🏋🏻‍♀️Ensu

rosgun
ENSU 03.02.2022 kl 06:21 30846
4 av 4 patenter er «SIKRET» og 9 patenter blir ytterligere «SIKRET».

Personlig likte jeg Kevin Barber og så på han som en drivende suksessrik fyr…..som virkelig snudde skuta fra tags til batteriinnovasjon….

At andre tar arven videre for å kommersialisere var muligens en genistrek….. da Ensu nå skal lage forretningsmodeller for kommersialisering, og hvem andre enn Rogne med fortid i Tandberg er bedre enn det?

Samme mann jobbet i Tandberg da..og gikk over som investor i Nordic semiconductor.💰💰

UTLISENSIERING ER AKKURAT HVA DE JOBBER MED NÅ…..

Både amerikanske og asiatisle batterikjemper «kjemper» nå side om side for å få startet med roll to roll produksjon av ENSU sin teknologi… i påvente av de siste 9 patentene….

Fabrikken i San Jose vil være som den har vært og kun fungere som FOU sted med fortsatt fokus på utvikling av flere typer batterier med større energitetthet.

Neste trinn blir batterier til klokker og mobiler/ar/vr…osv

AT ENSU TAR «kaka» på hele verdens batteriitfordringer med grønne gjenvinnbare batterier med større ytelser i selve solid state batterier er MER ENN ENORMT!!!! Selv Toyota har ikke fått til dette ENDA på sine bilbatterier!!!


At markedet ikke forstår dette er en gåte!!!!’

Noen våkner snart😂😂😂😂🚀🚀🚀🚀


DETTE BLIR IKKE MINDRE ENN VISSE Ai vekstselakaper med milliarder av dollar i både revenue og ebitda💰💰💰


Jakten på den « hellige gral» er over og Ensu har verdens herredømme på denne!!!

Som Rogne sa om markedet: «TENK PÅ ET TALL»- umulig å si… DET ER ENORMT…. ( og ristet på hodet nesten tom for energi)🚀🚀🚀💰💰💰


At en mcap på 1 mrd er en latterlig tilnærming sier seg selv,,,, også om det så hadde vært skrevet om fra NOK til $ eller €

En kurs på kr 10 er bare helt latterlig lavt hvis du tenker PATENTENE og royalties fra alle store batteriprodusenter i verden….. for alltid…. bare tenk OG KJØP AKSJER…

Dette blir en fantastisk reise, og vi er fortsatt på under krona?????

( Tror menge som meg kjøpte på 0,20 øre forbså ångevonstsikre, kjøpte inn igjen på 0,25, solgte og inn på 0,29… osv - OG ENDELIG SKJØNNER MAN « her skal jeg sitte i ro- OG TENKER « SHIT DETTE ER GALSKAP»
Bare å sitte helt i ro- handle seg opp på dipper og ikke selge en eneste aksje…… lite som matcher denne nå både med tanke på derisken som har spassert inn døra nå, MEN NESTEN IKKE TIL Å TRO ETTER TAP PERSONLIG I MILLIONKLASSEN SISTE 20 år …

Time for revenge- nå viser Ensu endelig sitt sanne potensial selv om det tok 20 år med mye tap for min egen del og endelig kom BULLS EYE og gudskjelov hadde jeg en mill og kaste inn i gryta på 0,30 i snitt…

Mener det er en god pris tross alt etter å gevinstsikret fra 0,20… Totalt «som vanlig» bedre å ikke ha gjort dette, men sittet dønn i ro…. Jaja, NÅ er det bare å vente og håper kursen skal gå dit den hører hjemme snart.

En mcap på 10 mrd når ordre meldes evt avtaler er IKKE usannsynlig tenker jeg. Tar muligens 1 år, men god avkastning med 1 mill inne og fra kurs 0,40.

1-2-4-8

Blir ish 8 mill i fortjeneste og 8 mrd i mcap på ett år…


Helt ok for ROSGUN det💰💰💰💰💰💰💰💰(8 mrd=8 mill) første året, innen 24.2.2025 da altså🤓


💰💰💰💰🏋🏻‍♀️🏋🏻‍♀️🏋🏻‍♀️

Intro NYE AKSJONÆRER:

https://youtu.be/FlGVMztwTfE

https://youtu.be/jnKYn7PRqHw

https://youtu.be/1ZiCrgI65VM

Bakgrunn for solid state batteries vs eldre teknologi:

https://youtu.be/fdSqibMhBwg

Bakgrunn for Ensus unike roll to roll teknologi :

https://youtu.be/5bLVeG94iUU

22 GRUNNER fra kurs 0,10 til kr 10!!

H V OR F O R ER DET BILLIG INNGANG ?


