QFUEL: Gullkalven eller det Sorte får


QFUEL har slitt lenge med dårlig ledelse, elendig kommunikasjon og underdimensjonert anlegg.

Magefølelsen sier at dem nå har snart fikset alt og vi får en POC innen 15 Jan.

Gikk all in og kanskje jævligt dumt, men oddsen på magefølelse pleier å vare bra..
Redigert 26.12.2021 kl 14:39 Du må logge inn for å svare

ER ikke det problematisk? ettersom fristen er kl. 08.00 i dag? Ikke minst at noen her allerede annonserte kursen? Høres ut som en veldig ærlig å gjøre emisjonen på.... Blir nok advokat mat, hvis det stemmer det du sier :)
Herman*
28.01.2022 kl 01:03 3023

Alt dette står jo i børsmeldingen som kom litt over midnatt.

Ok. Det har jeg ikke fått med meg. Men da er jo det ikke en book bullding prosess. Da har de aktivt gått ut til investorer for å få emisjonen. Så kan du være enig eller ikke om måten de gjør dette på. Fristen var kl. 08.00. Da er det først til møllen som er malen. Så Får dere andre investorer mene noe om at de fastsetter en pris, der kanskje provenyet kunne vært høyere. Som sagt. Jeg følger ikke aksjen og selskapet aktivt, men jeg kan min økonomi. Så hvis dere synes dette er bra for dere som investorer, hvorfor skal jeg bry meg. Er tross alt bare investeringer som selskapet gjør for dere. At dette skal skape merverdier for dere...Men hvis de klarte å få pengene inn på den kursen så tidlig.... Kunne de ikke klart å få inn pengene på en høyere kurs?
Redigert 28.01.2022 kl 01:12 Du må logge inn for å svare

Send gjerne linken til infoen som jeg ikke har fått med meg. Så leser jeg den. Selvsagt

Les det en gang til er du snill. Si i fra om du vil ha det på norsk. Måten de gjorde dette på var dessuten super effektiv og den rimeligste måten å gjøre det på. Dvs mer penger inn til selskapet en til tilretteleggerne. Vi tror deg på at du kan DIN økonomi, men økonomien til Quantafuel kan du ikke. Ikke kan du teknologien deres heller. Men å mene noe om dette du ikke kan noe om det må du.

Bare skriv linken, så leser jeg den. takk. bare noen minutter til da :)

Risotto har lagt ut linken lenger ned i tråden. Bare å bla litt
Norsee
28.01.2022 kl 01:52 3025

Hva FA of analytikeren i Artic skriver er å ta med en klype salt. Hegnar har hele tiden oppført seg usaklig mot QF og syntes å huske at Artic hadde en inside sak gående med QF som var innraportert til finanstilsynet. Milevis fra objetive vurderinger

Enig - nå ble jo Pareto og Sundal benyttet til fordel for Arctic som tilretteleggere i emisjonen så det kan være noe furting der i tillegg til at Arctic kan ha en del kunderealtert shorttilknytning så ja - tydelig at det er noe som plager vedkommende og ikke minst en svært uprofesjonell tilnærming som kan få etterspill for Arctic, men ja - ikke noe å vektlegge mer enn løse rykter generelt for som han selv sier så synser han jo bare ... ;)
Redigert 28.01.2022 kl 02:14 Du må logge inn for å svare

Som sagt. bare gi meg linken. Så er jeg fornøyd.... Kan ikke være så vanskelig, siden du har kontroll på det. Takk! :)

Nå har ikke du vært de beste veilederne for investorer. Så i det minste gi meg den infoen du mener jeg burde vite og ikke minst den du som er enkel å finne med linker. På forhånd takk. Selvsagt vil du gjøre dette. Tross alt er åpenhet det beste og derfor du investerer slik du gjør.

Trist. Når du faktisk ikke kan dokumentere hva du sier.... Er virkelig dette selskapet du ønsker å si at du har kredd?
Norsee
28.01.2022 kl 02:43 2996

Nå er du litt forvirret. Ta deg en sovetabelett sammens med hammers og gå pent å legge deg ))))

Det skal jeg gjøre. Kjenner ikke ham, men godt du tenker på meg. Godt du sikkert har noen til overs til deg og dine. Siden du fortsatt ikke har satt deg inn i ting. er tross alt en link som er lett å søke. Så emisjonen som er allerede gjort i kveld er spot on! :)

Men i alle dager da mann, klarer du virkelig ikke å finne linken som ble lagt ut 00:27?

Trenger bare at du legger den ut jeg.....Så hjelper du jo alle!

Som sagt tidligere. Var en del timer igjen. Kunne aksjene blitt solgt for høyere kurs? Hva sier du YNWA250505? Godt beløpet kom inn fort og at kursen for emisjonen ikke var høyere..... Alltid bra for andre aksjonærer som ikke er med i emisjonen.....
Rule
28.01.2022 kl 05:24 2902

og så fik vi en kurs på 25NOK. Jeg havde troet de havde fået en større rabat. Qfuel er sadlet til growth nu og vi har fået forsikring at de kan producere anseelige mængder. Stor de-risk. PoC er ikke interessant længere. Nu er det interessante hvor meget de leverer og vækster.
Rule
28.01.2022 kl 05:27 2894

Fakta:
*de har vist at kernen (reaktor) kan producere på design hastighed
*de har vist at de kan producere en betragtelig mængde over tid
*de er on track med target på 12.000 MT for 2022

resten bliver hårdt arbejde og videre optimering.

