvar. Ergo det er temmelig idiotisk og egoistisk å ikke ta vaksinen.

Så enkelt er det.

Takk for meg
oivindl
29.12.2021 kl 22:20 2135

"Og hvordan vet du hva som er pålitelige kilder?"

Det finnes gode svar på det spørsmålet.
Her finner du mye nyttig:
https://kildekompasset.no/kildekritikk/
Slettet bruker
29.12.2021 kl 22:36 2113

Med 6 ubrutte grønne dager synes det som om amerikanske investorer ser rett gjennom "Omicold" https://www.zerohedge.com/markets/dow-gains-6th-straight-day-omicold-pivot-erases-30y-bond-bid

Et eneste tiltak midtvinters - er utenkelig. Gratulerer folkens. Covid er so 2020-2021. Intet å se her, lets move on. Ps høyrisk all inn i jan om du gillar pæng ;)