1)

Tidligere guiding stemmer med virkeligheten=tillit til ledelsen

https://www.nordnet.no/blogg/investorpresentasjon-og-qa-med-thin-film-electronics/

Hør fra :11: 28

2)

Egenkapital er nå på plass til de får inntekter ila 2024

3)

2 nyansatte,
1 ny fabrikksjef og 1 seniordirektør med direkte erfaring fra batteriproduksjon og kunderelasjoner i
Mikrobatteri segmentet

https://finance.yahoo.com/news/thinfilm-announces-solid-state-battery-070000663.html

4)

Kunder og samarbeidspartnere på plass

5)

Positivt volum indikerer videre oppgang- investech

6)

Mcap er 800 millioner - stor oppside med utsikter på milliardutbytte med fullskalaproduksjon og utlisensiering vil gi en kurs på
10 kr om man sammenligner med tilsvarende firmaer.(mcap 10 mrd)

7)

Mikrobatterier er det største markedet innen batterier

8)

Solid state batterier har unike fordeler , Ensu har som de første i verden utviklet disse for ekstrem effektiv og rimelig masseproduksjon i roll to roll

9)

Fremførbart underskudd som gir skattefritt overskudd de nærmeste årene.

10)

Eier egen fabrikk og produksjonsutstyr imotsetning til mange andre oppstartsfabrikket med store utgifter, feks Tesla og Freyr.....
Dette sparer de for millioner/mrd av penger og er helt unikt.

11) 3 kunder er meldt, de jobber fortsatt med 14 til. Bed full produksjon vil de levere 1 mrd Ebita ( overskudd før faste kostnader er fratrukket )

12)

Markedet for batterier er i sterk utvikling og i vekst de nærmeste årene

13)

Ledelse- Kevin Barber var mannen som stadig holdt det han lovet og var eksepsjonelt flink til å bygge svært lønnsomme foretak

14)

Ingen av de større eierne selger volum, noe som bekrefter at dette bare er starten og at aksjekursen vil fly svært mye høyere enn dagens konkursprising.

15)

Ensu aksjen har potensiale til mangedobling ila 2022-23... mange kjendiser er inne og flere vil nå inn. Dette gir aksjen bred nyhetsdekning i det grønne skifte- mye fokus på batteriproduksjon i media.

16)

Høye marginer :

«Significant cash generation potential based on premium pricing and > 80% contribution margins leveraging existing fixed assets»

17)

Annonserer allerde nå nye kundegrupper som forsvars produkter i «loopen» for å erstatte gamle teknologier.

«Selskapet kan nå kunngjøre at Ensus markedsføringsinitiativer har resultert i signerte teknologivurderingsavtaler med potensielle kunder og partnere. Etter hvert som selskapet fortsetter mot kommersialisering og oppskalering av SSLB-teknologien, ved å utnytte det eksisterende roll-to-roll-anlegget, har det prioritert de engasjementene som har størst potensial for å utnytte energitettheten, formfaktoren og syklingfordelene til kjerneproduktet plattform. Parallelt engasjerer selskapets go-to-market-team globale markedsledere i tilleggskategorier, som wearables og forsvar, der Ensu SSLB-fordeler løser begrensningene med eldre batteriteknologier.»

18)

Unike fordeler vs eksisterende teknologi:

«Ved å levere dobbel volumetrisk energitetthet til eldre litium-ion-mynt- og knappeceller, kan Ensu SSLB-produkter oppta 50% mindre plass og muliggjøre tynnere, mer komfortable hearables og andre bærbare enheter. I tillegg betyr den forventede vurderingen på 1000 lade- / utladningssykluser - sammenlignet med 300-400 sykluser oppnådd med vanlige litiumion-enheter - at Thinfilm-aktiverte produkter kan muliggjøre lading over natten av høreapparater, ørepropper, og andre ting som brukes daglig i løpet av flere års levetid, for å både tilfredsstille krevende forbrukere og minimere reparasjonskostnader for garanti på grunn av for tidlig batterisvikt»

19)

Unike fordeler på sikkerhet mot legemiddelindustrien:

«For å imøtekomme sikkerhetsforventningene til forbrukere, produsenter og regulatorer - spesielt for bærbare og medisinsk elektronikk på kroppen - eliminerer Ensu SSLB-teknologi praktisk talt to store sikkerhetsrisikoer forbundet med vanlige oppladbare litiumbatterier: termisk løpsk, som kan føre til overdreven varme , brann og til og med eksplosjon; og elektrolyttlekkasje, som kan føre til at giftige kjemikalier kommer i kontakt med menneskelig hud. og regulatorer - spesielt for bærbar og medisinsk elektronikk på kroppen - Ensu SSLB-teknologi eliminerer praktisk talt to store sikkerhetsrisikoer knyttet til vanlige oppladbare litiumbatterier: termisk løpsk, som kan føre til overdreven varme, brann og til og med eksplosjon; og elektrolyttlekkasje, som kan føre til at giftige kjemikalier kommer i kontakt med menneskelig hud. og regulatorer - spesielt for bærbar og medisinsk elektronikk på kroppen - Ensu SSLB-teknologi eliminerer praktisk talt to store sikkerhetsrisikoer knyttet til vanlige oppladbare litiumbatterier: termisk løpsk, som kan føre til overdreven varme, brann og til og med eksplosjon; og elektrolyttlekkasje, som kan føre til at giftige kjemikalier kommer i kontakt med menneskelig hud.»