Akkurat.

Resten, ta dere en bolle.
Noryng
28.01.2022 kl 06:38 2789

Var denne emisjonen planlagt, ja det tror jeg, hvorfor hadde de roadshow tidligere? Friske penger for oppskalering og bygge nye fabrikker ville kommet på et eller annet tidspunkt uansett.
Nå er 2 linjer bevist suksessfull, men de sier at redundansen ikke er så god som den burde være. Dvs reduseres den ene, så blir den andre berørt også… sannsynligvis har dette med feed systemet. En enkelt case å bygge en feed til som tar over når en annen feiler.
25 kr/aksjen i denne emisjonen er en kjemperabatt til de som fikk delta, og det fortjener de nok sikkert også.

Om vi starter på 25 kr/aksjen i dag, det gjenstår å se, men hvorfor skulle vi falle tilbake når de har nå bevist at det funker og skal satse videre med frisk kapital til en rask ekspansjon?
Får vi en dipp så er det en taktikk for å riste av småsparere.

Vi får følge med å ta vurderinger selv om det er smart å kjøpe mer eller å selge på emikurs?

Hvis den kjemiske prosessen virker, hvorfor bygger de da en ny fabrikk basert på mekanisk prosessering? Ref. artikkel i FA ..."– Anlegget de nå skal bygge i Esbjerg er i første omgang kun mekanisk, slik som det de har gående i Kristiansund. Det er veldig spesielt. Det virker som de skifter retning, og skal begynne med mekanisk prosessering fordi den kjemiske ikke fungerer, sier han....".

Dette høres ikke bra ut. Samme som at Tesla setter inn en diesel motor når de ikke får El motor til å virke...?

Håper dette er en journalist som ser spøkelser på høylys dag.
Volume
28.01.2022 kl 07:05 2728

3 år med prøving Hammers? Her tar du voldsomt i. Det er Knap 1,5 år siden fabrikken startet. Men det kanskje føles som det dobbelte?

Shorterene har rett.
Dette lukter det svidd av.
Nanoq
28.01.2022 kl 07:11 2728

Denne såkalte "journalist" ser spøkelser...han kan jo framover forsøke seg som science fiction forfatter.

Anlegget som skal bygges i Esbjerg er i første omgang et sorteringsanlegg for avfallsplast - dette har vært planlagt i lang tid, og skal forsyne både en kjemisk og en mekanisk avfallsplast-avdeling i fabrikken -

alle fremtidige QFUEL-fabrikker skal ha lett tilgang til avfallsplastsortering - enten integrert i QFUEL-fabrikken, eller i forbindelse med avfallsselskap som hos Geminor i Aalborg, som skal levere avfallsplast til Skivefabrikken.
Noryng
28.01.2022 kl 07:12 2736

Det er nok analytikeren selv her som skuler noe…
Mekanisk prosessering må til for å sortere den plasten som kan bli til nafta og den plasten som skal bli til Lego.
Det er ikke så veldig «rart» at de skal det.
Den kjemiske prosessen funker, det bekrefter de jo i meldingen fra i går.
At en «guttunge» av en analytiker ikke leser og analyserer meldingen før han uttaler seg, får han stå for selv.
Vetle
28.01.2022 kl 07:13 2733

Spurswild
I en rettet emisjon styrer selskapet reglene og tidspunktet for emisjonen. Her har de avsluttet når de nådde målet om tilmålt ny kapital, og dette er ikke i strid med reglementet så langt jeg vet. 25 kroner var vel ok sett ihht "timing" og historikk med medieutspill den siste tiden. Så gjenstår d å se hva markedet tenker da selvsagt.
Arctic bør holde seg i ro vedrørende kritikk all den tid de har nok svin på skogen. Gjør dine egne vurderinger og ikke hør alt overbetalte meglere sier til en hver tid.

The Managers and the Company may, however, at any time resolve to close or extend the application
period on short or without notice.

God helg
Vetle
Volume
28.01.2022 kl 07:27 2642

Det er ikke all plast som kan kjemisk resirkuleres. Den bli da mekanisk behandlet og solgt til plastfabrikker som råvare, dog i form av pellets. Dette er kjent teknologi og har eksistert i flere år. Et slikt selskap i Stavanger sorterer ut all plast fra restavfallet og er ikke avhengig at folk sorterer plast og annet avfall selv.
Redigert 28.01.2022 kl 07:28 Du må logge inn for å svare

Er det noen måte å finne ut av om de samme som har satt short hele veien ned nå ble ringt og får den dekket inn og tilbakelevert aksjene @ 25,- ?

