REACH SUBSEA - Nå har det endelig løsnet (Q2-22)


Synes REACH fortjener en ny tråd i dag. Endelig litt bevegelse på kursen Nordover Er det begynt å øke på litt før Q4 kanskje? Synes i tilfelle absolutt at det er fortjent... :)
Redigert 23.08.2022 kl 07:30 Du må logge inn for å svare

Glemt at jeg lagde denne tråden men den var da egentlig på sin plass da det virkelig ser ut til å ha løsnet i Reach nå. Må si jeg er virkelig spent på fortsettelsen men den begynner jo allerede i morgen🤠
Redigert 20.02.2022 kl 07:55 Du må logge inn for å svare
Børsss
20.02.2022 kl 13:28 10729

Reach har uten tvil fått fyr på raketten. Veldrevet selskap med historiske plussresultater selv i meget dårlige tider. Og med en meget spennende vekststrategi med Unmanned ROVer! Denne uka falt usikkerheten med finansiering av veksten på plass med velrenommerte Wilhelmsen på laget.
Så the trend is your friend her i en lys fremtid..

Enig, de kunne vel ikke fått en bedre strategisk partner enn Wilhelmsen spør du meg. Har selv arbeidet i et selskap med samme majoritetseier og skal absolutt ikke klage. De setter krav og har klare strategier- målsettinger.👍🚀🚀

Da ser det ut til at farten og oppgangen er over for Reach i denne omgangen. Den glemte aksjer er tilbake i dvale. Sov søtt !!
badkrukan
26.02.2022 kl 16:24 10171

Reach ansetter fler rov operatører....

Hvor mange ansatte er det i Reach Subsea?

4+1=5 stk aksjer solgt så langt - REACH ned 4,6%. Noen bedre.....?
Redigert 28.02.2022 kl 09:14 Du må logge inn for å svare

Lite engasjement i denne aksjen - hvorfor? Etter min mening som har kjøpt noen «lodd» må dette være det optimale selskapet med ene foten i olja og andre i det grønne skiftet samt ny robot teknologi som kan revolusjonere markedet. Var vel derfor Wilhelmsen kom inn på eiersiden. Hva mener «menigheten»?

Helt korrekt skalle.... men hvis du ikke aktivt søker opp reach er det ikke akkurat spaltemeter derute om caset. Jag tror omsetning og salgsviljen er problemet. Hvis du ikke går in bakveien som wilhelmsen, hvordan skal du få litt mengde? Trøkke aksjen opp i 6? Vi får smøre oss til vi sakte ikke et knøtt lenger..... jag sitter ikke i reach men i north, same,same but different. Det blir som en champagnekork tilslutt 👍

God refleksjon. Har noen lodd i North også som jeg kjøpte for lenge siden. Har allerede dekket mye av innkjøpet med utbytte. Ligger i IKKE salgs skuffen den også foreløpig. Vi får bare krysse fingrene og se hva fremtiden bringer🤠

Jag er fortsatt frustrert over at jag ikke har nok aksjer, så salg er ikke helt planen.... :-) Jag kjøper mer når jag kan.
Odi.1
09.03.2022 kl 23:57 9214

Ny kontrakt i North Sea på fornybar 80 dager +
Den er også for en ny kunde.👍
Odi.1
10.03.2022 kl 07:36 9126

" Contract award in the North Sea renewable energy market
Reach Subsea: Contract award in the North Sea renewable energy market

Haugesund, 09 March 2022: Reach Subsea ASA (“Reach”), a provider of subsea services globally, has been awarded a contract in the North Sea for start up early in Q2 2022, representing about 80 project days.

The project involves the support of an offshore wind farm located in the North Sea and will be performed by the Olympic Challenger spread.
This contract award, other recent smaller contract awards, and tendering activity all point towards good utilisation of our assets and resources in this year's summer season."

https://newsweb.oslobors.no/message/556012

Da blir det vel +5 øre på kursen i dag... !! (Kursen går som et sagblad - opp og ned)

Når kan vi forvente noen bevegelse forhåpentligvis Nordover i denne aksjen igjen? Noen som har noen tips å komme med?

De ansetter fler, fler båter i drift, til uka kommer wilhelmsen in på eiersiden, vi får de beste OP figs i historien og mot sommern begynner bygging av de første båtene til remoteprosjektet.


Og utbytte......
Redigert 12.03.2022 kl 12:19 Du må logge inn for å svare
keane
14.03.2022 kl 09:21 8603

Blir knalltall i morgen.
Whatnow
14.03.2022 kl 10:13 8551

Lav gjeld (ca 170 million) i forhold til andre i denne bransjen gjør den til et fristende kjøp. Og nye gode kontrakter gjør at det er forholdsvis lav risiko ved kjøp av aksjen.
Redigert 14.03.2022 kl 10:14 Du må logge inn for å svare

Gode tall fra REACH i dag - dette må bare sige på etterhvert når det går opp for "hvermannsen" hvor dette ender opp. Sitter fjellstøtt på mine aksjer. (Salgsskuffen lukket)

Ja, ja ser bra ut i dag. Håper det vedvarer. Gleder meg når vi passerer NOK 4. Da tror jeg det løsner skikkelig og at flere hopper på toget som siger .... Nordover. God helg :)

Man kan jo ta helg uten bekymringer når vi har proff kursmål på 5,5! god helg!