20)

Fra generell til spesifikke tilpasninger mot kunder vil gjøre kunder avhengig av Ensus løsninger og generere gjenkjøp fra samme kunder tilpasset spesifikke produkt i form og størrelse:

« Basert på bredden og kvaliteten på innspill fra kundene som ble mottatt i oppdragene, vil selskapet nå skifte fokus fra å bygge generelle teknologivurderingseksempler til å utvikle spesifikke produkter basert på teknologiplattformen som ble kunngjort i dag. Med kjernetekniske og markedsmessige byggesteiner vil prosessoptimalisering fortsette gjennom produktplattformutvikling, med vekt på konsistens av syklusens levetid, økt energitetthet og forbedret produserbarhet som er nødvendig for produksjonen. Videre har selskapets operasjonsteam begynt å utføre planer for å ta opp sine rull-til-rull-verktøy, overføre prosessteknologi fra selskapets arkbaserte produksjonslinje og kvalifisere innledende rullebaserte SSLB-produkter som forberedelse for volumlevering av batterier til kunder. og partnere senere i år og inn i 2023.»

21) Jallakongen sitter «long»

22) Tilrettelagt for vekst og økt produksjon på sikt:

«20,000 sq ft with expansion potential»—————-
Kilde:

https://finance.yahoo.com/news/thinfilm-announces-solid-state-battery-070000663.html

Kilde:

https://open.spotify.com/episode/3EHMtEAEgE2ZIsF1lXiQp0?si=PsEyZHBUSfed0XKwjKikEw

Lytt fra 1:12:30

Kilde:

https://www.thinfilmsystems.com/wp-content/uploads/2020/02/Thinfilm_2020_February_Strategy_Presentation.pdf

Kilde:


https://www.gizmochina.com/2021/01/26/huawei-health-care-wearables-growth-new-areas/
Redigert 26.02.2024 kl 20:31 Du må logge inn for å svare
True
22.02.2022 kl 14:13 6375

Kommer bare å være på de kursene her så lenge. 1.1M kjøpsordre ligger klar. Så aldri kjøpsordrer på millioner når vi lå godt over 70 øre...
Kvike11
22.02.2022 kl 14:23 6376

Det er da klart at der er nogle der gerne vil købe billige aktier, har selv købt flere.
Fatter ikke dem der sælger til de priser, det er jo meget tydeligt af der er flere i forum der fylder rummer med deres spam og spådomme.
Husk lige der er investorer der på deres glatte ansigt lige har smidt yderligere 100 millioner i selskabet, er ikek i tvivl om de er godt inde i sagerne.
Så til at dem der gerne vil af med deres aktier, så sælg dem nu, og gerne billigere, betyder jo ikke noget for jer, i har alligevel ikke fattet hvad der er ved at ske.
ENSU er klar til at blive en milliard forretning, indtjeningen ligger lige rundt om hjørnet, nye kunder vil tilfører fast indtægt i mange år, det er jo ikke et engansg salg,men faste kunder der er i hus.
Tak til de uvidende der sælger og skriger op på forum om kurs på 0,00001 o.s.v det bliver de store taber,
og de aktionærer der kan se en fremtid med ENSU bliver vindere.
rosgun
25.08.2022 kl 13:05 5731

Jaja, hvor er alle mine kritikere idag?

KEVIN leverer varene som planlagt. Imponert over denne mannen, har historikk for turnarounds og nok et firma på merittlisten.

Årets bedriftsleder eller nobelpris neste??

MY MAN, KEVIN BARBER altså.Redigert 25.08.2022 kl 13:09 Du må logge inn for å svare
Tobias
25.08.2022 kl 13:19 5759

Bedre kjøpsanledning enn nå skal man lete lenge etter.
Tipper vi ser flere strategiske partneravtale i nærmeste fremtid.
Game changer for ENSU dette.
True
25.08.2022 kl 13:31 5742

Absolutt. Dagens vinner på børsen og det er nok ikke sist gang for å si det slik. Utrolig morro å følge med på. Kevin har absolutt tillit.
Slettet bruker
07.02.2023 kl 12:50 5325

hold på kortene et spill pågår her.

En gammel tråd, men med mye bra info.
rosgun
21.02.2024 kl 19:38 4670

2år på overtid og med ny sjef siden tråden startet, men NÅ går det fort i svingene. Tydelig at det var litt rusk i maskineriet, men nå har motorene startet for fullt igjen i ENSU, og batteriene er mer aktuelle enn noengang tidligere. Ingen tvil om at MARKEDET er der nå👌

Se her ja, 1000 ladesykluser som eu krav… det er jo akkurat det Ensu lover som absolutt minimum….

Apple våkner!!
https://www.tek.no/nyheter/nyhet/i/MozJwr/naa-dobler-apple-batterilovnadene

Dette gjelder vel også herables/airpods +++

https://youtu.be/w03ANrwK8ZQ?si=VCSXUHrkg22jIyd5

Sjekk spesielt spørsmål og svar på slutten her👍

De må jo gå for å lisensiere ut store deler av produksjonen.

Fabrikken fullt utbygd generer kun 1 mrd i ebitda, og det blir for smått så de er nok godt igang med denne prosessen…..

Som eneste tilbyder er det kjedelig og umulig å si nei, her er det bare en gedigen scaleup som gjelder i prioritert rekkefølge av viktige kunder!!!

