Norges befolkning mangler penger til hverdagen og ferie.

Slettet bruker
NAS 25.01.2022 kl 23:45 232

Det har i 50 år blitt pumpet olje inn i landet og en ser at ved kriser som strøm eller andre økninger av priser så sliter veldig mange,og da lurer jeg på hva skjer?
Intet land i verden er mere belånt enn Norske borgere ,så er regjering og storting alltid på pletten og snakker inflasjon om vi hadde flere kroner.
Hva er det som er feil og alle sier Norge er verdens rikeste land.
De unge presses til store lån for og endelig kjøpt tak over hodet som de sitter med i 35 år,maten er rådyr det streikes det ikke over,bensin og andre avgifter knekker de som tjener minst,og er du uheldig og drikker øl og snuser røyker er du ute av stand til og overleve i Norge.
Unger gidder vi ikke få lengre da familiepolitikken er bare utlegg,med skilsmisse som siste adjø med omsorgspenger du ikke har pga alle stats avgifter.
Jeg sier at Norge er blitt et enevelde som styrer vanlige folk fra vuggen til graven,null muligheter for en øltørst svekling i vanlig arbeid.
Likevel har staten massevis av cash fra ølavgiften og annet til og sende talibanere på besøk,og de bidrar mest i verden til alt og alle i bistand og nød,det siste er greit,men vi skal besinne oss.
Politikerne er ikke lengre folket,men en motstander som gjør mange til lovlydige navere som selger svart eller er kriminell,det lønner seg alltid og at skatt avgiftsfritt.
I andre land er det full folkefest med øl og enorme mengder folk bare det er et hopprenn,eller slalom,det er forbudt i Norge,da må du reise dit.
Svensk hocey har fostret mange hoceystjerner og haller i sverige,i norge tåler ingen reklamen.
Er Norge blitt et samrøre av politikere som straffer istedet for og gi oss frihet og penger?
Redigert 26.01.2022 kl 00:08 Du må logge inn for å svare