Liker når analytikerne dilter etter den faktiske kursutviklingen. Ofte et godt tegn.

Når vil REACH passere NOK 4,00 for godt...?
Støtte
22.03.2022 kl 14:39 7790

Denne kommer snart, følg med på aktivitetene, den stiger kraftig hittil i år, med et bredere konsept som blir etterspurt (2 oppkjøp m.m.) og ett strammere marked, burde dette gi bedre inntjening (regner med at marginene har økt og vil stige utover året). I tillegg vil Wilhelmsen samarbeidet sikre fremtiden RR m.m. 3 analyser underbygger dette og SB1Markets siste har ett target på 5,5, så ja raskt over 4 nå ;-). Meget BULL
Denne aksjen oppfører seg som en konfirmant. Pent og pyntlig. Inntjening på bok så 10 øre opp osv.... Det ordner seg nok. Jeg har ståltro på REACH og det er derfor jeg har kjøpt (på lave nivåer) :)

Er det kanskje i dag det endelig løsner litt i REACH. Hadde vært hyggelig om vi hadde passert den magiske NOK 4 grensen et stykke. Vi fortjener virkelig det nå !! Ha en fin dag så får vi bare lene oss tilbake og se hva som skjer ila. dagen.

Det du virkelig kan glede deg til er når autonome båtene er på plass... kjøpsanbefalingen på 5,5 er der ståa er nå.... Mcapen på reach passerer 2 milliarder i løpet av 1-3 år.

De tjener penger som gress nå, og når Bendriss sier at det skal 4 dobles tar jag det på allvor. Vi i North kjenner han fra før.....

Jeg har god tid og råd til å vente. Aksjer i REACH (kjøpt jevnt og trutt på 2 og lavt 3 tall) og en god del i North. Sum summarum håper jeg også at det skal bli bra på sikt:)

Det er en megasyklus på vei....
Redigert 29.03.2022 kl 13:04 Du må logge inn for å svare

"Uppsi daisan" der var vi over NOK 4... Hyggelig å registrere. Også greit volum - omsetning i aksjen. Normalt bruker det ikke å være så mange aksjer som omsettes i REACH. Håper det fortsetter slik... https://finansavisen.no/nyheter/oljeservice/2022/03/29/7843096/veksthistorien-spiller-seg-ut-na

NOK 4,0 passert. Det går fortsatt Nordover. Blir bra dette. Vi må glede oss litt over det som går bra og ikke bare klage når det går dårlig. REACH på vinnerlisten pt. Bra omsetting. Tvi - tvi!!

Fortsatt lke lite meninger om REACH.....
Redigert 31.03.2022 kl 13:06 Du må logge inn for å svare
Støtte
31.03.2022 kl 14:21 6954

Liker at kjøperne må strekke seg for å få tak i aksjer, dette selskapet har gjort det meste riktig siste årene, meget BULL.
1Q er snart over og aktiviteten har vært meget god, innvanningen (les; kjøp av selskaper, implementering, ulike samarbeid, Wilhelmsens kjøp og warrant (rett til å kjøpe mer på kurs 4) og finansiering med SB1M;-). Skal si selskapet har jobbet på, børsverdi på snart 1 milliard (på stigende kurs) er jo glimrende og et meget godt fundament for videre vekst med RR og "ongoing buiseness" (i flere forretningsområder)....Veldig fornøyd med utviklingen ;-)

Det løsnet da bra noen dager tilbake, men nå er vi på salg av "en REACH aksje i timen" med dalende RT. Håper vi er på oppadgående kurs etter neste månedsoppdatering. Har stor tro på at den blir positiv som så mange ganger før. (?) Litt rart at det ikke er mer blest om REACH. Ser da ut som om det er mye spennende frem i tid her...

Alle som føler de vart stuck i aksjen må vaskes vekk..

Det kan hende men det går da veldig mye i rykk og napp.... Kan ofte være timer mellom handler...

Oljeservice er inne i en supersyklus nå, med skyhøye rater på spesielt rigg.
Påvirker dette også kontraktene Reach Subsea lander? Eller har de i større grad faste rater, uavhengig av hvor hett olje er?

Reach som jo er spesialisert mot inspeksjon

Vi får håpe at det som ble stoppet pga. dårlig vær i Q1 skal utføres i Q2 slik at dette blir travle dager for REACH. Hva skal en mene om kurs utviklingen på en nervøs børs i dag da..? Uansett jeg er looong i REACH så litt papirtap tåler vi på den ferden. Ha en fin dag - helg alle REACH holdere. :)
Redigert 06.05.2022 kl 08:20 Du må logge inn for å svare