Jeg tror at en monopol situsajson i verden også vil gi enorme marginer👌

Redigert 21.02.2024 kl 19:58 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
21.02.2024 kl 19:45 4691

Men tråden vitner om at slik hausing har skjedd før. Jeg sitter med over 90% tap i denne aksjen og er litt skeptisk selv om det sies at det DENNE gangen er så annerledes. Kanskje er det nettopp det. Kanskje er det for godt til å være sant.
Blygen
21.02.2024 kl 20:03 4585

Ta tapet og start på nytt...mye har gått riktig vei teknologisk siste året..håper at du gjenvinner noe av tapet..:)
True
21.02.2024 kl 20:33 4483

Se det heller på denne måten, alle de som kjøpte seg inn på 10 øre har ikke tapt noe som helst, men tredoblet sin gevinst :-)
Bulleys
21.02.2024 kl 21:40 4384

Vel jeg kan bare si att nå er pengene sikret det ble en rettet emisjon. Noe som gjør det mye mer betryggende og ikke minst att aksjen ikke tar like mye skade som den ville gjort vis det ble en vanlig emi eller rep emi. Så for oss som har hatt kjangsen å kjøpe denne nå i startfasen å da snakker jeg opp til
0.30 vil nok åsså klare å 3 doble pengene sine. Denne skal opp til en krone til å begynne med i år. Ble kjøp av 3 mil på gav 0.29 denne blir nok desidert en av dem råeste aksjen i 2024 når kontraktene begynner å renne inn å vi får vite hvem disse store aktørene i Kina og USA er som skal begynne samarbeidet med ensu. Dem vant en pris for ikke så lenge siden innen teknologi å dette legges merke til dem er langt forran andre konkurrenter dette er en nobrainer dette er hva jeg føler og mener etter å ha fått gått I gjennom info og rapporter og ikke minst siste intervjuet som var nå. Er det noe jeg liker med en aksje så er det når dem ligger langt forran dem andre i samme bransje åsså til skam pris kan ikke bli bedre😉👍
True
21.02.2024 kl 21:43 4372

Bra skrevet. Kunne ikke vært mer enig.
rosgun
21.02.2024 kl 22:08 4282

Det har vært litt forsinkelser, men kan vel si at dette ble en nyttårsrakett 1 år senere enn spådd i denne artikkelen🚀😂😂
https://investornytt.no/arets-attende-nyttarsrakett-er-et-hett-tradingobjekt/
Redigert 21.02.2024 kl 22:27 Du må logge inn for å svare
True
21.02.2024 kl 23:23 4228

Det kan man trygt si, men den som venter på noe godt... ;-)

Synes det forresten er på tide å gi ENSU og Terje Rogne "the benefit of the doubt" fremover istedenfor å syte og klage over at det bare er "svindel og røveri". Jeg krysset faktisk fingrene for at Terje skulle snu dette onde mønsteret, noe han har uttalt flere ganger selv at han har vært motivert til å gjøre. Og nå ser det faktisk ut som han har klart det også. Så med mindre det ikke kommer noen store avtaler, ordrer og navn på kunder fremover, vær vennlig og hold dere selv til gode innen den tid. Vi kjenner alle historien til dette selskapet.
rosgun
23.02.2024 kl 07:15 3914

Presentasjon av noen aksjonærer i Ensu:

https://www.finansavisen.no/ticker/ENSU/eiere

Denne karen påstår han burde vært på lista også

(Du glemte meg🙏https://e24.no/boers-og-finans/i/7lkjB9/stian-fra-krokstadelva-knuser-aksje-proffene).

I tillegg har en annen kjøpt seg kraftig opp både 19. og 20. februar og det er:

Haakon Sæter (0,5%)

« Hva er investeringsstrategien din?
– Det høres jo dumt ut, men det handler om å finne caser jeg tror på, som langsiktig ser bra ut. Og å treffe noen megatrender i riktig sektor og med riktig prising.»


💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰
10. største:
« BNP Paribas er en av Europas største banker. Foretaket ble opprettet i 2000 gjennom sammenslåingen av en av Frankrikes universalbanker, Banque Nationale de Paris (BNP), og investeringsbanken Paribas. BNP Paribas har 138 000 ansatte og hovedkontor i Paris. Sammen med Société Générale og Crédit Lyonnais er det av de tre eldste bankene i Frankrike. Bankens aksjer er notert i CAC 40-listen på den franske børsen.»
💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰
7. største:
«Investoren John Hatleskog oppnådde i fjor en heftig avkastning i selskapet Jaco Invest.»

💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰
5. største

«Ensu»
💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰
8. største

« Sundvall er bekymret for at formuesskatten vil stanse utviklingen av teknologibedrifter i Norge.- Det er mange gründere som har måtte øke lånene på hus og hytter for å betale formuesskatt, og slik kan vi ikke ha det. I fremtiden vil det trolig komme flere teknologibedrifter som vil få en veldig høy prising, samtidig som underskuddene vil være store og utbyttene lik null. Hvordan skal aksjonærene få råd til å betale formuesskatt da, spør investoren retorisk»
💰💰💰💰💰💰💰💰
3. største:

« Ellingsen Seafood er eid av familien Ellingsen og driftes i dag av 3. generasjon. Konsernet har kontroll på hele verdikjeden fra settefisk- og matfiskproduksjon, slakteri, kasseproduksjon til salg og eksport. I 2022 feiret konsernet 75 årsjubileum.»
💰💰💰💰💰💰
9.største
« MOVAR IKS står overfor de største prosjektene i selskapets historie. Samtidig skal vi levere samfunnskritiske tjenester døgnet rundt til innbyggerne våre i Mosseregionen. Ulf Ellingsen er en god lagbygger, det har han vist både gjennom hans lederskap på jobb, men også som trener og leder innen idretten. Gode team er viktig for selskapet i de krevende årene som ligger foran oss, sier styreleder Amundsen.»
💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰
4. største:

«Nordnet Bank-, Öhmangruppen eier i dag 30 prosent av aksjene i Nordnet, mens Nordic Capital eier 40 prosent. Dinkelspiel-familien eier gjennom andre selskaper ytterligere 30 prosent av Nordnet«
💰💰💰💰💰
1. største Keith:

« Investor og arbeidende styremedlem i det norske selskapet Fast Search and Transfer, Robert Keith, er oppført på 38.-plass. 44-åringen er oppført med personlig formue på 25 millioner britiske pund, eller rundt 318 millioner norske kroner.»
💰💰💰💰💰💰💰💰
2. største:

Alden/ Austebø

« Den mediesky investoren Edvin Austbø har bygget seg opp en milliardformue gjennom sine aksjeinvesteringer.»
💰💰💰💰💰💰
6. største

Tigerstaden/skorstad

Jeg var veldig aktiv i fjor, og drev ikke med annet enn trading.

Skorstad seilte opp som en ung og lovende aksjemegler på slutten av 90-tallet. Men da dotcom-boblen sprakk i 2000, fikk han illsinte kunder med råtne aksjeposisjoner på nakken og ble kastet ut av meglerhuset Sundal Collier, skriver Finansavisen.

Han var da bare 25 år og det var i mange år stille fra Skorstad etter at renommeet fikk en alvorlig knekk.

( cowboyen herjer fortsatt)
💰💰💰💰💰💰💰💰Redigert 23.02.2024 kl 08:03 Du må logge inn for å svare
rosgun
23.02.2024 kl 07:38 3853

Du må nok kjøpe deg kraftigere opp💰💰💰💰
macland
23.02.2024 kl 07:40 3833

Jezzus. Lage seg en sånn masteroppgave,og så stryke allerede i overskriftene.....
iTRADER09
24.02.2024 kl 05:36 3438

Ferdig med krampehaussing av NEXT, PLT, og IDEX så nå hopper rosgun videre til en ny aksje som hen kan teppebombe med tullete innlegg i et par uker.
Lurt av deg at du endret det innlegget du started tråden med for 2 år siden. Da drev rosgun krampehaussing av ENSU på kurser rundt 5 og "spådde" at kursene skulle fort til 100, med samme type innlegg: Oppnådde milepæler ispedd en mengde "positive" verifiserbare facts som ikke har noe med ENSU å gjøre og en menge rein svada, som f.eks. at Terje Rogne hadde noe med at Fast ble solgt til Tandberg!
tynnidioten
24.02.2024 kl 05:57 3590

Rusgun
FunHouseComp
24.02.2024 kl 06:15 3640

Denne rosgun opererte med et kursmål på 6000 kroner i PLT for noen år siden før han plutselig ble borte. Inn og ut av aksjer. Kommer med spinnville kursmål. Roper kjøp som det passer han selv, og sniker seg ut bakdøren. Virker ikke som om fyren eier mye skamvett. Hel ved er det i alle fall ikke.
Redigert 24.02.2024 kl 07:49 Du må logge inn for å svare
tynnidioten
24.02.2024 kl 08:45 3588

Han aldri kjøpt en eneste aksje.
rosgun
24.02.2024 kl 09:00 3615

Salg til «beilere» eller the hard way ?

Terje Rogne:
« Batteriteknologien er unik, og størrelsen på IoT-markedet er enormt. Hvis selskapet lykkes med å ferdigstille, tenker jeg aksjonærene vil kunne ha flere alternativer. Det ene er å selge selskapet til større aktører som helt klart vil melde sin interesse. Det er allerede beilere. Det andre alternativet er å bygge selskapet slik at store aktører får kjøpe produkter og teknologi. Vi har fokus på å ferdigstille teknologi, så får aksjonærene avgjøre, sier Rogne.»

https://www.finansavisen.no/finans/2023/04/27/8004333/hyrer-tandberg-guru-med-aksjedeal
Redigert 24.02.2024 kl 09:06 Du må logge inn for å svare
rosgun
24.02.2024 kl 09:05 3603

Jeg tror salg er aktuelt og som Rogne sier: aksjonærene avgjør, dvs Keith som også headhuntet Rogne….

Rogne på sin side vil få en stor eierandel han som en del av lønn….

Tipper totalt at topp 5 vil inneha mer enn nok kontroll til å kunne ta den avgjørelsen alene når den tid kommer…..