Ikke at det er lett, men hadde jo vært artig å fått hudflettet en svindler i(eller 15) alle fall en gang iblant ?
Redigert 28.01.2022 kl 07:51 Du må logge inn for å svare
reee
28.01.2022 kl 08:51 2330

Kanske fosteret i fa-artikkelen er short?

Benyttet muligheten til å kjøpe rett under emisjons pris. Resirkulering av plastikk er noe som vil få økt fokus den dagen pandemien gir seg.

Hvis man skal tenke stoisk på det så har Qfuel en fabrikk som skal opp å gå. De har meldt POC men utsetter pga et eller annet som ikke fungerer som det skal. Qfuel har en teknologi som er spennende og vil få et internasjonalt gjennombrudd.

FInansavisen har slaktet aksjen, og en eller annen ungspurv mener at det ikke kommer til å funke med Qfuel. Det er Hannes mening og har blitt trykket opp i en avis som tillater å kun være skeptisk og ikke innta en pro/cons situasjon.

En ting er at emisjonen kommer før. Det er jo rart på en måte? Men har seriøst ingen tenkt tanken at å starte EMI nå og POC etterpå skaper etæn sinnsyk verdistigning? Tviler på at Kirkby plasserer pengene i noe de ikke har troa på. De er proffe og har et godt rykte på seg, så det tror jeg er tvilsomt.

En hypotese er at de er rett rundt svingen, men ønsker å jekke opp investeringen sin. For så å kanskje ta gevinst kortsiktig for å dekke inn kursen de kjøpte på tidligere.

Så til finansavisen. Altså journalistikk handler om å skrive god reflekterte artikler. Det FA er god på er å publisere nyheter, det de svikter på er kildene og refleksjonen. Her er de på nivå med en skoleavis. Det er basert på hva en gretten kjip gubbe som burde tatt av seg hatten og gått fra stillingen sin. Så til neste spørsmål har Hegnar selv investert i fadese prosjektet til Stray Spetalen? For de gutta der hadde jeg ikke latt låne pennen min engang.

FA er useriøs journalistikk. De mangler dybde gode reflekterte analyser, og for å være helt ærlig så driter jeg i hva Hegnar mener om noe. Det 8 mrd mennesker på jorda her som også mener masse. Så det er helt uvesentlig lesestoff.
________________\
Tips til mr «skvett med olje». Først og fremst ta en analyse av utstyret og teknologien med vitenskapsfolk, ikke en ung guttunge som nettopp har fått seg jobb i meglerhus.

Vit at Qfuel er i fasen hvor de skal bevise sin teknologi. Det er volatilt, og det er de fleste klar over så analyser om hva de har brukt er av null interesse med mindre man ser hva de har brukt det på. Basic regnskap.

Hvis du skal kritisere for en EMI så skriv kanskje for og i mot i stedet for: rar emisjon. Det er clickbait og funker det, men er ikke poenget å selge innhold? Hvis ikke så forsvinner abb.

Det er helt ålreit at Mr skvett med olje ikke har troa. Men om redaktøren i VG har skrevet at han ikke har troa på f.eks nye statsbudsjettet uten å dokumentere ganske heftig for hvorfor, så hadde han ikke beholdt jobben. Det minner mere om Donald Trump av hegnars fillesaker enn god journalistikk.

Takk for meg, det var dagens rant.
Redigert 28.01.2022 kl 09:54 Du må logge inn for å svare
Vandalen
28.01.2022 kl 09:41 2080

Mindre en 1% av kapasiteten??
Nå tror jeg du må bytte baterier på kalkulatoren din..

100mt plast prosessert over 7dager, tilsvarer ca 600kg/time. (Designkapasitet per linje er 625kg/time)
Dermed kjører anlegget på over 90% kapasitet på en av 4 linjer.
Redigert 28.01.2022 kl 10:36 Du må logge inn for å svare
Upup
28.01.2022 kl 09:52 2020

Er dog positivt at et styremedlem dytter inn 100 millioner, da må han ha god tro på selskapets fremtid
Nanoq
28.01.2022 kl 09:57 1994

Denne såkalte " konfirmant-anal-ytikeren" Ryttervold i Arctic er jo helt på månen her...

Som han sier: "...Anlegget de nå skal bygge i Esbjerg er i første omgang kun mekanisk... Det virker som de skifter retning, og skal begynne med mekanisk prosessering fordi den kjemiske ikke fungerer", sier Ryttervold.

Ja, hallooo, det er et mekanisk sorteringsanlegg, men ikke et mekanisk prosesserings-anlegg. Og det skal levere plast til både mekanisk og kjemisk prosessering. Som det bl.a. skal skje i Aalborg hos avfallsselskapet Geminor, som skal levere avfallplast til Skivefabrikken.

Jeg vet. Det er jo kildekritisk som bare helvete.

Han har ingenting som bakker opp påstanden sin. Det er null og at FA publiserer det? Og i tillegg synes de skal bli tatt seriøst? Altså her har de virkelig en jobb å gjøre for dette er skoleavis materiale. Har bare et ord om det: Elendig!