Tror også ensu sin ticker på usa børsen skal blåses liv i hvis de går for the hard way…

Personlig håper jeg på salg og kurs til himmels hvert øyeblikk…

Noen skrev at det kan sammenlignes med Farma og Algeta…ja hvorfor ikke.. Algeta ble solgt for17 mrd, så Ensu kan gjerne bli solgt for 20-30 mrd for min del…

En enkel vei til mer rikdom for både Keith, Rogne og co….

Dette betyr lite risiko og husk at Keith er en gammel mann så hva er poenget med å ikke selge? Han er vel 90 år snart så litt glede bør han vel få av salget før han tar kvelden…..Og som vanlig er det han som har regien bak videre skjebnen for Ensu💰

Tror vi skal være realistiske og innse at Kina står for 77% av produksjonen på mikrobatterier og at Ensu også vil havne i Kina… De sitter også garantert på mineralene på tynnstål som Ensu trenger for å produsere batteriene.

Lykke til folkens, men bare av den grunn er mitt bet Kina og et kjapt søk på Google finner du den ene beileren som er størst i verden på mikrobatterier💰


Redigert 24.02.2024 kl 09:19 Du må logge inn for å svare
BlackPearl
24.02.2024 kl 09:12 3617

Noen tanker rundt dette?
Dette er onsdags salg

1. SKANDINAVISKA ENSKILDA BANKEN AB-233 468 885 ↓ -9,4918%. 0. 0,00%
2. KEITH, ROBERT-100 000 000. ↓ -4,0656%. 8 305 468. 0,34%
3. TIGERSTADEN AS. -31 500 000. ↓ -1,2806%. 1 000 000. 0,04%
4. FORTE NORGE. -7 000 000. ↓ -0,2846%. 15 000 000. 0,61%
5. J.P. MORGAN SE. -7 000 000. ↓ -0,2846%. 23 897 356. 0,97%
6. HAADEM, FINN (f. '55). -5 000 000. ↓ -0,2033%. 4 000 000. 0,16%
7. CONVEXA ASYMMETRIC AS. -4 000 000 ↓ -0,1626%. 0. 0,00%
8. TEPPEKONSULENTEN AS. -3 202 000. ↓ -0,1302%. 6 804 511. 0,28%
9. LIVERMORE INVEST AS. -3 106 130. ↓ -0,1263%. 0. 0,00%
10. ØYVIND FRØYSAA HOLDING AS. -3 009 069. ↓ -0,1223%. 0. 0,00%
11. KRISTIANSEN, LARS ESPEN BONDE (f. '72). -3 000 000. ↓ -0,1220%. 0. 0,00%
12. RØNHOVDE, RONNY JOHAN (f. '71). -2 600 000. ↓ -0,1057%. 0. 0,00%
13. AL-FARAJ, ALI (f. '95). -2 503 427. ↓ -0,1018%. 9 531 294. 0,39%
14. HANSEN EIENDOM OG KONSULT AS. -2 500 000. ↓ -0,1016%. 2 500 000. 0,10%
15. BOFA SECURITIES EUROPE SA. -2 495 816. ↓ -0,1015%. 578 896. 0,02%
rosgun
24.02.2024 kl 09:24 3615

Etter år med tørke så var det på tide med gevinstsikring….

De er tilbake med emisjonsaksjer på mandag!!!
Disse gutta vil ikke selge 1 eneste aksje før den har gått 3-4 ganger igjen.

Og ta 3-4 gangeren på like mange år er greit det….

At de nå kjøper på 0,25 og emikurs er logisk💰💰. Lista settes høyere og mangedobling fra det nivået er ok for min del🏋🏻‍♀️👌
Redigert 24.02.2024 kl 09:27 Du må logge inn for å svare
rosgun
24.02.2024 kl 09:37 3581

Disse kjøpte seg inn på onsdag/torsdag, ref bjellesau oversikten i FA:

…. OG FORTSETTER (garantert)Å LASTE ( fredag og mandag)

Edvin Austebø 135 000 000 ( ny beholdning)5%
Haakon Sæter 13 200 000( ny beholdning)
Arne Blystad 2 000 000 ( helt ny på lista)
The Bank of New York Mellon 100 000 000 (helt ny på lista)4,3%

Nå har altså største eiere solgt på 0,33-0,37 da de går inn i den nye emisjonen med 0,25 øre….

Dette går mot et raskt salg ser det ut som…. Dette vil de fleste se og forstå når en fersk oversikt offentliggjøres onsdsg/torsdag neste uke🚀🚀🚀 51% er alt som skal til….gutta boys med Bank of New york drar dette i land, og som Rogne sa

Nye finansvenner kjøper seg inn ved å ha hodeløse beissere på forum for en lavest mulig inngang….

De fortsatte nok å kjøpe fredag og vil fortsette mandag….

HVORFOR LA DE KJØPE BILLIGE AKSJER FOLKENS?

Hold på aksjene nå da, hva er du egentlig redd for ???

!!!!!Ikke selg når de rikeste kjøper!!!!!

Deretter vil jeg tro Ensu er til salgs på det åpne markedet.

På denne måten vil Keith med finansvenner ha aksjemajoritet og 51% av stemmene…..

Raske penger og Raske briller det er det disse gutta er enige om funker aller best…

Med 20 mrd salgssum blir kursen ganske grei….

Blir enngrei månedslønn dette🚀🚀🚀😂😂😂
Redigert 24.02.2024 kl 11:12 Du må logge inn for å svare
FunHouseComp
24.02.2024 kl 10:01 3579

Du må ikke glemme at verdipapiret fremdeles kan falle 99,5 prosent. Altså falle like mye som sist du Hauset aksjen hals over hodet, og forsvant ut med ræva over hue. Du får ha det i bakhodet før du anbefaler andre å kjøpe. Ut fra hausehistorikken din de siste månedene er det lite som tyder på gevinstsikring. Skjeldent har jeg sett tilsvarende blodbad som de aksjene du har hauset over lang tid. Ingen nevt. Ingen glemt. Går ut fra at tapene er realisert og du får fradrag til neste år.
Redigert 24.02.2024 kl 10:47 Du må logge inn for å svare
rosgun
24.02.2024 kl 10:08 3682

11.08.2022 kom denne meldingen…..snart 2 år siden….

(Tipper vi fortsatt må vente til de 9 andre patentene er på plass før produksjonen starter opp…. Husk at det er top secret og en katastrofe om teknologien skulle bli kopiert av andre…..)

I tillegg til de fem annonserte kundene som har signert evalueringsavtaler, har selskapet lagt til 12 nye kvalifiserte kundeemner i løpet av de siste tre månedene. Disse produktene har i mange tilfeller krav som kun kan oppfylles av Ensurge-mikrobatteriet. Disse selskapene jobber aktivt med Ensurge og er klare til å gå videre med produktutvikling ved hjelp av Ensurge-mikrobatteriet. Vi er begeistret for vår voksende kundepipeline som representerer hørbare enheter, wearables og tilkoblede sensorer. Vi vil informere markedet etter hvert som strategiske partnerskap utvikles og ytterligere kommersielle avtaler etableres
Redigert 24.02.2024 kl 10:09 Du må logge inn for å svare
rosgun
24.02.2024 kl 11:15 3722

Har holdingsselskap jeg vettu. Er ikke amatør etter 35 år på Oslo børs ( og den svenske om du ikke vet det)…

Du har jo virkelig blitt min personlige stalker, så det er koselig da😂😂😂. Nå ble du bittelitt bedre kjent med meg vettu😇

Og en ting må jeg si til nye seere:

Jeg har portefølje på 7-10 selskap som vektes forskjellig og som til enhver tid følger markedsbevegelser og psykologi.

Thats it!!!

Kan anbefales- min verdi gikk fra 800 000 til 350 000.
Så siste 5 mnd fra 350 000 til 2 mill😂😂💰💰👌👌.
( la om til valgt strategi for 5 mnd siden)

Det beste rådet er å ta evt tap eller gevinst før baisserne ødelegger aksjen du er inne i😇.

Dette er en cowboy børs så da er det bare å skyte fra hofta og stole på magwfølelsen

Målet er 30 mill innen 1.1.2025😉

Dette går veien🦵🦵🦵🦿🦿🦿😜🥳…

Redigert 24.02.2024 kl 11:26 Du må logge inn for å svare
macland
24.02.2024 kl 11:41 3780

The Bank of New York Mellon 100 000 000 (helt ny på lista)4,3%
De har hundrevis av kontoer som de driver å kjøper og selger mellom. Du kan godt finne dem på både kjøp og salg på lista.Går du inn på de så ser du at de er nummerert. Det er masse utenlandske banker som driver med dette. Vi har mye om dette i scanatrådene. Hvor de helt og holdent har bestemt fall og stigning. Så disse er en uting vi helst skulle vørt foruten på børsen.
BlackPearl
24.02.2024 kl 12:51 3710


Reagerte mest på RK sin salg egentlig, lista over de som kjøpte er litt lenger…
oversikt fra samme dag
1. THE BANK OF NEW YORK MELLON +100 000 000 ↑ 4,0656% 101 615 477 4,13%
2. OLAV OLSEN HOLDING AS +20 204 767 ↑ 0,8214% 20 204 767 0,82%
3. BNP PARIBAS +20 000 000 ↑ 0,8131% 70 324 869 2,86%
4. SONGA CAPITAL AS +19 005 997 ↑ 0,7727% 19 005 997 0,77%
5. SPAREBANK 1 MARKETS AS, MEGLERKONTO. +14 000 000. ↑ 0,5692% 14 000 000 0,57%
6. PARETO SECURITIES ASA, MEGLERKONTO INNLAND +13 310 003 ↑ 0,5411% 13 310 003 0,54%
7. NORDNET BANK AB +11 612 133 ↑ 0,4721% 135 330 841 5,50%
8. JACO INVEST AS +10 000 000 ↑ 0,4066% 40 000 000 1,63%
9. MP PENSJON PK +10 000 000 ↑ 0,4066% 10 000 000 0,41%
10. FAVUSEAL AS +8 400 000 ↑ 0,3415% 17 643 628 0,72%
11. AGMABLY AS. +8 000 000 ↑ 0,3252% 8 000 000. 0,33%
12. AKB AS. +8 000 000. ↑ 0,3252%. 8 000 000. 0,33%
13. JJB AS. +8 000 000. ↑ 0,3252%. 8 000 000. 0,33%
14. HAADEM INVEST AS +7 500 000. ↑ 0,3049%. 40 080 087. 1,63%
15. RAGNVALD GABRIELSEN AS. +7 200 000. ↑ 0,2927%. 61 633 087. 2,51%
16. STORMCHASERS AS. +7 000 000. ↑ 0,2846%. 19 500 000 0,79%
17. GOLDMAN SACHS INT. - EQUITY. +6 749 875. ↑ 0,2744%. 6 749 875. 0,27%
18. DNB BANK ASA, MEGLERKONTO INNLAND. +6 400 000. ↑ 0,2602%. 6 417 523. 0,26%
19. HELLESTØ, ARNE FREDRIK (f. '50). +5 894 444. ↑ 0,2396%. 9 000 000. 0,37%
20. TRULAVI INVEST AS. +5 000 000. ↑ 0,2033%. 5 150 000. 0,21%
21. BREDESEN, TOMMY JANSEN (f. '75). +4 976 602. ↑ 0,2023%. 5 938 235. 0,24%
22. SIX-SEVEN AS. +3 800 383. ↑ 0,1545%. 3 800 383. 0,15%
23. CORETECH AS+3 400 000. ↑ 0,1382%. 14 000 000. 0,57%
24. VIKEN ENERGIMONTASJE AS. +3 300 000. ↑ 0,1342%. 10 506 295. 0,43%
25. SINMAX INVESTMENT AS. +3 200 000. ↑ 0,1301%. 36 000 000. 1,46%
26. SILVERCOIN INDUSTRIES AS. +3 133 325. ↑ 0,1274%. 13 143 628. 0,53%
27. KT GLOBAL INVEST AS. +2 900 000. ↑ 0,1179%. 2 900 000. 0,12%
28. MOLVIG, GEIR ESPEN (f. '59). +2 600 000. ↑ 0,1057%. 12 138 931. 0,49%
29. GAMU AS. +2 350 000↑ 0,0955%. 2 350 000. 0,10%
30. ALDEN AS. +2 200 000. ↑ 0,0894%. 135 200 000. 5,50%
31. CITIBANK, N.A. +2 044 085↑ 0,0831%. 10 227 130. 0,42%
32. GODTHÅB HOLDING AS. +2 000 000. ↑ 0,0813%2 000 000. 0,08%
33. HERØY GLASS OG GAVE AS. +2 000 000. ↑ 0,0813%. 2 000 000. 0,08%
34. RUNNING RIGS AS. +2 000 000. ↑ 0,0813%. 2 000 000. 0,08%
35. SONGA X AS. +2 000 000. ↑ 0,0813%. 2 000 000. 0,08%
36. TORVIK TRAILERREP AS. +2 000 000. ↑ 0,0813%. 2 000 000. 0,08%


True
24.02.2024 kl 17:16 3514

Enig i at rosgun får caset til å virke mindre troverdig etter vi får en slik melding. Det gjelder Star og andre haussere også som KUN dukker opp når det først går bra med ENSU. Det minner samtlige på at det da bare trolig er det samme gamle onde mønsteret.

Så rosgun kan egentlig bare holde seg selv til gode fordi slike tåpelige hausse meldinger begynner å bli veldig barnslige, spesielt på et Finansforum hvor vi bør forholde oss seriøse og profesjonelle. Synes faktisk det er på tide at Admin ikke tillater slike meldinger lenger, da det bare reduserer kvaliteten på forumet. Jeg ignorerer dem i allefall bare.
Redigert 24.02.2024 kl 21:24 Du må logge inn for å svare
BlackPearl
24.02.2024 kl 21:16 3391

Forklaring?
2. KEITH, ROBERT-100 000 000. ↓ -4,0656%. 8 305 468. 0,34%
tynnidioten
24.02.2024 kl 21:21 3410

Han har lånt ut aksjer til emisjonen.
Fuselmannen
24.02.2024 kl 21:52 3374

🔋
🪫Finanstilsynet griper snart tak i aksjehaussing gjo eldre eg blir, jo meir haussar eg meg opp 🎚️

Redigert 24.02.2024 kl 22:30 Du må logge inn for å svare
rosgun
24.02.2024 kl 22:55 3283

Håper de tar tak i baisserne også…..savner en argumentasjonsrekke og liten skrift😉

Redigert 24.02.2024 kl 23:35 Du må logge inn for å svare
True
25.02.2024 kl 00:18 3199

Både haussere og baissere kan lære seg å holde seg nyansert og forholde seg utelukkende til kalde harde fakta en gang for alle. Ingen kan spå fremtiden uansett hvor lovende eller tragisk ting ser ut, så slutt med det. Dette vil alltid være like mye gambling som å kjøpe en lottokupong.
rosgun
25.02.2024 kl 01:11 3198

Ja, nok et godt argumentert innlegg med en skikkelig bra konklusjon😂😂😂